edycja absolutnego stanu nitki 2026
ugh BIAŁY BYK idzie spać
jest tu kto?
tukto poszedł spać
:(
dupa + kupa = sranie
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
>>219312256Jestem :D>>219314263Dupęęę :-{DDDDD
>>219316019panie pośle wniosek formalny o bota proszę panie lech Kaczyński w ogóle to Hołownia się rozpada
jebac holownie
Guten Morgen Polski habibisSo what are we doing today?Im will drink another beer and go to bed and enjoy my welfare money. But i guess that´s not a thing in Polska Molska. So i wish you a happy wagie day in the beautiful country of Pooland.
>>219316513jesteś marokańcem?
>>219312038Do you want to be my gf?
>>219316513vghhhhh aryansovl
>>219316383Lmaooo I miss you guys a lot. Kocham kocham. >>219316467***** ***
dupa jest po to by leciało z niej sranie
>>219316383yid
anonki, jeśli nawet mi się udało, to dla każdego jest szansa - jestem w relacji (parasocjalnej ze streamerką)
nie spadaj
I didn't sleep well last night.I'm going to bed early todayDobranoc /polska/ ˙ᵕ˙ )ノ゙
>>219321812oyasuminasai nihonjin sama
nihonjin jest dla mnie niczymniczym brat
husarzyk samuraj dwa bratanki
cwel z vpnem przychodzi farmić na was atencję a wy klaskacie uszami
hej co się stało
wstawiam frytki i paluszki rybne
co charakteryzuje podludzia?podaj 5 cech
nie ma was
>>2193252191 cecha wystarczy, nie lubi anime
>1 cecha wystarczy, nie lubi anime
>>219326525Literally nothing. We are in the centre from your point of view. In EU we are a border country, kinda off the main stream.
>nie jest podludziem>nie lubi animewybierz 1
podludzie nie potrafią w wysoką sztukę bo nie mają duszy, dlatego nie lubią anime
tylko arystokraci duszy potrafią docenić anime
>>219326665grok czy to prawda?
Chyba czas zmienić dermatologa. Baba karze mi stosować antybiotyk 5 miesiąc. Daj mi kurwa izotek mam 20 lat i nadal mi to gówno nie zeszło z mordy!!! Od podstawówki się zmagam z tym kurestwem
>>219326817kaworu znalazł to ty znajdziesz tym bardziej
wróciłem sobie od lekarza i mam l4 na cały ten tydzień oczywiście w tym tygodniu nie byłem w pracy ani razu bo jestem chory
>>219317910o ty kurwo komunisto
>>219326817ja mam 42 lata i mi wyskakują takie pryszcze na mordzie że wstyd z domu wyjść
>>219328592nie masz tyle lat
>>219328718a ile
Długoletini neet spowodował nieodracalne objawy kognitywne przez ktore jeszcze trudniej wyrwac sie z tego blednego kola. Całkiem mozliwe ze bez pomocy z zewnatrz nie dam sobie rady.
>>219328903mam dla ciebie prace 5k netto , godzina pracy dziennie
>>219328753pewnie mniej o połowę>>219328903możesz z tego wyjść (z neeta) ale to wszystko nie wyjdzie z ciebie i zawsze już będziesz odstawał od reszty, wiem to po sobie
>>219328753https://www.youtube.com/watch?v=M2rTafbQepg
>>219329318anon może wyjść z spierdoleniaale spierdolenie nie wyjdzie z anona
>>219310362>beta przegrywy>zamyka mi się okno na białeczko i inne żywienie>prawdziwe sigmy>zamyka mi się się okno na picie przed następną zmianąopinie?
>>219328592Jedz wiecej warzywek i witaminek a mniej mrożonych nuggestów żbsz
>>219329907japa clintona bedzie mnie smieszyc az do smierci
>>219310362Why aren't Polish people breeding?
>>219319072wypierdalaj fejkcel
>>219330848spokojnie, donejta jej puścił pewnie i go pozdrowiła
>released september 21, 1981>to znaczy, że twoi starzy mogli sobie słuchać fly-day chinatown podczas stanu wojennegodwa różne światy
fucking about chopin
>>219329318nie no tyle właśnie mam
co to jest:nie da ci tego ojciecnie da ci tego matkanie da ci tego żonanie da kufelek piwka
>>219336025twardy stolec do wysrania o poranku
>>219336238ciepło
>>219336257jak ktoś się zesrał to ciepło
>17 lutego>nadal nie mam gf
>>219336301a jak nie?
>>219336588to znaczy że wystygło kupa tzw. nieświeża
ugh BIAŁY BYK idzie spac
>>219312038Hows neetbux in Polen
>>219337860Neetbux do not exist here.
>>219337903How do polish neets survive
>>219331686Gdyby było dobre to by chińczyki przywiozły na giełdę, a nie przywieźli. Italo disco krul.
