[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: alma.gif (49 KB, 368x349)
49 KB GIF
kurva anyátok
>>
File: IMG_4943 2.jpg (100 KB, 640x853)
100 KB JPG
jöhet
>>
Háború lesz
>>
Kezdődjön a faszszopó szüzek szítelése, ma itt leszek egész nap.
Amúgy miért nem engedik lemondani Semjént?
>>
File: IMG_4944 2.jpg (102 KB, 640x852)
102 KB JPG
na jó most ki van itt
>>220990865
>>
>>220991142
https://www.youtube.com/watch?v=irNDZhcd9yw
>>
File: HGvQlbeasAAhNWY[1].jpg (348 KB, 1366x2048)
348 KB JPG
fölköltöm
>>
>>220991147
nagy züha
>>
File: 1775189947771.mp4 (711 KB, 498x454)
711 KB MP4
>>220991142
>nem engedik
Ez egy bugyuta mese a hütyü falusi vénasszonyoknak, akik voltaképp a Zsidesz gerince. Inszisztens és impertinens nyanyák akik egész nap a családjuk agyát basszák a WhatsApp, FB messenger, Skype meg miegymáson hogy a Zóbán megvéd mert ha ő nincs akkor meghalunk mert ezt látták azon a két tv adón és három weboldalon amit olvasnak feszt. Tiszta poén most elővenni megint a rogáni felülről irányított paneleket amibe belefulladtak. Egyrészt-másrészt Török "narancsos fagyi nyaló" Gábor bedobja a Faszapárt egy NER-light a lipsi sajtóban, rá max 36 órára mondja Gulyás Gergely az Indexen a mostani új tiszás rendszer az bizony egy sokkal rosszabb NER-hard lesz. Még mindig nem értik, hogy a Tisza párt húzóembere nem a Magyar Péter volt hanem maga az Orbán Viktor. Ez egy echte népszavazásként működött. Orbán takarodj? Igen vs Nem. Közben a cigányvajda sem fog lemondani és viszi a sírba ezt a prolipártot. XD
>>
mondanám hogy nincs olyan hülye a Földön aki bármilyen módon hagyná, hogy a valódi keresztnevével hivatkozzanak rá egy kurvapecérek által vezetett gyermekotthonban/javitó intézetben, de közben rájöttem hogy a tanúvallomások/beazonositás után kezdték el Zsolti bácsizni
kérdés viszont hogy Semjénen kivül ki jöhet még szóba?
>>
File: 7x4Zs2nf1qpfUyHQs-xl.jpg (391 KB, 1920x1080)
391 KB JPG
>>220992618
Én is így szoktam megszámolni a pénzt előtte pont az ajtó előtt. XD
>>
File: HGup_4oawAAjgvc[1].jpg (178 KB, 1080x1620)
178 KB JPG
>>
>>220992618
>kérdés viszont hogy Semjénen kivül ki jöhet még szóba?
>>
File: HGsWcEWbwAAXFoH[1].jpg (1003 KB, 1536x2048)
1003 KB JPG
>>220992659
azt hittem te utána számolgatod
>>
File: HGuXPxYbAAA8aAV[1].jpg (1.05 MB, 3072x4096)
1.05 MB JPG
ez melyik gacsa én már nem tudom tartani a lépést ezekkel
>>
Hamarosan szétszakad a Tisza Párt
Zila János és Nagy Attila Tibor szerint óriási kihívást jelent majd a Tisza számára a heterogén szavazótáborának összetartása.
>>
Makizaj bejelentette: én lennék a legjobb köztársasági elnök, hazafi vagyok, elindulok
Bejelentkezett a köztársasági elnöki posztra Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. A négy évvel ezelőtti választás bukott miniszterelnök-jelöltje saját állítása szerint jó vezető lenne, azonban emlékezetes, hogy az akkori kampányban számtalanszor megsértette a fideszes szavazókat.
>>
Feljelentettük Vályi István tiszás propagandistát, amiért Bayer Zsolt megkínzására uszított
>>
Budaházy György: Magyar Péter a legnagyobb szélhámos
>>
Magyar Péter megtolta szárazon Orbán Anitát - miniszterelnök-helyettes lesz
>>
>>220992813
Neverness to Everness
>>220992928
Pedig én fizetnék azért hogy megnézzem ahogy azt a zsírdisznót élve megpörkölik
>>
File: 78vswgyuuaxg1.jpg (102 KB, 828x1012)
102 KB JPG
Hát én a Németzsótinak jobban örültem volna. https://telex.hu/belfold/2021/12/01/harrach-peter-kdnp-esztergom-ugynokakta-homoszexualitas-jobbik-alfahir
>>
>>220992618
>FIDESZ
>gondolkodik
>2022 után
Simán kinézem, hogy annyira azt hitték, hogy soha a büdös életben nem kell felelniük semmiért, hogy még a neveiket sem változtatták meg.
Amikor Semjén elbőgte magát, az gyakorlatilag egy beismerővallomás volt.
>>
>>220993237
Mivel nem vagy se szekszelős és főképp nem vagy kurvázós miközben a terminális internettizmus kirohasztotta az agyad, ezért még meg sem fordult a fejedben, hogy ilyen izolált szobás egyklienses szituban mindenki aki abba az intézménybe jár az mind Zsolti bácsi volt. Nem számított melyik fiúhoz melyik káder járt és mikor az mindig a Zsolti bácsi volt.
>>
File: IMG_4942 2.jpg (72 KB, 640x852)
72 KB JPG
>>
File: HGuR72za8AAJwXI[1].jpg (1.01 MB, 3024x4032)
1.01 MB JPG
>>220993515
no ez
>>
bealudtam tegnap a barbáros mesébe
mondjuk kurva álmost voltam szóval lehet hogy nem a mese hibája
>>
>>220993528
szép tőgyek
>>
Sziasztok! Kerek 30 éves férfi vagyok és nem úgy gondolkodom, mint a korosztályom. Valósnak gondolom a nők által megfogalmazott bizonyos problémákat, amiket mások kinevetnek vagy "hisztinek" tartanak. Felvetődik a kérdés, hogy bizonyos problémák miért nem kapnak érdemi figyelmet.

Anamnézis: 20 évesen még én sem értettem az egyenjogúság miatti panaszkodást és mérnökként majdnem full fiú osztályokba jártam, így nem is jutottam közelebb a dologhoz. Viszont egyszer történt velem, hogy társasozás közben egy fiú 'barátom' egy lány barátommal vitába került a szabályok kapcsán. Én mindig empatikusnak gondoltam magam, így próbáltam mindkét félt megérteni. A helyzet az volt, hogy a lánynak volt igaza, és a fiú valamiért nehezen ismerte ezt be. Ekkor (10 évvel ezelőtt) figyeltem meg a jelenséget, hogy bizony kevesebbszer adnak a nőknek igazat a férfiak, véleményüket nem veszik figyelembe, még akkor sem, ha profi szakemberek nyilatkoznak a szakmájukról.
>>
>>220993446
Popi, én annyira vagyok szűz, mint te.
>>
>>220993667
Közben persze a korombeli srácok párkapcsolatokba kerültek és sokszor szerintem tiszteletlenül beszéltek a barátnőikről. Nem volt szimpi, hogy nem törődtek a női kielégüléssel, de ezt le tudtam annyival, hogy még fiatalok és a korukbeli nők még maguk is tanulják a testüket, de hogy némelyik nyűgnek élte meg magát a párkapcsolatot, vagy egy-egy randit az egyenesen elszomorított. Miért kell játszani a másik ember szívével? Vajon miért nem értik, hogy a nők számára ez nem csak "játék".

Ez a gondolat is megerősítette bennem, hogy valahol tényleg tárgyként tekintenek rájuk. (Ez nem volt jellemző az én kocka barátaimra szerencsére.) Közben még jobban elterjedt a feminizmus vagy legalábbis az én számomra még láthatóbb lett és az ellentétek még jobban kirajzolódtak. Azt vettem észre, hogy a női főszereplők elterjedése a filmekben, a "rape-culture" elleni felszólalások stb csak még több ellenérzést váltott ki. Sokaknak nem tetszett, hogy a nők kiállnak magukért, hogy a politikában szerepet vállalnak, hogy bizony sok nő tehetségesebb náluk.

És az is feltűnt, hogy sok esetben a nők kommentelni se mernek bizonyos témák alatt, mert tudják, hogy betámadják őket vagy rájuk másznak... Tehát a nők problémái igenis valósak és megoldást kell rá találni. Adódik a kérdés, hogy hogyan és mi az oka ennek a kényelmetlen helyzetnek.
>>
>>220993684
Status: Először is vegyük figyelembe azt a tényt, hogy az öngyilkosságok nagyon nagy részét a férfiak követik el. Úgy gondolom a mentális állapotunk sokkal rosszabb, mint amennyire szó van erről és ezzel a nőknek is kárt okozunk, sokat. A problémát úgy gondolom, hogy a férfiak számára is a patriarchátus okozza. Mert igazából sem a nők, sem a férfiak érdekét nem szolgálja. Az én életemben mindenképpen. Szüleim nem nagyon dicsértek meg sose. Apám pedig, mint minden ffi az ő korosztályában egy kemény, érzelmek nélküli "karaktert játszott". Felnőttként konkrétan a barátnőm segített megtanulni, hogyan fogadjak egy dícséretet úgy, hogy ne viccet csináljak abból a dologból is, amiből hiány van. Már kisfiúként is megpróbálunk keménynek tűnni, vágyunk az elismerésre, melyet nehezen kapunk meg. Kialakul bennünk, hogy állandóan viccelgetünk, mert mások nevetése legalább egy elismerésnek tekinthető.

