kurva anyátok
jó reggelt de nem a szüzeknek
jó reggelt csak a szüzeknek
fonál himnuszhttps://www.youtube.com/watch?v=irNDZhcd9yw
https://www.youtube.com/watch?v=NP6-aMAGTok
Ki csinálta jobban a cigány szopkodást: Vitya vagy Petike?
>>221420926Feri
>>221420926Peti még nem húzott fel egy több milliárdos stadiont a kedvenc cigány falujában
>>221421050Felcsút fehér falu
>>221421086XD
jöhet
van tükröd az országodban?
>>221420926>csépéemelés>cigány himnuszminek megkérdezni egyáltalán?
nos hát igen>>221418119
nem tom ez a brutál mahiró lett-e postázva tegnap
'lógus állapota: kifejetetten jó>>221421029
'zesség állapota: örök
sajtfejű fonál is jó>>221405612
>>221416535jeszus
>>221421498nem
>>221421568ő meg már kiadhatna valami új fotósorozatot
ha beindul, vérprosztó
>>221421556és még csütörtök sincs, kiváló
ez vajon dzsítpété?
>>221421564>>221421719na megnéztem sajnos dsítpétéPetra megtarthatja a koronát
még mindig nem tudom ő kicsoda
örjöngenek a szüzek
>>221422005bárcsak
maci
>>221422109mert?
egyértelműen túl nagy
>>221422177hát brummog
>>221422349jól van majd egyszer megszokom de akkor sincs semmi értelme
>>221422381ő az Aszuka?
Halott szar.
>>221422456fú ezt most vissza kéne néznemshupure osztotta meg a képét
>>221422461Ötszáz lejt adok annak aki anális repedést okoz Smoothlegsgregnek.
>>221422553Nem izgat fel.
A leendő miniszter ezután az esélyegyenlőségi területet járta körbe. A nők szerepvállalását mind a politikai, mind a közéletben erősíteni kívánják, és büszkén utalt rá, hogy a magyar Országgyűlésben még soha nem ült ennyi női képviselő – a Tisza frakciójában 44 nő foglalt helyet. A roma közösség képviseletére is külön kitért: öt roma származású országgyűlési képviselő tett esküt a ciklus kezdetén.
Azért az a tegnapi MP vidi a Karmelitából meg a mai a Miniszériumokból.... Absolute Cinema!
>>221423409Popi te éltél Ceaucescu alatt. Nézd már meg a Peti videókat és nyilatkozz légyszi.
nitó risza gödörpostázik
ja bocs másik kép
>>221423883>>221423909jó posták
a követendő példa
>>221423980a picsa eltakarása?
Ez a Ruff is kőkemény, jól kiosztotta a Fideszes szarokat LÓL.
>>221424076Nem!
a haj
Kármán rabbi már hozza is vissza a régi katát, ÁRADJON
>>221424155A Tiszában még a zsidó is bázisolt.
>>221424149ruszin faszra szabva
>>221424155akkor megint kirúgnak és visszavesznek félfizetéssel katásnak?
inteligens
hát Jüzüha nem követi a példát
>>221424500én úgy látom, követi
>>221424530szeptemberig legfeljebb utána vágatja
>>221423450A szarbánista belső építészet túl germán meg liminal space. Ceaușescunak az interbellikus meg viktoriánus dolgok tetszettek. https://youtube.com/watch?v=BQBT_b2zmXY
>>221424603vigyori engem nem így tájékoztatott
ki a menő? Rikó
>>221425081veled nem szokott beszélni
Îșthenem bárcsak szarrá verne engem.
>>221424426>akkor megint kirúgnakMivel szarpostázol munkaidőben lehet
>>221424426>megint
Konoe Rikó feneke
>>221425550coca erről panaszkodottamikor a kovid alatt engedélyezték a katát kb. mindenkinek, őt rögtön kirúgta a multija, hogy másnapi kezdettel "felbéreljék" fele fizetésért ún. vállalkozókéntez lesz az r/hángári okostojások sora is
Átlátszó: szexképes zsarolásért ítélték el „Buddhát”, a Tisza Párt hekkerétA lap úgy tudja, hogy a Tisza Pártból az elmúlt két évben több tucat önkéntest és stábtagot eltávolítottak a „Buddha” által prezentált kémgyanúk alapján, most pedig fontos pozíciót szánnak neki a Belügyminisztériumban, ahol szenzitív adatokhoz férne hozzá a rovott múltú informatikus.forradalmunk tisztasága ezt is megengedi
>„Figyeljenek bennünket, kérjenek számon bennünket!” Magyar Péter miniszterelnök szombati beiktatási beszédében a sajtószabadság helyreállítását ígérte. Édesapja, Magyar István pedig a 24.hu-nak nyilatkozva mindezt megtoldotta azzal, hogy azt üzente a sajtónak: „kritizálják ezt a kormányt is kíméletlenül”. Úgyhogy meg is kezdenénk a sort: az ebben a cikkben szereplő témákról hosszú kérdéssort küldtünk a Tisza Pártnak és Pósfai Gábor kijelölt belügyminiszternek még a múlt héten, ám a sajtóval való bánásmódra vonatkozó hangzatos ígéretek ellenére semmilyen választ nem kaptunk senkitől.kekÁtlátszó egy hétig várt a hírrel, hátha pötyike lesz szíves valamilyen magyarázattal előhozakodni
Az első-, és másodfokú ítéletekben rögzített tényállás szerint M.T. 2008-ban feltörte a sértett IWIW profilját és az email cím megváltoztatásával kizárta onnan a sértettet. Ezután a feketekez666@gmail.com címről a e-mailt küldött a sértettnek, amelyhez a sértett gépéről megszerzett „szexuális tartalmú” fényképeket csatolt azzal, hogy amennyiben nem szeretné azok közzétételét az IWIW-es adatlapján, akkor fizessen 300 ezer forintot. A sértett a kért összeget két részletben meg is fizette az M.T. által nyitott bankszámlára.