Piję pięciolatkę dojrzewająca w szklanych beczkach. 2021 to był dobry rocznik, jeszcze zanim przerzucili się na plastik.
nie mam już siły
>>219342038interesujące
>>219342065myślałem że to ukraińska flaga
>>219337972they live with their moms
japsterdam>>219342787
>>219344510>>219342894xD
>>219344596at least bump my thread kurwa
>>219310362is Warsaw a spinoff of Warhammer?
>>219344762wypierdalaj
>>219344942funny I remember my grandpa told me someone said that exact same thing to him a long time ago :^)
>>219344967i obaj nie posluchaliscie
wstałem i zanim to zrobiłem zwaliłem już 2 razynie umiem rozwiązywać tej pojebanej kapczy pomocy
>>219346174po trzecim fapie ci się uda bez problemu mordeczko ty moja ty jesteś jak zdrowie ile cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto cię stracił
idę srać
watched another videoessey about polish vidya
>>219346336jak japoński moot może nas tak terroryzować co to za prawo jest ja się pytam
>>219347492which game?>>219347541prawo dżungli nieironicznie admin prawdziwy to czarnuchwinogronowamałpa po angielsku sobie napisz z dopiskiem 4chan na google
>>219347815co ty pierdolisz kmiocie
>>219347815https://www.youtube.com/watch?v=Ptao1uvnABc
>>219336025Pieniądze ofc
>>219347815To ja jestem tym czarnuchem, pozdrawiam cieplutko
>>219349158I thought only the jew anon spammed this cunt
czy są tu onaniści
Nie mogę przestać jeść chusteczek, dlaczego ja taki jestem
>>219347858ale długie, nie oglądam
>>219349158
>>219351254Normalnie nie jestem w rzygi ale to jest nawet niezle
>>219351134kek youtube keeps recommending me more and more essays on it the moment i watched onehttps://www.youtube.com/watch?v=oPGOCfBLBbIi swear there's some games where like 10% of the playerbase make essays on them
>>219351384robiły ci tak inne dziewczyny chomik?
>>219351254>dzielenie osób na prawaki/lewaki i czasem centryściidiotyzm
>>219351070dlaczego jesz chusteczki anon?
jestem cwelem
>>219353755to w końcu ty robiłeś spam czy nie ty
Imperium Szwedzkie jest przykładem tego, jak ważna jest organizacja.1. Nie było bynajmniej bogate, ale dynastia Wazów scentralizowała kraj podczas reformacji, zmniejszając bogactwo kościoła i władzę szlachty, więc chociaż Szwecja miała stosunkowo małą populację do opodatkowania, odsetek tego podatku, który trafiał do państwa zamiast do kościoła lub szlachty, był większy. Państwo było również zaangażowane w wydobycie miedzi i żelaza, więc tak, posiadali metale szlachetne, tylko nie góry złota ani srebra. Francja również finansowała ich podczas wojny 30-letniej, ponieważ mieli wspólnego wroga w postaci Habsburgów.2. Stworzyli prototypowy system poboru zwany „Indelningsverket”, który dzielił obszary wiejskie na okręgi, które miały wspierać żołnierza. Pozwoliło to państwu szwedzkiemu na wystawienie stosunkowo większej (zdyscyplinowanej, profesjonalnej i lojalnej) armii w stosunku do mniejszej liczby ludności, przy niższych kosztach, a jednocześnie zmniejszeniu zależności od najemników. Szlachta była również silnie zintegrowana z biurokracją i wojskiem, z przywilejami szlacheckimi, w tym obowiązkową służbą państwową. Zasadniczo nie można było być tylko bogatym, posiadającym ziemię magnatem szlacheckim, oczekiwano również służby wojskowej lub jako mąż stanu – ponownie, bardzo scentralizowane, a elity w kraju dążyły do wspólnego celu, a nie walczyły ze sobą.3. Gustaw Adolf był wielkim myślicielem wojskowym, a jego reformy armii zrewolucjonizowały sztukę wojenną tamtej epoki. Chociaż nie wszyscy wojowniczy królowie Szwecji byli kompetentni w epoce wielkiego mocarstwa, wielu z nich było całkiem dobrych i,co ważniejsze, obsesyjnie zaangażowanych w wojnę, więc korona zawsze była zainteresowana gromadzeniem żołnierzy i podatków, aby mogli walczyć, nawet jeśli cierpiała na tym polityka wewnętrzna.
