[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Name
Options
Comment
Verification
4chan Pass users can bypass this verification. [Learn More] [Login]
File
  • Please read the Rules and FAQ before posting.

08/21/20New boards added: /vrpg/, /vmg/, /vst/ and /vm/
05/04/17New trial board added: /bant/ - International/Random
10/04/16New board for 4chan Pass users: /vip/ - Very Important Posts
[Hide] [Show All]

[Advertise on 4chan]

File: Aszuka és alma.jpg (501 KB, 1080x1440)
501 KB JPG
kurva anyátok
>>
Felizgat!
Mă excită!
>>
File: 1757594963267612.jpg (95 KB, 1048x1518)
95 KB JPG
>>
Ó pasztmeg Popi, nem elég, hogy a szüzek a Tisza miatt szítelnek, most még ez az OP is.
De tuti a Fostár csinál egy almát.
>>
File: my-eyes.gif (169 KB, 220x150)
169 KB GIF
>>221112388
>>
Ki kell írjam magamból.

Ma a páromnak felvázoltam két problémát, amik régóta léteznek és már sokadjára került szóba.

Az egyik az intimitás hiánya. Gyakorlatilag nincs szexuális életünk. Mindig azt mondja neki sok minden jár a fejében - valóban nehéz időket él - és emiatt nem akar együttlétet, mert nem áll fel neki és ez számára kínos.

A másik a közös programok hiánya. Néha elmegyünk sétálni vagy plázázni, de ennyiben kimerül a történet. Nem vágyom sokra. Nem akarom, hogy drága étterembe vigyen vagy wellnessezni. De egy egynapos kirándulást sem sikerül összehozni, mert neki mindig vagy hideg van, vagy meleg, vagy fúj a szél, na meg idő sincs rá. (Van.)

Azt is elmondta, hogy ő tudja, hogy ezekben hibás, nem véletlenül beszéltünk ugyanerről egy éve, fél éve, egy hónapja, stb.

De hogy én értsem meg őt, ő most rossz időszakot él meg. Nincs rendben az egészsége és két közeli hozzátartozója is meghalt két éven belül. Tudom és szörnyen sajnálom mindezt.

Azt is hozzátette, hogy biztos lenne olyan, aki beérné ennyivel, akinek elég, hogy esténként összebújunk filmezni és kap simogatást. Tárgyi ajándékokat adott az évek alatt, igazán személyeseket vagy éppen egy használt telefont. (Sosem kértem és napokig el sem akartam fogadni.)
>>
>>221112782
Így nem lenne okom panaszkodni. Lehet én vagyok nagyravágyó. Lehet bennem van a hiba?

Egyáltalán nem hanyagolom el magam. Figyelek a testsúlyonra, az ápoltságra, mindig "készenlétben vagyok" arra az esetre, ha hirtelen mégis szeretkezne. Mindennap készítek neki reggelit. Főzni egyszerűeket, de szoktam. Esténként akár egy-másfél óráig masszírozom. Figyelek a hibáimra, azokon dolgozom és figyelek arra, amit és ahogy mondok. A családi életében igyekszem részt venni, még ha számomra teher tud lenni. De tudom, hogy neki ez fontos, így belemegyek.

Ma azt is mondta, ő szeretne egy kis énidőt néha. Hiszen ezzel semmi gond, mindenkinek szüksége van rá. Mondtam én bármikor szívesen elmegyek egy napra, kiülök egy parkba, tóhoz, nézelődök az üzletekben, akármi. Csak mondania kell. Jó, de ő úgy gondolta, hogy több napra, úgy, hogy nem is alszom otthon. Mert erre szüksége van. Az összeesküvés-elméletek elkerülése végett: nem, nem megcsaláshoz kellene eltűnnöm otthonról. De mióta ezt kimondta, kellemetlenül érzem magam otthon és már bennem van, hogy nem is vár haza szívesen.

Nem értem mi a baj velem. Apám azt mondta gyerekként, hogy szerethetetlen vagyok és azt hittem pont ő lesz az, aki ezt megcáfolja. Most mégis ugyanazt a fájdalmat érzem, mint amikor gyerekként ezt megkaptam (ok nélkül).

Azt hittem figyelek rá és mindent megteszek annak érdekében, hogy legyen egy jó barátnője, akivel szeret együtt lenni. Most mégis csak bőgök, egész nap így telt, már teljesen duzzadt az arcom.

Létezik olyan, hogy valaki tényleg szerethetetlen? Mindent megadnék ennek a férfinak, mégis fáj a hozzáállása. Kezdenek olyan gondolataim lenni magammal kapcsolatban, amik nem helyén valók.

Mi a baj velem?
>>
>>221112388
Polish gypsy?
>>
>>221112388
jó reggelt jó szüzességet
>>
>>221113267
Csak neked.
>>
Egy hét és megalakul Magyarország első Reddit kormánya
>>
>kinézet
>faszméret
>>
File: MUSI.jpg (34 KB, 632x589)
34 KB JPG
Mustár üzeni hogy jól van de ma reggel nem ér rá írni nektek, délig kell mélytorkozza a nagy tiszás faszomat!
>>
>>221113381
És ABSZOLÚT FIMLSZÍNHÁZ lesz.
>>
>>221113482
Tomi bazmeg, FÚJ.
Nem elég, hogy 100% buzis, nemááár. Ki akarná torokbaszni a Fostárt?
BLÖEEEEEE
>>
>>221112388
>>221112493
Buy an ad.
>>
Márciusban újabb mélypontra esett a születésszám
>>
>>221114067
szüzek miatt van
>>
File: 1727410256068.webm (3.75 MB, 1280x720)
3.75 MB WEBM
https://youtube.com/watch?v=AM1nOOeSH8c
>>
>>221114067
Ez már MP hibája?
>>
A Fejes Tamásnak mi köze a NER-hez?
>>
>Mészáros Lőrinc a barátom, komoly üzletembernek, felkészült szakembernek tartom
My fucking sides.
>>
Barátnőmmel nagyon jól megvagyunk, évek óta együtt vagyunk. Kezd a kapcsolat olyan szintre érni, hogy ideje lenne a házasságnak, majd a gyerekvállalásnak (akarunk mindketten). De minél több idő telt el, én annál kevésbé vágyok a gyerekre. Először azt hittem bennem indult meg valami változás, de ráeszméltem, hogy basszus, én kifejezetten vele nem akarok gyereket. Szeretem, minden jó közöttünk, ameddig a kapcsolat ilyen szinten marad. De szinte már félek vele gyereket vállalni, mert nem érzem azt, hogy alkalmas lenne rá.

