gigachad izdanje
>nema diplomu>nema portfolio>nema reference>nema mozak>nema pojmaja cu biti programerko hehehehehehehe
pravi se vechericu
tucaju se joja
Trump preso na islam Alhamdullilah
https://youtu.be/0ynh8pl7cEU?si=A4ZGx_r6tEQLzj3teksju za smrt americi
>>220510443egzju za sretan uskrs
>>220510488bazirani incel + kurvetina kombo
>>220510498
>>220510585kozojebi pravednici kekara
>>220510585
doslovno nista ne znam o malti
>>220511110Imaju vitezove
>>220511110znam jednog talijanca sto je iso tamo kaze katastrofa
>>220511220pa ok je zapravoima inace i puno srba tamo
jebote cak su i u ratu bile brokule
>>220511538Koji je ovo fenotip?
>>220512679hercegovno
>>220512679balijski ultrapodljudski jebo im pas materglavurda ko sijalica ko jebeni somalijanci
>>220512690komunjaro glup si
>>220511538bazirani brokuloglavni muzicar gazija
>>220510488Why someone would share this is beyond me. How embarrassing. Also the woman looks extremely jewish
jos jedan dan jos jedan dolarjos jedan dan u uredujos jedna zadovoljna musterija
sinoć sam se šibo s neki degenerici
>>220514631Ovo jebote
>>220514898skino sam onu tvoju fear of life knjigu
>>220510501Garant se jebe ko stuka
>>220515069skini si gf
>>220515069Kako ti se dopada, jesi poceo citati?
>>220515091jel to dobro ili lose?
b4kiCa f0r J3bEm !
Sta se babodrku desilo?
>>220515211jesam procitao sam uvod nisam siguran koliko ce imati smisla s obzirom da spominje frojds rajha bioenergetiku ali spominje i neuroze psihoze covjek u moderdno doba a uvijek mi se dopadala ta tematika
>>220515649ne znamo ali znamo da rusi nesto izvode sa internetom u rusiji
>>220515654Nastavi, vjerujem da se iz njegovih dijela mogu izvuci vazne pouke. Kasnije mozes virnuti u 'a way to vibrant health' ako te zanimaju vjezbe koje je smisljao za svoje pacijente. Ja sam ih prije par godina uvrstio u jutarnju rutinu.. trebao bih opet
>>220515649nosi uniformu i AK-47
Sta da radim sa curom koju sam pustio u stan a ne znam je?Pozdrav, uglavnom juce mi je problem poceo , prije pola godine sam upoznao curu turkinju, i samo iz dosade 3-4 put se vidjeli poslije se posvadjali, jer je smatrala da sam samo htio da je iskoristim itdd, uglavnom prosle nedelje sam joj se javio da vidim dje je kako je iz dosade, i pocela je da mi prica da ima problema da je izgubila posao, da nema nikoga u grad dje zivimo, da zivi kod cimera nekih kojima je duzna pare i u svadjua sa njima, i da planira u azil da ide, da je u depresiju itd, ja sam rijecima tu pokusao da pomognem da joj objasnim da ce bit bolje, da ne pada u depru itd, juce me je zvala na ulicu je bila u modrice, krvarila, sa stvarima 10 kofera bukv, ja sam bio u drugi grad i rekla mi je da joj pomognem nema nikoga, zvao sam druga i rekao mu da je smjesti u moj stan, e sad ja ne znam sta da radim sa njom, ona nema dje da ide ima zabran u tursku neki, posla u nas grad nema, para nema, najgore ja se selim iz tog grada za mjesec i po, student sam, to je garsonjera, uglavnom problem, dajte svajete...
