kurva anyátok
jöhet
pöttyös
te ettél már wagyute ettél már wagyu burgert az országodban?tavaly ősszel lehetett pl kapni a bambamarhában
>>219796333csekkolvanem, jó?
Orvhorgász garázdálkodott a XIII. kerületi dísztóban, de a járőröké lett az igazán nagy fogás
van egy teóriám
>>219796532meghallgatom
>>219797134zaba = öröm
>>219796333Tettem rá szójaszószt meg wasabit, hogy legyen valami íze legalább mert amúgy egy nagy foósch amivel a frájer turistákat hűlyítik.
Konoe Rikó feneke
>>219797309ezt végig kell gondolnom
megint >>219798520
ezt hogy kell érteni>>219793226
>>219798617valami ruszin fiút nézeget a telefonján
csinálok kimcsit
>>219798809na arra kíváncsi leszekjelents majd léci
Halott szar.
>>219799636ejha
fehél fiúk leszkethetnek>>219795297
>>219800112ó ne...
>>219797309így igaz
>>219800864szörnyű lenne
>>219799722megnézted már a frírent?
>>219801628Nem!
>>219801838még én sede akkor most letöltöm
boldog nőnapot fostár!
>>219798922vagy egy hónapot kell érlelnikibaszott rizslizst kell hozzá, de én notóriusan türelmetlen vagyok, így sima rizzsel csinálom azt a tapadós lét
>>219802893>egy hónapotazt hittem egy-két nap
Fico: Szlovákia kész „átvenni a stafétát” Magyarországtól, és blokkolni az ukrán háborús kölcsöntA szlovák elnök szerint Zelenszkij a magyar ellenzék választási győzelmében bízik, de ha így lesz, majd ő tesz róla, hogy Ukrajna akkor se kaphasson pénzt az EU-tól.
Szarbán: Engem egy ilyen Bozgorpeti nem buktat meg. Ki fog akkor a németeknek vétózni?Fico: Ne aggódj Orșoș elvtárs a munkádat már átadták nekem, mert én azt politikai cirkusz nélkül csinálom és csakis pénzért.
Méghogy patkány
>>219805201én csak mosómedvét hallottam
Kiara Lord bevallotta, Puzsér Róbert sokkal érdekesebb számára, mint Szoboszlai Dominik
Serie csöcsökvagy mi a neve már elfelejtettem
jó ízlés
>>219805399Itt is van egy szperg aki folytatásos regényekben üzenget puzsérnek. lehet hogy Kiara az omg ;0
>>219805841a dagadtnak nem szoktam üzengetni, a kurucosoknak szoktam, akikről tudom, hogy olvassák a postáimat és akik sokszor egy az egyben átemelik azokat és lehozzák hírekbe. a dagadt skizót egyedül azért olvasom, mert kibaszott vicces, amikor meg akar szakérteni valamit, amiről semmit se tud, de akkora pofával teszi, hogy páran tényleg hisznek neki.
Terjed a hír, hogy meghalt Szabó Bálint - eltűntként keresik a zsarukA Szabad Ország Mozgalom azt írja a képviselőjelöltről: eltűnése vagy akadályoztatása miatt az ajánlóíveket sem tudta leadni a választási irodában.Hozzáteszik: Szabó a budapesti hármas választókörzetben indult volna képviselőjelöltként a Fideszes Steiner Attila és a Tisza párt részéről Magyar Péter ellen, ám „eltűnése vagy akadályoztatása miatt az ajánlóiveket sem tudta leadni a választási irodában”.
Fern kaff
>inkább hátramaradnak a démonnal harcolni csak a két hisztis picsát ne kelljen tovább elviselnikék
>>219805957 ez igaz, kiara.az egyik metafizikai őrjöngése alá írtam neki a kommentmezőbe egyszer, hogy az a baj veled, puzsér, mint a legtöbb nyugati »értelmiségivel«, hogy az egész ún. ÉrteLMisÉgi pályafutásotokat mindenféle homályos fogalmi spekulációval töltitek. ahelyett, hogy megpróbálnátok következtetéseket levonni a kilométernyi, publikusan is elérhető empirikus adatforrásból, hajlandóak se vagytok ránézni a parapszichológiára en bloc, mert idomított, a hiedelemrendszereitekből kilépni képtelen normiek vagytok...vagy hogy imrésen mondjam: a zárt gondolkodásmódotok és a dogmatizmusotok a vallási fundamentalizmus fordított tükörképe.és ezt puzsérnak mondom ne vedd magadra ha nem a kabátod
cuki alsónemű
ilyen adagokat postál a zelenka
elkeserítő
nekem nincsenek túlgondolt téziseim, én csak úgy vagyok vele, hogy ha egy zsidó meg akar győzni valamiről, akkor az biztos káros rám nézve, ha pedig le akar beszélni valamiről, akkor azt kell csinálnom. ha dagadt valamiről ugat, akkor tudom, hogy az kamu és hogy ártani akar nekem, mert neki zsidóként én, mint gój, egy alávaló állat vagyok, akit jobb esetben rabláncra kell verni, rosszabb esetben ki kell irtani. ha ezt az egy tényt elfogadod, máris nincs szükséged mindenféle konteók legyártására, hogy megmagyarázd mi-miért történik. a zsidó uralkodni akar rajtad és minden cselekedetével ezt akarja előidézni vagy ha már megtörtént, akkor ezt akarja fenntartani.
>>219807458ufótravik kaff
lekcukibb
tényleg soha semmi nem történik?>>>/pol/530218534
>>219807512hajaj csak magadra vetted toldi musi? azt hittem már sikerült kitörni pár hiedelemrendszerből de biztos a GÉNEK
>>219807295abból egy ülésre két adag kéne minimum
>>219807693
Szex
Elhiszitek ha azt mondom, vietnámi rizslány vagyok kékszemű magyar baráttal?
>>219811842nem mert egy rizskurva nem hívná magát rizslánynak
>>219812040Miért vagyok kurva? A spermák a kurvák >:P
na és? hallgatjuk
sögg
>>219811842el
A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a kazincbarcikai időközi önkormányzati választástA Fidesz-KDNP jelöltje, Kaló Attila nyerte a kazincbarcikai időközi választást. A településen a Fidesz 2006 óta mindössze háromszor tudott nyerni a városban egyéni választókerületben – legutóbb 16 évvel ezelőtt.