Nem tudok egy tulajdonságot kiemelni, hogy miért, de főként azért, mert lusta, szétszórt, nem önálló, már most keresi a kiskapukat, hogyan legyen könnyebb. Most nem zavar, ha szétszórt, a saját élete, azt csinál, amit akar; ahogyan az sem érdekel, hogy kupis, mert elfogadtam, hogy én jobban szeretem a rendet és nem tart sokból az ő sz*rjait is összeszedni. De nyilván elgondolkodtat, hogy milyen szemléletet fog átadni a gyereknek, hogyan fogja tisztaságra, kitartásra, rendre nevelni, amikor saját maga sem az?

Én nem gondolom, hogy 27 évesen az ember ennyire meg tudna változni. Beszéltem már vele erről, nem oldottuk meg, megkaptam, hogy fogadjam el őt ilyennek. Elfogadtam, de így meg többet nem akarok tőle. Válaszúthoz érkeztem, és a szakítás felé billen a mérleg. Tudom, hogy őszinteséget érdemel, de képtelen vagyok a szemébe mondani, hogy azért szakítok, mert nem tudom elképzelni a gyerekeim anyjának. Még leírni is fáj ilyet valakiről, akit szeretek. Hogyan kellene ezt kezelnem? Lenne megoldás rá, ami nem a szakítás?
>>
>>221113381
de hát a narancs az a fidesz és a reddit színe
>>
Menekülő NER-esek?; Sajnálkozik a Magyar Nemzet; Dopeman: Orbán elhízott | Önkényes Mérvadó #1194
>>
File: IMG_5058 2.jpg (89 KB, 640x853)
89 KB JPG
jöhet
>>
File: magyarpeter.jpg (44 KB, 960x877)
44 KB JPG
Jöhet
>>
FOSTÁR
O
S
T
Á
R
>>
>>221115238
fostár? tehát emésztőgödör?
>>
>>221115269
Majdnem Ruszki, majdnem.
>>
kéne tradicionális cigány bn
>>
>>221115538
Egy cigóra rá kéne húzni valami Japcsi felszolgálólány rucit, megtanítani neki pár hülye buzzwordöt mint a "kawaiii", kihúzni a szemét sminkkel és szemceruzával és ráküldeni Fostárra.
A világ hálás lenne.
>>
File: IMG_5122 2.jpg (1.11 MB, 2818x3756)
1.11 MB JPG
te eszel paprikát az országodban?
>>
Ruszin Szendi Romulusz vagyok
>>
>>221115586
sajnos akkor sem tudna a szemébe nézni meg annál többet kinyögni hogy sz-szija
>>
File: IMG_5123 2.jpg (797 KB, 3840x2160)
797 KB JPG
na váó
>>
>>221115921
Fostár, legyen sziveden a kezed: a paprikához legközelebbi dolog amit valaha ettél az a piros arany volt.
>>
kispest környékén már többször láttam ilyen népviseletbe öltözött cigánylányokat. azokkal mi van?
>>
>>221115991
te gyerekeket szoktál tapogatni
>>
>>221116050
Nem.
>>
>>221116000
Szó szerint Román cigányok. De tényleg. Ami geci ironikus mert Románia fényévekkel előrébb jár, mint mi.
KÖSZ SZARBÁN!
>>
>>221116000
na azok dugnivalók
>>
>>221116126
tényleg? valami nem magyar nyelven szoktak beszélni, de azt hittem az az ún. cigány nyelv

>>221116133
jaja, tök helyesek meg nyilvánvalóan tradicionálisak is
>>
Cigány pinát minden fehér magyar faszra!
>>
File: IMG_5124 2.jpg (145 KB, 1920x1080)
145 KB JPG
nagy répa
>>
25 évesen gáz középiskolás lányokra hajtani?

Számomra meglepő módon sikerült egy enyhe vitát generálnom azzal a kommentemmel, amiben megkérdeztem hogy egy 25 éves férfi mégis mit akarhat egy 18 éves lánytól.

Az én véleményem így 25 évesen az, hogy attól, hogy a törvény szerint 18 felett mindenki egy kategória, egy korombeli dolgozó felnőtt és egy érettségi előtt álló gimnazista között még szakadéknyi különbség van élettapasztalatban és felelősségben. Aki 25 évesen csak a középiskolások szintjén tud érvényesülni, ott nem a jogszabályokkal van a baj, hanem az érettséggel.

Tényleg én ülök fordítva a lovon, és ez a korkülönbség csak egy jelentéktelen szám? Szerintetek egészséges ez a dinamika?
>>
Barátság extrákkal

Sziasztok!

Elég nagy dilemmában vagyok. 25 éves lány vagyok, és még nem volt párkapcsolatom. Sokszor voltak próbálkozásaim, de valahogy egyik sem fejlődött tovább. 1 évvel ezelőtt is randiztam egy sráccal, akivel aztán nem lett semmi, de a jó kapcsolat megmaradt. Sokat beszélünk találkozunk is néha, de akkor mindig csak kávézni, sétálni megyünk.

Tegnap egy ilyen kávézás alkalmával állt elő azzal, hogy mivel ő sem talál magához megfelelő lányt, így lehetnénk barátság extrákkal kapcsolatban.