>M.T. 2024 júliusában bukkant fel a Tisza Pártnál egy kibervédelmi javaslattal, amit az addig ott önkénteskedő informatikai szakértő, aki már készítette a kibervédelmi terveket kiegészítve a kockázatelemzéssel, gyenge minőségűnek minősített, valamint M.T. múltját és referenciáját kockázatosnak ítélte. Radnai Márk alelnök ezután a szervezetben kémnek minősítette az illetőt, aki a félkész kibervédelmi terveket a kollégáinak átadta és távozott.ajaj szóval a Radnai tolta ezt a faszit
>A kilépett informatikus által készített tervekben szerepelt egy tapasztalt szakértőkből álló kibervédelmi névsor, akik közül később valakit az akkori munkahelyéről eltávolítottak emiatt. Ez a forrásunk arra is felhívta a figyelmünket, hogy a Discordos és a Tisza Világ appos adatszivárgások is akkor történtek, amikor „Buddha” felelt az informatikai biztonságért, tehát az általa kiépített kibervédelem finoman fogalmazva sem működött az elvárható szinten.hmmm tehát akkor mégse az orosz hekkerek voltak?ezt most már ki szabad mondani?
>Egy másik forrásunk 2024 szeptemberétől vett részt a párt munkájában, „HR támogató” tevékenységet végzett. Feladatkörének része volt az újonnan jelentkezők ellenőrzése is nyílt forrásokból elérhető információk alapján. Őt a 2024-es év végén nyilvánították kémnek és küldték el, miután gyanússá vált neki M.T. tevékenysége, aki állítása szerint több tucat lojális önkéntest küldött el például „fidesz-ügynökség” vádjával a szervezettől, paranoid légkört teremtett, és „erkölcstelenül bánt a nőkkel”.>Egy harmadik forrásunk szintén a nőkkel való bánásmódot említi, úgy emlékszik, hogy M.T. felelősségre vonását is tervezték egy női önkéntes állítólagos zaklatása miatt, amit aztán a „Henry-ügy” elsodort. A zaklatási ügyben állítólag érintett nőt az Átlátszó is felhívta, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülésünket: a Tisza Párt sajtóosztályához irányított minket, akik semmit nem válaszoltak az ezzel kapcsolatos kérdésünkre sem.kicsit úgy hangzik, mintha ezt a Henry-ügyet a dagadt találta volna ki, hogy fedezze a seggét
Fizetnek téged azért hogy ide másolj be cikkeket?
>Beszéltünk olyan érintettel is, aki az időbeli egybeesés miatt még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy valamilyen módon maga M.T. „generálhatta” a „Henry”-ügyet a bizalom visszaszerzésére a pártban: az elhíresült üzenetváltás a Session nevű applikáción zajlott „Henry” és „Gundalf” között, ahol nem lehet név, telefonszám vagy e-mail cím alapján keresni a felhasználókat, hanem ahhoz egy speciális kódra van szükség, amit csak az érintett adhat meg.ÁHÁHÁHÁHÁHÁ és tényleg ő találta ki>Már 2019-ben titkosszolgálati eszközöket importált volna>Az Átlátszó birtokába került dokumentumok tanúsága szerint M.T. 2019-ben jogi szakvéleményt rendelt egy budapesti ügyvédi irodától két, a szakvélemény szerint titkosszolgálati/haditechnikai eszköznek minősülő informatikai termék magyarországi forgalmazásának lehetőségeiről, ezeket az eszközöket az általa Nagy-Britanniában alapított Stohastik Ltd. nevű cég forgalmazta volna. Emiatt már akkor, jóval a Tisza Párt színre lépése előtt a kémelhárítás látókörébe került.
