edycja świętego mikołaja
nielegalna
czasu nie wiele… jeszcze dwie niedziele..
>>220901286żaden człowiek nie jest nielegalny
>>220900876w tej która przyjmuje bitcoina
>mogę kupić pizzę za gówno>możesz>gdzie>nie wiem poszukaj se
>>220901344no niech se cwel szuka kurwa, nie ma nic za darmo
nutenshttps://www.youtube.com/watch?v=aTGJe5tnssI
Zawżdy znajdzie przyczynę, kto zdobyczy pragnie.Dwóch wilków jedno w lesie nadybali jagnię;Już go mieli rozerwać; rzekło: «Jakim prawem?»«Smacznyś, słaby i w lesie!» — Zjedli niezabawem
>21 kwietnia>nadal nie mam gf
Straszne mieszkania. W strasznych mieszkaniachStrasznie mieszkają straszni mieszczanie.Pleśnią i kopciem pełznie po ścianachZgroza zimowa, ciemne konanie.Od rana bełkot. Bełkocą, bredzą,Że deszcz, że drogo, że to, że tamto.Trochę pochodzą, trochę posiedzą,I wszystko widmo. I wszystko fantom.Sprawdzą godzinę, sprawdzą kieszenie,Krawacik musną, klapy obciągnąI godnym krokiem z mieszkań – na ziemię,Taką wiadomą, taką okrągłą.I oto idą, zapięci szczelnie,Patrzą na prawo, patrzą na lewo.A patrząc – widzą wszystko o d d z i e l n i e:Że dom... że Stasiek... że koń... że drzewo...Jak ciasto biorą gazety w palceI żują, żują na papkę pulchną,Aż, papierowym wzdęte zakalcem,Wypchane głowy grubo im puchną.I znowu mówią, że Ford... że kino...Że Bóg... że Rosja... radio, sport, wojna...Warstwami rośnie brednia potwornaI w dżungli zdarzeń widmami płyną.Głowę rozdętą i coraz cięższąKu wieczorowi ślepo zwieszają.Pod łóżka włażą, złodzieja węszą,Łbem o nocniki chłodne trącając.I znowu sprawdzą kieszonki, kwitki,Spodnie na tyłkach zacerowane,Własność wielebną, święte nabytki,Swoje, wyłączne, zapracowane.Potem się modlą: „...od nagłej śmierci......od wojny ...głodu ...odpoczywanie”I zasypiają z mordą na piersiW strasznych mieszkaniach straszni mieszczanie.
Light właśnie zabił L-a
>>220901589jak jest dłuższe niż 2 zwrotki to nie czytam
>>2209009883 żydy, 1 stół
>>220901655wielki L dla L
Light by przegrał z L gdyby nie wyciek dowodu osobistego
>>220901884wniosek RODO stworzono pod ludzi takich jak LIGHT
wystarczy że dopiszesz w notesie>Niniejszym ie wyrażam zgody na przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby prowadzonego procesui już ci nic nie grozi
ja pierdolę ale stylówkę ma teraz wałęsa
kurwa już 2 lata i 8 miesięcy na szambie, prawda to była co mówili że się zostaje tu na zawsze
czemu robicie /polska/ przecież mówiłem żebyście przestali
yotsuba zostanie odbudowana
>>220902224moze przez jakosc postow w sranime japolska
>>220902015albo wystarczyłoby żebyś zapamiętał w umyśle żeby go nie ujawniać takie to proste
coś zmieniło się w atmosferze jakby znowu dało się oddychać
>>220901311daj mi tę jedną niedzielę, tą ostatnią niedzielę a potem niech wali się świat
>>220902178siema świeżak
>>220902350sranime nie ma nic do tego, to te dwie atencyjne gaczakurwy obniżają poziom o 60%może zaraz zrozumieją że czas wracać na diskordzika
co jakby w atmosferze było tyle tlenu że dałoby się oddychać, ale za mało by otwarty ogień mógł występować
ehh ale mnie wkurwiają animki jak one śmią mieć inną nitkę jestem potężnie WKURWIONY
>>220902924wykrztuś to opisz swoje emocje
>>220902924/polska/ podzieliła się na animki i wykopki, dobrze się stało
>>220903020*krztusi się*
nic się nie podzieliłonikt nie broni postować animegaczakurwy to nie anime