Ti ebbe így belemennétek? Neki már volt 3 párkapcsolata, igaz azok is régebben, meg a leghosszabb 1 éves volt, én viszont bár szűzhártyám nincs, nem voltam még senkivel.
>>
>>221116661
>>221116631
MEGTALÁLTAM A SZUBREDDITED XDDDD
>>
>>221116631
Engem az szokott lesokkolni, mikor középkorúak, meg vénemberek olyan lazán mondják, hogy egy jo kis fiatal lányt akarnának, meg hogybmilyen jók is azok a kis zsenge 16 éves lányok. Gyerekként nem igen figyeltem fel ezekre, aztán így felnőttként beszéltük haverommal, hogy mégis mi a fasz. És ez nem ilyen ritkán halott álláspont volt, hanem inkább az általános vélemény.
>>
>>221116661
A "barátság extrákkal" kapcsolatban neked nőként semmi extra nincsen. Nem kapsz semmit érzelmileg, és hatalmasat kockáztatsz vele. Megkockáztatsz nemi betegségeket, nem kívánt terhességet, aztán bármi történik, ez az ember majd megmondja, hogy hát nem vagytok együtt, neki ehhez semmi köze, és úgy otthagy, mint a szart. És akkor emellett ott van az opportunity cost, ami annyit jelent, hogy minden egyes alkalommal, amikor vele vagy, ő jár a fejedben, miatta készülődsz stb., azt az időt magadtól veszed el, meg más potenciális, komoly kapcsolattól, ahol a férfi téged akar, nem pedig csak lekúrna következmények nélkül, amíg nem talál nálad jobbat.

Ne alázd meg magad, ne kockáztass ennyit egy ilyen férfiért, nem éri meg!
>>
Életveszélybe került macskaharapás miatt a Senpaiília Kft. egykori sztárja
>>
Újra bolygó lehet a Plútó - nagy bejelentést tett a NASA új vezetője
>>
>>221116882
>>221116856
Popi, unatkozok. Mi legyen?
>>
>>221116661
>szűzhártyám nincs, nem voltam még senkivel
???
>>
>>221116968
Szüzike, egy nagyobb huppanó egy bicikli nyergén és reccsen a cucc.
>>
File: IMG_5125 2.jpg (675 KB, 2731x4096)
675 KB JPG
Momokó olyan kúl
>>
File: marxi.jpg (50 KB, 700x474)
50 KB JPG
Egy normális ember amikor meglátja ezt a képet:
>jééé a gulyás marci
vagy
>ez a partizános buzizsidó

Popi:
>hú de beletenném a faszom a szaros segglyukába!

Mitől van ez? Komolyan kérdem.
>>
>>221117738
Legalább rakhatnál fel egy normális twinket.
>>
>>221117887
Buzeráns vagy. Miért vagy buzeráns?
>>
>>221118029
Mert felizgat. XD
>>
>>221117738
>belelátni egy buzi Román agyába
>>
>>221117887
Kurvára sajnálom hogy a FIDESZ végül hitvány gyáva szar volt és nem került ki az MP sextape. Megnéztem volna ezt a rusnya travit.
>>
>>221118353
lol
>>
>>221112388
>>221112493

