kurva anyátok
>>220699796bent
Új vagyok ezen az oldalon. Ugye nyert a Fidesz?
jóéjt
totális szarbán pusztulás
>>220700199ömm
jöheta rizsangyalkák még mindig örömöt csalnak a szívembe>>220700199ruszinkergető
945 forint volt most begyetemistaként a pest-megye bérletemezután 20.000+ ft lesz, pluszban még szarevő padzsítokkal meg szomálikkal is tele lesz a busz
>>220700335mi lesz ha az itt élő rízshelyeskéket megerőszakolják a pakik meg a négerek? erre persze nem gondolnak a nagyokos tisza szavazók
hmmm
HÁBORÚ! HÁBORÚ! HÁBORÚ!
>>220700406paki holokauszt
UKRAJNA!
TRANSZNEMŰEK ÉS HOMOKOSOK!
Japán Szex
illetve pontosan gondoltak rá annak a hulladék szervezetnek a padzsít chomo szavazói, nekik pont az aljasságok a céljaik
engem nem sorozhatnak be mert incel vagyok
MIGRÁCIÓ!
SOROS!
rip szarbán xdddddd
mostantól megalakul a Ruszin Gárda és a rizsangyalkákat fogjuk védeni a szarbőr migránsoktól
na most hogy befogadónemzet lettünk jöhetnek a rizsok
ha a tiszás belvárosi helyeskéket megerőszakolják a migránsok akkor nem fogom sajnálni őket. erre szavaztak
VÉGE VAN KICSI!
>>220700644helyeskék csak a klinikáktól a monori center környékéig vannak
>>220700640Vitya volt a rizsangyalkák befogadója, a mostani szarság a pakik meg a szomálik befogadója
Holnap ilyenkor: világháború nukláris holokauszt Bibliai vérontás óceánnyi hullahegyek
ha most olyan kicsinyes kis szar lennék mint mustár, akkor én is búvárkodnék az archivumban hogy előtúrjam a postáit, amiben folyton a zsidesz kétharmadot nyomta az utóbbi 4 évben.de nem fogok, mert van életem, mert felnőtt férfi vagyok és mert nekem az nem okoz örömöt hogy megalázhatok egy emberi roncsot.
>>220700644>helyeskéket*padzsít travikat
>>220700752>nekem az nem okoz örömöt hogy megalázhatok egy emberi roncsot.akkor ezt miért írtad le?
>>220700752mégis ezen jár az eszedezt csinálta valaki veled '22-ben? itt se voltál
>>220700719nagyon ez végre valami jó posta (mármint rajtam kívül)
kussoljatok basszátok meg, MP mindjárt beszél
rízs angyalkák kikövér néger nők és barna pedofilok be
>>220700752Csak elfelejtetted mikor és hova írtad. Ennyi.
>felesége és gyerekei szeme láttára megölt egy kiskutyát egy mikróban, ami életük végéig traumatizálta őket.>a gyerekei szeme láttára kivette a farkát, és részegen maszturbált>buzi szexelt Radnai Márkkal.>drogozik és drogosan bulizni jár.>hatalmas egója van, és nagyon durva a körülötte lévőkkel.>ötször megerőszakolta Vogel Evelint análisan, és felszakította a segglyukát>nem tetszett neki a pizza, ezért megtaposta a pizzát, és ámokfutást rendezett egy balatoni étteremben>megvert egy újságírót, elvette a holmiját, és a folyóba dobta>az EU parlamentjében nyilvánosan, a világ előtt rajtakapták, amint a farkához nyúltNEM NEM NEM LEHET A MINISZTERELNÖK EZ
>arcod ma este amikor rájössz hogy te lehetnél a következő first lady ha nem lettél volna egy kiállhatatlan kurva
2022: totál remegek meg félek, hogy az összefosás győz, erre bázisolt Vitya nyer2026: szmúgan tényként tekintek Vitya győzelmére, erre a pedóösszefosás nyer
Toró nagyon tsundere Petivel
>muh történelmi felhatalmazásgeci ez a Viktor háziját másolta
Nocsak nocsak hát ki áll MP jobbján Csak nem a Radnai Márk???
