kurva anyátok
'tatás
>"V." Rómeó fiatalon rossz útra lépett, és rövid idő alatt jelentős bűnlajstromot halmozott fel. Tavaly júliusban egy tatai üzletből kétszer vitt el egy-egy pár márkás férfipapucsot. Ezután egy nyitva hagyott ajtón keresztül bejutott egy helyi ingatlanba, ahol a tulajdonos figyelmetlenségét kihasználva átkutatta az előteret, és egy táskából 180 ezer forintot vett magához. Augusztusban két kerékpárt és egy elektromos rollert lopott el, valamint egy áruházból üdítőket és szeszes italokat. Egy drogériából négyszer emelt el termékeket. Szeptemberben a tatai vasútállomásról vitt el egy lezáratlan férfikerékpárt, októberben pedig egy családi ház udvaráról egy női vázas biciklit.és egyszer se érezték fontosnak, hogy letartóztassák, mert valami lila hajú szegecselt pofájú hájas kurva addig verte az asztalt és addig visítozott gyermekvédelemről és szocio-kulturális faktorokról, amíg el nem engedték ezt a kis szarházit. csak halkan mondom, hogy a Szőlő utca ilyenekkel és/vagy rosszabbak volt tele és ezeket a purdékat kúrták seggbe a fideszes pederaszták. alapvetően a gyerekbaszókat instant költélre ítélném, de az ő esetükben úgy vagyok vele, hogy a degenerációjuk szolgáljon valami jót is és kapjanak némi "nevelést" a cigánylárvák ha már normális büntetést nem kapnak. és a szarházi kampós orrú metélt faszú libsik ezekért tüntetnek és nekik küldözgetnek pluss macikat meg bonbont. Márió ezeket megszerezte magának és a kabátzsebében ki is vitte a boltból, szóval köszöni szépen neki nem kell több. ha egy ilyet elkapnak és Zsolti bácsi megbassza a pincében, hát ez van, a természetben se szól rá senki a védett állatra, amikor megeszi a védett növényt.
jöhet
Hogyan ismerkedjek ha van egy fertőző bőrbetegségem(uszodaszemölcs)?Fél éve derült ez ki, hogy a nemi szervemnél vannak pici pöttyök és hát eléggé megijedtem, sok kezelésre jártam emiatt magánrendelésre és sok pénzem is elment. A barátnőmmel akkor emiatt szétmentünk.24 éves vagyok, jó képű srác.Igy nem tudom ki fogadna el engem. Állandó félelemben élek, hogy egy bőrbetegség miatt nem élhetem felszabadultan az életemet. Egyedül magányos vagyok.
bárcsak nít lennék akkor mondhatnám vityának hogy mahiron feleséget vagy nem dolgozom
ja, várjál, megvanonoka kéne, Vitya?meg kéne állítani a népességcsökkenést?akkor ide rizsbéent!büdös dolkákkal ne traktálj!
Kapitány István a sokszínűség jegyében afrikaiakat hozna be
>>219321331A román nők így néznek ki?
na várom a horvát rizspostást, akivel /pol/-on futottam össze
>>219322407> a Tisza Párt gazdasági szakértője arról beszélt, hogy közel áll a szívéhez a sokszínűség, és szerinte munkaerőpiaci szempontok mentén indokolt többek között Afrikából is emberek behozatala.>and I'm a great believer in diversityhttps://youtu.be/QTONc6jLHsc?si=K2jB0t_WHdfhCfwf&t=807hát ez nem néz ki jól
>>219322477aki már benézett hozzánk párszor?
Orbán Viktor bejelentette a „legnagyobb” Békemenetet, Magyar Péter bejelentette a „legnagyobb” Nemzeti Menetet
>>219322564aha
a lényeg az, hogy Jüzü örül a hajának
Rendkívüli Frissült a radnaimark.hu - Magyar Péter két pofára ette a kokaint
Hannover városa kiosztott egy ajánlatot a „queer könyvek” listájával 41 önkormányzati napközi otthonban. Egy sajtószóvivő szerint a listákat a „queer munkatársak hálózata” állította össze a szexuális és nemi sokszínűségért felelős biztos irányításával. Az ajánlott könyvek születéstől tizenkét éves korig – csecsemőkortól az általános iskoláig – szólnak a gyermekeknek, szexuális játékokról, másságról és transzneműségről
>>219322477kakukktyánok meg a napi /pol/ agyrohasztás ebikus kombó
>>219325098Felizgat!
mekhalok keci
>>219326586az új barna cuahchikeh kaszt
zabás züha
>>219326586
ez aszukának számít?
de a törvénytisztelő állampolgár kezébe lőfegyvert SEMMI SZÍN ALATT, azt nem lehet
Medve bukkant fel Budapest környékénMedvét észleltek Mogyoród külterületén, Kukukkhegynél – közölte az önkormányzat. A lakosságot arra kérik, kerüljék az erdős területeket, a gyerekeket ne engedjék egyedül a határba, az állatot pedig ne közelítsék meg, hanem értesítsék a 112-es segélyhívót. persze bazmeg>112, miben segíthetek>esz a medve ÁÁÁÁÁÁÁ>most a vádlimat harapta át és kitépett belőle egy darabot>leírhatatlanul fááááááááááj>kérem, mondják meg anyámnak....>mondják meg....>hogy FELTÉTEL NÉLKÜLI ÉS KORLÁTLANT MINDEN MAGYAR FÉRFINEK HOGY ŐK NE VÉGEZZÉK ÍGY
holt
>>219325098cert invalid
>>219326918>>219327114bocs gój, de az életed nem ér annyit, hogy megvédd.
amikor magyar betyárt lát
Rikó keblei a legnagyobbak
>>219326757nos, hát igenazóta jobb a HAJA
Egy jó pörcöt kéne nyaminyamizni de veszélyes lenne most nem vagyok ketózisba™
Konoe Rikó feneke
>>219330601ha ezt a hülyeséget kell hallgatnom minden alkalommal amikor zühát postázok akkor talán jobb nem is postáznom
>>219333040te KIHAGYNÁD a Jüzüpostázást?
nagy internet balhé>>219327923>>219328530
>>219333579
>>219333378ezt az agresszív szekálást zokon veszem
ÉS MIT NEM TALÁLOK MEGINT A KATALÓGUSBAN>>219325519
>>219333782már postáztam bele
>>219333780büszke arra, hogy övé a nagyobb és előre büszke, hogy milyen HAJA lesz
>>219333980meg a büdös LÓ FASZ a picsádba bele
>>219334021ne gondolj ilyen buziságokra
>multi storey supermarkets with shopping cart escalatorsdo we have this ioc?i think i haven't seen them at home
ja ezt nem ide akartam bocsi csocsi
>>219334184de rizsó van rajta, szóval ideillik
>>219334150We used to have them but now only clothing stores are two floored. We have been americanized. Finland is no longer Finland. We should return to Sweden now.
A Z E G Y M A C I
>>219336316igen tudjuk hogy momokó zizis egy kicsit'cakát!