Femme Fatale edicija
migriram the best of iz krivog konca
Wonder where my ruskifren is at
>>220738749Ovako zene poziraju i onda kao, ma zene sve mogu, a kad treba da se gine odjednom ih nigde nema, odjednom bi ipak radije da peru i peglaju
>>220738749Ovako cetnici poziraju i onda kao, ma druze titio mi ti se kunemo, a kad treba da se gine odjednom ih nigde nema, odjednom joj mene su mobilisali a oznasi sacu vam kazem kud se krije draza aaa bivu odan novoj vlasti aaa
>>220740072obobila je greska oprostiti srbima
>>220740072>>220739539Can't tell which is a parody of which. I've met chetniks from Topola and women from everywhere. Happy to see some Serbs posting though. I get quite lonely being the most Serbian person here
>>220740143previse divljate ti i babodrk pa ste ih otirali
Povrh Drine, Cer je ratnik od bitaka mrk i starČetrneste tu je pao pred seljačkom vojskom carGedžo cokulo, projo, motikoREF.Seljaci su pred EvropomBranili slobode častMirno vojske širom svetaPred opankom u počast (x2)Gedžo cokulo, projo, motikoZa grm svaki zemlje rodne mladosni je pao cvetZa tu vojsku u opanku saznao je čitav svetGedžo cokulo, projo, motikoREF.Seljaci su pred EvropomBranili slobode častMirno vojske širom svetaPred opankom u počast (x2)Gedžo cokulo, projo, motikoBranjena je zemlja rodna na bajonet i jurišUspomenu tih junaka čuva selo TekerišGedžo cokulo, projo, motikoREF.Seljaci su pred EvropomBranili slobode častMirno vojske širom svetaPred opankom u počast
>>220740201I'm pretty sure it was actually your countrymen having several terminal schitzos posting nonsense. Just yesterday one of you retards posted a full mk ultra activation code improvised by hand as some act of protest for me speaking English
>>220740257to je sve jedan lik imena denis nakaza
Kad sam bio mlađi ja sam pustio smrdinu da me na /pol/u bully-uje jer sam muslimanske nacionalnosti i jer nismo jednako bijeli ko srpski nadljudi. Koliko sam retardiran bio lmao.
>>220740651kako tocno pustis nekome da te bully-uje
>>220740675pa kao mislio sam da je upravu i nisam argumentisao protiv, i ako je totalno zaslužio da mu jebem mater i život. Samo zamišljam da je bio neki kučkojeboid iza ekrana koji je pogrešno mislio da je pobjedio.
>>220740651>>220740715pa realno gledano veci si retard ako nastavis da se rasparavljas, pogotovu na pol-uizgleda da si zaista podljudski govnokozac cec, samo ti je trebao jedan cetnicki buck breaking da to postanes CEEEEEC
ma bazirani cetnici izgubili svaki rat koji su vodili u zadnjih 100 godina al bar na polu okidamo bosance
>>220740778tišina, gubitničeinb4: trigerovan si!Jedino sam trigerovan što misliš da si me trigerovo kad nisi
Sacemo i Vojvodinu izgubiti
>>220740870Century of humiliation. Now is the Serbian century. Superpower by 2060
>Where there's a will, there's a waykako onda ja nemam zutog andela vec?
>>220740870>Slovenijawe wuz austrija srbi>Hrvatskapokatoliceni srbi>Bosnaburek sa sirom srbi>Crna Goranarko kartel srbi>Kosovosrbi sa primesom albanskog govneta>Makedonijawe wuz bugarska srbi
gljivare placaju karte za coachellu 3000$KEK
>>220741022Hard agree >>220741023Get off Instagram
>>220741094pa jebem ti mater da mi vise nikad nisi odgovorio na post
>>220741023sve to da gledaju genetski modifikovane ćifutkinje kako izvode na bini
>>220741101I replied just now. Do something bitch nigga. The shit you see and social media is rotting your mind. Some hyper exclusive richfag drug orgy is not relevant to your every day life.
kuckojeb masovno poprijavljivo hrvatske zastavice u proslom koncu i domari pobrisali 20 objava frf aj pricaj jos malo sam sa sobom retarde bolesni nisi davno>>220740211ovo zvuci ko da si meni dao da napisem ruganje smrdima seljacinama koji misle da su junacine
dobro znati da se kučkojeb nije još opametio i mi ga još uvijek možemo ismijavati
dali /nekipeder/ hoće da igra heroje 3
Croatian journo got BTFO so hard at Magyar's international press conference lmao
>>220741295I'll play Conquest of Elysium 5 MP mod with you
>>220741261on je naš i slavkov kućni ljubimac, mali majmunčić koji nas sve zabavlja do onog dana kada će si konačno oduzeti život misleći da će pronaći mir, a umjesto toga će se osvijestiti u /ex-yu/ gdje mu se svi još više rugaju i maltretiraju ga cijelu vječnost
>>220741437izgleda shit i kao mobilna igrica
>>220741417a kép kapcsolódik, uram laszslo horvath (az újságírók férgek)
>>220741457jesam ti reko da ne kacis slavkove slike ovdje jebotebog!!!!!!!!
>>220741538It does look like shit honestly. Definitely not a mobile game tho. It's pretty fun though. Maybe watch 1 video one it? The mechanics aren't crazy complex but its a pretty deep game. Economy management with auto battler mechanics. Not going to say it can compete with heroes 3 the goat, of course.
ekipa se zeni i ima djecu
Kylie Minogueina usta me nerviraju.