kurva anyátok
jöhet
Konoe Rikó feneke
korán van még
wake the fuck up kurwa and get in v4i need more azn tits in my thread>new thread >5/4/? ratio>>219342188>this is first picrudis has right to be angry, schizoid and paranoid about it
>>219344398me negrito i'm doing the dirty 4 letter thingm**tings all morning
>>219344489maggyas be wildingodspeed
>>219344398the rudis chomo stopped posting here. Momoko posting Rusyns buckbroke him so much, he doesn't even dare to step a foot anymore seems like /v4/ needs some Momoko posters to restore order there as well
>>219344731post more momoko on /pol/ maybe this board will die as well
zaba = öröm
>>219345164öröm pizde shinoko moim chujem B)
huha
S-a sfârșit micuțule.
Midori ugye zabál?
cigan and bozgor kissing
>>219342172Üdvözlet Trákiából, a török hazából Magyarországnak
Az egy playboy, a Kapitány. Az egy playboy. Szerintem ő igénybe vesz prostikat is. Ő biztos, hogy prostikat is igénybe vesz, egy playboy. Egy jó kiállású gyerek a Kapitány Pista. Szerintem biztos, ha van egy kis esze... Figyelj, ő egy jó kiállású playboy. Hát, milyen vonzó még férfi szemmel is. Ő egy jó férfi. Biztos, hogy luxusprostik ki-be járnak a villájába. Nem ismerem a magánéletét, de ezt kinézem belőle mondjuk... Nekem tetszik a pali. Egy vagány, belevaló... Leszüreteli a felhozatalt. Jól teszi! A luxuscsajok luxus-Mercijeit megtölti V-Power Racinggel. Ad egy kártyát nekik, és akkor ingyen mennek a csajok” – mondta a műsorban Alekosz.Hajdú Péter próbálta visszafojtani a nevetését, de csak annyit mondott:„Nem ismerem, de ezt nem gondolnám róla....”Mire Alekosz folytatta:„Hát, figyelj, a kiállása... Világlátott ő azért. De nem baj az, férfi, élni kell!”