kurva anyátok
Fidesz-cigányok bevetésével vetették fel a harcot Orbán győri gyűlésén Lökdösődés alakult ki Orbán Viktor győri kampánygyűlésén, egy fekete kabátos emberekből álló sorfal nem engedte a Széchényi térre az ellentüntetőket - írja a Telex, bár a képeken főleg a Fidesz kedvenc erőforrásai látszanak.
>>220299867>cigányok a libsik ellenBázis.
>szombat reggel a hírtv-n magyar idő szerint reggel 6 után már élőben osztják az eszet a nyugdíjas fideszes elemzők a kávé mellett Magyar Péterről és ZelenszkirőlNa ez egy kőkemény biztos kétharmad lesz.
>>220300300A számok nem hazudnak.Ez a csúd éve.Orbán Viktor ismét győzelmet arat és a legnagyobb ténylegesen független ellenzéki párt továbbra is a Mi Hazánk lesz.A Toro Rosso megállíthatatlan.
Akkora botrányok követik egymást, hogy Magyar Péter statisztaszerepbe szorult
Orbán Viktor Veszprémben és Győrben: sajnos kedves tiszások, még nem jött el a ti időtök! (Visszanézhető!)
>>220301015>tessék gój, itt vannak a Bázisolt™ Konzervatív™ vezetőid, akik majd megvédik a judeo-keresztény értékeketna ezért szavazok Toróra, mert gecire elegem van abból, hogy az összes (((((((konzervatív)))))) állandóan a zsidók és a nemzetközi zsidó rablótőke metélt faszát szopkodja. a konzervatívok egyetlen egy dolgot akarnak konzerválni: a saját vagyonukat, mindent mást leszarnak és boldogan beáldoznak a Kiválasztottak™ kedvéért.
>>220301192Egy konzervatív férfi:>van lakása >van munkája >van végzettsége>volt katona >van felesége >van gyereke >el is tartja őket >jár a templomba rendszeresen >nem foglalkozik vadidegen kulturális dolgokkal>teszi a dolgát nyafogás nélkül Na mennyire sikerült a bingó? XD
bazdmeg nem vettem észre hogy az oláhnak válaszoltam, ő meg erre visszaírt nekem. most biztos azt hiszi, hogy többre tartom egy kalap szarnál. fúj. megyek kezet mosni.
jöhet
ááá be szép
má reggel akartam csak nem vettem észre hogy nem ment el a posta
>>220302348még Momokó kellene a képre
Magyar Péter: Orbán Viktor elvesztette a kontrollt, érzik már, hogy vége van
>>220302409volt már közös képük, nem?
>>220302555igen
>>220302749na ez kiváló
Tesik szerintetek tényleg fog most bukni?TV-t nem nézek R*ddit-nek meg nem hiszek. Inkább hiszek /ka/-nak mint a másik kettőnek.
Altatás közben halt meg egy családapa egy debreceni fogászaton, drámai vallomást tett az özvegyeRettegett a fogászati beavatkozásoktól egy ötvenes férfi, ezért azt kérte, hogy altassák el a kezelés idejére. A családapa azonban nem élte túl a rutinműtétet, özvegye pedig szívszorító vallomást tett a bíróságon az átélt borzalmakról.
óriási bár Hongó Jüzüháé nagyobb
>>220303038dehogy
nagy… de Jüzüháé akkor is nagyobb
>>220303038Még két hét vagy hasonló.
>>220303203puni vigyora nagyobb
A Tisza Párt informatikusa elismerte, külföldi szolgálatok szervezték be
Elmondom most hogy kérdez a szemedJó benned hinni és indulni veled, ó igen
elhozta
Magyar Péter azt mondta, az információik szerint tiszás ruhába öltözött provokátorok terveznek balhét csinálni a Mi Hazánk kállói tüntetésén
Még két hét.
