kurva anyátok
jöhet
jól értettem, hogy fostárnak van egy húga és még így is szűz?HAHAHAHAHAHAHAHA
Hát a kormányváltás érdeklődés hiányában elmarad. Lehet fel meg leizgulni.
>>219114746popi te fennéd fosi hugicáját?
Fideszes fiúkák ilyen képekre rántanak rá az éjjel
>>219114746az hogy a fidesz marad örökre az már annyira az élet természetes részévé vált, minthogy a fű zöld és ez egy jó dolog csak a Fudan épülne már meg
>>219114755tomasz erről vélemény?
soha nem fogják megoldani a lakhatási válságot és nem fogják levinni az ingatlanokok árát, mert a boomerek jelentős részée kizárólag ingatlanokban tartja a pénzét és kurva sok pénzt szednek be bérleti díjak formájában ahhoz, hogy hajlandóak legyenek leszavazni valakire, aki ilyennel kampányol. a dagadtnak tényleg igaza volt, amikor azt mondta, hogy a boomerek túszul ejtették a teljes országot és inkább magukra robbantanak mindent hogy senkinek se maradjon semmi, minthogy egy szaros garasról is lemondjanak. de ez nem csak itthon van így, a franciák az éves kiadásainak a 15 százaléka arra megy el, hogy kifizessék a nyuggereknek a védelmi pénzt, hogy ne süllyesszék el az országot bosszúból azzal, hogy leszavaznak az ellenfeleikre. ez annyira kibaszott abszurd, hogy hihetetlen, egy olyan réteg dönt a komplett országod sorsáról, ami semmit nem teremt elő és kizárólag a te jövedelmedből él, neked pedig kötelezően egyet kell értened vele, különben hiszti rohamot kap és egyetlen monolitikus boomer tömbként átmegy az ellenfeleidhez, mert képtelenek felfogni, hogy már nem 1960 van és nem jut 10 aktív dolgozó egy nyugdíjasra, hanem maximum 2,5 és kurvára nem értik, hogy a mostani dolgozók keresetének a vásárlóereje a kanyarban sincs ahhoz képest, mint amilvel az övék bírt 50 éve, hanem csak ütik az asztalt hogy MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG MÉÉÉÉÉÉGM ERT NEKEM EZ JÁÁÁÁR!!!! és fenyegetőznek, hogy ha nem kapják meg amit akarnak, akkor átszavaznak valaki másra. jelenleg a társadalom egy kurva nagy piramisjáték, amibe bele vagy kényszerítve és amiből nem tudsz kilépni, maximum annyit tudsz elérni, hogy elég sokáig maradsz játékban, amíg be nem tudsz húzni újabb és újabb játékosokat, amik majd téged tartanak el, de a demográfiai mutatók azt mutatják, hogy erre semmi esély nincs.
Hogy érinti Végh Tamás életét hogy a kormány másfél milliárddal megdobja a Neocore következő játékát?
>>219114862GOTY incoming csak szólok
'gmenőbb
>>219114883Na persze, újra fel lesz tálalva a szajrérendszer
>>219114883tomi arra miért nem szeretsz válaszolni, hogy az általad shillelt pártban buzeráns pedofilok vannak?
Ruszin férfi X Zsidó nő
ismeri Jüzühátő is 2003-as
>>219114974Mit mond el rólam, ha gyakorlatilag bődületesen kettékefélném Szentkirályi Alexandrát? Legdögösebb FIDESZ MILF.
>>219114968nem vagyok fidkány, köszike
>>219114997hát pedig a te pártodban vannak pedobuzik >>219114807
>>219114990azt, hogy normális ízlésed van
ja meg hát ott vannak a cigányok is, akik nettó ballaszt a gazdaságon, hibahatáron belüli mértékben járulnak hozzá a gazdasághoz, amit mérni se lehet olyan elenyésző, de lakosságarányosan felfoghatatlan pénzeket szednek ki az államból segélyek és felzárkózatási programok formájában, már pusztán az életmódjukból fakadó rombolás és pusztítás helyrehozására elköltött pénz is olyan mértékű, hogy azt halandó ember fel se fogja. amikor egy cigány család lepusztít egy bérlakást és felhalmoznak egy csomó tartozást, azt mind az állam téríti meg a te adódból, a börtönben ülő jelentős cigány tömb eltartásáról nem is beszélve. és akkor van pofájuk felháborodni azon, amikor azt mondják nekik hogy akkor lehet menni dolgozni, legalább addig se loptok. értitek már miért nem működik a demokrácia és miért kötünk ki mindig rosszabb és rosszabb helyeken? azért, mert olyan emberek döntenek a sorsodról, akiket kizárólag a saját boldogulásuk vezérel és magasról leszarják ki történik tőlük 200 méterre. és ők a többség jelenleg, ők döntik el merre tovább és mindenki csodálkozik, amikor egy még mélyebb szakadékban kötünk ki, mint előtte.
