niedziela wieczóredycja wieczornej relaksacji skróki na chuju do japonekhttps://www.youtube.com/watch?v=eKgoJX2akjAo algo
>>221593470>chuj w dupie jest dobryco kto lubi
niech ktoś rozkurwi nagacwela
japoneczka może mi sie dupskiem na chuju rozkurwić hehe
>>221593497ta wersja lepszahttps://www.youtube.com/watch?v=HVjxjeLkMRg
>dzień dobry poprosze bezalkoholowe>bezalkoholowe co >yyy no piwo>jakie piwoyyy yyyyi co wtedy geniuszu
>>221593620>a jakie są?
jestem cwelem
jak to w zasadzie możliwe, że piwo może być bezalkoholowe? czyż alkohol nie jest esencją piwa?
>>221593620>p-przepraszam, muszę jednak do łazienki na chwilę skoczyć
Dobranoc anonki, kołchoz wzywa
>>221593618not quite my tempoprzyspiesz troche
>>221593711ehh
ja naprawdę chciałbym porzucić microslop i windowsa i przenieść się na jakiegoś linuxa, np fedorę, kubuntu czy zorinos, ale im więcej o tym czytam i oglądam to dochodzę do wniosku, że w tym momencie linux jako domyślny system nadaje się tylko dla ludzi, którzy nie robią na komputerze nic poza oglądaniem yt i podstawową pracą biurową oraz programistów
>>221593711dobranoc słodkich snów
xd >>221593485
musiałem pokazać mordę cwela dla xtb bo żądali zobaczyć skurwysyna
znowu nie chce mi się myć
jak do mnie bank zadzwonił to byłem kurwa jak yyy skąd mam mieć pewność że to bank a nie miałem jak wyszukać numeru i się zesrałem w spodnie i miałem kanapę ojebaną od gówna
>>221593618ale seks na tej miniaturce>>221593620no a zamiast tego mówisz>dzień dobry poprosze piwo bezalkoholowe>marka?>*wybierasz losową* >to będzie 6 gorylionów złotych polskich>płacisz, obracasz się o 360stopni i odchodzisz
jakby niemiec wtedy złożył ofertę to anon by już od lat mieszkał w Bawarii ehh to by było, a tak to nie ma
Jestem Sniperem. Sniperem Ghost Warrior.
spćk
>>221593620>picie bezalkoholowego piwafor what fucking purpose? jebiesz 15+ cebulionow zeby co robic, pic kurwa wode smakowa?
jesteś etykietą, jesteś szufladką, jesteś czymś, ale nie kimś
chodzisz do pracy zeby co robic, oddychać darmowym powietrzem?
muszę chodzić, bo nic mnie nie obchodzi
Płacisz 15+ cebulionów nie za piwo -- ale za atmosferę, doświadczenie i bycie zaczepianym przez cweli którzy okurwili kilkaset gram etanolu i chcą kogoś pobić
jestem freaky freaky ho
>>221594094agresor to akurat po ćpaniu
szukałem szczęścia w piwie, ale okazało się, że kupiłem bezalkoholowe, więc jedyne co się polało to moje łzy
samobójstwo
>>221594094>cweli którzy okurwili kilkaset gram etanolu i chcą kogoś pobićgości którzy okurwili kilkaset gram etanolu i chcą znaleźć przyjaciół w moim doświadczeniu, a ja nie chcę być częścią tego
jakby niemiec wtedy złożył ofertę to bym już pewnie miał jakieś swoje lokum w Bawarii na hipotekę i płynnie mówił po niemiecku
dzisiaj czuje się jak rasowy cwel
a z tych którym złożył oferty bo dłużej ich znał to nikt nie przyjął
>>221593881>>*wybierasz losową*skad mam wiedzieć jakie są>>221593985a co innego wziąćnie moge alko bo jedno piwo mnie rozpierdoli i nie będę w stanie chodzić
podzielę się z wami sekretem za który pewnie musielibyście zapłacić tysiące $ albo poświęcić setki godzin na czytanie książek:czakra to libido
>>221594498podzielę się z wami sekretem za który pewnie musielibyście zapłacić tysiące $ albo poświęcić setki godzin na czytanie książek:gówno wychodzi z dupy
kiedyś jak chciałem się napić i czekałem długo na autobus to kupowałem 1l soku pomidorowego pikantnego i 0,5l wódy, przelewałem wódę do kartonu i słuchałem muzyki pokroju https://www.youtube.com/watch?v=RtBFNp_eg2M https://www.youtube.com/watch?v=vYrH8sWLuXoa teraz jadę brumbruem do domu przed alkoholizowaniem jako przykładny dorosły
>>221594472>skad mam wiedzieć jakie sąnie masz wiedzieć bo to nie ma znaczeniaalbo będziesz mógł spoglądać z daleka zobaczyć jaka butelka ci się podoba albo losową wybieraszjak już overthinkujesz to overthinkuj w dobrą stronę i na dobre tematy
jajuz nie moge
mam futa-fatigue
>>221595024>będziesz mógł spoglądać z daleka zobaczyćmam wade wzroku
nigdy nie przestanę kochać futa fiuty
>>221595238a co ty jeszcze masz ty kurwa zjebie
>>221595259kilogram mięsa
>>221595175przecież to zadanie dla kogoś z 95 iq
>>221595259pewnie kilka niezdiagnozowanych chorób umysłowych ale to nie ma teraz znaczenie proszę was o radę ja nigdy nie byłem>w hotelu>w restauracji>w barze>w taksówcei teraz wszystko mi jednocześnie każą zrobić i już raz rzygnąłem ze stresu a to dopiero za tydzieńdla ciebie oskar to normalne dla mnie to sytuacja na pograniczu śmierci
>>221595310
jestem mądry bo yyy jak miałem 6 lat to mnie zabrali siłą do psychologa, zaznaczyłem kwadraciki i facetka była w szokuale teraz jestem burned out gifted kid i biorę leki na depresję
>>221595175>>221595384>>221595426przez učćq codziennie rzwójćq, przez moralnśćq codziennie obniżćq. przez obnićq znowu obnićq, obniżćq aż nic robćq.nic robćq i wszystko zrobćq.为学日益,为道日损。损之又损,以至于无为。无为而无不为。
>>221595481twój ojciec za 10 lat smsem z karty kupionej na szybko w kiosku: przepraszam że mnie nie było, nikt nie miał ci dać wpierdolu skórzanym paskiem
>>221595330bądź sobą>>221595426o to o mniet.150+IQ w teścikach u psychologa i moggowałem pozostałe kiddosy tam, a teraz czud na minimalnej
jajne iceh krwau znow udo kruwa preacy jaj uz kurwa nie mam siyl krwau p racoawc jja uz mam dsoc kruwa prayc po co jak rwau prawcuj rposze kurwa blagma wa ksruwa pomzcie mi krwau
fiku miku poniedziałek zara
rytułał upokorzeniatydzień 21 rok 2026akcja!
zrobiłem early dancer ale później w grze na 49lvl warpickiem +4 z pierścieniem havla chloranty i grass crest shield