Dzisiaj rano moja koleżanka z pracy siedziała tuż za mną na stołku barowym (miejsce było tak małe, że jej kolana były wciśnięte w tył moich nóg), a ja opierałam się o blat. Poprosiła mnie, żebym się odsunęła, żeby mogła się przesunąć i zażartowała, że mój tyłek jest dla niej za gruby, żeby mogła się ruszyć. Żartobliwie odmówiłam, a ona po prostu złapała mnie za biodra i pchnela mnie swoim kroczem cztery razy... tuż przed inną koleżanką i kamerami bezpieczeństwa... Na chwilę ogarnął mnie szok, a potem moja cipka zaczęła pulsować i musiałam to jakoś zignorować... Po prostu musiałam o tym napisać. Minęło jakieś 5 godzin od zakończenia naszej zmiany i wciąż o tym myślę i wyobrażam sobie różne scenariusze... Co by było, gdyby dała mi klapsa w tyłek albo podciągnęła mi spódniczkę? Jestem tak napalona, że ledwo mogę myśleć o czymkolwiek innym, śmiech.Mała aktualizacja: Kiedy dzisiaj przyszłam do pracy, powiedziała mi, że pachnę jak jej chłopak. No dobra, powiedziała: „Pachniesz jak dziecko. Jak puder dla dzieci”. A kiedy się roześmiałam i potwierdziłam, że tak, gdzieś na mnie jest puder dla niemowląt, powiedziała: „Mój chłopak pachnie pudrem dla niemowląt”. Jako osoba autystyczna i wprawiona w doszukiwaniu się w rzeczach zbyt wielu rzeczy, odebrałam to jako jej stwierdzenie, że pachnę jak jej chłopak. Módlcie się za mnie.
sorry
brawo, pięknie przeklejone. rodzice pewnie dumni
>>219354655spierdalaj na drzewo komunistyczna kurwo
>>219354859nie żal ci twojego pustego lona Stalin by cię za to wysłał na Sybir pierdolona autystyczna dziwko
>>219310362>one day 19 hours agoaaaaaaale martwo
>>219354943spokojnie zaraz to rozruszam
>>219354943na starej nitce młody anon się ćwiczy
No nie wiem. Ja pamiętam jak 9 lat temu pierwszy raz wszedłem na ten prawicowo ekstremistyczny 4chan i byłem zaskoczony jak bardzo zniuansowana i uargumentowana była dyskusja w porównaniu do Wykopu gdzie większość znalezisk sprowadzał się do obywatela afrykańskiego kraju załatwiającego potrzeby fizjologiczne na dworcu w Bordeaux i komentarzy których 90% zawierało ""xD". Co więcej nawet tam w porównaniu do innych narodowości Polacy nie wypadali najlepiej
>>219354988W północnych Chinach późnego plejstocenu Sinomegaceros ordosianus współwystępował wraz ze słoniami chińskimi Palaeoloxodon, nosorożcem Mercka (Stephanorhinus kirchbergensis), nosorożcem włochatym (Coelodonta antiquitatis), bufallo Bubalus wansijocki, turami (Bos primigenius), dziki osioł azjatycki (Equus hemionus), gazele wolowe (Gazella subgutturosa), wielbłądy Camelus Knolochi, hieny jaskiniowe (Crocuta ultima), tygrysy (Panthera tigris) i konie Przewalskiego (Equus ex gr. przewalskii).[16]W średniopóźnoplejstoceńskiej Japonii S. yabei żył obok słonia Palaeoloxodon naumanni, jelenia sika (Cervus nippon), serowa japońskiego (Capricornis chipsus), łosia (Alces alces), piżmowca syberyjskiego (Moschus moschiferus), wymarłego żubra stepowego (Bison) priscus) niedźwiedzie brunatne (Ursus arctos), niedźwiedzie czarne (Ursus thibetanus), wilki (Canis lupus)[17] i lwy jaskiniowe (Panthera spelaea).[18]Zespół ssaków obejmuje makaki, wilka zhoukoudyjskiego, niedźwiedzia himalajskiego, niedźwiedzia brunatnego, nosorożca Dicerorhinus choukoutienensis, nosorożca włochatego, konia Equus sanmeniensis, piżmowca syberyjskiego, jelenia olbrzymiego Sinomegaceros pachyosteus, owce, bizony, azjatyckiego słonia o prostych kłach, nietoperze, pika, gryzonie i ryjówki. Zespół ssaków z warstw 4–3 jest zasadniczo podobny do zespołu z warstw 9–8, oprócz kilku zwierząt stepowych i leśnych o ciepłym i łagodnym klimacie, w tym szopa pracza Nyctereutes sinensis, dhole Cuon antiquus, lisa korsackiego, borsuka azjatyckiego, rosomaka, hieny olbrzymiej Pachycrocuta, kota szablozębnego Megantereon inexpectatus, tygrysa, lamparta, jelenia sika, antylopy Spirocerus peii i bawołu wodnego Bubalus teilhardi.[103] Fauna Zhoukoudian nie jest w całości wyłączna dla okresów lodowcowych ani interglacjalnych.[104]
