kurva anyátok
jöhet
seggler vagyok
>>220840320Mindhárom félresikerült transzinak néz ki. A középsőt el is nevezem Angelo Mercellinek. A nyíltan LMBTQ ellenes Fidesz ismételt képmutatására láthatunk példát!
Nem bírok aludni a párom mellett, de nem akarom megbántaniÉvek óta szarul alszom. Eddig elvoltam azzal, hogy éjszaka nem aludtam normálisan és kb délig aludtam emiatt, de most fontossá vált h reggel korán kelljek.Néhány napja a kanapén alszom és láss csodát azóta 1-2 órával én kelek korábban nem fordítva mint eddig.Egyszerűen végre tudok aludni. Lehet hogy sose voltam alvászavaros csak egyszerűen nem bírok zajok mellett átaludni egy éjszakát, meg igazából kényelmetlen, hogy ha fordulok egyet vigyázni kell nehogy hozzáérjek a páromhoz meg ilyenek (most már kicsinek érzem a 160-as ágyat).Szuszog, horkol, nyitott szájjal az arcomba fújja a levegőt, ráadáaul újabban sóhajtozik(!) mielőtt elalszik 10 percenként és ez egyszerűen kiborító, így nem lehet aludni.Füldugó csak részben segít sajnos (az arcomba lehelet fújáson nem segít)Az utóbbi időben megfordultam 180 fokban, az már egész jó de attól már csak egy lépés h inkább kint alszom.Szeretek vele összebújni de az alvásom katasztrófa mellette.Az a problémám, hogy úgy látom rajta megsértem ezzel :( pedig tényleg csak nem akarok sokáig aludni mert őt is zavarja.Hogy magyarázzam el neki, hogy csak aludni szeretnék végre? Ilyeneket kérdez, hogy büdös-e meg hasonlók...szóval nem érti.
>>220840839
>>220840839>b-büdös vagyok?:(>igenilyen egyszerűen le lehetne zárni a vitát. fontos az őszinteség egy párkapcsolatban
A barátnőm állandóan velem akar lenni, viszont nekem kell az énidő és a szabadidőSziasztok, remélem tudtok segíteni, tömör leszekÉn 21 éves vagyok, van egy barátnőm, aki 19 éves, és aki gyönyörű, szép, kedves, jólelkű, cuki. Alapvetően szeretek vele lenni, időt tölteni. Közös az érdeklődésünk többek közt, jól elbeszélgetünk.Viszont utóbbi időben nagyon sokat vagyunk együtt. Régen is sülve-főbe együtt voltunk, de azért volt némi énidő is. Ő részéről is, mivel még akkor voltak barátnői, sajnos félre értések miatt ők már nincsenek. Suliba nem jár, néha eljár dolgozni alkalmi melóba napi pár órára.Viszont én mindig is magamnak való voltam. Szeretem a magányt, mindig is szerettem egyedül , a csöndben éjszaka sétálni, random dolgokat csinálni.Viszont most hogy konkrétan neki 24 óra szabadideje van, állandóan velem akar lenni. Nem sulizik, néha dolgozik, nem barátnőzik, nincsen hobbija. Próbálok neki segíteni barátnő ügyben is, támogatom és biztatom hogy menjen el ismerkedjen.
>>220841177De nekem ez az állandó "szórakozás" már nem jön be. Itt Szegeden már jó az idő a motorozáshoz, és állandóan motorozni akar.Viszont nekem a munka és magánéletben is kéne haladnom, és egyszerűen nem tudok állandóan szórakozni miközben edzenem kéne, tanulni, autót szerelni, vállalkozást beindítani. És egyszerűen nem haladok semmivel sem, mert állandóan velem szeretne lenni.Hiányzik, és szeretnék olyan napokat ahol nem csinálok semmit, otthon vagyok tevékenykedek, dolgozok, úgy, hogy nem kell magyarázkodnom senkinek. Mert ezek már nincsenek. Szingliként azt csináltam, amit akartam.
>>220841195Most meg konferenciát kell tartani, ha el szeretnék menni eddzeni. Ha nem írok vissza azonnal, akkor ignorálom őt, és nem érdekelnem, már leszarom mi van vele. Nem szeretnék azon stresszelni, hogy mikor kell vissza írjak.Szeretem és imádom őt, viszont nincs meg a balansz. És amikor ezt felhozom akkor jön a sértődés, hogy ő már nem érzi szeretve magát, hogy én már nem tervezek semmi programot. Viszont szerintem exponenciálisan minőségibb időt tudnánk együtt eltölteni, ha el tudnám végezni néha a dolgaim, és utána szórakoznánk.És nem tudom, én így nem látom a jövőt jónak. Szeretnék vele lenni, jóindulat lány, viszont így nem tudok haladni az életben, nem tudom építeni magamHogyan hozzam ezt fel neki? Megszakad érte a szívem, hogy például nincsenek barátnői, és ha lenne rajtam kívül is élete, nem unatkozna egész nap és nem rajtam függne a boldogsága.Kicsit ambivalens érzéseim vannak, mivel szeretem őt és nem tudom nélküle elképzelni az életem, másfelől meg tudom, hogy így ez nem mehet tovább, mert állandó stresszben élek. Lehet, hogy nem való nekem a párkapcsolat?
1 hete volt a fülkeforradalom. Még mindig ketsybüszke vagyok magamra.Amúgy most néztem meg a telexes videót a gazaságról. Ez a Nagy Márton valami elmeháborodott volt. Gratula FIDESZ.
>márky zay: előzetesbe baszni az egész cigány családotmegfogja ezt a bázis lépést tenni petya?kicsit úgy érzem nem lesz akkora fasza, már gondjai lesznek
Azért kibaszott xD, hogy nem tudnak még egy kocsit se szervezni, hogy amit ledaráltak, beleszórják a Dunába vagy valami.Széthullott a FIDESZ.
Hi brosThis has been doing the rounds on the chud side of the internetHow real do you think it is? Do you think Magyar will be able bring back all the Hungarian diaspora who fled to other countries, lower taxes and increase wages?
>>220841632He will try but honestly it won't work, not in his first term. People who migrated live on such a quality of life that is unobtainable in Hungary, not to mention the overall stablility of any West Euro nation compared to Hungary.People will only start coming back if they see a clear improvement in the quality of life of the average Hungarian.
>>220841145Nem a bűz okozza a gondot. Ha lenne is, a rendszeresség miatt egyrészt kialakul szagvakság, másfelől talán még szereti is a partnere jellegzetes szagát. Egy klasszikust idézve: "Szeretem ha büdös a pina egy kicsit!"
>>220841632for now the only thing he tries to achieve as his nr 1 is to bring back all of the eu funds by 8th august i think, we are in the shitter all things considered because fidesz cigánys looted the national coffers to the last forintwe dont know shit what he will be able to achieve because the current situation is more than pathetic
>>220841671>A record 41,300 Hungarians emigrated in 2024, marking a high point in a surge of departures. Over 367,000 Hungarian citizens have officially emigrated during the 15 years between 2010 and 2025. Estimates suggest over 500,000 Hungarians live in EU countries, the UK, Switzerland, and Norway.I can't really think of a time where people actually moved back to their homeland because it got stable. Closest example would be the Polish diaspora in the UK but they're still close to a million in number.>>220841716Can you explain further?What do you have to offer other nations for trade. Resources or manufacturing? As long as you're stable and have a positive reputation you can expect investment at least.