Did the right guy win?
>>220700909én ráhúznék bumblén
éjszaka követni fogok idegen rízshelyeskéket az utcán (hogy ne keljen félniük a migránsoktól)
Hoppá elvágták a kábelt az oroszok
az én szavazókörömet hozta simán a fideszlegalább a szomszédaimról meg a boltos néniről tudom hogy nem spiriuális nullamezők
Most akkor hol lehet mihazánkos fiúkkal vígasztalószekszelni?
>>220700913legalább érted miért várják nyugaton a csúdok az összemlást
"A kutyafejű sárgákat (tehát mindet) haza deportáljuk!" - jelentette be Magyar Péter, Magyarország miniszterelnökeOrbán minibb miniszterelnök volt
>name is Viktor>loses
>MP 2024: nem lépek politikai pályára>MP 2026: *magyarország miniszterelnöke*
Észrevetted hogy csak csonkamagyarország tájegységeit sorolta fel?
>>220701227LOLimagine incels voting on him>he is just like me
>>220701246Csak ott szavaztak rá. XD
>>220701069na ezt könnyű lesz doxxizni
nem hittem, h már ma kaffantani fogja szatyor urat
Vége van, Kicsi
>>220701341eddig tartott az erkölcsi fölény? azt a kurva milyen szánalmas vagy
>>220700951a child molester won
nahát viktor nem vezetett be diktatúrát és tartotta meg a hatalmat és nem hívott be orosz katonákat csak egyszerűen elfogadta a vereséget. persze a zsíros meg a többi libsi nem fog bocsánatot kérni a hazudozásért meg az ijesztgetésért
>>220701154grindr-en :3
>most pedig mondjon le a köztársasági elnök és az alkotmánybíróság mert azt mondtam
Vesztett cselszövő nem dúl a rút viszály Orbánnunk lógni fog mert ő egy nagy cigány
>>220701556ott csak rusnya buzik vannak
most akkor lesz végre itthon is bíbíszí?
ruszin mustár vagyok
>batthyáynyi lajos széke
>>220701630eddig is volt, Fekete Pákó személyében
>>2207017591 bíbíszí 4 millió magyar férfiúnak?
orbán kaff?
>>220701829ha nem tetszik ez a felosztás menjél Csádba, Orbán Gáspár is azért ment mert ott több néger fasz van
Did you love Orban?And how good is new PM?
rosszul vagyok
>>220701873noworse
Origo hozza azért ma is az igazán fontos témákat
>>220701873>Did you love Orban?no>And how good is new PM?time will tell, he literally just popped into existence a year ago
>>220701873Ching chong ding dong ying yang
>>220701900>WorseThen why turned to new PM?Because other hungarians are foolish?
>>220701873orbán sucked, the new guy is just some rando the western globalists conjured up out of nowhere
>>220701873nonothing will change cost of living wise, they'll just keep blaming the previous establishment for 4-8 years while they siphon money and the same cycle continues forever
>>220701863kinek kell kérvényt beadnom hogy csádot hozza ide?
>>220701943maybe take what xhe says with a pinch of salt
>>220701911New politician? Anyway I heard he sides with EU, so I expect he'll recover the hungarian economy and status in EUSupports to Ukraine are pros and cons so I also think he's right in the context too
>>220701873still do kind ofhorrible
vajon ha az eu megnyitja a kis pénzforrásokat abból én is kapok valamit vagy mind ellopják?
hogyan fogok most ilyen tudattal arra a reddit vizsgáimra tanulni? csúszok még 5 évet?
ennek is végesose hittem volna...
mikor lesz új puzsi?
>>220701991yeah nah he's going to sell the energy infrastructure and introduce the euro asapif you thought you were poor now just wait
>>220702036>New politician?pretty much, he was some nobody in Fidesz then he turned against them.> expect he'll recover the hungarian economy don't expect that, everything is privatized and in Fidesz hands, the treasury is pretty much empty.What I personally expect of him is to try to restore democracy, if he indeed holds his end of his promise and puts a 2 term limit on being a PM thats already a big positive change
>>220702065az sem biztos hogy megkapják az EUs pénzt, augusztusig van határidő hogy mindent teljesítsenek
geci szar egy idővonal Midori is beteg, minden geci szar mostanság
olyan kurva részeg vagyok egy pillanatra azt hittem az euró 320 forint...ti mennyit ittatok?