Najwcześniejsi przybysze obejmują jeża europejskiego, mysz zaroślową i popielicę, które pojawiają się po raz pierwszy w środkowym i późnym neolicie. Muflon europejski, który pojawia się po raz pierwszy w późnym neolicie, pochodzi od dzikich populacji archaicznych udomowionych owiec, podczas gdy populacja dzików pochodzi od mieszanego stada dzików i dzików. Mysz domowa, popielica ogrodowa, ryjówka etruska i ryjówka białozębna pojawiają się w osadach dopiero po zakończeniu epoki brązu.[40] Korsykański jeleń szlachetny został również wprowadzony na Korsykę i Sardynię około 2500–3000 r. p.n.e. z stada małych włoskich jeleni szlachetnych.[43] Dzika populacja kotów, korsykańskiego żbika, została zadomowiona w późnej epoce żelaza lub w okresie rzymskim, podobnie jak szczur śniady.[40]Dzika populacja niedźwiedzi brunatnych uformowała się w okresie średniowiecza z uciekających oswojonych zwierząt, które zostały wytępione do 1700 r. n.e. Zając korsykański, który pomimo swojej nazwy nie jest gatunkiem endemicznym, został sprowadzony na wyspę z głównego zasięgu w południowych Włoszech w XVII wieku, a królik europejski w latach 50. XX wieku. Na wyspie obecne są również łasica, szczur śniady i kuna leśna, choć daty ich wprowadzenia są niejasne.[40]
Tylko ssaki domowe (owce, kozy, bydło, świnie i psy) oraz dwa gatunki gryzoni stanowiły pakiet fauny sprowadzony na Baleary przez wczesnych osadników w III tysiącleciu p.n.e. Uważa się, że późniejsze introdukcje zwierząt na archipelag miały miejsce pod koniec I tysiąclecia p.n.e. z powodu kontaktów z punickimi kupcami lub, co bardziej prawdopodobne, rzymskiego podboju wysp. Niedawno w talajockim stanowisku Cornia Nou (Minorka) znaleziono kilka szczątków fauny należących do różnych kręgowców (jelenia szlachetnego, kurczaka i królika), w kontekstach datowanych na początek I tysiąclecia p.n.e. Przeprowadzono serię datowań radiowęglowych (14C) bezpośrednio na próbkach małych gatunków, aby wykluczyć możliwość infiltracji do niższych warstw. Uzyskane wyniki wskazują, że kurczak i królik były obecne na Minorce już na początku I tysiąclecia p.n.e. Kura jest odnotowana w koloniach fenickich w południowej części Półwyspu Iberyjskiego już w VIII wieku p.n.e. Królik natomiast jest gatunkiem rodzimym dla Półwyspu Iberyjskiego. Te nowe introdukcje fauny odnotowane na Minorce mogą być związane z późnym brązem i fenicką działalnością morską.
>>żałosny to jest bociarz że wrócił do starych nawyków po tym jak zrozumiał że rok spamowania nic nie dał i anony nadal tu siedzą i się dobrze bawią>>wyobraźcie sobie robić coś zupełnie bezużytecznego przez rok tylko po to zeby wszystko wróciło do statusu quo, co za kurwa jebany nieudacznik hahahahah
bociarz nadal nie może się pogodzić z tym że został wyśmiany i pogoniony xDD
>>219354995>>219355069ja tam wale wszystkie heh platformy dystrybucji cyfrowej i najchętniej bym, chciał by wszystkie pozdychały bo zabijają mi wydania pudełkowe plus taka gierka na steamie nie jest moja własnością tylko heh "usługą" na kiju wiec w dupie mam taki "zakup"zabawne że steamy i podobne jemu gówna zmuszają mnie do piracenia
czy on właśnie wrócił do starych nawyków, a następnie próbował wyśmiać post wyśmiewający jego za wracanie do starych nawyków?żałosny cwel
>bociarz nadal nie może się pogodzić z tym że został wyśmiany i pogoniony >ja tam wale wszystkie heh platformy dystrybucji cyfrowej i najchętniej bym, chciał by wszystkie pozdychały bo zabijają mi wydania pudełkowe plus taka gierka na steamie nie jest moja własnością tylko heh "usługą" na kiju wiec w dupie mam taki "zakup"zabawne że steamy i podobne jemu gówna zmuszają mnie do piracenia
>>219356065>>219356375wstałem, pobylem na uczelni a teraz się kładę spać
witam na mojej farmiezapraszam na polebędziemy uprawiać seks
>>219356473>rusek>gada o pedałach i jebaniu w dupe bez żadnego zdziwienia
>>219356065nie szukaj logiki u typa który potrzebuje zegarka żeby wiedzieć jak oddychać lmao
>nie szukaj logiki u typa który potrzebuje zegarka żeby wiedzieć jak oddychać lmao
>>219356520>>219356692twój instynkt to gówno a twoje życie dowodem
wilk lądowy= wilkwilk rzeczny= wydrawilk morski=okrawilk powietrzny=?