>>220841632Zero. The whole point of the EU is to get free eastie slaves.
takina
még mindig nem tudom elhinni, hogy a globohomo nyugat részei lettünk és már nincs vitya
>>220842355szar én is azt hittem a magyarok egy leheletnyivel bázisoltabbak a körülöttünk élőknél, hát ezek szerint nem
>>220842355
egy hetes kétharmad évforduló tesik
>>220842565nyitom is a sört. Egs tesik!
mi lesz a következő 8 dimenziós sakk lépés? Kú elmodta már a Terv következő részét?
>>220842604egi tesi
>1 hát letelt, 8 év maradt
holnap lesz Hitler szülinapja, mit vesztek neki?
>>220842681Első lépésként az Orșoș nem mond le, visszaválasztatja magát és megtartja a legtoflább képviselőket akik miatt veszített meg akik ellen nonstop karaktergyilkosság ment mint pld. Lézerjani, Szargyártó, Pacalszilárd, Orbán Balázs, Kósa. Második lépésként a Zsidesz előre és önszántából kiszivátogtatja a saját korrupciós ügyeit, mert ők így uralják majd a narratívát. Garantált kétharmad 2034-ig.
a legfontosabb a világon
>>220842355És azt el tudod hinni, hogy a nemzetgazdasági miniszter szó szerint egy kibaszott retardált volt? >>220841581>Azt hiszem, félnek a Fideszesek. Azért a többségük próbál kussban lapítani de vannak azok a tipik faszfejűek akiknek most annyira kicsúszik a lábuk alól a talaj, hogy az agresszivitással védekeznek miközben passzívan mindent bevallanak.LÓL ezért warn? Most komolyan? BAZDMEG AZ EGÉSZ FONÁK POLITIKA.
új újraszámlálás lesz, kilenc tizedes fidesz győzelem. a patrióták monitorozzák a történéseket. bízzatok a tervben.Kú
>>220842993menj a kurva anyádba
>>220842398ez mind a zümik hibája. az idősebbek bázisoltabbak de a zümik csak nyugati médiát meg youtubereket néznek és ezért megkülönböztethetetlen a világnézetük egy átlagos nyugati libsiétől.
4 June 1920 best day of my life.
>>220843197How tf are you over 106 years old.
>le kell menni vidékre XD
>>220843215Very carefully.
pls pls pls pls pls legyen meg a 142. mandátum, had rúgjunk bele még egy utolsót a zsideszbe, annyira megérdemlik.
kutya vagy macska?
>>220843245100% a feldolgozottság dehiszen. Amúgy én inkább azon fosnék be, ha inkább a Mi Faszunkba nem lenne más, csak a Tockos, Mr és Mrs Dirdurr, +2 random a +3 helyett. >>220843230Románba kellett volna országjárni. Bár amekkora troll te vagy, tuti a Tiszára húztad.
>>220842355Nem lehet, hogy egy sok évre-évtizedre előre megtervezett 4D sakk áldozatai vagyunk? Anno Orbán is egy úgymond Soros növendék volt, anyagi támogatását élvezte. Aztán nyíltan ment szembe vele.Péter Fideszes volt, aztán kiválva abból az ellenszél élére került. Mintha a Fidesz az utóbbi években egyre jobban, félig burkoltan direkt próbálta a megutáltatni magát, ezáltal a nemzeti értékeket preferáló szavazókat ily módon rábírni, hogy közvetett módon, tudat alatt elengedjék ezt amikor a voksoláskor az "Orbán/Fidesz takarodj" lett náluk is az elsődleges szempont.
>>220843285a vadhajtásokon most azzal kópolnak hogy ki fognak költözni erdélyisztánba, mert ott 90%-ban a zsideszre szavaztak, szóval ők az igazi nemzethy magyarok, mindenki más meg egy utolsó lipcsi foshalmaz, sok sikert, remélem élvezni fogják a 200 eurós átlagbért, a több tízezer kóbor kutyát és a lószaros földutakat.
Jüzü (Fideszzüha) mindig a legkúlabb döntéseket hozza>>220842960
>>22084284888 lufit
>>220843280tudod a választ. maci
szüzesség
>>220843334Én még mindig meg vagyok lepődve, hogy ezek nem futnak. Itthon van a Báró, Lézer, PetiLÉM meg még a Tóni is. SŐT! Még Lölö sem szaladt el. Ezeknek addig nem esik le semmi, amíg az első karján nem kattan a perec.
Csütörtök reggel a Besztercebánya feletti Urpín-hegyen egy medve rátámadt egy 31 éves férfira sportolás közben.
>>220843390A Fostáron kívül itt szűz szerintem 2022 óta nincs.
Motoros fiatalembert üldözött a medve Beszterce-Naszód megyében, a férfire sokkos állapotban találtak rá, kórházba szállították.
ha én lennék hatházi akkor még utoljára elkapnám az a köcsög bede zsoltit és pillanatragasztóval a homlokára ragasztanám azt a műfaszt, amit mindig magánál hord valamiért és csinálnák belőle egy unikornist. a bírságot meg kifiztetném.
Megdöbbentő bejelentést tett a SALROM: megtalálták a parajdi sóbánya-katasztrófa felelőseitArcpirítóan cinikus kijelentést tett a SALROM vállalat két munkatársa a román Képviselőház Környezetvédelmi Bizottságának legutóbbi ülésén. A parajdi sóbányát sújtó katasztrófa ügyében összehívott meghallgatáson végül a hódokat tették felelőssé a történtekért.
>>220843481>a bírságot meg kifiztetném.én nem fizetném ki, hanem facebookon meg redditen tarhálnék pénzt hogy kifizessék nekem
Momokó olyan füsigi
MÉR ÜCC EL HATHÁZI???? FÖLJELENTELEK!!!! AAAAAAAHHHH!!!!hiányozni fog ez a kis nyomi.
>>220843441Németországban egy ilyen kellemetlen találkozáskor az ember ijedtében sokkot kap és csak áll ott tétlenül, der medve. (itt korrekt névelő)
de a legkúlabb akkor is Jomi maradmár csak az is milyen kúl, ahogyan iszik
>>220843496Amúgy lesz abból valaha valami újra, Popi? Te vagy itt a románszakértő.
>>220843481>>220843502Amúgy én sajnálom a Hadházyt. A Tisza igazán lehetett volna legalább annyira bázis, hogy ad neki valami pozíciót. Sokat küzdött a Fidesz ellen.
>>220843622még lehet a nemzeti vagyonvisszaszerzési hivatal feje
>>220843635Mennyire adnám, mikor egy tucat NAVossal meg TEKessel alsógatyában vitetné el Lölökét Andi mellől hajnal 3-kor.
jó posta következik
>>220843442mert mindenkit elüldöztek a szexelősök.
>>220843658te amúgy ilyen értelmi fogyatékos vagy?
>>220843579Fosi, jobban belegondolva:Te vérfideszes vagy. Gecire megbukott a báró, miért vagy te is még itt? Milliárdjaid vannak, miért nem disszidálsz egyenesen Japánba? Mi tart ebben az országban?
>>220843654merész azt feltételezni hogy andrea egy ágyban alszik azzal a fogyatékos orángutánnal. havonta egyszer hagyja, hogy rámásszon, utána megfürdik egy kád domesztoszban aztán takarodik valamelyik vidéki kastélyba.
>>220843675A válasz ironikusan és irónia nélkül is igen.