>>220702075eh le kell tudni minél előbb
>>220702154azt tiltja az iszlám
>>220702153a hajnal előtt a legsötétebb az éjszaka
>>220702129az eu kurvára szét fogja tárni a karját hogy bocsi most nem jólátják hogy orbán innen nem jön vissza egykönnyen ergo semmi okuk nincs zesztit víz fölött tartani
még ha fenyegetne hogy fél év múlva tömegtüntetések aztán új választások akkor lenne okuk ráígy most jön von der leyen talmudi haragja és pluszban nem lesz senki az eu-n kívül hogy kihúzza őket a szarból
>>220701582...te honnan tudod, hogy a buzik hogyan néznek ki grindren 0_____o
>>220702430egyenes férfi aki ad magára bármennyit nem használ grindert, csak buzik
>>220702474és honnan tudod hogy rusnyák 0____0"
>>220702520azt csak feltételezi a józsi
>>220702540a szellemek azt súgják hogy nem
én totál magyar média illiterális vagyok, hol tudom megnézni a gyerekció eredményét
>>220702556m1-en és a hírtv-nMondjuk én most nem kapcsolnék a hírtv-re ha érzékeny vagy mert épp bayer zsoltit próbálják levágni a plafonról, fölkötötte magát szegény
>>220702598ilyeneket ne írjmár így is eleget ittam ünneplés gyanánt
>>220702598nincs tv-m
>>220702705neted se?
>>220702820hogy a retekbe postáznák ide?adj király linket
megint sírtam
Poleanon here, how the fuck do you live with a 27% VAT
>>220703112Oh lmao it kept my flag, in budapest rn
Bag of Fart
rohadt kurva életbe. kibaszott gyerektapizó szarbőrök
>>220703112>how the fuck do you live with a 27% VATwe don't live, only NER members do (fidesz inner circle)also if you want to change your flag you need to purge your cookies
>>220703112It's a meme. It's 25% in most of Europe.
>>220700913csak a teljes idióták és a nyuggerek hitték el, hogy a vitya nyer mostte melyik vagy?
>>220703365De ez csak a szokásos összefogás volt. De a kéri laci bácsi
>>220703365cigók is azt hitték
>>220703356>>220703364I wouldn't have specified i'm a polearyan if I knew, anyway despite the hungary is a cheap nation meme everything here is about 20% more expensive than back homeI suppose it makes sense, everything is 30% more expensive in lengelorshag than in goymany
hello frens4 of my buddies are coming to Hungary to cash in on the Orban loss parties next weekendhow do you think the parties will be in Budapest?
>>220703700Sire were are incel and pro-Orbán.
>>220703767you might find it interesting to know that some of us are white but my buddy is half moroccan half hungarian and I'm fully arabim hoping my exotic looks will get me left wing pussybecause god knows hungarian girls are cute
>>220703476Nigga please you are in Budapest, that's a big tourist trap
Magyar bros….I kneel
>>220704028We did what we could. Economy is still fucked because of Fidesz. Tonight we celebrate and rest, tomorrow we get to work. Best of luck to you Georgiabro.
>>220704528The pleasure is entirely mine, elf brosGodspeed and God bless
>>220702154túl sokat
I took so long to go to Magyarország they even managed to change PMs in the meantime
>>220705713lolwhich part of the country do you want to visit?
>>220706409Budapest, Esztergom, Pécs, Kecskémet and some Székely cities
>reggeli kávé >nyert a Pötyi>Orșoș szisszifikálva>ma nem maszturbáltam mert megyek később dugni
ennyi volt geciládaén nyertemmiszarunk zsidócigány fasszopó gyerekkópoljálXDD
Most akkor a narancskárosult zsideszesek lesznek az új virnyákolók mint régebben a lipsik.