Játszuk azt a karaktert, amiről mi is tudjuk, hogy nem őszinte, de ha nem játszanánk, akkor kinevetnének a barátok vagy akkor nem lennénk vonzóak stb.

Ezeket a dolgokat úgy vezetjük le, hogy egy hamis ego-t hozunk létre. Eljátszuk, hogy mi vagyunk a "teremtés koronái", miközben ez nem igaz. Mert nagyon is félünk, hogy mi lesz ha nem vagyunk azok. NEM TUDJUK, hogy mi lesz akkor, ha nem vagyunk azok. Nem láttunk senki férfit, hogy mi lesz akkor, ha nem vagyunk azok. Vagy akiket láttunk, azokat papucsnak hívjuk, vagy kinevetjük, hogy ülve pisilnek a WC-n.
>>
>>220993703
Hatalmas hiányérzetünk van helyes modern férfi példákra, hatalmas hiányérzetünk van valós elismerésre és arra, hogy hogyan fogadjuk azt normálisan. Hatalmas hiányérzetünk van a hormonjaink működésének megértéséhez és elfogadásához. Vallom, hogy ezek a problémák okozzak azt a viselkedésformát, amivel a nőknek kényelmetlenné tettük a világot. (Szakmáktól vesszük el a kedvüket, szíveket törünk össze, aggreszíven, félelemkeltően viselkedünk, házimunkát ellógjuk stb.)
>>
>>220993720
Vélemény / Összefoglaló: A feminizmus alap céljai nem tudnak addig teljesülni, amíg a férfiak a mentális és viselkedés problémák miatt nem lesznek nyitottak a női problémákra. A problémák mindkét oldalon valósak és nem lehet szőnyeg alá söpörni őket, az valóságtagadással érne fel.

Szükség volna Férfiak lapjára (ha már van nők lapja), hogy szemléletváltást lehessen elérni és ne legyenek lelki sérültjeink, mert akkor másokat is lelki sérültek lesznek. Nektek mi a vélemenyetek erről? Miért sérül a férfiak egója, ha a nők problémájáról van szó. Miért nem vagyunk képesek erről megfelelően kommunikálni? (nekem se ment most:P) Vagy miért nincs több szó a női és férfi szexualitás hatalmas különbségeiről, arról hogy az egyik fél kötődni, a másik egy testet szeretne? Miért nem kapnak a nők elismerést a férfiaktól? Miért nem kapnak a férfiak elegendő elismerést, és ha kapnak is miért nem tud elég lenni számukra?

Kérlek bármit gondoltok, válaszoljatok. Megfelelő érvekkel meggyőzhető vagyok mindenki által mindenről.
>>
File: IMG_2438.jpg (1.34 MB, 2913x4030)
1.34 MB JPG
tudtátok, hogy a buzi szó az a bolgár szóból ered? nézzetek utána, nem hallucinálok
>>
File: Aaahh - aaaaahh.mp4 (3.76 MB, 1920x1080)
3.76 MB MP4
>>220993677
>szekszelős
>/ka/
A szeksz az egy városi legenda.
>>
File: GqJ3p1laoAAB0M1[1].jpg (269 KB, 1366x2048)
269 KB JPG
>>220993740
micsoda?
>>
>>220993816
https://en.wiktionary.org/wiki/buzi#Hungarian
>>
File: HGuXXxBaQAAadX1[1].jpg (866 KB, 1536x2048)
866 KB JPG
A 19. sz. végén ill. a 20. század elején került a magyarba a német Buserant szó átvételével (valószínűleg osztrák közvetítéssel), s közben a szóvégi -ant átalakult -ans-sá (v.ö. német pedant, magyar pedáns, német kulant, magyar kuláns, stb.), mint buzeráns. E szó rövidült a pesti szlengben, s lett belőle hamar buzi (v.ö. mozgóképszínház --› mozi, fagylalt --› fagyi). A németbe a velencei olasz buzerar ("szodomita", "análisan közösülő") nyomán jutott el. A szó korábban - azonos jelentéssel - az ó-olaszban mint buggero ill. a spanyolban mint bujarrón volt használatos, valamint került az angolba a 14. században mint bugger (jelentése mind a mai napig "szodomita"). Mindezen átvételek az ófrancia boulgre (később: bougre) szóra vezethetők vissza, melynek akkori jelentése "pogány, áruló" volt. Érdekesség, hogy még mielőtt a szó a velencei olaszon keresztül eljutott volna a németbe mint a fent említett Buserant, az ófranciából egyszer már átkerült mint Buger ("paraszt, tahó"), majd innen - első ízben - jövevényszóként átvette a magyar nyelv is, mint bugris.

Az ófrancia kifejezés eredete pedig a latin bulgarus, melynek jelentése látszólag "bolgár", azonban valójában nem szó szerint a bolgárokat jelentette, hanem általában a bogumilistákat.

hmm ma is tanultam valamit
>>
File: HGuuRpJaEAA75bW[1].jpg (307 KB, 1536x2048)
307 KB JPG
a ratyi meg cigány szó
akkor azt nekem most szabad használnom vagy az kultúrakisajátítás?
>>
File: Gilticus feet.mp4 (3.68 MB, 1920x1080)
3.68 MB MP4
>transzszᵫzeschægg
>>
A Fidesz már nem képviselte az érdekeinket – mondja Anna, aki romaként a változásra, vagyis Magyar Péter pártjára szavazott - kürtöli szét propagandaanyagában a Deutsche Welle. A Tisza végül öt cigány képviselőt is bejuttatott az új magyar parlamentbe, egy pártból még soha nem került be ennyi.
>>
File: IMG_4940 2.jpg (96 KB, 640x852)
96 KB JPG
>>220993835
képzeld el, hogy a népcsoportodról nevezik el a buzulást
én a dzsítelről neveztem volna el
>>
File: fget.io_1777113634255.jpg (255 KB, 1264x843)
255 KB JPG
Hát az én anyám az nem volt ennyire barna. XD
>>
>>220994116
lehet szoli bérletet kapott karácsonyra
>>
>szexel
>tovább viszi a vérvonalát
>arról beszél hogy fiú unokákat akar
ó micsoda horror, pedig verhetné orosz transzbuzikra is és élhetne egy disznóólban.
>>
kis fasszal úgy képzelem el a baszást mint amikor cukrostúrót kapargatsz fel villával a tálka aljáról. nagyon körülményesnek és nem túl hatékonynak.
>>
File: 1772378584395.mp4 (1.98 MB, 1920x1080)
1.98 MB MP4
>>220994273
>>
>>220994116
bázisolt toró biztos pirospirulázott az európai fenotípusokat illetően. ha szőke nordikus helyeskét termékenyít meg akkor a gyerekei liberális kakukkok lennének mikor felnőnek
>>
>>220994273
>>szexel
>>tovább viszi a vérvonalát
Cigány mentalitás, nem véletlenül nem tud nőni a pártja, önutálló cigányokból nincs túl sok
>>
>>220994372
bárcsak legális lenne a béranyaság, vennék egy skandináv nőtől petesejtet, beleraknám az árja gecimet, aztán a megtermékenyített petesejtet beültetném egy vietnami mosogatólányba. viccen kívül ezzel lehetne megoldani a népesedési problémát és ezt a zsidók is tudják, ezért tiltják.
>>
>>220994442
>bárcsak legális lenne a béranyaság
de hát az
>>
>>220994442
de az árja tudósok már dolgoznak a robot béenekbe rakható műméheken. nemsokára minden megoldódik
>>
amúgy vicces, hogy nyugaton a buzik és a leszbik gyerekeket fogadhatnak örökbe (akiket aztán abuzálnak az esetek 99 százalékában), de egyedülálló heteró férfi nem fogadhat örökbe, viszont egy egyedülálló nő bármikor jelenthezhet IVF-re. ez már csak azért is érdekes, mert az összes létező kutatás bizonyítja, hogy az egyedülálló apák sokkal jobb szülők, mint az egyedülálló anyák, az utóbbiak esetében szinte biztos, hogy a gyerekeik csődtömegek lesznek a jövőben.
>>
File: magyarpeter.jpg (44 KB, 960x877)
44 KB JPG
>>
>>220994512
>a gyerekeik csődtömegek lesznek a jövőben
na igen pl éveken keresztül minden nap japán kurvákat szpemmelnek 4chanen lol
>>
>>220993770
Akkor hogy született a gyereked? A kurvát megszállta a szentlélek?
>>
>>220994512
Most vernélek téged agyon, te pedofil fasz.
>>
>>220994647
zsolti bácsi te vagy az?
>>
>>220994512
persze mert a sok csúd az erdőben nevelné radikalizmusra a 10 gyerekét mint varg
>>
File: deutsch.jpg (217 KB, 1220x1058)
217 KB JPG
Igazság bomba
>>
File: IMG_4947 2.jpg (204 KB, 1044x1566)
204 KB JPG
a legédesebb
>>
>>220994681
itthon semmiképp nem ajánlom az örökbe fogadást, mert a filmekkel ellentétben nem az örökbefogadó választja ki a gyereket, hanem az intézet felajánl egy random kölköt, akit vagy elfogadsz vagy nem és mivel a magukra hagyott gyerekek 90 százaléka cigány, így maximum valami Lakatos Kokakóla Dzsúliót kaphatnál.
>>
File: HGup_4nbEAAYyts[1].jpg (126 KB, 1080x1620)
126 KB JPG
>>220994512
>az egyedülálló apák sokkal jobb szülők, mint az egyedülálló anyák
ez kábé azért van mert 96%-ban az anya kapja a felügyeleti jogot
(ettől függetlenül elvárt hogy a férfi küzdjön érte meg hogy bizonyítsa hogy adottak a lehetőségei hogy ő nevelje a gyerekeket (annak ellenére hogy nagy valószínűséggel éppen akkor baszták ki a házából) mert ha nem teszi meg akkor még a havi egy hétvégét se kapja meg)