100% polish
>>
Sziasztok! Van közöttetek olyan, aki azért szakított a párjával több éves kapcsolat után, mert nem egyeztek a jövőbeli elképzelések? Főleg gyermekvállalásra gondolok. Én 36 vagyok, párom 42. Ő szeretne, én meg úgy érzem, hogy néha szeretnék, néha nem. Egyikünknek sem kívánom, hogy olyasmire legyen ráerőltetve, amit nem szeretne, ugyanakkor félek, hogy ha nemet mondok, akkor elveszítem őt.
>>
szopok
>>
File: IMG_5126 2.jpg (226 KB, 1537x2048)
226 KB JPG
nagy, de azért nem Jüzü szintű nagy
>>
>>221119610
Sok évvel ezelőtt én engedtem el a párom kezét (férfiként) mert nálunk is a gyerekvállalás volt a kérdés. Ő már nagyon szeretett volna és ketyegett a biológiai órája és meg még nem éreztem magam készen a gyerekvállalásra. Békességben barátságban váltunk el, neki már felnőttek a gyerekei, nekem még nem. 36 évesen már a te órád is ketyeg, ha nem vagy biztos a párodban akkor lépj és ne vedd el tőle ezt a lehetőséget.
Szülés után meg fog változni a meglátásod, hidd el később nehezebb lesz és jelenleg nagyon nehéz megbízható párkapcsolatot találni.
>>
File: IMG_5127 2.jpg (472 KB, 1536x2048)
472 KB JPG
itt is látszik, hogy kisebb, mint Jüzünek
>>
>>221119610
á olyan idősen necces hogy full aszpi lesz a gyerek
>>
>>221122182
Azért 36 évesen nem értem, hogy valaki hogy nem áll készen rá. Én 35 vagyok és már kurvára érne, de a bn még egyetemre jár.
>>
>>221122182
Pont annyi idős volt az anyám.
>>
>>221122354
Hát bazmeg, gratulálok. Meg is látszik.
>>
File: szuka.jpg (391 KB, 600x628)
391 KB JPG
>>221122446
Anyámat előbb meg kellett szondázni, hogy kiszedjék a cisztáit. Átesett egy hormonkezelésen is, hogy megszűljön hiszen nem tudott teherbe esni. De közben nem is akart engem. Most mondd, hogy megérte vagy hasonló vagy megőlllöm magamatt. XD
>>
>>221122553
Én azt hittem, hogy valami 82 fős cigányalom része vagy 40 nővérrel és 41 báttyal. Nem gondoltam volna, hogy anyudnak teherbeesési problémái voltak. Így talán még tragikusabb vagy.
>>
>>221122737
Megszületni, az tragœdia. Élni, az komœdia.
>>
>>221122836
Popi, te egy kibaszott Kafka-szintű tragikus hős vagy. A /ka/ nagyjából lófasz lenne nélküled, babbal. De leginkább bab nélkül.
>>
>>221122247
azért, mert a modern nők annyira ostobák, hogy nem képesek eljutni arra a következtetésre, amire egy bronzkori paraszt asszony is eljutott 12 éves korára, nevezetes oda, hogy véges a termékenységed és hogy ha egészséges gyereket akarsz, akkor arra van egy szűk intervallumod és ha nem élsz vele, akkor vagy nem lesz gyereked vagy egy nyáladzó szobanövényt fogsz kipottyantani 9 hónap után.
amikor nem tudsz eljutni odáig szellemileg, ahová azok is lazán eljutottak, akik szerint a föld lapos volt és hogy a betegségeket démonok okozzák, akkor kijelenthető, hogy hülye vagy, mint a szar.
>önmegvalósítás
ez a gyakorlatban az orrba szájba baszást, a tranzakcionális párkapcsolatokat és a hedonizmust jelenti. amikor egy nő azt mondja, hogy neki még idő kell, hogy felfedezze önmagában, az szabadfordításban annyit tesz, hogy "random faszokat akarok még szopni 10 évig". viccen kívül azt hiszik hogy csak azért, mert van egy tabletta, ami megakadályozza a termékenységet, léteznie kell egy másiknak, ami majd elősegíti azt, szóval nyugodtan várhatnak 40 éves korukig, majd az orvosok megoldják nekik. hát nem.
>>
>>221123128
na megjött a tinderes macskahalas csúd a fresh&fit podcast scripttel
>>
File: 1762407158771082.gif (628 KB, 498x498)
628 KB GIF
>15:53-kor még rámír hogy "lehet egy kérdésem?"
>úgy csinálok mintha nem láttam volna és 16:00-kor kikapcsolom a gépet
see you on monday lol
>>
>>221123128
ezért kell betiltani a fogamzásgátlást meg az abortuszt. akkor muszáj lesz nekik megszülni csanád fattyát vagy ha okosabbak akkor feketepirulázott bázisolt inszel férjet szerezni fiatalon
>>
>>221123779
Vigyázz, mert a végén még kirúgnak.
>>
>>221123864
>betiltani a fogamzásgátlást
na ez, szó szerint ez tette tönkre a társadalmat. a nők mindig is kurvák voltak, de régen legalább teherbe is estek.
>>
>>221123895
biztos nem, mert magukkal basznának ki
>>
>>221123864
igazából csak azt kéne csinálni, mint amit a törökök, ahol ugyan legális mind a tabletta mind az abortusz, de kurva nagy társadalmi stigma van rajtuk és ezt aktívan a közgondolkodásban tartják.
a nők semmitől se félnek jöbban, mint a megszégyenüléstől és a kirekesztéstől. van egy legális lehetőség, de ha meglépik, akkor kb. kitaszítottak lesznek, akkor a döntő többségük nem fog élni vele inkább.
>>
>>221124006
Mit tudsz te, amit egy Dzsít és a ChatGPT nem?
>>
>>221124057
nem kódmajom vagyok
>>
HÁBORÚ
MIGRÁCIÓ
SOROS, BRÜSSZEL, INFLÁCIÓ
NEEEER
NEEEER
NEEEER
>>
>>221124040
az is egy lehetőség de szerintem azt sokkal nehezebb megteremteni (ha egyáltalán lehetséges) mint meghozni pár törvényt. arról nem is beszélve, hogy a normik számára a morál az a törvényekből vezethető le, vagyis amit legalizálnak azt pár évtized alatt elfogadják mint morálisan jó dolgot, amit betiltanak azt ugyan úgy idővel elfogadják mint rosszat. mikor a korcsok legalizálták a fajkeveredést (kevert házasságokat) akkor 4% támogatta, ma 94. miért? mert az átlagemberek számára ami törvényes az jó, ami törvénytelen az rossz. ugyan ez volt a halálbüntetés betiltásával, hűtlenség legalizálásával meg az válóok nélküli válásokkal és így tovább. a csőcselék azt követi amit az elit diktál
>>
>csizi ági beszél
>puzsi automatikus fogja a fejét
kek, már értem miért indult petíció ellene
>>
már csak három év valamint 11 és fél hónap van hátra a tiszadiktatúrából
>>
File: IMG_5062 2.jpg (63 KB, 640x852)
63 KB JPG
>>
File: 1777510393988869.jpg (34 KB, 345x473)
34 KB JPG
>>221123779
Pultosként én is ezt csináltam, amikor valaki zárás előtt öt percel landolt az előtérben és nekiállt nézegetni az itallapot. Lekapcsoltam a villanyt és felkapcsoltam a zöld EXIT táblát közvetlenül az ajtó felett. Ebből a legtöbb mócsingnak leesett, hogy holnap kéne visszajönni inni, amelyik meg erőlködött, azzal közöltem, hogy amit kér az pont most fogyott el, az itallap pedig szemléltető jelleggel van kint, nem pedig leltári listának.
Aki nem tiszteli a nyitvatartási időt, az nem tiszteli a szabadidőd és téged se. Baszódjon meg.
>>
>>221124381
Fos kóp, ha még nyer is a Zsideszed (nem fog LÓL, hát már most megsemmisült) akkor is 1 hónap az interregnum.
>>
>>221123779
Nem számít munkahelynek. XD
>>
>>221123864
Megbasztam a konyhában. Megbasztam az ágyban is. Sőt volt, hogy előbb megujjaztam, aztán kinyaltam, aztán megbasztam, aztán megint kinyaltam éjjel háromkor álmában. Ez vagy 8 hónapon keresztül. A tabletta az egy kóp.
>>
>>221125383
Aéa Popi egy kefegép.
>>
>>221125383
de a travik nem tudnak teherbe esni
>>
>>221125454
Ez tudományos tény? Grade I/A evidencia fogja?
>>
>Toroczkai: sem a Mi Hazánkat, sem a Bűnvadászokat nem adjuk fel