Dübörög. XD
ilyen rettenetes helyzetben sincs mit tenni, csak rizst postázni
büszke vagyok minden csúdra, aki nem hagyta demoralizálni magát és nem hitt az (((elvesztegetett szavazat))) mesében. kijelenthetjük, hogy az országban mindenhol megtalálható egy stabil 6-7 százalékos csúd keménymag, akik nem sorolnak be a nyertesnek vélt oldalra és következetesen, az elveik mentén szavaznak. az összes kisebb párt le lett darálva, kivéve MI. a dk megsemmisült, a metélt farkú kutyák dettó, a jobbik és az mszp már a választások előtt összeomlottak és/vagy beolvadtak. nálunk is volt szavazatvesztés, de elhanyagolható mértékben, míg a többi harmadik utasnak csúfolt párt el lett süllyesztve a picsába.ez mit jelent? azt, hogy egyedül mi vagyunk elvhűek és ez kurva fontos. mi hithű csúdok megtehettük volna, hogy besorolunk a nyertesek mögé néhány komoly pozícióért cserébe, de mi egyenesek maradtunk. pedig mennyire próbálkozott a kóser sárkány mindkét feje demoralizálni minket. "szavazz egyéniben a zsideszre", a másik oldal meg "minden nem tiszás szavazat a fidesznek kedvez", illetve az összes közvélemény kutatós zsidaj azt ajvékolta, hogy úgyse jutunk be, kár a gőzért. nem tudtatok megtörni minket, mi itt maradtunk, miközben mindenki más elpusztult vagy beolvadt.ez most egy kicsit wishful thinking lesz, de itt egy elméleti fehér pirula a részemről: megkockáztatom, hogy sok fideszes most azért elégedetlen a pártjával, mert nem találta őket elég radikálisnak, a lépéseiket pedig nem találta elég keménynek, ami tény és való, mert valóban elég puhapöcs volt a zsidesz. ezek az emberek most egy radikálisabb alternatívát fognak keresni, de minimum sokkal radikálisabban fognak gondolkodni. és ez is egy siker. eltolni a közgondolkodást jobbra a társadalom egy szignifikáns szegmensében.mi a feladatunk most? radikalizálni a normikat továbbra is, mindenhol mindenki dobálja az igazság bombákat, ne kíméljetek senkit.győzelem.
>>220707819szerinted elolvasom ezeket te baromállat cigánygyerek? úgy leszopattalak mint bájer zsoltot te büdös cigány nyomorult 90 iqju okosgyereknem vagy semminél több csak egy genetikai hulladék akit leszopattam és mindig ez lesz már az életed végiga buzi cigány miszarunkos akinek MEGMONDTAMés NYERTEMa nőd is ha lenne a faszomra élvezne annyira megbasztalak te szar
>>220707917az igazi nyertesek nem dühöngenek, mint a hisztis gyerekek. nyugodj meg, a kortizoltüske nem tesz jót az agyad biokémiájának.
a gyerekmolesztáló miért hangzik úgy, mint a főgonosz valami reddit szuperhős rajzfilmből, akit egész életében bullyztak, és most bosszút akar állni?
erre gondoltam >>220698742
Ezt a zsíros kenyeret Orșoș Victorianus von Stuhlweißenburg tiszteletére eszem meg. Köszönünk mindent Dógtór mini szterelnö kúr! Isten áldja! Vége van Röfi.
Új kormány van de az életem pont ugyanolyan kilátástalan mint eddig. Nem érte meg elmenni szavazni.
>>220708103életed első vicces postája, de azért ne erőltesd.>>220708107mert a gyurcsány alatt jobb volt, mi? elmúlt nyolc év, ugye?
hülye nyomi popi
>>220708134Hát ja jobb volt, akkor nem éltem még állandó fizikai fájdalomban
>>220708149jaaaaaj te vagy az sárgaborsó ánon? hol voltál eddig? azt hittük megfagytál télen.
>>220708149jobbulást
>>220708107ha a tiSSa nem teszi meg Moldovát szűzjóléti kormánybiztosnak akkor hiába volt
ó ne el is felejtettem, hogy a törpezsidó vissza fog térni, ha a tisza nyer. orbi, még hatalmon vagy pár hónapig, küldj már ki egy leopárd tankot a hegyi zsidókhoz és robbantsd fel ezt a kopasz kis gnómot thx zászló zászló szív
szarbán nővérek mi történt a vetített 99 századunkkal?