szóval abban a 4%-ban amikor az apa kapja a felügyeleti jogot borítékolhatod hogy az anya akkora szarcsimbók hogy még a büdös libsi bíró se hunyhat szemet felette és az apa milliószor jobb választás
>>
>>220994830
dikk má parasztt geci mindgyárt szétütlek egy jóbbegyenessel te rákoss
>>
File: HGteQMzacAArlBP[1].jpg (448 KB, 1536x2048)
448 KB JPG
>>220993999
mér a szifiliszt meg a franciákról
>>
>>220994116
Annak a tetőnek vajon biztosított-e a megfelelő be- és kiszellőzési keresztmetszete
>>
File: IMG_4957 2.jpg (167 KB, 1200x900)
167 KB JPG
van mire büszkének lenni
>>
File: HGuk1tpaAAABTlC[1].jpg (3.44 MB, 3024x4032)
3.44 MB JPG
>>220994990
jüka zsírosabb
>>
ez az egész örökbefogadásos dolog nem érdekelne ha pankotai lilike hajlandó lenne gyerekeket szülni nekem
>>
>>220994858
egy egyedülálló apának aktívan tennie kell azért, hogy ne veszítse el a gyerekét, folyamatosan vegzálják a családsegítősök, neki pedig mindent folyamatosan patyolat rendben kell tartania, a gyereknek színötös jegyeket kell hazahoznia, neki pedig ott kell ülnie vele minden egyes nap hogy közösen tanuljanak, különben a gyámügyes vizilovak azt mondják, hogy "elhagyagolja őt, ki kell emelni". az egyedülálló anyák esetében kb. pont leszarják mit csinálnak egészen addig, amíg nem nyíltan drogoznak előttük, nem érdekli őket, hogy a gyerekeik úgy viselkednek mint az állatok, hogy vagy nem járnak iskolába vagy mindenből megbuknak, hogy folyamatosan balhékba keverdnek és hogy már gyerekként el van baszva az életük.
>>
File: IMG_4958 2.jpg (53 KB, 640x759)
53 KB JPG
>>220995014
alig eszik
>>
sziszi tényleg hiányozni fog :(
https://youtu.be/7tnEt13IjeY?t=56
>>
Aggódnak a kutatók a halálos afrikai vírus miatt, ami a Covid–19-hez hasonlóan állatról terjed

Az afrikai Lujo vírus csak egyetlen ismert járványkitörést okozott, de kórházi terjedése és gyors lefolyása továbbra is aggasztja a kutatókat. A kezdeti javulás majdnem mindig halállal végződik, és a Covid–19-hez hasonlóan ez is állatokról jutott át az emberre, hogy aztán testnedvekkel terjedjen közöttünk.
>>
>>220995104
és az nagyon aggasztó
>>
File: IMG_4960 2.jpg (652 KB, 1536x2048)
652 KB JPG
egyértelmű minek örül (ruszin pasi)
>>
File: HGv59fQaMAAjrXc[1].jpg (196 KB, 1108x1477)
196 KB JPG
segek
>>
File: IMG_4959 2.jpg (55 KB, 640x755)
55 KB JPG
>>220995422
jó posta
>>
File: HGv4NG7asAAZenN[1].jpg (453 KB, 1835x2399)
453 KB JPG
ühh
>>
>>220995541
ja látom, hogy kisebb, mint Jüzühának
>>
Ez a fonák a FIDESZ bukása miatt jutott oda, ahol most is tart.
>>
>>220995610
>Ez a fonák a FIDESZ bukása miatt jutott oda, ahol most is tart.
nem kellett volna annyi gyereket molesztálni
>>
File: IMG_4963 2.jpg (994 KB, 2896x4096)
994 KB JPG
ez a csatorna egy Momokó aranybánya
https://youtu.be/u6mbogto3HA
>>
Kormánypárti körökből származó információk alapján elképzelhető, hogy Orbán Viktor nem veszi fel a parlamenti mandátumát – mondta Török Gábor politikai elemző a 24.hu Törökülés című podcastjában. Emellett az is bizonytalan, hogy megtartja-e pártelnöki tisztségét, vagy inkább átengedi a terepet másnak.

A Fidesz megújulásának lehetséges kulcsfigurájaként eközben leggyakrabban Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester neve merül fel.
>>
>>220995954
>Led Zeppelin pólós Momokó
pózer Momó
senki nem hallgat Led Zeppelint, szerintem soha senki az életben nem hallgatott még meg egyszerre egy egész album Led Zeppelint
>>
File: HGuJnAFa0AAdYAY[1].jpg (830 KB, 2779x4032)
830 KB JPG
>>
popi a hordád többi tagja átállt az Árja Óriás Fasz táborba. a fajtád hivatalosan is sziszifikálva lett.
https://www.youtube.com/watch?v=XYYmqK6bpac
>>
kicsit égett az a rántott hús
nekem is ilyenre szokott sikerülni
>>
>>220996282
nyugodj már le, gyerektapizó
>>
File: HGqu4WUaIAA3QMt[1].jpg (1.55 MB, 4096x4096)
1.55 MB JPG
elfelejtettem mondani hogy ezen a képen tegnap két percig röhögtem mint egy hülye
>>
viccen kívül szojdzsekek irányítanak minket és ezért szar minden
>>
File: IMG_4962 2.jpg (323 KB, 1080x1620)
323 KB JPG
>>220996378
ki?
>>
Megújul a Fidesz!
>>
>>220997643
ultrabalos globálisbuzi párt lesz Orbán Gáspár és a Csádi csődöre vezetésével
>>
>>220997680
A Szivárvány TV az új Hír TV.
>>
File: IMG_4945 2.jpg (105 KB, 640x853)
105 KB JPG
>>
>mzp köztársasági elnök

a legbázisoltabb tranyóölő álmaim se tudnák azt a zsidesz örjöngést felülmúlni ha mzp lenne az a bizonyos személy
>>
>>220995227
>nem tudok arabul

kamu
>>
>>220997622
bii_bo_bii fostán
röhejesen szép kínai lány
>>
36 év után nem lesz vitya a parlamentben...
>>
File: Fidesz cigány.jpg (392 KB, 1220x1116)
392 KB JPG
>roma romát ver agyon napi szinten
>roma romát add el rabszolgaként Miskolcon és küldik ki kurvának Berlinbe
>Gyí geci Peti agyá má nékünk szabadzságot (pínzt) és tiszteletet (míg pínzt) te buzi
Az egyedüli megoldás ha az összes cigány férfit elküldik el salvadori börtönbe vagy az orosz frontra
>>
ORBÁN NEM ÜL BE A PARLAMENTBE
NEM VESZI FEL A MANDÁTUMOT
CIGÁNYTESIK
FOSTÁÁÁRRRRÁRÁRÁRÁRÁRTÁRTÁÁRÁ
>>
>>220999269
nem tudja felvenni mert a böriben lesz
>>
>>220999269
se ő se semjén, viszont ezzel kiherélik a saját pártjukat mivel a szavazóik 95%a Orbán miatt szavazták be őket, nem Lázár. Gerike vagy bármelyik másik faszjankó miatt
>>
>>220999269
geci mit olvadhatnak most a komcsi fidnyuggerek te jó isten xdddd
>>
>>220999269
Nagy Ferót a párt élére!
>>
File: 1755151869710.mp4 (2.19 MB, 720x720)
2.19 MB MP4
>>220999269
>>
>>220999419
>>220999430
HAHAHAHHA
VÉGE VAN GECIIII
AHAHAHAHHA
VÉGGEEEE
FŐNIXMADÁR HOL VAGY
MIAFAAASZVAAAAN
ÖSSZEOMLOTT A FIDESZGECI
>>
File: finito.jpg (69 KB, 1153x650)
69 KB JPG
>>220999753
>>
kaffant a szarbán
>>
>>220999269
szarbán-kun..........ez a 8 dimenziós sakk melyik lépése? már nem tudom a Terv™ melyik részénél tartunk, Kú nem mondott még semmit.
>>
>>220999806
Magyar Péterrel nagy haverok, és ezért berakták frakcióvezetőnek
mondjuk érdekelne hogy ennek mi az értelme azonkivül hogy valami szarbánista árnyékkormány müködhessen mig ez a fasz a parlamentben bohóckodik
>>
amúgy viccen kívül azért nem ül be a parlamentbe a barna ártány, hogy ne kelljen Tisztelt Miniszerelnök Úr-nak szólítani Empét.
>>
File: 1769949785121.mp4 (3.29 MB, 1024x576)
3.29 MB MP4
>>220999872
Be se férne a pad mögé.
>>
>>
File: IMG_4937 2.jpg (57 KB, 640x852)
57 KB JPG
>>
File: IMG_4935 2.jpg (1.72 MB, 4032x2974)
1.72 MB JPG
újabb Rikó kincs
https://youtu.be/77yzl2GBF6I
>>
File: web_HU.jpg (46 KB, 737x300)
46 KB JPG
Lyaly mi lesz most a Fosványossal. XD
>>
>>220999844
Arra hogy húzza az időt egy pár hónapig. Egy tipikus nárcista vagy megöli magát vagy elillan.
https://hvg.hu/itthon/20260425_panyi-szabolcs-szerint-orban-az-usa-ban-kereshet-menedeket
>>
>>221000306
AHAHAHAH
SZABÁÁÁÁÁN????????
>>
Szijjártó-interjú a Telexen; Ruff Bálint miniszter lesz; Apad a Fidesz tábor | Önkényes Mérvadó#1191
>>
File: IMG_4965 2.jpg (246 KB, 1536x2048)
246 KB JPG
van oka büszkének lenni
>>
>>220999844
>Főni, nem kéne beülni a Parlamentbe mert akkor minden egyes ülés során Peti számon fogja kérni magán az elmúlt 16 évet és ez nagyon rosszul nézne ki
>Nem para Rogán pajti, maradok elnök csak a mandátumomról mondok le, majd Geri lesz helyettem aki falaz a bandának, eddig is olyan jól tolta a kormányinfón, ráadásul Petivel is jóbarátok
mekkora egy retkes, csicska, gyáva suttyógeci aztakurva
>>
>>221000403
ott alvós buli Matolcsyval NY-ban?
>>
>>221000618
majd ha megnöveszti a haját
>>
>>221000306
>ASMR
az szar nekem az szó szerint felbassza az agyam
>>
cicombat van amúgy
>>
>>221000770
Felizgat?
>>
>>221000807
attól függ
>>
azt a ruszkit macskafülekkel nem kell postázni
>>
azt a ruszkit ruha nélkül kérem postázni
>>
Levélben kért bocsánatot Sam Altman, amiért az OpenAI nem figyelmeztetett a gyanús júzerre, aki végül kiirtotta a családját, öt iskolatársát és egy tanárát
>>
>>221000642
Én nagyon remélem, hogy hozza a politikatudománydoktor formáját és ameddig ott ül a tanácsaival teljesen romba dönti a Trámplit. XD
>>
Puzsi az izzadt szőrős zacskójával fogja tea baggelni az összes fideszest :P
>>
azon gondolkodtam hogy ha vámpír lennék de vér helyett gecit kellene innom és minden nap faszt kellene szopnom akkor az buzis lenne-e vagy nem?
>>
File: video.mp4 (3.27 MB, 1024x576)
3.27 MB MP4
>>221001104
Ha lánynak öltözöl és azt mondod előtte no homo akkor az nem buzis.
>>
>>221001104
Ameddig feminin kukiból szopod, addig nem buzis, mert az egy lánytól van :o
>>
Most, ha valami történik Petivel, akkor CIAnita aláírja a TTIP szerződést?
>>
Kérem a tippeket, mikor hagyja el Szarbán az országot?
>>
File: 1688047651666.webm (3.56 MB, 1280x720)
3.56 MB WEBM
>>221001202
Mindent aláírnak így is úgy is.
>>
áááááááá zöldpaprikát ettem, utána pedig megfogtam a faszóm pisálás közben ááááááááááááááááááááááááááááá kurvaaaaaaaaaaaa
>>
File: HGmCHv0agAE4L5l[1].jpg (329 KB, 1536x2048)
329 KB JPG
kis földimogyorós kóla?
>>
>>221001399
AHAHAHAHA
SZARBÁN
>>
File: HGwRBHsboAE8Sss[2].jpg (190 KB, 2048x1152)
190 KB JPG
állítólag az amerikai Délen igazi csemege
>>
24 éves vagyok és alkoholista. Az élet ettől függetlenül nagyon kegyes volt hozzám. Kérhetnék pár tanácsot, vagy akár egy két jó szót?

