saks00rger izdanje
glupa sam ko kurac podizdanje
bezušnik i bezzubnik podpodizdanje
>>220918715Ne budi retard drugi put?
ma ja ti ugrozavam zivote djece jer sam baziran
priznajem ovaj konac kao legitiman i priznajem da su boljanovici turskoga roda
>>220918775ma napisat cu sob story i oprostit ce miu najgorem slucaju cu morat platit tek za par mjeseci
>>220918715podljudski cigane
>>220918824napisi in da si bija na benzach+gens+goonsesh pa da su ti bile umanjene kognitivne i fizicke sposobnosti
https://x.com/Jedna_Srbija/status/2046494717769081188
>>220918857bazzagovna studentska na aparatima
>>220918852ma vide odma po registraciji da sam retard
>>220918852frf>>220918857vise mi nije ni smijesno koliki su smrdi cigani
>>220918963a jel? zasto?
svi smo u drugom koncu
tu kuckojeb prica sam sa sobom tamo smo svi bazirani!!!
ajmo sam malo o tome kako jesmo ili kako nismo jebali
>>220919696Nah, don't wanna
ocete da vam ispricam kako nisam jebo na eksurziji?
bar je dobro slika ispala
razmislja se o alternativnoj povijesti u kojoj je svedska strana izvojevala pobjedu i bitci kod vendena
razmislja se o alternativnoj povijesti u kojoj sam ja jebo a nitko drugi nije
kuckojeb otvorio 3 konca da sakrije svoje istopoderisanje
czemu nie ma tu slowencow?
>>220920994ima anže on ponekad navrati da nam kaže kako se još uvijek nije objesio
pravite jos jedan fred sa crni angeli da im jebemo mater domarsku
cecnuti ili frfnuti pitanje je sad
>>220920371aidsmobil
>>220920994Evo me.
>>220920994zlovenci su u sjenama
>>220920994tu smo swi azgangujemo dbi
>>220921662debei debei po retardiranoj lubanji skacemo ti svi
larpanjem kao stranac dokazujes da si izuzetno duhovit i inteligentan, puno vise od nas ostalih i zato te postujemo kao postera i kao osobu
>>220921868ovo
Zovem se Petar BatemanovićImam 27 godina.Vjerujem u brigu o sebi, u uravnoteženu prehranu, u rigoroznu rutinu vježbanja.Ujutro, ako mi se lice malo napuhne, stavit ću ledeni oblog dok radim vježbe za trbuh.Sad mogu tisuću.Nakon što uklonim ledeni omot, koristim losion za duboko čišćenje pora.Pod tušem koristim gel-sredstvo za čišćenje koje se aktivira vodom.Zatim gel od badema s medom.A na licu piling gel.Tada nanosim biljnu masku od metvice na licu,koju ostavim na deset minuta dok pripremam ostatak rutine.Uvijek koristim losion za poslije brijanja s malo ili nimalo alkohola,jer alkohol isušuje lice i čini starijima.Zatim hidratantna krema, zatim balzam za oči protiv starenja, nakon čega slijedi završni hidratantni zaštitni losion.Postoji ideja o Petru Batemanoviću.Nekakva apstrakcija, ali ja nisam stvaran.Samo entitet - nešto iluzorno.I premda mogu sakriti svoj hladni pogled ...i možeš mi stisnuti ruku i osjetiti kako meso zahvaća tvoje ...i možda čak možeš osjetiti da su naši životni stilovi vjerojatno usporedivi,ja jednostavno nisam tu.
>>220920371pa ne vide da si ti unutra
>>220922014>Vjerujem u brigu o sebi, u uravnoteženu prehranu, u rigoroznu rutinu vježbanja.>Ujutro, ako mi se lice malo napuhne, stavit ću ledeni oblog dok radim vježbe za trbuh.>Sad mogu tisuću.>Nakon što uklonim ledeni omot, koristim losion za duboko čišćenje pora.>Pod tušem koristim gel-sredstvo za čišćenje koje se aktivira vodom.>Zatim gel od badema s medom.>A na licu piling gel.>Tada nanosim biljnu masku od metvice na licu,>koju ostavim na deset minuta dok pripremam ostatak rutine.>Uvijek koristim losion za poslije brijanja s malo ili nimalo alkohola,>jer alkohol isušuje lice i čini starijima.>Zatim hidratantna krema, zatim balzam za oči protiv starenja, nakon čega slijedi završni hidratantni zaštitni losion.ovako pederske nisu ni neke zeneotusiram se old spice 3u1 i to je jedina kozmetika koju koristim
najstrejt crvatoid
/ex-yu/ thread je mjesto nulte tolerancije na nasilje i homofobiju, što znači:Aktivno suprotstavljanje bilo kojem obliku fizičkog, verbalnog ili psihičkog zlostavljanja utemeljenog na seksualnoj orijentaciji ili rodnom identitetu.Neopravdavanje govora mržnje, ponižavanja ili diskriminacije.Siguran prostor u školama, na radnom mjestu i u javnom prostoru, što je ključno jer se diskriminacija i nasilje nad LGBTIQ osobama i dalje događaju.Obrazovanje i osvještavanje o važnosti zaštite prava svih osoba, bez obzira na njihove razlike.Podržavanje ovakvog stava doprinosi smanjenju dugoročnih posljedica nasilja i gradi društvo ravnopravnosti.Molimo suzdržite se od sličnih komentara u budućnosti. Hvala!
>>220922154>J Will Neuer Farget
>>220922154doslovno gigačed look
>>220922154i nasi najveci fegeti MOGGGUJU smrde frf
pije se mlijeko
>>220921544Kaj to sploh pomeni?
>>220922154ovaj plodi ochima
bumpu
ovo je jedini legitimni konac i treba vas sve isprebijati jer postate u 3 odjednom
>>220925340Pa dobro nemoj tako
>>220925513zajebavam se, ali sam i ozbiljan, iz ljubavi prema anži i maršalu se napravilo sranje
nisam ni znala da imamo vise konaca
ne znam u koji konac da postujem
>>220926536ovaj
tudje postivam u svoje postivam
Flesh-Eating Drug Taking Over Europe: Frankfurt Germany
*odseče si pimpeka*
ugrozavaju se obitelji i u nestvarnosti