Anon mikor fogja átoperálni magát?
>>220843690én még Vitya alatt is Kínába, Japánba vagy Koreába terveztem költöznimajd ha a lúzer seggem elvégzi a bsc dipit 10 év alatt
miért ravaszolja a rízs a tiszás libsiket? mindent utálnak ami szép és tiszta??
>>220843600Már nem kell új sóbánya Praidra mikor egész Szarmagyarország azzá vált.
This is the most relevant Hungarian person in the Australian youtube sphere.
>>220843762vgh the chink gypsy hybrid phenotype
>>220843622én elindítanám főpolgármesternek, simán megnyerné mert az ellenfele szó szerint a Gyurcsány Light. a zsidesz labdába se rúghat Budapesten.
>>220843752mert szarevő padzsítok
>>220843783Yeah his mums magyar, good guess.
a nap kérdése: nagy? (hát Jüzüénél nem nagyobb)
>>220843752hát aki egész nap spammel az egy travikergető buzi szóval nem meglepő hogy a női szépség ravaszolja
>>220843658ez a Piára hasonlít nekem
>>220843941mp is szexelt travival de az nem zavar senkit!
>>220843955japán
>ugyanúgy megy a segílyke a cigóknak>ugyanúgy jönnek a kínai gyárak>ugyanúgy veszünk orosz gázt (de ez jó mert zselészki engedi!)most akkor mi változik?
>>220844305>ugyanúgymég több jön, a csépé cigányspecifikus segély de ezt asszem már beszéltük
>>220844332na igaz, több krumplit kapnak a cigók, petike úgy tövig szopta a kínaiakat hogy még az orbán is belepirult, és még több gázt veszünk a ruszkiktől mint azelőtt, most akkor mi is változott lényegben
>>220844353lesz buziházasság meg leállítják paks 2-t
ja meg eurókérdezd meg bezzegszlovákiát mennyire jó lett
>>220844371a buzik eddig is gond nélkül baszták egymást, az meg hogy lesz paks 2 vagy nem az meg nem változás az eddigihez képest, de petike meg arra mit mondott? most rákerestem és ezt dobta kihttps://www.teol.hu/helyi-kozelet/2026/04/utemesen-halad-a-paks-ii-beruhazasmás amit találtam meg fidesz politikusok riogattak vele hogy nem lesz paks 2, de mondta a petike hogy leállítja? nem találtam tőle semmit ami erre vonatkozott volna
>>220844469Nohiszen, már amikor kicsi Márk itt volt. Már akkor meg lett beszélve, hogy viszi a Westinghouse.
kell még rizs
>>220844305klárára és a baloldalra kellett volna szavazni, de most már késő
>>220844386>2030-ig talán csinálunk valamithát ez elég magyaros, "talán 4 év múlva lesz valami">>220844518hogy ki? azért legalább szeretném látni hogy most a petike tényleg mire mit mond, mert ezzel a "ezt hallotam ettől attól" dologgal nem nagyon tudok mit kezdeni>>220844527nekem igazából tökmindegy csak azért szeretném látni hogy mivel hogyan állunk
>>220844305>kínai gyárakhát nem fognak ugyanúgy jönni zsideszcigány tesi
>>220844582https://2022plusz.hu/2026/04/15/magyar-peter-brusszel-es-peking-kozott-setal-a-kinai-kereskedelemben/Magyar az Orbán elleni elsöprő győzelmet követő hétfői sajtótájékoztatón Kínát „a világ egyik legfontosabb, legnagyobb és legerősebb országaként” méltatta.„Nagyon örülök, hogy Pekingbe utazhatok, és nagyon örülünk, hogy itt üdvözölhetjük a kínai vezetőket Magyarországon” – tette hozzá.Magyar azt is elmondta, hogy „felülvizsgálja” a kínai magyarországi befektetéseket – különösen az elektromos járművekre –, de „nem azzal a céllal, hogy leállítsa vagy megakadályozza, hogy megvalósuljanak”.hát úgyfest mégjobban fognak jönni, petike jobban szopja a kínai kukit mint a vitya
>>220844469azt is mondta hogy nem lesz többsávos adóazt tudom legfeljebb elképzelni hogy az orosz kivitelezőt teljes egészében kizárják, aztán megkapja a projektet a siemens azzal hogy ha akarnak mindent az elejéről kezdhetnekaztán majd 2x annyi idő alatt a projektált ár 3x-osáért megépítenek valamit de úgy hogy a haszonbérlet 30 évig náluk marad, amilyen alkupozícióban lesz a magyar állam a nyugattal szemben körülbelül erre lehet számítani
>>220844626hát én inkább arra tippelek hogy jó magyarosan elsunnyogja az egészet, minden megy ugyanúgy mint a fidesz alatt, csak most ez jó mert a buzik baszhatják egymást (eddig is baszhatták)
nem értem petya miért nem zárja be a gonosz kínai gyárakat és zárja el az écces orosz gázt. most már végtelen mennyiségű ejró lesz az országban hiszen eljött a szabadság. másra nincs szükségünk
>>220844518az fűtőelemgyártás volt és a franciák meg a németek meg fogják támadtatni petikével mert őket nem vették bepeti meg boldogan végrehajtja mert azt az egyezséget a sátán orbán kötötte
>>220844665ha a maga ura lenne, lehet, hogy ezt csinálná de nem az
szal akkor paks 2 lesz ígyis úgyis csak annyi változhat hogy most mennyi része lesz orosz/francia/német/angol ami meg vitya alatt sem volt tiszta amúgy sem, a lényeges változás hogy talán lesz 2030-ban euró és ennyi?
>>220844778>talán lesz 2030-ban euró és ennyi?én még emlékszem amikor 2006-os euróbevezetésről kábították a népet kek
na ez jó haj
>>220844755most ha ilyen összeesküvés elméletekbe megyünk akkor a vitya annyira a maga ura volt? folyton a bibivel smúzol, idehozta a chabadot, meg benne volt a trumpnak abban a röhejes békatanácsában, az összes moszád fosban térdig benne volt a vitya is, most akkor ez miben más
>>220844778buziházasság és minden eladva a németeknek ja kb.
Koreából csak jó dolgok jönnek
>>220844852na pont koreait akartam postázni
>>220844849nem nagyon érdekel hogy a buzik milyen papírokkal basszák egymást, eddig is a német ipar csicskaországa voltunk, nem hiszem hogy ez bármin változtat, az az egy zavart hogy ha megállnak a kínai befektetések, most az miért lenne jó nekünk hogy kimaradunk az elektromos autó iparból? ha már csak az is hogy legalább eltanuljuk a gyártást is elég sokat ér, de úgy fest hogy petike első dolga hogy pekingbe megy zsírozni a gyárakat, akkor különösebben nincs semmi ami zavarna
>>220844888na hát az kacsa
gótosze
fú már nem tom mennyi fríren résszel vagyok elmaradva, elmúlt időben csak kajmános mesét néztem
>>220844967neki kisebb, mint Jüzünek
>>220845048grok ez egy nagy szoba vagy egy kicsi züha?
>>220845241'Züha nem lehet kicsi
>>220845302hogyhogy?évre elég fiatal pl.
7th day of living in Magyar's orszag any changes in your life?
>>220845468how was pragmata
>>220836755hmm did you cry?is the best ending NG+ locked or is it possible to achieve on a first playthrough and you just fucked up?
