Hello /lgbt/ people of POLAND.How do I get a dutasteride prescription?Thank you
>>42742691polish people shouldn’t be allowed medicine
>>42742691idk lol
Help
ask in hrtgen
cebulka?
>>42742691nie pytaj się tutaj bo zaraz się zlecą głupie troony
>>42745736>gloopie troonythis language can't be real.
>>42745738Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
>>42745747 biczyi iczica'wzicwc'ziwa zir
>>42745736nymcia weź idź się dildem w dupę ruchać>>42742691zerknij za endo co sie zajmuje albo łysieniem androgenicznym albo troonami (drugie raczej pomoze tez z tym o ile nie będzie zapchane)
>>42745779dla ciebie takie zabawy lepiej
>>42745701>>42745708>>42745736>>42745779Dobra spytam się na tym hrtgenie. Nie chce żadnych cebulek bo na legalu mamy bardzo tanie generyki.
>>42742691Why is your flag only two colors? lazy ass country LMAO
>>42746306fuck you ivan
>>42742691>How do I get a dutasteride prescriptionReceptomat worked for me. I had to supply previous medical note for finasteride tho
>>42745708Agp schizo rep is polish too???
Skąd wiecie czy jesteście tranoidem czy jedynie incel prawiczek chłodnoprawdziwym bez nadziei na przyszłość.Nie ma dysforii szczerze ale myśli nt hrt mi lecą w tyle głowy 24/7 codziennie.Co xrobicć
>>42746892How long ago was that? The policies changed like 4 months ago and I've tried 2 receptomat type sites. Yes I do have a finasteride prescription.>>42746905jesteś tranoidem lil bro
>>427469341 month ago. I tried receptomat, sent them fin script and talked on the phone for 5 mins.Maybe i just got lucky?? I got six months worth of a supply from that. Also if ur balding look into microneedling, scalp massage and suplements(also minoxidil obviously, you dont need a script for that.)>>42746934>jesteś tranoidem lil broAle nie chciałbym być kobietą, nosić damskich ubrań lub byc widzianym jako panienka. Jedynie wyglądać jak qt pedałeq z ćwierkacza(twitter.). Też nie chciałbym siura stracić i nie wydaje mi się żebym miał dysforie. Jestem tak prqwdziwym tranoidem jak żydzi są ofiarami holokaustu
>>42746946For real? What did they ask and what'd you say for the prescription. Did they ask for medical history, tell me step by step please. I don't wanna lose money and a chance at a prescription.>>42746946Nie znam się za bardzo. Ale nie ma co tracić nerwów na pytanie, do której grupy przynależysz.
>>42746963The app asked me to insert a pdf of medical documentation, got a call(both after having paid.) doctor asked why i want dutasteride, said i was using fin for balding but noticed it doesnt work as effectively anymore. He laid out side effects, asked if i got any from fin, any allergied to medication or otherwise, and then he told me they dont have 90 pill boxes so he'll give me 30x 6 instead of 90 x 2 (which is what i picked in the app.).Then that was it. Got my script the next day in SMS and the app.Its 100PLN for express visit which you shiuld do otherwise youll be waiting an entire day
>>42746905nikt nie jest tranoidem to projekt kontroli białej populacji poczytaj sb emaile epsteina z seksuologami zostaniesz bezpłodnym eunuchem
>>42746999Ten jeden email jest spoza kontekstu i to dosłownie jakiś żyd jebany goonuje mu w dmach i robi chasergadke.Gdyby było inaczej to drumpf byłby pro trans.
>>42747003tak se gadaj XD srope bo jesteś cieciem mossadu
>>42746999debillu jebany to był jeden mail napisany przez pedała z erekcją do tranoli do epsteina
>>42747008:( ja nawet trans nie jestem. Chciałbym pedałpigułki i tyle.
