kurva anyátok
Orbán még nyerhet
jöhet
Fú, ma is lesz szítelés, mi?
foglaljunk vissza triatlont
>>221394892Majd a Mi Fosunk, akiket kiüldözött az ülésteremből egy csapat gyerek megoldja!
>Magyar Péter: Teljességgel vállalhatatlan, hogy a Mi Hazánk kivonult a tamburás gyerekek előadásáról és a Himnuszróligen, sajnos ez egy nagyon rossz lépés volt toró részéről, ez egy tipikus feminin kirohanás volt (szó szerint), ez pedig nem fekszik jól a jobboldalon. igen, megalázásnak szánták a cigány himnuszt a magyar országházban, de erre nem az a helyes reakció, hogy kiviharzol a teremből, ilyet a hisztis picsák csinálnak. a maszkulin és sztoikus, azaz igazi jobboldali reakció az lett volna, ha teljes közömbösséggel és totális fapofával végig hallgatják, miközben végig a magyarpeti szemébe néznek, aztán a végén taps és minden nélkül leülnek. elérték azt, ami mindvégig a zsisza terve volt, rengeteg aurát vesztettek.
>>221394998Szerintem zseniális, amit csináltak, a fél ország rajtuk röhög. Azt értem, hogy büdöscigányokbühühü, szarEU, bűnfosok, de kivonulni egy csapat gyerek elől, ráadásul a MAGYAR HIMNUSZRÓL ÉS A SZÓZATRÓL? Gecire nagymagyarok ezek a szaros Toroék. Tényleg kíváncsi leszek, nettó 500-ért mennyire lesz hajlandó képviselősdit játszani, nem azért van ott, hanem a millákért, de az már nem lesz mert nincs FIDESZ és kurvára kell a pénz minden másra. Amúgy az is egy kurvagyenge mentés, hogy mert megváltozott a menetrend, házelnök asszony pont előttük olvasta fel, ez azt jelenti, hogy a kis Mi Fosunk frakcióban a hallott szöveg értelmezése MAGYAR NYELVEN is nagyon nehezen megy, ha nem fogja valaki a kis kezüket.
ja és ezt felejtsük már el, hogy azonnal rohanunk a köztársasági elnökhöz meg a többi vezetőhöz, ha valami nekünk nem tetsző dolog történik, mert ez színtiszta megalázkodás. nagyon jól tudjátok, hogy minket mindkét nagy párt utál, szóval felesleges a vezetőikhez rohanni és térdre borulva könyörögni nekik, mert úgyse fognak semmit se tenni. >d-dehát a szabályoka szabályok neked szólnak gój, nem nekik. most azt hiszed kurva okos vagy, hogy rámutattál a kettős mércére, erre a legtöbben rájönnek 12 éves korukra, nem vagy forradalmi gondolkodó ha ezt puffogtatod, nem mondasz vele semmi újat.
>>221395143Amúgy azt mondd meg nekem: Az elmúlt 4 évben miért nem csinált lófaszt se az egész frakció, most meg miért pampognak gyakorlatilag minden nap? Érdekes, nem?
jó reggel jó szüzességet
>>221395352Hát, azt már bebuktam.
>>221395239mert legalább 8-10 százalékra számítottak és mert megszállott idióták módjára ragaszkodtak hozzá, hogy minden körzetben elindítsanak egy jelöltet, ennek az eredménye az lett, hogy 0 azaz nulla egyéni helyet kaptak, mert mindenhol harmadikként végeztek. megosztották az erőiket és olyan vékonyra nyújtották el az erőforrásaikat, hogy azzal semmire se mentek. viccen kívül a 3 ismert mi hazánkos nevet kellett volna megtolni, a többi helyen pedig hagyni a faszba az egyéni mandátumot, mert veszett fejsze nyele volt a kezdetektől fogva. a tisza pontosan azért nem indult sehol az EP választások óta, mert tartalékolta az erőforrásait a nagy összecsapásra, ezzel szemben a mi hazánk az összes szaros mucsaröcsögei disznóól választásán elindult és szórta a pénzt, a nagy semmiért persze, mert ott is kikaptak. a stratégiájuk, már ha van egyáltalán, az lehet, hogy mindehol és mindenkor el kell indulni, hogy minél többet szerepeljenek, függetelnül attól hogy amúgy esélytelenek, mert minél több ember látja őket, annál több potenciális szavazót tudnak behúzni. ezzel szemben a helyzet az, hogy csak szórják a pénzt, mint majom a lisztet, eredmény meg lófasz.