>>220845497very nicebeside hacking, dodging and shooting you have to cleanse enemies toothis game was made for consoles but after playing so long on m+k i couldn't get used to it >>220845567idk desu
>>220844686Jó de a lényeg, hogy lehúzzuk a muszkákat.
>>220844610>felülvizsgáljaja igen, tehát mérgező, szar (mindegyik az) nem jön többet, tehát ez hogy is probléma?
>>220845630i'll be honest i didn't like the PipeDream shit in the demo
still feel tempted to buy it though
ő is jüzüha
>>220845970neki is ruszin pasija van
A Greenpeace nem talált szennyezést az akkugyárak környékén vett vízmintákban
>>220846093áh ő nagyobb betyárvadász mint a labancok
>>220846123na majd a német autógyárak kiküldenek egy független bizottságot és azok találnak
faszom én is beálmosodtam
Van új Feri.
>>220845814lóóól te most jöttél le a falvédőről vagy mi? a "felülvizsgálom" magyarul azt jelenti hogy nem csinálok szart se, te még életedben nem láttál politikust vagy mi a fasz
Kisasszony! La la la la la! Én szeretném magácskát felül vizsgálni és alul értékelni! He he
Aszuka
menőnek menő
menő
szűz
>>220847311nagyon fideszcigány posta
szex elek vagyok!
>>220848635gigakóp, nincs ember a világon aki azt hallja hogy "felülvizsgálom" és azt gondolja hogy ez majd azt jelenti hogy mindent leállít, főleg hogy utána egyből mondja hogy nem fogja megállítani>nem azzal a céllal, hogy leállítsa vagy megakadályozza, hogy megvalósuljanakebből hogy olvasd azt ki hogy ez azt jelenti hogy mindet leállítja? mi okoska? olyan hülyeségeket olvasol bele amit egyáltalán nem mondott
Orbán: Hétfőtől újraindul a szállítás a Barátságon, ezt követően Magyarország feloldja a 90 milliárd eurós hitel blokkolását
DJ Jeszy megtalálta a vereség okát: az indiai útján bálványimádást elkövető Orbán szabadította el a negatív energiákat
>>220849212azt hitte hogy azok a tezsvírek
>>220849212magas labda volt
>>220849212ruszin voted for this
>>220849212lol és akkor mustár minket padzsítozik miközben a főnöke ilyenekkel veszi körül magát. amúgy ha nem tudnám, hogy ezek dzsítek akkor simán azt hinném, hogy valami szabolcsi cigánygettóban járt kampányolni.
>>220850174totál zizi (de menő)
Momokó van olyan bolond, hogy elkezdjen virágokat zabálni
>megjelennek egyszerre a buziszex utánna jó ez greg meg a pasija szopat minket ahahaha
>>220850020>minketszerintem te vagy az egyetlen pedódzsít itt
>>220850319mint a pillangók
BRÉKING!!! LELŐTTÉK A BŰNVADÁSZOK STREAMJÉT.ZSIDÓ RIADÓ, ISMÉTLEM ZSIDÓ RIADÓ, EZ NEM GYAKORLAT!!!!
>>220850020látom már most gyűjtik a tiszadzsítek a jövőben felhasználandó hasznos megbirkózásokat >igen elfogadtuk az eu kvótákat de szarbán járt indiában!!>igen jönnek a migránsok de az itteni romák már amúgy is barnák!
ó jaj. Toró bevágta a durcit, mert nem kapott többet 5 százaléknál és most kukázni akarja a Bűnvadászokat, mert a sok hálátlan, akik rendszeresen nézik a videóikat, nem szavazott le a pártjára. egyrészt megértem, mert ez az MHM saját projektje és kurva sok pénzt meg időt öltek bele, továbbá akik szeretik ezt a sorozatot és egyetértenek az üzenetével, azok igenis szavazzanak le rájuk, mert máshogy nem lehet folytatni. viszont elég gyerekesnek tartom, hogy becsalizzák a nézőiket, aztán közlik, hogy ja amúgy nem lesz Bűnvadászok, mert nem ránk szavaztatok, szóval nem kaptok több kino cigányalázást. én ettől függetlenül küldöm nekik az adóm 1 százalékát. mert hiába ez a hisztiroham most, pozitív nyomot hagytak az országon és ezért jár nekik a támogatás.
>>220850648szegény toró már mindent megpróbált covid skizóságon át a cigány vadászatig de nincs több 5-6% fanatikus csúdnál aki rájuk szavazna
>>220850869lehet el kéne kezdeni cuki kampányt csinálni kismacskákkal meg kutyákkal
>>220850648amíg nem lincselnek meg egy egész cigányfamíliát élőben addig nem kapja meg a voksomat, kell valami bizonyíték
2/3
>ríííííííí>nem nézhetem hogy az árja szláv harcosok bejárónőként felmossák a padlót és kivakarják a cigányokat a redvából>zsidók rrrrrrrííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
>>220851069Újra újra újra számolás lesz és akkor már a fidesz fog nyerni meglásd
>>220850869az a baj, hogy kurva nagy egója van és szereplési kényszeres, gyanítom emiatt nem tud a pártja új vért pumpálni a szervezetbe. az, hogy elmegy mindenhova bazdmeg még a legutolsó zugcsatirnára is, pusztán azért, hogy látszódjon, tényleg eléggé krindzs. kurva sok embertől hallom, hogy ők amúgy nagyon bírják a Bűnvadászokat és egyetértenek velük, de mellé amúgy nem Hazánkosok és legtöbbször a Torót hozzák fel indokként, hogy miért nem azok. a gond az, hogy rajta kívül nincs más vezéregyiniség a pártban, akit hajlandóak követni a csúdok, Előd annyira karizmatikus, mint egy szelet vizes kenyér, Dórának ez a girl boss attitűdje nagyon gáz, rajtuk kívül más húzónév pedig nincs. viccen kívül Tomcatet kéne visszahozni, de ahhoz Torót ki kell rakni a pártból, mert ők ketten utálják egymást, Tomcat meg kb. Toró mínusz az egó és a szereplési vágy, viszont mellette ugyanolyan radikális és talán még egy fokkal műveltebb is.
>>220851069
>cuki pulcsi felvéve>kisállatok megölelgetve>dob utcai zsidók a spinozában felszopvaigen toró, ez néppártosodás idő
>>220851385akik 18-ban a jobbikra szavaztak és felhúzták 20 százalékig, azok most a tiszára szavaztak. 22-ben meg a márkizajra. őket protest szavazók, akik a rendszer ellen szavaznak, nam pedig meggyőződéses szimpatizánsok. nem hisznek semmiben azok túl hogy ÓBÁN RÓSZ, mindig arra szavaztak, akiben azt látták, hogy reális esélye van kibillenteni a zsideszt. ha Toró csinálna egy Vona fordulatot és elmenne cukiskodni, megbaszhatná, mert a protest szavazók a következő 4 évben nem fognak átmenni egy radikális mikro párthoz, amikor ott a két gigantikus monolit párt. aki csalódni fog valamiért a tiszában, az vissza fog menni a zsideszhez
>>220851590>az vissza fog menni a zsideszhezkétlem
Bűnvadászok? Nem! Mi Hazánk méjdók.
