kurva anyátok
jöhet
>Russia says Britain, France plotting to give Ukraine nuclear weaponsJöhet.
sárgarépa?
>>219498637maci
Túlélő tippek buszos utazáshoz – ha 2 óránként pisilned kellLányok, segítsetek! Hamarosan hosszabb buszos útra megyek, viszont nekem kb. 2 óránként muszáj mosdóba mennem… és tudjuk, hogy a buszokon ez nem mindig megoldott. Kinek milyen bevált praktikája van ilyen helyzetre?– Kevesebb folyadék indulás előtt?– Valamilyen természetes megoldás?– Időzített ivás?– Esetleg volt, aki talált erre jó trükköt?Tapasztalatokat, tippeket, bármit szívesen fogadok Biztos nem vagyok ezzel egyedül!
belátni
micsoda szekszdög ez a momokó
>>219499121csakis a szláv fiúja számára
na ez menő
Sziasztok! Az elmúlt hónapokban IR ditéta miatt lefogytam, úgyhogy a régi melltartóim egyáltalán nem jók rám. Folyamatosan próbálkozom újakkal, de egyszerűen az összes szar, ugyanis:- nincs nagy mellem (B kosaras lett, előtte C volt), de sajna nem feszes melleim vannak, szóval vagy az van, hogy kibuggyan, vagy az, hogy nem fogja a melltartó és csak lógnak a semmibe. Szerencsétleneknek végtelenül hülye alakjuk is van (oldalra "néznek"), szülés után tervben van a mellplasztika, de az még nem most lesz :')- nem bírom elviselni a merevítőt, úgyhogy csak bralett vonalon mozognék, de lásd előbbi pont- ami olyan, hogy ah, ez tökéletes lenne, mert nem esnek ki belőle a melleim és tart is, annak meg a háta nagy, mert ezek jellemzően M-es bralettek, de a hátamra meg S-es kéne.. szóval ugyanott vagyok- a kapcsos bralettek sem jók, túl vékonyak és felcsúsznak, hiába állítom bárhogy- ha mégis beadom a derekam, és megpróbálok olyat, ami nem bralett, hanem ez ahagyományos melltartó, vagy nem fogja oda a melleimet a mellkasomhoz, és egy hatalmas űr keletkezik a pánt és a mellkasom között, vagy optikailag hatalmas melleket csinál, amivel elég nevetségesen nézek ki, mert amúgy alacsony is vagyok és látni, hogy az nem a mellem, hanem a melltartó :D- most a sportmelltartóimat hordom, azok jók, de nem bírom hosszútávon ezt a dörzsis anyagotNagyon szenvedek az egésszel már, régebben könnyebb volt, mert az M-es bralett általában jó lett, ha nem volt hülye szabása, de most már nem tartanak és "kicsúszik" alul a mellem...Nézegettem sok márkát, a Sloggit kipróbálnám, de ott is sok olyan vélemény van, hogy ez is csak olyan mellen működik, amire amúgy nem is kéne melltartó.. :DHa valaki tud a titkos márkáról vagy fazonról, ami elkeseredett, nem hetyke cicikre készült, azt örömmel veszem! H&M, Reservedből már minden fazon kilőve.
és a zségynégynégy még ilyenkor is képes leírni hogy a cuki jóságos ukránok nem tettek semmi rosszat és megint a patás sátán hibája minden és megint elárulta az EU-t akik szintén a jó és az igazság pártján állnakhogy vegyem ezeket komolyan?
A barátnőm azt mesélte most hogy tegnap elment randizni egy sráccal és hogy kocsikáztak meg smároltak is, a lényeg ennyi.Reggelre a csávó letiltotta ok nélkül a barátnőm meg megnézte kamu facebookról hogy lestalkolja erre a csávó kirakta hogy megszületett a gyereke es van egy felesége (a barátnőm erről nem tudott mert a csávó nem vállalta fel a feleségét meg semmit nem rakott ki róla).Szerintetek írja le a feleségének vagy ne? Én azt javasoltam hogy írja le neki mert én biztos tudni szeretném hogy mit csinál mellettem a párom
Konoe Rikó feneke
>>219501746hát ez rohatt menő
mindenhol máshol hideg van még
na jó
alma
>>219503052fú mekkorát csattanna ha rácsapnék
szégyentelen
150 centi
milyen gagyi lufik
>>219503388olyat csak nekem enged
>>219503578ÉN IS NAGYON SZERETEMET A MUTABBALT IGAZI LELKI TÁRSAK VAGYUNK
erről a tegnapi "gonosz tyúkanyó" fenotípusról még egy dolog.volt egy osztálytársam, akinek az anyja echte ez a típus volt, nem engedte sehová hétközben délután 4 után és hétvégente este 6 után se, ha pedig mi voltunk éppen nála, akkor hazazavart az anyja minket. osztálykirándulásokra csak akkor jöhetett el, ha azok egynaposak voltak és óránként fel kellet hívnia őt, az ottalvós kirándulások ki voltak zárva. biciklizni se engedte, titokban tanult meg tőlünk bringázni és a mi biciklijeinket hajtotta, mert az anyja nem engedte neki, hogy sajátja legyen, mert jaaaaj de veszélyes, természetesen jogsit se csináltathatott később. aztán gimi végén mindenki beadta a jelentkezését egyetemre, ő is nagyon akart menni, de az anyja megtiltotta, mert egy másik városba kellett volna költöznie, ő pedig nem volt hajlandó elengedni őt, össze is veszett az egyik tanárral, hogy miért beszéli tele a fejét ilyen hülyeségekkel, hogy egyetem és tovább tanulás, amikor neki jó itt és nem akar sehová se menni. akkor esett le, hogy mit is jelent ezt a gonosz tyúkanyó dolog: rettegett attól, hogy a fia elmegy és egyedül marad, szóval kiölt belőle minden ambíciót, letörte a lelkesedését és elszigetelte őt a többi gyerektől, hogy még csak meg se forduljon a fejében, hogy lelép. aztán mégis lelépett, amikor az anyja az egyik hisztéria rohama során a fejéhez vágta, hogy >én szültelek, nem mehetsz sehová, itt kell maradnod, mert ha én nem lennék, akkor te se lennéla gonosz tyúkanyó nem akarta elengedni a csibéjét és szó szerint azt kérte rajta számon, hogy meg merészelt születni és hogy ezért ő tartozik neki, mégpedig azzal, hogy örökre vele marad. végül a srác lelépett, de 20 évnyi szocializáció elmaradása miatt soha nem tudott normális felnőtt életet élni.