Ez azért fontos, mert a választási kampány hajrájában kirobbant „Henry”-ügyet a független és a kormánypárti sajtó radikálisan eltérő módon keretezte: a Direkt36 tényfeltáró cikke és Szabó Bence rendőrszázados ahhoz készült interjúja azt sugallta, hogy az állami titkosszolgálat mondvacsinált indokkal indított politikai célú műveletet a Tisza Párt informatikusai ellen a párt informatikai rendszerének bedöntésére, miközben a kormányzati kommunikáció ezzel szemben „ukrán/tiszás kémügyként” próbálta magyarázni a történetet a választás előtt.A valóság azonban ezúttal mindkét verziónál bonyolultabbnak tűnik. Amint arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk, nagyon valószínűtlen, hogy a fiatal tiszás informatikust, „Gundalfot” megkörnyékező, a Tisza Párt bedöntését tervező, „Henry” álnéven üzengető támadó mögött az Alkotmányvédelmi Hivatal hivatásos állománya állt volna.>nagyon valószínűtlen, hogy a fiatal tiszás informatikust, „Gundalfot” megkörnyékező, a Tisza Párt bedöntését tervező, „Henry” álnéven üzengető támadó mögött az Alkotmányvédelmi Hivatal hivatásos állománya állt volna.tehát>Henry-ügy kamu>Buddhát 2019 óta figyelték, nem a tiszás kötődései miatt>tehát a Szabó Bence-sztori is kamua többit már ide se fosom, ennyi káröröm elég egy napra
Ruffnak van elérhető családfája?
Zuhog, ezt is Gajdosnak köszönhetjük
Gyurkó Szilvia felel majd a gyermekvédelemért a Szociális és Családügyi Minisztériumnál
>>221426408Na végre tranzicionált a Feri.
>>221426427nem arról volt szó hogy a Feri nem is zsidó?
>>221426462
>>221425827De most akkor erről is hazudott P. Szabolcs?
Európai konkurens döntheti meg az Unreal Engine 5 uralmát
>>221426539á ő biztos nem :D
enni kellén pl. most nagyon jó gyrost ettem
>>221426654>gyrost
'ód'úd
>>221426654én sárgaborsófőzeléket denagyon jó volt
>>221426846okos: tudja, hogy szláv fiú után kell menni
>>221427021mégis elrabolta a szívét egy magyar betyár
nagybarna indiaiszuperior fasz
mijabit
szüz
https://www.youtube.com/shorts/DANXiMXYVuo
HAHAHAFELÁLLT A TISZA KORMÁNYVÉGE VAN GECIIIIXXDDDDD
>Közleményt adott ki kedden a Belügyminisztérium (BM) arról, hogy sikeres az épületlátogatási programjuk. A tárca szerint 2025 februárja óta összesen 1878 ember vett részt a budai Várban található minisztériumi épület vezetett sétáin.Azért még 1-2 utolsó utáni hazugságot még be kell vinni LÓL
>>221430256Háború
szóval a zsidó áttérés úgy zajlik, hogy megtanulsz héberül, elmész a zsinagógába ajvékolni, levágják a pöcsöd csücskét, aztán a rabbi diadalmasan kijelenti, hogy te valójában mindig zsidó voltál, benned mindig is zsidó lélek lakozott, ami csupán letért ábrahám útjáról. a zsidók abban hisznek, hogy zsidónak születni kell, szóval aki "áttér" az valójában csak "hazatér" , mert gójból nem lehet zsidó, maga a tény, hogy sikerül "áttérned" annak a jele a zsidók szerint, hogy te mindvégig zsidó voltál, különben nem sikerült volna. amit a talmud mond a gójokról az nagyon hasonlít arra az npc elméletre, amiben már régóta hiszek, azaz hogy az emberek nagy része valójában csak alapszinten funkcionál és csak a fizikai igényeit akarja kielégíteni, semmi másra nem törekszik, a talmud szerint pedig a gójok nagyjából szintén ezt teszik és ez az ismérvük, ezért nem tekinthetőek embernek, mert nincs meg bennük az isteni szikra azaz nincs zsidó lelkük. mi van ha igazuk van? jelenleg a zsidók az egyetlenek a világon, akiket érdekel más is azon túl, hogy legyen mit zabálniuk és legyen mit megbaszniuk, persze a céljaik ettől nem lesznek nemesek, de a tény hogy van valami, ami motiválja őket a fizikai igényeik kielégítésén túl az tagadhatatlan. a néhány gój aki ezen átlát az pedig a saját logikájuk szerint eltévedt zsidó lélek, aki leszakadt ábrahám szövetségéből, de megmaradt bennük az isteni szikra. ha fogjuk a talmudot és kicseréjük a gójokat az npc normikra, akkor kb. megkapjuk a társadalom jelenlegi látleletét, ami hát szerintem nagyon érdekes.
füminyán
>>221431018aki szerint Isten nem akarja hogy sült karajt egyél tejfölös gombával annak nem lehet igaza
>>221431018Mindenképpen muszály a körülmetélés vagy lehet ezt anélkül is?