reditorok támadják a rizsfonalam
toró átválthatna baloldali gazdaságpolitikára és mindenfélét megígérhetne amiért a nem liberális baloldaliak rá szavaznának. most, hogy nincs más balos párt ott a lehetőség. nacionalista párt szocialista karakterisztikákkal
>>220851625az átlag ember az alapján szavaz hogy mit NEM akar és arra fog szavazni, aki azt mondja, hogy ilyen nem lesz. most azért nyert a tisza és azért mentek oda a protest szavazók, mert nem akarták orbánt, nem volt más elképzelésük vagy elvárásuk azon túl, hogy ne legyen orbán. ha pedig szar lesz az életük ezért vagy azért a tisza alatt, akkor meg ellenük fognak szavazni és ki fogja majd azt mondani, hogy "akkor majd én eltakarítom a tiszát?" a fidesz. ezen a téren én és a többi csúd anomália vagyunk, mert nekünk konkrét elképzeléseink vannak, hogy mit akarunk és hogyan és nem csak az alapján szavazunk, hogy na most éppen kire haragszunk és akkor megválasztjuk az ő ellenségét. de a legtöbben nem ilyenek. a kiábrándult tiszás a fideszhez fog visszamenni, mert máshová nem tud. a gyurcsányista ellenzék döglött, karigeri az utolsó pufajkás balos az országban, ő pedig még egyszer nem fog elindulni miniszterelnöknek, mert a hátországa megsemmisült. a mi hazánkhoz pedig még annyira se fognak átmenni, mert egy radikális mikro párt békeidőben nem tudja áttörni a 10%-os üvegplafont.
>>220843725>majd ha a lúzer seggem elvégzi a bsc dipit 10 év alattMég nekem is sikerült kiszenvedni lól.
>>220851625igazából elég ha azok leszavaznak rájuk akik az elmúlt 4 alkalommal mindig, hozzák a 2 millió szavazatotha valamiért a tisza nem tud annyi embert megmozgatni mint most (ami azért valószinű), akkor a zsidesz simán vissza tud térni
>>220851744nem értem mi olyan vonzó nekik bennerediten elmondhatnák ugyanezt és ott senki nem tenne megjegyzést a gudzsuráti fenotípusukra
>>220851590lol 2030ban a zsidesz 1%-ot se fog már szerezni
>>220843753Na jó, ez vidzes volt.
sonkás
india lekörözte japánt gnp-ben
maricsu is bemacskázott
A Csokismáté ledobta az atomgombát. Azért bukolt a Szarbán, mert a Borbás Marcsi rosszul sütötte meg a rántottát. Remélem bennmarad a frakcióba, nagyon szórakoztató egyénné vált.
a kendó jó neked?
na jó ide tényleg nem éri meg feljönni. húzzátok le a rezgésszintet nagyon az állandő őrjöngéssel
>>220852572őt szeretem ő egy mestervonással kaffantotta a pedókat és vindikálta az animetesiketgondolom a pedódzsít is miatta lett őrjöngő tiszasill
>>220852630no ezez a fonál a rizsnek van nem ennek az értelmetlen hőbörgésnek
>>2208520774 év - 1 hét vitya visszatértéig
hádbazmegbevackoltam magam hogy most megnézem fekve a fríren hátralévő részeit erre kiderül hogy a tizedik amit már láttam volt a vége
vannak fonalak
ó bazmeg és most oldhatom a büntetőkapcsákat
egyszer>>220845722
>>220852738akármilyen állapotban van a fonál, egy dolog biztos: rizsókat postázni mindig kell
kik azok a bolíviai zajnicsik?>>220843407
>>220853194BÁZISsztrália
>>220850648A Bűnvadászok egy kurva értelmetlen faszság, egy igazi FIDESZ-szintű parasztvakítás amivel pontosan azt az 5%-ot lehet megtéveszteni és mást nem.Ha bűnt akarnak vadászni ne a szaros Rikkárdót meg Armandót verjék meg egy szaros bicikli miatt (mikor persze nem őket verik meg na az is LÓL) hanem menjenek azokhoz akik a nagy AMG Merciből szórját a drogot.... JAAA HOGY AZ TABU of course. A kurva anyját a faszfejű FIDESZbérenc Toronak, egyenesen tiltanám ki a parlamentből.
>amikor a neten rákeresnél a pesti srácokra, de félremegy a szóköz
én egyetlen bűnvadászok részt láttam egész életemben, abban az hogy felkerestek egy pedó tanárt, és ott mutatták, hogy azt írta ki az arckönyvére, hogy a zesztire fog szavazni
>>220853306kimbóhumor
>>220852431India már rég köröket vert a világra Gross National Product-ban, csak náluk mást takar a Gross szó
>>220853033ez a Nézőpont előrejelzése vagy mészáros számolta ki?
>>220853407mily meglepő
>>220851590Amúgy KÚRVÁRA ez. Én is 2018-ban a Jobbikra húztam. Én sosem voltam az a szittyamagyar betyár, de az akkori néppártos vonal és a centralizmus nagyon tetszett. Nem volt ellenzéki, a platform nem az volt, hogy ÓRBÁN RÓSZ MINDEN RÓSZ NEM ÓRBÁN VAGYÓK, mint a libsiknek, akik még arra is uszítottak, hogy a lányod bassza seggbe 40 szír és kezdj te is faszt szopni mert AZÓRBÁNRÓSZ. Persze ekkor még a FIDESZ sem érte el a végső alakját és fele ennyire volt korrupt, na meg az EU sem utált minket és a gazdaságban is volt még tartalék. 2022-ben, de akár most is szerintem simán nagyot tudott szakítani egy 2018-as Jobbik. Csak persze faszevő megélhetési 80 IQ Csúdkirály Toczo meg a Dirdurrék egyből nekiugrottak a Vonatnak 18-ban, mert ugyan 1,2 millió szavazatot szereztek, %-os arányban kicsit rosszabban teljesített a Jobbik és ez a Vonat hibája volt, mert ugye nem volt cigányozás meg Trianon. Az isten bassza keresztbe Toczót és mindenkit, aki hajlandó rá szavazni ezek után. És a Vonat meg magára is vette és bele is őrült rendesen.
>>220853497a tisza délibáb. évekig az a szöveg ment, hogy minden ami rossz valakinek az életében az azért van mert a fidesz gonosz és lóp. mikor az emberek rájönnek, hogy a tisza alatt még rosszabb akkor biztonságot keresve vissza fognak szaladni vityához
>>220853407mondtam már hogy rühellem a tanárokat?>bentmielőtt nem minden tanárja van aki csak szimplán lusta elkényeztetett a saját hitványságával arányosan megalomán haszontalan szar
>>220853741Te idióta fasz, tényleg azért nyomorgunk, mert mindent elloptak. A Tisza már alanyi jogon sokkal jobb Orbánnál és a Fidesznél, mert nem mentálisan sérült igenemberekkel alapítanak kormányt. Vagy szerinted tényleg normális a felcsúti gázszerelő 500 céggel?