>a pofám amikor a Fidesz lett az új MSZP és az Orbán az új Gyurcsány
>>220707819várj idő idő am mi lett volna, ha leszavaztok egyéniben a zsideszre? ki kéne számolni, hogy a töredékszavazatokon hány mandátumot bukott volna a mi tanyánk. rengeteg kerületben 5% alatti a tiSSa-zsidesz különbség
Négy választókerületben most még vezet a Fidesz, de ez megváltozhat
How is it going in the land of paprika :D
benedek szar, nekem azt mondtad, hogy vityára fogsz ikszelni, hazudtál te kis szarkasztikus geci?
>>220708482Emperor BWC won and he locked the gypsy king's tiny brown sissy clitty into a chastity cage.
>>220708521lö'fini
>>220708482child molesting shitskins took over yesterday
>>220708511ha balfasz jogászfiú 1 nyert volna akkor oda ikszeltemde balfasz jogászfiú 2 nyert, úgyhogy nem oda ikszeltemáradjon eckcü heréje
Fostár kinyírta már magát?
>>220708461a zsidesz meg akarta venni a csúdok becsületét, a csúdok pedig kihúzták alóluk a szavazatokat legalább egy tucat egyéniben, amivel nyerhettek volna. a történet tanulásga: mi nem vagyunk se zsidók, se gólemek, minket nem tudsz megvenni, se demoralizálni. azt hitték hogy mi is ilyen szarrágó garasos nyuggerek vagyunk, akiket krumplival meg lehet venni és be lehet minket paráztatni ha elég hangosan ój véjóznak. aki szerint ez a taktika működik a csúdok ellen, az A) vagy terminálisan retardált vagy B) egy utolsó öntelt zsidó, aki azt hiszi, hogy egy marék sékellel mindent meg lehet oldani.
FOSTRÁR KINYÍRTAD MÁR MAGAD???HAVER???MI A FASZ VAAAN?
>>220708482pedophiles finally lost
FOSTÁR?APUCI CÉGE? STÁTUSZ?
>>220708641>гoлocyвaти зa yгopcькoгo Янyкoвичa?fidesz kept away the shitskin immigrants (for the most part at least)the new admin will import child touching somali and pajeet immigrantsthat's what I have in mind during every election. who won't demographically ruin the country with shitskins
>>220708761FOSTIIIIIIIIMOST MI A FASZ VAAAAAN?NAAA?MIVAAAAN?
>>220708761>t
>>220708761Fosti ne kussolj már. Mondjá má valamit he.
ha már így egybe gyűltünk minnyájan, emlékezzünk meg Dobrev Feri egy százalékáról. amiért bóhocot csinált magából a rusnya tranyó.most már hivatalosan is kihalt az MSZMP utolsó közvetlen utódpártja.
vörös
>>220709106FOOOOSIIIISZEVAAAASZ
>>220709106drága Momokóm
>>220709000hát az impexes Pista smafu?
>minden egyes évben duplázódik a szarbőrűek száma itthon>ezért szavaz szarbánrahát ez nagyon érdekes
egyre jobban nő
itt miről beszél Radu?>>220708724
>>220709211A FIDESZ VERESÉGE?XDDD
pálinkás jó reggelt! Szijjártót lefejezték már?
>>220709248El van tűne a faszba az összes tesi.
Robi sírva fakadt, te pedig nevetsz, szerinted ez vicces? https://youtu.be/PbFx82MGQdE?t=14364
>>220709211szeptemberben megy fodrászhoz
>>220709268Szerintem Lázár volt vicces.
>>220708633jó jó persze értem kárpátok nikfuentesze, de a tanyánkosoknak az ideális az lett volna, ha kb. döntetlen és rajtuk múlik a többség, akkor az a pár szék a zsarlamentben jelent is valamitígy nem sokat ér az a 7 mandátum vagy mennyi is van
>>220709275Te mikor mész?