>>219115079el kell költözni oda, ahol nincsenek cigányok
>>219114917Jomi menőbb
>>219115209baszhatod, mert hiába mész el egy sváb zsákfaluba, ott is ugyanúgy beszedi tőled az állam azt a pénzt, amit aztán szétoszt a cigányok és a nyuggerek között. itt egyedül a jóléti állam lebontása és a szavazati jog korlátozása segít, semmi más nem tudja visszafordítani ezeket a folyamatokat, mert amíg a te szavazatod ugyanannyit ér, mint azé, aki semmit se rak bele a közösbe, addig egyre több és több ember fog átmenni a te táborodból a másikba, mert végső soron ez csak egy számháború és az győz, aki több papírdarabot tud beledobni egy dobozba és ha nyernek, akkor tovább élősködhetnek rajtad. a jelenlegi rendszert az antiszociális ingyelélést támogatja és terjeszti, mert jelenleg jobban jössz ki azzal, ha abszolut nem dolgozol és kizárólag segélyeken élsz, mintha lenne egy szarul fizető melód és kurva sok ember dönt úgy, hogy inkább kevés pénzen él nulla munkával mint hogy kicsit több pénzen éljen sok munkával, a rendszer pedig megengedi nekik mindezt.
meg kell őrülni
Szóval akkor mi lesz a tripla A nagyágyú játék a Neocore-tól? Egy sokadik ugyanarra a kaptafára készülő ARPG vagy egy dögunalom űrstratégia?
>>219114534nagy seggűt
Konoe Rikó feneke
>>219115495Titok
https://www.youtube.com/watch?v=PJ4tRCF0xYQ ma véget ér a szorulásom
a te országodban a te országodban burger?
Lesz még Szarmagyarország Koszovó. Erre szavaztatok. Csak a Fidesz! Mulți înainte! t. #nemazengondom
oláhcigány érvelés>1. rajzolj egy színes térképet amin a románok jók és gazdagok a magyarok meg csórók és buták>2. posztold>3. ???>4. menj át lopni magyarországba 10k másik románnal együtt mert odahaza a tehénszaron és a homokon kívül nincs semmi>5. hazudd magad magyarnak hogy ne tudjanak hazaküldeni mordorba és hogy kaphass magyar segélykét
>>219115069Akkor is a Tiszára szavazok: :PPPP
vékonyra szeletelt marhahús, gochujang, halszósz, udon tészta, kacsazsír, fokhagyma, hagyma, mungbab csíra, pak choi, zöldhagymaezekből összekotyvasztottam ráment
>>219117022Felizgat?
>>219117092>exzsideszes slimfit Orbán2.0 fidesz-light politikai programmal agyongodolt német felülről vezérléssel akik nagylelkűen hazahozzák az uniós pénzeket Csányinak és Mészárosnak de marad a szovjetuniós kitettség és adóemelés jön >vagy ugyanez a régi Szarbánnal viszont EU-s pénz nuku de adóemelés az tuti lesz és még sokkal több is mint a Faszapárttal
>>219117292na ez jól hangzik egészségedre
>>219117553kotyvalék
>>219117092ha a tisza nyer, lesz Alexandra onlyfans
>>219117769Nagyon zavaros ez a húsleves meg minek benne a főt tojás?
>>219118090te milyen húslevest zabálsz pop
a legjobb
>>219118090beleverte egy transzi
Fucking captchas have turned into non verbal reasoning IQ tests, like the entrance exams I had to take for my selective entry secondary grammar school that I attendedDo you think the quality of the overall posts have improved with the new captchas requiring people to have an IQ of over 105 to post?
>>219118483Spastic
>>219118483screamingwhere do you think you are pal
nem esett még elég szó musi húgárólvajon a bátyja női változata, egy rusnya, életképtelen femcel? vagy dögös dugihugi, aki miatt állandó kisebbségi érzésben él a tesó?
>>219118245ezt a képet még nem láttam itt
>>219118090hát meg a sóskalevél
>>219114997és hogyhogy most a globohomó fagman gólem pártján vagy?
>>219118882ruszin reggeli
ha a tisza nyer, akkor most ősszel lesz újra 2006, vagy jövőre?
>>219118483it did noti just feel less inclined to post in my free time
>>219118898az pak choi
>>219118962aszittem wakame
>>219117515>slimfitja hát az nem túl előnyös neki
tomasz ennél vékonyabb vagy?
>>219119031a hínárt szárítottan szeretem
>>219117292 ja hogy ez >>219117769 otthon készült?kibaszott bázisolt
>>219119139hogy főzöd olyan tökéletesre a tojást?
túl hülye vagyok és egyre nehezebbek a kapcsák :(
>>219119151ja, ezért jó a dunapandaelső próbálkozásra van olyan finom, mint egy átlagos éttermi annyira nincs jó, mint a sushi planet nevű hely az allénál
>>219117926>ha nyer
>>219118149Már megettem. Nem tudom megmutatni. XD
>>219119166eleve keményre átfőttet akartam csinálni, de elbalfaszkodtam és véletlenül így sikerült
>>219119232köszi a tippeta fővám téren van még egy meglepően nagy bolt, múltkor ott vettem msg-t meg miszót meg ilyesmi szarokat
>>219119301de hát az kurva jó lett
>>219119269ha nyer és márpedig nyer a tisza, lesz Alexandra onlyfansígy pontos a megfogalmazás
>>219119067Már előre hízik a mája a sok nyeréstől.
>>219119307ott én is jártam 4 db fagyasztott gőzgombóc 2000ft. ez a bao zi még a ciao zinél is kiválóbbugyanott vettem egész jó porcelán mélytányérokat 1100 ftért. az már tényleg fillérekért van
I've been told in other threads this is the most comfy thread on /int/ except there is one guy with severe yellow fever who spams here every day?
gecit egye a cigány anyád te retkes zsidó patkány
>>219119924are you suggesting posting Asian women isn't comfy?
>>219119924in fact yellow fever is the thing that makes the thread comfytbqh I barely read the comments
számít, hogy az ázsiai nő kínai, japán, vagy koreai?
>>219121381a japánok a legszebbek