kurva anyátok
jó reggelt minden árjának
Halott szar.
jöhet
jó reggelt jó szüzességet
a peti hibája már hogy minden szar vagy még várnom kell ezzel ?
Jó reggelt, jó kópolást kívánok
mi a büdös faszért kell egy nemhogy alapszintű, hanem beugró szintű munkához is kibaszott erkölcsi bizonyítvány, üzemorvosi engedély és tüdőszűrői leletek? ember, kibaszott tálakat kellene pakolnom, nem a koronázási ékszerekre kéne vigyáznom. németországba tudod hogy megy ugyanez a meló? bemutatod a személyid, felírják az adataid és ennyi, délután kezdhetsz is. ebben a kibaszott szaros pusztában minden szanaszét van bürokratizálva és bonyolítva, a bonyodalomról csak annyit, hogy a háziorvosom szintén üzemorvos, de az ő engedélyét nem fogadják el, helyette hivogathatok valami parasztot két napon át, mire méltóztatik válaszolni és időpontpt adni, aztán autózhatok 2x45 percet hogy aztán megkapjam ugyanazt az engedélyt, amit itthon is megkaphatnék. a magyarokban még mindig benne van ez az ostoba kommunista rendőrállami beidegződés, hogy valami annél jobb, minél bonyolultabb és minél több pecsétet kell begyűjteni, mert így aztán biztos minden nagyon alapos is lesz. a hanyatló nyugaton ezzel szemben lemásolják a személyid és ennyi ja és 4x ennyit keresel és közben nem vagy szarba se véve, mint itthon.
menő
szűz
kéne aludni
szökszi
Sziasztok! Őszintén nem szoktam gyakran posztokat írni sem megnyílvánulni akármelyik social media platformon viszont szeretnék beszélni egy adott problémámról amiről mostanában egyre többet gondolkodok.A huszas éveim elején járok és ez egy régóta tartó probléma számomra. Nagyon introvertált személyként próbáltam kilépni a comfort zónámból azzal, hogy belevágok a barátok keresésébe. Először a hobbijaimat kötöttem össze új emberekkel viszont csak újabb csalódások értek és senkivel nem éreztem a közös hullámhosszt ami csak frusztrált és kimerített a végén. Nyilván nem minden ember hasonló gondolkozású mint én viszont akkor is amit megtettem utat nehéz volt és leginkább egyedül tettem meg és ezért szerettem volna több emberrel is ismerkedni leginkább baráti téren ami nem úgy sikerült ahogyan terveztem.Tudom, soha nem érdemes feladni de amikor minden erődet és energiádat belefekteted barátságokba amikből csak rosszabbul jössz ki akkor mi értelme volt még egy rossz fejezetnek az életedben? Folyton csak a negativitást, irigységet, dühöt és rosszindulatot érzed/tapasztalod a másiknál akkor mégis mi értelme van új embereknek esélyt adni? Tudom, hogy nem csak "rossz" emberek léteznek de akkor végül hol vannak a "jó" emberek akik veled együtt fejlődni, tapasztalni és jól érezni akarják magukat? Ez egy szubjektív saját tapasztalatom, nem pedig a társadalom egészére vonatkozó kijelentés.