>>220709232tegnap megbeszéltük, hogy nem rúgúnk bele mustárba, mert nem akarjuk, hogy kárt tegyen magában. igen, veszített, igen, nagyon rosszul viseli és igen, vicces ahogy vergődik, de magyar ne legyen magyarnak farkasa. törjük meg a kibaszott turáni átkot végre.
hát forrai benedek… ha jössz megint előadást tartani az EB előadóba, én becsicskítalak
>>220709335ezt jól megbeszélted magaddal
>>220709335Én ki fogom nyíratni még mielőtt Szarbán elhagyja az országot.
>>220709307este már megírtam, hogy ha vereség, akkor legyen taktikai vereség. a tiszával szemben veszíteni jobb, mint a zsidesszel szemben, ugyanis a tisza tényleg a halálos ellenségének tekint és nem tartom kizártnak, hogy tettleg is fel fognak lépni ellenünk. nekünk pedig ez taktikai szempontból sokkal jobb, mint amikor a zsidesz csendesen ignorál minket. továbbá bent maradtunk, bebizonyítottuk, hogy van bennünk elköteleződés és nem áruljuk el az elveinket, szóval hogy ha megint jönnek az antifás haverjaid és elkezdenek fejeket betörni, miközben az új rendszer aktívan támogatja őket, akkor a keménymag aktivizálni fogja magát.
>>220709441téged ki bántott?
>>220709494A BÁN
>>220709421hopsz
what will happen in magyarorszag now
>>220709386Eljön még a nap amikor a forraiszar megfizet mindenért amit tett
>>220709504somali and pajeet child molesters roaming the country that's what
>>220709513HÁBORÚ MIGRÁNS BRÜSSZEL ZELENSKY SOROS HÁBORÚ HÁBORÚ REZSIDÉMON xD
>>220709513do you need protection?
>>220709556our skanks voted for it
>>220709502Fostárt el kell számoltatni.
>>220709556nah I strike fear into shitjeets and somalicels with my mere existence hungary itself needs protection
>>220709567i will pray for magyarorszag's prosperity
>>220709228Románok beszopták, mert az oroszpárti vezető nyerte a választást, aztán patáliát kellett csapniuk, hogy eltakarodjon és más üljön a helyére. De a majmot nem követte az egész cirkusza és most limbóznak ilyen félig EU félig Putyin kormánnyal, igazi mélytorok.Ha az aranykölyök a kérdés, akkor ne legyenek kétségeid afelől, hogy Magyar lesz az Európai Néppárt poszterlánya, mint valami Dávid aki legyőzte a 16 éve regnáló Góliátot.
>>220709658turn to Jesus Christ schlomo please the talmud is the most vile set of thoughts ever written on papier
>>220709685hát pedig vannak kétségeimpetikét ott fogják hagyni a szarban
>>220709703talmud is for diaspora jews
>>220709736És Orbi?
>>220708761Somehow I very much doubt anything from this list will happen
>>220709888It's the typical Fidesz-stooge rethoric. He's actually fucking bvckbroken his Gypsy King lost and he's going to hang himself.
szarok
Vladácska gratulált nekünk tesik
>>220709888solidarity mechanism goes live in june 12if the guy wants to have any hope of getting the frozen EU gibs he's going to have to do it
>>220709888even the voters of the new admin are shitjeetsthese pajeets voted for their racial interests yesterday because they want everyone to look like them
azért vesztett a szarbán mert elhízott, most már az öregségi nyugdíjas farhátasok is csak csanádra szavaznak
>>220710174nem rémlik hogy vityler teleszart búvárruha lett volna negyvenévesen
>>220710323Felizgat?
>>220705087this is apparently warning-worthy
>felemelt szociális segély a romáknak>millió szarbőrű az országba2050re kisebbségbe leszünk mi is az országunkban de legalább itt a szabadság(tm). persze ez forrai benedeket nem érinti a svájci luxusnegyedben meg a dagadt puzsért a romkocsmában
>>220710591dagadt puzsér is egy szarbőr indiai
>>220710572hey at least you didn't get an all boards ban for nothing
>>220710665magyarorszag is oppressed, every mention off it is targeted by the shadowy elites of the board they get a raise for doing this
>>220710754>they get a raisethree-fold i heard
>>220709980>t. has severe case of "yellow fever"
>>220710823always confuses me when browns think they're the same or better than yellows
Vajon mikor fog a tiszásoknak leesni hogy nem azért szar az ország mert szarbán vezette hanem mert ügyeskedő sunxi okosba megoldós szarmagyarok meg félállati cigányok lakják?
