kurva anyátok
SZÜZET SZÜNTESS!
SZŰZ SZŰZ SZŰZ
Bukik.
Magyar Péter megérkezett Sulyok Tamáshoz, lejárt az ultimátum
>>221979293Ki fogja nyírni a szüzet.
>>221979613Igazi ChadMaxx fej.
radnai márk meleg? buzeráns?
>>221979846Felizgat?
>>221979846Annyira, mint te.
MENTÉS
>>221983854Mert egy pedofil vagy.
>>221984227de legalább nem szűz
>>221984777Szép triplák. De itt rajtam és Popin kívül mindenki szűz.
Anon, ha a bn elalszik, de nem tett magára takarót, betakarná?
„Lássa, hogy kivel van dolga, ön fogja vezetni, látom, hogy meglepődött, ön fogja vezetni".De lenne egy tiszteletteljes kérésem, folytatta Magyar Péter, vizsgálja is ki valóban, erre az időre függessze fel a fideszes-KDNP-s mi hazánkos együttműködést. Önök valóban végeztek ebben munkát, azt kérem, hogy ahelyett, hogy révfülöpi pizzériákról haudozik, és balatonhenyei rendőrökről, koncentráljon a lényegre, felesleges ilyen ügyekben piti ügyekben hazudni, vizsgálja ki, mondta. (Magyar feltehetően az ilyen állításokra utalhatott) milyen pizzéria?
>>221985921Na, lehet bizonyítani az érettségi erejét.
https://youtu.be/CLfasIf4KpQhajaj milyen videókat dob le a kedvenc anti big pharma taoista monkmaxxer e-celebem
>>221985921>milyen pizzéria?sajtos
fáj a szüzesség ;(
Hogy a faszomba adott MP bármit is a Toconak? Most tört össze a szívem.
Halott szar.
>>221986235Azért mert Fostár meg a Húgykrán fruncija egymást kefélék a másik dölgött fosban.
>>221986235Legalább nem vagy szűz.
F-E-LA szüzek sosem nyerhetnek.
>>221986206a végrehajtói maffia felszámolása teljesen jó Torónak, ezen pörög lassan 10 éve, rá akarta kenni MPre is, most kap rá lehetőséget hogy a vidéki cigányok vegzálása helyett a fehéringes bünözőket bassza szét, akikből lesz bőven NERes/Fideszes/KDNP-s káder (akiknek a gyalázása miatt szarabb lesz a MH-Fidesz együttmüködés)ha viszont ezt elrontja a mihasznák elsüllyed vele együtt
>>221988188Kutyaszorító amúgy, mert 1000% a FIDESZ a gazdája. >nem derít fel semmit és eltussolja a FIDESZgecik bűneithalott>felderíti a FIDESZgecik bűneita FIDESZ felakasztja
>>221988242Ha igy van akkor Toró elég hülye, mert az MH múlthéten is kérte hogy ő legyen a vizsgálóbizottság élén
>>221988242>>221988289>magával beszélget
>>221988336A KURVA ANYÁDAT TE RÜHES SZŰZGECI
Ánonak mi a véleménye a késő negyvenes és a korai huszasok szekszuális együttlétéről?
>>221988336most őrjöngj egy kicsitha túl retardált vagy ahhoz hogy valami értelmeset kitermeljél akkor inkább postázz ázsia kurvákat, úgyis jelenleg az a szint
>>221988370HARAM
>>221988336ilyenkor mit érzel amúgy?
Magyar Péter miért hiszi azt hogy neki mindent de tényleg mindent lehet? Ha akkora ember jöjjon ki boxolni a győztes viszi a vesztes barátnőjét
>>221988842gondolom mert az ország 80%-a támogatja mint miniszterelnököt 16 év fideszes önfeledt faszverés után
>>221988842Az egy férfi.
>>221989554Szépen fejlett hónaljkutya
>>221989554.../10
>>221988842Neked nincs is BN-ed.
Amúgy itt az a kibaszott menő, hogy egész nap egy sárga kurva nem volt mert a Fostár meg a kis buzija a másikban maradtak :^D
>Magyar Toroczkainak: Ön fogja vezetni a vizsgálóbizottságotBÉZD BÉZD BÉZD BÉZD BÉZD BÉZD BÉZD
Toró tényleg olyan, mint egy méhészborz, még a hajvonala is olyan, meg persze a természete is. nem ő a legnagyobb ragadozó a szavannán, de nekimegy mindennek és addig harapja és karmolja, amíg vagy meg nem döglik a másik a másik vagy amíg őt nem tapossák el, ez esetben újra felkel és megy tovább. ja meg amúgy is mézzel seftel, szóval tényleg a méhészborz a szellemállata.
>>221990955LÓL, felkekkentemAmúgy MP szépen tőrbecsalta, de ebből nagyon jól is kijöhet, ha átpártol a Tiszához.
>>221990955>>221991075>magával beszélget
>>221990955Felizgat?
>>221990955ez a far cry 4 ben nagy geci volt
>>221991786Ha már Ubislop, mennyi gáz 1-10-ig, ha preordereltem az AC4 remastert?
>>221991832azt csinálasz amit akarsz. én meg a james bondot fogom megvenni valami lopott ukrán bankkártyás oldalról sztem
legalja proli fos mindhárom játékha ezek lekötnének, kurvára szégyellném magam, bár valószínű akkor nem lenne meg az agyi kapacitásom hozzá
>>221991917Az mondjuk tényleg AAA slopnak tűnik.
>221991832>221991917>221991997ugyanaz
>>221991997Peti bazdmeg, a játékok fejlődtek a Heroes III meg a Half-Life óta.
>>221992035jó de én io interactive stanboy vagyok
>>221992247Amúgy tök fasza lett volna, ha meghagyják a Hitman játékok szabadságát. Lényegében ez egy lináris Hitman játék. Amúgy grafikailag odabasz, teljesen.
>>221992086ez a magyar péter zaklat minket? ízlésrendőr
>>221993528MP csak Simsezik, szexmodokkal.