>>221431914amennyire én tudom az egyetlen felmentő körülmény a vérzékenységre való hajlam, de az is csak az újszülötteknél.
>>221432044Akkor nem leszek zsidó.
Azé baszki, Sanyi Papának is volt ízlése.
>Pár napig erről beszélt a fél ország, aztán Magyar Péter kiállt a nyilvánosság elé azzal, hogy igen, abban a szobában és azon az ágyon szexelt az exbarátnőjével, előfordul az ilyesmi, felnőtt emberek olykor szexelni szoktak, senkinek semmi köze hozzá.>felnőtt emberek olykor szexelni szoktakna EZ a hülyeség
>>221432766Igen, soha, senki a világon nem szexel még. xD
ez a gulyás annyit pofázik mostanában, kornányinfókon sohase mondott semmit
>>221432982>Gulyi (akinek még életében nem hagyta el igaz szó a szályát) Geri aszondja, a minisztériumok nem költöttek az interregnum alatt>Magyar Giganagyfasz Peti kiküld egy kérőt, hogy akkor most mi van>visszakapja mert ő most az Orbán amin kiderül, hogy HÉT kibaszott minisztérium szórta a pénzt még az interregnum alatt isA FIDESZ szét fogja baszni magát. Ezeknek a vérében is oxigén helyett hazugság van és nem fogják fel, hogy ha most hazudnak, akkor az bizony azonnal ki is derül.
Hol van már a háború? Már szeretném szexelni a katona feleségeket
>>221433253Dehiszen te mész a háborúba.
>>221433321Én fel vagyok mentve.
>>221433321Én sárga cédulás vagyok engem nem vihetnek
nagynak? nagy
>>221433418>>221433438Ukrajnában sincs felmentés. Csak akkor nem visznek, ha lány vagy.
>>221433473hosszúnak is elég hosszú
>>221433321ha rajta vagy egy listán, mert valamiért túl szélsőségesnek találnak, akkor nem leszel behívva, mert félnek tőle, hogy elkezdenéd lelőni a komisszárokat. az oroszok épp ezért nem sorozzák be az ismert fehér szupremácistákat (igen, vannak oroszországban ilyenek, a putyini rezsim utálja is őket), cserébe azonnal mennek a börtönbe, szvsz még mindig jobb alternatíva, mint felrobbanni valahol odessza határában.ja és viccen kívül a cigányokat se sorozzák, mert ha megpróbálnak elvinni egy cigányt, akkor a teljes gettó kivonul az utcára és meglincseli a sorozókat, megint csak egy újabb bizonyíték arra mekkora gójrabszolga a fehér emberek nagy része.
>>221433619főleg itt
ma 21-kor ne felejtsétek el nézni a duna tv-t
>>221434214lehet bekapcsolom háttérnek de én nem láttam még egy részt se belőle
>>221433321én tiplizek valami távoli Francia polinéz szigetre nemsoká. Figyeld meg szarbán megidézte azt a timelinet hogy itt háború lesz pedig csak mémének szánta
nekem meg még tévén se nincsen.
>>221433253és a macska adó? Arról mért nem beszél senki?
komolyan nagy
a műsor elkezdődöttmicsoda fordulat
a szüzesség örökmicsoda fordulat
én is elmennék hozzá könyvelőnek
hú a kékruhás még cukibb
kurva nvidia app csak feketeséget vett fel
Segg
neked vannak falitekercseid az országodban?
ZABA VAN
mi van most ezek össze is házasodtak?
ja én azt hittem abban fogadtak hogy nem fog őmellé ágyast fogadni
>élőben közvetíti a szüzességétkösz de leiratkoznék
hát ez elég erkölcstelen volt
nagynéni elég nagy milf
>dorbézolás?
