[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: babba.jpg (98 KB, 588x591)
98 KB
98 KB JPG
Açılsın Meyhaneler
>>
oşit fini çest vini
>>
za
>>
>>219329179
zalar k dir mi demek istedin
>>
5ekülerler dornuz yiyor içki içiyor mini etek giyiyör
>>
kawatasaray maçını izliyom
>>
>>219329819
bi bakim dedim peh döwlet bile reklamsız izletmiyo izlemiyorn
>>
futbok izlemekten insanlar ne keyif alıyo? sanırım aidiyet işi seyir zevkinden çok. saçmalık.
>>
>>219330493
takım tutmuyom yaw diğer herhangi br spor izlemekten ne farkı var maymunzıplaması olsa beğeniyorsunuz
>>
>>219330493
talep var devasa ticari sektör ben de iddialı maç olmadıkça seyretmem, çoğunlukla iddialı maçları da seyretmem ama böyle
>>
genel olarak dedim. bu futbol işinin fanatikleri holiganları bile var. onlar yoksa maç kritiği yapanlar var. takım şeyini geç milli maç var. futbolcular eşek yüküyle para kazanıyor vs. anlamlandıramıyorum bu işleri. zaten anlamı olmasına da gerek yok sonuçta entertainment bussiness. bread and circus. ayaktopu basketbol voleybol hiçbiri ilgimi çekmiyor. mesela motosiklet yarışı bile varmış bir türk yarışıyormuş bakıyorsun bir sürü izleyeni filan var. neden çünkü sadece motoru süren türk diye. kadın voleybolu mesela neden popüler olur veya motosiklet yarışı? anlamlandır dense aidiyet işi derdim. neyse aslında sporcuları kıskanıyorum. küçük yaşta yetenekleri keşfediliyo veya yönlendiriliyolar eşek yüküyle de para kazanabiliyolar. kazanmasalar bile obsesyon+tutkuyla küçük yaşta tanışıp bir alanda olmak güzel bir şeydir?
>>
>>219331419
koçum işte takım tutmıcan zevkine izlicen
>>
>>219331419
il il maç kovalayan tanıdık vardı. elemanın asıl amacı kavga etmek stres atmaktı. +tribün liderleri para yapıyo falan uzun mevzu.
>>
kawatasaray şov yaptı yauw
>>
>>219331909
5 atmışlar vay aq şimdi havaya girer eser gürler bunlar 1 hafta gündemi meşgul ederler
>>
çurass küloss koklıcam
>>
>>219333896
bokuversite yakınına ücretsiz çamaşır yıkanır ilamı yapıştırsak sapları nasıl refüze ederiz?
>>
>>219334119
>bokuversite yakınına ücretsiz çamaşır yıkanır ilamı yapıştırsak
keeeeeeek biz de kız üğrenci yurduna yapıştırırız

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.