Slavbvll edition
>>524643781prvi za tvoja stara
O Alaha vam dragoga, što se pameti ne umete dozvati dok vam je vrijeme...
>>524643781Ja nisam Sloven.
>>524643891Daleko je Poljska, što jes` jes`
>>524643891kaj pa si?
>>524643781What am i doing here btw?
>>524643962Mrš napolje! Sikter!
You are pseudo whites. Basically niggers.
>>524643927Mongol.
Volim Ustaše koji se sastoje od hercegovaca i židova ali definitivno ne volim hercegovce i židove, jesam li jedini?
>>524644011A jel voliš Ličane i Liku?
>hrvatska zastavica>mrzi ustaše i sije razdor između hrvata>blajvisvaki put ispadne srbin top jebeni kek zašto vi larpate kao hrvati, a mi ne iako smo po vama iskonski srbi? stvarno mi je aktiviralo bademe
>>524643907Slusajte me, autisticni izrodi, jebes tinder i insta i ostala sranja, idite na tviter. Ima usamljenih picoka koje ce same da vam se kace na objave ako niste potpuni debili.
>>524644006hvaljen bodi tengri
>>524644070Samo liker
>>524644087Glupane tupavi smrdljivi, to su AI slike koje postavljaju Indijci, Pakistanci i SEA.
>>524643992>Mrš napolje! Sikter!No se que dijo pero Tu madre por si acaso
>>524644006>>524644122URA! Dzingis Khaaan!
>>524644140S kime ja delim drzavu u picku materinu.Za razliku od ovde, ima pravih devojaka. A drugo je to sto si se ti navukao na pakistance i AI.
>>524644217Nes jebat.
>>524644006Ja se ispricavam, ovaj picrel je za iranski LARP, ova je za mongolski.Jos jednom, ispricavam se zbog nesporazuma.
i blame the west for making me speak spanish and not romanian
>>524644011Makni hrvatsku zastavicu i postaj pod srpskom Jovane, zašto se sramiš svog porekla breA što se slike tiče, zar to ne ruši jugočetnički tj. jugokomunistički mit o Ustašama antisemitima? Naravno da to nije kontradikcija u tvojoj srpskoj "lobanji" Jovo, Ustaše su u superpoziciji bili i Židovi i koljači 7000000000 Srba i Židova u Jasenowitzu i Aushgradishichki. Zaista zanimljivo.
>>524644077>šizofreničar ne zna da se u nekim hrvatskim dijalektima koriste riječi kao u nekim srpskim dijalektima>šizofreničar mrzi židove i hercegovna a liže čmar njihovom ustaškom pokretu>"svi koji se ne slažu sa mnom su srbadija"Ustaštvo je najsmeđija ideologija ikad nastala na ovom kontinentu, ne računajući židovske kao što je komunizam
>>524644257>Nemoj da koristis aplikacije. Slusaj me sad pazljivo. Odes na neko javno mesto-koncert itd. Ponesi para , trebace ti za prvi put . Vidis neku devojku koja ti je simpa. Pridjes i kazes, cao ,ja sam anon, delujes super i voleo bih da te upoznam . Ako je zainteresovana , kazace ti nesto poput, a hvala ,ja sam anonka, drago mi je . I pocnes da pricas sa njom . Nemoj samo da je ispitujes , vec pocni da pricas o necemu random, kao na primer ako ste na koncertu , pricaj o koncertu itd. Nakon nekog vremena castis je pice. Ako ti kaze smoreno cao ja sam anonka, i deluje nezainteresovano, samo nastavis dalje dok ne nadjes neku koja reaguje na tebe. Simple asNe brt, ti ces jebat sa cold approach-om. Je l- ovo 2012?
>>524644217Auuu, pa što traže društvo na Twitteru jebote? Šta im fali u glavi? Ne bi to ni jebo, i da su stvarne.
>>524644217>S kime ja delim drzavu u picku materinu.t.Slovenija cirka 1991>>524644310slovenci smo vendi btw
I FUCK:USAUKFRANCEGERMANYJAPANITALYISRAEL
>>524644373Ja sam asketa, postao sam budisticki monah idem putem Budisatve. Bicu kao Roman Von Ungern.
