kurva anyátok
jöhet
A Neocore Games az egyik legismertebb, és jelenleg egyértelműen a legnagyobb magyar játékfejlesztő cég. 2005 óta létezik, jelenleg durván száz ember dolgozik ott, és 2024-ben összességében majdnem egymilliárd forintos árbevételt, valamint 220 millió forintos adózott eredményt ért el. Az elmúlt bő 20 évben fejlesztett egy saját játékmotort Coretech néven, kiadott 11 teljes játékot, három nagyobb és sok kisebb kiegészítőt. A Neocore régóta egy nagyon stabil, nemzetközileg is jegyzett, a játékosok és a szaksajtó által is elismert stúdióAz viszont már egy éve kiderült, hogy ezen ők maguk is szeretnének változtatni, akkor jelentették be, hogy már dolgoznak egy minden eddiginél ambiciózusabb projekten, ami technológiailag is hatalmas előrelépés lesz majd. Ennél több akkor, és azóta sem derült ki erről, egészen addig, amíg Szijjártó be nem jelentette, hogy a kormány is beszáll a projektbe. A miniszter szerint a történetközpontú játékokra vonatkozóan „világszinten egyedülálló fejlesztési program” zajlik most a Neocore-nál, amiről aztán kicsit zavarosan állított mindenféle dolgokat, de a lényeg, hogy jelen állás szerint egy 4,5 milliárdos projektről van szó, ennek a harmadát állja a kormány.Ez nagyjából 14 millió dollár, több, mint amennyibe a fejlesztők állítása szerint a tavaly az összes díjátadót letaroló, tényleg fantasztikus Clair Obscur: Expedition 33 került.
>>219696060jó reggelt
van valami érdekes a 'lógusban?
a japolska opok a legjobbak
>>219695733hát ez fura
Szeksz?
>>219696758Végh Tamás, a cég loot system designer-e szerint egy formabontóan új loot rendszert tervez a játékhoz, amihez a roma kultúra nyújtott inspirációt.
Orbán Viktor: hetvenöt helyen vonultak fel a katonák, magas az ukrán szabotázs veszélye (videó)
óma
Konoe Rikó szépséges feneke
JOMI PRÁGÁBAN VANMILYEN LENNE MILYEN LENNE, HA A VENCEL TÉREN SZALADGÁLNA MACIJELMEZBEN
>>219701105ott van rejtett viselés nem érdemes ilyen hülyeségeket játszani
>>219697914El kell lopnod, amit akarsz?
>>219701105a sör miatt jött biztos
>>219704266a rizsek már ilyen vedelősek
https://www.youtube.com/watch?v=ClVxF95rj8c
>>219705420na erre való az internet
>>219705420Nem számít macskának.
>>219706111milyen jelet fognak
na a szakértők megállapították, hogy Cézár valójában egy oláh kábeltolvaj volt mindvégig, függetlenül attól, hogy a korabeli ábrázolások és elbeszélések szerint egyáltalán nem így nézett ki, de a dr. Gurpreet Varushnapakta jobban tudja.. Dákó-Román elmélet: igazolva.
>>219708231xdddddd
>>219708278ege
A sör nem ital,a medve nem játék,az asszony nem ember,Erdély nem román föld!
>>219708278>>219708881a sörös részt nem értem de amúgy jó posták
>>219709161A sör buzis kis libsi ital, tisztességes MAGYAR ember csak töményet iszik
anon szerint is buzis a modern háború?>>>/pol/529870379
>>219710461
>>219710921meg köll
>>219711978ők bolondulnak meg a ruszin fiú után
anon milyen új csipszeket vezetne be?
>>219713068Midori
na ez https://youtu.be/0g3yo1DjiLM
>>219713772de ő nem csipsz
hát az mibiztos valami mentás
jesszus mikor lett egy óra
>>219696015Apple?
>>219718957Felizgat?
Konoe Rikó szépséges picsája
te hajlékony vagy az országodban?
lol a zsidók már a csótányokat rakétázzák hogy bevonják őket a háborújukba Irán ellen. megint csak azt tudom mondani, hogy senki ne higgye el az "okos zsidó" mémet, mert nem azok. kibaszott rövidlátó népség, akiket kizárólag az éppen aktuális bosszúvágyuk hajt az éppen aktuális ellenségükkel szemben és tipikus zsidó aknamunka keretein belül akarják egymásnak ugrasztani őket. Irán a törökök szövetségese már régóta a régióban, együtt gyepálják a kurdokat évtizedek óta és együtt harcoltak a zsidók által létrehozott iszlamisták ellen. erre most a kétségbeesett zsidók egymásnak akarják ugrasztani őket azzal, hogy elkezdték lőni a csótányokat, 3 (három) nappal azután, hogy az arrogáns szmúg kis geci zsidók azzal büszkélkedtek, hogy egy hét alatt leverik Iránt és a következő célpontjuk Kebabisztán lesz. és ahogy az lenni szokott, a zsidók elbízták magukat, nem jött be a tervük és kevésnek bizonyultak, szóval talmudi módszerekkel egymásnak akarják ugrasztani a két országot úgy, hogy fogalmuk sincs a két ország kapcsolatáról és hogy mennyire látszik valódinak egy ilyen támadás. a csótányok pedig értelemszerűen nem kapták be a horgot, pláne azok után, hogy a pajeszosok kipusztítással fenyegették meg őket.na az ilyen pofátlan hazug támadások miatt van az, hogy egyre több és több normi ítéli el a csecsemőfasz szopkodó pénzrontókat, ez pedig nagyon kedves a csúd szívemnek.