Kb 18 éves koromig a számítógépes játékokba menekültem, utána az alkohol volt ami kikapcsolt. Ennek több oka is van, ebbe most nem mennék bele mert túl hosszú lenne. Sokat bántottak kiskoromban, szerintem innen indult az egész.

Ennek ellenére sikerült elvégeznem az egyetemet, és a jelenlegi gazdasági helyzet ellenére egy jó és jól fizető állást találnom.

3 éve van párom, és elkezdtem neki megnyílni jobban, nyilván voltak bizonyos incidensek is amik őt bántották, szóval megértem hogy a további őszinteségem még jobban bántja. Lényeg a lényeg a kapcsolatom válságban van.

A munkahelyemen a managerem szerint jól helyt állok, de én ezt nem így érzem.

Pszichiáteri kezelés alatt állók, de attól kezdetben megborultam, sokkal rosszabb lett a helyzet. Most váltottunk gyógyszert, meglátjuk. Először "nem meghatározott személyiségzavarral", most szorongásos depresszióval vagyok diagnosztizálva.

Igazából nem tudom mit várok ettől a poszttól, csak szerettem volna kiírni magamból, mert annak ellenére, hogy elvileg nagyon jó élet adatott meg nekem, nem tudom élvezni, teljesen reménytelennek érzem magam. Most van bennem egy kis bizalom, hogy hátha a gyógyszeres segítenek, de félek, hogy nem.

Fáj, hogy bántok a viselkedésemmel másokat, de az is fáj hogy egyszerűen szörnyen nehezek a mindennapjaim. Nem tudom mi tévő legyek.

UI.: nem vagyok és sosem voltam szuicid, ettől nem kell félnetek.
>>
>Orbán nem veszi fel a mandátumot és a nemzeti oldal újra szervezésén fog dolgozni
Remélem eljön mink hozzánk Mucsára is. Végre nem lesznek körülötte azok az aljas tolvajok, mint Waberer vagy Majka és végre tud az emberek panaszaival is foglalkozni. Nagyon remélem, hogy Brüsszel Péter nem fog helyrehozhatatlan károkat okozni ebben a 4 évben
>>
>>221001975
én azt hiányoltam hogy indítson egy mozgalmat mondjuk szuverenista koalíció néven
>>
>>221002025
Na igen.
>>
File: 1729596043116.webm (3.82 MB, 1280x720)
3.82 MB WEBM
Szegény zsidesztesik. Visszanyalt a fagyi.
>>
>>221002136
A patrióták vannak az iránytásban. Bízz a tervben.
>>
File: file.png (94 KB, 445x351)
94 KB PNG
peti bejelentette hogy bitó lesz minden zsideszesnek
>>
>>221002188
>zsidesz
mondd csak hány zsidót jelentett be eddig petike a kormányába?
>>
>>221002230
>mondd csak hány zsidót jelentett be eddig petike a kormányába?
kevesebbet mint ahány liter Netanyahu gecit nyelt orbán
>>
>>221002136
popi, te mint certifikált cigányember, mivel magyarázod a zsideszesek vonzalmát az intézetis cigánypurdék iránt?
https://www.youtube.com/watch?v=73cykWAjq6o
>>
File: 1776760899885195.jpg (183 KB, 1640x1186)
183 KB JPG
>>221002248
áh szóval nincs rá kóp
oké tesi
>>
kakukkanon itt van?
>>
>>221002356
a zsiszás?
>>
File: file.png (1.28 MB, 1347x758)
1.28 MB PNG
>>221002355
miért adta a legtipikusabb zsidó neveket orbán a kölykeinek?
>>
>>221001104
a másik meg hogy a húrrelmélet hozott-e létre bármilyen hasznos ismeretet?
>>
>>221002449
pénzügyminiszter
oktatásügy-miniszter
egészségügy-miniszter
külügyminiszter (aki egyben miniszterelnök-helyettes is most már kek, ha petike túltolja a pálinka+xanaxot meglesz az első zsidó nő miniszterelnökünk)
elvileg a közlekedési miniszter is az bár ezt majd a hazánkos anon megszakérti
>>
aki nem lakatos az zsidó
>>
>>221002590
nyilván egy zsidó ezt mondja
>>
>>221002449
mert orbán valójában nem református, hanem evangelicista, ugyanabba az amerikából importált gój szektába tartozik, mint németh sándor skizó egyháza, ők pedig fanatikusan imádják a zsidókat.
>>
File: orban_krisztian_2907.jpg (178 KB, 500x500)
178 KB JPG
>>221002355
itt van amúgy Orbán Anita férje annak, aki kételkedne
milliárdos befektető természetesen
>>
File: IMG_4964 2.jpg (189 KB, 1080x1080)
189 KB JPG
>>
>>221002634
de hát a Németh Sándor libsi, mindig is az volt
>>
>>221002551
based, a ck2 óta tudjuk hogy zsidó minisztereket kell kinevezni a kabinetbe. én mindig is askenázifil voltam. az átlag askenázi 10 pontot ver az átlag fehérre IQ-ban. képzeld el azt jelenti hogy egy forrai benedek kaliberű lángelmével egyenlő askenázi géniusz az kb már hatodikosan keni vágja hogy mi az a adS/cft korrespondencial
>>
>>221002857
Fehérebb mint Orbán
>>
>>221002950
>rátromfolás-elpoénkodás
innen tudom hogy fáj és még birkózol a tudattal
>>
>>221003009
ez nem nagy teljesítmény
>>
ilyen ütemben az EU fel is adhatja Ukrajnát mert itt leszünk második Izraelnek mi
>>
emlékeztek még arra, amikor a barna sábesz gój ingyen és bérmentve hozzávágott az ukrán zsidókhoz egy komplett balatoni üdülőtelepet?
ez van gój, te szépen csak egyed a 3000 forintos lángost és az 1000 forintos főtt kukoricát, de Slomónak és a többi kiválasztottnak jár az ingyen üdülés a te pénzeden, amit Hashem 3000 éve nekik igért amúgy is.
>>
>>221003141
hát a petike most az összes minisztériumot vágta hozzájuk
zsidó kormányunk lesz
az kicsit szarabb mint a balatonudvari kóser üdülő
>>
>>221002857
De amúgy ez, hogy működik, hogy az összes független kormány kritikus szagértőből hirtelen Tisza-s miniszter lesz vagy az ex feleségéből. Feledy mikor kap valami pozíciót?
>>
>>221003196
>az én zsidóm jobb mint a te zsidód
ezt ugatom nektek évek óta, a demokrácia egy kurva nagy átbaszás, elhitetik veled, hogy dönthetsz a saját sorsod felől, de közben csak zsidókra és az ő gólemjeikre szavazhatsz, ha pedig valaki megpróbál kitörni ebből, az szó szerint agyon lesz nyomva. eddig is a zsidók érdekeit szolgálta ki a kormány, a különbség csak annyi, hogy eddig engedelmes sábesz gójok tették, most meg a zsidók a saját kezükbe veszik az irányítást.
>>
>>221003023
én nem az vagyok akivel kezdted az internetes őrjöngést ne tévesszen meg az hogy ugyanaz mindenki neve, mondom hogy én askenázifil vagyok, shalom
>>
File: feledy.jpg (114 KB, 952x751)
114 KB JPG
>>221003205
>Feledy
nem tom ki ez az ormányos bogár de talán mondanom se kell
mindegy én itt a származásukra gondoltam elsősorban, azon már rég nem lepődök meg hogy az összes "független" "professzionális" "szakmai" "szagértő" képmutató pártos kutya akinek semmivel se jobbak a bizonyítványai mint annak akit szid
>>
Kajszi szerintetek Tiszás?
>>
>>221003256
csak mondd hogy hány szidó minisztere volt Vitylernek
>>
File: IMG_4896 2.jpg (87 KB, 640x853)
87 KB JPG
>>
>>221003401
a fasz tudja, de az tény és való, hogy se ő, se egyik minisztere se szavazott valaha akármilyen mértékben is a zsidók érdekei ellen, ha pedig róluk volt szó, akkor szervilisen a lábuk elé vetették magukat és szinte könyörögtek, hogy leszophassák a metélt faszukat. nem csak az orosz szopás miatt utálnak minket európában, hanem a szenvtelen izrael és zsidó imádat miatt is.
>>
>>221003401
A KISZesek számítanak? Azok mind tiszteletbeli zsidók
>>
a vitézy mikor vállalta fel a másságát? én lemaradtam erről
>>
na elmegyek zuhanyozni, mert már kurva büdös vagyok, a herezacskómnak már olyan durva élesztő szaga van, hogy gatyán keresztül érzem.
>>
>>221003547
jó akkor azt mondd hogy a tiszás bejelentettek között mennyi van, a kedvemért
>>
>>221003635
nem futtattam le mindegyiken komplex háttérelemzést, de úgyse hinnél az én kutatási metódusaimnak, szóval miért kérdezed? vitatkozni akarsz velem pusztán a vita kedvéért.
>>
Most akkor Ruff sem volt elemző?
>>
>mindenki zsidó mert vesztettek a cigányok
mész te is a kötélre redvás szarbőrű
nem vagy te magyar, bárhogy is visítasz
>>
be kell fosni hogy milyen defenzív lett hirtelen az összes zsisza kóper
>>
File: 9152.png (134 KB, 479x485)
134 KB PNG
>>221004092
>Norvég Alap
>Lemaradt a Zsideszről
>>
„Miközben Orbán Viktor menekül a felelősségvállalás elől, a háttérben zajlik az ország elhagyásának előkészítése és a lopott vagyonok kimenekítése. Az orbáni oligarchák tízmilliárdos értékben utalják ki a pénzt az Egyesült Arab Emirátusokba, Uruguayba és az Egyesült Államokba és más távoli országokba. Tudomásom van róla, hogy a NAV több, Rogán Antal köréhez tartozó nagy értékű utalást felfüggesztett a bankok jelzései alapján, pénzmosás gyanújával” – mondta Magyar Péter, majd felszólította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetőit, hogy haladéktalanul zárolják a „lopott pénzeket”.