>>524644407>no Turkey
No.524644334▶>>524643724u quranu 3:50 allah potvrdjuje da je isa promenio neke stvari iz tore za hriscane .Drzis se religijskog legalizma i spoljasnjeg ritualnog cisenja, a izunutra smrdis na smrt .Hristos preko svetog duha daje autoritet apostolima, sto ukljucuje i apostola pavla .Muhamed je bio jeban u guzicu od plemena al zut (crnje poreklom iz pakistana)
>>524644344>blajvidoslovno srpski izraz koji se ne koristi NIGDJE u hrvatskoj glupane prekini larpat šizofreni srpski idiote jebale te ustaše da te jebale>>524644341ma ne, ne, on ti je hrvat brate, al iz nekog razloga mrzi većinu Hrvata i naravno ima folder pun slika ustaških mema kek
Utemeljeno.
>>524644338Y Onda vital a todo gas?
>>524644498turkey is so weak it doesn't even exist in my head
>>524644373Internet ti je isprao mozak, nije cold approach , na javnom si mestu, koji sluzi za takve stvari. Problem je sto nemas samopouzdanja . Ako pridjes grupi devojaka , i kaze onako nesto jednoj od njih , uzmes insta i ostavis je na miru , sve ce joj drugarice biti ljubomorne , a njoj ce da se svidi sto joj dajes takvu paznju i sto te nije strah. simple as
>>524644582Apsolutno govnjiv ukus za igre, doduse.
>>524644344>blajvi>hrvatski dijalektkoji to molim te? hrvatski iz leskovca bre? "blajvi" mi kurčinu glupi četnički larperu, sramotiš srbe jer larpaš ko hrvat jadniče jebeni bolesni
>>524644789>>524644344Ko se svadja taj se voli.
>>524644344>blajvi>židovi>hercegovna>ustašeJovane, dosta je, nisi uspio, više sreće idući put, provjeravaj koje riječi se koriste u NDH 2.0. "Blajvi" nam svima u koncu, neovisno o nacionalnosti i vjeroispovjesti, jazavče jebeni. Slika je podsjetnik za kompleksaše koji mrze Dalmatince, Hercegovce, a i Crnogorce.
>>524643353>Hercegovci i svi ostali Hrvati obožavaju Židove koji se deklariraju kao Hrvati, a ne one koji se deklariraju kao komunjaretine i jugoslaveni. U prijevodu, Hrvati vole Josipa Franka, a preziru Ivu Goldsteina, kod Hrvateka je obratno.Tako je batice, bit ces odlican kad ce te tvoj brat zidov deklarirani bazirani "hrvat" pitati za pomoc kod obrezanja jelda? Zidovi su nasa braca i vole Hrvate>Kako je moguće da su Talijani i Nijemci preživjeli ratPa odlicno im je danas, ne znas koje smede manjine ima vise u obje drzave, bilo arapi ili afrikanci>Partizani komunjaretine su poubijale više Hrvata u WWII od četnika, talijana i nijemaca SKUPA.Pa retarde naravno da je najvise "Hrvata" stradalo od partizana kad ih je nekoliko stotina tisuca bilo u tadasnjoj vojsci NDH, kakve god da su Ustase(barem ne ove na vrhu)borili su se do smrti protiv partizana i ostalih, takoder zanemarujes cinjenicu da su cetnici koje toliko jebeno prezires vise suradjivale s ustasama nego sto su se borili protiv njih kek a nijemci i talijani palili sela, ubijali i silovali po dalmaciji zato i je vecina hrvata u partizanima na pocetku bilo iz dalmacije>Kada se to točno dogodilo?Nakon Domovinskog rata, kraj 90ih>Retardiran si. Pogledaj ovaj video, možda postaneš manje retardiran.UDBA je bila puna djubradi koja je samo za svoje dupe radila, zato su i ratovi bili tako kaoticni, sta ti mislis da je opsada Dubrovnika propala jer je ta nekolicina hrvatskih branitelja uspijela odbaciti 30k vojnika? Daj molim te, oni su se povukli jer su zapovjednike s mitom nagovorili da se povuku, to mi je pricao jedan Makedonac kojem je djed bio u UDBI
>>524643600>Ako nije problem, zanima me ozbiljan odgovor npr. koje aplikacije koristiš, šta radiš na njima i kako srećeš ljude. Jer sam totalno izolovan.samo discord, skacem po serverima bzvz i tako slucajno upoznam se s ljudima, ali nekako preferiram biti sam, pozvala me neka novosadjanka u server gdje je bilo dosta zenski ali to je davno vec
>>524644926sta je ova slika , prosecna visina? I sta treba visina da znaci, imas ono pleme camuga iz juznog sudana sto vaze za najvisociji narod, prosek blizu 2m, pa su glupi ko kurac. Ja imam 2m i glup sam ko kurac.