Konoe Rikó feneke
Magyar Péter fasza
Beszámolók szerint a pedagógusok részéről rendszeresen előfordulnak megalázó módszerek egy józsefvárosi iskolában: verbális bántalmazás, nyilvános megszégyenítés. Eközben a szegregáció nem egyedi jelenség, hanem rendszerszintű probléma. Az ilyen iskolákban olyan kihívások halmozódnak fel, amivel szemben a tanárok eszköztelenek. Ebben a helyzetben mindenki érintett: diákok, pedagógusok, az iskolák dolgozói, sőt a szülők is – mindannyian egy nehezen működő rendszer részei és áldozatai. Most az iskola egykori iskolapszichológusa vállalta, hogy névvel és arccal áll ki, és őszintén beszél arról, mit tapasztalt belülről. A beszélgetés második felében pedig az oktatási szegregáció elleni küzdelemről kérdeztük Kegye Adélt, a Rosa Parks Alapítvány vezetőjét, valamint Udvarhelyi Tesszát, Józsefváros alpolgármesterét: mit tehet az önkormányzat ilyen ügyekben?https://www.youtube.com/watch?v=BMhZoex3FD0
A keresztény cionizmus zsidó háttere (II. rész): új vallási keretek kialakítása Miközben megfigyeltük az első részben, hogy miféle alapokra helyeződött a keresztény cionizmus a jelenség korai időszakában, kidomborodott az is, hogy céltudatos zsidók jelentős mértékben alakították annak a korábbi ezoterikusnak számító és csak egy kisebb rétegnek imponáló diszpenzacionalista vonalának a fejlődését. Ez végül az irányzat mai formájában teljesedett ki – igaz, mindehhez még évtizedekre volt szükség. Amint az gyakran felfedezhető a zsidó befolyás eseteiben, itt sem az egyszerű emberek tömegeiben alakult ki igény minderre. Magasabban, nagy presztízsű intézmények és vezetők ügyesen ácsolt narratív kereteken keresztül gyömöszölték ezen tető alá magát a tömeget – legalábbis azokat, akik nem álltak ellen ennek.Forrás: https://kuruc.info/r/9/300113/
milyen hatással vak valaki elméjére a loot system designerkedés?
Magyar Péter azt mondta, az információik szerint Magyar Péternek öltözött provokátor fog faszokat szopni a Demokratikus Koalíció kállói nagygyűlésén.
Orbán Viktor élőben tanácskozna követőivel a kampányáról
>>220306012Dehisz erre legalább egymillióan fogják kiverni. Ez garantált Tisza kétharmad.
>>220304926nagy kancigányra ráadják a sátán nyolcas pólót és majd lehet mutogatni hogy milyen erőszakosak ezek a tiszások. nagyot fog menni a bűzvadászokon kek
meg kell őrülni
Megy az élőhttps://www.youtube.com/watch?v=QVzD-sJw9tQ
>>220306282>holnap orbán gyilkossági kísérletet fog elkövetni maga ellen>nem követett de csak azért mert szóltunk róla haha nyert a tisza>holnap orbán tiszásnak öltözött cigányokat küld balhézni>nem küldött de csak azért mert szóltunk róla haha nyert a tiszakibaszott retardált vagy
>>220306282Ha jól emlékszem Baphomet transznemű.
>>220305771imádom amikor a judeo libsik azért szítelnek, mert a magyar szülők nem akarják hogy a gyerekeik félállat cigány purdékkal járjanak egy iskolába és inkább kiiratják őket onnan, a suli pedig szép lassan egy full cigány állatkerté változik. amúgy a megoldás kurva egyszerű: el kell törölni a zéró toleranciát. az én időmben is voltak nagypofájú cigányok, de kurva hamar megtanulták, hogy nem érdemes szájalni egy paraszt gyereknek, aki a mezőn nőtt fel, mert visszakézből eltöri az állát a kormos disznajának, a tanárok pedig nem fognak közbelépni, mert ha jogosan kaptad a sallert, akkor az a te hibád. ez visszatartotta valamennyire a cigányokat, mert tudták, hogy ha pofáznak és verekednek, akkor megszívják, mert a paraszt nagyobbat tud ütni mint egy vézna purdé, szóval kétszer is meggondolták kibe kössenek bele. manapság mi van? a fehér gyerek nem mer visszaütni, mert azonnal megjelenik egy ilyen kampós orrú zsidó kurva, aki kirúgatja őt mert "búúúúú erőszak róóóóósz", holott csak megvédte magát egy cigány horda ellen. a cigányok pedig ezen felbátorodba még pofátlanabbak és még erőszakosabbak lesznek, mert tudják, hogy a fehér gyerek nem akarja kirúgatni magát, mert velük ellentétben neki fontos az iskola és a tanulás, szóval inkább hagyja magát megveretni és nem üt vissza, a cigányállat meg amúgy is szarik mindenre, nem érdekli, ha kirúgják. ezt kell megszüntetni de kurva gyorsan és meglátjátok hogy egyből megjavul minden.
