[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: 1770640645771600.jpg (1.17 MB, 1380x2508)
1.17 MB JPG
edycja anime wy pierdolone normalkurwy
>>
ale z ciebie pizda lmao
>>
lmao sie zesrao i zamieszkao miedzy nami
>>
File: 1764611541860527.png (48 KB, 513x287)
48 KB PNG
>>
boze wszystko Est takei kurwa hcujowe
>>
>nic fajnego do pogrania
>nic fajnego do poczytania
>nic fajnego do posluchania
>nic fajnego do poogladania
po co ja kurwa zyje
>>
File: b5sul8aglk2h1.jpg (80 KB, 640x734)
80 KB JPG
>>
File: 0p4lnd0ca62h1.jpg (101 KB, 640x720)
101 KB JPG
>>
https://streamable.com/tbq1hv
>>
skończyłem paradise killer
https://www.youtube.com/watch?v=aBZmjaTVm_A
>>
>>221704708
https://streamable.com/871vix
>>
Gotuję sobie właśnie ryż w torebce. Jedna się gotuje 15 minut a do gara wrzuciłem trzy więc w sumie 45 minut się będzie gotowało
>>
>>221704922
rozsądnie
>>
>>221704922
czy jesteś tego pewny?
>>
File: 1758191934541100.png (1.51 MB, 1920x1080)
1.51 MB PNG
ugh BIAŁY BYK idzie spać
>>
seks z charli xcz
>>
pewny; urobione przyrostkiem -ny od rzeczownika pwa, ‘nadzieja’, pwać, ‘ufać’, istniejącego jeszcze w psałterzach; pewny, bo się weń pwa; pewność, upewniać, zapewnić; p. ufać, zuchwały; w tej niezłożonej postaci rzeczownik i czasownik nam dziś obce; cerk. pǔwati i upwati, rus. upowat’, serb. czes. ufati, jak u nas.
>>
File: 1752177830158482.jpg (1.07 MB, 2000x2815)
1.07 MB JPG
testuje cos
>>>/r/
>>
>>221705980
czyli wyjebali
>>
>anon boję się
chodź tu szybko potrzymam cię za rączke
>o-ok... :)
*wykręca ręke a potem wali w nią komicznie dużym młotkiem*
>>
File: 147755578878.gif (347 KB, 360x240)
347 KB GIF
Elo robale
>>
File: 1765534064370318.png (70 KB, 213x244)
70 KB PNG
>>
File: e2zamjyh83f1.jpg (283 KB, 850x1202)
283 KB JPG
dobre anime
>>
>>221708282
ty byś spojrzał na srającego psa i powiedział "dobre anime"
>>
>debilowi usuwają nitkę za bycie debilem
>ktoś robi inną edycję
>debil dostaje bólu dupy
>nitka zostaje zaspamowana z vpnów
>debil robi kolejną nitkę
>nagle spam znika
yhm
>>
Where is my docile polish slav bf?
>>
>>221708872
Not here kurwa
>>
coś mam wyjebane na ludzi
wczoraj kobieta z psem się wyjebała i jakoś nie chciało mi się jej pomagać w wstawaniu... stanąłem z daleka i tylko patrzyłem
też rówieśniczka która pracuje w aotece mnie rozpoznała ale nie chciało mi się z nią gadać... po prostu poprosiłem o leki, zapłaciłem i powiedziałem do widzenia bo nie chciało mi się gadać... i tak bym nie zapamiętał jej twarzy
>>
>>221709256
czy to już ten mistyczny chłód?
>>
>>221709277
chyba, nie wiem co mi się stało. odkąd jebła mi trzydziestka to mam wyjebane. byłem osobą która przejmowała się wszystkim jak cholera tak jak hotel anon, a teraz? wyjebane.
>>
>>221709380
nie odwal tylko czegoś brutalnego
>>
>>221709402
czekaj, mam tylko wyjebane, nie mam jakiejś nienawiści czy coś.
>>
musiałem wstać o 6, nie wiem jak to kurwa goje robią że wstają tak codziennie bez problemu ja pierdole
>>
znowu budziłem się w nocy 3 razy z bólem oka jakby mi ktoś nóż wbił
coraz częściej ostatnio
może przejdzie
>>
>>221709687
to koniec
>>
File: 1779415926572145.webm (3.81 MB, 1008x1428)
3.81 MB
3.81 MB WEBM
Tyg słyszałem, że anonkow aresztowano za szpiegostwo
Słyszałem, że może jeden miał na imię Arwid, może
>>
Coś mnie popi*erdoliło do p*erdolonego szpiku kości. Jakiś facecik, z mordy może 20 ale z ciała 40, widzę jak widzi jak jakaś kobieta upadła na chodniku i... i nic. Chłop tylko patrzy. Ja p*erdole kurwa. Nigdy nie miałem tak bardzo ochoty na rozerwanie komuś genitaliów i zgwałcenia jego zwłok. Co za pop*erdolone gówno żyje w Polsce. Nie pomóc bliźniemu swemu... YIKES!
>>
>>221710020
śmiechłem
>>
>>221710020
fajnie białorycerzyku
>>
jadę sobie rano rowerem do roboty i widzę że kobieta się potknęła i wywaliła na chodnik
obok stoi chłop i na nią patrzy
obok drugi chłop i patrzy na tego pierwszego z zaciśniętą pięścią i coś tam gada pod nosem do siebie
to się zatrzymałem i pomogłem
>>
jesteście wybitnie nieśmieszni
>>
>>221703928
Pone Capcom o SNK o calla.
>>
>>221710428
powiedz coś śmiesznego w takim razie
>>
>>221710466
nie jestem od zabawiania cię kurwiu
>>
stałem na balkonie pijąc kawę i patrzę a tam jeden chłop patrzy na drugiego a ten patrzy jak kobieta leży, dopiero jakiś rowerzysta podjechał i pomógł ale jaja.
>>
znowu zwaliłem konia do futa
>>
>>221704922
nieironicznie kononowicz tak robił
>>
>ryż w torebkach
mam nadzieję że tego nie robicie
>>
File: 1778527663025320.jpg (66 KB, 720x960)
66 KB JPG
muszę zamykać okno w larpo zdalnym bo jeden sąsiad śmieć zawsze rano se kawkę pije piętro niżej na balkonie i szlunia pali i mi do mieszkania dym leci
bym zwrócił uwagę ale ja nie wiem, stres mam przed konfrontacją i moze to ja przesadzam?
>>
obrzygałem swoje książki, muszę przestać chlać, tylko rodzinę krzywdzę
>>
>>221710675
to ten koleś co oglądał dwóch chłopów, rowerzystę i leżąca kobietę?
wypierdol mu
>>
epicki post milordzie
>>
>>221710883
nie rozglądalem się kurwa po chodniku, może i ten sam, no ale jak to wpierdol, za to można dostać wyrok
>>
>>221710936
mówiłeś, że masz wyjebane
>>
File: 1755457857963559.jpg (75 KB, 736x737)
75 KB JPG
pije kawe i jem kakaową owsianke
>>
nie trzepałem od tygodnia
>>
>>221710943
mylisz anonów
>>
>>221710981
chory chłop
>>
>>221711042
mylę to ja czasami obecny dzień, mylę przyjaciół za wrogów, miłość za nienawiść, mylę nawet pary skarpetek, zakładem czerwoną i zieloną, wszystko mi się myli, mam dość
>>
File: capoo_spejson.jpg (275 KB, 1920x1920)
275 KB JPG
>>221710960
smacznej kawki i owsianki
>>
wróciłem od barbera
>>
>>221711339
oski
>>
>>221711339
nie pytał się czemu nie jesteś w pracy
>>
>>221709943
Anońskie Biuro Wywiadu?