>>221394170előbb egy kávé
>>221395923piás
>rántott csirke reggelirebrutál
Vége
polon kikücsi hina konyhaművészetét tárgyalják nem viccelek veletek>>>/pol/534858437
>>221396260az jó
>>221396309jöhetne
>>221396260fehér csaj ilyen képeket rakna ki itt kurváznátok szítáló szüzek
>>221396383Egy olyannal akarsz szót érteni, aki fél éven belül fel fogja akasztani magát: felesleges.
>egészségügy
.
a dagadt azon őrjöng, hogy mi csak szimbolikus témák mentén politizálunk. hát nesze rabbii, itt az én ötletem: azonnal meg kell szüntetni a földalapú támogatásokat, mert ezzel a lusta njgger parasztok nincsenek arra motiválva, hogy normális dolgokat termeljenek, mert úgyis megkapják a földpénzt, cserébe meg leadnak pár mázsa ehetetlen hulladékot, oszt jónapot, de ha nem tudják kellően sok pénzért eladni, akkor hisztirohamot kapnak és kibasszák a mezőre megrohadni. miért ilyenek birtokolják a földet bazmeg? csodálkoztok bazdmeg hogy az ukrán gabonára vagyunk rászorulva, mert a suttyó, lusta, kapzsi magyar paraszt baszik megtermelni, mert nem a saját terményéből él, hanem az állami támogatásokból. szóval íme a javaslat: ha nem tudsz versenyképes és minőségi cuccokat termelni, az első körben elbukod az összes támogatásod, utána meg einstandoljuk a földed. egy véges erőforráson ülsz, amit elpazarolsz és nem engedsz át másnak, szóval kicsavarjuk a kezedből, te meg mehetsz faszt szopni a híd alá 400 forintért.
>>221396383minek jössz ide dolkákat szimpelni lól
szűz
>>>/pol/534862838jeszus micsoda igazságbombák
>belinkeli a saját postáját
Esküszöm én eddig imádtam Nolant és a filmjeit. Az összeset, najó a TENET kicsit sok volt.De azt hiszem, meghibbant.
>>221396837
nidzsimin zsiros
>>221396865>bedőlt az AI szlópnakcsúcs boomer rezgések
>>221396491ezt nem a youtube-kommentekben kéne megvitatni?le se fosom a héber hivatásos kesergődet
>>221396812EU szar
>>221397108na ez már biztosén csak azt nem tudom eldönteni hogy csak azért mert köcsögök irányítják vagy mert egy ilyen szervezet már a jellegénél fogva csak szar lehetde inkább az utóbbi
>>221397108ez hől
mög köll
Új magyarellenes kormány alakult a Kossuth téren. A miniszterelnök csak nevében magyar. A nemzet önfeladása új dimenzióba lépett.
kúl?https://youtu.be/BFGjpaAUyL0
>>221397795Kurucz vagy Vadhajtások?
>>221397223épp egy ételfutárt hajtott el>>221397899jah
szűz?
>>221398006Kettő
>>221398020https://www.youtube.com/watch?v=e5vVLzEKb6w
>>221398057Mi a fasz búmer, most már a 6-7 a menő.
>>221398068>boomerunc
>>221398149rizz
>>221398170-10 aura
>>221397987ilyen gonoszságokat írni...