Magyar úgy tudja, hogy több oligarcha család is távozott már az országból, és a napokban Mészáros Lőrinc családja is Dubajba repül majd. „A hírek szerint több befolyásos oligarcha család már kivette a gyerekeket az iskolából, és szervezik a megbízható testőrséget a távozásra” – mondta.

Emellett felszólította a legfőbb ügyészt, az országos rendőrfőkapitányt és a NAV elnökét, hogy vegyék őrizetbe „a magyar embereket sok ezer milliárd forinttal megkárosító bűnözőket, és ne hagyják őket a Tisza-kormány megalakulása előtt olyan országokba menekülni, ahonnan egyelőre nincs kiadatás”.

Magyar információi szerint áron alul kezdték árulni a TV2-t és más médiumokat, valamint a Fidesz-közeli milliárdos, Balásy Gyula kommunikációs cégét, a Lounge Event Kft-t is. A leendő kormányfő azt kérte a hazai és külföldi befektetőktől, hogy tartózkodjanak ezeknek a vagyonelemeknek az átvételétől, „ellenkező esetben ők is a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Védelmi Hivatal előtt találhatják magukat”.

Az ügyben kérdéseket küldtünk a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, a TV2-nek és a Lounge Event Kft-nek, ha kapunk válaszokat, beszámolunk róla.
>>
File: vitya.jpg (124 KB, 1220x349)
124 KB JPG
Volt már olyan hogy a vitya nem hazudott?
>>
File: IMG_4969 2.jpg (54 KB, 640x853)
54 KB JPG
második alma a mai fonálban
>>
zsidók?
>>
File: GswRimTbIAAlIvE[1].jpg (360 KB, 1080x1439)
360 KB JPG
>>221004461
anon tud számolni?
>>220993816
>>
Aizawa Nanakó volt már ide postázva?
>>
File: IMG_4974 2.jpg (137 KB, 640x853)
137 KB JPG
picsának szép picsa
>>
File: F9wL4QRbUAA4UzR[1].jpg (799 KB, 1242x1239)
799 KB JPG
>>221005479
méretes
>>
File: IMG_4975 2.jpg (127 KB, 640x853)
127 KB JPG
>>221005832
brumm
>>
File: IMG_4967 2.jpg (54 KB, 640x853)
54 KB JPG
>>221005063
nem emlékszem
>>
File: HDK0RGnbQAAbjB4[1].jpg (511 KB, 2048x1340)
511 KB JPG
>>221006080
elég csinos
>>
Rogán Antal felkötötte magát
>>
File: HGwUK68b0AEshxc[1].jpg (362 KB, 1536x2048)
362 KB JPG
huha
>>
File: 1777141751118968[1].webm (3.65 MB, 1000x1920)
3.65 MB WEBM
https://boards.4chan.org/pol/thread/533849399/#p533849399