>>524644077Ti bi dosao u Slavoniju i da te teta na blagajni pita "Zelite li kesu?" bi dobio mozdani udar kek
>>524644678te quiero mucho chamo, sois mis panchitos favoritos
The only good Slavs are Slavs like Ivan Drago who has a Nordic skull shape and blonde hair and blue eyes, the rest should be exterminated like native Americans.
>>524645040>Tako je batice, bit ces odlican kad ce te tvoj brat zidov deklarirani bazirani "hrvat" pitati za pomoc kod obrezanja jelda?Kakva su ovo šizofrena "cepanja" oko obrezivanja? Židovi Hrvati više ne postoje jer su, pazi sad ovo, jebene komunjare oduzele svu imovinu, čak i onu koja nije bila dijelom zaplijenjena od strane NDH. >Zidovi su nasa braca i vole HrvatePonavljam, od WWII nadalje Židovi unutar naših granica su naši neprijatelji, obitelj Goldstein ti je jedan primjer iz javnog života. >Pa odlicno im je danas, ne znas koje smede manjine ima vise u obje drzave, bilo arapi ili afrikanciTko je kriv zato? Da nisu možda režimi koji su htjeli rasno čistu bijelu Europu? Idiote.>Pa retarde naravno da je najvise "Hrvata" stradalo od partizana kad ih je nekoliko stotina tisuca bilo u tadasnjoj vojsci NDH,Zašto su Hrvati u navodnicima? Kretenu jedan, pa domobrani su bili stajaća/ročna vojska i činili su 95+% vojske NDH. Većinu žrtava u ljudstvu HOS (združena Ustaška vojnica i Domobranstvo) su pretprili na kraju rata, od čega opet većinu nakon predaje. >kakve god da su Ustase(barem ne ove na vrhu)borili su se do smrti protiv partizana i ostalihLupaš gluposti, u Bosanskoj Posavini (Odžak) su se borili i nakon pada Berlina, ali većinom su se predavali jer je borba bila besmislena i zapovjed o predaji je došla s vrha. > takoder zanemarujes cinjenicu da su cetnici koje toliko jebeno prezires vise suradjivale s ustasama nego sto su se borili protiv njih kek Opet si glup i neobrazovan, četnici i ustaše su surađivali u antipartizanskim akcijama, ali su i međusobno ratovali (Lijevča polje je poznati primjer). Manje gledanja Bulajićevih partizanskih filmova...> a nijemci i talijani palili sela, ubijali i silovali po dalmaciji zato i je vecina hrvata u partizanima na pocetku bilo iz dalmacijeUstanci nisu započeli u Dalmaciji već u Lici i Bosni, a u Dalmaciji znatnije borbe počinju tek nakon pada ItalijeCONT
>>524644678>>524645263Mírame, ahora onions el mexicano.
>>524645471t. nordcuck
>>524645471your country is being taken over by violent immigrants nigger . You got bigger problems on your hand
>>524645495Kaj bi jebo Tesu Goldstein ee, ne bi se odvajao od nje.>>524645500>Hitro, zdaj zdaj!
