Burzujsko izdanje
prvi za Lukea Kuckojebooka iz Trebinje Citya
>>221430453plavokosa miflara 50 godina
Šta je kurci? Okinile se jel?
jedem spagete i to one prave iz italije dok sirotinja umire od gladi
Izgubio pet jevriča ili me netko opljačkao.Da idem i pitam ljude jel imate 5 jevriča?
zkj nam nisi odg kuckojebe? imas li vise od 160? na cm mislimo naravno za iq znamo da si dvocifrenko kek
Stiže kraj priče jednog momka-propalice.
>>221430671Prije neki dan sam pocijepanih 5eura, sto slepam u novcanik mjesecima, ubacio u poker aparat i zaradio 10
>>221430681zakaj govoris za sebe u mnozini kek
Plašim se rata gde če brat na brata.
>>221430664patnja uboge sirotinje je najbolji zacin dbi
>>221430779zato kaj znam da nisam jedini pito hehehe cega se sramis kuckojebe znamo da si patuljastog rasta samo ne znamo koliki si manlet tocno
opet ga izbusi bazzuka frf
Jadna stoko.
>>221430889>t. kučkojeb
>>221430556Can you give the phrase? In črylica is okay
>>221430963ЗлaтнaR кaшик
naucio je da mora stavit kvacicu
exyu burzoazija
i ovaj konatz ce kuckojeb iskucat bar pola postova
>>221430963burki koliko si ti vec u srbiji?sporo ti ide to ucenje jezikajel provodis vrijeme skoro iskljucivo s drugim strancima ili
zov smrti
>>221431087portugalko ladno sam naucio u godinu dana bez da je vidio srbina uzivo
>kuckojebooka OPET prica sam sa sobom
>guzobolko opet sanja o fantomskom bazzuki
sta mislite kako ce izgledat svijet kroz 15-20 godina
Rusko! Imam jedeno vaspitanje.Kako bi bilo Anže hren na ruskom jezicu?
>>221431237tak je kuckojebe ne daj se ti smesti i nastavi pricat sam sa sobom lel
>>221431266nadam se da cu umrijeti do 2030.
Slovenci cygani.
https://www.youtube.com/watch?v=MQpl2OZg20wkao buržuj morat ću si kupit još jednu smeđu ladujbg frajer mi 2004. razbio parkiranu samaru i od onda nisam bio na cesti, viljuškar ne računam
Više se ne plašim istine.
>>221431304e pa nece moci, ostat ces ziv i zgrazavat ces se nad vrlim novim svijetom zauvijek
odlakavila mi kita
Šrot, pšeto, stoko, ološ,
>>221431395sSSRBI SO CIGANI
drink kafica, jerking off to bakica and play hoi 4ica
Test.
Šrot, pšeto, stoka, ološ, šljam, bagra.
bagra bagrica
>>221431487bez zajebancije, imam cigane u familiji, mada nisam krvno vezan s njima. sestra od bake se udala za malog cigu kečera koji je pobjego iz rumunjske i rodila mu troje djece koji su svi ošli van i sad se prave važni ko tetka koja je zaradila penziju bukvalno vozeći bager u njemačkoj. a druga tetka je radila u tvornici elektronike, pikala je komponente u pločice i lemila ih. tetak oženio kebapkinju iz bradato-krpoglavog dijela bosne i pametno se odselio na sigurno u jameriku..... možda ih trump deportira kek, cigo i muslimanka, ma diš "bolje" od toga
brate gledam stan u sarajevu 5+ hiljada marona kvadrat kako ovo kupi neko koga roditelji ne poguraju
dobro je to jednomudi, mogao si se roditi u stvarnoj ciganskoj obitelji pa da ti na wikipediji stoji okačeno prezime kraj kojeg piše da se ne zna odakle je
>>221431415uvezan sam sa jakim samomor lobijem, Anže ce mi sredit konopac terapiju
samobor lobi
Vreme je za nevreme
>>221431087A little over 2 years now. It's going pretty slowly. I only exclusively hang out with Serbians but I truly have no talent for Slavic language. I learned conversational Spanish in a year traveling south America. But 2 years and some change I've barely learned basic words and grammar in Serbian. I'm taking classes and have a tutor, and I should be expensing more effort on it but I'm just bad at it.
Sati alati Azijati mati pati shvati vrati mlati
jebeno sam ostario u faci otkad sam izaso iz komunegrda stvar ovaj pravi zivot jebote
kuckojeb je toliko duboko u personama da se cijelim svojim bitkom pretvori u glupana kad postane amerikanac
>>221432188a koliko stanova u zagrebu ti imas?
