kurva anyátok
>Magyar Péter bejelentette, október 22-én hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákatolyan éhes vagyok....úgy ennék egy jó nagy SEMMIBURGERT16 évnyi pintér sanyi uralkodás után max. a borító maradt meg az aktákból, de szerintem még az se. de a lényeg, hogy a szekta pillanatnyi vérszomja ki lesz elégítve.
szüzet
jöhet
Marsi Milán bejelentette: nem veszi fel a mandátumát
regelt
A kibaszott rostik unironikusan Magyar Péter képeire gúnolnak ezt nem hiszem el basszameg
>>221088517felizgat ?
>>221087676ez kb. olyan dolog ami a buzipetinek beragadhatott tinikorából hogy hallotta hogy ez fontos dolog és most el akarja lárpolni a rendszerváltást mert mivel olyan környezetben nőtt fel amiben az valami nagy dolognak számított ezért a legnagyobb fájdalma hogy ő nem vehetett részt benne
>Tiszás MILF szüzességelvétel
zoja
>>221088657menő
ez a hagü túl züllött
Jüzünek nagyobb
>>221088876mije
>>221089235a csöcse meg a cicája
>>221089376jüzünek van macskája?
szüzinek van macskája?
nem rémlik hogy a züha valaha postázott volna az otthonából
ez is inkább néz ki valami fotóstúdiónak
brummbrumm? doromb?
szüzesség
Miért válik prűddé a nő sok évnyi kapcsolat, és gyerekek után?A lényeges kérdést a címben leírtam, viszont kis finomítást még igényel a dolog.Ismeretségi körömben 40-es, 50-es életkorban kell gondolkodni, amikorra körülbelül megteremtődik már egy relatív egzisztencia, amikor már nem az életünkért küzdünk, amikor már a gyerekek is nagyobbak, nem kell velük annyit foglalkozni, amikor már az életünk jóval kiszámíthatóbbá vált mint mondjuk a 20-as éveinkben. Nyilván a sajátomról is beszélek. A napi többszöri szex alakult át a rendszeres elutasításokba, a játszmázásokba, a nincs kedvem hozzába, a nem mondok igazat valójában miért nem, talán utálat is van benne, a hordozott sérelmeket puttonyban cipelésbe, amit nem akarnak lerakni, vagy csak nem tudnak. Kell a feszültség nekik?Azt gondolnám, hogy ebben a korban már annyi mindenen átmentünk, hogy már a francnak sincs kedve a játszámázásokhoz, csak élni szeretnénk nyugodtan, nyíltan, és őszintén. Itt már nem kell nekünk, hogy ellökjön szó nélkül, nem kell, hogy takargassa magát, pontosan tudjuk, hogy ki kivel van, és pontosan arra is számítunk. És egyébként is a legtöbb férfinak a szexualitással tud kifejeződni a szükségem van rád érzése, a jó vagy nálam, a kellesz nekem, a kikapcsolódás, a turn off gomb, a leeresztő szelep, a mostantól minden rendben amíg föl nem baszom magamig....nyilván mindenkinek másról szól, de azért mégis nagyvonalakban…Egyáltalán miért válik szinte általános problémává, hogy ebben az életkorban ennyire megváltozik a libidó? Tudom van ellenpélda, nekem is volt olyan aki ezek homlok egyenes ellenpéldája volt 49 évesen. De sajnos nem ez az általános.Nem megfejteni akarom a nőket, azt nem lehet, mert senkit nem lehet.
>>221090175Azt viszont nem értem, hogy miért nem megy náluk a pillanatnyi érzelem és a testi vágyak külön választása? Miért jó az, ha mondjuk összevesznek a párjukkal, akkor akár még saját maguknak is képesek rossz érzést okozni azzal, hogy ők most haragszanak, s nem létesítenek testi kapcsolatot büntetésből. Szexmegvonás. De saját magukkal is kibasznak így, mert elindul a spirál, vagy játszmázás, hívjuk bárhogy...Olvastam egy nő tollából valamikor: "én rád haragszom, de a p@ncim nem, így simán szexelhetünk bármikor"Az az érzésem, hogy napi gondok a nőt lehúzzák oda, hogy nem képes a szexre, a férfit is lehúzzák a napi gondok, viszont neki meg pont ezért van szüksége a napi szexre, hogy könnyebben átlendüljön rajtuk, és megoldja őket.Jah van az hogy máshogy működik a nő tudom. De azt is gondolnám, hogy ebben a korszakban már ezeken túllépnek, és röviden tudják mi kell nekik, és nem kéretik magukat hozzá.Persze sok könyv van a témában, meg a szeretetnyelvek, meg a pszichológus, meg a....Tényleg érdekelne ebben a korban lévő nők véleménye, gondolata, tapasztalata, nem egy hímsoviniszta írás ez, ahol darabra és cselédnek tekinteném a nőket. Így tudtam lényegretörően leírni a gondolataimat.