>>42747012jestes gejem czy co? zajmij się czymś normalnym to i tak nie jest i nie będzie kraj dla troonów patrioci wracają do kontroli>>42747010naziści spalili żydowskie badania na wasz temat nie bez powodu
>>42747019:( nah. Mam robaka w mózgu i chciałbym wylądać ładnie i delikatniej i bardziej uroczo ale nie mam czegoś takiego że boli mnie bycie postrzeganym jako mężczyzna...Teraz jest rząd PO tho brachu więc patrioci upadli
>>42747008czy mam ci go kurwa przetłumaczycdekluto bardzo proste – porównam mężczyznę do kobiety i kobietę do mężczyznyDzięki większej kontroli molekularnej nad rozwojem jesteśmy coraz bardziej zdolni do wytwarzania nowych fenotypów – bardziej kobiecych mężczyzn poprzez blokowanie receptorów testosteronu (czyli kastrację) i jednoczesne zwiększanie produkcji estrogenu. Jeden blokuje cechy męskie, drugi stymuluje cechy żeńskie.bardziej męskie kobiety - duża dawka testosteronu, niesamowite efekty zewnętrzne, mężczyźni z gęstą brodą, nigdy byś nie zgadł, że mają w ciele kość kobietypierwszy rodzaj – m2k– występuje 4 razy częściej niż k2mpierwszy jest atrakcyjny, jest kobietą z penisem, więc jeśli twoją fantazją jest ssanie penisa mężczyzny, w przeciwnym razie jesteś całkowicie heteroseksualny, byłoby o wiele przyjemniej, gdyby reszta organizmu była kobieca, wtedy dostajesz to, co najlepsze z obu światówtak wiele kobiet transseksualnych jest bardzo atrakcyjnych i łatwo zarabiają pieniądze, co z kolei, jak twierdzą, promuje ich prostytucję, ponieważ muszą płacić wysokie opłaty za zastrzyki co tydzień, ale są one szczęśliwe seksualnie, -- gdy osiągniesz dojrzałość płciową, nawet kastracja nie zapobiega odczuwaniu ciałaporównaj biedne kobiety z mężczyznami, są nieszczęśliwi i samotni, są mężczyznami z mamami, najgorszymi z obu światówjeśli lubisz śmierdzących męskich mężczyzn, chcesz tego twardego kutasa, który jest częścią pokazu, nie chcesz jednej z bardziej złożonych i zmiennych struktur natury, pizda-to jest nabyty smak i nie jest u mężczyznyIstnieją setki filmów i stron internetowych z kobietami trans, ale nigdy nie widziałem męskiegoBTW, teraz przyspieszamy interwencję – więc zauważyłeś, że Twój 3-letni syn ma tendencje transpłciowe, więc teraz interweniujesz hormonami. Bałbym się to zrobić, ale kto wie?
zresztą nie masz co słuchać polskich troonów na tej stronie znam ich i to bardzo zaburzona grupa lewaków pozbawiona jakiejkolwiek etyki, same ćpuństwo i zboczeństwo i większość wyginie za mniej niż 10 lat>>42747027koalicja pis i korona niedługo :)chcesz być ładny to idź na siłkę i se łykaj coś na włosy e tylko ci napęczni twarz i wyrosną ci brzydkie cycki na męskiej klatce piersiowej kobieca gospodarka hormonalna nie ma nic wspólnego z urodą wręcz przeciwnie
>>42747019>patrioci wracają do kontrolioni to wracają do kontroli nad własną dupą geg przestali chlać i ćpać wreszcie debile jebane?>naziści spalili żydowskie badania na wasz temat nie bez powodunaziści też używali bydła jak ty jako gąbki na kule nie wiem czy oni są dobrym autorytetem
>>42747036Pomyślę nad tym...Jestem bardzo niepewny co i jak więc idk.Mam właśnie zamiar zrobić calkowity masywny looksmaxxing bez faggotpiguł i zobaczyć jak się czuje po tym zanim podejmę decyzje.
>>42747033znam kontekst emailu, z innymi emailami epsteina tworzy obrazek jaki widać już dzisiaj w wiadomościach np z kanady nie pozdrawiam ha tfu
>>42747036>koalicja pis i korona niedługoczyli koalicja katolozłodziei i ruskich agentów zajebisty patriotyzm>dwa tygodnie wiencej!! tylko wiencej dwa tygodnie będzie masowe delewactwo!! wiem ze mowie to już pół wieku ale uwierz mi!!!