>>220710823a to je dobre vac
négyötödtesik...
Momokó = fidesz
Belegondolni is rémísztő mennyi szexhez juthatott Gundalf tegnap este
>>220710591>mintha szarbán nem lett volna cigósimogatóömm unirónikusan
>>220699796Where's the maçã?
Abban a hitben voltam, hogy közel lesz egymáshoz a zsidesz és a tisza szavaztok száma. Életben nem számítottam volna erre, hogy tisza 2/3 lesz tesik.
NEM HAD JUKNEM HAD JUKNEM HAD JUK
mi faszt tévő legyek csinálni egy iskolázatlan NEET-ként?
>>220711311iratkozz be egy iskolába pl?
>>220711311hát ez szerintem eléggé független attól hogy ki van kormányon
>>220711324ühhhhhh
>>220711307Nem eu
guess he wasn't so "viktorious" this time, huh
>>220710898Then perhaps you shouldn't post about "racial interests", Mr. Miscegenator?
>>220711385don't interact with him, he's a retarded schizo
ha fideszes lennék tutira felkötném magam most rögtön
>>220711416hát akkor légy fideszes
>>220711451nem lehetek, nem vagyok se zsidó se cigány se zsidócigány :(
>>220711412I like talking to fellow Ukrainians on this Kyrgyzstani post mark collector forum, even if they are slightly nuts (and bolts)
>>220711385WMAF is white interests pilled, it's not even race mixing since Slavs and East-Asians are one eurasian race, and even if was in fact race mixing it would be the good kind of mixing
>>220711568Дoтopкниcя тpaви, aнoнчe. A кpaщe peaльнoї жiнки.
>>220711451Fostár már megrendelte a kötelet a Temuról.
>>220711724Az előbb szakad el, minthogy megtegye a dolgát, pláne az ő súlya alatt.
>>220711568>кpaщe peaльнoї жiнкиajno, skutočnu Vychodo-Azijsku ženu
>>220711716>>220711900
>>220711928az már sonka
>>220711928>>220711947exactly
pedók kaffcigók kaffmunkanélküliek kaffziggerek kaff
>>220711928ölelném
maješ kačicu u svoju kraïnu?
Nem is tudtam hogy Magyar Péter ENNYIRE bázisolt
markolnám
>>220712594Ezt te generáltad, Fosti? >>220712607
>>220712312nem de vannak kecskék
>>220712594Tök jó, hogy a kampányban nagy ügy volt a magyar hadsereg rossz helyzete.Neki meg az a terve, hogy küldjük el fegyvereinket az ukránoknak.>Az osztrák semlegesség rossz a magyaroknakAz utolsó meg mi a fene? Miféle semlegesség? Az, hogy nincsenek a NATO-ban?
>>220712676>Az utolsó meg mi a fene? Miféle semlegesség? Az, hogy nincsenek a NATO-ban?Ja követeli hogy csatlakozzanak a sógorok is a NATO-hozSzükség lesz rájuk is a közelgő nagy leszámolásban Oroszországgal
>>220712594Gigabased
>>220712918de milyen háború nem is lesz háború azzal csak a fidesz ijesztgetett
>>220712615nem kell egyből paranoid skizofrénnek lenni ezt a messiásod mondjaelég levágós hogy ukránok gyártotta tiszapárti propaganda mert körülbelül az ő ízlésüket tükrözi vizuálisanbentmielőtt >nincs is olyanhagyjuk már
>>220712676te nagyon retardált lehetsz, mostmár értem hogy volt ennyi ideig a fidesz a kormányon. Minden AI generált cuccnak bedőlsz egyébként ?Mert ha igen lenne itt egy Afrikai herceg akinek kéne a pénzed de nyugi vissza adja majd a tízszeresét, küldöm az emailt
>>220713013Változott a terv
>>220713071mi nem tetszik abból, ami le van írva?