>>524645040>Nakon Domovinskog rata, kraj 90ihDa si pogledao video, ne bi izjavio nešto ovako retardirano. Privatizacijsku pljačku su obavili KOMUNISTI iz KPH/SKH tj. točnije tehnomenadžerska ekipa vezana za partiju. Navedi mi molim te JEDNOG JEDINOG Hercegovca osim Kutle kojeg je država nagradila u privatizaciji. Hajde, imaš cijelu večer, ja ću čekati. >UDBA je bila puna djubradi koja je samo za svoje dupe radila, zato su i ratovi bili tako kaoticni, sta ti mislis da je opsada Dubrovnika propala jer je ta nekolicina hrvatskih branitelja uspijela odbaciti 30k vojnika?Opet si retardiran i neobrazovan, UDB je bila savezna i republička služba,a KOS je bio odgovoran za ratna djelovanja. Da li si ikada u životu bio u Dubrovniku? Jesi svjestan kako izgleda konfiguracija terena oko Dubrovnika? Kako su jugočetnici trebali osvojiti grad ako nisu uspjeli osvojiti brda oko grada? Podmornicama, zračnim desantom? >Daj molim te, oni su se povukli jer su zapovjednike s mitom nagovorili da se povuku, to mi je pricao jedan Makedonac kojem je djed bio u UDBIMa sto posto je to bilo tako, Manolić i Boljkovac su poslali kese novaca majorima JNA i onda su se povukli top kek Objasni mi onda zašto sve do Lipanjskih zora '92. praktički traje opsada grada? Ha magarče? Da nisi i ti Jovo kao onaj drugi retard?>>524645131Kepeci su uvijek isfrustrirani na visoke ljude, to je sve što ta slika implicira, ništa više i ništa manje. Ja sam Purger od 189 i najviši sam u obitelji, a kad odem na more osjećam se nisko pored domorodaca.
>>524645615If you Balkanoids have a war again I will volunteer and kill you
>>524646137
>>524646137you ain't gonna do shit whiteboy. If you were able to do something , you would do it at home . This very moment while i am typing this shitpost, your future wife or sister is being fucked by some dark skinned person on welfare . Grim . I understand your frustrations , i would have them too, but i think it would be much healthier for you to channel your negative thoughts towards something more productive , like saving your own country faggot , and not worrying what us balkanoids are up to . Thats just some food for thought .
>>524645495 >>524645903 pročitao sam ti sve postove i u prošlom koncu, baziran si, još ne mogu vjerovati da jebeni stbi larpaju kao hrvati na polu (>blajvi), moramo priznat uvijek su imali puno bolju propagandu od nas. otvoriš bilo koji članak na bilo kojoj hrvatskoj stranici, profilu ili kanalu i oni iskaču iz jebene paštete. čudo, možemo učiti od njih što se toga tiče, majstori su>>524645857 jebati tesu dok ivo gleda i čita popis židovskih žrtava jasenovca
>>524646155>jebati tesu dok ivo gleda i čita popis žrtava jasenovcaI kad završi sa čitanjem svih 700000 žrtava, i dalje mi ne bi bilo dosta.
>>524645040Kako ne razumiješ, da bi bilo dobro moraš biti ustaša i potčinjavati se hercegovnima i židovima, ako to ne radiš onda si srbin, ako voliš hercegovna onda nisi pravi hrvat jer hercegovna nisu ljudi, a ako voliš židove onda nisi ustaša jer prave ustaše mrze židove koji su im činili pola eliteTakođer ako govoriš protiv hercegovanaca koje moraš mrziti da bi bio pravi hrvat i ustaša, onda si jugočetnička komunjara koja glasa za možemo i mrzi sve hrvatsko a starci su ti iz bosne, koja ne valja ništa i tako ju moraš shvaćati da bi propisno pripadao ideologiji koja želi pripojiti cijelu bosnu iako je bosna govnoJesi li shvatio?>>524644926Evo ti bolja karta pa to gledaj židoljube
>>524646351this guy said the truthgo fuck yourself nordicuckthe moment you cucks would arrive here for taking part in an armed conflict we would eat you alive like hyenasgo look at your sister sucking an arab dick at your mother's fourth wedding Timmy