Bimbi. <3
>A túlárazott projektek azonnali felülvizsgálatát, bezárt vasútvonal újranyitását, a KRESZ reformját és az autópálya-koncessziók azonnali felülvizsgálatát ígérte Vitézy Dávidgondolom ez a szabály nem Orsós Csárizárdra fog vonatkozni, aki szétdrogozva 140-el hajtja a lopott autóját a belvárosban, hanem Gójné Gólem Erzsébetre, aki 31-el megy a harmincas táblánál.a cikk szerint Vitézy az osztrákokat tartja követendő példának, hát nem tudom járt-e mostanában arra, de arrafelé nem szokás levillogni az átlag embert és félreállítani a semmiért. ha ott igazoltatnak, akkor annak oka van, pl. bejelentést kaptak, hogy valaki a tiédhez hasonló autóval szabálytalankodott vagy láttak egy ilyesmi autót egy bűntett helyszínén, ott nincsenek ilyen retardált kommunista időkből származó igazoltatási kvóták, amiket a rendőröknek meg kell meg ugrani. ott a rendőrnek nem az a feladata, hogy büntetéseket osztogasson, hogy legyen miből vécépapírt venni a rendőrőrsön.. ha ezt bevezetnék, akkor egyhamar eltűnnének a cigányok az utakról, szóval ez megint csak egy ürügy arra, hogy kihúzzák a gój segge alól az autót, miközben az orkok továbbra is betépve mészárolhatják le a fehér embereket az utakon.
és hogy mennyi minden jó dologban nem részesülhetünk miattuk, pont toró kérdezett egyszer meg egy nyugalmazott rendőr tábornokot, hogy itthon miért nem lehet szabad fegyvertartás, az pedig kerek-perec megmondta, hogy a cigányok miatt. ha holnaptól ilyen cseh vagy szlovák minátjú fegyvertörvények lennének, akkor a cigányok azonnal elkezdenének fegyverkezni és visszajönne a 90-es évek maffia korszaka, beleértve a leszámolásokat és a bérgyilkosságokat is.
ja és a libsik kedvéért:a fű is azért illegális még mindig, mert mindahányszor legalizálni akarják, az ilyen Zacher félék mindig előhozzák a vele kapcsolatos bűnügyi statisztikákat, amiket szintén javarészt a cigányoknak köszönhetünk. nem mintha nagy igényem lenne arra, hogy büdös legyek és retardált, de a libsiknek komoly igényük van rá, viszont pont a drágalátós cigány háziállataik miatt nem szívhatják azt a szart legálisan, mert a köztudatban és a kriminalisztikában egyaránt teljesen összenőtt a cigányokkal és a bűnözői életmódjukkal.
>>221399314>>221399543>>221399687
>>221399543nekem nem lenne ellenemre megnézni, ahogyan egy véletlenszerű hétköznap délután 2-3 nagycshálád megostromolja az aldit vagy a teszkót
>>221399829ők a benzinkutakon szokták megrendezni a klánháborúkat.
>>221397899na ezeket még nem láttam
12:48 and I've done fuck all work all day.
Magyar Péter bemutatta a kormányszóvivőketHárom nő, három tévés újságíró: Szondi Vanda, Magyar Éva és Köböl Anita.
>>221400042answered a few e-mailstalked to a colleague about shit we're going to have to do later this weeki guess i'm not going to do anything today that requires a brain or more than 3 fingers
kéne most már enni
>>221400086Imádom, szerintem a ruszin is meg Fostár is konkrétan már elhagyta a földkörüli pályát. Amúgy honnan a faszból van a Tiszának ennyi jó MILF-je? Forsthoffer is egy igazi sváb mommy.