>>220853272a korai részek pont arról szóltak, hogy a dílerek érinthetetlenek és hogy be vannak kötve a rendőrséghez, ezért voltak olyan geci kötekedőek a rendőrök, amikor a díler saját maga hívta fel őket, mert a gonosz nácik ki akarják lakoltatni, ezért egyszer még rabosították is őket. a díler komoly pénzt fizet a rendőröknek, sokszor többet is, mint a fizetésük, ezért vigyáznak rájuk a kékek annyira. szerinted miért ússzák meg mindig felfüggesztettel, amikor bedrogozva tömegkarambolt csinálnak és kivégeznek egy egész családot? ezért. azaz de, lehetne csinálni valamit, de ahhoz az mhm nem elég nagy és befolyásos, hogy így bevédje a sajátjait a rendszerrel szemben, ahhoz át kéne lépniük ezt a mém párt szintet, de ahhoz meg szavazók kellenek és mint mondtam, a legtöbb ember azért szavaz, mert haragszik valamire/valakire, nem pedig azért, mert hisz valamiben. jelen pillanatban a fogatlan ingatlan bitorló cigányok kidobásán és a drogos roller tolvajok elfogásán kívül mást nem nagyon lehet tenni, mert erre kaptak felhatalmazást. valóban jobb lenne, ha holnaptól az összes kristálydíler zsírcigányt felkötnék a faszánál fogva, de ez sajnos még mindig "túl radikális" a normik szemében. a legtöbb amit tehetünk az, hogy fokozatosan hozzászoktatjuk a nomikat azzal, hogy napirenden tartjuk a cigánykérdést.
>>220853741az lesz kibaszott ciki amikor először fogjuk hallani hogy tulajdonképpen a fidesz alatt nem is volt annyira rossza tiszarosok ezt is el fogják hozni nekünk
>>220853795csak azért mert gázszerelő még lehet jó érzéke a bizniszhez, a csávó valőszínűleg 150~es IQval rendelkezik
>>220853795mészáros már rég közepesen nagy cégtulaj volt amikor a fidesz elkezdte kitömni megrendelésekkel ez csak ilyen zségynégynégy narratíva hogy a Orbán a kertészéből csinált csilliárdost
>>220853835A 150-es IQ mellett beszélni miért nem tud? Ilyen magasan funkcionáló autista mint a Dr. Murphy? >>220853834Amúgy az a vicces, hogy neked, mint nincstelen szűz azÓrbán semmit sem adott. Nem kapsz CSOK-ot, nem kapsz 3%-os hitelt, gyakorlatilag nem kapsz semmit sem a világon. Mit tett érted a Báró? Kezd el sorolni, mert ha apci nem NER-es, nem tudom elképzelni. Maximum azt, hogy a /pol/-on mekkora mém mert a sok MIGA-s imádja Blumpf miatt. És nem szeretném hallani sem a háborút, sem a migránskerítést.
>>220853810>a korai részek pont arról szóltak, hogy a dílerek érinthetetlenek és hogy be vannak kötve a rendőrséghezLÓL meg a faszt, mekkora parasztvakítás már. Inkább arról, hogy nyilván a kisstílű senkit tudják ütni azért az 500 ezer szavazatért.
>>220853938>mészáros már rég közepesen nagy cégtulaj volt amikor a fidesz elkezdte kitömni megrendelésekkel>forrás: az álmomban láttam
>>220853938xD
Sose jöttök vissza.
>>220853589a vona soha nem volt radikális, ő egy orbán light akart lenni, az egész keleti nyitás mémet ő találta ki, ő kezdett el a moszlimokkal bratyizni meg oroszokat szopkodni és lefogadom, hogy koalícióra lépett volna orbánnal, ha 18-ban nem kap kétharmadot. a néppártosodás semmi mást nem jelent, mint az elvtelenséget, feladsz mindent hogy minél sterilebb és unprokovaktív legyél, hogy a normik ingerküszöbe alatt maradj és minél több normálbuzit tudj megfogni, akik mint mondtam nem hisznek semmiben, azon túl, hogy valakire haragszanak éppen és az ellenségére akarnak leszavazni. ez meg nem feküdt olyan jól a radikális jobboldalon, a csúd keménymag ott is hagyta őket, vona csinált valami halva született mém pártot, ahová a kibaszott skizofrén zsidó puzsért akarta meghívni, de még neki is krindzs volt a második reformkor, szóval szép csendben megdöglött. és ez így van jól. szürke farkas.....lol.....sőt inkább lmao.
>>220853795>tényleg azért nyomorgunk, mert mindent elloptakazt a kurva a tiszardáltak tényleg azt hiszik hogy ő nekik gazdagnak kellene lenniük csak a Zóbán ellopta tőlükbár itt lenne a Creamie hogy elmagyarázza neked miért vagy nyomorgó interneten őrjöngő nincstelen mert nekem nem lesz hozzá türelmem
>>220854130Kezdd el magyarázni te, hogy Orbán mennyire nem korrupt.
>>220853744Régen az ember azért ment orvosnak vagy tanárnak, hogy embertársain segítsen, közhasznú legyen a munkájának gyümölcse, ilyen szándékú embereket vonzottak be. Ma már ha nincs pénzed betegként akkor dögölj meg, a Hippokratészi eskü semmiburgerré kopott, szóval a decens fizetés lett a motiváció az orvosi pályán. A (nem felsőoktatási) tanári pálya jó fizetés reményének hiányában vajon miféle szándékú vagy motiváltságú embereket vonz be egyre inkább a mai világban? Na ugye.
>>220853795>nyomorgunktalán mondd le a travi onlyfanseket és a blacked előfizetésed
>>220854114A radikalizmus meg csak azt jelenti, hogy egy edzsi csúd vagy aki 14 évesen felvette az első nagymagyarországos pólóját ls azóta is hordja. A Mi Fosunk platformja teljesen megvalósíthatatlan és semmi értelmes nincs benne az ég világon. De kiszotyizhatod, hogy szerinted mi a fasza bennük azon kívül, hogy LÓLHEILHITLER.
>>220854203de te szó szerint azt hiszed hogy orbán miatt vagy csóró gecim
>>220854228Szerinted ennyire fasza, hogy ugyanannyiba kerülnek a dolgok itthon, mint németben, csak ott van egy 3-4 ezer € fizetés, itthon meg a torzított átlagbér még Lölökével is olyan nettó 400?
>>220853589a vonat mindig is meggyőződések nélküli hiperszociális biztosítóalkusz volt
a legkúlabb bámulás
>>220854272te tökéletesen reprezentálod az átlag normi gondolkodását. igazából semmiben se hiszel, nincsenek elveid, az határozza meg az aktuális politikai hovatartozásod, hogy éppen kire haragszol és ellene szavazol. na én többek között ezért akarom leépíteni a demokráciát, mert te és a hozzád hasonlóak veszélyesek a fehér ember világára és ezért támogatok egy olyan pártot, ami ugyan a demokrácia keretrendszerén belül dolgozik, de a célja annak a megsemmisítése. nekem ez a konkrét küldetéstudatom, neked meg mi LÓL UTÁLÓM ÓRBÁNT, aztán ha szarul érzed magad 4 év múlva, akkor meg LÓL ÚTÁLÓM A TISZÁT. ami már csak azért is vicces, mert folyton azzal vádoltok engem és a többi csúdot, hogy mi csak gyűlölködni tudunk, holott az egyetlen dolog, ami meghatároz téged az, hogy valamire egy adott időben haragszol.