>>221990955Hehe ezen én is nevettem egyetBázisolt Toró szakértő
na nézzük hogy telepíthető-e a horn of the abyss lunixon
Aki fizet (ilyen szar) játékokért az annyit is ér
>>221995600a hota az ingyenes te hülye kurva
Buzi aki olvassa
Jó reggelt a konstruktív ellenzéknek
>>222000000
a négerek/arabok éppen szétverik párizst, de a legnagyobb probléma továbbra is a fehér szupremácista szélsőjobb és hogy érzékeltessük mennyire veszélyesek, gyorsan le is tartóztattunk egy gonosz csúdot, aki sértő dolgokat posztolt az ünneplő agysebészekről és villamosmérnökökről.
>>222002782és ez hogy érint téged?
Hé Ruszin, tán fingottál? Vagy ez a szűzörjöngés miatt van?
>>222003266Hú de szítelnek a szüzek.
>>222003266Úgy néz ki valami cigánytelep volt.
De jó lesz most napokig a kórházban feküdni. Eddig csak csúnyabogár nővérkéket láttam, de még reménykedem!
>>222003909Lö miért? Kérsz orvost, tudok egyet.
>>222003924Péniszkisebbítő műtét is vállal?
Magyar Péter ma bevezeti a szűzadót
>>222004553A németeknél már amúgy is bejött.
>>222004553Ideje volt, a szüzeknek amúgy is naponta milliók ütik a markukat.
MAGYARPÉTER TÖNRETETTE A ZÓRSZÁGOT
Magyar Péter fogta meg a seggem az Aldi parkolójában
Lázár János vagyok AMA
Ernő vagyok, a Linuxszal kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolok36202498485
mentsünk meg Sulyok Tamást
>>222005155a gonosz Péter csúnyán beszél vele, ez diktatúra!
Gulyás Gergely: alkotmányos demokráciában nem képzelhető el, hogy megbízatási idejét megelőzően egy köztársasági elnököt erőszakkal eltávolítsanak hivatalábólszóljatok gerinek, hogy itt illiberális demokrácia van
jöhet
szüzet
a munkanélküliek 10kor kellnek
ojj
>>222005556A vámpírok meg fél1kor basznak
na azért amerikában a négerek már mennének az utcára tévét lopni
minek is mondták ezt várjál
>>222005630maci
>>222005630a megfelelő judeo-liberális terminus a "kulturális kisajátítás".mondjuk pont az indiánok az egyetlen kisebbség, akik nem szoktak pattogni ezért, mert megtanulták mi történik akkor, ha sokáig basztatják a fehér embert. a nagy részük meg úgyis kevert vérű, akiknek kb. semmi indián identitása nincs, max akkor HEYA HOYA-znak amikor segélyért állnak sorba.
ja igen kulturális appropriáció
>>222005678>kisajátításna az így szebb
remélem az új zsidó oktatási miniszter átvesz az amerikai kottából és elmagyarázza a szarmagyaroknak hogy cigányzenét hallgatniuk kulturális kisajátításmert félelmetes mennyien meghallgatják az a szart
>>222005666 (szemrevételezve)
>>222005630>indian woman from asia
>>222005666nem nem nem erre gondoltamhanem erre itt >>222005699
>>222005735Fingszag?
>>222005612>stieg larssonnem tom milyen indíttatásból de elolvastam az első könyvet nem tom mi a faszt vártamott olvastam először ilyenről hogy >nyitott kapcsolatban élt egy pár, bár asszem a kifejezés így nem volt leírvameg ilyeneket még hogy milyen szép dolog hogy kurvulnak a nők mert attól teljesednek ki meg attól lesz önbizalmuk, meg hogy ezért jó a plasztikai sebészet ismeg persze a fehérek, különösek a vidéki, hagyománytisztelő fehérek gonószak és rothadtak belülről
>>222005808ja faszom se gondolkodik ilyeneken, a rizsben pont az a jó, hogy nem kell világ korcsaira meg a marhaságaikra, amiket kitalálnak gondolnom
Hegedűs Zsolt a szívhangrendeletről: A szakma által készített bioetikai, betegjogi, emberi jogi és hatásvizsgálati elemzés kimondja hogy minden ribanc joga akadály nélkül végigjárni a faszkörhintát, sült marhahús állagúvá baszatni a pinájukat és közben nem védekezni, hanem keresztényi módon meggyilkolni a magaztukat.
>>222005905ez teljesen jogosvalahol én is belátom hogy sokkal egészségesebb nem gondolni a csúnya és nyomorék dolgokra mert csak a saját elmédet szennyezed és szoktatod magad hozzáde nagyon nehéz megállni
>>222005928kek kurva jó hogy tényleg csak a tíz éve lejárt lemez turbólibsi témákat hozzák elő
>>222005928Sikít a szűz lól. Hogy ordít, hogy remeg, hogy retteg. Neked aztán kurvára nem mindegy, melyik lány mennyit baszik? Ha az utolsó férfi vagy a földön és rajtad múlik az emberi faj megmentése, akkor is kinyírják magukat a nők inkább. Tudom, hogy fáj.
na mondjuk arra gondolhatnék hogy a fogkefém megint kurva régi
>>222005941na jó azért sokat szoktam gondolni arra, hogy milyen aljasságokat próbálnak mindig elkövetni az emberiség ellen a talmudista bibsikde ez a kifejezés, amit használtál olyan krindzs, még a legtöbb zsidónak is égne a pofája a szégyentől ilyen szavakat használni unironikusan
>>222005928mintha én írtam volna ezt a postát. amúgy igen, tényleg kibaszott ijesztő, hogy az abortuszt fogamzásgátlásként használják. itthon baszki valami húszezer körül van egy évben a "művi vetélések" száma, magyarul ennyi gyereket aprítanak fel élve, mert anyu nem tudta hányadik fasznál kell megállni egy este.>D-D-D-DEHÁT VESZÉLYEZTETI AZ ÉLETÉTlol nem. itthon nem lehet statisztikát vezetni erről, amerikában viszont igen, és ott a nők több, mint 95 százaléka azt jelölte meg indokként, hogy "elektív" azaz "meh.....éppen ilyen kedvem volt". mindig az ilyen extrém szélsőségeket szokták felhozni példaként, mint a nemi erőszak vagy a vérfertőzés, amik az esetek kevesebb, mint fél százalékát teszik ki, túlnyomórészt azért gyilkolják meg a gyerekeiket, hogy még több faszt tudjanak szopni. konkrétan a Z generáció felét abortálták, gondolj már ebben bele. a pokol létezik. benne élünk.