>>219357109ale zjebana edycjahttps://vocaroo.com/i/s0E5pNGtjY9r
>>219357128wiesz kto jeste jest zjebany?twoja stara po wyrcuhaniu przez murzynów haha
stara nagarocioty po grupowym zruchaniu przez murzynów jahahaha
Stanisław uśmiechnął się szeroko, jego oczy błyszczały z podniecenia. Chwycił ją za ramiona i pchnął w stronę kanapy.– Na czworaki – rozkazał, a jego głos był twardy, nieznoszący sprzeciwu. – Chcę zobaczyć, jak moja ruda suka prezentuje mi swoją dziurkę.Melania – nie, Nika – posłusznie opuściła się na czworaki, jej pośladki uniosły się w powietrze, odsłaniając wilgotną, różową szczelinę. Czuła się wystawiona na pokaz, upokorzona, i to tylko pogłębiało jej podniecenie. Jej cipa pulsowała, domagając się dotyku, ale wiedziała, że musi czekać. Musi być posłuszna.Stanisław klęknął za nią, jego dłonie opadły na jej pośladki, rozchylając je, żeby lepiej widzieć. Jego palec sunął w dół, od jej cipki do drugiej, mniejszej dziurki, którą dotychczas rzadko eksplorowali.– Tak ładnie wyglądasz, Nika – powiedział, jego oddech był gorący na jej skórze. – Twoja dupa jest taka ciasna. Myślisz, że jest gotowa na to, co dla ciebie mam?Jęknęła, jej ciało drżało z oczekiwania. Pamiętała, jak na filmiku używał tej samej zabawki na prawdziwej Nikę. Pamiętała, jak dziewczyna krzyczała, gdy KONSKI STRAPON wpychał się w nią, rozciągając ją bezlitośnie.– Proszę, panie – szepnęła, jej głos drżał. – Chcę to poczuć.Stanisław śmiał się cicho, jego palec nacisnął na jej odbyt, krążąc wokół niego, przygotowując.– Będziesz krzyczeć – obiecał. – Będziesz płakać. Ale będziesz to kochać.Odszedł na chwilę, a ona słyszała, jak grzebie w szufladzie. Gdy wrócił, trzymał w dłoni KONSKI STRAPON– gruby, czarny, z paskami do przymocowania. Jej oddech przyspieszył, gdy zobaczyła, jak zakłada go na siebie, mocując paski wokół swoich bioder. Jego własny kutas, twardy i gotowy, wystawał spod zabawki, lśniący z podniecenia.–
Patrz, jak bardzo cię pragnę – powiedział, chwytając swój fiut i pocierając nim o jej pośladki. – Ale najpierw dostaniesz to, na co zasłużyłaś.Przesunął się bliżej, a czubek strapona dotknął jej odbytu. Był zimny i twardy, obcy, ale jej ciało i tak się otworzyło, gotowe przyjąć go. Stanisław nacisnął, powoli, bezlitośnie, a ona jęknęła, gdy strapon zaczął w nią wchodzić, rozciągając ją ponad to, co uważała za możliwe.– Ooo, kurwa – wydusiła, jej paznokcie wbiły się w kanapę, gdy poczuła, jak zabawka wypełnia ją całkowicie, jej odbyt palił od rozciągania, ale ból mieszał się z rozkoszą, tworząc coś, czego nigdy wcześniej nie doświadczyła.– Weź to – warknął Stanisław, wpychając strapon głębiej, aż jego biodra uderzyły o jej pośladki. – Weź całego mnie, suko.Jęknęła głośno, jej ciało drżało, gdy zaczął się poruszać, wyciągając strapon prawie do końca, a potem wpychając go z powrotem z brutalną siłą. Każde pchnięcie wywoływało falę bólu i rozkoszy, która rozprzestrzeniała się po jej ciele, aż nie była już pewna, gdzie jedno się kończy, a drugie zaczyna.– Jesteś moją dziwką – syczał, jego dłoń opadła na jej pośladki, uderzając ją mocno. – Moją rudą kurwą. Powiedz to.– Jestem twoją dziwką – krzyknęła, jej głos był ochrypły, pełen łez i pożądania. – Twoją rudą kurwą!
