kurva anyátok
szexelő és sulyokalázó fonál
>>221367839>szexelő fonálezért nincs itt senki
jöhet
a cigányhimnusz amúgy nem azért volt eljátszva, hogy a csúdokat hergeljék vele, hanem hogy megüzenjék a cigányoknak, hogy mostantól mi vagyunk az új fidesz, szavazzatok ránk és akkor jön az ingyen pénz. mellesleg nem értem mi a faszért kell benyalni a cigányoknak, amikor nem a cigányok juttatták hatalomba, hanem a zsidesz ellenes fehér magyarok? a cigányok többnyire a zsideszre szavaztak és egyedül azért vesztettek a zsideszes bástyák keleten, mert olyanok is elmentek szavazni, akik eddig soha nem voltak, ezzel pedig kigolyózták a cigányokat és a jelöltjeiket. ennek ellenére most meg csontig benyalnak a cigányoknak. miért? a zsidesznek azért kellettek a cigány szavazók, mert ostobák és kapzsik, ergo egy zsák krumplival meg lehet venni őket, az új kormánynak viszont semmi szükségük rájuk, szóval nekik behódolni szintiszta fehérellenesség, semmi több.
>>221367958Szexelek. Itt vagyok. Most értem haza éjszakásból. :)
>Állatparkunk szurikáta csapata két egészséges kölyökkel gyarapodott. A kicsinyek néhány héttel ezelőtt jöttek világra, és az elmúlt időszakban a fajra jellemző módon fokozatosan kezdtek elhagyni a föld alatti üregrendszert. A látogatók mostantól már a kifutóban is megfigyelhetik őket.Felfoghatatlanul bézd.
>>221369167>Tisza>tele szerethető emberekkel akik évekig vagy évtizedekik vitték sikerre azt, amiért feleltek mint Gajdos>FIDESZ>Lézer Faszfej meg Gulyás Zsírgeci
>>221369258Na ez!
>>221369258És ennek mi köze a szurikátákhoz?
>>221369342A szurikátákat a Tisza csinálta.
a haldokló dekadens imperialista nyugat le akar számolni a tradicionális keresztény értékeinkkel.
>>221369411Ezek muszkák
>>221369411Milyen szép miskolc
>>221369445az. és viccen kívül büszkék rá, hogy így élnek. fűtés? kinek kell az? mi megélünk a jég hátán is. aszfaltozott út? pfffff kapitalista luxus. és a magyar nyuggerek ezt akarják, azaz csak akarták visszahozni. igen, egy szaros putriban élsz egy szétrohadt iparváros peremén, de legalább nincsenek buzizászlók az utcén,
>>221369411Tiszavasvári?
>>221369582Orosz Anyaföld
>>221369659És?
>>221369672meg kell védenünk a trad keresztény értékeket a korrupt gonosz nyugati erőktől.
>>221369685Szóval nincs mondanivalód?
>>221369508Mi lenne, ha írnál erről egy könyvet. "A 21. század mítosza" vagy "Harcom" címekkel.
>>221369700itt van bárkinek is?
>>221369710Azt hittem, hogy neked van, lól. Akkor most Oroszország szegény és szar?
>>221369700https://www.youtube.com/watch?v=dSmjeHwTxUM
>>221369737Hinnye, de bázis.
>>221369727>Akkor most Oroszország szegény és szar?Igen. Továbbá primitívek és igénytelenek, ezért néz ki az összes városuk Moszkvát és Szentpétervárat leszámítva úgy, mint valami STALKER pálya. Amit ők és az őket ajnározó nyuggerek "trad keresztény" értékeknek neveznek az semmi más, mint az a mélységes igénytelenség és apátia, amiben az oroszok mindig is léteztek és ami miatt félnek mindentől, ami új és idegen.
>>221369783És akkor mi mért vagyunk kibaszott szegények?Most értem, hogy ez itt valami Ruszin seggfájás így vasárnap reggel de na:Mindenhonnan, az USA-tól Kínáig tudsz igazi szarólyuk helyeket posztolni meg cseresznyeválogatni. Itt nincs semmi pont, a te posztodban sincs, mert ez egy retardált nézet. Én is posztolhatnám neked Tiszabőt vagy Tiszavasvárit és mondhatnám, hogy na majd mi, a fehér magyarok most jól megmutatjuk, hogy Oroszország mekkora szarólyuk. Felesleges ezen rugózni, mert akinek kettőnél több agysejtje van, az ezen átlát.
Napi emlékeztető.
szendvics kéne
Szeressétek egymást, de főleg a pacalt!
28th day in Magyar's orszagtak bym wam robił
miért nem írtátok alá a petíciót szüzek? ki fogja így megmenteni szatyor urat?
>>221371267pacal
na megyek eszek kóreai sült tésztát
>>221371267Leszarom.
kúl?https://youtu.be/doJYSLfwYxo
egész twitter magyarországon röhög
>>221373478ó ne, a ziggerek és a metélt amerigójok szerint végünk van.