nasla sam denisa
jebote sa kojim guzobolom ovaj bilic gleda baziranog karabatica u intervjuu isto ko i bazzu djokovicavaljda je popio kutiju normabela da se ne povampiri
>>220516874zasto ih mrzi
>>220517944jer je on crvat a oni SRBI frf
Sirius bljesti na nebeskom svodu
Dežurao sam na kolokvijumu gde su bili neki stranci sedeli u prvom redu i radili. Jedan od njih crnac ustao da preda rad na katedri i okrenuo se i krenuo prema vratima da izađe. I samo u jednom trenutku njemu iz džepa ispadne kuvano jaje. Lik samo pokupio s poda uzeo i oljuštio ljusku i uzeo da jede
adolh fitler
B A B O D R KABODRK
>>220521029nakazo odvratna
>>220516874>>220517944>>220518103kuckojebe objesi se
svedska je pala a i mi cemo
I want it back in blood
izaso je world of goo 2 jebo te bog
Daily reminder y'all a bunch of hoes
>>220516299nikakav problemjos cini se da joj je velik sto je super stvar
lik je spreman da potpuno ponizi sebe i cijelu familiju za dva youa znaci nevjerovatno
>>220523171You're just a bunch of hoes man. I tried so much to show some respect but I'm over it. Have you ever seen 1000 euro? You ever seen 10,000. What about a hundred? You're just a hoe. I'm whiter than you, I got more money, and I'ma more educated. I came as a friend, now you can just be jealous. Name a bitch: bosian, Macedonian, Croatian, and where will you be? You'll be here. And so will I
It's the only thing you monkies respect
>>220523395Came in her pussy about about 100 times. Y'all really ain't shit. See you hoes later
krv u mom oku psu ja ne vidim
whooo let the dogs out
>>220523395ma ko bi reko da je amer krmekrindzulja dbi
sjedim u kaficu
>220523482Debela je, vidi se po prstima i licu... bljucBolje ga drkat nego debele
>>220523263Ok aj ovako moram s tobom:ajde slikaj neke pare ako imas kod sebeajde daj neku tvoju sliku ili kad si izasao i zezao se i vodio zivotpozovi sada nekog da dodje i slikaj, prijace ti drustvo ali nista od ovoga sto pisem ti nemas to znamo svi.Da jebem, i sex je nesto poprilicno dobro, odraz muskosti jebene i prija, jel si jebao ikada sem kroasana nesto? Znas li da jebes, imas li petlje da jebes, da startujes ribu? Pokazi neku sliku, barem poziv ili prepisku sa zenskom osobom, znam da nemas.Jedem sta mi se jede jer imam da platim i sta je tu lose, tj meni je dobro ali tebi nije jer realno nemas, aj naruci neku klopu za 10evra ja cu da stavim strim ovde kako go radim sklekove i skacem ko majmun, nemas ni to, znamo svi, znas TI jebote!I kako nisi luzer i kako da te ne gledam kao sisicu neku? Kazi mi kako, ajde iskreno kazi.Samo u danasnjem danu sam se dopisivao sa ribama o kojima mozes ali bukvalno samo da sanjas do kraja zivota, ne zato sto sam le faca le mangup le vidi me vec zato sto sam musko i zato sto me cene zbog dosta toga.Skrinsotovao sam i to. Ali je smesno da ti pustam linkove i slike riba koje su "poznate" lepe, pametne, mlade, snimke sa tv-a i ostalo kako se dopisuju sa mnom kada ces ti retard i onaj hrvat da tipa njima pisete nesto glupo, tj pravicete budale od sebe a i meni po neku komplikaciju.Ti ces samo da vrtis guzobuljo pacenik i ostalo, jebene slinave sisice sa interneta
drkam frendici kurac
i love cheap yugoslavian prostitutes
>>220524677Najgora kuckojebova persona do sada
grije se sarma
jel ovo istina?
cigaretica+vapestick
>>220528250Zasto sve skrinsotujes?
> babodrk pogino u ukrainskom ratu> Vitomirov brod potonuo u Hormuškom moreuzu>Betonko napustio konac zauvijek po 80ti pitJel ovo došo kraj našeg društva?
>luka upisao drzavni fakultet
>>220528580