>>222006041nyilván nehéz betartani mert úgyis unos-untalan szembejönnek veled ezek a dolgokde szerintem az elvek szintjén tényleg fontos hogy az ember ne tegye ki magát mocskos és gonosz dolgoknak, legalább direkt nerosszat teszel magaddal, ha érzéketleníted magad rájuk
>>222006107A szüzike agyad csak azt nem fogja fel, hogy az abortuszok rettentes százalékban idehaza cigányokat érintenek, vagyis képzed el bazdmeg, 90%-ban a barnákat darabolja szét a nőgyogyi. Most te meg a szűz spancid tényleg ezt akarja megállítani? Most komolyan ti vagytok a Mihazánkosok akkor?
>>222006152>>222006041Tudjátok, én azért egyszer remélem, hogy Milcsi beadod a kulcsot és megint jön a késforgató normálférgezés. Hiányzik.
>>222006152ezzel nem értek egyet. minél több gonosz dolgot látok, annál jobban gyűlölöm a gonoszt és annál erősebben hiszek abban, hogy amit teszek az helyes és folytatnom kell. most is megnéztem a leszúrt brit gyerek haláltusáját, akik egy szarbőrű pajeet ölt meg, de nem azért, mert ebben valami perverz örömöm lelem, hanem azért, hogy lássam a gonosz arcát és felismerjem akárhol is bújkál.
Nem unjátok még a végtelen szardobálást?
>>222006107ugyanaz mint a fegyverfosztáskörülbelül húsz másik megelőző lépést ki lehetne találni hogy csökkentsd a lőfegyveres erőszakotvalószínűleg még hatásosabbak is lennénekde nem, a jót gyűlölő libsit csak egy dolog érdekel, hogy a jóravaló embereket megfossza a fegyverviseléstől
>>222006201nem jóegyrészt megkeseredsz tőlemásrészt minél többet látsz valami gonosz dolgot, annál jobban tompul a természetes heves reakciódhosszú távon ha sokszor kiteszed magad ilyesmiknek, már nem fogod olyan szörnyűnek látni, amilyennek az ép és megóvott elme látná
>>222006272ezért lettél szűz?
>>222006152akkor pontosítok. azokkal a dolgokkal igen is foglalkozok, amik nyugat-euban meg a közel-keleten történnek 99%-ban a talmudista zsidók miatt csak amit te felhoztál akkora marhaság volt, hogy még a bibsik sem mernék felvállalni
>>222006306de te nem shang haiba fogsz költözni amúgy is?
>>222006217>>222006272>>222006306Szerintem ez már grúmolás. Na látod Milcsi, ezért is jó neked ha csak simán buzi leszel. Mondjuk most komolyan megfordult a fejemben, hogy titeket azért kaffantott ennyire az abortusz, mert az volt az utolsó mentsvár, hogy majd kimentek, megerőszakoltok valakit és annak ki kell hordani a faggyatokat, így meg van oldva az utódlás.
>>222006217egy nyugdíjazott magyar rendőrtábornok megmondta pár éve, hogy a cigányok miatt nem lehet itthon soha szabad fegyvertartás, mert ők abban a pillanatban, hogy fegyverhez jutnának, azonnal elkezdenék halomra mészárolni a magyarokat. persze kicsit polkorrektebb módon fogalmazott, de a mondandója lényege ez volt. választani kell, hogy jóemberkedni akarsz vagy egy normális, funkcionáló társadalmat. a kettő együtt nem megy.
>>222006306jól teszed hől ha nem foglalkozol a tengerentúli hülyeséggekkelbár ahogy most kinéznek a dolgok, hozzák pont most fog ez begyűrűzni
a sárgalázas szüzikék miért őrjöngenek azon, hogy a fehér nők abortálják a gyerekeiket? nem ezt akartátok?
>>222006328attól függetlenül fáj a szívem az emberiség ellen elkövettet bűnök miatt, amikért jelentős részben a talmudisták felelősek
>>222006420Az a legnagyobb baj, hogy Milcsi meg a Húgykrán kis buzija nem mozognak a realitások talaján. Mint már mondottam, az abortusz jó, hazánkban többnyire a cigányokat érinti és ez nyilván előnyös. Amúgy sok más előnye is van. Most mitől lesz jobb, ha valami szerencsétlen 14 éves bekapja és ezzel gyakorlatilag vége is az életének, mert nem tud majd semmit csinálni? Ja, persze, mert ezek a mérges szarok elintézik annyival, hogy "így járt". Az inceleket hátra kéne vinni és agyonlőni. Ennyi.
>>222006352húha egy rendőr fegyverviselésellenes, valaki állítsa meg a sajtókatostoba kisszerű gonoszpártoló hozzáállásmost nagyobb diszparitás van a cigányok meg a magyarok fegyverbirtoklása között mint amekkora akkor lenne ha különleges indok nélkül is kiadnák őkettele van a putri rozsdás szar TT-kkel meg PM-ekkel csak ezeket ritkán veszik elő mert még a cigány agyuk is felfogja hogy több gond mint amennyit nyernek vele, mikor a szöges karó, a számbeli fölény és a bírói cigánypártolás most is győz a legtöbb balhéban
>>222006420a talmudisták miért őrjöngenek amiatt, mert szarzrael le lesz törölve a térképről?