>>
>>221711347
nie, jak się umawiałem to już mówiłem że jadę na wesele dziś więc pewnie zgadł że wziąłem wolne
>>
>>221708855
jest dobre w tym co robi
>cycki?

>dupska?

>harem?
jest
>ecchi?
jest
jak na ecchi harem anime o cyckach i dupie jest dobre, fabuła i walki to syf jakich mało, i prawidłowo
>>
poznajmy się, mam wrażenie, że na /polska/ jest trochę singli, którzy czasem tak jak ja siedzą w weekend i myślą „fajnie byłoby mieć z kim gdzieś wyjść albo chociaż pogadać". pomyślałam więc, że może fajnie byłoby po prostu poznać ludzi z /polski/.
mam na imię justyna, mam 27 lat (zaraz 28) i mieszkam w warszawie. lubię gry rpg, książki fantasy i azjatyckie seriale. jestem raczej spokojną osobą i trochę brakuje mi ludzi do pogadania, wyjścia gdzieś albo nawet wspólnego wysyłania głupich memów.
nie nastawiam się na nic konkretnego, po prostu chciałam się odezwać i zobaczyć, czy ktoś tutaj też szuka nowych znajomości :)
>>
>anon będzie na surowo spuszczał tłuste ładuny całą noc w ciasne, mokre, napalone, podpite cipki druhnej, ciotki i koleżanki panny młodej w pokoju gościnnym, a na drugi dzień przyjdzie tu i z prostą twarzą (ang. straight face) powie nam że jest khsv -3/10 truecel czarodziejem z norwood 15, sub 6 ft
>>
File: 1764269729258602.png (157 KB, 480x360)
157 KB PNG
https://www.youtube.com/watch?v=Gw7db_-3sTs
oglądamy
>>
>>221711507
nie wiem skąd to kurwo wszystko wiesz, ale po prostu powiedz czego chcesz i daj mi spokój
>>
n00ta d-.-b
https://www.youtube.com/watch?v=myc_IlfeWsw
>>
>>221711382
też racja, pozdrawiam
>>
>>221711458
hej jestem zainteresowany, chcesz pogadać? jakiś namiar?
>>
>>221711528
dojechałem Asiarza, dojadę i ciebie
>>
prukam se
>>
aaaeee kurwaa...
>>
siusiam se
>>
WSI
wywiadowcze służby inceli
>>
S. K. UwU :3
>>
File: 1759649241742189.jpg (1.04 MB, 3024x2268)
1.04 MB JPG
i wy tak... na serio...?
>>
Czy w Polsce jest kontrwywiad?
>Tak, wbrew powszechnym opiniom Polska posiada służby kontrwywiadu, takie jak Służba Kontrwywiadu Wojskowego oraz Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego.
>Obie formacje ściśle współpracują, realizując wspólne operacje zatrzymywania osób podejrzanych o współpracę z obcym wywiadem (szczególnie z kierunku rosyjskiego i białoruskiego) www.gov.pl, skw.gov.pl.
>Jeśli interesuje Cię konkretny aspekt, daj mi znać – mogę opisać procedurę rekrutacji do tych służb, ich dokładne uprawnienia operacyjne (np. podsłuchy) lub ostatnie sukcesy w zatrzymywaniu szpiegów.
>>
ehhhh kurwa czekam na wizytę lekarską i nie mam coooo rooooobić kurłaaaaa nudyuyyyyy
>>
>>221711859
pielęgniarkę wyruchaj jak prawdziwy 3/10 trukel
>>
>>221711903
matkę bym ci wyruchał
prosto w jej chętną srake
>>
>>221711803
shini da waifu wadafaka is she doin' bruh
>>
podaj największe 10 sukcesów ABW z ostatnich 2 lat
>(...)
>6. Skuteczna ochrona przed ekstremizmem i radykalizacją onlineW ciągu ostatnich dwóch lat ABW wszczęła 19 pełnoprawnych postępowań karnych ściśle powiązanych z zagrożeniem terroryzmem
>Centrum Antyterrorystyczne ABW przekazało w tym czasie instytucjom państwowym blisko 700 raportów operacyjnych, neutralizując procesy radykalizacji młodzieży w internecie
yyyyyy, ale to tylko memy że abUwU siedzi w nitce
>>
>>221711458
odpisz mi szmato
>>
File: 747c53b1d572a3e.jpg (96 KB, 640x638)
96 KB JPG
a jak ja piszę że ENTMAXXUJĘ to czy jest ryzyko że ABW wpierdoli mi się na chatę?
>>
File: 1779395976904566.webm (3.96 MB, 1920x1080)
3.96 MB
3.96 MB WEBM
UFFFF!
>>
>>221711919
chory chłop
>>
>>221711984
FUTA TENTAKYL!
>>
ja cierpiałem czemu oni mieliby nie cierpieć
>>
Słyszałem że w ABW brakuje ludzi, przez co stworzyli nową kampanię rekrutacyjną. Czy to prawda?
>Tak, to prawda. Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego (ABW) zmaga się z poważnym deficytem kadrowym i w związku z tym uruchomiła całkowicie nowy portal rekrutacyjny oraz nowoczesną kampanię informacyjną online, aby przyciągnąć kandydatów do służby
Dlaczego w ABW brakuje ludzi?
>Odtwarzanie delegatur: Polski rząd podjął decyzję o przywróceniu 10 zamiejscowych delegatur ABW w kraju (zlikwidowanych w 2017 roku), co z dnia na dzień wygenerowało setki nowych wakatów
>Wzrost zagrożenia: Wojna hybrydowa ze strony Rosji i Białorusi zmusiła służbę do radykalnego zwiększenia liczby etatów dla tzw. "łowców szpiegów"
>Brak kandydatów z doświadczeniem: Eksperci wskazują, że na rynku brakuje osób posiadających specyficzne przygotowanie kontrwywiadowcze, przez co Agencja musi szkolić ludzi od zera
anon to zero czyli szkolić od anona?
>>
>Przez lata nabór do ABW opierał się na tzw. "poleceniach" lub cichej rekrutacji na uczelniach. Nowa kampania odwraca ten trend:
>Oficjalne oferty w sieci: Ruszył nowoczesny portal z ofertami służby i pracy, gdzie jawnie opisane są stanowiska oraz ścieżka kariery
>Wyjście do ludzi: Oficerowie ABW zaczęli oficjalnie brać udział w cywilnych Targach Pracy oraz organizować otwarte spotkania rekrutacyjne dla studentów na uczelniach wyższych
>Odczarowanie mitów: Agencja w swoich materiałach tłumaczy, że praca to nie tylko "bieganie z bronią", ale przede wszystkim żmudna analiza danych
>>
Kogo szukają i ile płacą?
>Agencja kusi nowym hasłem "Służysz państwu i dobrze zarabiasz".