>minden poszt szovjet EUs tag jobban áll mint mi>a Pisa pontjaink minden mérésnél egyre rosszab>a HDIban talán csak romániánál állunk jobban>legkorruptabb az EUban>legmagasabb áfaDe egyébként minden fasza volt Orbán alatt
>>220853975a fideszes tesik az ország jólétét nézik még ha nem is ők kapják a támogatások nagy részét, a tiszás travik meg azt nézik ki mennyi eurót ígér nekik mint holmi útszéli romák. tipikus
>>220854323Mert miatta vagyok csóró te faszfej. Mert mindent elloptak. Kurvára nem itt kéne lennie ennek az országnak, 16 év, de legfőbbképp az elmúlt 8 alatt tett róla, hogy Bulgária gazdagabb, mint mi. Nekem meggyőződésem, hogy te anyáddal laksz és nem fizetsz semmiért sem. Csak az tud ilyeneket mondani, aki nem látja a pénze reálértékét.
várj, te vagy az, sárgaborsó anon? végig veled vitatkoztam? hát beszarok, mindenesetre örülök, hogy már nem vagy szuicid.
a rizs a legjobb
>>220854543Tudod miben hiszek?>normális oktatás, diákik akiket nem FIDESZ zsidók által írt random fasz dakota mesekönyvekből tanítanak>normális egészségügy megbecsült dolgozókkal>normális infrastruktura, ahol 1 km autópálya nem annyiba kerül, mint Bosznia éves GDP-je és az utak nem HATÁRSZAROK>normális tömegközlekedés, nem pedig egy olyan ország, ahol a vonat nem hogy 200-al nem megy, de 40-el sem, mert nincs karbantartva a pálya>normálisan kinéző, karbantartott városok>normálisan kinéző vidék, nem pedig pusztulat mindenhol>állami cégekben nem a rettegés az úr mert Sanyi bá, mindenki rendőrje és persze a legnagyobb maffiavezér mindenkit tapos és miatta mindenkit taposnak>nem egy kibaszott beszélni-számolni de még levegőt se venni tudó gázszerelő kezében öszpontosul az ország GDP-jének fele>egy olyan ország, amit nem mindenki élből gyűlöl, mert valami renitens 200 kilós cigány fasz azt hiszi magáról, ő a Horty MiklósDe biztos nem hiszek semmiben. Na hajrá, te miben hiszel? Hallgatlak.
>>220854757>t.
>>220854902Szégyellem, de kb. most esik le, hogy maga bizony trollkodik.
pandaMACI brumm
>>220854600jól van, tiszapedó, megsajnáltalak, elmondok valamitha lölőnek van egy sugárhajtású magángépe, aminek az árát az utolsó fillérig tisztán ellopta a magyar emberektől, az neked száz forintodba került
le szaróm
konceptualizáld az aromát
>>220855117ha egy csöves kilopna 100 forintot a zsebemből véresre rugdosnám amíg a belei ki nem folynak. Ellenben veled aki a lecuppantaná ott helyben és még le is nyelné
>>220854757pont ezért fog eltűnni a tisza támogatottsága 4 év alatt, mikor az emberek rájönnek, hogy 90% amit itt leírtál nem fog megtörténni hiába zavarták el gonosz szarbánt. oké, a svédek meg a németek már nem utálnak minket mint gonosz rasszista csúdokat, de jó, visszatérhetünk csak simán lenézett posztkomcsi wc pucolók státuszba mint a többi kelet európai
hát ez kurva nyomasztó Robikám. figyelsz bazdmeg?
>>220855254gondolom így fogsz tenni akkor is amikor petike megszavazza a 22. mentőcsomagot zsidenszkijnek hehe
Arra van valakinek elmélete, hogy miért pont Mészáros Lölö az Orbán stromanja? Csak jobbat talált volna. Szomszédi és baráti viszonyuk mellett maga Lölö buta primitív személye annyira rage bait hogy kizárt hogy nem direkt csinálják.Én már arra is gondoltam, hogy Lölö valamivel zsarolja Orbánt, ki tudja milyen kényes dolognak volt tanúja szomszédként. Az a verzió amiben jó barátja az indok, miért nem adott csak pár millió Ft-nyi morzsát és állt meg ott a dolog? Valakinek van konkrét információja vagy elmélete ezügyben, hogy miért pont az a fasz lett a pénzes malac?
és nem hagyja abba xD
>>220855833mert egyszer beszopta a simicskával
>>220855833a strómanok lényege, hogy ne lázadjanak fel ellened, mert a hatalmuk ugyan tőled ered, de ők viszik keresztül az akaratod a társadalmon és ehhez az kell, hogy alárendeljék a sajátjukat. aki akaratos az előbb utóbb fel fog lázadni ellened, szóval egy szervilis, buta és nem utolsó sorban kapzsi stróman kell, akit az étvágya vezérel és amíg tőled kap enni, addig boldogan szolgál, továbbá nincsenek túl nagy ambíció és soha nem akar többet annál, amit tőled megkaphat.
>>220855833minél hülyébb annál könnyebb irányitani
>>220855634>jaaaj segítség jaaj a magyar péter háborúba küldi a fiainkat jaaaj jó istenem ne engedd a magyar péternek a magyar családokkal fizettesse meg a háború árát jaaaj jaaaj
>>220855254HRT dús posta
>>220856178>>220856192ez idáig megvolt és evidens, de a hülyék végtelen palettájáról miért pont a szomszéd, aki a magánéletében is Viktorhoz köthető? Nyilván ismeri személyesen és tudja hogy alkalmas a feladatra, de azért annyira csak nem kapkodott stromanválasztáskor, hogy ne kerestessen egy olyan valakit aki nem köthető hozzá közvetlen módon. Ennek miértje érdekel. Vagy ennyire igénytelenül és leszarom módjára bökött rá a Viktor?
hihetetlen, hogy valaki tehetséges üzletember és akkor máris lestrómanozzák. persze senki nem mondja ezt bill gatesről vagy elon muskról
>>220855634dehát most mondta őfelsége hogy ez nem kerül semmibe a magyaroknak?
>>220856758nem az olyan pár 200 euróba csomagonként
>>220853795lol van olyan aki tényleg ezt hiszi? mitől lenne gazdag ez az ország? talán van itt kőolaj? vagy olyan hatalmas népesség meg munkaerő? vagy a mi kezünkben van egy kereskedelmi kikötő? mi van itt? sár meg krumpli azt annyi, mit lopott el a fidesz? a zsák krumplit? hagyjuk már, aztán persze a karigeri egyből hogy polgármester lett jöttek neki is a korrupciós ügyei, aztán az lett a válasza hogy szarik rá, na tessék, kutyából nem lesz szalonna, nincs itt semmi, most azon veszekedik hogy a paraszt hogy kinek jut több krumplis zsák, nincs olyan kormány akit megválasztasz és aztán hirtelen gyémántbányák nyílnak a mátrában vagy a petroforint lesz a világ pénzneme, nem azt mondom hogy nekem tetszett hogy a vitya hogy pátyolgatyja a cigókat, meg pajtiskodik a zsidókkal, meg a trump gecivel, de nincs kormány ami bármiben tudna változtatni, krumpliból nem lesz kőolaj
>>220857637>lol van olyan aki tényleg ezt hiszi?hát annak a rengeteg embernek a többsége, aki a tiszára szavazott, az ezt hiszi, sőt, kifejezetten ezért szavaztak ráerről szólt körülbelül a kampány is, hogy a svájci meg a magyar életminőség különbözete az direktben Vitya zsebében landol, és ha Orbán nem lesz, svájciként fognak élni
>>220857637>lol van olyan aki tényleg ezt hiszi? mitől lenne gazdag ez az ország? talán van itt kőolaj? vagy olyan hatalmas népesség meg munkaerő? vagy a mi kezünkben van egy kereskedelmi kikötő? mi van itt? sár meg krumpli azt annyi, mit lopott el a fidesz? a zsák krumplit?Akkor a finnek miért nem állnak ilyen szarul?