>>221432188bolje ti je tozene se loze na starije
>>221432206pa nemam ja nista zasad ima moja obitelj 2 stana i katnicu>>221432207frf
Jučer je u javnost pušten video, koji je prema napisima u više medija, policija već ranije okvalificirala kao napad na turista iz Filipina. Iako se i prema snimci već moglo zaključiti da se radi o insceniranom činu tik-tok nasilja, pod izgovorom navodnog pokušaja krađe torbice, našlo se par dežurnih huškača da veličaju djevojku, a žrtvu napada automatski dovode u vezu sa silovanjima, pljačkama i to sve, samo zato što je isti hodao samostalno po ulici i sitne je građe. Isti huškači, da nalete na uistinu problematičnu grupu migranata, pobjegli bi na drugu stranu ulice. Druga stvar je blaga reakcija medija, jer ovdje vidimo da žensko tuče muško, što je u današnjem svijetu poremećenih vrijednosti nekakav trend. Dakle, prikazana snimka nije nikakva samoobrana, niti obrana zemlje od strane invazije, nego eklatantan primjer, nasilnog, maskuliniziranog, toksičnog feminizma koji psuje Boga i gazi sve pred sobom.
iman gejming stolicu i urednu stolicu
>>221432196zli jezici bi rekli da uopce ne treba glumiti frf naturscik debilcek
>>221432286koja je bolja
>>221432256dobro je reko
>>221432318pa ne znan gejming stolicu mi jos nije doktor pregleda
>>221432196You're so stupid at this point if you think I'm a native Serbian speaker. I use Google translate to understand most of the shit you guys say and it still doesn't make sense to me
>>221432354lud si krakenko
>>221432286A jel ti guzica gaming ili uredska?
>>221432116It's much harder to learn than Spanish
>>221432411ma najteze je nauciti za ispit na Union™ privatnom univerzitetu smjer pravo, mozda cak i nemoguce za male trebinjske smrdociganide
Hemeroidi.Inače, trebalo bi vama svima da idete za ostfront.
>>221432533ja tebe dugorocno vidim u radnom logoru
>>221432533Ne prdi anze
>>221432116jel možeš razumjet barem 50% kad slušaš ljude kako govore
auschwitz anzhe
oberfeldvebel anzhe
<3
Izgleda da ce se opet zaratit u Bosni
>>221432533anže moj deda (1913-1993) je bio germanizirani slovenac iz ljubljane (inače rodom iz sevnice) kojeg je regrutiralo u wehrmacht al je kao saboter protiv reicha završio u stalagu odakle je pobjego s lažnim papirima ko neki janez norris i onda ga opet uvatilo u zagrebu i htjelo ga poslat u jasenovac al su ga partizani izvukli iz petrinjske u zadnji čas, i on je imo kombinaciju lude sreće i totalnog peha ko i ja, cijeli sam na njegadeda friedrich, poslije 1945. miroslav kad se skrasio u zagrebuna koju foru je deda bio tolka legenda a ja ovak posran i nikakav, e to neko da mi objasni
Taka-taka-taka. Spamujem, ali šta?
>>221432815oba ste cigani i vucibatine genetika je cudo
>>221432815> a ja ovak posran i nikakavnemoj takomeni si dragda sam u zg rado bi se naso s tobom da zajedno iskusimo zagrebni zivot
https://youtu.be/oBpXoMX1Oog?si=roCX9_CM3AvKxmon
>>221432815sve izmisljeno
>>221432882Ovo
U al-Zagrep gradu samo elektrošokovi.
cak i u mom malenom gradu vidjam indijce svaki danzaista je gotovo
gleda se https://youtu.be/7UXmUJZIH7c
Idem u zatvor. Sad se novi otvorio.