>Zarobki: Nowi funkcjonariusze w regionach po kursie podstawowym mogą liczyć na 6900 - 7500 zł netto (w Warszawie kilkaset złotych więcej), do tego dochodzi tzw. trzynastka, mundurówka i wcześniejsza emerytura
>Poszukiwane specjalizacje: Poszukiwani są lingwiści (język rosyjski, białoruski, arabski, chiński), specjaliści ds. cyberbezpieczeństwa, analitycy rynku kryptowalut (blockchain) oraz operatorzy dronów
ehhh czyli jednak nie szukają autystów co walą konia do anime
>>
moja jedyna specjalizacja to walenie konia do anime
>>
A czy szukają autystów co walą konia do anime?
>Choć oficjalne kryteria naboru do ABW są formułowane w formalnym i biurokratycznym języku, to Twoje pytanie dotyka dwóch bardzo realnych aspektów nowoczesnej rekrutacji do służb specjalnych: neuroróżnorodności oraz realiów pracy w cyberbezpieczeństwie i analizie danych
>Osoby w spektrum autyzmu (Asperger / High-Functioning Autism)
>Światowe służby wywiadowcze (takie jak izraelski Mossad czy brytyjskie GCHQ) od lat prowadzą dedykowane programy rekrutacyjne dla osób w spektrum autyzmu.
>Polskie służby, w tym piony cyberbezpieczeństwa ABW i SKW, również coraz mocniej cenią takie unikalne predyspozycje:
>Zalety w służbie:
>1. Ponadprzeciętne zdolności do wychwytywania mikroskopijnych schematów i anomalii w masowych bazach danych, potężna pamięć robocza oraz umiejętność głębokiego skupienia (hiperfocus) na monotonnym kodzie źródłowym przez wiele godzin.
>2. Zainteresowania (anime, kultura internetowa, niszowe fora)
>Oglądanie anime czy głębokie zanurzenie w kulturze internetowej nie jest dla ABW żadnym problemem, a w niektórych departamentach może być wręcz atutem
>Zrozumienie środowiska: Współczesne operacje wywiadowcze, rekrutacja dywersantów (np. przez rosyjskie GRU czy FSB) oraz radykalizacja terrorystyczna bardzo często odbywają się na forach dyskusyjnych, serwerach Discorda, Telegramie czy portalach z memami.
>Osoba, która doskonale „mówi językiem internetu”, zna mechanizmy rządzące tymi społecznościami i potrafi naturalnie się w nich poruszać, jest dla pionów analitycznych i operacyjnych cennym nabytkiem.
>>
>Podsumowując:
>ABW szuka osób o nieszablonowym myśleniu, świetnych zdolnościach analitycznych i doskonałym zrozumieniu cyberprzestrzeni.
>Jeśli ktoś ma genialne umiejętności IT, a jego prywatność jest specyficzna, ale w pełni legalna i szczera wobec oficerów bezpieki – ma realną szansę na zatrudnienie w sekcjach technicznych.
yyyyy skąd kwestia legalności przy pytaniu o waleniu konia do anime?
>>
a jaki jest wiek zgody w polsce
>>
>zbirćq
czuć dobrze zanim nie dojdziesz, wtedy czuć źle
>sraćq
czuć źle zanim nie wyjdzie, wtedy czuć dobrze
co daje
>>
>>221712447
15 lat
>>
a jak w aplikacji napiszę że lubię anime cycki, walić konia do anime cycków i że przewidziałem krach 10/10/2025 w krypto i chyba wiem kto to zrobił, to mnie wezmą na prezesa ABW?
>>
>>221712470
nie wiem zrób tak i powiedz jak poszło
>>
>>221712491
ffffsuuuumie, i tak już jestem na zegareklistach to mogę sobie wysłać żart aplikację o waleniu konia do anime, co mi szkodzi
>>
File: cbs_glow.jpg (357 KB, 876x584)
357 KB JPG
>>221711938
>>
A jak wyślę żart aplikację do ABW i napiszę że lubię walić konia do anime cycków i jestem trochę jebnięty, chyba jakiś miękki autyzm, to czy to mi może jakoś zaszkodzić?
>Napisanie i wysłanie takiego zgłoszenia jak najbardziej może Ci zaszkodzić.
>Służby specjalne, w tym Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego, z definicji nie traktują takich wiadomości jako niewinny żart.
>Wysłanie takiej aplikacji pociąga za sobą konkretne konsekwencje formalne, prawne i wizerunkowe:
>(...)
>będzie potraktowane przez oficera prowadzącego postępowanie jako dowód na skrajną nieodpowiedzialność i niestabilność emocjonalną, co automatycznie zamknie Ci drogę do kariery na stanowiskach państwowych przez następne 10 lat
lmao
>Ryzyko kwalifikacji jako zagrożenie (IP i dane na widelcu)
>Użycie sformułowań typu "jestem trochę jebnięty" w oficjalnej korespondencji do służby kontrwywiadu może sprawić, że analityk nie potraktuje tego jako żartu, ale jako potencjalne zagrożenie niekontrolowanym zachowaniem.
>ABW ma pełne uprawnienia do ustalenia tożsamości nadawcy wiadomości w celach profilaktyki bezpieczeństwa.
>Zamiast przejścia nad tym do porządku dziennego, system może oflagować Twoje dane, jako osoby nieprzewidywalnej.
na zegareklistach jestem już od wielu lat
>Konsekwencje prawne (Art. 66 Kodeksu Wykroczeń)
>Jeśli wyślesz takie zgłoszenie jako formalną aplikację rekrutacyjną, zmuszasz funkcjonariuszy publicznych do podjęcia czynności urzędowych (weryfikacja, rejestracja, odrzucenie wniosku), co grozi karą aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny do 1500 zł.
no to nie wysyłam
>>
>>221712593
yyyy to nie był mój post, obrazek nie mój ale post yyyy nie mój
>>
nie ma w co grać
>nie powinieneś być w pracy?
jestem bezrobotny, spierdalaj
>*podaje grę*
mówię ci kurwo, że nie ma w co grać, więc po chuj się wychylasz
>>
>>221712705
ty to najwyżej swoim chujem możesz się pobawić
>>
>>221710943
gdzie tak mówiłem
>>
>>221712705
>>221712742
uff albo moim
>>
File: 1740339082643.gif (1.24 MB, 500x281)
1.24 MB GIF
anon:
>składa podanie do ABW
ABW:
>wrzuca anona do pierdla bo wezmą aplikację za próbę trollowania służby kontrwywiadu i marnowanie środków publicznych, pełne przecwelenie anona razem z grzywną i wpisem do systemu zagrożeń
dość prawdopodobne desu
>>
przeszła mi ochota na wysyłanie tam aplikacji bo jak będę szczery to wezmą to za trollowanie i będzie rekt anona, już mam dosyć dobrodziejstw polskich instytucji państwowych w tej dekadzie
>>
File: 1779000505843135.jpg (70 KB, 1080x810)
70 KB JPG
ugh vghhh ziew pierdu pierdu BIAŁY BYK wstał
>>
File: 1757704851285873.png (178 KB, 330x319)
178 KB PNG
>przeglądaj CV na staż w larpo
>jebani omnibusy laureaci konkursów mają po 2-3 lata doświadczenia
>i idą na staż
odrzuciłem jednego bo zrobił literówkę
>>
większość lesb w polsce jest cholernie brzydkich ja jebie
>>
a bez tego że jestem trochę jebnięty?