>utálom a fehér nőket, gonosz banyák mind, csak a rízs a jó. magyarországra be kell telepíteni 10 millió kínai nőt, a fehéreknek ki kell halnia, WMAF etnoállamot most!!!!!>hogy micsoda???? neeeeee, nem abortálhatod a gyerekedet, ez talmudista fehér genocídium!!!!döntsétek már el, hogy akkor a fehéreknek ki kell halnia vagy nem
>>222006508Az agyad, ha incel vagy.
ez már pár éve volt, de akkor vettem észre magamon hogy talán kevesebbet kéne foglalkozni a gonosz dolgokkal mikor odamentem segíteni valami random dolkának és az első gondolatom miután végeztem az volt hogy>höhö na erre egy libsi biztos azt mondaná hogy szarúr vagyok mert kérdés nélkül feltételeztem hogy egy nő nem tudja maga megoldani ezt a dolgot
>>222006518de komolyan nem értem. a szüzek a fehér nők végét akarják, de közben meg a zsidókon őrjöngenek, hogy azok ki akarják irtani a fehéreket abortusz által
>>222006536és utána mindenki tapsolt
>>222006558Nem tudod megérteni őket. Kicsit úgy érzi itt magát az ember, mint ha egy II. világháborúban a Csendes-Óceáni régióban harcoló tengerészgyalogos lenne és próbálná megérteni azt, hogy a Japánok miért nem adják fel. Teljesen lehetetlen, mert ezek elmeháborodottak. Az incelségre csak a golyó a megoldás.
még gyerekesebb példa, de emlékszel, mennyire meghökkentő volt, amikor először jött szembe veled buzi / néger / női lovag a középkori fantasyjátékodban?mennyire normálatlannak és erőltetettnek tűnt?most már fel se kapnád rá a fejed, mert hozzászoktattad magad azzal, hogy nem fodultál el rögön ezektől a szaroktól
By body is peking
>>222006536> kevesebbet kéne foglalkozni a gonosz dolgokkalén nem azt mondtam, hogy ne foglalkozz mólek szolgálói (zsidódzsítek) emberiség ellen elkövetett bűneivel
>>222006501na ha nekem kéne választani én inkább azt kérném hogy éjjék soká izrael és költözzen az összes zsidó odade ahogy most kinéznek a dolgok pont ők teszik a legtöbbet azért hogy ne álljon fenn sokáigátmentek teljes fogyatékosba
>>222006582>ezek elmeháborodottak100%. és akkor most is habzó szájjal zsidóőrjöngenek és sajnálják az abortált fehér gyerekeket, közben meg most is szpemmelik a kínai kurváikat. tényleg bámulatos a tudathasadás.
>>222006615ja tudom ezt én mondtam
de komolyan, már a gólemjük mondja nekik, hogy vegyenek vissza, és még most sem esik le nekik, hogy túljátszották a kártyáikat
>>222006654én is azt mondom költözzenek oda, s majd döntsenek a foslimok a sorsukról
közben meg két hónapja pont ők hagyták a sárban amerikát gondolván hogy nekik elég szimbolikusan részt venni a szarán elleni csapásokban és a többit majd megoldja amerika, ők majd spórolhatnak a hadianyaggal a következő háborúra
>>222006470hidd el nincs náluk éles lőfegyver, ezt onnan tudhatod, hogy ha lenne, már rég használták volna őket, mint kb. minden mást, ami a kezük ügyébe kerül, amikor nekimennek valakinek. amikor olyanokat hallasz, hogy "lövöldözés" volt valahol, akkor ott kizárólag gázos vagy gumi fegyverek kerülnek elő, amikért szintén hosszú évekre lecsukják őket és ők pont leszarják, mert idáig már nem jut el az agyuk. másrészt meg, gondolj bele hogy lehet feketén fegyverhez jutni. vagy valamelyik külföldi maffiától vagy ha gyártasz magadnak. mármost, a cigányokat mind a szerb, mind az ukrán maffia gecire utálja és nem üzletel velük, az illegális fegyverek pedig elsősorban onnan jönnek. az illegális fegyvergyártásról meg annyit, hogy szerinted egy cigány tudja mi az a CAD vagy tudja-e hogy hány tengely van egy 3D nyomtatón? szerinted képesek arra, hogy ilyeneket gyártsanak? kétlem. esetleg még a dark webről lehet rendelni, de ahhoz megint csak hülyék a cigányok, a legtöbbnek bankszámlája sincs, nemhogy crypto pénztárcája, szóval attól se kell félni, hogy onnan szereznek maguknak.szóval nem, nincs náluk éles fegyver és pontosan azért szigorúak a mostani fegyvertörvények, hogy ne is kerülhessen.
>>222006718engem az se zavarna, ha sikerülne kiépíteniük egy életerős államot ott, éljenek bőségben és biztonságbancsak minket hagyjanak békén már
>>222006777És aztán hanuka idején...
>>222006766anon ne bassz fel légy szíves pontosan tudom hogy mi van a cigányoknálés igen a balkánról meg romániából jött-jön nekik>esetleg még a dark webről lehet rendelnikekeke ezeket nehogy elhidd egy percig, mézesbödön az összes
>>222006777hát ha meglenne a fizikai kapacitásuk, hogy jelentős területeket hódítsanak, akkor az ellen sem tudnék semmit tenni csak impotensen szítelni. de zsidódzsítek a leggyengébb faj a világon, mondom hogy a padzsítok leszármazottai, ebből adódóan még a többi szarbőr néphez viszonyítva is gyengék
nálunk miért nem elfogadott hogy tűző napsütésben esernyővel járjanak az emberek?
>>222006847>zsidódzsítek a leggyengébb faj a világonahhoz képest uralják az egész világot és most is rajtuk őrjöngesz éppen KEK
igen baszd meg pontosabb földrajzi megjelölés nélkül bárhova európában bárki ismeretlennek leszállítunk illegális fegyvereketés csak 10-20%-kal kérünk többet a piaci árnál ne hülyéskedjünk már
>>222006850mert a dolkáknak cigányízlésük van és még mindig azt akarják elfogadtatni veled hogy a kirepedezett szolibarna bőr a szép
>>222006850Az napernyő, de teljesen buzis.