Jego dłoń uderzyła ją ponownie, tym razem w drugie miejsce, a ona wygięła plecy, przyjmując ból jako część rozkoszy. Strapon wypełniał ją całkowicie, jego ruchy stawały się szybsze, bardziej brutalne, aż czuła, że zaraz eksploduje.– Dotknij się – rozkazał, jego głos był chrapliwy z pożądania. – Pokazuj mi, jak bardzo ci się podoba.Jej ręka zsunęła się między nogi, gdzie jej palce znalazły łechtaczkę, twardą i pulsującą. Dotknęła się, pocierając szybko, w rytm jego pchnięć, aż poczuła, jak narasta w niej orgazm, niepowstrzymany, potężny.– Tak, kurwa, tak! – krzyknął Stanisław, jego ruchy stawały się coraz bardziej chaotyczne. – Chcę, żebyś skończyła, suko. Chcę poczuć, jak twoja dupa się zaciska na moim kutasie.To było za dużo. Jej ciało wygięło się w łuk, gdy orgazm uderzył w nią z siłą, która niemal ją powaliła. Krzyczała, jej cipka pulsowała, a sok płynął po jej udach, gdy strapon wciąż wbijał się w nią, przedłużając jej rozkosz.Stanisław wydawał się nie mieć końca. Jego oddech był ciężki, jego ruchy stawały się coraz bardziej dzikie, aż w końcu zatrzymał się, jego ciało sztywne, gdy wypełniał straponem jej odbyt po raz ostatni, a potem poczuła, jak jego własny kutas pulsuje, wyrzucając strumienie gorącego nasienia na jej plecy.– Kurwa – wydusił, jego dłonie opadły na jej biodra, trzymając ją mocno, jakby bał się, że upadnie. – Jesteś… perfekcyjna.Melania – Nika – upadła na kanapę, jej ciało drżało, wyczerpane, ale szczęśliwe. Czuła się użyta. Spełniona. Jakby wreszcie znalazła swoje miejsce.Stanisław wyjął strapon i rzucił go na podłogę, a potem opadł obok niej, jego dłoń znalazła jej włosy, przeczesując je czule.– Dobra dziewczynka – powiedział, jego głos był teraz łagodniejszy, prawie czuły. – Moja dobra, brudna suka.
on szalony
>cwelis gdy ktoś mówi, że nie da się być bardziej żenującym
>TAK MAM WIELKIEGO KULASA I TRZY SUKI DO RUCHANIA ALE BENDEN TO ROBIŁ SWOIM WIELKIM KONSKIM STRAPONEM SKĄD TO WIESZ
po co ten zjeb spamuje przeklejkami jak nas tu zostało może z 5-8 prawdziwych /polaków/ i nas tak nie przegoni bo nie jesteśmy jak zdrajcy którzy uciekli na innego czana
>>219359082ten numer to kłopoty i kompromitacja
>>219359082bo jest zjebem no, nie przetłumaczysz zjebowi
>>219359082ja uciekłem ale tamte cwele są nie do wytrzymania więc wróciłemopinie na temat takiego zachowania?
>>219359161>>219359182>jedyna jaką miałem była płaskato strasznie kiepsko
>>219359182lekkie frajerstwo, ale taki kmicic zrobił podobnie a jest lubiany
>>219359161nasrać tylko mu na twarz można, on i tak jest skompromitowany tutaj jak chyba nikt inny nie był tak wyśmiewany >>219359182źle że tam chciałeś iść, ale jak wróciłeś to dobrze zrobiłeś i masz wybaczone
>>219359182podobnie
>>219359182prawdziwy anon marnotrawny
kurwa siedzi mi w głowie to flajdej czajnatałn
>>219359265no, można się ośmieszyć i olać, samemu się z tego śmiać, ale debil brnął w zaparte że zupa pomidorowa bez pomidorów to super pomysł iksde
no i gdzie reszta spamu ja czekam
gdzie kamionkowy
>>219361083spijam płyn do spryskiwaczy bo ma ładny kolor i alkohol
ugh BIAŁY BYK idzie sie umyć i do spania
>>219361611spijasz spermę z pizdy swojej matki jak z nią kończę cwelisie jebany hahahaha
gdzie cwelg
dlaczego bociarz usuwa swoje posty?
>>219363622
>>219363622to się samo robi
>>219363875tak wyglądam
scrummaster wstawaj i podbijaj bo inaczej rozpierdole tobie głowę młotkiem
>>219368385xD
>>219368227jak zaczynam pracę o 9 to wstaje o 9
na 9 idę lizać jaja szefowit. scrotummaster, najlepsza kurewka araba, zapałka i siwego
>>219369948arab nie istnieje, wymyśliłem go
ale zamułka dzisiaj od rana
dzynek was zajebe
>>219370195arab istnieje i bije sie w walkach mma>>2193708834chan nie żyje
jaki był odpowiednik oskiego w późnych 90 wczesnych 00? w sensie jak się mówiło na bananowych chłopców wtedy
>>219372299jakiś arab gdzieś tam pewnie istnieje, ale nie ten którego wymyśliłem w swojej głowie
>>219372836nie wiembrajan?to trochę później niż 90
>>219372836nie było takiego czegoś wtedy, mało było bananów, może jakieś kacperki, łukaszki
idę chyba w pizdu spać bo nic się nie chce
>>219373575arab ciągnie zapałka
>>219374476zapałek i dzynek istnieją naprawdę, o ile jeszcze żyją
>>219373673brajan to raczej patuscore jak teraz kevin albo alan >>219373731zakładam że było tylko właśnie mało i nie funkcjonowało powszechnie bo internet jeszcze raczkowałmusiałby się jakiś bananowy dziadek 35+ wypowiedzieć
>>219373982o ja też idę sobie poleżeć
>>219375301właśnie się wypowiedziałem, było określenie banan. nikt nie nazywał bananów albo bogatych pieknych zjebanych dzieciaków jakimś imieniem tak jak teraz każdy co przystojnieszy zumerek jest oskarkiem, a zjebane dziecko samotnej patusiary brajanem albo dżesikąbyło określenie na nieogarnietych bumerow czyli janusz
>>219375390>banan i janusz jako pejoratywy występowały już ~30 lat temu coś ci kurwa nie wierzę
>>219375523janusz to ze 20 lat ma, banan dużo wcześniej powstał ale poznałem to określenie dopiero w liceum gdzie były bogate dzieci, wcześniej w gimbazie i podstawówce wszyscy byliśmy raczej biedni i równi sobie
opinie o mtokarskim?