26
Több mint egymillióan kérték, hogy tiltsák be az EU-ban a homoszexualitás gyógyításátÚj szakaszába lépett az a polgári kezdeményezés, amely az LMBTQ+ embereket célzó konverziós gyakorlatok teljes uniós betiltását sürgeti.
>>219723830Popi a Nicolosi könyveit olvastad?
>>219723830én a buzik betiltását kérnémaz megoldaná az ő problémájukat is, nem?
>>219724217>szó szerinti beszélgetős terápia freudi meg jungi alapokon csak homokszekszrőlIgen az biztos fog működni.
>>219724252>én a buzik betiltását kérnémno ez
>>219722492be tudom kapni a lábujjam hől
Sziasztok!Másfél éve vagyunk együtt a férjemmel. Nagyon szexuális beállítottságú (napi 1-2 menet kell neki, hogy boldog legyen).Már a legelejétől kezdve folyamatosan kérdezget a múltamról, de olyan mélységekig bele megy, hogy kivel, mit, mikor, hányszor csináltam szexuálisan, hogy már betegesnek tartom.Nem tudja feldolgozni, hogy előtte is voltak partnereim (30 éves nő vagyok, 10 emberrel volt előtte szexuális kapcsolatom), ha vitatkozunk folyamatosan hozzám vágja, hogy én mennyire erkölcstelen ember vagyok, milyen felelőtlenül viselkedtem mással (pl.szex kint a tóparton egy padon, sajnos megcsalásos viszonyba is belekeveredtem).Mindent meg akar tőlem kapni, úgy gondolja, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve és nekünk mindent meg kell élnünk együtt.Meg is adok neki mindent, kipróbálunk együtt minden új dolgot, amit együtt élünk át először stbstb…de ha véletlenül nemet mondok valamire egyből jön az, hogy bezzeg xy-nal megtetted ezt meg azt.Tudom, hogy a legegyszerűbb, de a legnehezebb megoldás az lenne ha szakítanánk, de szeretném azért ezt elkerülni, ha lehetséges, mert -bár elég nehéz ezt ezek után elhinni-, de mindennel jobban szeretjük egymást, csak félek, hogy lassan kiöli belőlem az érzéseket, vagy magát hergeli annyira, hogy kiábrándul majd.Volt már valaki ebben vagy a másik fél szerepében? Mivel javíthatnék, segíthetnek neki túllépni, vagy teljesen felesleges, el kell engedni?
>>219725049az már hajlékonynak számít?
>>219724488Hodász atya is reklámozta a tévében pedig.>A hvg.hu vette észre, hogy Hodász András katolikus pap az M5 Ez itt a kérdés című műsorában az úgynevezett reparatív vagy konverziós — hétköznapi néven melegeket „kigyógyító” — terápiák témájában foglalt állást.>A lap szerint a beszélgetésben Hodász atya kitartott amellett, hogy aki szeretne „változni”, vagyis homoszexuálisból heteroszexuálissá szeretne válni, annak ezt a lehetőséget meg kell adni.
Nyolc százalékon a fidkányok!
>>219723544boldogat
cicosze josinó
Open menuExpand searchExpand user menuGo to hungary_pszichologiar/hungary_pszichologia1h agoFit_Solution2129JoinHonnan tudhatom, hogy gaslightingolnak, vagy betegesen féltékeny vagyok már?párkapcsolatNagyon szeretem a barátnőmet, 4 éve vagyunk együtt. Van egy barátja, akiről viszont köztudott, hogy igyekszik mindent és mindenkit megdugni, ami mozog, gátlástalanul, az sem érdekli, ha barátnője van, vagy ha olyannál próbálkozik, aki kapcsolatban van. Barátnőmnél is próbálkozott korábban, de visszautasította - elvileg, most már nem tudom mit higgyek.Hiába fejeztem ki az érzéseimet, mondtam el, hogy ez mennyire bántó és fájó nekem, süket fülekre találtam. Ő próbál mindent megtenni annak érdekében, hogy bízzak benne, hogy megismerjem én is őt, de én szerintem már képtelen vagyok máshogy tekinteni rá, mint a szorongásom forrására. És ennek oka is van: folyamatosan hazudozott róla korábban. Ugyanazt a sztorit fél évvel később máshogy mesélte el, vagy éppen sehogy, mert nem is emlékezett rá (ha egy barátom megpróbál megfektetni, azt nem felejtem el). Elmondása szerint azért, hogy ne féltékenykedjek, amire amúgy nem adtam okot, mert másokkal kapcsolatban soha nem viselkedtem így.Az csak hab a tortán, hogy amikor közösen nézünk valamit az ő telefonján és felugrik egy üzenet ettől a bizonyos személytől, akkor szoktam olyan dolgokat látni, amik erősen súrolják a flörtölés kategóriát.Hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy tényleg én vagyok a paranoiás, féltékeny, akit kezeltetni kellene, vagy teljesen meg vagyok vezetve és gaslightingolnak engem?