>>222006903a napernyő az nem hordozható
>>222006873uralnak téged talán fosdzsít, engem, a ruszinokat, kínaiakat, koreaiakat, japánokat nem
>>222006847de a szarabok ugyanúgy dzsítokafrika szarvabeli négerek keveredtek az indiai dzsítokkal a mai jemenben, szó szerint így jött létre a sémita faj
>>222006938oké, akkor sincs szarzraelnek jövője, a zsidódzsítek legyenek hálásak, ha csak majd foslimmá lesznek téve
>>222006985>akkor sincs szarzraelnek jövőjehát ez most egyre inkább úgy néz ki hogy igazde nem félsz hogy ha összeomlik akkor az összes visszajön ide?
én ha sidó lennék odaígérném a csipgyártó technológiámat kínának
amíg még kínának szüksége lenne rá mert már nem sokáig lesz
>>222007003majd a rizsangyalkák meggyőzik a normikat, hogy talmudista dzsíteket itt ne lássanak szívesen mondjuk ezt már a talmudista dzsítek is megteszik a viselkedésükkel
>>222006908Dehogynem. Te az asztali napernyőre gondolsz, de az is hordozható. Persze csak ha elbírsz 3 kg-ot.
>>222007066>40 kilós twinkSzerintem egy 2 literes kólát nem bír beráncigálni a panelba, tesi.
>>222007124Maga most fel akar izgatni engem?
>>222006921>a ruszinokatvgh, a zsidók nem uralkodnak az olyan "erős" nemzeteken mint a ruszinok (akiknek saját országuk sincs LOL)
adjátok a pirospirulát a kullancsriasztókrólmelyik nem sidó méreg?
három nap alatt hármat összeszedtem a kis gecikből, ez így nem mehet tovább
volt nekem egy ami magyar termék volt ilyen libafosszínű újrahasznosított tubusbancsak pár hete többnapos túrán voltam amiről egy nappal előbb elhúztam és otthagytam a többieknek mert senki más nem hozott
a ferde szemű patkányok sem jobbak mint a cigányok
>>222007659d-de azok tradicionálisak és szeretik a BWC-t
>>222006808https://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek?ent_szemely_elfpar_viselt_nev_teljes=&ent_szemely_elfpar_szuletesi_hely=&ent_szemely_elfpar_kore_jogalap_fk_kod_ertekek=6801&ent_szemely_elfpar_kore_szerv_fk_kod_ertekek=All&ent_szemely_elfpar_kori_szerv_fk_kod_ertekek=All&ent_szemely_elfpar_szuletesi_datum%5Bmin%5D=&ent_szemely_elfpar_szuletesi_datum%5Bmax%5D=&ent_szemely_elfpar_nem_fk_kod_ertekek=All&min=&max=&page=0itt van a jelenlegi körözési lista azokról, akiket lőfegyverrel való visszaélés miatt keresnek. a nagy részük külföldi, van néhány magyar, viszont cigány egy darab sincs, ami érdekes, mert ők mindenhol túl vannak reprezentálva. és tudod miért? mert nincs náluk, azért. mert a közhiedelemmel ellentétben nem olyan egyszerű illegálisan lőfegyverhez jutni, mint ahogy azt a KékFény boomerek hiszik. ahhoz, hogy valaki illegálisan fegyverhez jusson kellően intelligensnek kell lennie, a cigányok pedig nem azok. hozzáteszem, itthon nagyon durván utaznak azokra, akikről azt feltételezik, hogy fegyver van náluk, ezért megy ki a TEK állandóan olyan razziákra, ahol akárcsak egyetlen egy ember is érintett, akiről ezt hiszik, de soha nem találnak semmit, pontosan azért, mert egyetlen cigány se annyira okos és diszkrét, hogy ilyet birtokoljon. ők nem hiper intelligens mesterbűnözők, 80 IQ-s hindusztáni szarbőrűekről beszélünk, akik piti bűnözésből élnek.
>>222007609mi a faszért használnékolyat
>>222007776dehogynem, de azokat intézkedés vagy elfogás közben lelövik, szinte idejük sincs rákerülni a fenti listárapózolnak lőfegyverrel meg szamurájkarddal a facebookon és egy óra múlva már csomagolja őket a TEK
>>222006665mivel van frontális lebenyem, ezért zavar a gyerekmolesztálás és a gyerekgyilkosságmegértem, ha te nem érted, ezért számodra ez tudathasadás, szandszsít
>mit keresek én itt geci
>>222008077és fajfenntartó képességed van? vagy a zsidók azt is elvették tőled?
>>222008147
>>222008168igen van, Konoe Rikó erről sokat tudna mesélni
>>222007819mert ha kimegyek az erdőbe rám akaszkodnak azok a csidó vérszívók
de késő, johnson&johnson volt a boltban és megvettemha holnaptól a nemzetközi NGO-k közoktatásban való részvételének fontosságáról kezdek el papolni tudjátok miért lesz
>>222008247a magadfajta deluzionális szüzek miatt őrjöngenek a japán nők twitteren amikor hátrahajtod a repülőn a székedet
>>222008359nyugi gyerekmolesztáló
>>222008653na ő egy igazi ruszinkedvelő
>>222007776ne vedd magadra de nem fogsz meggyőzni annak az ellenkezőjéről amit látok meg tudokamúgy pont ez >>222006352 az a gonoszigenlő rút hozzáállás, amiről beszéltem, hogy felállítasz egy gyakorlatban még nem is létező problémát és egyetlen elfogadható megoldásként felkínálod a nem létező bűnözés megakadályozására hogy a jóravaló emberek szabadsághoz és élethez való jogát megtiprod
ezért káros napról napra megmerítkezni a vágott nyelvűek hazugságaibannem fogod mindig észrevenni amikor rosszindulatúan hatni akarnak rád és hupsz már el is fogadtak logikusnak és kézenfekvőnek a gonoszigenlő hazugságot
közben ha megnézed még amerikában is több iskolai lövöldözést akadályoztál volna meg ha az ssri-ket tiltod be az öntöltő fegyverek helyett meg küzdesz azon hogy visszaszorítsd az egyedülálló anyaságotnem vicc
macüdaira rikó
>igen anonszán, hadüzenet nérküri megerőző csapást mélni az errenséged tengeli bázisála amelylől te vagy az egyetlen szóba jöhető cérpont akit megtámadhatna terjesen indokort, és sem a genfi egyezménnyer, sem az úliembeli hadviserés erveiver nem összeegyeztethetetren
>>222008759te mintha kicsit meg lenne itt vastagodva
Érzem ma még fosni fogok a cseresznyétől. Az azt jelenti hogy elfolyik a transz magzatvizem.
huha szökszi
mérges
láttatok már élőben szerecsent? tényleg olyan majomszerű lények mint a tvben?