>>220306418>az én időmben is voltak nagypofájú cigányok, de kurva hamar megtanulták, hogy nem érdemes szájalni egy paraszt gyereknekbúmer ánon? ez 60-as évek?
>>220306375>idegbajt kapott a tömeg előtt amikor meghallotta mennyire gyűlölik>elkezdett rikácsolni mint egy 85 éves vénember és otthagyta a népet>erre meg lecsapott a rama margarinkockával homlokonbaszott harci kakadú és bemondta na akkor fizessetek háromszor annyit a rezsiért és kapjátok is be, mindezt a saját városábanKormányozni? Tudnak!Tévedni? Nem tudnak!Nyerni? Fognak!
ez mien álat egyáltalán?
15 napom van hátracuccok? összepakolvarepcsi? megtankolvaúti cél? Mocквa
>>220306497a kétezres évek közepén kezdték el erőltetni a zéró toleranciát, én akkor még iskolás voltam és emlékszem még arra, amikor a cigányt felpofozták és senki nem rúgtak ki, mert az igazgató tudta, hogy a cigány jogosan kapta. igen, papíron már akkor is zéró tolerancia volt, de az akkori tanárok még erősen pufajkások voltak, akik kurvára utálták a cigányokat és úgy voltak vele, hogy ha jogosan basszák szájon őket, akkor azért nem fognak senki ellen fegyelmit indítani. aztán úgy gimis koromban kezdték el nagyon nyomni a zéró toleranciát, még sünök is jöttek hozzánk előadást tartani, hogy "búúú erőszak róóóósz, bízz a tanár néniben ő majd megoldja a konfliktust" (nem oldotta meg) és akkoriban jó pár magyar gyereket vágtak meg azért, mert vissza mert ütni egy cigánynak, a régi általános iskolám már fullra elcigányosodott, rendszeres a cigány terror és az ilyen macskás néni típusú tanárok kurvára nem tesznek ellene semmit.most is csak annyit kéne csinálni, hogy visszahozzuk azt az elvet, miszerint aki kezdte a balhét azt büntessék meg, ne azt, aki befejezte. nem iskolaőr meg ilyen faszságok kellenek, hanem az, hogy a diákok egymás között tartsák fent a rendet, ha már egyszer muszáj cigányokkal együtt iskolába járniuk (ha rajtam múlna ez nem így lenne).
>>220306555maci
>>220306795kurvára nem az, hosszú farka van
>>220306838brumm brumm brumm
>>220307045ökörség
>egy echte Obama-Băsescu kampány>csak te Băsescut nem ismered mert sosem leszel român>meg azt sem tudod mit művelt utána Băsescu a Laura Codruța Kövesivel itt>aki ugyanazzal a munkabeosztással van az EU-nál korrupcióellenes ügynökségnél ebben a pillanatbanAmikor belegondolok, hogy most Szarmagyarország visszamegy a 2006-os Hősrománia szintjére csakis verni tudom rá. XD
Elkéne egy kis fenotípus elemzés.
ha már úgyis egész nap itt eszi az oláhcigányt a fene, elmagyarázhatná, hogy a fajtársai miért félnek annyira a kameráktól? minden bűnvadászok részben van egy jelenet, amikor megjelenik egy kormos és elkezd üvölteni hogy KAPCSÚD MÁN KI A KAMERÁT A RÁK EGYE KI A MEJJED, mintha fegyvert fognának rá vagy ha keresztet mutatnak egy zsidónak. ez valamilyen genetikai dolog nálatok?
ja és közben Gójbán is streamel, persze alig nézik szokás szerint, Torót hatszor annyian nézték élőben, mint a dagit, cserébe a chat tele van Héber Péter híveivel és Mi Hazánkos csúdokkal.totális zsidesz megalázás.
https://www.youtube.com/watch?v=tGmUcMgpFSw
>don corleone és macskás fadíszvalamelyik kampánybigét beszervezték a ZUKRÁNok vagy csak elgurult a gyógyszer?