>>221400086Köböl Anita >>>> Vitályos "klimaxmaxxing" Eszter, hála égnek az is eltűnik a gecibe
>>221400086>csupa mosoly
>>221400241>klimaxmaxxingez alatt nem tudom mit értünk, de annak a nőnek valami nagyon ronda varangy feje volt, a "mosolya" meg egy igazi vicsor
máüszü
hehehe
>>221400254>>221400086Sorakoztast fel és lökd le őket, Tigris!
>>221400271Igazi cigány szemek. Nem véletlen Zsideszes.
ha lenne jó szélsőjobbos párt akkor szavaznék rájuk de a migatyánk már teljesen elásta magát nálam a kínai akkus gyár elleni tüntizéssel, az hogy mellette német gyár van a magyar fődön az persze nem baj? meg a koreai akku gyár ellen ment a tünti ami szennyezett mindent a gecibe? ja persze hogy nem, csak a kínai nem jó, aztán miért is? mert valami zsidó washingtonban azt mondta? röhej, bekaphatja a toró a kétszínű páváskodással
>>2214007512018-as Jobbik.Ironikusan Toro baszta szét.
ez se fogyott
>>221400800Valamilyen szinten sajnállak, hogy sosem fogod megtudni milyen szexelni, de mindent is csak magadnak köszönhetsz.
>>221400778nyugi már dörmipedó
>>221400843miért ilyen fontos neked hogy gondoljanak rád ebben a fonálban?
>>221400847Amúgy milyen vicces, Toro azzal az indokkal szarta ketté a Jobbikot és tette tönkre a Vonatot, hogy ugyan kaptak vagy 1,2 millió szavazatot (abszolut rekord), %-arányosan rosszabb volt a párt teljesítménye. Persze a Vonatnak is van felelőssége, hogy hagyta magát lemondatni és hagyta szétesni a Jobbikot. Ott se volt igazi kohézió.
>>221400778szavaztam egy ideig a jobbikra, meg voltam tüntetéseken is, amikor még volt gárda, de aztán úgy elsorvadt az egész, aztán kettészakadt és mindkét maradvány fos lett, már nem nagyon van reményem hogy lesz valaha is itt rendes nemzeti párt, mindig csak a páváskodás meg a simlizés megy hogy bekaszálják a jó kis fizujukat 5%-es támogatotsággal
>>221400908Fáj?
>>221400953a magányod? nekem?
>>221400938Kíváncsi vagyok, mennyire fogják megnyírbálni a képviselői fizetéseket és juttatásokat, pláne így, hogy a FIDESZ az utolsó petákot is kilopta a kasszából és ha nem lesz meg a milliós fizu, a Toro marad-e egyáltalán.
>>221400974gondolom azért a parlamentben meresztenie a seggét azért még mindig jobb mint visszamennyi polgármesternek mucsaröcsögére hogy irányítsa a román cigány vendégmunkásokat hogy hogyan szedjék fel a krumplit a sárból
>>221400402szóval az a lényeg, hogy mind macinak beöltöznekhttps://youtu.be/xr6Nq7cjpdM
>>221400938Vicces kívül Csurka Pista bácsi volt az utolsó igazi nemzeti radikális, soha nem félt nevén nevezni a zsidótHősök terén 200 000 ember előtt végig zsidók zsidók Izrael meg karvalytőke ment a szónoklatban
>>221401097hát de...hát de...
az a punk ötletem támadt, hogy az új országgyűlés határozatban elismerhetné musit baszhatatlan szűzkorcsnak
az nem medve
>>221400968Amúgy hogyan kópolsz? Mivel magyarázod a szexuális nyomorékságod?
jaj már, pedofil? ez mikor működött?
olyan behajolós rikó hogy inkább nem is postázom ide
>>221401194xDDDDMarsi Milánt a Budapesti Ítélőtábla a /ka/ ellen elkövetett bűncselekmények és örökszüzesség miatt halálra ítélte.