>>220713248Ne terelj, akarsz segíteni annak az afrikai hercegnek vagy sem? 20 000 forint kéne neki, cserébe pedig visszautal majd 60 000 000-t mint köszönet amint hozzáfér a bankszámlához
>>220713386Szóval mindennel egyetértesz. Értjük.
>>220713461persze hogy egyetért mert ezeket mondja a tiszaonnan tudod hogy igazi hogy azt ígérik benne megtartják az egykulcsos adót amiről tudjuk hogy nem így lesz
>>220713013>ne aggódj simán csak besorozunk, egy kicsit edzel meg kapsz egy kis pénzt aztán egy év múlva leszerelsz>kivéve ha valami véletlen folytán háború tör kiMár alig várom.
>>220713627azokat a szép cseh puskákat úgy fogja elnyelni a sár hogy a zümik egy golyót se lőttek ki rajtuksírni fogok
nagy + nagyon menő a haja
>>220713831minden nappal egyre menőbbnekem már kezd tetszeni
Ugye ha még most elküldöm a levélszavazatom akkor fog nyerni az Orbán.
sziasztok dudesherestompers
>>220713047Akaszd már fel magad te mocskos NER-lovag geci.
>>220713855nekem mindig is tetszett
so what /your guy/ already did for magyarorszag?
>>220713882Ne etesd a trollokat Imre
>>220713921he made fidesz seethe
>>220713921nothing he'll only become PM next month
>>220713921He had unprotected gay sex with an actor turned poltician to secure his loyalty
https://www.youtube.com/watch?v=x4c6KtDyutYCsaxólok!
>>220714063>with an actor turned polticianOrbán? I still remember that movie where he played a thief-turned-football playerhttps://youtu.be/p0MW9k-0aXU
>>220713963hell yeah r/hungary, we can't stop winning>>220713983i will wait>>220714063vghhhhh meiji soul
>>220713921>FIDESZ is melting>Anyone who is close to FIDESZ are melting>NER companies dropped 20% on the stock market>HUF is stronest in value since January 2022He hasn't even taken office yet and the economy is healing.
>>220714204niceglad i bought used goods from you before 12.04.2026
ÖT DIEMNZIÓS SAKKJÁTSZMAA /MIFIUNK/
kocsog
>>220714303Pont most nézem majdnem kiköptem a söröm amikor mondta
>>220714245>used goodsdolkas?
>>220714368nyalnám a punciját
>>220714447/v/x/g/
Fostár te mennyi iratot semmisítettél meg ma?
győzelmi terv tesik...
>>220714615>az a ChatGPT oroszáln
HAHAHA IRATDARÁLÓ GO BRRRRRR
>>220714605sajnos rajtakapták, így egy csomót kénytelen volt elrejteni a végbelében
>>220714735Oda nagyon sok minden elfér.
>>220714571Pöcse van
>>220714898és?
HAHAHAHAFOSTÁRSOHA TÖBBÉ NEM LESZ VITYA A MINISZTERELNÖK XDDDDD
>miniszterelnök úr elkezd beszédet tartani>euró hirtelen 364 forintmiafasz
>>220715235Ez az igazi aura
>>220715235Ezt úgy hívják, KIBASZOTT BÁZIS
Verem.
MAGYARORSZÁG NEM TÁMOGATJA UKRAJNA GYORSÍTOTT EU CSATLAKOZÁSÁTMAGYARORSZÁG NEM TÁMOGATJA UKRAJNA CSATLAKOZÁSÁT ADDIG AMÍG HÁBORÚBAN VANMAGYARORSZÁG NEM TÁMOGATJA A 90 MILLIÁRD EU HITELTLOLOLOLOLOLO
>nem kóser
>>220715973
>hivatalba sem lépett>363 az €MI A FASZ VAN
>>220715580Orosz olajat is venné továbbra is
>>220716701Kibaszott okos ember. Ismeri a geopolitikát is, kiváló PM lesz.
>>220716731Még két hét.