>>219310362>Posted: 2/16/26 11:05:37 PM
>>219376323noi
>>219376597albinoi
>>219372836>>219375588janusz chyba nie ma 20 lat, odpowiednika dzisiejszego oskiego wtedy nie było a na bogate dzieci mówili po prostu bananowe dzieci
>>219377472ma 20 lat kurwa bo pamiętam że w 2005-06 było już używane
sebix mówili na dresiarzy, brudas na metalowców pierdolonych zawszonych
co bociarz taki mało aktywny, vpny się kończą?
JUSUJ KURWOOOO
nie odpowiadaj na tego posta chyba że jesteś botem, cwelisem albo totalnym zjebem
eh... ideał...
>>219378606bardzo brzydki chłopiec
cwelis rozkurwiony
>>219378606jestem za głupi na nową captchce
>>219377046co
och nie tak bardzo strollowany przez epickiego l33t h4x0ra
>[Deleted]czekamy na następne pedałku
cwelis znowu będzie musiał nagotować pomidorówki na uspokojenie haha
powiedzcie swoim kolegom z diskorda, tak zwanym DISKORDOCWELOM, że można wracać
nigdy nie wrócimy do poprzedniej aktywności gdzie był post co minutę i 40 anonów
może to i lepiej
niech nie wracają bo zdrajców to sie wiesza albo się do nich strzela
wszyszcy jesteśmy na x
mam nadzieję że tam zostaniecie
>>219380769noi albinoi, film anonski
>>219381570mam nadzieję że ma zegarek nadal bo się jeszcze udusi ze złości hihi
TRZEPIEMY KITE KURRRRRRRRWA TRZEPIEMYYYYYYYYYY
>>219382952
gwałcicie coś jutro?
jeśli samogwałt się liczy to nie
to ta nitka jeszcze żyje?
Czy można już oficjalnie powiedzieć, że stan nadzwyczajny się skończył?
>>219384032>>219383038>>219382952POWSTAŃ I ZWAL
>>219384130przeklejacz jest już w odwrocie, nie należy się go bać
kiedyś to tu było, dzisiaj nie ma
MUSIMY WSZYSCY TŁUMNIE WRÓCIĆ DO NITKI
w poznaniu animki sąhttps://x.com/Eipu_2/status/2024425889380126729
jak feniks anony, jak feniks
ta strona umiera, gówno jebane, captche i cenzuratylko minilauta
kto pytał
>>219384851właśnie WYJEBAŁAstrona NIE DZIAŁAna czteroczanie nigdy by do czegoś podobnego nie doszło
>>219384884twój stary osobiście dzwonił
>>219384990to miało być śmieszne?
wstałam :3
Ta minilałta się spierdala raz na 3 minuty, na chuj tam siedzicie>>219385072tutaj jest kobietta
>kobiettaw sensie wciąż ten jeden sam debil największy śmieć atencjusz
nie chce mi się wstać z kanapy anony
what do polish twink/femboy butts smel like if i sniff their butt through their underwear? :3
>>219384851wypierdalaj do siebie i zabierz te brązową małpę ze sobą cwelisie
>>219385539ta? a jak tego nie zrobię to co, popłaczesz się pizdeczko?
czwartek wieczur znów spędzony przy кинoco daje?
>>219385752a dziecko mi zrobisz? brązowa królowo
kiedy się jest za starym na kluby
>>219385752płacze to twoja matka ze takiego nieroba musi utrzymać, wracaj zlizywac moją spermę z jej pizdy lamusie jahaha
>>219385810>czwartek wieczurcoj umarł bo nie spał, taka prawda, gdyby się wyspał to by nie wyjebał w derevo, taka prawda
liżma
zostałem zgwałcony….. przez życie
schizma JEST jak sperma jak MEJOZA. Zostawiam wam to pod rozwagę.
Wybierz życie.