egy igazi csúd kitart amellett, amiben hisz, még akkor is, ha vesztésre áll.
>>
File: 1755151869710.mp4 (2.19 MB, 720x720)
2.19 MB MP4
>>221125935
>pfúúúú te czigánjj kószós a búdíd
>sebaj a Mitanyánk kitakarítja hejjetted
>lájkoljátok hazafíjak
>>
>>221125935
ez a tót makacsság
>>
>>221112388
>>221112493
Who is this beautiful jeetess?
>>
>>221126407
Feri Gyuri-chan
>>
seggler vagyok
>>
>>221126407
Georgiana Lisa. She's a Romanian beauty queen.
>>
>>221125935
Biztos vagyok benne, hogy MP tűrni fogja az önbíráskodást.
Amúgy kíváncsi vagyok, mennyire lesznek megnyírbálva a képviselői fizuk és hogy mondjuk havi 500-ért mire lesz hajlandó a Toczkos.
>>
>>221126674
Román helyett mostmár ukrán felesége lesz.
>>
A Telex információja szerint a World Leaks nevű, zsarolásra specializálódott hackercsoport 8,5 terabájtnyi adatot, 15 millió fájlt szerzett meg a Mediaworks nevű fideszes sajtóholding rendszeréből. A World Leaks előbb az adatlopás hírét tette ki a dark webes felületére, azzal, hogy csüt9örtökön este 7 tájban publikálják az anyagot, ha a cég nem fizet, aztán be is váltották a fenyegetésüket. A Telex szerint “A nyilvánosságra hozott fájlok nagy része régebbi, de vannak újak is. Vannak közöttük bérjegyzékek, szerződések, kimutatások, belső üzenetek is.”
>>
>>221126674
majd kiderül hogy igazi csúd vagy csak kirakat csúd. az igazi csúd harcol akár kenyéren és vízen tengődve is
>>
File: IMG_5131 2.jpg (242 KB, 1366x2048)
242 KB JPG
redit
>>
File: IMG_5138 2.jpg (1.98 MB, 4096x3072)
1.98 MB JPG
menő a haja
>>
látom jó a péntek esti buli xd
>>
mit is ígért ukrán péter a szűzeknek? ja, hogy semmit.
>>
>>221126857
Olyan igazi Csúd, hogy szerintem félúton kiköltözik Argentinába.
>>
>>221127704
hogyhogy? te valami prekognitív látó vagy?
>>
>>221127998
Pedig a minimum a Dunába lövés lenne. xD
>>
miért /ka/
>>
>>221128930
Remélem kinyírtad a kun gecit.
>>
verem
>>
File: IMG_5136 2.jpg (2.15 MB, 4096x2731)
2.15 MB JPG
nagyon kúl
>>
Sógor koma?
>>
szüz
>>
Halott szar, ez is MP miatt van
>>
kurva madarak
>>
Verem.
>>
>>221112493
white polish tummers
>>
gyertek csúd majálisra
>>
>>221136983
>mihasznák majális
nem szeretek nem-árja magyarok közt lenni
>>
File: IMG_5139 2.jpg (325 KB, 1536x2048)
325 KB JPG
jöhet
>>
vasárnap anyák napja, fürödjetek meg ti mosdatlan sertések, vágjátok le a nyakszakállatok és vegyetek egy finom bombomt anyátoknak. aki nem ezt teszi azt úgy nyakon baszom mint macskát szarni.
>>
seggler vagyok
>>
https://www.youtube.com/watch?v=1duSlKJmgy4
igazam volt, Toró is megmondta, hogy valójában sokkal több MHM szimpatizáns van, mint MHM szavazó, ugyanis sók embert addig demoralizált a zsidesz és a tiszar, amíg félelemből le nem szavaztak a két szekta valamelyikére. a fiatalok azértl, mert FÚÚÚÚJ ÓBÁN az idősebbek meg azért mert FÚÚÚÚJ BRŰSZEL.
minden csúdnak ezúton izenem, hogy az új feladatunk az, hogy ezeket az eltévedt testvéreket visszatereljük a seregeinkbe.
>>
File: IMG_5128 2.jpg (435 KB, 2048x1536)
435 KB JPG
háp
háp
>>
File: IMG_5129 2.jpg (1 MB, 3024x4032)
1 MB JPG
igen, látom, hogy kisebb, mint Jüzünek
>>
>>221137780
az mhm már kitalálta honnan lesz pénzünk/pénzük? azonkivül hogy kurvára nagy haverok az arabokkal akiknek a khalifa pénisztorony terveit már egyszer leszavazta a budapesti pornép
>majd a magyar szuverén ki- és középvállalkozások kitermelik
előbb lesz 10x államcsőd minthogy a nem létező magyar ipart fellenditsük külső segitség nélkül
nem mintha a tisza hintapolitikája sokkal jobb lesz (többet közt orbánékat ezzel is baszogatták az EUban), de legalább van mibe kapaszkodni
>>
>>221137512
évek óta nem beszélek anyámmal
>>
jó reggelt jó szüzességet
>>
>>221138672
megyek a bnhez baszni
>>
File: IMG_5132 2.jpg (68 KB, 962x640)
68 KB JPG
Momokó mit?
>>
az indiaiak miért obszesszálnak olyan nőket, akiket nem kaphatnak meg?
>>
File: IMG_5140 2.jpg (328 KB, 1229x2048)
328 KB JPG
Kikücsi Hina? kúl
>>
File: IMG_3573.jpg (176 KB, 1080x1349)
176 KB JPG
gondolatok?
>>221138503
>>
Reggelt tesik.
Tegnap átvezettem SZSZB-ből Győrbe majd pár óra múlva indultam vissza. Minden egyes alkalommal seggre esek attól, hogy mennyire több SOVL van Nyugat-Magyarországon mint Kelet-Magyarországon. Judapest pedig nemtom, egyszerűen csak nem nekem való. Nem tudnám elképzelni, hogy ott lakjak. Hihetetlen mennyiségű seethelés volt BP-n oda is meg vissza is a dugó miatt, majd persze, hogy a hármason szintén valami 20 km-es dugó alakult ki visszafelé útújítás miatt. Kocsiceltesik most nekünk tényleg befellegzett.
>>
File: IMG_9327.jpg (106 KB, 736x920)
106 KB JPG
mióta a reddit úgy döntött, hogy támadás alá veszi a fonalat, támadt egy furfangos ötletem
a dzsít AI-nak megmondtam, hogy generáljon egy olyan js kódot, ami elrejti azokat a postákat, amikhez nincsen kép csatolva
azt már nem tudja persze ellenőrizni, hogy a képeken rizs van -e, de így is bőven megkönnyíti a munkát
a developer toolsban (f12) futtassátok le a js kódot
reddit dzsítek ellen a dzsít AI kód az ellenszer