>>221265958Ezelőtt is voltak bizalmi problémáim, hogy nehezen adtam esélyt másoknak és amikor megadtam akkor is csak csalódtam ami lehetséges, hogy az én naívságom volt, hogy hittem még az emberi jóindulatban. Mostanra már kialakult bennem egy "megérzés", amint valami furcsát találok az adott emberben azonnal elvágom vele a kapcsolatot. Próbáltam ezt lerázni magamról viszont mindig bennem van az a makacs gondolat, hogy "igazam lesz, hogy valami furcsa és nem szabad esélyt adni neki". Ez a makacs gondolat nem az arrogánciámnak köszönhető hanem önvédelmi mechanizmus.Teljesen átmentem az interaktáló személyből megfigyelőbe. Minden egyes részletet figyelembe veszek és az alapján ítélem el az adott embert, amivel tisztában vagyok, hogy nem jó tulajdonság hamar ítélkezni, mégsem tudom magamat leszoktatni róla azért a megmakacsolt gondolat miatt. Látom az ellentmondást abban, hogy vágyom a kapcsolódásra, mégis "megfigyelőbe" vonultam vissza, de nekem ez egy biztonságos bástya, ahonnan nem tudnak bántani, de tudom, hogy innen kapcsolatokat sem lehet felépíteni.Tisztában vagyok azzal, hogy előfordulhatnak mentális problémáim amiken idővel igyekszem javítani csak jól esne egy pár megértő személy körülöttem a jövőben.Nektek mi a véleményetek erről? Ha ti is hasonló helyzetben vagytok, hogy nehezen tudtok beilleszkedni és nehezen bíztok meg másokban akkor hogyan oldjátok meg ezt a problémát?
dézsázó tosze
>>221265051>tálakat kellene pakolnomlol proli
Varga Judit podcastet indít
Brutális a Vitya vibe shift
>>221266388miről fog szólni?
román tesik mi folyik ott?
>>221266749Román minielnök amúgy pont úgy néz ki mint a mi Popink
>>221266749ez lesz nálunk is pár hónap múlva, a harcosok klubja már mozgosítva van
>>221266886Felizgat?
aopi azt írja 2000 jenből be tudott rúgni
>>221266749>megbúkolódott a kurmányMinden évben ez van kb. 30 éve, feszt. Ez nem újdonság. Na majd foglalkozok vele ... NEM
>>221267195kóp
>>221267100Jomi jobban bírja az alkoholt
>>221267195milyen pufi vaginája van annak a csajnak
>>221267231hát de tényleg minden évben ez van
>>221267309akkor aopi a jobb vásár
>>221267472akármi is lesz, egyvalami biztos: az oláhok ezért is a magyarokat fogják okolni. viccen kívül ilyenek. ha megkérdezel egy bocskoros réztolvajt, hogy miért szar az országa, 90% hogy részben vagy teljesen a magyarokat fogja okolni. kibaszott bizarr ez a fajta obszessziójuk a magyarok iránt. és ami a legbizarabb, hogy a legnagyobb magyargyűlölő oláhok valahogy mindig beszélnek magyarul. én egy kurva szót nem tudok oláhul és nem is tervezek megtanulni, ezek meg magyarul kurvaanyáznak folyjton, holott állítólag utálnak minket és a nyelvünket. gondolom ez azért van, mert amikor még jogosan ki voltak tilva schengenből, csak magyar állampolgársággal tudtak átmenni németországba lopni és kurvákat futtattni, szóval kénytelenek voltak megtanulni magyarul, hogy állampolgárságot kapjanak, hogy aztán nyugatról ugassanak vissza - szintén magyarul - hogy mi mekkora csicskák vagyunk.
Jézus, de menő
kek
24th day in Magyar's orszag did something happend already?
XD
>>221268835jews everywhereother than that nothig
>>221268978popeszku neked sok időd van miért nem mész el sportlövőnek
ez maga a belzebub vád
Dobrev Klára országjárásba kezd
Négy évet kapott a mezőcsáti férfi, aki baltával verte fejbe kutyáját A vádlott 2024 júniusában mezőcsáti házának udvarán földhöz szorította amerikai staffordshire terrier fajtájú kutyáját, majd rátérdepelt és egy baltával, valamint egy tégladarabbal többször nagy erővel megütötte a fejét. A helyszínre kiérkező állatorvos az élettel össze nem egyeztethető súlyos sérülések miatt elaltatta a kutyát. A vádlott az állatnak különös szenvedést okozott.