>>222009805szerecsénre még nemde gimnáziumi bethelemezéskor kakaóporos pofával én játszottam el BoldizSÁÁRt
>>222009217szerencse hogy a mára baktört japán a globohomó távolkeleti bázisa lett azóta
Én biciklivel járok mindenhova mint geri
Jöhetne most már egy szexi nővérke is, nem csak konyhásnéni kinézetűek. Hát ezért fizetem a TBt?
'dó
cica
>>222011270kórház pov lesz?
>>222009397
>>222009746Mit vigyorog a Kicsi?
>>222011270Mi a faszt csinálsz te kórházban? Részvétem, a statisztika szerint meg fogsz dögleni.Amúgy az a vicces, hogy 25C van odakint nálam meg 22 fokon dönget a klíma.
>>222001898engem amúgy károbertónak hívnak és szeretem a tésztát
azt kérdezik szereted-e Japánt
itt meg feltettek egy kérdést>>>/pol/536242823
>>222011565szóval hápog
>>222012537így van így van
Azért ez a robbanás abszolút filmszínház volt. Fostos Húgykrán háború nem tud ilyeneket produkálni, mint a Málta.
aszuka
rei
médó
>>222012068Nem átalakító műtét. Így lesz a folytonos nemből végül igen!
a szüzesség megállíthatatlan
https://www.youtube.com/watch?v=hoKluzn07eQ
>>222013254Beletörődtél ugyi? Vannak tesóid?
anime?
ez a szar eléggé adja
>>222014298Amúgy ez zseniáis, de tényeg.
>>222014298>>222014360ez ilyen szabolcs közepi nagyon barna cigány ízlés mint kb az a banános csoki
>>222014567Mi a bajod a banános csokival?
>>222008815>>222008882én is teljesen ki lennék békülve a szabad fegyvertartással, ha tudnám, hogy normális, civilizált fehér emberek kezébe kerül, mert a fegyver önmagában nem tesz senkit se gyilkossá, ahogy egy kés vagy egy balta birtoklása se. sok vadász van a családomban, egyiktől se félek, mert normális magyar emberek, akik nem csak 5 percig tudnak előre gondolkodni. amerikában se a fehérek felelősek a fegyverekkel elkövetett szabálysértések nagy részéért, ha valóban tenni akarnának ellene, akkor megvonnák a fegyvertartási jogot a nem fehérektől, de ahhoz alkotmányt kéne módosítani, ami ott de facto lehetetlen, max egy kiegészítést rakhatnának hozzá, de ehhez biztosan nem lenne elegendő többségük. amúgy ott nem az ssri-k miatt kattannak be a gyerekek, hanem a vényre kapható amfetaminok miatt, amivel a "figyelemzavart" kezelik, továbbá az iskolai lövöldözések nagyobbik hányadát továbbra is a nem fehérek követik el, a fehérek csak azért kerülnek be a hírekbe, mert a fehér ember jobban tud célozni és több áldozatot szednek, ha bekattannak. ott se a fegyver a hibás, hanem Schwartzbergstein doktor úr, aki felírja neki a ritalint meg az ilyen agyromboló szarokat, a dolgon pedig nem segít, hogy rengeteg gyerek apa nélkül nő fel, aki meg tudná tanítani őket arra hogyan irányítsák a hevesebb érzelmeiket, hogy higgadtak tudjanak maradni. pedig nem akartam zsidózni meg négerezni, de tessék.... egyszerűen nem lehet kikerülni őket.
>>222014682nem szereti a bbc-t, prűd
>>222014821Nem a négerfaszról van szó, aaaaa ez a hely brainrot.
Ha már a proli édességeknél tartunk: szotyis túrórudi. Emésszétek a gondolatát.
>>222015016eméssz ciánt kimbó
>>222015016Ma vettem a bn-el egy csomagot a Lidlibe. Nem tudom, mit várjak tőle.
>>222015016Megkóstoltam. Nem ízlett. Nemtom minek kellett ilyen szart csinálni. Volt sima, mogyorós meg barackos. Mindenünk megvolt
>>222015430Nekem dubaj csoki van otthon, úgy kaptam. Ha kikerülök kipróbálom a proli rudit, de csokis banánfagyit mindenképpen veszek mert az isteni.
Közben megy a Mónika show a kettesen, kibaszottul nevetek.
>>222015536Börtönben vagy?
>>222015536Na a dubaji csoki az trágya. Én nem tudom, ki találta ki, hogy szar csokival meg pisztáciakrémmel vonjuk be a zacskós kínai levestésztát, de bitófán a helye.
kaparás van
>>222015634Te is abortuszon?
>>222015634Téged kellett volna, de már késő.
>>222015773Sosem késő!
azért senki se felejtse elma 21 órakor műsor a dunán
>>222014298>Amikor találsz jégkrémnek álcázott fagyasztott pacalt otthon
>>222016530Viccek rajtad, szeretem a pacalt.
gimnazista voltam amikor ezt a viccet hallottam
>>222016530
csikó
rötyötyö
>>222016064hol lett vége az előzőnek?megműtötték a virágáruslány kezét aztán utána már nem emlékszem
küzüriü miósajnos csak divatfotókat látok róla, nem gravúrmodell
elmentem a régi koleszom előtt, faszom ott állnak a kibaszott mormonok Utahból és hirdetik a kurva szektájukat, az egyik még hozzám is szól, hogy "hello hello gyere velünk beszélünk Biblia", mondom kösz nem, közben meg ott virít az a kamu vigyor a pofájukon. ezek mi a kurva anyjukat keresnek itt? van egy saját kibaszott kontinensük, ahol hirdethetik a skizofrén faszságukat, miért kell átjönni ide?