ő arról híres hogy gyári melósból lett idol
>>219504141név
>>219503719hülye kurva dolkák
menjen
Rikó feneke
iszom egy kis fermentált szóját hadd nőjön a hormon cickóm :S
>>219503719ez te vagy imre? sajnálom a helikopter anyó anyád miatt a körülményeket, de meg kell neki bocsátanod egy napon. a harag haragot szül. nézd meg hová jutottál migatyánkszó imre
kéne nézni animét
na de mi ez már kacsák rizs
kacsás rizs
>>219507195csak csöcsöket látok
2026 első online igazán befutott alakja egy húszéves amerikai srác, aki mindent, de tényleg mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobban nézzen ki, és ezzel el tudja nyomni maga körül a többi férfit. Clavicular 14 éves kora óta tömi magát tesztoszteronnal, és állítólag kalapáccsal ütötte az arcát, hogy szabályosabban forrjanak vissza a csontjai. A kinézetet minden más elé helyező looksmaxxer közösség pár hét alatt robbant be a mainstreambe, és miközben kérdés, mennyire kell komolyan venni ezt az egészet, Clavicular az internet legsúlyosabb szélsőjobbos figuráival kezdett el bulizni járni.Bár nem ért egyet vele politikailag, de ha 2028-ban a kaliforniai demokrata kormányzó, Gavin Newsom és Trump alelnöke, JD Vance között lehetne választani az elnökválasztáson, akkor a húszéves Braden Peters Newsomot választaná, mert Vance „szubhumán”, azaz el van hízva, és nagyon kicsi az arcszélesség-arcmagasság aránya, ellenben Newsom egy 190 centiméteres „Chad.” (Ami az online világ egy szegletében a legjobban kinéző, alfa férfiakra gyakran használt elnevezés.)
ilyet zabáltál Ománban?https://youtube.com/shorts/As9lsWSOdzo?si=f8lW2EIpGrp7E37h
ma 21 óra, a dinasztia virága duna tvel ne felejtsétek
>>219508544első rész?
>>219507522tevét sose ettem mégde ilyen leterítjük a nejlont a földre és ülve zabáljuk a hús rizzsel vacsorában volt részem párszor
mi a fasz valami We Are The World lesz most
lesz vasárnap a Dr. Strangelovesose láttam szinkronnal
>>219509257valamit elnéztem kurvára nem a dinasztia megy a televízorban
>>219509386ja ez valami dokumentumfilm a usaid-ről
>>219509402https://www.facebook(pont)com/watch/?v=2077764316465734&vanity=dunatv&http_ref=eyJ0cyI6MTc3MTk2MzU2NTAwMCwiciI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cuZ29vZ2xlLmNvbVwvIn0%3DDE HÁT ITT AZT MONDJA MINDEN KEDDEN ESTE A DUNÁN
>>219509324én nem is tudtam, hogy az kubrick film
>>219509450a múlt héten még volt és elvileg 32 részhttps://www.awilime.com/tv/musor/duna_televizio/2026_02_17gondolom csak szünet
minden nap sírok mert megölték (((ők))) és soha nem kapunk napoleon filmethttps://www.youtube.com/watch?v=b6K54EigqIo
>>219508931jan 6 óta megy, akkor jövőhétig bepótlom a kimaradt részekethttps://youtu.be/Y4ni6g6AjUg
micsoda pirospirulák te jóságos Isten
>>219509648kubrick volt talán a kevés amcsi filmesek egyike, aki nem volt pedobuzi?a ragyogást nagyon szerettem, mondjuk annak az írója stephen king is elég buzi
>>219509694enkóron fent van
azt a kurva ez a dokumentumfilm jó
>>219509799na tja, ki hitte volna hogy ha a titkos kis pedó sátánista gyerekáldozós világukba segíted betekinteni a közönséget megy az álmodban szívroham forgatókönyv
>>219510140ezek a pedobuzi tetvek aljasabbak, mint valaha gondoltam volna, most az epstein-aktákkal beintéztek egy XXI. századi soát
>>219510499ezekben az európai kékvérűek egy része is benne van fenékig, elég csak a Jimmy Savile nyusziüregbe beásni magad és te magad is látni fogod mennyire érintett a brit királyi család a gyerekrablásokban (((valamiért))))https://www.youtube.com/watch?v=zQFOrwyFopAez lehetett a pedókastély azt mondják /x/ tesókhttps://youtu.be/IYopQQULfV0
melyik a kedvenc anó számotok?
>>219511283én annyit tudok, hogy szláv pasija van
>>219511388jó zenéje van pedig nem vagyok nagy poprajongó
>>219511629a pop az kurva jó te reddit
>>219512075hát jó akkor majd gyere vissza hogy melyik a kedvenc anó számodhttps://www.youtube.com/watch?v=-lec--FlSJ4