kurva anyátok
segg
Japanese flag in HD
Kuniii
>>217804591csakazértis megújul az mszp!
jöhet
na már megint hosszabbodnak a napok
>>217807044jaj neegész megszoktam már a fél négyes sötétet
>>217808070>galaxy s21 az jó régi
>>217808122nem az én dolgom megvenni neki az évi aktuális gójkacatot
https://www.youtube.com/watch?v=LboCW2cvK3Uhűha
>>217808789i only like chicked when it's thoroughly cooked
ja bocs ez a nyátokhttps://www.youtube.com/watch?v=jPZT1BUX3rg
ezt amúgy elég melós lehet elkészíteninem ígérném a feleségemnek hogy mindennap kap
Halott szar.
csitoszének nincs is se-
>>217809859Rikóé nagyobb és formásabb
>>217809859Meg nem közelíti ezt a nőnemű lengyel mikulinát. https://livecamrips.to/video/11741851
Mark Rutte NATO-főtitkár szerint egyes európai országok jelezték, ha Putyin egy tűzszünet után újra támadna, hajlandóak lennének csapatokat is küldeni Ukrajnába. Már csak a részleteket dolgozzák ki, hogy miként nézne ki egy szárazföldi, tengeri vagy légi bevetés. A Bildnek adott interjújában arról is beszélt, hogy a NATO továbbra is erősebb Oroszországnál, de ehhez a védelmi kiadások jelentős növelésére van szükség. A „tettre készek” európai koalíciója katonákat is kész küldeni Ukrajnába, nemcsak Franciaországból, Németországból és az Egyesült Királyságból, hanem más európai országokból is mennének katonák. Rutte abban sem kételkedik, hogy a fiatalok készek lesznek fegyvert ragadni, ha a helyzet komolyra fordul.
Zsidó provokáció a román parlamentben
>>217810240>nőneműa karácsonyi szellem jegyében ezt most elhiszem neked
>>217810288Rutte bátya meg a képviselőtársai eddig elég vérmesen ágálltak amellett hogy az európai fiataloktól a fegyvert el kell ragadnimég azt az uniós direktívát is aláírták ami a zottszlim terroristák illegálisan szerzett fegyvereivel indokolta hogy miért kell betiltani az addig legális öntöltő csúzlikat meg a tízesnél nagyobb tárakat a törvénytisztelő európaiaknak
A tiszás pedofil jó pedofil Magyar Péter hazudik egy pedofil bűncselekmény ügyében, és Lakatos Márkot mentegeti
Annie Farmer a Ghislaine Maxwell elleni 2021-es perben részletesen beszámolt arról, hogyan vált 16 évesen Epstein és Maxwell áldozatává. Elmondása szerint nővére, Maria munkáján keresztül került kapcsolatba Epsteinnel, aki kezdetben barátságos, segítőkész embernek mutatkozott. A bizalom lassan épült ki, majd fokozatosan vált egyértelművé a szexuális kizsákmányolás, amelyben Maxwell aktív szerepet játszott.Annie Farmer tanúvallomása megrázó részletekkel írta le az Új Mexikó-i birtokon történteket, ahol Maxwell először lábmasszázsra tanította, majd meztelen „masszázsban" részesítette az akkor még kiskorú lányt. A fiatal lány elmondása szerint végig rendkívül kényelmetlenül érezte magát, és menekülni szeretett volna a helyzetből. Másnap Epstein megpróbált vele intim kapcsolatot létesíteni, amit csak ürüggyel tudott elkerülni.
>>217810681>>217810240na jó tényleg nő és nagy segge van
minek csináljátok még ezt a generált? 1 hét alatt nem jön össze 300 posta, senkit se érdekel, elkergettetek mindenkit, aki valaha ide írt. három éve naponta lement egy alma, egy körte és sokszor egy szilva is, most 1 hét alatt se jön össze egy bump limitnyi posta.
már megint van egy>>217814638
>>217815192hát ezért tényleg meg kő bolondúni
>>217815242hát igen… főleg Jüzü ezzel a hajával bolondító
>>217815343anon meddig halmozod még ezeket a hazugságokat
szembe kell nézni az igazsággal mielőtt Jüzü kétcentis libsifrufrut vágat magának
mondjuk ki együtt: HIBA TÖRTÉNT
>>217815388rendkívül csinos, ezt ő is tudja, ezért vigyorog, mint a vadalma
hát ez elképesztő >>217812665
>>21781482430 postából 20 ez az autista rizsfos ömlesztő, fasz tudja miért olyan jó poén ez neki
rendkívül jól áll neki
>>217819816gyerekmolesztáló, te hogy mered az ÉN mémemet használni?azért csináltam a képet, mert szó szerint úgy nézek ki és azt mondom
>>217819855az a sörény ja
>>217819950a tapis gecinek ez már túl magas
Rina megtérítette
hitler vagyok