>>42747043idź zdilatuj bo się pienisz>>42747044siłka dobra dieta suplementy i będziesz się czuł jak król, e niszczy mięśnie, kości i powoduje brak energii i letarg, nie daj się wydymać
>>42747046>z innymi emailami epsteina tworzy obrazekpowiedz je kurwo bydlęca>kanadakonsekwencja wpierdalania dzieciaka na antydepresanty i strzelanie zamiast szkoły i tranzycji
>>42747058kipisz
>>42747056>siłka dobra dieta suplementy i będziesz się czuł jak król
ja powiedziałem już wszystko nie wiem meliski se zaparz
>>42747063>mówi jakby nie był pierwszym co się zesrał o epsteinie jak dobry goyimidź na twitterka mordeczko
>>42747056Ok...Przepraszam
>>42747067z miłą chęcią lustereczko, biorę popcorn i oglądam show
>>42747066>ja powiedziałem już wszystko nie wiem meliski se zaparz
>>42747074Kto to kobietahon?
>>42747074a powiedzcie kto zrope'ował w tttt do tej pory
Czy mógłbym dostac druga opinie odnosnie hrt bo troche chciałbym wierzyć w to ze to dla mnie i warto ale idk kolega prawak mowi z sensem...
>>42747098>idk kolega prawak mowi z sensempizda i debil bez kręgosłupa moralnegojak tak będziesz się zachowywać to nie troonuj, będzie jednego darmozjada mniej masz jeszcze jajca to ich kurwa użyj
>>42747098jak nie jesteś pewny w 100% to znaczy że nie jesteś trans, jakbyś był to byś się nie wachał
>>42747098ja nie jestem nawet prawakiem mordeczko zreszta od razu ci powiem ze wszystkie pl troony z tttt wygladaja jak faceci z dlugimi wlosami, juz poza sprawą etyki to ten proces nie ma sensu po okresie dorastania i każdy z nich to wie i się do tego przyznaje rozmawiając między sobą, to jak piramidka mlm trochę
>>42747108Ok sorry.>>42747104Ok... Sorry.
>>42747111:(((Yeah ma to sens... Pora sie poddac i tyle w tym.
>>42747111debilu nikt mnie nie zmissgenderował publicznie od dwóch lat, mam irl znajomych którzy nie wiedzą że jestem troonem, wyjdź na zewnątrz świat nie kończy się na tym retarded bordzie
>>42747128Czy to prawda..?Ja nie potrzebuje passingu ale bardzo by mi zależało na efektach terapii hormonalnej jesli bym się za to zabrał
>>42747122nie poddawaj sie tylko żyj normalnie znajdź sobie coś do roboty co ci się podoba normalni ludzie nie żyją w ten sposób, jak chcesz być ładny to i tak hrt nie jest żadnym skrótem, styl życia i może jakieś zabiegi jak musisz ale najlepiej nie żyć w taki płytki sposób
kurwa co to jest za zgromadzenie cweli, zrujnuj sobie życie ass porady
>>42747111>to ten proces nie ma sensu po okresie dorastania i każdy z nich to wie i się do tego przyznaje rozmawiając między sobą, to jak piramidka mlm trochęojapierdole repedałzrozumiałe dlaczego upośledzonynie wiem jak chcesz w średnim wieku skończyć jako nymphomaniak na grinderze to nie powstrzymuje
>>42747128kortyzol ci skacze>>42747141ale to wy lubicie przebieranki i ruchanie się na grinderze xd w życiu tej appki nie miałem
Przepraszam za bycie niepewnym i wymaganie porad i takich innych sorry...Ja po prostu nie wiem co robić i jak. Ide popłakać.
>>42747147nie szukaj porad tu gdzie 90% aktywności to dwoje schizofrenicznych pedałów na hrt
>>42747146>ale to wy lubicie przebieranki i ruchanie się na grinderze xdco?? nikt kogo znam tego gówna nie używa oprócz pedałów
>>42747156Prawak jest na hrt???
