kurva anyátok
jöhet
>A Tisza előnye már 23 százalékpont, rekordrészvételnél a Mi Hazánk kieshet – Hann Endre a Fülke élő adásábannukleáris erejű kópium.egyrészt, a Zsidesz még mindig a nagybetűs Kormánypárt, azokat meg nem szokták ennyivel megelőzni, másrészt meg a Mi Hazánk kb. az összes felmérésben, mind Zsidesz, mind Zsisza megrendelésre, eddig mindig bőven a bejutási küszöb felett volt. csak most elkezdtek félni tőlük, mert a végén még olyan helyzetbe kerülnek, mint anno az SZDSZ, akik mikro pártként képesek voltak komoly döntéseket kizsarolni azáltal, hogy megadták a szükséges többséget éppen ahhoz, amire szükség volt. fosnak tőle, hogy a szláv törzsfőnök Toró még a végén ki tudja kényszeríteni a szibériai deportálásokat és a totális csúd győzelmet, mert a Zsidesz és a Héber Péter kénytelenek lesznek kezet csókolni nekik. minden csúd legyen kitartó, ne kényelmesedjetek el, a szláv törzsfőnökünk, aki tiszteletbeli árja, számít ránk. legyél ott és gondoskodj róla, hogy minden zsidó és minden gólem szíteljen.>a Héber Péter© nevet ezennel levédetem
>>220248555>Vááááá vááááá nem is 4% hanem 6%-os a mi gyátyánk váááKlári nem vergődik ennyit
>>220248619oké akkor te mész Szibériába a Kolompár Express fedélzetén, élvezd a szénbányász életet.
>>220248640Ezt a műveletet te meg a 3 XS-es harcos pólós haverod fogja végbevinni?Annyira szánalmas a konetós Toró világuralmi terveit olvasgatni. A MH árnyék kormány majd jól megoldja a dolgokat 2 tóvajkergető epizód között
itt van végre Momokó
elhozta
>>220248555Milyen politomókus szerint tud a zsidesz úgy 20 százalékot gyengülni, hogy a szavazók legalább fele ne a hazánkhoz menjen egyébként? Ez olyan alaptézis kéne legyen a munkában. Mintha halász lennék és nem tudnék úszni, de azért pofázok nektek a halakról.
>>220249049>Mért menne valaki a középjobbos populista pártból a másik középjobbos populista pártba a szélsőjobbos hobbináci mindenellenes párt helyett?Hát ez tényleg csak 4%-or és sajnos
>>220249210Szerintem senki nem gondolja a tiszát középjobbosnakÉn akceleracionista vagyok. Azért szavazok rájuk hogy hamarabb dőljön be ez a szarfészek.
>>220249311azért szavazol rá dagitomi, mert egy travikergető buzeráns vagy
Mahiró megint a fideszt reklámozza Tokióban
>>220249210>középjobbostudom hogy ezt kell magáról mondania a kutyafasza pártnak mert kell nekik a mitikus "kiábrándolt fideszes" de legalább itt lehetnél őszinte ha sillelni jársz ideezt te se egyenes pofával írtad le
>>220249824JÁR
>>220249669Aki a faszt szereti rossz ember nem lehet.
de basznám szentkirályi alexandrát [spoiler]szájba :)[/spoiler]
ruszinbaszó
visszajött a hideg
Fosni készülök
>>220254382ő melyik angyalka?
>>220254382és az jó?
>Szexuálisan bántalmazott egy magyar turistát egy férfi Dél-Koreában, felvételt is készített rólaízlésficam
>>220255922Lehet a magyar turista is férfi volt. Az ázsiaiak nem tudnak ellenállni a szláv fasznak. Lásd Oroszok. XD
>>220255922Amint meglátta a sárga mikrofaszt egyből zaklatás lett a Kpop randiból
>>220249049Inkább a szavazók fele elkezdett kihalni.
>>220255922micsoda szar ízlése van a fickónak
>>220256386>A gyanúsított és az áldozat egy online chatalkalmazáson keresztül ismerkedett meg. A férfi tagadja a szexuális bántalmazás vádját, és a hatóságok a kezdeti kihallgatás után szabadon engedték, de jelezték: hamarosan ismét beidézik, és részletes vizsgálat következik.