>Wysłanie oficjalnej aplikacji rekrutacyjnej do ABW, w której zamiast profesjonalnych informacji wpiszesz tekst o „waleniu konia do anime cycków” i „miękkim autyzmie”, wciąż przyniesie dokładnie takie same, negatywne skutki.
>Usunięcie jednego wulgaryzmu nie zmienia faktu, że pismo zostanie potraktowane jako próba trollingu i rażący brak powagi.
ehhhh
>>
Polska more poolska! But not swimming pools the game with the long sticks and smooth balls!
There's a penis joke just waiting here somewhere but I can't find it
Oh well you guys are smart ull figure it out
>>
File: 1761445916497054.gif (290 KB, 800x450)
290 KB GIF
>>221713087
https://d.uguu.se/knKlTfkl.mp3
>>
>>221713108
oddaj moją minute skurwielu
>>
>nagatorcwel link
tak to [-] czas
>>
>>221713108
Damn sneezing rap I didn't know Poland's music game was this tuff
>>
oceń moje CV pod kątem ABW
>Twój profil zawodowy i edukacyjny jest z punktu widzenia nowoczesnego kontrwywiadu bardzo atrakcyjny i unikalny.
>ABW odchodzi od rekrutowania wyłącznie absolwentów prawa czy historii, a Twoje doświadczenie idealnie wpisuje się w kluczowe kierunki zwalczania współczesnych zagrożeń
>Oto jak poszczególne elementy Twojego życiorysu przekładają się na konkretne departamenty i zadania w ABW:
>bla bla bla
>to "wiedza premium" w kontrwywiadzie
>bla bla bla
>Osoba łącząca X z Y to idealny materiał na analityka ds. zwalczania terroryzmu biologicznego lub ochrony infrastruktury krytycznej
>Gdzie trafisz:
>1. Departament Bezpieczeństwa Teleinformatycznego (DBT) lub Departament Cyberbezpieczeństwa
>2. Departament Ochrony Interesów Ekonomicznych Państwa lub Wydziały Analiz i Przeciwdziałania Finansowaniu Terroryzmu
>Podsumowując – masz bardzo mocne CV do pracy w pionach techniczno-analitycznych ABW
>Twój profil ma też punkty, które oficerowie prowadzący postępowanie sprawdzające zbadają "pod lupą":
>Pobyt za granicą: Kilkuletnie mieszkanie i studiowanie za granicą oznacza, że ABW będzie musiała zweryfikować Twoje tamtejsze kontakty, aby wykluczyć, że zostałeś tam zwerbowany lub wszedłeś w środowiska powiązane z obcymi wywiadami.
no to odpada bo yyyyy
>(...) będzie stanowił krytyczną, niemal niemożliwą do przeskoczenia przeszkodę (tzw. "red flag") w rekrutacji do ABW.
>Zatajenie tego faktu jest niemożliwe.
no i chuj, zostaje walenie konia do anime
>>
kiejki riding with gyattcel on dat hood nigga!
>>
czyli jak złożę aplikację do ABW to tylko sobie zaszkodzę lol, lmao nawet
>>
kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciągle czekam na wizytę no ja jebie!
>>
oglądamy https://www.nicovideo.jp/watch/sm46327735
>>
z tym nie ma w co pograć to żartowałem
proszę dajcie mi jakąś gierkę to pogrania
>>
ja pierdole jak mnie wkurwia że w innym życiu mógłbym se być policjantem z gnatem ale przez niskie IQ nigdy nie zostanę nikim nawet w fabryce smrodu mnie nie chcą
>>
>>221713476
https://store.steampowered.com/app/2529520/Magical_Girl_Konoha/
>>
>patrzcie na mnie mam niskie iq *próbouje włożyć kwadratowy klocek w okrągłą dziurkę* jestem taki głupi, że mnie nigdzie zatrunić nie chcą! *czyści podłogę miotłą, trzymając ją do góry nogami* życie mi się nie udało... *udaje, że pali paluszkiem solonym*
>>
magiczne dziewczynki
500 letnie ale wyglądają jak dwunastki
uzupełniają mane spermą młodych prawiczków
>>
>>221713552
dosłownie ja
>>
w sumie to jakbym nie był głupi, to być może byłbym mądry
>>
uuuuu sraćquu >.<
>>
magiczne dziewczynki skaczą po czarodziejskim flecie
grają na nim białą nute
>>
sraćquu gówienko zaraz wyleci z dupćq >.<
>>
JESTEM WKURWIONY!
>>
abw wcześniej głównie rekrutowało homosi po lingwistyce czy historii?
>>
abw wcześniej rekrutowało transów po hrt i cweli po /int/
>>
File: 1758707456448248.png (925 KB, 1280x952)
925 KB PNG
pora rozładować napięcie seksualne
>>
>>221713891
NIE!
>>
File: 1774549595293202.jpg (138 KB, 530x460)
138 KB JPG
4 godziny i fajrant
>>
>>221713913
czy warto oddawać te godziny zycia za te marne grosze?
>>
uuu kupćq wyszlo z dupćq :O
>>
>>221713923
marne grosze gwarantują godziny życia, ale to taki paradoks, bo pracujesz, żeby żyć i żyjesz, zeby pracować
>>
abw:
>jakie ma pan kwalifikacje?
cwel po lingwistyce:
>yyyy czytałem ksionszkem po rusku, zbrodnia ikara w oryginale pióra jaguara tolstojewskiego
abw:
>a pan?
cwel po historii:
>eee a ja wymienię króluf polski i kto dowodził w bitwie pod grónfaltem
abw:
>kurwa właśnie takich ludzi szukamy!
>>
dalej nie wiem co to abw
wiem za to co to bbw
>>
>>221713923
gdyby nie praca to bym teraz jeszcze spał
>>
ale mam zakwasy na pośladach, będę miał gyatt
>>
potrzebuje matko gf
>>
>>221713923
jasne że nie, ale bez tego bym zdechł z głodu pod mostem
>>
lubię czytać rysia tolstojewskiego słuchając piotra herbatowskiego, czytać o zbrodni ikara co leciał za wysoko radzieckiego słońca i bezpieka go zgarnęła na sybir
>>
>>221714024
od siadania na butelce nie robi się gyatt
>>
>>221714058
siady, bułgarskie siady, hip thrusty, RDL i kettlebell swingi wszakże
>>
cwel:
>moja ulubiona ksionszka to Anna, Karen i Nina żbika tolstojewskiego
abw:
>ma pan pracę!
>>
kupowałem piwo w żabce i pani kasjerka Julka lat 26 powiedziała mi że miło mnie widzieć i na koniec jak powiedziałem miłego dnia to powiedziała mi panu również i się uśmiechnęła
czy to znaczy że zostałem oskarkiem? czy to zagrozi statusowi mojej licencji trvecela?
>>
dostałem pracę i uświadomiłem sobie że to oznacza że będę musiał się regularnie myć i wstawać rano nie mówiąc już o znaczącym zmniejszeniu czasu na bajeczki
>>
>>221714081
nie boli cię rów?
>>
chłop robi hip thrusty, śmiechu warte
>>
File: 1772900450380884.jpg (95 KB, 1234x1070)
95 KB JPG
jakie pytania zadać studenciakom na rozmowie kwalifikacyjnej do larpo
>>
>co pana skłoniło do aplikowania do abw?