>>42747147musisz żyć jak ty chcesz i swój własny research robić, nie ma co płakać tylko odpocząć spojrzeć z każdej perspektywy i mieć plan jakiś ogółem papa motylku>>42747156ja już nie jestem
>>42747165yep
>>42747172nie
>>42747019spierdalaj na /pol/e gupi bawole>>42747036ee? etyka? prawaki to okrutniki aż oczy aię świecą jak opowiadają o okrutnych karach. sami są zaburzeni brak empatii i paranoja fhuj. a pakerzy są paskudni i padną na serce z 10 lat za szybko albo na raka czy degeneracje od braku autofagii od nadmiaru mtor. kurwa jakiś fetysz miesa że macie większe cycki od waszej baby i arbuzy pod pachami czy chcecie złożyć się w ofierze ludożercą? no i militaryzm prawaków a pakernia. z pajera chujowy jest wojownik czy myśliwy z czasów przed neolitem. i chodzicie pospinani z kijem w doopie jak dziecko robokopa i goryla lolol.>>42747056e niszczy miesnie, kości? eeee? słyszał o menopauzie? kurwa wy prawaki jesteście specjalnej troski japierdole>>42747128szacun za odwage i wogóle. kurwa co za kraj republika kartoflano buraczana
>>42747184>republika kartoflano buraczananie bez powodu nazywają nas murzynami europy
Rzygać się chce od tego polgliszu.
Czy moglibiscie się podzielić opiniami i wrażeniami z pierwszej ręki odnosnie hrt...?Przepraszam jeszcze raz za bycie niezdecydowanym pedałem przegrywem
>>42747184>słyszał o menopauzie?słyszałem że wy panowie podbieracie leki na słabe kości u starych kobiet przy czym masa kości kobiet i mężczyzn jest kompletnie inna i spekulujecie na temat hipotetycznych starych troonow ktore jeszcze nie doszły do takiego wieku i pewnie nigdy nie dojdą przez bardzo problematyczną i niepoprawną politycznie statystykę śmiechu warte to jest ogółem XDD>>42747202ja ci już dałem
>>42747202jak możesz uciekaj stąd.
>>42747207>spekulujecie na temat hipotetycznych starych troonow ktore jeszcze nie doszły do takiego wieku i pewnie nigdy nie dojdą przez bardzo problematyczną i niepoprawną politycznie statystykęspekulujesz na temat hipotetycznych samobojstw obecnie mordeczko. Stare troony istniejahttps://en.wikipedia.org/wiki/Marie-Pierre_Pruvotona nadal zyje btw 90 lat, 20 lat wiecej od average rzycia polaczka>że wy panowie podbieracie leki na słabe kości u starych kobiet przy czym masa kości kobiet i mężczyznco? Masz uraz mózgu czy po prostu nie umiesz formować zdań?
>>42747232>https://en.wikipedia.org/wiki/Marie-Pierre_Pruvotsex work is real work dudeeee
>>42747202proszę cię, uciekaj stąd do jakiegoś bardziej cywilizowanego miejsca z takimi pytaniami. tu jest brainworm echo chamber ze szczyptą prawackich trolli
>>42747085kobieta kon
>>427472320 ważnych informacji w tym artykule>>42747217idę bo niedziela jest cholera jasna nie będę nianczyc pisklaka żeby sobie nie zrobił kuku z wami
>>42747111#do mnie każdy (od patusów do starych bab wpychających się w biedronce) mówi w ona/jej, nawet jak wychodzę w zero effort dresach. 2 lata temu jeszcze myślałam, że mam zbyt przeoraną testosteronem twarz żeby kiedykolwiek mieć passing :)
>>42742691Join /lgbt/pl server
nie polecam
thread do wyjebania bo nymcia postuje
>>42747342kto?
>>42747342najbardziej mnie cieszy jak sobie głupi ryj wyjebiesz akurat
Join Polish /lgbt/ serverhttps://discord.gg/8KQGfDzz4
>>42747207>
>>42747450no i co w zwiazku z tym?
przecież to prywata niezwiazana z niczym xd
>>42747527Lol
>>42747202Jak chcesz efekty hrt to bierz hrt. Jak nie chcesz efektów hrt to nie bierz hrt. Nie rozumiem nad czym tu się zastanawiać. Chodzi ci o to że niektóre efekty ci pasują a inne nie, o to że boisz się społecznych konsekwencji w twoim życiu czy co?
>>42747527>>42747540gorsze rzeczy postujecie zoofile
>>42747672Konsewkencje i też idk myślę że powinno do tego byc cos więcej niż " bo bym chciał".Tzw dychotomia trutrans vs transmaxxer incel.