>>220254984Csak nem sikerült kezelni a sibót?
hát ez teljesen megzizült
>>220255152nem tudom, régebben mentettem le
hát az jó sok répa lehetett
A keresztény cionizmus zsidó háttere (I. rész): a kezdetek és körülmények https://kuruc.info/r/9/300033/na valaki már megint az én postáimat olvasta.
>>220258418ez megint ilyen >pogány dzsítszopás vagy ez már árnyaltabb egy kicsit?
mijabi szemüveges
ebben most nincs szó az európai ősvallásokról, ez leginkább a judeofil amerikai evangelistákkal foglalkozik, akik konkrétan a talmudban hisznek, minusz hogy jézus a pokolra került és egy üst szarban fortyog az idők végezetéig (a zsidók kajak ebbe hisznek). ha olvasod a csúd postáimat akkor semmi újat nem fogsz látni benne, ugyanazt mondja el, amit én szoktam csak kicsit igényesebben.
>>220258418pídó imre tudják kurucon mekkora patkány vagy? igazi biboldó
melyik az igazi és egyetlen vallás?
>>220259054sztyeppei sámánizmus
>>220259054Báál
törtök
hehe
baál az körülbelül ugyanaz mint zeusz meg jahvemeghaló és újjászülető esőisten aki szereti az embereketegy korábbi állomás az egyetlen mindenható isten felismeréséhez vezető útonnem tom a tanulatlan skizóknál most miért lett belőle emberevő bálvány
a vallás butaság
>>220260713Jahve nem a zsidók eredeti istene, El volt az, aki amúgy nem egymaga uralkodott a mennyek felett, hanem egy panteon része volt, továbbá volt egy felesége is Ashera személyében, aki valószínűleg a babiloni Istár egyik verziója volt, hisz El maga is a babiloni panteonból származik. Jahve később lett a zsidók hitvilágához csatolva, ahol átvette El szerepét, az Ashera kultuszt pedig teljesen eltörölték a követői, így lett Jahve az egyedüli isten. Baal sokkal közelebb áll El személyéhez, mint Jahve, ugyanis Baal szintén nem egyedül uralkodott, neki is volt egy női megfelelője Tanit képében. Jahve sokkal inkább Moloch személyéhez áll közelebb, aki egy egyedüli isten volt, aki egymaga uralkodott, nem volt istennői megfelelője, továbbá akárcsak Jahve ő is elvárta a véráldozatot és kifejezetten örömét leli a gyermekáldozatokban. a zsidók Molochot imádják, nem Baalt, neki áldoznak fel gyerekeket és az ő nevében ontják az ellenségeik vérét.
>>220260713https://youtu.be/RYYubzz48TI?is=51n09IAsYkXQkEvf27:15 tekerd
>>220262123hahn istván: baak és anat c. könyvét akartam ajánlani youtube-videó helyett de most hogy elolvastam a videó címét inkább három rőf kötelet javasolnék
>>220262276na mert miért ez a vágópista maldy, te nem tudsz asztrál projektálni?
>>220262276brutális kopaszodás megy össze a gének miatt nem megy a remote viewing :S végülis az ezotériában a hosszú dús haj energetikai antennaként funkcionál, kiterjeszti az intuíciód és a pszichés képességeid. ugye jézusnak meg sámsonnak meg a kelta druidáknak is hosszú dús hajuk volt.
rég volt már nap rizse választás
>>220264339én most a saját postámra szavazok >>220258416
>>220264485ja hát tényleg… jönnek a rizsnyulak
>>220248555Bázis és igaz triplák.De amúgy tényleg ennyire átlátszóan miért hazudnak?>>220249210Tisza az baloldali, globalista párt. Mondj tőlük egy jobbos intézkedést.>>220249311>akceleracionistaAz marhaság. Az a gond, hogy ezek simán kihasználják a hatalmat amit kapnak, hogy bebetonozzák magukat.A világ lehet összedől és egy szemétdomb lesz az egész ország, akkor is ők lesznek hatalmon.Még fegyverünk sincs, mint az amcsiknak, hogy valamit tehessünk, ha majd tényleges rendőrállam lesz nálunk.>>220262039Zsidók=Sátán zsinagógája.Ennyi a bibliában benn van feketén fehéren.A rajzolt rizsnyulak a legjobbak.
>>220266790intelligens posta
>>220248994szeretem ezt a fenotípust