>>221437559grill meg szesz jöhetne most
>>221437981mi azt csináljuk Ha-Nüllelte oldd meg magadnak
>>221438254mijabinak amúgy is nagyobb a csöcse
Mészáros Lőrinc legerősebb hűbérese vagyok
TÖMEG GYEREK TÖMEGGYILKOS FÉREG, ODAMEGYÜNK ÖSSZETÖRJÜK A CSONTJAIDAT TE ÁLLAT HÁT BETÖRÜNK A LAKÁSODBA ÖCSÉM, CSAK SZÉTSZÓROM AZ INTERNETEN, még ha nem is mennénk oda elmegyünk hozzád Bognár,és megmutatjuk a pofádat az egész világnak azzal kezdünk SOHA TÖBBÉ NEM SZÁLLUNK LE RÓLAD, SOHA TÖBBET, EGYET.. GYEREKENKÉNT EGY CSONT, EGY GYEREK, EGY CSONT BOGNÁR BÁLINTÉS A CSALÁDODNAK ÉS MINDEN MUNKATÁRSADNAK AKI ODAÁLL, EGY GYEREK, EGY CSONT, MEGÉRTETTED?! NEM FOGOD HALOMRAGYILKOLNI A VILÁG NÉPEIT, NAGYON SOKAN VANNAK, AKIK ÖSSZEAKARJÁK TÖRNIAZ ILYEN FÉRGEKNEK AZ AGYÁT, A KOPONYÁD CSONTSZILÁNKJAIT AZ AGYADBA, A CSALÁDOD CSONTSZILÁNKJAIT AZ AGYADBA BOGNÁRmi az anyádat képzelsz te, hogy jössz te ahhoz, hogy valakinek levegyed a videóját, hogy jössz te ahhoz... azért mert nem tömeggyilkos MERT TE GYERMEKTÖMEGGYILKOS VAGY ÉS EGY CSOMÓ GYERMEK JÁR ARRA A PORTÁLRA TE ROHADT ÁLLAT, HÁT ÖSSZETÖRÖM A CSONTJAIDAT hogy jössz te ahhoz, hogy levegyél olyan filmeket, amik életet mentenek te szemét patkány A VILÁG MINDEN NÉPÉÉRT FELELNI FOGSZ TE ROHADT ÁLLAT HÁT, SEMMI NEM ÁLLÍT MEG MINKET KÖZÖTTÜNK TÖBBEN VANNAK AKIK EGY PILLANATRA NEM FÉLNEK a haláltól MIT KÉPZELSZ TE NEMZETKÖZI TERRORISTA GYEREKTÖMEGGYILKOS, SZÉTSZÓRÓM A BOLYGÓN AZOKAT AMIKET TETTÉL, VÉRDÍJAT TŰZÖK KI A FEJEDRE TE ROHADT ÁLLAT, HÁNYAN VANNAK a bolygón szerinted, akik az ilyeneket mint te és családod meg munkatársaid KÉJJEL TAPOSNÁK BELE A FÖLDBE SZILÁNKOSRA A CSONTJAIDAT AHOGY A GYEREKEKKEL TETTÉTEK, SZILÁNKOSRA A CSALÁDODDAL EGYÜTT
>>221444249és lefoglaljátok a gépeinket, mi? azért hogy ne tudjunk tényt feltárni a bűncselekményeitekről, hát mi a kurva anyádat képzelsz, mi a kurva anyádat képzelsz DRASKOVICS JUHÁSZ PATKÁNY MI A KI A GECI VAGY TE?! KI A FASZ VAGY TE?! MILYEN JOGON? MEG FOGSZ DÖGLENI A KURVA ANYÁDAT jobb lesz így HÁT MI A KURVA ANYÁDAT TETTÉL EVVEL AZ ORSZÁGGAL TE PATKÁNY KI A PÉLDAKÉPED BUSH? VAGY EGYBŐL A FENEVAD? ki a mestered Juhász? Ki az operátor? HÁ' BELEKÖPÖK A KAMERÁBA AZ MVH5-TEL HÁ' SZARRAL KENEM KI A FALÁT TE SZEMÉT PATKÁNY HÁT MI A KURVA ANYÁDAT KÉPZELSZ?! a darabjai... KI A FASZ VAGY TE juhász... MIT CSINÁLSZ AZ ANYÁD PICSÁJÁT MI? KIT ÖLSZ TE MEG?! Juhász a darabjaiddal fogjuk szétszor* feldarabolunk és szétküldünk HÁT NINCS VISSZA AZ ÉLETEDBŐL FÉL ÉV EGY NAP, AMIT TETTÉL AMIT TETTETEK, HÁT MEGDÖGLESZ BAJNAIVAL TE SZEMÉT PATKÁNY hát nem gondolod Juhász, hogy a világtörténelem legnagyobb világreformjához a forradalomnak is a legnagyobbnak kell lennie? he? HÁ' KI A FASZ VAGY EGY FOGYÓCIKK VAGY BASZD MEG, KI VOLT ELŐTTED FRICSÚR TAKONY??!!
Szarott hal.
Verem.
Hogy hogy?
Nyert a Pötyi.
Jó reggelt minden szűznek
a magyarpéter tönkre tette a zórszágot 7 óra alatt a kurva anyjááát most minden szar és bemzin is el fog fogyni!
Felizgat!
>Jogerősen elítélték 2014-ben a Buddha néven ismertté vált informatikust, M. T.-t, miután szexképekkel zsarolt meg valakit – írta az Átlátszó. A férfi 2008-ban váltságdíjat kért és kapott azért, hogy a sértett gépéről megszerzett felvételeket ne hozza nyilvánosságra. A bíróság zsarolás bűntettében és információs rendszer elleni bűncselekményben is bűnösnek találta, jogerősen egy év felfüggesztett börtönbüntetésre és kártérítés megfizetésére ítélte.szóval már nem cigány purdékat erőszakoló zsideszesek fogják irányítani az életed, hanem diszkordon grúmoló tranyók.