>>221401154mausz? maci
helyette itt egy rave-elő mari
>>221401290az kurvára nem úgy van
na ő is Aszuka (ő az egyik egér)
a videó leírásában ott van mindegyik egér neve, gugli kidobja az ikszüket
Napozzatok rendszeresen ne hogy elhidd a (((((hülyeségük)))) hogy az káros goj és semmit szükséged rá
Halott szar.
>>221401563azért azt a ruszki legényt nehogy elkezdd postázni
vagy az tatár?
>>221401434szóval maciJEGES MEDVE
>>221399687te geci hülye vagy de szórakoztató
>>221401707nehezen tudom kivenni mi van a kezében mert nagyon beleolvad a környezetbebiztos doraemon azt szeretik a rizsekasszem amacünek is a kedvence
>>221401723lol pedofil ha te lehülyéznél annak csak örülnék mert ha egy ekkora országos hülye lehülyéz az csak annak lehet a bizonyítéka hogy nem vagyok az
>>221401790ő...szóval neki mi is a neve?azt hiszem, elfelejtettem
>>221401778Szerintem is geci beteg elme vagy. DE nem látok bele mi lehet a bajod. Biztos megvannak az okaid.>>221401778 Terápiára mikor veszed a bátorságot???
láttam reggel egy jó pióalmát de már nem találom
>>2214017784. embert pedofilozod
ez jó Aszukának számít?
>>221401911nekem tetszik
>>221401872honnan tudnád, hogy annyian vannak, ha nem a te alteregóid?na itt az ideje egyesülni velük genszokijóban
>>221401820jiwonowadays_
>>221401872te nem vagy ember, gyerektapizó
>>221401944szerintem nem annyira illik hozzá
>>221401872itt ez megy már kb. 3 éve. welcome to /ka/. nem is értem miért belterjes halott szar ez a generál
aszuka a legszebb meg a pió is szép de a kettő együtt valahogy mégse
>>221401850miért nem mentetted le te reddit
>>221402056sajnos még nagyon reggel voltkörülbelül addig néztem meg ameddig a kávém főtt
ez lehetett az de mintha meglett volna az egészalakos kép ismindenesetre meg kell bolondulni
>>221402148jó posta
ez a pió elég szégyentelen azért
Tisza: nyertFidesz: megbukott
>>221402283Vitya még győzhet dehiszen
>>221402034>lookazta rudisz ezzel aztán kimaxxoltad a b1et
ezt hogy nem láttam eddig még
>>221402513nekem szokta mutatni
>>221402543amacüt nem adom kusolj
>>221402361
szűz tombolás
>>221402579ez is szláv férfi
nyög? Midorit megkínálja?
árad az szdsz
>>221402672*FKGP
anonszán bereharrgatsz a regkedvesebb daromba?https://www.youtube.com/watch?v=uFJC7EFf5HQ
>>221402638egyet megevett a többit eltette nekem
>>221402887Amúgy annyira vicces Milcsi, mert láthatóan buksz a csábbikra, ebből 12 egy tucat van kb. minden sarkon és még így se.
hamilton fasza vagyok
>>221402283hű-ha micsoda fasza van a csajnak
>>221403185Cigány?
>>221402907beszélgetni szeretnél?
>>221403221faszt szeretnék
>>221403221Egy szűzzel? Annak annyi értelme, mint egy meztelencsigával kommunikálni.
>>221403242mégis a figyelmét keresed
>>221403437Most miért beszélsz harmadik személyben magadról?
átlagos tiszás gyerekbaszó pedofil kurva
>>221403534egy elég fontos jelzőt kihagytál
>>221403692ruszin!
>>221403692nem volt otthon karácsonyfája?
>>221403469most rólad beszélünk, dildós, ahogy szeretted volna
de most komolyankicsit lotyós
na még egy travi lövöldöző
Háp háp.
>>221403534felizgat?
