Uyhulua
nallla
nabarsınız nedersiniz bütün gün tavana bakıp musiki dinledimgözlerim kanlı ve göz altlarım mor2 gündür banyo yapmadığım için kokuyorumnormieler discordda zikişiyor siklerini bacak aralarına sürtüyorlarbhen de 3 tane skandinin takıldığı ölü forumlarda f5 atıp duruyorumne zaman meteor düşecek and we'll be free amke
>>218206006aynı yea sıkıcı pis bi gün yaz iyi yaz kış kara kış kötü
uLaaaaAaaaa
açmayın inseller
>>218207087moruk şiödi kim iösel de ona dşyırsun
cem ylma bitmiş zengin esprisi nafaka esprisi laga luga laf salata bitiş
>>218206187#
youtuber mı olsam
armutalan
ooo tirad limite gelmiş tamamını yarın okurum
hoşgeldinizzzzhoşbuldukknasılsınız iyi çok şükür siz nasılsınızbiz de iyiyiz çok şükürsahte gülüşmelersessizlikhalı desenliyse desenleri inceleme sürecidaha çok sessizlik
eh hadi biz kalkalım aaa olur mu canım daha yeni geldinizyok yok rahatsız etmeyelim misafirliğin iyisi kısa olandırestafurullah yine bekleriz bu olmadı yalnız
yeni captcha çok kötü inb4 zekan mı yetmedi çözmeye
>>218209652çinli mootun çan man sikinde değil kepçede evet yarrrak gibi harflerde yarrak gibiydi
>>218209838harf varken en azından birkaç post captcha çözdürmeden attırıyodu bunda mal gibi kutu sayıyoruz 4chin pass alalım diye bu boku yapmış
>>218209903harfler bana daha sıkıntılı geliyodu hızlı hızlı bakmadan yazıyodum sıkıyodu hatalı oluyodu bu bana kolay geliyo
uykum açılsın diye kahve içtimdi uykum daha çok geldiydi, şimdi ayran içtim uykum açıldı ya kahve anca etki etti ya da benim bünye ters
>>218210260kaçta yatıp kaçta kalkıyosun
>>218210459+-12-1 yat 7.5-8 kalk
ayranın kafası geldi 10 dakka içinde horlarım iyi geceler
>>218210541 10 yıl önce ful depresif oluyor diye gündüz ayakta olmamaya çalışyodum şimdi gündüzler daha kolay geçiyo ama yinede geceleri yürüyüş için sabahlıyorum
>>218207386izleyem mi onu oturup sıkılmaktan iyidir gibi
https://www.fullhdfilmizle.mom/cmxxiv/başladık
>>218210654izle gitsşn dşzşpal gerçi bulursun zaten bu sefer kesin gittim
>>218210723ilk 8 dakika izledim insel şizo olmuş bu general de bile olabilir cem abey selamlar