(function() {
const posts = document.querySelectorAll('.postContainer, .post');
let hiddenCount = 0;

posts.forEach(post => {
const hasImage = post.querySelector('.file') || post.querySelector('.fileText') || post.querySelector('img');

if (!hasImage && !post.classList.contains('opContainer')) {
post.style.setProperty('display', 'none', 'important');
hiddenCount++;
}
});

console.log(hiddenCount + " posts hidden");
})();
>>
File: HDW8oLiaMAITdpL.jpg (454 KB, 1536x2048)
454 KB JPG
>>221139109
ez a Szuzuka
>>
File: GmzG6q_a0AANTFK[1].jpg (422 KB, 1094x1620)
422 KB JPG
>>221139620
nem fogja törölni a system32-t?
>>
File: GbiEQTRaQAAyAAn[1].jpg (304 KB, 1536x2048)
304 KB JPG
én egyelőre csak simán lefosom a postáikat, nem fogok gyüttment újbuzi reditorok miatt új szokásokat bevezetni
>>
File: IMG_5134 2.jpg (2.2 MB, 4096x2731)
2.2 MB JPG
>>221139689
látsz benne olyan kódsort? a számláló túl magas számot mutat a végén, de a képszűrést jól megcsinálja
a képes posták közül mindent meghagy
>>
File: GaZvs8RaoAAInOm[1].jpg (222 KB, 1536x2047)
222 KB JPG
na itt is komoly kérdést boncolgatnak
>>>/pol/534221393

amúgy én pl. nem mindig postázok képet, ehhez se volt szándékom
>>
>>221139794
>tsz benne olyan kódsort?
nem értek hozzá
>>
File: 1777588545475403.jpg (79 KB, 692x534)
79 KB JPG
>>221138629
ha már engem kérdezel, én személy szerint eltörölném a picsába a befektetési célú ingatlanvásárlást, mert ez konkrétan gazdasági terrorizmus. felpumpálni egy alapvető emberi szükséglet árát pusztán haszonszerzés céljából a legundorítóbb dolog a világon. azért nem tudsz megfizethető áron lakást venni, mert az ország tele van üres ingatlanokkal, amiket aktívan kivontak a piacról hogy ne juthass hozzájuk, ezáltal a megmaradt ingatlanok ára a sokszorosára nőtt, a paraszt pedig kénytelen felvenni a rabló kamatos hitelt a zsidóktól, hogy legyen hol laknia, a befektetők pedig időről időre visszaraknak egy-egy ingatlant a piacra, amit aztán így el is adnak.
a lakhatási válság az alapja mindennek, ebből fakad az összes probléma, ami jelenleg sújt minket. azért nem születik gyerek, mert nincs hová, egyedül a cigányok szülnek és a szuper gazdagok, a középosztály nem. nincs elég fiatal, aki elvégezze a kuli munkát, szóval inkább idehozzák Pajeet Patelt, hogy csinálja meg ő. komplett városok néptelenednek el, mert nem tudják megfizetni a lakhatást és úgy vannak vele, hogy ha már mindenképpen hitelt kell felvenniük, akkor nem valami szaros vidéki putriban fognak lakni, hanem inkább elmennek Budapestre, hisz úgyis adósrabszolgák lesznek 30 évre, akkor legalább legyen munka a közelben.
ennek mi a következménye az oktatásra nézve? az, hogy a vidéki iskolák elnéptelenednek, rosszabb esetben elcigányosodnak. normális tanár nem fog elmenni Bivalybasznád-Alsóra hogy elvadult purdékat tanítson, max. valami nyugdíjazás előtt álló boomer megy oda, aki leszarik mindent és csak azt várja, hogy mikor telik le a szolgálati ideje.
sorolhatnám még, hogy mennyi mindennek az oka az, hogy az átlag ember nem tud megfizhethető lakhatáshoz jutni és hogy ezt mennyire egyszerűen meg lehetne oldani.
viccen kívül nemzeti szocializmus kell.
>>
File: IMG_8578.jpg (100 KB, 1080x1440)
100 KB JPG
>>221139868
csak a böngésződben lévő css kóddal baszakszik
>>
>>221140038
húha, postázott újat?
>>
File: IMG_7643.jpg (121 KB, 1080x1350)
121 KB JPG
>>221140079
nem sajnos
>>
File: Névtelen.jpg (299 KB, 1757x841)
299 KB JPG
Bocs, de nem fogok támogatni senkit, aki leszólja Molnár F. Árpádot. Ő ugyan nem csúd, de csúdhoz méltó hévvel és elkötelezettséggel prédikálja azt, amiben hisz. Ja és ez az egész "hurr durr visszahozzuk az apostoli királyságot" faszság egy tőről metszett habsburgista retardáció, nem kellenek ide a testvérbaszók, aki pedig kajak ezt akarja, az vagy komolytalan vagy áruló. Anyátok.
>>
File: 1759160167431788.jpg (169 KB, 828x1024)
169 KB JPG
>>221139794
Büdös buzi Fostár. Teszt.
>>
File: Gu2fZD5XIAAaNig[1].jpg (119 KB, 1045x1567)
119 KB JPG
>>221140160
már aszittem
>>
File: file.png (2.11 MB, 2718x1317)
2.11 MB PNG
>rinyál a nepotizmus miatt miközben az alelnökei házastársak
lmao
>>
File: IMG_8637.jpg (127 KB, 1080x1350)
127 KB JPG
maci
>>
Wáberer Kaffantva
>>
Szarott hal.
>>
Na fel kéne már izgulni valamire.
>>
>>221142534
nem lehet mert 12 centi semmire sem elég
>>
>nem baj hogy a jelöltek fele valamilyen multit képvisel
>nem baj hogy a miniszterek fele sémita
>nem baj hogy beveszi a sógit a kormányba
>nem baj hogy a kampány oligarchapénzből ment
>nem baj hogy ezt eddig direkt titkolták és mikroadományokról hazudoztak
ITT TARTASZ MOST
>>
>>221142619
én valami 5000 ezer forintot adtam a tiszának több részletben
>>
File: IMG_5144 2.jpg (275 KB, 1288x1920)
275 KB JPG
kéne még
>>
A férfiak szexen kívül hogyan kapcsolódnak?