>>42747697Boymode istnieje, jak zależy ci tylko na zmianach fizycznych i masz gdzieś społeczną część tranzycji, to żadnych konsekwencji nie będzie bo ukrycie tego jest śmiesznie łatwe.To żaden transmaxxing jeśli nie chcesz "być widziany jak panienka", nie jesteś ani tru ani fake trans tylko mężczyzną biorącym żeńskie hormony bo chcesz określonych efektów, nie ma nic więcej.
Why are polish trannies so cute?
>>42749792my polish tranny isnt talking to me rn. help.
>>42749798ill talk to u
>>42749848telegram?
>>42750213Co to za kurwa obrazek
>>42750213to spójrz w lustro :Pkurwa ja z katotalibańskiej rodziny a znam ze trzech jeden bi jeden b/g i jakis trans. dwoje robi z matkæ w robocie jeden był nauczycielem na studiach
potrzeba na tttt więcej lolkrówek jak nymcia
>>42750898kys kiwitranny you're subhuman nigger scum and you will hang
>>42750898imagine being a faggot joke and larping as based antitroon soldier yeah retard alt-right would cry because saint Gendron killed Le hecking niggerinos
>>42750046nawr
Pierwszą na receptomacie a potem mi endo mi już przedłużał jak go poprosiłem.
czy polacy akceptują poonerów którzy chcieliby być polakami? powinienem był urodzony się w polsce
>>42754874To zależy czy jesteś atrakcyjny. Osobiście uwielbiam transchłopców którzy wyglądają jak femboye/twinki
>>42756131niestety jestem obrzydliwym w chuj incelem
>>42756159Cóż, musisz nad sobą popracować. Dla AFABa to nie jest trudne, po prostu mniejsza dawka t, schudnąć, ogolić owłosienie...
>>42756171wypierdalaj thcwelu
>>42756279Co?
>>42756401nie jesteś tranny hater czyli th?
>>42756722nie jestem, po prostu lubię ftm-ów którzy nie wygladają jak brodate kobiety.
>>42757327no i dobrze że wyglądam jak brodaty chłop
>>42756159Bazowane i epickie.Co ci si epodoba w polsce?
>>42747141>ojapierdole repedał>zrozumiałe dlaczego upośledzony>nie wiem jak chcesz w średnim wieku skończyć jako nymphomaniak na grinderze to nie powstrzymujezamknij sie zamknij sie zamknij sie juz za 2 tygodnie przestane być pedałem z dysforią, znajdę dziewczyne i uratuje zachód
>>42746306Most flags are like that. I'd be more patriotic if our flag was cooler.
co tak cicho? robimy beke dawać
>>427426911. Move to Germany.2. Rope. We don't need you here. The only homosexuality that should exist in Poland is the sophisticated, subtly signaled variety that is consummated behind closed doors.
>>42760577sure lets return to tradition. not
>>42757336afab nie może wyglądać jak chłop
>>42745736>>42745779>>42746999Dlaczego transfoby polusy nie maja wystarczającego iq, aby móc zrozumieć fakt, że bycie trans osobą to nie jest moda ani zachcianka czy coś podobnego, tylko kondycja medyczna?
>>42758100I think you have one of the coolest flags ever, sincerely. Bicolor mogs tricolor. It says, "I'm more relevant and grand than those tricolor countries. They needed an extra stripe to distinguish themselves."
>>42746306It signifies our white power which rests upon the sacred, spilled blood of our nation. Something a shitskin like you couldn't understand.
>>42757383Często zadawane mi jest to pytanie, a trudno mi wyjaśniać to, ehh? Czasami myślę o napisaniu na to jakieś wielkie wypracowanie czy coś, oczywiście po polsku. Chyba byłem Polakiem w przeszłym życiu. Postuję wszystkie posty po polsku bez pomocy ani słownika, więc widać, że długo uczyłem się polskiego.
>>42762593*jakiegoś wielkiego wypracowaniaNie powinienem był tak dumny.
>>42761643Wystarczy 5 minut na tym forum albo dowolnym serwerze dla trans "kobiet" żeby zrozumieć że to fetysz/incelstwo, a nie kondycja medyczna.
>>42761217delulu