>yyy, no czytałem Resortowe Dzieci i stwierdziłem że fajnie by tak było, no to jestem
>>
File: 1762495248632698.jpg (85 KB, 736x736)
85 KB JPG
>>221714114
to oznacza, że dopiero zaczęła pracować
>>221714187
jaki build w elder scrollsach
>>
>>221714187
jak chcesz ich udupić to
>co zrobi pan/pani/to kiedy zatnie się pan/pani/to na jakimś zadaniu, i nie wie jak to najlepiej pociągnąć dalej?
zumerki nie potrafią w przyznanie przed kimś że czegoś nie wiedzą, ani jednej ci nie powie że będzie szukać opinii lub konsultacji od innych osób w firmie co mają więcej wiedzy i doświadczenia
>>
>>221714251
w takim przypadku pyta się ej aja
jak ej aj nie umie to nikt nie bedzie umiał
>>
drzemćq
>>
>>221714081
>hip thrusty
co ty synek, przecież to dla bab ćwiczenie. co ty baba jesteś? a może ty jaki gaj?? hehahhehshhe
>>
zumerki to kurwa nic nie potrafią
>>
>>221714187
zumerki myślą że larpo to single player więc wszystko co zahacza o pracę w zespole i komunikację ich rozwala
>>221714315
ejaj ci powie ogólniki popularne na stackoverflow, nie powie ci nic specyficznego dla twojej niszowej aplikacji tak by to było zintegrowane w większą całość tak aby miało to sens
>>
HR dostaje z 1k CV a nam dają tylko 10 na pewno kurwa wybrali najlepszych z najlepszych
>>
>>221714055
>zbrodni ikara co leciał za wysoko radzieckiego słońca i bezpieka go zgarnęła na sybir
śmiechłem
>>
>>221714187
zapytaj zumerka czy lepszy jest tab czy 4 spacje, jak odpowie A to powiedz że B chyba lepsze, i zobacz reakcję, jak się nie wkurwi to wiesz że kiepski
>>
kurwa lekarze to jednak debile, nie mają podstawowej wiedzy, musiałem cwela wyjaśnić wiedzą
>>
>>221714469
doprecyzuj
>>
>>221714455
prawidłowa odpowiedź to "to co IDE mi ustawi"
>>
File: maxresdefault.jpg (59 KB, 1280x720)
59 KB JPG
>>221714335
>t.
>>
>>221714487
że mogę brać wysokie dawki biotyny badając krew na hormony tarczycy
szybko cwela wyjaśniłem
>>
>>221714537
zwolnili?
>>
>>221714556
nie no aż tak to nie ale go poprawiłem co spojrzał coś tam chyba w internecie i był zaskoczony
>>
>>221714519
normalna chłopska dupa
duży badonkus = gracz przeciwnej drużyny proste jak... ja (bo nie ty na pewno)
>>
>>221714187
sytuacja:
>spotkanie zespołowe, jest przedstawiony plan działania, wydaje ci się że wiesz co masz zrobić ale nie jesteś na 100% pewny tylko trochę się domyślasz
>co robisz?
>przerywasz flow spotkania by się dopytać? nie przerywasz - bo po co?
zumerek rozjebany
>>
zostawcie te biedne zumerki w spokoju bo się zesrają ze stresu jak ten hotel anon
>>
>>221714187
jakie anime ostatnio oglądał
>>
>>221714187
poleć klasykiem, jakie jest ich ulubione zwierzę i dlaczego, 100% fatality rate dla spierdoxa
>>
>>221714633
nie chce animecwela w zespole, jeden starczy (ja)
>>
>>221714643
jakbyś był drzewem, to jakim? i dlaczego właśnie tym?
>>
>>221714187
zapytaj czy futa to pedalstwo
jak powie tak albo nie wie co to jest to do kosza
>>
>>221714187
klient dzwoni do firmy i mówi że jest błąd i chce z tobą rozmawiać w tej sprawie na zoomie za 5 minut, ale to nie ty wprowadziłeś ten błąd tylko kto inny, co robisz?
>>
>>221714780
biore urlop
>>
po waleniu do futa dostaje agp więc to pedalstwo
>>
>>221714187
zapytaj czy wolą amćqku czy spaćq oraz o jakich porach zasypia i budzi się biały byk
>>
futa to furtka do homoseksualizmu
>>
nie rozumiesz żeński penis w dupie to źle bo yyyy bo eeee
>>
>>221714187
ech przypomniało mi się jak sam prowadziłem rozmowy do entry level roboty, same dzieciaki po liceum, mocne głąby w większości
>>
abw:
>kolejne pytanie, czy miał pan jakieś kontakty z obcym wywiadem?
anon:
>yyyyy, eeee, trudne się wylosowało, następne pytanie proszę
abw:
>proszę udzielić odpowiedzi
anon:
>yyyy, a mogę iść do domu?
>>
>>221714137
no i warto było?
>>
>>221714885
spaćq i to nawet nie blisko
>>
>>221714943
teraz ten entry level to 2 lata doświadczenia wymaga
>>
File: 1770943191079523.jpg (37 KB, 640x630)
37 KB JPG
>>221714187
1. jakiego masz chuja?
2. lubisz jebać?
3. a dużo masz spermy?
>>
to chyba dobry moment na zmianę roboty, ostatni gwizdek, bo za 2-3 lata nikt nie będzie zatrudniać więc ostatni rzut by się gdzieś załapać za wyższą stawkę, jak nie zmienisz teraz to przez następne 5 lat nie zmienisz
>>
>>221715032
nie wszędzie, do testowania gierek biorą każdego kto zna angielski, potrafi grać w gry i wie jak wygląda kontroler od plejstejszyn
>>
>>221715058
ja chce w polowie przyszłego roku zmienić, ile można srampasterzować za nędzne 30k netto
>>
nie ma pracy nie ma mieszkań co oni o rewolucję się proszą?
>>
>>221715086
jak w ogóle wygląda testowanie gierek? dostajesz test scenario które ktoś ci napisał i jesteś takim biologicznym botem co to odtwarza 200 razy? grzebiesz w logach? śledzisz przepływ danych i parametrów? analizujesz kod gdzie co i dlaczego się zesrało? jak developerzy developują to na bieżąco to testujesz, czy dopiero jako pseudo end user? sam eksplorujesz i szukasz bugów? piszesz automaty i skrypty? jak to wygląda?
>>
>>221715180
mógłbym wytłumaczyć ale mi się nie chce, w każdym razie nie jest to tak monotonne jak to opisują w necie i wcale się nie gra w to samo milion razy
raczej nie psuje się gry na siłe tylko upewnia się że przeciętny gracz w przeciętny sposób jest w stanie ukończyć gre i żeby gra ładnie wyglądała, wszystko inne jest drugorzędne i rzadko naprawiane
>>
File: 1771306100291192.gif (120 KB, 800x500)
120 KB GIF
>>221715222
>mógłbym wytłumaczyć ale mi się nie chce
>>
>>221715222
>raczej nie psuje się gry na siłe tylko upewnia się że przeciętny gracz w przeciętny sposób jest w stanie ukończyć gre i żeby gra ładnie wyglądała, wszystko inne jest drugorzędne i rzadko naprawiane
czyli nudne, bezmózgie zajęcie wymagające 0 wiedzy technicznej i szarych komórek?