Szinte mindig csak a szexet írják kapcsolódási pontnak(még egyéjszakás kalandnál is, ami valljuk be elég eléggé sántít, mert max egy jó fizikai élmény, semmi több). Én ezt úgy értelmezem, hogy ezzel magyarázzák a mértéktelen sex drive-ot, amit éreznek, közben rohadtul nem kapcsolódnak a nőhöz, de így legalább rá tudnak húzni egy pszichológai magyarázatot, és ezzel minden el van rendezve. Marmint az a része, hogy máshogy nem akar felelősséget (kommunikáció, konfliktus, törődés).

Nyilván azt nem vallhatja be, hogy csak szexet akar, mert akkor sok nőnél alapból nem játszik a kapcsolat, az átlagos/átlag alatti pasik meg máshogy nem biztos, hogy tudnak szexelni. (Kivéve ha fizetnek)
>>
>>221142619
Tudod mi a legjobb az egészben? Hogy itt szítelsz miattuk. ÉS IMÁDOM! 4 év múlva újra ÁRAD.
>>
Két (3 és 7 éves) gyerek anyukája vagyok, 0 segítséggel. A gyermekeim apja az utóbbi egy évben teljesen megőrült, kifordult magából.

Napi szinten pörög a renden, mikor hazajön munkából és a gyerekek éppen legoznak, rájuk szól, hogy milyen rendetlenség van itt azonnal pakoljanak össze… elején próbáltam meggyőzni, játszanak azért van kipakolva a lego, de akkor jobban belelovalta magát a dologba és már a felmenőimet is emlegette. A rendrakásban nem segít, de megköveteli azt. Úgy érzem, a lehetőségeimhez képest nagyon jók az állapotok itthon, ha esetleg valaki váratlanul betéved nyugodt szívvel fogadhatom.

Állandóan igénytelennek nevez a gyerekek és mások előtt, mert éppen van két tányér a mosogatóban, vagy a poros szegőléc miatt, vagy akár mert nem porszívóztam fel és érzi, hogy koszos a zoknija. Nincs nálunk csillivilli tisztaság ez tény, rend viszont igen… de állandóan azt hozza példának, miszerint ide senki sem jöhet, mert az utolsó c-nél is nagyobb a tisztaság mint itt. Nem engedte be a tesóját legutóbb a házba a mosdóba, mert én igénytelen vagyok és ne nézzen körbe, mert szégyen ami itt van. Előszeretettel hangsúlyozza az “igénytelenségem” (illetve minden “hibám”) mindenkinek.
>>
>>221144017

Már ott tartunk, a ruháját maga mossa és hajtogatja, mert ahogy én csináltam nem volt megfelelő, szerinte büdösek maradtak a ruhák és csak úgy bedobáltam a szekrénybe őket. Itt mondtam neki elég, akkor csinálja maga.

Ajánlottam neki a takarítónőt fizessük felesben, azzal a feltétellel, ő mondja meg neki mit és hogyan csináljon (belém kötni emiatt ne tudjon), válasza: mivel a gyerekek úgy is 2 nap múlva rumlit csinálnak ő ezért nem fizet. Én meg wtf? (Akkor valamilyen szinten mégis felfogja nem olyan egyszerű ez…)

A napi szintű “rend” miatti “egyoldalú veszekedés” azért mélyen nagyon zavar. Olyan szinten értem, hogy inkább takarítsak itthon, mint pl.: most a hosszúhétvégén elmenjünk kirándulni, vagy akár fagyizni családostul…

Mikor kérdeztem, mi ez a rendmánia, azt mondta normális, olyan ember akinek van igénye, ilyen koszban és rendetlenségben nem érzi jól magát. Felhoztam, menjünk el emiatt pszichológushoz, oldjuk meg ezt a problémát. Válasz: ő azért nem megy, hogy az én lelkem nyugtassák és amúgy sem beszéli ki a szexuális életét… takarítsak és rendben lesz minden… én wtf?

Valaki volt hasonló helyzetben? Hogyan kezeljek egy ilyen embert? Mivel tudnám észhez téríteni? Ez ennyi volt, menthetetlen a dolog? Fejezzem be egy hétig a takarítást és akkor meglátja milyen amikor nincs rend és tisztaság? (Na jó ez nem menne, akár mennyire mondja nekem is van igényem)
>>
>>221142619
tiszaszisszik...a rendszerváltásunk...
>>
Magyar Péter: azonnali hatállyal bevezetjük az önkényes szűzadót
>>
File: IMG_4456 3.jpg (352 KB, 1536x2048)
352 KB JPG
>>
>>221144755
>>221144356
ADÓZZ SZŰZ
AHAHAHAHA
>>
File: 038.png (2.03 MB, 1357x1920)
2.03 MB PNG
>>221144790
én alul
>>
>macska adó
>Szűz adó
>kulcsadó
>kis pöcs adó
Hogy fogom ezt túlélni
>>
File: 1777644826483326.mp4 (496 KB, 576x1024)
496 KB MP4
>>
File: IMG_5145 2.jpg (43 KB, 926x567)
43 KB JPG
túl menő?
>>
>>221145976
Megdöglesz. Fostárral együtt.
>>
>>221146841
Szerintem most lett nyilvánvaló, hogy te buzi vagy.
>>
File: GuCekUiX0AEPdIx.jpg (230 KB, 892x1024)
230 KB JPG
>>221146841