>Sulyokig jutott a Mi Hazánk panasza az európai és a cigány himnuszrólTESSÉK CSAK SZOPNI A MIFOSUNK FASZT
>>221270126Kibaszott bázis. Az állatkínzókat amúgy a dunába kéne lőni. Vagy minimum ugyan azt tenni velük, mint amit ők az állattal. Beverni a fejüket téglával vagy húzni őket az autó után.
>>221270162>Kibaszott bázisjah szarbullokat kivégezni szerintem is
>>221270183Bárcsak egy megenné a gyereked.
macifülek
>>221270126keembo imre állatkínzó gyerekmolesztáló
szarok
Japán stílusban kiéleztem a kínai kővel a kínai konyhakéseket. Olyan vagyok mint egy homorú szamuráj. https://youtube.com/watch?v=jXpmcyaj6b0
>>221271591POPI TE FASZ WHAT THE FU-
>>221270426bristol chart 4 nagy hurka?
bundás pina kéne
>>221272191Amúgy az ilyen szűz gigafantázia. Vicces addig, amíg nincs tele a pofád pinaszőrrel.
>>221272408>amíg nincs tele a pofád pinaszőrrel.nincs buzisabb a pina evésnél
>>221272436Üvöltötte a szűz, ahogy a Gigacsád pallosa átszúrta.
>>221272436Június bácsi?
>>221272436Csak várj amíg rá nem jössz, ha nem szőrtelenítenek rendesen a lábuk és az ágyékuk szúrni fogja az arcod mint valami gyenge borosta. #csakheteroszeksz
>>221272658Miért érzem azt, hogy te a faszszopásról beszélsz?
>>221272744kek
én is barna vagyok
>>221272608>Június bácsi?Dzsúniorra gondolsz?
Gulyás Gergely: A Fidesz mindenkit meg fog védeni, akit boszorkányüldözés alá vet az új kormány
>>221273502Remélem megdöglik ő is.
>>221272744>a pofám amikor a millió szerepszemélylárper skizóautista tényleges szűz és nem érti mit mondtam
>>221273296
>>221273676Tesi, csak ne szopj faszt, ok?
>>221273502ezzel az NKA-s buzisággal végleg elásták magukat, már csak a legkultistább nyuggerek meg akiknek még adtak pénzt gyorsan védik a zsideszt
>>221270254az ilyen labubu?
>>221273930Szűzgyilkos.
>>221273908de háta ebben pont hogy a buzipeti is benne volt, azért beszélnek róla a fideszesek is
>>221273930nem duplával szállt ki, érvénytelen dobás
>>221274006úgy dartsozik, mint éncsak akkor jut eszébe elkérni, mikor már jól megittasodott, és leszarja a szabályokat, csak a közepét célozza
>>221273985Gyurcsányt lecserélted Szarbánra, most meg a Pötyin akarsz őrjöngeni mint ezelőtt rajtuk és helyettük miközben az életed egy pöcegödör még mindig. Lól baszd meg a fonalad.
>>221274302akkor postázd még párszor a trabit attól majd visszajön az elmúlt húsz éved
358,58KURVA ANYÁD FOSBÁN FOSKTORDÖGÖLJ MEG FOSDESZ
>>221273676gyönyörű rózsavirág
>Magyar Hang: Orbán a karrierje és a Fidesz végéről beszélt zárt körbenMI LESZ MOST?
>>221274533Orbán Gáspár átveszi a gyeplőt és szivárvány párttá változtatja a Fideszt
>>221274562Az bizony bázis lenne. Szerintem Fostár instant felakasztja magát.
>>221274588fostár a zsé négyben nyalizik épp
gyors összefoglalót kérek az utóbbi 2 hétről
>>221274732Fostár és szűz totális összeomlás mivel egy dagadt cigány incel helyett Villámfasz Peti lesz a PéEm. .