>>2214478072008ban nem volt diszkord
>Önök láttak már átműtött óvodást? Mert én még nem láttam>Az oktatási rendszer gyökeres átalakítására készül a leendő oktatási és gyermekügyi miniszter. Lannert Juditot hétfőn hallgatta meg az Országgyűlés Oktatásügyi Bizottsága, ahol részletesen ismertette a programját. Gyermekközpontú oktatást, több önállóságot az iskoláknak, kevesebb tantárgyat, új alaptantervet, rugalmasabb munkarendet is ígért.én igen, a szerencsétlent úgy hívják, hogy Jazz Jennings, egy szerencsétlen srác, akit a pszichopata anyja addig grúmolt, amíg tranyó nem lett, később pedig a faszát is levágatta.a dolog sötét iróniája az, hogy Jazz már 8 éves korától kezdve hormon blokkolókat szedett, ami miatt sose nőtt meg rendesen a pöcse, emiatt pedig nem volt elég "anyag", amiből az (((orvosok))) "vaginát" tudtak volna csinálni neki, emiatt pedig többször újra kellett "műteni", a komplikációkba pedig majdnem belehalt. természetesen súlyos mentális betegségek alakultak ki nála, komoly depresszióba esett, hónapokig volt öngyilkosság prevenciós megfigyelés alatt és kényszeres evő lett, emiatt pedig veszélyesen túlsúlyos lett és idejekorán keringési problémái lettek.természetesen csonka családból származik és egyedülálló anya nevelte, mint a legtöbb leendő és aktuális tranyót, szóval inkább azon kéne elgondolkozni, hogy érdemes-e egy ilyen családmodellt támogatni.
>>221447807>Úgy tudjuk, hogy a Tisza Párt most mindennek ellenére fontos pozíciót szán M.T.-nek a Belügyminisztériumban, ahol szenzitív adatokhoz férne hozzá, talán még a polgári titkosszolgálatok felügyeletét is rábíznák a meg nem erősített értesülésünk szerint.>A témával kapcsolatban a múlt héten kérdéssort küldtünk a Tisza Pártnak és Pósfai Gábor belügyminiszter-jelöltnek: arról érdeklődtünk, hogy tisztában voltak-e az informatikus múltjával, és hogy a fentiek tükrében alkalmasnak tartják-e „Buddhát” bármilyen szenzitív, belügyi pozícióra? Ha alkalmasnak tartják, milyen pozícióról van szó konkrétan? Választ senkitől nem kaptunk.>szerintünk egy discord mod fog valami fontos pozíciót kapni. Hogy ez igaz az nem tudjukHát akkor jó. Szerintem nyomozzuk ki a 40e havi támogató multját is. Majd lehet mutogatni hogy majdnem 1/5000 bünöző támogatta a sátán pétert
>>221448243>veszélyesen túlsúlyos lettazóta már lefogyott az ozempicnek köszönhetően>csonka családból származikeleve örökbefogadott ha jól tudom
Itt van a hantavírus Magyarországon – most nagy a bajAz eset aggasztónak tűnhet, de nincs ok pánikra. A hantavírusok ritkán okoznak súlyos megbetegedést.
reggelt
jó reggelt jó szüzességet
Annyira vége van mint amennyire még soha nem volt vége
Momokó elhozta Rikó örülmaci
szűz
>>221448600>hantavírussemmiburger
>>221449428ez 3 külön posta kellett volna hogy legyen
a gázdugattyú jó vagy rosz dolog?
Több budai diák is a Blikknek nyilatkozott arról, hogy két, „egymáshoz közeli, egymással jó kapcsolatot ápoló” tanintézmény érintett egy szexuális zaklatással kapcsolatos ügyben. Az egyházi fenntartású elit intézmények diákjai – amelyekben milliós nagyságrendű az éves tandíj – arról számoltak be, hogy egy matektanár szexuális szolgáltatásért cserébe kínálta 18 évüket betöltött, de még mindig végzős lányoknak a matematikai tételsorokat, valamint a korrepetálást. A másik iskola tanára, aki jól ismer minket, a matematikaérettségi előtt küldött több végzős lánynak is üzenetet, hogy egy együtt töltött intim éjszakáért segítséget nyújt abban, milyen konkrét feladatok lesznek az érettségin – mondta az egyik diáklány ismerőse a lapnak. Hozzátette, hogy hiába töltötték be a 18. életévüket a lányok, az ajánlat akkor is etikátlan, a tételsorok kiszivárogtatása pedig jogsértő is lehet. Egyik lány sem élt az ajánlattal.
>>221448964dehiszen még nyerhet
szarvaspostások ebben a fonálban>>>/pol/534989650
a zaba következő volt:marha pho levesgyömbéres marha
>>221450764mármint a marha az külön fogás vagy a levesbe kaptad?
>>221450764baszki olyan rég postázott hogy egy percet kellett gondolkodnom a nevén
...