Tényleg elveszi az MI a munkát?
>>
Elemző: Orbán Viktor még győzhet
>>
File: asuka i jaruzelski.jpg (64 KB, 526x712)
64 KB JPG
13th day in magyar's orszag
how was your day lads?
>>221000839
legjobb
>>
>>221007161
kurva kibaszott artifisal intelligencia kurva szegény nyomorult hamarosan felvált minket kurva
https://h.uguu.se/MlfEeZzx.mp4
>>
File: HGwS4XGaMAAYdBH[1].jpg (157 KB, 1080x1616)
157 KB JPG
>>221008025
pretty standard wapyerdole
cooked
cleaned
cycled
gaymed
opened a wine
>>
>>221008163
>opened a wine
cute and femine
>>
File: HGgx0mnbIAA4l58[1].jpg (114 KB, 1200x675)
114 KB JPG
>>221008204
i'm drinking it with soda water
that's masculine and trashy not feminine
>>
>>221002326
Ha minden cigány így nézne ki, meg így beszélne...
>>
>>221008238
what did you cook?
>>
nanakó szegg
>>
>>221008263
funghi pörkölt and nokedli
okay mine had meat in it too but it was essentially the same as pic rel
>>
>>221003023
Most akkor hogy a szarbán elment off-shore-ozgatni, ez a fonál átalakul ilyen magyarchanos kontráriánus-zsidózós fonállá?
>>
File: s.png (569 KB, 7150x230)
569 KB PNG
goddkino inbound
>>
File: 1767665097298907.png (440 KB, 750x500)
440 KB PNG
>>221008333
>pörkölt
nice
>>
>>221008401
did you play the Shadow Warrior remakes?
i'm not sure if i've played the 3rd but the first 2 were very good
>>
>>221008363
miért eddig nem az lett volna?
>>
>>221008437
in remake i dropped the game after getting stuck in the well and i didn't like 2nd shadow warrior so i dropped it after first mission
i have og shadow warrior on my hdd now
>>
i wanted to watch a hungarian children's tale animated by a Jap dude but all i could find was 2 episodes in a crappy 720p TVrip
>>
maybe i should watch Peter Grill instead
>>
File: 1773509621515054.png (788 KB, 640x640)
788 KB PNG
man i love BLIK
just some kliku kliku i po krzyku
btw i bought new anime figurines
>>
>>221008684
>btw i bought new anime figurines
what figurines?
>>
File: 1758586136457346.jpg (39 KB, 1089x371)
39 KB JPG
>>
you can get this for 10 bux but still no Inutade
>>
File: 1777123367204472.jpg (1.29 MB, 3000x4000)
1.29 MB JPG
>>221008742
i pay for the brand
>>221008699
i will post all figurines in next half of the year dude
>>
File: 1750380984324412.jpg (3 KB, 125x124)
3 KB JPG
>>221008820
>i will post all figurines in next half of the year dude
amazing, can't wait, bro
>>
File: 1775740324276828.jpg (818 KB, 1536x2048)
818 KB JPG
>>221008706
@ruszin
follow your leader
>>
File: pepe konon.png (792 KB, 1511x768)
792 KB PNG
>>221008855
>1750380984324412.jpg
lemme njoy thing dude łeh
>>
>>221008820
>i will post all figurines in next half of the year dude
why not now
>>
>>221008903
you're talking to the anime buckbroken pedo
wants to inject himself into every conversation because he's lonely again
>>
File: 1777131791258492.jpg (11 KB, 587x587)
11 KB JPG
>>221008918
you have to wait
2 weeks dude
>>221008942
i could buckrepair him
>>
>>221009071
NOOOOO WHY I WANNA KNOW
>>
File: 61mznQ+H14L.jpg (127 KB, 2080x1192)
127 KB JPG
i bought a hachiroku scale model but then i gave it to a kid in the family
then i bought a second one but another kid from the family saw it and i gave it to him
should i order a 3rd one
>>
Vitya terve 2 hét múlva életbe fog lépni,meglássátok
>>
>>221009162
buy more
>>
more
>>
aiko desho
>>
Halott szar.
>>
https://youtu.be/PO2dgKpbD4s
>>
Sziasztok. Eloszor is, elnezest kerek, ha rosszul fogalmaztam meg vmit :// Egy 16 eves bisex fiu vagyok egy kis falubol. A csaladom homofob és nem nagyon fogadnak el, igazabol nonstop veszekszunk mindenfele hulyesegen, legyen az ehhez kapcsolodo, legyen az barmi mas. Baratok teren sem allok szebben, 2-3 emberen kivul senkivel sem szoktam beszelni. Szerelmi teren megszarabbul allok, mert nagyon crusholom a hetero osztalytarsamat ugy, hogy o ezt tudja jol, de sajna elutasitott. De most a bevezeto utan terjunk a lenyegekre. Igazabol non verbalisan es neha verbalisan is piszkal edesanyam, fenyeget azzal, hogy a nagyszuleimnek elmondja, hogy az LMBTQ hoz tartozom, ami azzal jarna, hogy a csaladom sajna kitagadna, raadasul anyam azt is hozzatette, hogyha ez kitudodna, szegyent hoznek a csaladunkra. Terjunk at az iskola es a baratokra. Az iskolaban antiszoc vagyok. Nem nagyon beszelgetek senkivel, elvagyok egy fulessel a szunetekben, de neha beszelgetek az eggyik osztalytarsammal, akivel amugy joban vagyunk. Az osztalyban nagy a buzi es az egyeb ilyen csoportok elleni felszolalas, viszont mar onnan elmondjak, hogy en vmi ilyesmi vagyok, mert kicsit sem vagyok fius. Lanyosan jarok, viselkedek, a reakcioim is neha olyanok. Igazabol ezek miatt is veszekszem anyummal. Mivel fius iskolaba jarok igy a beilleszkedes egy kicsit nehezkes, de ha odajutok, hogy vkit athivnek, azt sajna nem tudom megtenni, mert anyum mindig megkerdi, hogyha erzek e azon fiu irant vmit (szexualis ertelemben). Az a baj, hogy a fenti szoveg az csak egy kis szelet az egeszbol, csak nem akarok egy 100 oldalas regenyt irni ide. Igazabol csak annyi lenne, hogy mit kezdjek anyummal? Vagy ezt inkabb az iskolapszichologussal vitassam meg?
>>
lusta gecik a nap már felkelt két órája, ébredjetek
>>
tegnap este megittam két meggyes sört és úgy fejbe baszott, hogy el kellett mennem lefeküdni és 9 órát aludtam. több év kihagyás után a toleranciám visszament nullára.
>>
>Az izraeli rendőrség elkobzott egy magyar zászlót, mert hasonlít a palesztinra
tessék, íme a legnagyobb szövetségesünk. tőlünk elvárják, hogy mindenben támogassuk őket és hason csúszva kérjünk bocsánatot a hollokoszt és a 6 gorilliárd áldozat miatt, de ha meglátják a zászlónkat, akkor azonnal ójvéjozni kezdenek és elveszik, mert insta seggfájást okoz nekik a piros és a zöld szín.
>>
File: IMG_4973 2.jpg (171 KB, 640x853)
171 KB JPG
jöhet
>>
File: vége.png (1.54 MB, 2302x1400)
1.54 MB PNG
ha tudnád mennyire rosszul állnak a dolgok
>>
File: p.jpg (36 KB, 654x485)
36 KB JPG
>>221015266
Mi a faszt mondtál rólam te kis szaros? Tudd meg, hogy osztályelsőként végeztem a TEK mesterlövész akadémiáján, több titkos küldetésen is részt vettem az Iszlám Állam ellen és több, mint 300 igazolt találat értem el. Kiképeztek a gorilla harcmodorra és én vagyok az ország leghalálosabb lövésze. Egy semmi vagy hozzám képest, csak egy újabb célpont. Kibaszottul le leszel vadászva, méghozza olyan pontossággal, amit még nem látott ez a kurva világ, ezt gecire jegyezd meg. Azt hiszed megúszhatod, hogy ilyeneket pofázol rólam az interneten? Ezt kurvára gondolt át. Épp most veszem fel a kapcsolatot a TEK-es bajtársaimmal, bemértük a címedet és jövünk érted, szóval készülhetsz a megbaszódásra, köcsög.
>>
>>221015206
ojj
>>
>vitya eltakarodik Ámerikába
>mészáros dubaiba
>fidesz támogatottság -30% pár nap alatt

de innen még tuti van kiút fideszféregtesik
>>
File: vége2.png (864 KB, 1503x939)
864 KB PNG
meglesz oldva minden
>>
>>221015418
Kú megmondta, hogy a Terv™ most lép a következő fázisba, már közel a végjáték.
>>
Férjhez ment Joshi Bharat lánya, a tévés nem volt ott az esküvőn
>>
>>221015554
Az utóbbi években nem csak Joshi Bharat találta meg a boldogságot, de apaként is nagy öröm érte: idősebbik lánya férjhez ment. Szávitri, aki az indiai származású tévés első házasságából született, a Blikknek mesélt először és utoljára arról, hogyan ismerkedett meg egyiptomi férjével és hogy miért nem volt ott híres édesapja az esküvőn.
>>
>Szijasztok én vagyok a független objektív média sza... Ó nem bocsi igazából márkancellária miniszter vagyok
>>221015418
>>221015449
>A Magyar Péter okozta gazdasági válság második évében a tüntetők Orbán Viktor hazatérését követelték a Zelenszkij téren
Abszolút kinográfia
>>
>>221015579
Az eddig is köztudott volt, hogy Joshi Bharat két lány édesapja, de egyikük sem szívesen szerepel a nyilvánosság előtt. Ám nagyobb lánya, Szávitri most a Blikknek exkluzív interjút adott és boldogan mesélt arról, nem csak édesapja, de ő is megtalálta élete párját az elmúlt években.

– 2022-től a Közel-Keleten, főleg Szaúd-Arábiában dolgoztam egy nemzetközi rendezvényeket szervező cégnél, akkor épp a FIFA-klubvilágbajnokságot szerveztük, ott ismerkedtünk meg Ahmeddel – kezdte Szávitri, akinek első találkozása későbbi férjével cseppet sem volt romantikus.
>>
>>221015594
Épp hangosan, idegesen próbáltam kizavarni embereket egy olyan területről, ahol nem lehettek volna, mert a nagy munkagépek miatt veszélyes volt. Akkor lépett oda hozzám Ahmed, és nyugodt hangon, kedvesen megkérdezte, miben segíthet. Ő volt a biztonságiak főnöke és azonnal intézkedni tudott. Ő egyébként gyógyszerész, dolgozott is a szakmájában évekig, csak vágyott valami másra – idézte fel az első pillanatokat Szávitri, aki azt is hozzátette, sorsszerű volt a találkozásuk, az eredeti tervek szerint ugyanis ezen a rendezvényen egyikük sem dolgozott volna. Mindkettejüket az utolsó pillanatban osztották be erre a munkára. Hiába volt hangos a megismerkedés, az első pillanattól kezdve az is egyértelmű volt, ők egymásnak vannak kitalálva.
>>
olvasom a kommenteket a magyar zászlós cikk alatt, baszki a libsik fullba nyomják a zsidóellenességet, de ha én csinálom (jogosan) akkor hurrognak hogy BÚÚÚÚ APRÓFASZÚ ANTISZEMITA VAGY BÚÚÚÚÚ. bazdmeg, ti most jelenleg azt csináljátok, amit én szoktam, a különbség az, hogy én konzisztens vagyok és az összes zsidó egyformán alkalmazom, nem csak a skizó cionista telepesekre. lefogadom, hogy ugyanezek a figurák az, akik nézik a bűnvadászokat, mellette meg leszavaznak a tiszára. ezek ennyire nem képesek átlátni az ok-okozati viszonyokat és észrevenni az ismétlődő mintázatokat.
>>
>>221015614
Hamar elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni és tényleg minden stimmelt, szinte rögtön tudtam, hogy ő az igazi – árulta el Ahmed, akiben talán először volt egy kis félsz, hogy egyiptomi családja nem fogadja el rögtön szíve választottját, de a család azonnal befogadta Szávitrit.

– Ránk néztek és tudták, hogy nincs kérdés, minket egymásnak találtak ki – árulta el szerelmesen a férfi, aki a lánykéréssel sem késlekedett sokat, így a szerelmesek nem egészen egy év múlva Egyiptomban összeházasodtak.

– Ő ugyan Szaúd-Arábiában született, de egyiptomi származású, így Kairóban tartottuk meg az esküvőt. Pontosabban ott írtuk alá a hivatalos papírokat az anyakönyvvezető előtt két, a folyosóról meghívott tanú előtt, mert olyan tipikus, Magyarországon megszokott esküvőnk nem volt – árulta el Bharat idősebb lánya, aki ekkor még csak sejtette, milyen nehéz időszak áll előttük, ahhoz ugyanis, hogy a férje minden szabálynak megfelelően tudjon közlekedni a három ország, Szaúd-Arábia, Egyiptom és Magyarország között, honosíttatni kellett a házasságukat és el kellett intézni a házastársi vízumot is.
>>
>>221015633
Nem volt egyszerű, sokat kellett várni, Egyiptomban a követségen, itthon az anyakönyvi hivatalban kellett ügyintézni, de végre tavaly nyáron sikerült és Ahmed megérkezhetett Magyarországra.