>>222016942Mondd nekik hogy egy szopásért megtérsz. Úgy érzed a sátán lakozik a golyóidban és ki kellene szívnia valakinek. Mit veszíthetsz?
>>222016983kussolj már pedofil
>>222016983LÓL, ez nem egy rossz ötlet amúgy.
MC Röffencs felvágott ereiből ketchup bugyog fel, fosok be
>>222017044Már megint mire megy a hiszti? Inkább szerezz barátnőt.
>>222016821ja ez volt múlthéten
>>222017067Ez mi az édes faszom? Molnár Krisztián 2.0?
>>222017125csak nem voltam benne biztos hogy nem volt-e más is
>>222017135Rosszabb. Talán az egyik legnagyobb trash, a magyar hatóságok elől olaszban bújkál, kunyerál. Egy idegbeteg dagadt szűz aki játsza a kemény zsebmaffiózót. Túl hosszú lenne jellemezni, de ő az etalon a trashek között.
>>222017101az a baj veled, hogy gyerekeket tapizol, kimbó
Akkor ne keress barátnőd, nem kötelező.
>>222017101gyere pucsíts
>>222017330gyerekeket tapizni meg drogokkal grúmolni sem kötelező, de mégis csinálod
>>222017336Ahh!
>>222017330Szüzen fog megdögleni, de ez nem baj. A természetes szelekció dolgozik. Az ókori Spártában lebasztuk volna a Taigetosról, de most persze dílelnük kell a folyamatos szítelésével, őrjöngésével és az elmeháborodásával. 10 áven belül felköti magát, nyugi.
>>222016983a mormon csajok foglaltak, kb. mint a cigány lányok, akiket 12 éves korukban odaígérnek valakinek aztán 6-8 éves belül hozzájuk megy, a különbség annyi, hogy a mormonok addig missziókon vannak, azaz próbálnak beszervezni másokat. ha az egyetemen látsz mormonokat, akkor azok nem tanulni jöttek, hanem azért, hogy az országodban létrehozzanak egy sejtet a beszervezett helyiekből, aztán ha elég sokan lesznek, akkor rájuk bízzák a helyi térítést és mennek haza a sivatagba elvenni a gyerekként odaígért férjüket/feleségüket, aztán majd az ő gyerekeik megint kirepülnek új szektatagokat keresni. kibaszott veszélyes szekta, főleg odahaza, ahol a saját államukban kb. minden az övék és nem tudsz kiugrani közülük, mert akkor kb. totál pária leszel, szóval a külföldre utazó "térítőknek" nincs választásuk, mint elvégezni a feladatukat, különben nem lesz hová hazamenniük.
>>222017487Nem igazán üti meg az ingerküszöböt, kicsit talán sajnálom is szerencsétlent. De ezt a hosszan tartó loopoló purgatóriumot magának építette és ő maga tartja fent szóval én mosom kezeimet. Valahol olyan mint a gyagyás sodi.
>>222017523Ki beszélt itt csajokról?! De viccet félre téve nem ismerem a mormonokat. Gondolom egy fokkal jobbak mint a jehovák.
>>222017605te még magyarul se tudsz gyerektapizó
incelek miért félitek a napfényt? van valami peer reviewtok amiről nem tudok?
>>222017605Nem kell felelősséget vállalni érte. Még a késforgatás időszakában úgy gondolom elegen és elégszer próbáltunk meg hatni Milánra de nem, neki sárga kurvákat kell szpemelni, naphosszat mert az... jó? A fasz tudja, de az ilyen ne is legyen a társadalmunk tagja. Nem titkolom, már csak azért járok ide, hogy kínozzam, mert tudom, a sárgakurvaspam mögött fáj neki.
>>222017754mi a faszról beszélsz? most jöttem be a kertből
>>222017652a tiszapedónak a buzulás másokra vetítése a humor non plus ultrája
unokaöcsi tapizást szüntess
>>222017810
>>222017789Most is beszélgetnek mások a jégkrémekről, proli szotyirudiról meg a mormonokról és ez fáj a figyelemkurvának. Basszus mennyire kell valakinek anti-MGTOW-nak lennie ahhoz, hogy elérje ezt a figyeleméhes picsogós szintet. Hobbi? Tanulmányok? Munka? Barátok? Barátnő? Tényleg semmi más nincs az ilyenek életében? Fel nem foghatom hogy lehet olyan keserves létben évekig fetrengeni.
>>222017789Ja az lemaradt, hogy a te dolgod, de én már azt is meguntam hogy rugdossam. Szerintem a nyomor lét legalján behazudja magának hogy a szenvedés az jó, lételeme lett és ezért provokál hogy újból belé rúgjanak és foglalkozzanak vele. Neki ennyi jutott osztályrészül és ezt próbálja kimaxolni. De ez csak az én elméletem laikusként.
>>222018067>>222018194Azt nem tudom, hogy a Húgykrán twinket honna vadászta magának. Honna grúmolta be ide, hogy ne legyen annyira egyedül? Bár még mindig nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem a skizofréniája alkotta meg és nem saját magával beszélget.Igen, rossz emberré tesz az, amit csinálok, de az ember mindig lefele rúg, ilyen a természete. És hát, Milcsit lehet rugdalni. Kíváncsi vagyok, mikor hull le a lepel és kezd megint bele az őrjöngésbe majd.
>>222017789>Nem titkolom, már csak azért járok ide, hogy kínozzam, mert tudom, a sárgakurvaspam mögött fáj neki.Arra áldozol naponta órákat az idődből, hogy egy általad lenézett figurát idegesíts az interneten?Vannak gondok az önértékeléseddel.
