kurva anyátok
>>220578682WHY IS IT A GIF???? WHY IS IT ALWAYS A GIF??
>>220578823már a nyuggerek is kezdenek visszatáncolni a zsidesz mögül és egyedül a cigányok támogatják még a hindisztáni vajdát. https://www.youtube.com/watch?v=y9O0WSRGJxo
jöhet
>>220578823tired of this neo-fascist chud, can you mongols finally vote him out?
>>220579441no
>>220579302Milyen jó, hogy a nyuggerek egyre csökkennek, a cigók meg egyre többen lesznek.
Magyar Péter: Akik még nem éltek igazi demokráciában, azoknak óriási fellélegzés lesz
elhozta
a narancspedó újabb 8 dimenziós sakklépése: Irán továbbra is uralja a szorost, mindemellett elismerte Irán urándúsításhoz való jogát, továbbá ki kell fizetni az Iránnak okozott gazdasági károkat és meg kell szüntetni az ellenük hozott szankciókat, illetve ki kell vonni az amerikai csapatokat Irán szomszédságából. mindezt azért, hogy Irán ne robbantsa fel a vizein hajózó amerikai hajókat. az Üzlet Művészete©
Ugye itt mindenki a Petire veri?
Rikónak cukor állata van?
Magyar Péter ketrecbe fogja zárni az összes apró roma fütyit és kötelező BWC terápiát fog előrni, az ellenállókat pedig állami sziszifikáló táborba fogja deportálni.
Dübörög a győzelem hangja.
>>220580056nagyon fotogén
>>220580916háp-háp
minden kacsa fotogén
https://youtube.com/watch?v=GHttIyyocdU
elrohadt a narancs
>>220580973biztos?
>>220581320
>>220581560hogy a faszba ne lenne biztos
Tzuyang kiváló teokbokki zabálás Puszanbanhttps://youtu.be/GQ3IRf4L3b0?is=5LI8bdSLQi_Cgw9w
itt a képhttps://youtu.be/GQ3IRf4L3b0?is=5LI8bdSLQi_Cgw9w
Politico: 12 pontos együttműködési tervet írt alá Szijjártó az oroszokkal, az orosz nyelv hazai erősítése is felmerült benne
>>220581320remélem az a pöcsfej hatházi ki lesz baszva mert kibaszott egy irritáló ember.>úúúúúú nézzétek mit fedeztem fel szarbán titkos birtokán GORRUBCIÓ !!!!!ki nem szarja le bazmeg?
Megyek is a B1-es oroszommal a magyar prostikat baszni natúrba megint. Majd asszondom oligarcha vagyok.
>>220581320Nagy pofára esés lesz ez azoknak aki a Mediánnak hisznek. Egy ilyen mérés úgy megy, hogy felhívnak x embert, annak fele nem veszi fel vagy lecsapja, a maradék fele meg fidesznyugger. A Tisza többség úgy jön ki, hogy súlyozzák, hogy hát biztos nem lehet itt mindenki nyugger meg cigány. De igen.
>>220581748Ha az ott így megvalósul akkor a Mi Gatyánk beleharapott a Zsidesz bázisba és centire vesztenek helyi mandátumokat mert most nem az ellenzék van megosztva. Akkor csak a listáról jutnak be. De azon is ott van az első 30-ban az összes név akivel feszt foglalkozik a sajtó.
>>220581860Nagyon okos vagy. Most pedig mehetsz szekszelni, mert rád fér.
Magyar Péter a Medián friss felméréséről: Senki ne hagyja magát elaltatni, nem közvélemény-kutatást kell nyerni
Toroczkai László: A Mi Hazánkban benne van egy 20 százalék körüli eredmény
>>220581860remélem jó sok nyugger fog majd szívrohamot kapni vasárnap este
>>220582396hangosan felröhögtem bazdmeg
Hiába riogatott vele a kormány, a magyarok többsége támogatná a többkulcsos adótA népesség 54 százaléka a progresszív adórendszert pártolja, és csak 29 százalékuk elégedett a jelenlegi rendszerrel. Habár Orbán Viktor nemrég kijelentette, hogy magyarok többsége az egykulcsos személyi jövedelemadót támogatja, a 21 Kutatóközpont lapunk megbízásából készült kutatása szerint ez nincs így, sőt nem tudunk lakóhely, kor vagy végzettség szerint olyan csoportot találni, ahol ne a többkulcsos adónak lenne többsége. Ezzel együtt a fiatal, urbánus közegben népszerűbb a progresszív adórendszer gondolata. Az eredmények tükrében némileg meglepő, hogy a hajdani MSZP-s Botka László óta egyetlen potens politikai szereplő sem tette központi üzenetévé a progresszív adóreform ötletét, sőt a Fidesz nemrég rágalomkampányt indított erre hivatkozva a Tisza ellen.
Irdatlan, 2000 éves csontpéniszre bukkantak egy holland múzeum raktárában
elértem Redditen a 100 ezer karmát :D
>>220579984Nem. Itt a rizshelyesekre (3D-sre vagy 2D-sre).Eltévesztetted a helyszínt, csak a redditten verik csak Petire.
