crumbofattention.jpg
You're probably the only Turkish poster here
>>220972973nigga just say you're shitaliannoone will notice
>>220972973I don't think being turkish is that much of a stigma in the /int/ernational dating market thougheverbeit. It's probably brazil-tier(upper-middle tier).
almila kumlaa
bİsTin kaFFasını kesecem aBe nasdaq şahbuba oldu gidiyo sikim bİsT
karıyı öyle bi sikecen ki ağaç yaprak dökecek dile gelip imdat dileyecek
kaçış yok
dul karı oğlu abd vatandaşlık süreci yanmasın diye elindeki bütün logları savcılığa verip aradan sıyrılacakkerestede çok kötü şeyler paylaşılmış ben orayı ihbar ediyorum sizle ilgisi yok diye ayak yapıyor. akparti gençlik kolları üyesi öküz anadolulu polisler vpn ve tor düğümleri ile uğraşmayacak ellerine geçen en yakın ne varsa ona işlem yapacaktahtasında çıplak ip postlayanların hepsi göt altına gidecek geçmiş olsun
>>220976707yav neyle alakalı iş bu kadar büyüdü? tunay güncel olaylar değil diyor. +abd'nin de çok sikindeydi.
>>220977275olay büyük ihtimal poğaça takası ile ilgili bir şey. son olaylardan sonra polis tahtalara da göz atmaya başlayınca gavadın da adı karıştı götü bu yüzden attıabd bu konuları affetmez
>>220976707Buraya da sıçrarsa 4chan hemen tüm bilgileri verir aq 2014ten sıçanları bile tutuklarlar
>>220978222sanki onla alakalı da değil gibi anonlar sordu onu sanki.
id gelsin ip gözüksün postlayanın anlık surat fotosu id ip ile ilişkilendirilsin missss
>>220972973can't you just buy a syrian wife for half a pack of cigerettes and a bottle of coca cola
>>220978315koçum rahat ol buraya niye sıçrasın ki tırk tahtalarındaki eniklerin bok yemesi bizi ilgilendirmez>>220979472ten rengi kepçesi gelsin + karşıdaki kişi beyazsa muhattaba alak + boktenliyse her şeyine sövek geriLLa stlye
>>220979971
>>220973425Turkish feet
>>220980218
kütük esmaeli 2-3tür seyrediyom dün rus karı bunun yanında buna çaktırmadan başka elemana bakıp dudaklarını emip yutkundu bu işemeye giderken buna dont taç mi tribi attı kütük dönmeden ortadan kayboldu yutkunduğu lavukta bi anda kayboldu tesadüfen, bugün kütük hala amguardlık peşinde no honor aq
çenler kapanır,çenler açılır...yeni bir düzen kurulur, gerrilla o düzende yerini alır
ÇANlar ÇANlara benzer içinde sıÇANlar gezerTOR ile girmişlerxepsi spamcıya benzer
https://voca.ro/1ck67RynKBOxMedine kumluyorum gözlerim kapalı
>>220972973
fart
Qüno
Why do Turks claim that Israel arms the PKK, when the clearest affiliation Israel has with the Kurds is Iraqi Kurdistan through the Barzani family's KDP? Turkiye shares the same relations with the Barzani's. The only Syrian rebels that Israel has helped out were Sunnis in Daraa and Suwaydan Druze.I find US Envoy to Ankara Tom Barrack's statement on this phoney rift between Israel and Turkiye enlightening:>In Istanbul, you read the paper, and you find a Greater Israel from the Nile to the Euphrates. In Tel Aviv, you read the newspaper, you find an Ottoman Empire from Cairo to Vienna.One thing that I find funny is that Bibi Netanyahu was once one of the most ardent figures for a stronger partnership with Turkiye on terrorism. You will notice that 1996 is the date that both Erbakan and Netanyahu were elected PM. The general staff was practically begging Erbakan to pick up the phone with Israel, because they were desperate about the security situation. Assad's facilitation of terror, among other things. You saw this same desperation in 2023 after Erdogan saw the performance of Israeli technology in the liberation of Karabakh, and the situation in Syria looked like a quagmire. Soon enough the barking will end, and the mutts of Gokturk will be brought to Jerusalem for maintenance of its mangy coat!
>>220989889I didn't read the post but turkey and israel are sister nations :3
>>220991149Israel and Azerbaijan are the two sisters that chud virgin incel Turkiye keeps trying to come between
bıktım bunaldım ben ya bi bok yapasım gelmiyo artık, osbir bile çekemiyom bişe yapmadan boş boş oturuyorum her gün
Kabede hacılar Z000000000000RTTTTTTTT PIRTTTTTTTTTT der ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!
>>220991204Literally WHO? It has always been israel and turkey and it will always be israel and turkey?
leş kokuttun btenli kRt köpeği
>>220991355pHen de
urgun hörgun ülgur bulgur gödrun
>coming from a swedishyikes
>>220991355aynı pHen yauw
LeşşekĞayBadakTerörisverten topluluğu burda yuvalanmış amirim orası burası evet
amirim şişman arabaya sığmadı damperli kamyon gönderin
ravRR iksDe oVVo :3
düşmeyesen
ölme LAA
şşş memeli mestan burda mısın lan 2 meme at bakak
>>221000438al meme
>>221000438o karı sikimi odun ediyor
i transheart konya
kawatasaray ws verenbokçe
>>220973531>/int/ernational dating markettell me about this
>>220975132this is what whiteboys have to compete with btw
>>221002219>o karı sikimi odun ediyormeanwhile o karı
sao palo gidiş dönüş 40bin değişiklik olsun diye gidip hemen tekrar geri dönülür mü
türk çanları ve bütün sosyal medya aleminden habersiz taş altında yaşıyorum bişey kaçırdım mı
>>221007473hemen niye dönüyon takıl oralarda laaaaa>>221009250ne izlerdik ße, epstein adası çizgidizisi
>>220972973when I was in middle school in early 00's there were a lot of turks who added and tried to groom girls on msn and flashed their dicks when their broken english failed them
yılmayacak yılmayacak bu halk sizden yılmayacakgün gelecek çark dönecek sizden hesap sorulacak
zort
>>220972973They are built for BGC
yoruldum baydım
Qünooo
Gelin la
>>221005895Yarrak
Açtually happened
https://youtu.be/BQDoOneb9jstR*bzonsisters.. kendinizi açıklayın
ßoktenliler yanıyor mutluluğum katlanıyor
>>221020798yakunda yakunda weceye gelir
>>221020912>haziranda alev alev
>>220972973I think people have largely forgotten that being Turkish on dating sites 10+ years ago was like being a jeet today.
>>221021289>>221009713all trrrkroaches are 100% jeet-lite subhumans. i am the only normal person in this shithole.
AMEDSPOR süperlige çıkıyor mutluluk katsayım katlanıyor be toruQ
kr*şteye 1 haftadır girmedim
>>221023543bırak oQlem kr*şi mis gibi /tr/ var beyazadam tahtasında xemde
>>221023595ewt+tunayın da götü başı oynamaya başladı ama bilerek yaptığını düşünüyorum tahtaya çekmeye çalışıyor anonları.
>>221023799dung-gay'a (zonguldaklı köçek) güvenip tahta.çe'de postlayanlar bu savaşı kaybetti evlerinizi 2 metre karayağız tabanca kabzasında osmanlı turası olan PÖH'ler basacak :DD (ekranvuruşla tahta.ç'de postla oqul)