>>221404866ilyet kaptam én is a kolléganőmtőlcsak az én kacsám nem travi hanem a kaszássajnos a kádban az oldalára bukik mert nem teljesen szimmetrikus
>>221400751neked mi a szélsőjobb? csak kérdezem, mert azt látom, hogy amit a legtöbben széljobbnak neveznek az jobb esetben jobb közép, rosszabb esetben kóservatívizmus.
>>221406616Ha a homokszekszualisták óvszert kell használjanak az már szælschœlyoóbb.
>>221403945Miért beszélsz harmadik személyben magadról?
>>221407196mert ő viccen kívül elhiszi, hogy a fejében lévő hangok igaziak, beleértve a képzeletbeli ellenségeit is.
szarok
>>221400751>az hogy mellette német gyár van a magyar fődön az persze nem baj?Nem mert ők árják és tiszta akut csinálnak
Csitosze: maci?
>>221408762de mi a fasztól lenne ez maci most úgy őszintén
>Hosszú szünet után új résszel tér vissza a nagy visszhangot kiváltó Szabadkőművesek és Trianon sorozat. A hetedik epizódban Raffay Ernő ezúttal a Rothschild család magyarországi szerepéről, a nemzetközi pénzhatalom működéséről és a háttérben zajló történelmi folyamatokról beszél – úgy, ahogy azt a mainstream történetírás ritkán vagy egyáltalán nem teszi meg, írja a Magyar Jelen.ez mind szép és jó de ezzel még mindig nem lesz 5 százaléknál több, miért az ilyen niche szarokra kell rágyógyulni mindig? a normik azért normik, mert hisznek a rendszerben és abban, hogy nekik ebből hasznuk származik, először arról kell meggyőzni őket, hogy a rendszer nem működik és majd utána lehet taglalni azt, hogy a rendszer miért nem működik és hogy miért lett szándékosan így tervezve. a dolog nem úgy kezdődik, hogy elmeséled nekik hogyan hódító vilmos a normandiai zsidókat a középkori angliába és azok hogyan ragadták magukhoz a pénzteremtés privilégiunát, hanem úgy, hogy elmagyarázod nekik miért nem működik az adósság alapú bankrendszer és hogy miért elkerülhetetlen a tömegek kifosztása annak érdekében, hogy fent tudjon maradni. ez a nulladik lépés, kinyírni a normik bizalmát a rendszerben és ha ez megvan, akkor elmagyarázzuk nekik, hogy miért lett direkt így felépítve és hogy mi a helyes alternatíva. az a baj a széljobbal, hogy mindenki a radikálisokat akarja még jobban radikalizálni, nem pedig új radikálisokat teremteni a normikból. az 5 százalékot hiába radikalizálod még jobban, ugyanúgy 5 százalék marad, most az kell, hogy megszólítuk a normikat és leromboljuk a rendszerbe vetett bizalmukat és akkor az 5 százalék talán felmegy 10-re vagy tovább is. ja és még valami: a gój és a normi nem ugyanaz, ne használjuk őket egymás szinonímájaként, a gój menthetetlen, a normi menthető.
férgek vannak az ánuszomban :SSSaktívan kertészkedek hetek óta farmermaxxingolok és tessék: megjelent az orsóféreg vagy cérna vagy tudja mi a geci a kaksiba :OOOOOOOOna most aztán mehet a tökmag olaj meg foghatyma -.-
>>221410099leszarom
vesszen a triatlon vagy mi
>>221410099
szólj egy kígyóbűvölőnek, hogy furulyázzon valamit hogy kitáncoljanak belőled a lárvák.
>>221408806csak egy menő állatnak találom őket (bár a dorombolós kacsák menőbbek)a címerünkben is maci van
nektek föl kellet állni amikor begyütt egy tanár az osztájba? mink azt is mondtuk hogy erőt egésséget pedig már nem is volt kommunizmús.
>>221410394addig értem, de attól még a rizs nem lesz medve
>>221410409felállni? minden óra úgy kezdődött hogy osztály vigyázz!