>>220860100nagyon egyszerű: a finnek 60 éve azt mondták, hogy olyan változások kellenek amivel az akkor következő 20 évet beszopják de a következő generáció jobban járés megléptékha Tisza párt ezt mondaná neked holnap akkor belemennél egy ilyenbe?
>>220862291gondolom lényegében erről van szó ott is
>>220856532Neked miért nincs laza 500 céged?
>>220862580Elég egy, de azt teljes mellbedobással vidd a csúcsra!
>>220862600Dehogyis, kell az 500. Meg az 501.
Csak én látom szarul az időket?
>>220863492Igen LÓL én is néztem, hogy kurvára nem 3-kor csinálták az almát.
jöjjön vissza torgyán józsi bácsi
>>220863726>>220863492Túlélték, mégis meghaltak.Nekem meg itt az idő véget vetni a sokáig elnyújtott agonizációmat. A tiszta tudat többé nem béklyóz meg félelemmel, elköszöntem mindenkitől akitől kellett.
>>220863977emlékszel, amikor 2010 után börtönbe dugták a gyurcsányt meg a fél mszp-t? mert én sem
>>220863996Ez a baj. De most minden más lesz!
>>220862291>Tisza párt ezt mondaná neked holnap akkor belemennél egy ilyenbe?Igen,hisz eddig is szoptunk. Amúgy is csak a cigók gondolkoznak így >Íjjj dikhá, nehogy má nekem most rossz legyen csakhogy a purgyíknak könnyebb legyen. Legyen má' szar nekik is
>>220864244nincsen igazad, pottyondi edina már elmagyarázta, hogy a vix-jegyzék párt 2/3-dal most már tényleg lesz eszámoltatás
Nincs más dolgod kora reggel? XD
elszámoltatás végett, mi az ami főképpen gátoljhatja annak végigvitelét? az ügyvédek? de ha a nemzetközi eus jogszabályok alapján is elfogatóparancsnak kellene rajtuk lennie akkor petya mire vár
>>220864383>elszámoltatás végett, mi az ami főképpen gátoljhatja annak végigvitelét?Eltüntettet papírok, szabály módosítások
>>220864383bizonyítani kell, hogy törvénysértések történtek, és bizonyítani kell szándékot is, sajnos nem a 444, és nem is a választók döntik el, hogy ki bűnöző
Eddig normál gagyi hírek a m1-en, nyert a Pötyi, lesz olaj, meg rettegjél a kullancsoktól. Na mentem borotválkozni, mert 10-re megyek baszni. Őrjöngjél tovább. XD
>>220864446hanem a reddit
>>220864383leginkább az gátolja, hogy senki se akar elszámoltatást a legfelsőbb körökben. az "elszámoltatás" csak egy politikai hívószó, mint az "oktatásegésségügy" meg a "nyugatiértékek", senki se tudja és nem is akarja definiálni, hogy ez mit is takar, de arra tökéletes, hogy mobilizáld vele a követőidet.
>>220864836hát peti most azért nyert 2/3-dal mert az igérte hogy hullani fognak a fejek. Ha ezt nem csinálja végig szét fog hullani a turbó összefogás pártja. Amúgy meg eddig kicsit sem tűnik úgy hogy leállt volna a fidesz szárazon halálra baszásával>>220864836
Boldog szülinapot Führer-kun UwU
>>220864383Leginkább hogy Peti egy szójafi aki a szójaállamiságról papol folyton ergó nem fog szart se csinálni ha az nem heckin jogos. Ismételd utánam SOHA NEM TÖRTÉNIK SEMMI.
>>220843427LoL tényleg azt hiszed lesz bármi elszámoltatás?Ez az első választásod vagy mi?Az MSZP-től sem ítéltek el senkit sem 2010-ben, pedig a Fidesz ugyanúgy elszamoltatással is kampányolt és 2/3-uk lett.A komcsik elszámoltatása is teljesen elmaradt korábban.
>>220865074na ez.a politikusi kaszt nem akar precedenst teremteni arra, pártállástól függetlenül, hogy őket le lehet sittelni a hivatali idejük alatt elkövetett dolgokért, mert onnantól kezdve ezt a precedenst akár ellenük is fel lehet használni. holló hollónak nem vájja ki a szemét.
>>220865047Amúgy is széthullana.Nincsen olyan sok balos szavazó, csak kb. 1 millió (bár attól is függ hogyan definiáljuk a balost), de ők most a néhány DK-st leszámítva a Tiszára szavaztak.Ha meglesz valami saját pártjuk 4 év alatt.Bár így belegondolva, ki tudja, lehet nem lesz meg.
Teknőswowot kinyírta a blizzard.Mintha bárki is visszamenne onnan az ő szervereikre.Úgy látszik ennyi volt, kíváncsi leszek, ez csak tettetett-e, hogy kimentsék azokat az embereiket akiket elkaptak és aztán egyből egy másikat indítanak oroszországból ugyanezekkel a dolgokkal vagy tényleg végleges?Mindenesetre szomorú, hogy így alakult.
>>220865278Tauri van még? már egy ideje nem wowoztam tört szerveren
Orbán volt az apátok, volt ingetek, gatyátok, mióta Péter az atyátok, ki van a picsátok
>>220865074>>220865110hát pedig most a legtöbben a fidesz torokbaszása miatt szavazott a tiszára, kurva hamar szétfog ez menni ha most nem cselekszenek, tudja petyás is
>>220865343Nem játszottam azon vagy 10 éve, de elvileg még megvan.
>>220865278hát ahogy wpsgén van jelenleg írva, nem igazán tudját kimenekíteni a jelenlegi 1.8 as forrást, mert benne van az ítéletben, hogy ha akármilyen lík van akkor egyből bilincs+péznbírság mindenkinek nyugatona csaj (shenna) az pedig tolhatta volna tovább kazahsztánból vagy honnan, de a német csávó akiível nyomták az beszopnáennek ellenére kizárt dolog hogy ne legyen lík vagy egy újra építes egy bizonyítottan elérhető 1.7es forráskódból
>Magyar Péter: Forsthoffer Ágnest jelöljük a rendszerváltás utáni Magyar Országgyűlés elnökénekaz meg ki?
leszarom
>>220865714valami szépségkirálynő volt 30 éve
https://www.youtube.com/watch?v=oIscL-Bjsq4
>>220865714árja, tehát jobb mint a zsidesz bármelyik tagja
>>220865973elég má a melodrámából
>>220841632if we follow the model Poland set for the past 2 decades yeah
>>220865714a "kibaszott sok migráns fog kelleni a gazdaságba" hoteligazgató
>>220866493mér a magyargecik nem akarnak dolgozni?
>>220866493Amúgy nálunk is kurvanagy a munkaerőhiány.
>>220864383>mi az ami főképpen gátoljhatja annak végigvitelét?A bizonyítékok hiánya, a nyomok eltűntetése, a pénz útjának követhetetlensége. Emellett pedig ott van még a politikusok igazságszolgáltatlás alóli mentessége is.
>>220865069>>220864836Ha Petinek van akarata, meg lehet csinálni. Kérdés, mennyire volt populista, mikor az elszámoltatást szajkózta.Mindenesetre látszik, hogy van aki nyakig be van fosva, vagyis egyáltalán nem volt okos - pl. Rákos Karesz.
szüz