>>221450573vége valami értelmes dolog
>>221450788a gyömbér marha külön fogás volt
elfelejtettem rizst csatolni
>>221450906fú de lecsúszna most valami olcsó kínai büfés serpenyős szloppa sült tésztával
örök szüzek
>>221450861csak vicceltem, MI generálta képtosze még oda is írta hogy kipróbálta hogy nézne ki rövidebb hajjal és úgy döntött hogy ő hosszú és kócos akar maradni
Na ma mekkora szítelés lesz?1. nap Magyar Péter országában.Mostantól ezt minden nap megkapjátok, had robbanjon fel szűz picsa.
>Feloszlathatják az izraeli parlamentetMilán már tuti feldobbant lól. Vége van a zsidókirálynak is.
>el ne mondjátok a gójjnak
>>221454527Magyar Péter miatt van 600 felett a benzin
Hé /ka/, nevezd el a bandámat!
jöttök félmeztelen edzeni velem éhgyomorra a ligetbe? kajak 2 hete csinálom, annyira gecijól érzem magam egész héten. ez a trad spártai út amit járni kell
>>221455003És Magyar Péter miatt vagy szűz is?
>>221455058Magnum Szauna, ott nem kár a gőzért.
>>221455126https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__10012758-milyen-ez-a-hires-nevetes-magnum-szaunami vagy te, valami román erasztész?
Peti igazi MILF-hunter. Mondjuk az oktatási az annyira nem, de a többi, főleg a Forsthoffer. Még a neve is vadító.
>>221455053zsidesz vadászok
>>221455053A szűzgyilkolók.
>>221455053Fogd me a katám
>>221455261>ForsthofferA nyaka fojtogatásra lett teremtve
>>221456233Ha Peti nem keféli rojtosra a segge lyukát akkor biza nem az én miniszterelnököm!
ha van -20 000 Ft túlfizetésem a NAV-nál, az nem azt jelenti, hogy TARTOZÁSOM van? ezek most direkt fogalmaznak úgy, hogy félre lehessen érteni?
>>221456847Kis ember, kis foci. Amúgy elvileg a -20k az pont a túlfizetés.
>>221456847zsidó nav zsidó adó zsidó kormány ezt mind el kell törölni a gecibe
>>221457138SZŰZADÓTSZŰZADÓT
>Heves orosz dróntámadások érték Kárpátalját, robbanás rázta meg Munkácsot, drón csapódott be Ungváron isa Trad™ Keresztény™ értékek védelmezői éppen a magyarok lakta régiót bombázzák, hogy felszabadítsák őket és hogy megértessék velük, hogy ők a barátaik, akik csak segíteni akarnak rajtuk.faszkodást leszámítva, biztosra veheted, hogy ez szarbán utolsó kicsinyes geciskedése.
>>221458051Igen bazdmeg, mert Munkácson van olyan kávéfőzőgyár, ami 1000 emberrel 24/7 kávéfőzőket gyárt, külföldi exportra. Én még életemben nem láttam Ukrán kávéfőzőt. A húgyránok (te) a háború első napja óra a magyarok mögé bújnak. A kárpátaljai egységeket elsőként küldték tűzhalálba.
Momokó: a legjobb
>>221458109te annyira aljas szar vagy hogy arra nincsenek szavak>inb4 érvelj nem érdemled meg.
>>221458241Neked anyád vagy apád a magyar amúgy?
>>221458257meg se kérdezem, hogy neked anyád vagy apád cigány, mert 100% hogy mindkettő, meg az is, hogy rokonok.
>>221458174jó posta
végre van egy normális és konstruktív ellenzék
>>221458293Ideges vagy, de választ kérek.
>>221458109>Én még életemben nem láttam Ukrán kávéfőzőt.pinát se láttál még de az is létezik
>>221458388Vicces vagy, szüzike.
>>221458241miért triggerel ennyire az igazság?
>>221451097https://soundcloud.com/vvrr_vvrr/malik-montana-ciach-bajera-ft-kaz-balagane-belmondo#t=3:26
>>221458519>timestamping doesn't work in embed linksadyou have to click it
>>221458540i understand halo and chujwhy am i listening to a nog
>>221458540idi do indiji pan
Midori is shilling this cartoon Know anything about it?
>>221458645>halo and chuji thought you understand russian language>>221458655>>221457836
>>221458714well russians and jeets are one race anyway you can go to saint petersburg too sar
>>221458705>prime videofuck it
>>221458714what why do you think huns speak russian in general?
>>221458471Mert elmenekült a háború elől mint az összes habzó-vérző szájú húgykrán lól. És még buzi is. Meg szűz is.
magyarul beszéljetek ti retkes taljánok
are people obsessed with e-celebs/lolcows in your cunt?>>221458826nah i thought ruszin understand it since he's posting in /ukr/, /ex-yu/ etc
Tinerețea mi s-a dus cu aniiii ......
miért van az, hogy a bázisolt trad keresztény oroszországból százezrével menekülnek emberek a hanyatló romlott nyugatra és nem pedig fordítva?
