kurva anyátok
Anakonda hívja RomániátAnakonda hívja Romániát, válaszolj
>>218760259Itt ketteske
jöhet
>>218760201no ez
dzselypin van új kató rena?
már a tarsolyában van az új évszak
EL NEM HISZITEKEL NEM HISZITEK, HOGY MEGINT MACINAK ÖLTÖZÖTT BE JOMI
a te országodban vannak metrók vagy ilyesmi
>>218764111bázis, csekkolva>>218764308sajnos vannak
>>218764497mi az, hogy sajnos?
>>218765566nem szeretek metrózni
metró > villamos > buszok
>>218766651minden tömegközlekedés fos hől
>>218765767én NAGYON szeretem a metrókat, nekem ez az autista obszesszióma világ minden nagyvárosáról azt nézem meg milyen metrójuk van
>>218768674az úgy bázis mondjuk
>>218769015
>>218765526azt a picsa
>hvg360: Mi kellene ahhoz, hogy Trump megfékezze az ICE ámokfutását?Monduk segítene, ha az adott állam kormányzója betartatná a bevándorlási törvényeket és hagyná, hogy az állami rendőrség együtt tudjon működni a szövetségi hatóságokkal. A libsi zsidók azt sose említik meg, hogy az ICE azért jár sokszor házról házra, mert a Minneapolisi rendőrség nem hajlandó megosztani velük az illegális bevándorlók utolsó ismert tartózkodási helyét és nem segítenek nekik a nyomozásban. És akkor azzal hergelik a faszmetszők az ostoba SSRI zabáló libsi kurvákat, hogy ÓJ VÉÉÉÉÉÉJ TRUMP SZÓ SZERINT A GESTAPÓT VETETTE BE, ezek az élettelen véglényeg meg a saját testükkel védik a kibaszott afrikai bantukat, akik angolul se beszélnek. Ha a városi/állami rendőrség megmondaná, hogy hol vannak az illegális migrik vagy netán ők maguk kapnák el őket és adnák át a szövetségieknek, akkor nem lenne ilyen gond. És ezt a hazug zsidó narratívát átvették itthon is és mivel Európában a náci kártya verhetetlen, így kérdés nélkül elhiszi mindenki, kivéve persze az olyan megvilágosult csúdok, mint én. És beszarsz, azok ugatnak most a legjobban a rendőrség ellen, akik 2020-21 évben a leghangosabban követelték, hogy zárják koncentrációs táborba azokat, akik nem 5 maszkban járnak és nincsenek 6x beoltva és vigyorogva tapsoltak amikor emberek millióit rúgták ki világszerte, amiért nem dőltek be a tömeghisztériának. Én kurvára nem felejtettem el, hogy ezek az emberek mit kívántak nekem és a hozzám hasonlóaknak, éppen ezért baszottul nem bánom, hogy kapnak a pofájukba egy teniszlabda méretű pepper ballt vagy éppenséggel egy pisztoly golyót, ha az előbbi nem nyugtatta le őket kellőképp.
Jakab Péter a Demokratikus Koalíció jelöltjeként indul Miskolcon és környékén az országgyűlési választásokon – jelentette be hétfő délután a DK.
Boldog lábnapot
Germans are the biggest whiner in the world along with Arabs, and as we say, only the truth hurts.
>>218771023>neeee nem toloncolhatod ki azokat az illegális bevándorlókat akik mellé köztörvényes bűnözők isnehéz fölfognom ezt
Nem volt még ekkora republikánus belső felzúdulás Trump ellen, mint ami Alex Pretti megölése óta elindult
>>218772170im 99% swabian and swarthy
>>218772750https://www.youtube.com/watch?v=ckVYO9oI8vc
>>218772750>legyél libsi zsidó>rohanj oda az ICE ügynökökhöz akik éppen le akarnak tartóztatni valakit>legyen nálad fegyver is a biztonság kedvéért>kezdj el dulakodni a szövetségiekkel>meglátják a rejtve viselt fegyvered>lelőnek>ACK>"ój véj ez hogy történhetett?"ja és hogy fokozzuk a bóhoc világ hatást, a libsik most hirtelen elkezdtek a fegyverviselés mellett érvelni, mert szerintük az isten adta joga mindenkinek és csak azért nem lőhetsz le valakit, mert fegyverrel közeledik feléd.
dolkaff
>>218773286
>>218773389megérdemelte már a pölgőlúgást
>>218773286van olyan nap hogy nem baszod fel magad ilyeneken szándékosan
>>218775726van olyan nap hogy valami libsi nem baszakszik addig a rendőrökkel hogy azok agyonlövik?
>>218774708jó éjszakát!
Forrai Benedek: Cigány barátaim felhívtak, hogy ez túl sokForrai a 444-nek azt mondta, még nem lehet tudni, hogy okozott-e kárt a Fidesznek, és ha igen, mekkorát. A közvélemény-kutatók közül még a kormányközeliekben sem bízik.
inkább halok meg egyedül, minthogy ne rizsfeleségem legyen millió éveken át is