legszebb hajú tosze
>>219727013na ez biztos fel van iratkozva a tisza diszkordra
micsoda testalkat te jó ég
Gyertek szavazni, nagyon szoros a verseny
>>219729439még ha nem postáznád ezeket a tinderhányadékokat
>>219729579Kurva vicces ahogy ravaszolják a románt
>>219725920ezek 10 pontos előnyt mértek a makizajnak is lol
>>219729627én azt hallottam, a rizstündérek még annál is jobban ravaszolják
főleg egy Ümeda Momoko nevű szépség
>>219729865>mértek
sup almakswanna talk some shit?>>219729439luca based tradviktora made for méh méh tenger
>>219729967tradicionális ruszin reggeli
>>219730238shalom
>>219730238sup just finished a fap+nap aryan power combo
>>219723544>26https://d.uguu.se/WfiNBxbu.webm
>>219701226love this qt gokiburi
>>219701105>PRÁGÁBANwhich one
>>219697367i did it
szerintem ott nincs semmi
>>219731160>fap+nap aryan power combobased snoozer coomerhttps://www.youtube.com/watch?v=750ctlgIo6s
>>219731347no way szródmiszczie is a real word
Zelenszkij épp megnyerte Viktornak a választásokat.lmao
>>219731513śródmieście is realhttps://www.youtube.com/watch?v=JEI4Wt6l-zo
>>219731533our best ally
>>219731533vajon egy visszafogott ejnye-bejnyét ez már megér a zseunak vagy továbbra is a zsebzsidójuk pártját fogják?
>>219731533Ha te mondod akkor biztosan úgy van. XD
>>219731686zhelensky said he'll doxx orbán to the hohol army if he vetoes their 90 billion gibsor something like that it sounded a lot like a threat on his life
>>219732121Zelenszkinek ez a mondata ugyanaz lesz mint MZP-nek a mondata 4 évvel ezelőtrőlmost ezt fogja a propaganda nyomatni mindenhol, és az utolsó nyugger is elmegy szavazni különben megtámadnak az ukránok
>>219732153after prighrozyn's death those jewish-jewish wars ain't fun anymore
>>219732178Magyar Péter: Egy magyart sem fenyegethet külföldi állam vezetője, a leköszönő Orbán-kormányt sem„Senkit, egy magyart sem fenyegethet egy külföldi állami vezető sem. Sem a leköszönő Orbán-kormányt, sem a leendő Tisza-kormányt. Úgyhogy innen is, Szarvasról felszólítom az ukrán elnököt, hogy tisztázza a szavait, és ha tényleg ezt mondta, akkor vonja vissza” Na menjél szépen és cseréltesd ki a pelusodat mert ide érzem, hogy pisis. XD
cápa csecsek
>>219732280Igen, MZP is beszélt utána
szarók rá, akkor is toróra szavazok, mert miatta szítel az összes olyan csoport, akik utálnak engem, szóval szíteljenek még hangosabban hahahaha :OOO>d-d-d-d-dehát ez egy mikró párt és értelmetlen rájúk szavazníííííííííííúúúú mit mondtál bocs, nem hallottam mert éppen toróra szavaztam hahahaha REKT
>>219732514lehetr nagyon öreg vagyok de ki a fasz az a toró
>>219732514nyugi imre, látod nem tudsz musin nyíltan őrjöngeni tiszta ideg vagy állandóan
>>219732285huha>>219732267prigo was jewish?i thought he was just ugly
>>219732514be fognak kerülni miért lenne értelmetlen
ELKAPTÁK az IDF katonái
>>219732550toroczkai>>219732877buzi>>219733403ja tudom de a sillek mindig ezzel jönnek hogy jaaaaj úccse jutnak be minek rájuk szavazni? ez volt 2022ben is.
Migatyánk imre vagyok
ő ugye megzabáltatta?
>>219734351hát remélemcsúnyán festenek a dolgok
nap rizse
elfelejtettem megnézni a golden kamüit ezen a héten
>>219739286dude... don't force yourself
>>219739375but i enjoy it