>>
>>221715286
wykazać się można ale po co jak dostaniesz swojego buga z powrotem z notką że nie naprawiamy bo przeciętny gracz by na to nie wpadł, kreatywność jest ogólnie karana i lepiej się trzymać tego co masz robić i nic więcej
>>
Tłum mężczyzn wygląda na zadowolonych i usatysfakcjonowanych; jakby delektowali się obfitym bankietem, jakby wiosną wspięli się na wieżę. Tylko ja wydaję się apatyczny i nieruchomy, moje pragnienia nie dają jeszcze znaku swojej obecności. Jestem jak niemowlę, które jeszcze się nie uśmiechnęło. Wyglądam na przygnębionego i opuszczonego, jakbym nie miał domu, do którego mógłbym pójść. Mój umysł jest umysłem głupca; jestem w stanie chaosu.

Zwyczajni ludzie wydają się bystrzy i inteligentni, podczas gdy ja sam wyglądam na otępiałego. Wyglądają na pełnych rozróżnienia, podczas gdy ja sam jestem otępiały i zagubiony. Wydaje się, że jestem unoszony jak na morzu, dryfujący, jakbym nie miał gdzie odpocząć. Wszyscy ludzie mają swoje sfery działania, podczas gdy ja sam wydaję się otępiały i niezdolny, jak nieokrzesany strażnik graniczny.
>>
>>221715338
brzmi chujowo, a dobrze płacą?
>>
>>221715180
to jest larper od testowania gierek a po pół roku dostawał 30k netto
>>
>>221715391
minimalna, umowa zlecenie i masowe zwolnienia jak gra wychodzi bo już jesteś zbędny ewentualnie cie przeniosą na inną grę ale to za karę lepiej zostać zwolnionym
prace testera można opisać jednym słowem, desperacja
>>
wyryjcie na mym grobie "spćq" albo "tu spćq anon - pućqacz 'nimek"
>>
File: 1774056437457139.png (288 KB, 900x855)
288 KB PNG
>>
>>221715180
masz grę, przygotowane test kejsy i scenariusze testowe od kogoś bardziej doświadczonego i testujesz jakiś jeden element np acziwmenty, albo czy dobrze działa jakiś ficzur danej gry, zależy od gry
>>221715222
nie bejtuj
>>
Chłop typu milczący wśród normictwa
To jak oni się dogadują i dobrze bawią na moich oczach podchodzi pod znęcanie się emocjonalne nad trukelem
>>
File: 1751840356374066.jpg (321 KB, 2480x2000)
321 KB JPG
o chuj prawdziwy marcel w nitce o goticzku na /v/. a myslalem ze just sie ten pedal zajebal
>>
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Wolno%C5%9Bci_Podatkowej
jeszcze miesiąc i zaczniemy zarabiać na siebie a nie na tfuska
>>
>>221715395
wrzyj
>>221715426
lepiej testować gierkę wśród anonow za minimalną niż nosić pudła od 4 rano z najebanymi ukrami też za minimalną
>>
File: 1758994262186358.jpg (2.07 MB, 3072x4096)
2.07 MB JPG
>>
>>221715452
>pućqacz 'nimek
>nie wypućqał żadnej 'nimki
ciekawe!
>>
>>221715544
link?
>>
>>221715522
>nie bejtuj
jak jesteś scripted verification botem to może ale ja dostaje testy typu graj w tryb i go zepsuj, anon psuje grę i dostaje feedback żeby nie psuł tak tylko inaczej
idzie się zajebać w tej pracy, jak lubicie gry to nigdy nie pracujcie jako tester
>>
>>221715499
chory człowiek
>>
znałem babkę co w intelu "testowała sterowniki", zapytałem co robi w praktyce bo brzmi to na coś bardzo trudnego to mówiła że
>odpala kompa z jedną konfiguracją hardware, karta graficzna taka, cpu taki, płyta główna taka z takim biosem
>instaluje sterownik A
>odpala grę typu wiedźmin, gra i biega po mapie 5-6 godzin
>licznik FPSów mówi jej jak nastąpił na tyle duży performance drop by to odnotować
>pisze komentarz co wtedy robiła
>dalej biega po różnych lokalizacjach
>następnego dnia przychodzi, instaluje inny sterownik i powtarza
>potem to samo, ale inna gra
>potem to samo, ale inna konfiguracja hardware
pytałem czy ma przyspieszoną grę na 2.0x speed, mówiła że nie, tak standardowo wszystko
14k netto
>>
>>221715544
ten kurwa na /v/ jeszcze wchodzi jahahaha bezznakowy cwelu
>>
>>221715658
>znałem babkę co w intelu "testowała sterowniki"
karty graficzne intela są znane z tego że sterowniki są non stop zjebane więc nic dziwnego jak zatrudniają takich pustaków jak opisujesz
>>
>>221715658
no i kurwa rigcz z essą a ty kurwo gdzie pracujesz? w piździe matki zajebanej hivem
>>
File: 1751570676003903.png (151 KB, 850x796)
151 KB PNG
>>221715611
cala nitka zasrana
>>>/v/739350429
>>221715699
a wchodze sie nie wstydze tego
>>
>>221704922
goj plastikowy
>>
>>221715616
to nie brzmi zbyt oficjalnie, podasz nazwę firmy?
>>
>>221715866
pracuje w biurze w warszawie, więcej nie powiem
>>
>>221715728
ja neet rasa panów
>>
>>221715866
Gier-Test-Pol Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
>>
>>221715866
PolQualitex
>>
i wyjebal sie cwel
spierdalaj tam
>>
jak duble to aplikuję do ABW ale na poważnie, bez podawania że walę konia do anime tylko napiszę
>interesuję się japońską sztuką animacji
a jak zweryfikują negatywnie to zweryfikują negatywnie i chuj
>>
>>221715980
prześwietlą cię i będą mieli pełną listę eroge w jakie grałeś
>>
>>221715980
roll za ciebie oby ci się udało
>>
>>221715980
na cywilnego czy normalnego?
>>
File: mpv-shot0039.jpg (231 KB, 1920x1080)
231 KB JPG
>>221715499
>>
jak syngle to zbiruje dzisiaj do ntr bbc bnwo do 6 rano ubrany jak ciota
>>
File: 1777475897640855.png (3.02 MB, 1805x2048)
3.02 MB PNG
>>221716088
baza
>>
>>221716078
a to różne są?
>>
>>221715866
Testowex
>>
>to kwestia, która w przypadku rekrutacji do Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego (ABW) praktycznie w 100% zamyka drogę do uzyskania statusu funkcjonariusza (służby mundurowej).
>(...) trwałe kryterium niezdolności do służby
czyli jednak nie można być pierdolniętym, fajnie bo nic ci to nigdy nie da bo takie sądy wytrą sobie tym dupę jako nic nie znaczącym gównem, ale z drugiej strony to dożywotnio dyskwalifikuje do wielu miejsc
dobra już kończę ten spam o abw
>>
kurwa moja europaleta, zajebie cie
>>
>>221716324
zacznij teraz spamić touhou fiuty
>>
>>221715930
śmieszne
>>
>>221714251
dosłownie ja
>>
>Wymogi:
>(...)
>Postawa: Nieskazitelna postawa moralna, obywatelska oraz patriotyczna
co to oznacza, w praktyce?