Én csak azt nem értem, hogy mi a faszért hazudnak még? Minek? Ki a retkes faszt akarnak még becsapni? Azt a maradék 20%-nyi szavazót, akit még meg tudtak tartani? Nem értik, hogy KURVÁRA VÉGE VAN?
na írta is a rikó hogy a szarstagramos fiókját felfüggesztették
szép Rikó picsa
>>221275220banyapicsa
>>221275191Midori már be is követte
>>221275398midori a bamba marhát kövesse be inkább
ördögi puzsi nevetés :Phttps://youtu.be/5j9xYKYTfAc?t=3847
bázisolt csikó tényleg megeszi a medvét
>>221275431anguszos amerikai sajtbörger
>>221275524*a kutyát
már alakul
>>221275524Mikor húzod fel magad? 70% a TISZA.
>>221275740a haj, amit le fog vágatni?
>>221275772amit a seggéig fog növeszteni a kedvemért
mostanában tanultam meg hogy a gomba úgy van japánul hogy kinokóilyen kurva aranyos szót
Megölöm Fostárt a gecibe de csak a Minecraftbaaa, a Minecraftbaaaa.
>>221275852maci
>>221275942rohattul nem értem
amúgy találtam új rikó képsorozatot 'rián
>>221276040kiváló
szükségtelenül szét van soppolva de sajna a nyomtatott sajtónak szánt képsorozatok ilyenek
csiko-csikó
>>221275524rizsangyal még a játékmackót is ösztönösen meg akarja vigasztalni
kurva szomorú vagy
>>221277146Ki kell írtani. Ezt csinálja már 10 éve, meg kell állítani.
dráge Rikó
mér, orbán alatt jobb vót?
>>221278223>mér, orbán alatt jobb vót?nem
>>221278300majd kelts fel ha megint 240 mint 20 éve
>>221278324örök álomba fogsz süllyedni
apropó mustár hogy áll a feljelentés? asszem pont egy éve fenyegetőztél azzal, hogy feljelentesz és hogy két hét múlva elvisznek a kommandósok.
kurva cigány dogbark conference
>>221278300>neeeee neeeee most hogy fogok szaros hugyot fizetni a dolgozóimnak ha nem tudok nyerészkedni a huf/eur árfojamon neeeeeet. az összes cég aki külföldre gyárt
>>221278523ilyen a szuverenitás
totális fideszcigány halál
miiiiiiiiiii? Rikó ilyen menő?
A libristóból megrendeltem a teljes claymore doboz szettet, holnap jön
PUZSÉR ELSZABADULT: bejutott Gajdics Ottó műsorába és tévképzeteivel fárasztotta a nézőket
>>221278707mi a fasznak göndöríti be a haját az egyenes szebb
>>221278843megveszett a PuzsÉR!! elszabadult!! VESZETT PUZSÉÉÉR!!! Legviccesebb dolog amit valaha halottam
>>221278941Momokó súgta neki
>>221279090de hát momokónak is csut egyenes
>>221279120és? Momokó a virágevő állandóan dili dologokat tanácsol a többi angyalkának
>>221278491hoppá kimbóbevallod tehát, hogy itt vagy?nem játszod tovább, hogy te egy másik anon vagy aki véletlenül sem a dabasi rém?
Mandiner: Gajdos László telehugyozza a Balatont hogy megállítsa a kiszáradást
hát nagyon menő
>>221280907én a pólón
de baszki az a mijabi már be volt készítve nálam is csak lusta voltam postázni
hmmm, hirtelen félbeszakadt a pedókimbó őrjöngés....képzeljétek el a megrökönyödésemet
>>22128171310 óra tesó, akiknek van munkája vagy élete nyugovóra tértek már ilyenkor
>>221281867á igen ez a leírás pont illik a kimbópedóra
>>221282863kinó ez a papnőruha
zirosz
szüz
Éhes vagyok
van új simalábúhttps://www.youtube.com/watch?v=gnogcoMKgnM