Közben könnyesre röhögöm magam MC Könnyű testi sertésen, a nővér meg is nézett már hogy mi a fasz bajom van
>>222018361hallod pedofil, ehhez most hozzászólok mert lol5 éve elengedtem az incel őrjöngést, mert unalmas és leszaromaz meg, hogy egy ilyen degenrált debil mint te rajtam őrjöng egész nap és fantáziákat készít a fejében hogy nekem milyen rossz hát geci lol, kezeltesd magad elmebeteg
>>222018407Nem vagyok tökéletes. És ez van, ha az államvizsga előtt az ember kikér egy fél hónap szabit. Van ideje.
>>222018450negyvenévesen csinálod a dipit? XD
>>222018508Majd ha befejeztet a 20 éves BMEME-t, tárgyalunk.
>>222018446Késforgatás? Gyerünk Milcsi, kurva unalmas ez. Tudom, hogy odabent vagy!
>>222018361Nem feltétlenül rossz. Ezek ilyen netes társadalmi farkastörvények és ne feledjük hogy többen is segíteni próbáltak már, de tolja a bomlasztást, rosszindulatot és szerintem ezerrel pörgeti a kapcsákat hogy offtopic jelöléssel bannoltasson mindenkit aki nem ő vagy a felszopója. Közben eltelt 10 év, lefőtt a kávé de ő még ugyanott toporzékol. Az utóbbi fél évben talán ez a negyedik nap amikor feljöttem ide. Holnap hozzák be nekem a fülhallgatót, akkor már nyugodtan filmezhetek is.
>>222018407Semmi baj nincs vele, pont jól beárazta magát a nyomorgós szerencsétlen. Ennyit ér az élete, és ezt látja magáról ő is.
>>222018446Nem olvasom el, de toljad csak. A másik anonhoz beszélek. Beléd kár a bit.
>'ler a 'nálbanmicsoda időket élünk
>>222018550sajna nem pedofil, azok az idők már 5 éve elmúltak én továbbléptem, te meg ugyanolyan putris senki maradtál
>>222018523kökökökökö te tényleg negyvenévesen munka mellett csinálod a dipit?az alapképzést legalább?remélem, valami töri szak
>>222018223ne csak ezt az egyet, még!
>>222018583köszönöm szépen kimbó imre, zátonyra futott életű 40 éves gyerekmolesztáló, és bokorból kukkoló szatír hogy 2 öngyilkossági lárp között ma is megbeszélted saját magaddal, hogy neked mennyire jó másoknak meg mennyire rossz
https://mediaklikk.hu/elo/dunalive/
>>222018675>kimbó imre, zátonyra futott életű 40 éves gyerekmolesztáló, és bokorból kukkoló szatír hogy 2 öngyilkossági lárp között ma is megbeszélted saját magaddalebből hogy lehet visszajönni pedótesik?
na gyerünk nyomorék dolgoztasd az agyad valahogy vissza kell vágni a gonosz szüzeknekkülönben kárba megy a befektetett idő
>>222018067mi az az mgtow
Erről beszéltem. Most hetekig lesz üzemanyag az örjöngéshez. Ehhez annyi kellett hogy más anonnal kajáról dumáljunk és le se szarjuk a bolondot, most meg rédzsel. Varázslat, én mondom.
>>222018928ilyen hülye incel szar amit a kimbó imre szerű degeneráltak írogatnak le a szüzességük elfogadása helyett felsőbbrendűnek próbálja érezni magát a nőkhöz képest, úgy hogy egy unirónikus 40 éves pedó szatírról van szó
na akkor zenehttps://www.youtube.com/watch?v=pHMH408ltEM
De kezdjük is az elején. Az internet egyik legsötétebb bugyrában létezik egy úgynevezett „manosphere” (férfiszféra), ami különféle férfi felsőbbrendűséget hirdető csoportokat foglal magába. Vannak köztük férfijogi aktivisták (MRA), a videojátékok férfidominanciáját féltők (Gamergate), a csajozást tanulható készségnek beállító randiguruk (pick-up artists), a nő nélkül maradó incelek, akik a szex újrafelosztását követelik, és persze itt vannak a nőkkel való kapcsolatot elutasító, „saját útjukat járó férfiak” is (MGTOW). Mindegyik csoport más-más célokat tűzött ki maga elé, ám közös pontjuk természetesen így is van: nemcsak, hogy elutasítják a feminizmust, hanem konkrétan a nők emancipációját kiáltják ki minden bajuk forrásának.
kimbó imre a mgtow pua tanítómester
elkezdődött
>>222016942>ezek mi a kurva anyjukat keresnek itt? van egy saját kibaszott kontinensük, ahol hirdethetik a skizofrén faszságukat, miért kell átjönni ide?támogatom, a keresztények húzzanak vissza a közel keletre
>>222019593miért tizenhat plusszos?
>>222019664van benne erőszak, monjuk senki sem sérül meg komolyabban
>>222019717akkor megnyugodtam
>>222018446>fantáziákat készít a fejében hogy nekem milyen rosszmiért, neked valójában jó?
>>222019736igen
rohatt életbea fekvős laptopon nem tudtam beüzemelni
>>222019786nem csoda hogy 6 éve csinálod a BSc-t
ja ez most flashback volt
közvetítsed hülye szűz xd
>>222019811és?
na megmentik az ágyas gyerekét
>>222019941>ágyasaz bűn
hogy keménykedik
rendkívül szép
>>222019971ha jól értem a férfi főszereplő is ágyastól született és bedurcizott hogy ha az ő anyját hagyták meghalni akkor miért segítsen egy ágyas fiánde aztán megenyhült
Végre Milcsi egy picit be lett KAFFolva. VÉGRE! Azért csak zavarja a szüzesség!
>>222020046maci
miért fél a tűztől?
Magyar Péter elment Berlinbe és beszólt a németeknek mert nem találta megfelelőnek a currywurstot. Uogy lehet valaki ekkora bunkó?
>>222020117MP árja sváb dehiszen, joga van kritizálnia a német konyhát
alkesz
a te országodban vannak orvosok?
>>222020162kizárt
valaki megfertőzte a virágokat?
picsába azt hittem cicaharc lesz
>>222020233biztos azok voltak, akik banonás vádakkal akarták lejáratni a boltot
>>222020315ott ez nem szokás
>>222020334>>222020334>>222020334