>>524646351>>524646501Utemeljeni pravoslavci
>>524646433>blajvizamisli da si srbin koji larpa hrvata na polu lmao kakva jadna egzistencija, reci nam molim te gdje se to u hrvatskoj govori blajvi da možemo otići tamo i napraviti jedan mini holokaust nad tvojom rasom majku ti jebem prokletu cigansku
>>524646433Ovaj anon bas voli karte sa brojevima
>>524646433glej me kako sem pameten
>>524646376Sta je miki? Zaboravio IP promijeniti KEKAROO??? Ala stvarno si jadan, da bog da mater, kcer i ostalu zensku obitelj jebali indijci koju ti rodbina dovlaci, nema nakon ovog ni poante s tobom razgovarati, volis zidove i onda kao 90 IQ ustasa mislis da ta ista manjina ne bi nas obogatila s izrodima kao sto su to napravili u dojce i italiji
>>524646645>da možemo otići tamo i napraviti jedan mini holokaust nad tvojom rasomCijeli trokut od Dubrovnika do Karlovca i do Tuzle, ne daj da ti koji pobjegne slučajno molim te
>>524646433>blajviNe, nego će nam Srbin koji glumi Hrvata reći da trebamo mrziti Ustaše i druge Hrvate. Ponavljam, "blajvi" nam svima kurce, svim narodnostima i narodima, od Vardara pa do Triglava, od Đerdapa pa do Jadrana. Srbi su ponosan narod, samo smeće od Srbina može glumiti Hrvata, a i obratno.
>>524646795>>524646645Miki zasto govoris sam sa sobom? Arhiva je javna znas? Jos sam se pitao koji kurac sebi govoris da si baziran
>>524646703Burazeru ne znam znaš li s kim razgovaraš ali ovaj lik koji userava konac je jednom doslovno pisao kako se pridružio vojsci da zajebe komunjare u tipa 2010ima, znači njemu ne da nema spasa nego mu valjda i vlastita mater jedva čeka da ode u rat i ubiju ga koliko je jebeno retardiran
>>524646821ustase i triba mrzit ljudsko smece
>>524646821Hahahahaha, ovo blajvi je genijalno. Navedeni srbin koristi naprednu tehniku subverzivnog delovanja i aktivnih mera... Namerno je iskoristio rec blajvi kao mamac na koji ste se upecali i sad se svadjate oko nicega , i gajite mrznju jedan prema drugome, iako realno za to ne postoji razlog .
let us remember why we are glad today that we aren't white
>>524646703Niti najmanje me nije sram, ako Srbi mogu LARP-ati Hrvate, mogu ja sebi dijeliti (you)eve jer ste vi retardi plaćeni za shillanje, a ja nisam. "Blajvajte" mi kurac ili pokušajte osporiti išta što sam napisao. A da, ne možete jer ste retardirani. Zato samo pjenite o Ustašama, Hercegovcima, Dalmatincima i svima drugima, samo znajte da ćemo idući put prvo vas poklat, a tek onda sve druge. Pod pretpostavkom da pričam s Jovanom iz Zagreba, a ne Jovanom iz Leskovca protiv kojeg nemam apsolutno ništa.
>>524644782Ma ti si govnjiv.
>>524646351I am extremely psychopathic. You better hope I don't volunteer if war breaks out in the Balkans.
>>524646990>>524647054AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
bernd-bros where is /koh/l?
>>524646990>BurazeruMakni hrvatsku zastavicu Jovane.
>>524647096*teleports behing you*Pssshhh... Ingenting personnelisk, barn...
>>524647195>zastavicu>ne barjakMakni hrvatski barjak Milivoje
>>524647096>I am extremely psychopathic. You better hope I don't volunteer if war breaks out in the Balkans.
Cuando no me llaman veneko>>524645263Me llaman mejicano>>524645500
>>524647053I don't identify as "White", I identify as Nordic. You are not the same race as me just because you have white skin, you also need to have the right skull shape and facial features etc. White nationalism is just DEI for inferior Slavs so that they can be considered equal to superior Nordics just because they have white skin.
>>524647488This is the Norwegian princess at her wedding, correct?