>Brak karalności, przypadków nadużycia substancji odurzających (w tym alkohol), hazardu, brak zachowań aspołecznych, brak długów, 0 kontaktów z ruchami radykalnymi
brak długów - a hipoteka?
>Jeśli nie ma przypadków opóźnionych rat, to nie dyskwalifikuje kandydata
czyli oni chcą same turbo oskarki które są świętojebliwe zarazem, paladynów z nieskazitelną historią szukają
>>
abw które słynie z korupcji szuka świętych paladynów
>>
gf z nieskazitelną postawą moralną, obywatelską oraz patriotyczną
>>
ja ciekaw co miał na myśli chłop który zrobił to na domyślne ustawienie
>>
>>221716754
myślał że tylko pojeby będą używały frajerfoxa na androidach który jest 5 razy wolniejszy od zwykłych webview przeglądarek
>>
zauważyliście, że normiki zaczęły używać od niedawna słowa czud?
>>
>>221716803
nic już nie jest święte
>>
>>221716738
poproszę
>>
File: 17487513400345895.jpg (89 KB, 1200x799)
89 KB JPG
>>221716803
zauważyłem że coraz mniej normików słucha bibino$a
>>
a wiecie że chud jest z leftypola?
>>
>>221716832
wszystko jest z leftypola
jest tajemny 4chud>leftypol>twitter rurociąg o którym nikt nie mówi
>>
jakie to są pytania?
>1. Postawa moralna
>Czy kiedykolwiek zażywał(a) Pan/Pani narkotyki lub dopalacze? (Jeśli tak, to do widzenia)
ja nie oskarek
>Jak często pije Pan/Pani alkohol i czy zdarzyło się Panu/Pani prowadzić samochód po spożyciu (nawet na drugi dzień)?
ja prawa jazdy nie mam
>Czy ma Pan/Pani sekrety przed najbliższą rodziną (małżonkiem/partnerem), których ujawnienie mogłoby zniszczyć Pana/Pani relację?
ufff moja 2d anime waifu wie że walę konia do mojej 2d anime waifu
>Czy zdarzyło się Panu/Pani dopuścić plagiatu lub oszustwa w czasie studiów/szkoły?
ja nie oskarek
>Jak zareagowałby Pan/Pani, gdyby bliski współpracownik wynosił tajne dokumenty z biura?
chcę haracz za milczenie albo zgłaszam
>Czy uprawia Pan/Pani hazard lub gra na giełdzie/kryptowalutach kwotami, których strata byłaby bolesna?
a spierdalaj
>>
EJ! EJ! KURWAAA ZOBACZ! MARCEL!
>>
podziwiam tych młodziaków co śmigają na rowerach bez rąk, nawet się nie zastanawiają czy ktoś ich zepchnie żeby jebnęli głową o krawężnik tylko prą do przodu w stanie zen
>>
>2. Postawa obywatelska
>Czy kiedykolwiek popełnił(a) Pan/Pani przestępstwo, które nie zostało wykryte przez policję?
hehe
>Czy był(a) Pan/Pani zatrzymany/a lub ukarany/a mandatami za agresywne zachowania (np. bójki, zakłócanie porządku)?
nie
>Czy wszystkie Pana/Pani dochody są legalne i w pełni opodatkowane?
yyyy oczywiście że tak
>Czy pracował(a) Pan/Pani "na czarno"?
ale ja jestem biały
>Czy zdarzyło się Panu/Pani celowo zataić coś przed urzędem skarbowym lub innym organem państwowym?
nie
>Czy posiada Pan/Pani długi u osób prywatnych (np. u znajomych, rodziny), które nie są sformalizowane?
a spierdalaj
>Jaki jest Pana/Pani stosunek do łamania przepisów drogowych (np. czy uważa Pan/Pani, że fotoradary to tylko "skok na kasę")?
to boomercore
>>
File: 17456474575.jpg (29 KB, 480x360)
29 KB JPG
>>221715980
Nie aplikuj.
t. ten co aplikował.
>>
>>221716932
skąd jest wysyp tych memów o le epickim zabijaniu rekruterów do woja, jesteś obywatelem państwa masz robić to co państwo ci każe i nic poza państwem
>>
File: HHTvYk6boAA7BuM.jpg (530 KB, 2500x4000)
530 KB JPG
filologie polską czy angielską?
>>
>>221716943
Amerykanie boją się branki z powodu wojny w Iranie
>>
>>221716972
polską, znaj swojego wroga
>>
>3. Postawa patriotyczna
>Czy popiera Pan/Pani lub należy do organizacji o charakterze radykalnym, ekstremistycznym, szowinistycznym lub anarchistycznym?
High Hartlor
>Czy utrzymuje Pan/Pani regularne kontakty z obywatelami państw spoza NATO (szczególnie Rosji, Białorusi, Chin)?
ja nie oski
>Czy kiedykolwiek podpisał(a) Pan/Pani jakiekolwiek zobowiązanie do współpracy z zagraniczną instytucją lub firmą o niejasnym profilu?
ja nie oski
>Co byłoby dla Pana/Pani ważniejsze w sytuacji kryzysowej: bezpieczeństwo własnej rodziny czy wykonanie rozkazu chroniącego państwo?
własna rodzina oczywiście
>Czy uważa Pan/Pani, że obecne sojusze wojskowe Polski (NATO) są słuszne, czy Polska powinna szukać innych alternatyw?
chuj mnie to
>Czy kiedykolwiek publicznie (np. w internecie, na demonstracjach) nawoływał(a) Pan/Pani do obalenia legalnych organów RP?
a spierdalaj
>>
>>221716943
>jesteś obywatelem państwa masz robić to co państwo ci każe i nic poza państwem
HIGH HARTLAR
>>
>>221717019
>>221716924
>>221716854
dobra anon to wszystkie 3 nie zdał
>>
>>Czy kiedykolwiek publicznie (np. w internecie, na demonstracjach) nawoływał(a) Pan/Pani do obalenia legalnych organów RP?
tak
proszę mnie przyjąć do abw
pozdrawiam
>>
>>221716912
w wieku jeszcze niepełnoletnim zjeżdżaliśmy rowerkiem bez trzymanki z takiej górki na 15 metrów wysokości i długości o około 150m
a na końcu tej ścieżki była dwupasmówka w dwie strony zajebista zabawa serio
>>
te pytania są w kurwę podchwytliwe, zresztą pytają się
>yy czy chciałby pan zmienić rzeczywistość w polsce?
no i na takim stanowisku to pewnie chcesz coś tam co nieco zdziałać w takim czy innym kierunku więc na połowę powinieneś odpowiedzieć pozytywnie
>>
>>221716924
>Czy kiedykolwiek popełnił(a) Pan/Pani przestępstwo, które nie zostało wykryte przez policję?
okradałem skorumpowanych polityków i przelewałem na dzieci z rakiem
>Czy był(a) Pan/Pani zatrzymany/a lub ukarany/a mandatami za agresywne zachowania (np. bójki, zakłócanie porządku)?
za interwencję obywatelską kiedy ktoś znęcał się nad dzieckiem z rakiem
>Czy wszystkie Pana/Pani dochody są legalne i w pełni opodatkowane?
piorę pieniądze na dzieci z rakiem
>Czy pracował(a) Pan/Pani "na czarno"?