>>221433104strina mi je rekla da su se u francuskoj i njemackoj isto svi izmijesali i da nema nikakvih problema pa zasto ne bi onda i mi
>>221432411I'm aware of the linguistic differences but it hurts to know I'm fucking dumb.>>221432629If I'm actively listening to someone in person I can usually follow the plot of the conversation in body langage and expressions but often miss key words because my lack of vocabulary. I also miss things often because my lack of understanding of tenses and padeži. I'd say even if I'm trying really hard in verbal speech I'm understand less than 50%. I can get around just fine and navigate most situations of people are patient and have time. But generally speaking no, I'm lost a lot of the time when it comes to anything that's not transactional
>>221432882> zajedno iskusimo zagrebni zivotkaj, pa da i tebe i mene opet bace van iz avenue mall-a zbog kopanja po kantama? jbg sad su zaozbiljno na svaku jebenu kantu u mallu metnili etiketu s upozorenjem da je smeće u kanti privatno vlasništvo mall-a, sad znate da je to zbog mene i ekipe, puno puta su me bacili van kad sam tražio flaše po mallujbg bio sam žedan a onomad nisam imao para za pivu, pa cilj opravdava sredstvo. jedna bomba socijalne je koštala 26 limenki, a to skupiš okolo za sat-dva. sad je socijalna pojeftinila a limenke su dobile na vrijednosti, mada već dugo nisam kopao jer frka je prošla, sad imam para za popit.a i to je bio irl super mario. mario skupi 100 zlatnika i dobi život, ja skupim 26 limenki i dobim pivu.
>strina mi je rekla
>>221433273Svidja li ti se lokalna muzika?
>>221433295Ovo je trebalo tebi da ide >>221433193
>>221433273kupio bi nam ja alca pare nisu problem
>>221433327a zasto ne mozemo mi ostali odgovorit?
>>221433389Samo izvolte
>>221433423Jel lizes zeni picku igore
>>221433295ne
>>221433470Vidi >>221433472
>>221433104bar niste u europskoj uniji
>>221432815moj je pradida bija parmezan, prvo je zavrsija u talijanskom logoru, padom italije uteka s dijelom zarobljenika u proboju nazad u partizane da bi odma nakon rata opet zavrsija u logoru zbog kontrarev djelovanja. dozivija 98 godina i bestima tita umisto boga svaki dan do smrti. komedija sta je najveci mrzitelj komunista u mojoj obitelji bija doslovni prvoborac kek
doslo je do zaokreta u afroamerickoj zajednicihttps://www.youtube.com/watch?v=R2kJAQhQ5gc
>>221433389zato sta igor trola kuckojeba
denis podivljao
denis bar ne prijavljuje postove domarima kučkojebe
>>221433498nezz meni je bas fora lizat pickuda imam zenu bar jednom tjedno bi joj lizao, ono tipa ona jos spava pa je probudim lizanjem picke
jel ovo sirovo? vec sam pojeo pola
>bestimakoji je ovo jezik
mazem si kurac sviscevom masti
>>221433338realno zadnje dve godine otkako sam promijenio terapiju ne cugam baš. žesticu popijem tu i tamo i to uzmem labud-meteorov pelinkovac za 5€, a ova zadnja flaša koju sam kupio već mjesec dana stoji na pol puna u fridžu, ne privlači me naročito. a piva mi zbog terapije ima okus na hrđu, to sam jutros napisao, i da sad pivu popijem iz pristojnosti da ne ispadnem baš neki papak u društvu koji ne pijejako sam se smirio otkak sam na velafaxu, te tablete sam dobio od drugog pacijenta kojem nisu odgovarale pa dao meni da probam, a meni se one ful svidjele pa reko svojoj doktorici da sam probao venlafaksin i da mi je lego ko budali šamar, i ona se složila i napisala mi terapiju. jedino me podučila kak se pravilno uzima ta terapija. s njom baš nekak u kul odnosu, ne pokušava me izdominirati i ubacivat neke intelektualne šah-matove ko neki drugi doktori prijejbt ono dođem kod doktorice psihijatar u dom zdravlja (ona ima 120kg sala i 12kg šminke na sebi) i ona 20 minuta galami na mene zakaj ovo zakaj ono, sereeeeeee a je belo gledam, i to je kao neko liječenje? ti mene zajebavaš?a doktorica u jankiću je kul i kao doktor i kao osoba. a i mlada i zgodna je, tu je negdje mojih godina u srednjim četrdesetima. naš babodrk bi upo u nesvijest kad bi je vidio
>>221433918Nikad nisam mazala
Mali savjet za one koji imaju gf: ako ima pedere prijatelje, prekini s njom. Vjeruj mi. Ako već nisu, učinit će je nepodnošljivom. Pederi vole uništavati heteroseksualne veze.
>>221433935daj mi savjet kako da bolje komuniciram s psihologom
>>221433935>a doktorica u jankiću je kul i kao doktor i kao osoba. a i mlada i zgodna je, tu je negdje mojih godina u srednjim četrdesetima. naš babodrk bi upo u nesvijest kad bi je vidiopozovi je na dejt
gaze se lubanje smrdljivim turcinima
>>221433993to bi bilo bazirano, jebo bi i nju i njih