>>221373751majdnem azt hittem ez greg
>>221373795egyedül a lgbtp libsik örülnek ennek de csak kópolj továbba tisza már most telebaszta cigókkal a parlamentet
maci
pacal
>>221374164nem látom
Az Országgyűlésben 79 perc alatt annyi tárgyi tévedés nem hangzott el soha, mint a miniszterelnök első beszédébenBízzunk benne, hogy a színház, a móka és a tánc mellett valaki a Miniszterelnökségen majd a számokkal is foglalkozik. Magyar Péter miniszterelnöki beszédének tárgyi tévedései rossz fényt vethetnek hazánkra – írta Szalai Piroska a Fidesz képviselője vasárnap az Országgyűlés alakuló ülésén elhangzottakkal kapcsolatban.
>>221374350brummbrummbrumm
>>221374487ja ok, így már megvan
>>221373478bezzeg amikor trump táncikál mint egy demens vénember az meg bázisolt és pirospirulázott gondolom
miiiiiii?>>>/pol/534808053
szűűűűűűűűűűűűűűű
Nos, 20-on éves, heteró nő vagyok és leginkább az érzelmi/önkép oldalból szeretnék beszélni veletek erről, azzal is, aki esetleg nem esik bele ebbe a spektrumba.Azthiszem, hogy most merek először előbújni ezzel a témával kapcsolatban úgy igazán magam előtt is.Tinédzser korom óta érzem, hogy szükségem van a romantikus kapcsolódásra és az intimásra is, de a szexre különösen nem. Ezáltal sosem egyéjszakáztam és tinédzser koromban is volt több tartalmasabb párkapcsolatom is, de mindig eljött a szép megélések mellé a tömlöc érzés is: az adott párom mindig többet és így és úgy szeretett volna tőlem szexuálisan, másképp is közeledni felém, mint amit én már jó érzésből és őszintén tudtam volna nyújtani.Ha aszex spektrumon kívül vagy, ez nagyon hasonló érzés ahoz, mint amikor a párodnak több igénye lenne az együttlétekre, mint neked és egy teljesítési kényszerben találod magad, még ha a szexnek nem is erről kellene szólnia.Na ez viszont nálam szinte egy állandó probléma, bárkivel.
>>221374776Ez azt hozta magával, hogy a legtöbb kapcsolatomban elkezdtem elkerülővé válni, ismerkedések legelején pedig amint a csókhoz jutna a sor, félek hogy egyből hozza magával a többi vágyat a másik fél részéről és ez rémisztő.Pedig. Vágyom a szerelmre, vágyom férfira, az intimitásra, de azt érzem hogy a többi egy megfelelés volna, ami nekem egy mindennapos börtön lenne, a másik megbántása ahogy érzi a számára érthetetlen távolság tartást. Szeretném átlagosnak érezni magam ezen a téren.Mégpedig annyira, hogy minden ismerkedésbe úgy mentem bele eddig, hogy dolgozgatom magamba ezt a témát már ezer éve, de HÁTHA! Hátha ő lesz az aki kihozza belőlem azt, amit ilyenkor a többség igényel.Mostmár elérkeztem oda, hogy be kell lássam, hogy ilyen valószínűleg sosem fog megtörténni velem. És csak a szex miatt.Pedig én is vágyom az izgalomra, a kötelékre, a partnerségre, férfira, (vizuálisan is akár izmos karra, vagy ami más nőknek is általánosságban tetszik), közös életre és közös jövőre.Ezzel a tudattal viszont azt érzem, ez nekem egy egyedülléttel és be nem töltött vágyakkal jövőt fest, ami hát, borzalmas érzés.Azt érzem, hogy nem vagyok teljes ember és azt se szeretném újra végig nézni, hogy mit váltok ki egy férfiból, mire ide kerülünk.
szarok
macik
>>221374637igen, sírj libsi gyerekbaszó
maci?
>>221375961rég nem láttam, instája van még?
>>221376058igen, de február óta nem töltött fel semmit
szüzesség
>>221376159na ja régebben is eltünedezett
prööööhhhhhhhhhhhh
mix elek vagyok
>>221375934csőcs
>>221377588women: stop sexualizing usalso women:
>Tóth bika fekethében a fehér "pár" közt>Előd pont úgy néz ki a képen mint Jim Carrey az Én és én meg az Irénben ahol fekete gyerekekkel hagyta ott a feleségeFilmszínház?
>>221378901>a nemzethy oldal>megfutamodnak kb 10 gyerek elől
>>221378392>women
>>221375389semjén zsolti bácsi te vagy az ?
>>221375389legszívesebben feldugnám a gombás nagylábujjamat a seggedbe amíg a körmöm fel nem hasítja a gyenge ánuszágyadat. a halálos gombáim egy másodperc alatt megsemmisítenék a szaros immunrendszeredet.