>>221458968És a hazád miér 20 millás? Tudod, 2022-ben még majdnem 50 volt.
>embereksounds funny
>>221458864wtf i thought you were smart
>>221459030what?
>>221459064nvm let it remain a secret
>>221459092aightcs2 time
>>221458864at the end of it it says žije ???trave. lives ????at the grassI don't get itI'd rather put effort into learning mandarin anyway shit ass song anyway
>>221459122>žije ???trave. lives ????at the grasstimestamp?do you mean>w policyjnym państwie, żyje ponad prawem?xD
>>221459106why not r6
>>221459162oh at least I made an effort didn't I
>>221458813i meandorohedoro is distributed by Netflix in the westdon't you pirate everything anyway?
sir
>>221459252new week new dropgotta pick up new skins and case o algo>>221459272sorry i just don't like when they put my heckin animu on normie streaming services>>221459379bro used Another Indian to make this post
>>221459379how did it know to draw bitch tits
>>221459416Dungeon Meshi was on Jeetflix toothey don't make creative decisions they just buy the right to distribute it in certain markets
>>221459500https://www.youtube.com/watch?v=ss7H363BNZM
d*lka? vége
>>221459536fugg they deleted the history of internetshttps://www.youtube.com/watch?v=0Y0cIoaHsU4
TAKARODJ A GÚNBARLANGOMBÓL TE POLÁK GECIIIIII AAAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHH
>>221459536szar a link tesó
>>221459572Istenem de gyönyörű ez a nő meg kell teljesen bolondulni
>>221459614https://desuarchive.org/int/search/text/ss7H363BNZM/to se ne vrati
also did you catch up on dorohedoro yet
only three episodes left and shit's really happening now
>>221459578Is this in God's language (Serbian)?
>>221459676>>221459704nahhttps://www.youtube.com/watch?v=egGJp_uDADU
>>221459730only subs
>>221459734time to do it
are they making you look for a jobor did they finally admit that correcting idiots on the internet is an important civic duty
>>221459776i have a lot of time to do itwhy not
>>221459638nem esz elgt
>>221459822Aszuka!
this could be you if s*ciety didn't force you to work
>>221459878was she making porn? or only nude grav?
>>221459907https://www.youtube.com/watch?v=3GTTIEu7WoM
>>221459912i think she has fantia tier stuff but i never looked for it
B)
'szthese type of women always go after a Rusyn dude
MP: Hatalmas faszommal verem agyon az orosz nagykövetet LIVE
a kínai pornó rájfenéje, hogy a lányok meg sem érzik a törpefütyköst. csak a szóló jó belőle.
>>221460216>a kínai pornó rájfenéje, hogy a lányok meg sem érzik a törpefütyköst. csak a szóló jó belőle.
te voltál már Hokkaidó legészakibb pontjánaz országodban
https://www.youtube.com/watch?v=DRJtnNAbmsQ
>>221460014nice
>>221460409bamboleo
new Fable when
>>221460041she's a confirmed betyárfuckerconfirmed by me that isbecause i'm that betyár
>>221460442https://n.uguu.se/WKJFwuPG.webm>>2214604672nd season was announced
macileves?
macierewicz
>>221460523mi a RÁKVÉRVÖRÖSFASZÁTkell érteni ezalatt?
>>221460605he looks goofy
>>221460657he's fucking goofy
>>221460608Japánban esznek macitde komolyan nézd meghttps://youtu.be/bpWwTAJrkQE
HOPP GECI HOPP HOPPPUGROTT A 40 MILLA ORBÁN PAPAMEHETSZ A HÍD ALÁ XDDDDDD
>>221460680...
>>221460716miyabi nooo don't get ayy lmao'd>>221460706>HOPP GECI >HOPP HOPPP
>>221460772i think she's just dying her eyebrows to match her hair
komoly kérdés>>221448835
she's not a natural redheadshokkingu!
>>221460891eléggé hasonlít a zühára
oda akartam írni hogy igen természetesen de a szöveg lemaradt
>>221460693Istenem mindig tudtam hogy a japók a legjobb fejek a világonlehet ennél bázisoltabbat tenni?
fú amúgy ki is volt az a manysi-chanti etnográfus aki beskizult és öngyilkos lett mert az a képzete támadt hogy egy olyan szertartást látott amit neki nem szabadott volna?
eszembe jutott, Schmidt Éva
https://schmidt-eva-archivum.nytud.hu/hu/archivum?type=audio&id=666&searchterm=medve&sort=relevance&groupBy=batch&format=audiona szóval ő is feljegyezte hogy volt a hantiknak medveevő szertartása
make new one or i will do it
https://www.twitch.tv/jinnyttyteker hozzátok popi
>>221461440>>221462063>>221462063>>221462063