żeby pomóc dzieciom z rakiem
>Czy zdarzyło się Panu/Pani celowo zataić coś przed urzędem skarbowym lub innym organem państwowym?
swoje wpłaty na dzieci z rakiem
>Czy posiada Pan/Pani długi u osób prywatnych (np. u znajomych, rodziny), które nie są sformalizowane?
u rodziców dzieci z rakiem
>Jaki jest Pana/Pani stosunek do łamania przepisów drogowych (np. czy uważa Pan/Pani, że fotoradary to tylko "skok na kasę")?
bagatela kiedy chodzi o życie dzieci z rakiem
>>
>>221716972
ja bym poszedł na angielski ale po żadnych raczej nie ma pracy dla anona
>>
>Czy kiedykolwiek popełnił(a) Pan/Pani przestępstwo, które nie zostało wykryte przez policję? Jeśli tak, jakie i kiedy? Dokładnie opisz przestępstwo(a).
>halina, mamy haki na spierdońskiego. zadzwoń, powiedz że albo jutro pojawi się w biurze na 7 rano albo zgłosimy go na policję
>>
jestem schizolem jak ten typ z chaos head
alexa zagraj f.d.d
>>
>>221717166
kołpak wyuczonej bezradności, nawet bez wykształcenia możesz znaleźć pracę na jakimkolwiek stanowisku
>>
>>221717166
anon by był nauczycielem jak ten z umarłych poetów
>>
File: 9j5f9x544mx01.jpg (364 KB, 2048x1536)
364 KB JPG
oni tam chyba szukają lawful good pedałów dobrociot
>>221717144
posłuszność > wszystko inne, nie chcą kogoś kto będzie działał na własną rękę i robił wygylantyzmy siakieś
>>
najlepszy polski policjant to co najwyżej true neutral
>>
>>221717271
hmmm
>>221717230
nigdy mi się nic nie udało
>>
File: 1752582482303572.jpg (38 KB, 400x400)
38 KB JPG
https://www.youtube.com/watch?v=lSuFARYG9m4&t=19s
>0:19
pojebane te francuskie pokemony
kto był w regionie hoenn?
>>
myślicie że kotodziewczynki też mają język szorstki jak kot? wyobraź sobie to na kutasie
>>
File: 1763291025382815.jpg (9 KB, 319x319)
9 KB JPG
Kurwa pierdolona, jebana w cipę mać, jak takie coś wkurwia.
Kurwa, ja jebie do kurwy pierdolonej nędzy, jebanej w chuj, kurwa.
Jezu jak ja pierdole chuja, kurwa, jebana cipa pierdolona.
TFU, kurwa mać
>>
>>221717507
based
>>
>„Czy kiedykolwiek ukradłeś coś, czego wartość przekraczała 50 złotych?”
tak, raz, ale przez przypadek
>„Czy kiedykolwiek brałeś udział w bójce, która nie została zgłoszona organom ścigania?”
wiele razy
>„Czy kiedykolwiek prowadziłeś pojazd mechaniczny, będąc pod wpływem alkoholu lub innych środków, i nie zostałeś zatrzymany?”
jaki pojazd ja prawa jazdy nie mam
>„Czy kiedykolwiek celowo zniszczyłeś cudze mienie z zemsty lub zawiści?”
nie pamiętam, chyba nie, ale jakbym miał zgadywać to pewnie tak
>„Czy za odpowiednią sumę pieniędzy byłbyś w stanie przekazać tajemnicę służbową osobie nieuprawnionej?”
jasne że tak, nie za 2 złote ale za miliard to lol, lmao
>„Czy posiadasz sekrety seksualne, o których nikomu nie mówiłeś, a których ujawnienie mogłoby Cię skompromitować?”
chyba nie
>„Czy regularnie przeglądasz w internecie treści, które powszechnie uznawane są za nielegalne lub głęboko niemoralne?”
eeeee, zdefiniuj głęboko niemoralne
>„Czy kiedykolwiek przypisałeś sobie zasługi innej osoby, aby wypadnąć lepiej?”
oczywiście, ale te osobę też uwzględniałem, "razem zrobiliśmy"
>„Czy kiedykolwiek w życiu okłamałeś kogoś, kto darzył Cię pełnym zaufaniem?”
jasne
>„Czy kiedykolwiek życzyłeś poważnej choroby lub śmierci komuś ze swoich bliskich lub znajomych?”
oczywiście
>>
>>221717507
jak cie poranna kłoda wkurwia to sobie neocipke zrób dziweczko
>>
>>221717450
języczek do góry podwinięty i robi schlop schlop
>>
File: 1764205985325507.png (15 KB, 310x243)
15 KB PNG
>>221717580
ja tak mówię jak mnie nazwą prawiczkiem w Hebe
>>
File: 1771929267604638.jpg (188 KB, 1200x811)
188 KB JPG
>>221717620
zwizualizuj
>>
>>221717342
ale abw to nie policja, cbśp to policja
>>
File: 138946957_p0.png (3.25 MB, 1248x1824)
3.25 MB PNG
praćq?
>>
>>221717569
>Czy regularnie przeglądasz w internecie treści, które powszechnie uznawane są za nielegalne lub głęboko niemoralne?”
a jak takie coś się kwalifikuje?
https://rule34.xxx//samples/3446/sample_d1143ca3140438c3941804312a055246.jpg?17084523
kolega pyta
>>
>>221717706
sraćq. na ubraćq.
>>
File: 1767035775015678.png (637 KB, 1044x941)
637 KB PNG
jakbym był ministrem czegokolwiek to bym zrobił instytucje UNP, CBBA, CBPC i SOS
>>
File: file.png (40 KB, 800x450)
40 KB PNG
>>221717631
hebe to jestem filem
>>
>>221717835
kojarzą mi się te nazwy z czymś, ale nie wiem do końca z czym
>>
>>221717864
mody do skajrima
>>
>>221717853
>hebe
>pomiędzy 11 a 14 lat
nie ładnie, nie ładnie
>>
File: 1754093898316168.png (240 KB, 352x522)
240 KB PNG
>>221717303
powinni to zamienić
kurwa kto to robił chyba chatgpt
>>221717507
siema wonziu
ostatnio sobie brood war pobrałem
>>
rozpierdolić was maczetą.
>>
kurwa, nie mógł poczekać jednego dnia. jeden dzień i z 14 lat 364 dni byłaby legalna 15. zbyt chytrze, zbyt chytrze.
>>
ja nadal nie wiem jak sprzęgło w samochodach działa
>>
>>221717972
a co ci nie pasuje w tym?
>>
>>221718025
jedno kółko się kręci, drugie nie, przybliżasz niekręcące się kółko do kręcącego kółka, aż się zetkną i wtedy oba kółka się kręcą
>>
File: 1772961019512190.gif (807 KB, 498x280)
807 KB GIF
>>221718096
>>221718096
>>221718096
>>
File: HH7Nt9da8AAVc6I.jpg (320 KB, 1630x2048)
320 KB JPG
>>221718025
zgrzyta jedyneczka
>>
>>221717303
wegeta który mordował na potęgę i rozpierdalał całe cywilizacje i planety jest neutral? lmao
>>
>>221717144
to jest podchwytliwe?
a co byś odpowiedział na takie pytania
>ukradles coś kiedyś?
>pobiles się kiedykolwiek z kimś znajomym
>miales kontakt z narkotykami?
>>
>>221717706
nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.