A nagy családi találkozók is hamar megtörténtek, Szávitri édesanya, édesapja és testvérei is azonnal megszerették az új családtagot.

– Egy apa számára tényleg a legnagyobb öröm, ha a gyermekei boldogok és nagyon örülök, hogy Szávira rátalált a boldogság – árulta el Joshi Bharat, aki ugyan az esküvőn nem lehetett ott, hiszen egyetlen családtag sem volt jelen, videótelefonon korábban megismerte a vejét, aki a Blikknek arról is mesélt, milyen volt először Magyarországra érkezni.

– Szávi apja sokat segített ebben, hiszen anno ő is ebben a cipőben járt, így igazi atyai tanácsokkal látott el. Az egész család és a barátok is tárt karokkal fogadtak, mert látják, hogy mennyire szeretem a feleségemet – vallotta be Ahmed, aki nagyon jól érzi magát itt, szívesen fedezi fel a várost és az országot, tavaly még a Sziget Fesztiválon is járt.
>>
A Tisza-fosmány oktatási minisztere egy olyan LMBTQ-profilképes szociológus néni lesz, aki soha életében nem tanított közintézményben.

A Budapesten élő, gyermektelen Lannert Judit ráadásul vakon hisz az integrációban – mit sem törődve a társadalmi realitásokkal.

Eddig az összes „szegregációellenes“ projektje befuccsolt: „áldásos“ tevékenysége nyomán több vidéki településen is végül a magyar gyerekeknek kellett iskolát váltaniuk, mert – ahogy az lenni szokott – a nagy integráció közepette az együttélés alapvető normáira is fittyet hányó cigány diákok ellehetetlenítették a többiek tanulását.

Nem baj, a lényeg, hogy árad az anál. Mármint az SZDSZ…
Az erőltetett integrációt ellenző, katolikus Rubovszky Rita lett volna az alternatíva, de milyen miniszterelnök lesz GÓLEMpeti, ha már most "megfutamodik" ilyen senkiktő, mint noÁr, Pankotai Lili és a többi balliberálistól…?!
Most csak egy emberért kellett volna kiállnia, de behúzta fülét - farkát!
Nagy hanggal kimegy majd a brüsszeli patkányokhoz az országunkat és nemzetünk érdekeit védeni? Dehogy is, a" hang "az agydöglötteknek szól, azok meg beszopják tövig! Ez a fehérje halmaz meg megszégyenülve, megalázva, jól belerúgva visszajön mint egy selyemmajom de csak addig csak addig tart a" csend", míg le nem száll a repcsije, mert onnantól megint ő lesz a" hős "az agydöglötteknek és teljesít minden brüsszeli parancsot ez a szardarab !
Mindezért az agydöglöttek a felelősök, mind a 3.3 millióan!
>>
>>221015654
Sőt, egy igazán különleges élményben is része volt nemrég: életében először tapasztalta meg, milyen egy hóesés.

- Imádtam, olyan voltam, mint egy kisgyerek! Mindenki menekült be a házakba, amikor esni kezdett, én azonban rohantam ki, még hóembert is építettem – lelkendezett a férfi, aki azt is hozzátette, nem csak Szávitri családja, köztük ismert édesapja, Joshi Bharat, de az emberek általában nagyon kedvesek vele, így nagyon örül annak, hogy egy részben magyar család tagja lehet.
>>
leszarjuk oláh, ha egy cikken akarsz őrjöngeni, akkor linkeld be, senki se kiváncsi az azonosbuzulásodra meg úgy kb. semmire se veled kapcsolatban.
>>
>>221016009
és a te zsidókon őrjöngésedre ki kíváncsi?
>>
File: szarbán.jpg (406 KB, 1220x1118)
406 KB JPG
Mi változott? Azt hittem hogy tovább szolgálja a hazát...
>>
>>
File: IMG_4966 2.jpg (49 KB, 640x853)
49 KB JPG
még kell
>>
sögg
>>
>>221016529
Jüzünek nagyobb
>>
Mivel jár az állampolgárság és mi az ára a lemondásának?
>>
kéne fejhallgatót venni sajnos
>>
Egymillió ember valósága fog most elolvadni
>>
File: trump-merenylo1.jpg (103 KB, 1200x690)
103 KB JPG
éééééééééés.......természetesen ez is moszlim volt.
>d-d-de még nem volt hivatalosan megerősítve a wholesome chungus fact checker szakértők részéről
az, hogy egy barna ember egy szál puskával bemegy a világ legjobban őrzött emberéhez és le akarja lőni, valójában annak a bizonyítéka, hogy tipikus moszlim stílusban mártír akart lenni, hogy még több és több moszlim támadót inspiráljon.
>>
Jövő tavaszra betelik a pohár - Az Öreg vendége Boros Imre közgazdász
>>
>>221016715
áttért vagy született?
a neve alapján azt hittem sima amerinéger
>>
a zsidók miatt 12 centis a "faszom" (és megy össze)
>>
>>221016748
nem tudom, de ránézésre valami arab szemita keverék, az átlag amerikorcs ilyen puffadt szájú néger keverék. bár narancsgójt ismerve simán lehet, hogy ez egy újabb önmerénylet, mint a buffaloi kamu támadás, ezt pedig most azért csinálta meg, hogy legyen egy újabb ürügye homoknégereket bombázni a Kiválasztottak Népének nevében.
>>
>>221016798
Néger-latino.
>>
mondjuk legalább most csinálták a dolgukat nem úgy mint az a csapat akiket a bidétől kapott
ahol a dagadt picsa elbújt a pódium mögött meg nem tudta visszatenni a pisztolyt a tokba
>>
File: 1777157078077572.mp4 (2.1 MB, 480x852)
2.1 MB MP4
tényleg, mint a cigányok. székesfehérváron voltam egyszer egy strandon, ahol kibaszott retkes volt a víz, mint kiderült azért, mert a cigányok ruhástól ugráltak vele, azokban a ruhákban, amiket 5 éve nem mostak ki. volt egy purdé, aki egy homokozóvödörben hordta a földet a medencébe, egy másik meg konkrétan belepisált a lábmosó medencébe, valami hájas cigány kurva meg a zsíros haját mosta bele a gyerekmedencébe. a vízben úszkáló kb. 50 cigi csikkről nem is beszélve.
le se tagadhatnák, hogy honnan származnak. még egy ilyen állat, mint a dzsít-cigány, nincs a földön, amelyik pusztán szórakozásból teszi tönkre az életterét úgy, hogy abból semmi lényegi haszna nem származik.
>>
File: file.png (1.68 MB, 2532x1404)
1.68 MB PNG
geci azért ez majdnem MKKP-szintü nyüszitős vergődés
>juj magyar peti kaffantja a párttámogatásokat, nem lesz elég pénz a vadászokra
lássuk a költségvetést és hogy hova mennek a százmilliók
ezzel együtt talán nem Vári-Kovács Pétert kéne narrátornak becserkészni fasz tudja hány millióért és még ki tudja milyen faszságra állitólag elbaszni azt a támogatást amit kormánypártként illetve adományokból kapnak