van olyan, hogy túl menő?
>>
File: ViMJXwArtNJNKV7z[1].mp4 (290 KB, 720x960)
290 KB MP4
elnézést mi
>>
>>221146182
dorohedorót nézed már?
>>
>>221147374
Nem!
>>
Bad Major címmel készít hollywoodi filmet Peter Fellows Örkény István Tóték című műve alapján, amelyben a Jégvarázsból ismert Josh Gad, a Fehér Lótuszból és a Harry Potterből ismert Jason Isaacs és Ruth Negga is szerepel majd, írja a Deadline.
>>
File: IMG_20260501_171710_280.jpg (363 KB, 960x1280)
363 KB JPG
na tesik megnéztem a migatyánsos majálist a bn-el. Nagyon büdös volt meg rossz arcok voltak ott szóval nem voltunk sokáig. Nácik rókerek kövér pufi harcos pólós gyerekek meg pár 80as évekbeli skinhead volt kint. Nem egy családi program de a szűz chudoknak lehet tetszeni fog.
>>
>>221147527
ez a telegramról van
>>
File: 1726759477168.webm (3.3 MB, 1280x720)
3.3 MB WEBM
>>221147527
https://www.youtube.com/watch?v=Ram7XJjjOIQ
>>
Mennyiért lehet majd a MOL-t megvenni
>>
>>221147454
pedig nagyon jó
van benne főzés meg rajos ördögök
>>
>>221147780
Az első szezont régebben láttam. Megragadt a bizarr esküvő a gombás emberrel az emlékeimben.
>>
>>221147681
ja oda töltöttem fel mert több mint 4mb az eredeti kép
>>
alri lads, so, this is the new
>>
>>221147527 lol szűz >>221147681
>>
File: 1760342748755168.png (111 KB, 313x286)
111 KB PNG
>>221147897
>>
>>221147854
akkor viszont lehet, hogy jobb, ha vársz, a második évadból már csak négy rész van hátra

nekem újra kellett nézni az elsőt, mert csomó szereplőt elfelejtettem már
van benne egy barna doki meg egy csótányember akik egyáltalán nem is rémlettek már
>>
>>221147897
>>221148077
are you going to post anime and pretty Oriental women
or do you suck dick
>>
File: u1i7BiK6eX-JqHYg[1].mp4 (2.55 MB, 720x1280)
2.55 MB MP4
igyak egy kávét vagy aludjak egy órát
>>
pedofil
>>
File: HDH5pb4awAAJZxn.jpg (414 KB, 1536x2048)
414 KB JPG
tudtátok, hogy a szép és aranyos dolgok szeretete náci vonás?
>>
„Üzenem Mészáros Lőrincnek, hogy szakadjon le a töke!” – durván átfordult a falu, ahol négy éve 82 százalékkal győzött a Fidesz
>>
Magyar Péter tudomása szerint NER-es oligarchák mentik a vagyonukat külföldre, és több stróman számláját zárolták. A rendőrség hűtlen kezelés gyanújával vizsgálódik, a Transparency szerint pénzmosás oldalról könnyebb lenne megfogni az illegálisan szerzett pénzeket. Hatalmasak a várakozások, de ez nem lesz könnyű menet.
>>
File: GGr_df-W4AAIWnW.jpg (130 KB, 730x1200)
130 KB JPG
>>221148572
Hógyan hógy?
>>
Nagyon bonyolult a helyzetem, 35 éves nő vagyok és a jelenlegi párom is szintén nő...egymás számára a minden vagyunk, tudom és érzem hogy szeret.. nem gondolnám hogy hazudik, viszont van egy kis bökkenő ebben a romantikus rózsaszín ködben.. a volt párja... aki férfi és 5 évig együtt éltek csak mondhatni én elszerettem tőle a páromat.. Nekem azt mondta, egy éve nem szereti, testi kapcsolat meg már 2 éve nem volt köztük mert a férfi màr közel 70 éves.. A párom exe, a pasi folyamatosan zaklatja írogat neki hívogatja.. a csávó alkoholista, és passzív agresszív kontrollálló típus. Amit megelégeltem, és felhívtam telefonon.... A pasi nem tudta, hogy a párom összejött velem csak fogta magát és elköltözött tőle. Ez meg azt hitte, majd visszamegy még hozzá. Elkezdtünk vitázni a telefonba a párom exével, és azt mondta ne dumáljak neki hogy mi egy pár vagyunk meg hogy nem akar vele beszélni stb mert 3 hete azt írta neki hogy szeretlek... nézzem vissza a párom telefonjában a beszélgetésüket. És igaz, 2 nap múlva meg szakított vele és hozzám költözött a csajszi... De közben folyamatosan mondta nekem hetek óta, hogy az élete értelme vagyok stb a sors ajándéka.. mégis írt a pasinak egy sablonos szeretlek, uzenetet... ezen egy iszonyatos vita robbant ki, a párom rosszul is lett majdnem mentőt kellett hivni mert megmondtam neki dontse el akkor most kit szeret es kit nem... Eleg zavaros ez meg nekem is, pedig tenyleg O a mindenem. Tudom és érzem, hogy szeret engem.. de tényleg két és fél hete írta a csávónak, szeretlek, de közben nekem is nyomta a csöpögős romantikus krokodik könnymorzsolós vallomásokat.. Ja a páromnak én vagyok az első nő. De a kérdés az, hogy ki vagyok én jelenleg neki? És ki számára az exe? A párom nagyon hibás abban, hogy zaklatásig fajult a dolog mert ha nem konyorgom ki meg mindig nem tiltja le sehol....
>>
File: IMG_7366.jpg (1.22 MB, 1993x2649)
1.22 MB JPG
>>221147332
és még azt akarod mondani, hogy Mahiró a dilibb
>>
File: IMG_8427.jpg (88 KB, 720x900)
88 KB JPG
ez kúl?
https://youtu.be/8YvgUouPio0
szerintem nagyon az
>>
>>221149629
most olvasom a The Telegraphon
>>>/pol/534234586
>>
File: YUZUASHO2_12.jpg (526 KB, 1707x1280)
526 KB JPG
>>221150317
a melltartózenész?
igen, dilibb
>>
hát ez a majális kibaszott lehangoló volt, több kutyát láttam, mint gyereket, 20 évvel ezelőtt mi már délelőtt kint voltunk, hogy ne kelljen sokáig sorba állni a körhintánál, most meg üresen állt az összes, a legszomorúbb látvány az volt, amikor egy kisgyerek magányosan dzsodzsemezett a pályán és csak körbe körbe ment egyedül. a kipakolt sörpadok 90 százaléka üres, egy-két boomer ücsörgött csak és itták a meleg sört a műanyag poharukból. vettem egy száraz kürtős kalácsot féláron, amit reggel sütöttek ki, az árus meg éppen pakolt össze és nem akarta kidobni, szóval 400 forintért odaadta, azt mondta holnap nem jön ki, mert minek? és igata van.

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.