hova halad ez a Momokó? már el is hozta a nyarat
>>221090241eléggé úgy néz ki
megújul a fidesz
tényleg nagy
>>221091276nem jüzünagy, de azért az
>>221088848főleg ahogy más rizsangyalkákat puszil szájon
>>221091356azt csak nekem szabadna
mijabinak is van fostokja és vedel rajta
szü
Miért érzik sokan úgy, hogy egy nővel való szexuális kapcsolat érzelmileg más, mélyebb vagy intenzívebb, mint egy férfival való együttlét?Milyen szerepet játszik ebben az érzelmi kapcsolódás, a kommunikáció vagy az egymásra hangolódás?Illetve mi lehet az oka annak, hogy egyes nők szerint a nőkkel átélt orgazmus intenzívebb vagy teljesebb élményt ad ez inkább pszichológiai, érzelmi tényezőkből fakad, vagy vannak biológiai magyarázatai is?Nő vagyok, szeretnék más tapasztalatokat/véleményeket olvasni.Ti hogyan látjátok?
vége van fidkányok, VÉGE
megjöttek az új MÁV mozdonyok
újulj meg, mszp
>>221092676Szószerint minden amivel mi lipsik vádoltuk a fideszt, MINDEN igaz volt. Orbán egy gyáva szar volt mindig is.
sziasztok my dudes17th day in Magyar's orszag
Magyar Péter: Haladéktalanul megszüntetjük a Szuverenitásvédelmi Sóhivataltláncitesik...
>>221093302Save me Yotsuba.
>>221092464https://www.youtube.com/watch?v=t3_Y70XLszk
Egy hétig csak popcornt evett – elképesztő dolog történt a testével. Mutatjuk!
Egy hónapig nem szexelt: ez történt vele (VIDEÓ)
na akkor legyen már egy kis rizs
>>221095590a rövidszemű a jó, az jó csirizes
ott van
Kezdek összefüggést látni:Tiszás = szexelőNem tiszás = szűzkirály
Nyártól városi oázisnak nevezett gigantikus növényház lesz az elátkozott sorsú Biodómból, a legnagyobbat bukó fideszes építkezésből
>>221097666Mihazánkos = trabi
>>221098912baszhatóság elemzés erről a csajról?
>>221099007zsákkal a fején simán jó
szerintem menő
ez igazi?
szűz
>>221099446na ennek biztos büdös a pinája
aranyos volt rövid hajjal is
>>221099684ennek is savas halszagú
szerintem szép
>>221100912úgy mondod mintha lenne aki szerint nem
>>221101043a gonosz lengyel zászlós padzsít szerint l nem azgyöngyöket disznók elé
>>221100912>>221101189lúgos>>221101043na ettől talán nem hányod el magad ha belanyalsz
Momokó: maci?
>>221101189hát ez hülyeség szerintem olyannyira tetszik neki hogy már ő is postázta
>>221101376ne ennek tuti olyan hogy a lepedő alól is érzed. beledugod az ujjad is 2 nap múlva is érzed a szagát. fúj bazdmeg
amúgy tezsvérekkurva büszkék lehetünk magunkraelértük hogy a rizstündér bevett szófordulat legyen angolulezt kurvára mi csináltuk
>>221101540jó oké lehet nem annyira szagos de köpködnéd utána szőrszálakat
>>221101540köszönet a ruszinoknak
>>221101904trendteremtők vagyunk
>>221101937te találtad ki a ruszinok terjesztették el
>>221102033a lényeg hogy most már bevett kifejezés
de milyen de milyen kúl már Anómiaként beköszönéseAnodáááAnodáááhttps://youtu.be/ZQw6jgS-_hU?is=kowFDObqr0bGrrAR
és hogy minden videójában bevág egy audiót, amiben halkan dalol? majdnem olyan kúl, mint Jomi és majdnem olyan zizi, mint Momokó
>>221102464>Anómiakéntezt nem értem
>>221102572kurva autókorrekt mindig arra javítja, hogy beírom azt, hogy Anó
https://www.youtube.com/watch?v=TBm473lA5Bkdze dze dze zettáj szekkáj kákkó ó jábbáj