arról ne is beszéljünk hogy a hozzájuk hasonló külföldi YT csatornák vajon milyen pénzekből müködnek, illetve az MHMnek tényleg nincsen semmilyen kapcsolati rendszere amikkel lehetőség szerint csökkentenék a költségüket? vagy akkor most csak addig nagy hazafiak meg youtube sztárok amig a parlamenten keresztül pénzelik őket?
valahol ez gecire nem áll össze
>>
>>
>>221017034
a videó lényege az volt, hogy ha nem is szűnik meg a bűnvadászok, valami másik mi hazánkos projekt mindenképp meg fog és most azon tanakodnak, hogy melyik projekt maradjon meg és melyik menjen a süllyesztőbe. sajnos nincsenek széljobbos milliárdosok, akik hajlandóak lennének patronálni egy ilyen mozgalmat, a magyarok meg zsugoriak, mint az állat, szóval a párttámogatás az egyetlen, amiből működni tudnak.
jóindulatból és patriotizmusból nem tud működni egy ilyen mozgalom, főleg nem úgy, hogy állandóan bíróságra kell járniuk és milliókat kell jogi költségekre kifizetniük, mert a cigányok és az ő judeo-libsi eltartóik folyamatosan feljelentik őket. hiába nyerik meg minden ügyüket, amíg nem születik jogerős ítélet, ami a felperest a perköltségek megtérítésére kötelezi, addig csak folyik el a pénz.
tök jogosan őrjöng most, mert ő és a többi széljobbos eddig saját pénzből szponzoráltak mindent, soha nem rakták paywall mögé a tartalmaikat, soha nem szedtek semmi díjat, csak annyit kértek, hogy árpilis 12-én adjatok nekik két X-et, a nézőik fele meg nemet mondott.
>>
leszarom
>>
>>221017034
>arról ne is beszéljünk hogy a hozzájuk hasonló külföldi YT csatornák vajon milyen pénzekből müködnek,
Tolvajkergetők is fillérekből készült a legdrágább dolog az a 200ks bringa volt
>>
>>221017333
és ők szinte kizárólag Budapesten dolgoztak, ott ahol laktak, a vidéki csoportok szintén helyiekből álltak. nem kellett utazgatni folyamatosan, nem mentek ki Szabolcsba meg Borsodba és piti tolvajokon kívül nem álltak bele senkibe, főleg nem rendőrségre bekötött dílerekbe és korrupt rendőrökbe. a vége pedig az lett, hogy egy drogos cigány addig hazudozott, amíg Tomcat ellen hoztak egy ítéletet súlyos testi sértésért, a mozgalmuk pedig elfüstölt a picsába, a magyarok pedig a kisujjukat se mozdították az érdekükben.
a Bűnvadászok nagyon jól tudták, hogy nem támaszkodhatnak a szélesebb magyar társadalomra, mert az átlag magyar közömbös és garasos, aki kesztyűtartójában lévő aprót se hajlandó beáldozni valamiért, ami az ő érdekét szolgálja. ezért működött pártpénzből, nem pedig adományokból, mert adományokkal lófaszra se mész, Tomcat anno a saját megtakarításait áldozta fel, hogy igazságügyi szakértőket béreljen fel, hogy megcáfolja a bíróság hazugságait és erre ráment minden pénze, mert hiába kért segítséget, alig kapott néhány százezret, ami aprópénz ilyen tekintetben.
ha változást akarsz elérni itthon, egy kicsi, de elhivatott közösségre kell támaszkodnod, Toroczkai remélte, hogy a mostani választással ezt a közösséget egy kicsit ki tudja bővíteni, de nem így történt, a turáni átok megint megbaszott mindenkit. megint az volt, hogy a magyar gyűlöletből leszavazott a másik magyar ellen, akik pedig segíteni akartak rajtuk ignorálva lettek. nem volt semmi nemes gondolat a szavazatuk mögött, csak az hogy ÚTÁLLAK TE GECI, TAKARODJ BRÜSSZELBE/MOSZKVÁBA.
>>
mondjuk Toró helyében én is inkább az ifjúsági táboroztatást választanám a Bűnvadászok helyett. az ifjú csúdoknak közösség kell, az kell nekik, hogy ne érezzék magukat egyedül, mert a csúdok legnagyobb ellensége a demoralizálás. ha elérik, hogy ne szégyelljék a nézeteiket, az már egy győzelem minden csúd számára. én nem vagyok önző boomer, nem fogom a jövőt feláldozni a pillanatnyi előnyökért. ha ez az ára a Chudenwaffen létrehozásának, akkor legyen így.
>>
>>221017140
>sajnos nincsenek széljobbos milliárdosok, akik hajlandóak lennének patronálni egy ilyen mozgalmat, a magyarok meg zsugoriak, mint az állat, szóval a párttámogatás az egyetlen, amiből működni tudnak.
>tök jogosan őrjöng most, mert ő és a többi széljobbos eddig saját pénzből szponzoráltak mindent
ez toró érvelése, ahogy irtam mutassanak már egy költségvetést
>csak annyit kértek, hogy árpilis 12-én adjatok nekik két X-et, a nézőik fele meg nemet mondott.
Ez a "csak" egy kibaszott nagy tét volt amit a MHM a legtöbb ember szerint elbukott volna

értem hogy nagyon idillis az az extrém szuverenitás és függetlenség amire verik a mellüket, de honnan a kurva anyjukból lenne az országnak pénze ha nem hajlanak valamilyen irányba?
már most is látszik hogy magyar peti és a tisza nem meghajol az EU előtt és nem üzent hadat az oroszoknak, mindkettővel tárgyalunk mert 16 év szarbán után gecire függünk az EU támogatások és nemzetközi beruházásoktól

Anno Argentina volt csőd szélén és az akkori vezetőjük populistaként elküldött minden külföldi (főleg amerikai) beruházást, mondván hogy az ország saját erejéből fog helyreállni.
ebből az lett hogy az államapparátus 100%ban izraeli és amerikai párti lett (mivel valahonnan kellett a mentőcsomag), minden szomszédjuk gyülölik őket mint a szart és még mindig gazdasági krizishelyzetben vergődnek
>>
>>221017034
azért vicces volt ahogy toró másfél órán át próbálta toleráns és civilizált módon kifejezni, hogy nem szeretné ha a cigányok szaporodnának és hogy kapják be a szarmagyarok mert a tiszára szavaztak lól.
>>
>>221017668
nekik nem az EU-val van bajuk, hanem azzal ahogy vezetik. szvsz én kurva boldog lennék, ha lenne egy Európai Föderáció, saját haderőval meg minden lófasszal, hogy egyszerre tudjunk ellenállni mind a judeo-amerikai, mint a russzo-mongoloid fenyegetésnek, a legtöbb széljobbos európai szintén így van vele, de sajnos a mainstream számára ennek túlzottan Hitler szaga van és még mindig azok a boomerek uralkodnak rajtunk, akik a post-war konszenzust teremtették, aminek a lényege az, hogy Európa egy ilyen kollektv cum dumpster, akit az basz meg, aki csak akar. ezért is örülök neki, hogy a narancsgój azzal dobálózik, hogy kivonulnak a kontinensről 80 év után, mert végre a saját kezünkbe vehetnénk a sorsunkat. az oroszok már rég nem egy szuperhatalom, Ukrajnában basszák a rezet 4 éve a semmiért, egy európai föderáció úgy elkenné a szájukat, mint a szar.
>>
File: IMG_4971 2.jpg (119 KB, 640x853)
119 KB JPG
szép picsa
>>
File: Orsós Viktória.jpg (68 KB, 853x1138)
68 KB JPG
>>221017658
>szekszuálisan frusztrált férfiak
>egyedül az erdőben
>>
File: IMG_4981 2.jpg (244 KB, 1080x1620)
244 KB JPG
eszi
>>
>>221017904
még ha történik is valami egészséges patrióta férfiak között az erdőben egy hazafias tábor keretein belül az nem buzis
>>
File: IMG_4980.jpg (386 KB, 1416x2048)
386 KB JPG
>>
File: HGz4FQjbYAAl0bS[1].jpg (618 KB, 2048x1536)
618 KB JPG
>>221017968
de miért eszi
>>
>>221017982
pedofil
>>
régen több csúd volt az országban nem? jobbikra 20% szavazott. toró valamit nem jól csinál
>>
>>221018467
A csúdok nagyrésze beszopta a lipsi médiát. Volt a cigánykergetők savazás. Ott a válaszolók fele a Zsiszára savazott.
>>
>>221018467
a jobbikot anno a fidesz herélte ki azzal hogy elkezdtek szélsőjobbos dumákkal ellopni a jobbikos szavazókat
viszont a fidesz mig megtartotta, sőt, megerősitettte ezt a vonalat pártkommunikáció szintjén addig a közhangulat ellenük fordult az ország szarrá vezetése és korrupció ügyek miatt
erre jött reakcióként a tisza és a mhm a büdös kurva életbe nem tudta volna összehozni az ilyenfajta momentumot mivel a csapatuk 3/4-e volt jobbikos akiket kiheréltek
egy szélsőjobb szuverenista párt nem fog elég szavazót és embert megmozgatni amig egy szélsőjobb-közeli populista párt vezeti az országot, a népnek másra van szüksége és másra lesz fogékony
>>
>>221018467
nem kellett volna folyton beszopnia a zsidesznek
>>
>>221018467
viccen kívül elhúztak nyugatra, miután belátták, hogy a magyarokat nem lehet megmenteni saját maguktól.
egy idő után rájössz, hogy Magyarország tulajdonképpen csak egy autista gyerek, aki minden áron bele akarja dugni a villáját a konektorba és visítva tiltakozik, amikor ki akarod csavarni a kezéből, aztán időről időre sikerrel jár, akkor megharagszik a konektorra, de pár éven belül talán egy másikat és abba akarja beledugni a villát és kezdetét veszi újabb 10 évnyi autista visítás, miközben te el akarod tőle venni.
a csúdoknál idő és elhivatottság kérdése, hogy mikor adják fel ezt a szélmalomharcot.
>>
>>221018467
Felizgat?
>>
File: HG0tTYPaoAAK5Wz[1].jpg (708 KB, 2160x2880)
708 KB JPG
>>
File: HEiwoidaoAAY7Vi[1].jpg (553 KB, 1536x2048)
553 KB JPG
csücs
>>
szűz
>>
File: IMG_4978.jpg (290 KB, 1366x2048)
290 KB JPG
láttad dolkát?
>>
csinálj körtét néger
>>
File: HGzY3LlbIAASYMJ[1].jpg (131 KB, 853x1280)
131 KB JPG
>>221020547
hmm vajon mi történhetett vele azon a sötét mólón
nem kellett volna inni szegénynek...
>>
Az izraeli rendőrség elkobzott egy magyar zászlót, mert hasonlít a palesztinra
>>
berzendekem az összes "jobboldali" kurvától, mert tudom, hogy giga ribancok voltak az életük nagy részében, aztán valaki egyszer kegyetlenül megpofozta őket, vagy netán kitudódott, hogy mekkora degeneráltak, szóval elkezdték a trad lárpot és átjöttek a mi oldalunkra, remélve, hogy mi nem fogunk ítélkezni felettük és itt tovább tudják folytatni a figyelemkurvulást. soha egyikük se mondja azt, hogy "jó, akkor befogom a pofám, férjhez megyek és gyerekeket szülök" hanem mindegyik ilyen influenszer kurva akar lenni és arról akarnak ugatni, hogy mennyire erkölcstelenek a liberálisok, bezzeg ők megtértek jézushoz és a hazához és ők sokkal jobbak.
>>
File: IMG_2658 2.jpg (435 KB, 1366x2048)
435 KB JPG
drága Momokó fenék
>>
szüzesség
>>
>>221021012
De a retkes zsidó miért ér hozzá a magyar zászlóhoz?
>>
>>221021962
orbán?

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.