>>524647024Za razliku od Hrvata Srbi znaju raditi propagandu, ja sam pokušao biti istopeder pa mi ni to nije uspjelo. E sada, totalno je druga razina da zapravo LARP-aš da si Hrvat, a Srbin si. BIA ima najmanje 1 server/bot-farmu (u Kragujevcu) i oni useravaju sve od Indexa do hrvatskih kanala na jubitou. Takvo nešto ne postoji s naše strane i tu kaskamo za vama. Primjeti kako retard nastavlja koristiti srpske izraze (burazeru) i drugi bot mu se priključuje. Primjeti da obojica nisu u stanju odogovoriti na NIŠTA što sam napisao, mogu samo lijepiti meme iz foldera i ponavljati iste retardirane sintagme kao prije. Tragikomedija.>>524647347Barjak je turski izraz, Jovo-pašo, naravno da si odmah skočio na tvorničke postavke.
>>524647054>Niti najmanje me nije sramPa sta bi hercegovnara bilo sram za ista? Vi bi ste da je Hrvatskom vlada Zidovsko-Hercegovanska mafija i jos da uz to dovlacite indijce i nepalce da vam u tom krsu dole netko placa da budete paraziti, jos istovremeno znas da ti isti zidovi koje toliko volis su doveli arape i afrikance u njemacku i italiju, ali hercegovno gleda samo za hercegovna ne za hrvate jel tako? Vazno da tvoj krs kamen maslina budu 100% hercegovnarski dok za ostale hrvate koga boli kurac jel im pola opcine prica hindski
>>524647488oh , shit this nigga is for real. Listen man , it's gonna be okay , you will make it through this . I know times are rough , and it seems like the whole world is flipped upside down, but this is not the way . Measuring skulls is not it king . Go for a walk , read a nice book, maybe catch a romcom or something , but this road you are going down is dark and lonely and it's not taking you to where you wanna go .
Šta radite za doček cigani?
>>524647605Bitno da on vidi riječ buraz, koja je porijeklom iz područja Rijeke i Istre, i dokazuje koliko je glup tvrdeći da je srpskaOsim ako naravno naziva Istrijane i Riječane Srbima, što je isto moguće jer je gluperda izbosne i jedini pravi Hrvati su iz Ljubuškog ali samo ako nisu u Zagrebu
>>524647470Well, everything considered, there is like a 10% chance you're Venezuelan.
>>524647488>I identify as Nordic
>>524647601>bot farma u kragujevcuMolim te daj mi izvor ove informacije da se smejem , i ako je moguce da im se prikljucim , jer oni verovatno dobijaju neki dinar sa shitpostovanje , a ja to radim iz same ljubavi prema igri.
>>524647573>This is the Norwegian princess at her wedding, correct?KHE?????These sissy Nordcucks are beyond help
>>524647605Doslovno nisi u stanju odgovoriti na ništa što sam ti napisao. Tvoj post je duga nekoherentna imbecilna kobasica koju je nadrobio ograničeni i isfrustrirani srednjoškolac iz Novog Zagreba ili potencijalno srpska botina. >>524647827Nisi rekao buraz, nego burazer, što je karakteristično za Srbe Jovane. Doslovno ti je bolje samo promijeniti zastavicu na srpsku, ovako nam samo "blajviš" "burazerske" kurce uprazno. A ti ( >>524647605 ) kretenu si udružen sa srpskim botom u mržnji prema Hrvatima, jako si pametan ako si Hrvat u što čisto sumnjam
>>524647605Zakaj toliko kriviš Hercegovce za migrante? I ja živim u SZ hrvatske i pun kurac ih ima i rade u trgovinama, ugostiteljskim objektima, građevini i u proizvodnji. I to tamo gdje su poslodavci svi lokalci. Varaždin, Ivanec, Ludbreg, Međimurje, Oroslavje, Stubica itd su puni Azijata. A uz to Međimurci previše toleriraju cigane.
>>524647976>Molim te daj mi izvor ove informacije da se smejemTrebaš otići na službene stranice SOA-e, ZSIS-a ili OTC-a i pročitati službena izvješća zadnjih par godina, u jednom od njih se eksplicitno spominje baš ta farma u Kragujevcu. Kažem ti, Srbi su bili i ostali superiorni Hrvatima u propagandi, doslovno vam nismo ni do koljena. Treba biti pošten i priznati to jer je istina.