>>220581320Tudom, hogy buborékban élek én is, ahogy mindenki más is, de:Ti megváltoztattátok a szavazatotokat 2022-ről?Én nem.Egyik ismerősöm se.Távoli se.Egyik influencer se.Tömegek jelentkeztek, hogy eddig nem szavaztak, most meg fognak?Nem.Tehát az eredmény közeli lesz a 2022-es eredményhez, valószínűleg a Tisza jobban teljesít majd, mint az összefogás, de hogy elég lesz e a győzelemre, az szerintem valószínűleg nem.Elég lesz-e a kétharmadra meg szinte biztos, hogy nem.Amúgy mostmár megtudtam hogyan számítják ezeket.Be kell regisztrálni ilyen közvéleménykutatócégekhez.Ez már előre hatalmas kiválasztódást eredményez.
>>220582927Anri nyert
>>220583045én is csak olyan tiszást ismerek aki már 8 éve is seggfájt orbánoncsak most hangosabbak meg szolgákatkészen visszamondják a leckét amit betanítottak nekikami elég hasznos eszköz lenne ha lenne egy csomó bizonytalan akiket befolyásolni lehetne ezzel, de én ilyet se ismerek, mindenki tudja, kire szavaz
>>220582927>rizsLól trabi.
Húsvét után akkorát szarok hogy még a holdról is látszik
az én buborékomban mindenki az árpád dinasztiától kezdve mindíg úgyan oda szavaz. sosem történik semmi. így hát most sem fog
Vége van Pötyi. Ezt már nem vágod a földhöz.
milyen menő már az a logóértitek serpenyő, de egy steak van a helyénja és főleg Konoe Rikó menő
dzsindzsa, japán :)
>>220583271a mal-szuk ekkora lóbaszó?
>>220583904Konoe Rikó mutatja mit ad a ruszin férjének reggelire
>gyümölcssaláta reggelirebiztos nem tudnék
Vége, Szarbán!
>>220583045Már megint hazudsz. Én sosem regisztráltam egyetlen közvéleménykutatóhoz sem de mégis felhívtak nemrég.
Hogyan szavazzak tesik? Eddig 2014 óta mindig az ellenzékre szavaztam és nyert a Fidesz. Most akkor a Fideszre szavazzak mert akkor a Tisza nyer?
>>220583045Én olyat ismerek aki egy éve még teljesen magyarpéter fan volt aztán részegen balesetezett, megsérült az agya és most orbánista lett és rákapott a dankó rádióra.
ti is vettetek legóhitlert aliról?>>>/pol/532718624
>>220584914
idén különösen kevés rizsnyúl volt
>>220585385őszintén nekem csak a nyúl évéből rémlenek nyulakhúsvétiak nem
>>220585547az a répás nyúléves Rikó kép nagyon menő
>>220585634ja emlékszem rá az valami egészen lebilincselő
Hű micsoda rizstündért sodort partra a Duna
szarbán státusz?
Gyorsan egy satnya fehéret is, nehogy elvakítson a rizsgyönyör
>>220586507>halló a nézőponttól hívom>kend szeretne-e ötször annyit fizetni a rezsiért mint eddig>nem?! tényleg nem?!>na jó akkor beírom hogy biztos fidesz szavazó>egy szép jó napot továbbra is>hajrá magyarország!
Segg
>>220584340Igen az is van, de az ritkábban.>>220586839Én regisztrálva vagyok ilyen közvéleménykutatókhoz és simán szoktak ilyeneket kérdezni lol.
Szeksz?
Apu Hódmezővásárhelyen az Orbán-rendszer előbb vagy utóbb bekövetkező bukásáról | 2026.04.02.https://www.youtube.com/watch?v=lvZ9ordatjg
Anon emlékszik amikor Novák Előd elszaladt egy szivárványos zászlóval a rendőrök elől?https://m.youtube.com/watch?v=Fl5YhMhgW_w&pp=ygUkTm92w6FrIGVsxZFkIHN6aXbDoXJ2w6FueW9zIHrDoXN6bMOz
>>220589118na ez tökös
>>220589118az nagyon fickós volt
>>220589118én postáztam anno, persze hogy emlékszem.
Orbán Balázs attól fél, hogy az ellenzék nem fogja elfogadni a választási vereséget
te szoktál zabálni az országodban?
Ferinek bizonyítottan BWC-je volt, mert minden nőt megbaszott maga körül, egyszer még az ukrán miniszerelnök asszonyt is és eddig csak Feri tudta megverni Viktort, aki pedig most azért retteg Magyar Pétertől, mert neki is ilyen képessége van. Úgy tűnik a BWC Orbán kriptonitja.
kúlság
>>220590003a sült tojást nagyon szeretem
pufasztot
>>220592176még csak nem is puffasztott
>>220589118>libsi felsorolja miért ne szavazz a mi hazánkra>Dúró Dóra lmbtqp+ mesekönyvet darált>Novák Előd lmbtqp+ zászlót "lopott" és rongált>stb.Most azt hittem arról akar meggyőzni, hogy ne szavazzak rájuk, erre sorolja a sok jót.https://www.youtube.com/shorts/QW39w5XTMxc
>>220592399azért írtam úgy hogy pufasztot
>>220594560pont azon gondolkodtam, hogy milyen rég töltött már fel képet
>>220594921fostagramra többet tesz felnem sokkal de tesz
>>220595007oda sem tett fel semmit február óta