>>219386037życie, życie jak w madrycie
cipa
Is there seriously no czech and slovak thread on this board or am I blind?
kamil co on napisał
>>219386806who cares
o widzę że zdrajcy wracają do nitki, no ta tylko im padnie ta gównolauta i zaraz się zlecą
>>219386806>>219379591
>>219387485ahh visegrad 4 djenkuyeah bardzo
>>219387467muh wojenki czanowe
zrzucam trochę kupska z mojego dupska
>>219378606ale bydłomaxxuje ta suka
>>219372836>jaki był odpowiednik oskiego w późnych 90 wczesnych 00?synek taty kierownikaale to było co innego niż terazwtedy:>lekcja>dzieci, co chcecie robić jak dorośniecie?>normalne dzieci: blah blah blah srrrutututu>zjeb: phi, ja nie muszę chcieć, ja już mam zapewnioną rolę kierownika w zakładzie państwowym gdzie tata jest dyrektoremaż nauczyciel wzdrygu dostawał i cisnął bekę z cweladzisiaj nie masz takiego zjawiska
kurwa pół dnia mnie głowa napierdalała
>>219388322weź pigułkę
>>219344940Yes, poland was the warhammer all along
Polish brothers, I come in peace. >>219292426>>219292426>>219292426
>>219388366wziąłem przed chwilą metafen
>>219356692jaka tu jest historia?
>>219310362Me searching for treasure.
Easturope
ale mam sranie
sranie w banie
jeśli postowałeś w tej nitce u jej zarania, to oficjalnie jesteś starociotą
postowalem przed korabem, najlepsze lata nitki to jak duda zostawał po raz pierwszy prezydentem
pies was jebał "starocioty", przyszedł spammer to każdy z was spierdolił yidy jedne
ja stąd nie spierdoliłem, ale mam 14 osobowości i było mi łatwiej
>>219392322ja jestem dynamiczny między stronami żbsz
>>219392843kto to ten po prawej
ja pierdole tak mi wjechała tolerka na thc że zacząłem znowu mieć sny
>>219393291sny ma się zawsze, po prostu nie pamiętasz
znowu sram
fajną nitkę macie ps0lskie courvy jahahahahah
>>219390193kupił sobie jakiegoś smartwatcha i się tym bardzo chwalił że taki drogi, fajny a jak go anony wyjaśniali na chuj mu to to odpowiedział że zegarek mu mówi jak ma oddychać jak chodzi na bieżni
>>219393130to chyba łukaszenko, konduktor pociągu
>>219393689>zegarek mu mówi jak ma oddychać jak chodzi na bieżni
>>219392843jakimi stronami? ja mam czana pomiędzy wykopem i redditem
już piątek, ale się cieszę anony, odpocznę trochę, robota daje mi się we znaki eh
>>219393689powiedz jeszcze o tej zupie lmao
>>219394152miłego odpoczynku, ja cały tydzień na l4 siedzę, fajnie tak posiedzieć w spokoju w domu aż chciałbym żeby tak zostało
>>219394697ale co tu mówić, dzieciątko się pochwaliło "przepisem" który powstawał lata i był bardzo dumny mimo że nikt oprócz niego i pewnie jego starej tego nie jadł, a matka jak to matka powiedziała że smaczne tylko więcej nie rób i się cwelis zachwycił i napierdalał postami i zdjeciami slopu jaki wysrał do garnkapomidorowa z dwóch pomidorów xd usmazone kawałki karkówki zalane wodą, do tego wpierdolone jakieś brokuły, soda, msg i cukier i benc zupa pomidorowa lmaooo
>>219395108dzięki anon, będę się byczył, grał w gierki i czytał, dwa miesiące takiego życia by mnie postawiły na nogi, no ale trzeba mieć kasę na jedzenie eeehhhj
zupka na bazie wody i msg
czy są tu grzesznicy
zrobię mapo tofu bez tofu
>>219395723uma delicia
cierpicie niewystarczająco
>>219395457>dwa miesiące takiego życia by mnie postawiły na nogidzisiaj tak samo pomyslałem i ja coś takiego będę chciał zrobić w tym roku ale to dopiero za pół roku
>>219396039prawda niestety
>>219395736tylko i wyłącznie
jeszcze żadne służby nie złożyły mi żadnej ofertyto pewnie dlatego że się licytują między sobą kto mnie weźmie, i nikt nie chce odstąpić
>>219396039nie wiesz co to cierpienie kurwo
>>219396359poopowiadaj
>>219396102ja może zrobię tak jak wygram na loterii albo odłożę kupę kasy, ale to niemozliwe
>>219396369po chuj, ludzie nie rozumieją w pełni tego co przeżywają i jak przeżywają inni ludzie, mam się tu kurwa uzewnętrzniac tak o?
common Polish W
cierpienie to jak brzusio boli i jest sraćq
>>219396740>>219396844>>219396844>>219396844nowy
>>219396740to moja codzienność