>>220308077Turanid
>>220308496rák megesz magyar
van menőség Rikóval
>>220308868csöcs
>>220308841
>aéa nincs csöcsös ganguró gyerekkori barát béen
https://www.youtube.com/watch?v=i2zuKP_rQu8
Ayy rizshelyeske ;0
>>220308868imádom a bikinis japán lányokat
>>220300854>Mi Hazánk>Függtlenlol
>>220309349ÓRÓSZ ŰGYNŐKŐK MERT MEGMÓNDTA A DAGADT ENBER A PINCÉBEN
brumm
>>220309411hogy lehetsz olyan hülye hogy puzsér fóbiád van de állandóan nézed? mi lenne ha egy napig nem ingerelnéd magad
Más országok érdeke is lehet, hogy a Tisza Párt ne nyerje meg a választásokat, hangzik el a tiszás informatikus nemzetbiztonsági kihallgatásáról készült videón
>>220309729Posztmodern
nos hát igen… menő haj, menő rizskeblek
>>220310304nem szeretem azt a szót hogy kebel
>>220309729ő terjesztette el ezt a faszságot, a teljes judeo libsi oldal pedig 1 az 1ben átvette tőle. mondja ezt úgy hogy saját műsora volt a zsidesz tévéjén.
what's happening in magyarorszag?
>>220310400én meg azt nem szeretem, aki olyat mond Jüzüha hajáról, hogy nem menő
>>220310589WMAF that's what
30 napja tarom a gecim. T szint 899 ng/dldákó állapot lila, lassan fekete
Jöhet
>>220310617miért ravaszol ez a sörény?
>>220311194az a haj is menő szerintem téged ravaszol a mostani rövidebb
énekel
>>220310697minek gondolod vajon ezt a fonalat hogy azt hiszed erre a sufnibuzi kínlódásra kíváncsi lesz valaki
faszomat az ellenzékbe
>>220313514nekem is elegem van a Fideszből és a kisebbségi kormányzásukból
ok, lehet, hogy igazatok volt 2014-ben és 2018-ban és 2022-ben, de a tisza az most tényleg más!
Hiába csengetsz fél kilenckor glowie geci a lelkem elpusztíthatatlan és NEM eladó
jön a választás, szavazhatunk a>szélsőjobboldali fideszre>szélsőjobboldali tiszára>náci mi hazánkratényleg csúd az ország 90 százaléka? ez már hihetetlen. csak klára baloldali
I live in Békés where a Europhile hasn't won my county since the early-2000s. As I was riding my cart to Lidl, I saw nothing but Magyar Peter signs lining the streets. In fact, my family and neighbors have started referring to him as Peter "Ébredj" Magyar because they're convinced he's in their corner. I want Orban to win, but this isn't looking good
>>220316569
>>220316569is this like one of those pastas where the rednecks in the bar start saying 'you know what, joe biden ain't so bad, he has my vote'
>>220316476kutyákat ne feledd mert megsértődnek
>>220316476csúdok nem szoktak looksmaxxxxolni?
>>220316476>fidesz>szélsőjobboldaliLOLEgy indokot mondj hogy azok miért szélsőjobbosok.Még jobboldali programjuk sem volt.A tiszáról ne is beszéljünk, bármiről állást kell foglalni akkor vagy semlegesek(nek tettetik magukat) vagy a konkrét balos dolgokat nyomatják.A mi hazánk is jobboldali max, szélsőséges csak baloldaliból van.
>>220317581A rasszizmus szélsőjobbos ideológia Lázár pedig egyértelműen rasszista
ez elég Momokós lett
>>220317248Xarbán seregének teljes erejét ellenünk küldi… de mi még mindig állunk…
>>220317693legzizibb
>>220317817SZOSZIa peloponnéSZOSZI
>>220317835vgh...egygy új kor kezdődött. a szabadság kora… és mindenki tudni fogja, hogy 300bit roma adta utolsó leheletét, hogy megvédje
Toró személyesen fogja rátok szegelni a vagon ajtajét, ami majd Szibériába fog deportálni titeket.
zaba = öröm