>>524648202>Varaždin, Ivanec, Ludbreg, Međimurje, Oroslavje, Stubica itd su puni Azijata. A uz to Međimurci previše toleriraju cigane.Blago njima, barem nemaju hercegovna i njima srodne dalmoše>>524648054Jes ba bolan štasse uzjebuo takuo, jasam izbosne kau i svi najvijeći rvuaaaati
Pičke ajte u diskord poziv samnom i Bosancom!
>>524648392nimam diskorda, ker nisem gej
>>524648202Ili je srpski bot poput ovog drugog, ili je korisni idiot naših neprijatelja.t. čistokrvni Purger koji ne mrzi Hrvate na regionalnoj bazi jer je to doslovno retardirano i šteti našoj maloj naciji
>>524647601>ja sam pokušao biti istopeder pa mi ni to nije uspjeloPa kad si retardirani usrasa, ti bi radije da je pola dalmacije i istra pod italijom i da imamo 1.5 milijuna muslimana "cvijece hrvatsko" s jos milju jebenih srba u bosni i krajini i srijemu koji nas preziru dok tih skoro milijun hrvata zapravo mora sad uciti talijanski uz to da smo marioneta Berlina s zidovima na vlasti, i to ne 2020ih nego 1940ih! Ali ne brini prijatelju, zelja ti se ispunjuje samo ce religija biti budizam a jezik hidnski i nepalski. >>524648054>kretenu si udružen sa srpskim botom u mržnji prema HrvatimaSlusaj me Kovacevicu, ti i tvoji Hercegovnari NIKAD necete biti Hrvati Sta ste? TO samo dragi Bog zna kako se veli. I kao drugo ne mrzim Hrvate iz drugih krajeva, samo mrzim Hercegovna koji se prave da su Hrvati a nisu i nikad nece biti. Prije ce Bugar iz Sofije biti Hrvat nego Ante iz Sirokog.
>>524647096>I am extremely psychopathiclike everyone else here, you just live with that
>>524647096>I am extremely psychopathic. You better hope I don't volunteer if war breaks out in the Balkans.>t.
>>524647976>>524648332
>>524648587
>>524648475Preko čega pričaš, Sakajpa 3m ispod zemlje? Ako imaš alternativu reci, oću da čujem tu hrvatsku ijekavicu.
>>524648579Ajmo kako su ustase multikulturni pokret! Gledajte, cak i ovom mulatu daju ustasku znacku!
>>524647467I am more like Mads Mikkelsen in the Hannibal series. I can do things to you that go beyond your sickest imagination.
>>524648503>you guys see serbain bots under your beds at night. As farm as i'm concerned ... its only rumor
>>524648587>>524648637ima na internetu spisak sa imenima i adresama 15.000 srpskih botova!15.000 let that sink in!
>>524648727https://archive.4plebs.org/pol/search/filename/botovi/
>>524648579Zanimljiv lik, nikada prije nisam čuo za njega.
>>524648587>>524648637kako da se prijavim . Sigurno bi moje duboko poznavanje internet redartiranosti moglo da se iskoristi za majku srbiju . Plus govorim i pisem engleski i nemacki . Koji je izovir ovih karti? Mislim da sam nasao sebi buduce zanimanje. Da shillujem za vucka. Do sad sam besplatno sve radio
>>524648503>čistokrvni PurgerČitaj: starci doselili iz Mostara prije, a ne nakon što se rodio
>>524648587>>524648637Zanimljivo, hvala na informaciji susjed.>>524648727Nasmijao si me, pročitao sam to kao Junior kekVas dvojica ste Srbi, a ova dvojica su srpski botovi koji glume Hrvate. Vas dvojicu poštujem, njih dvojicu želim zaklati (špijune ne štiti Ženevska konvencija). Jednostavno kao.
>>524648695>on misli da imam prijateljeNe govorim preko ničesar razen telefona.>>524648727>soprano postanjeWhatever happened there?
Croatian: Sva ljudska bića rađaju se slobodna i jednaka u dostojanstvu i pravima.Bosnian: Sva ljudska bića rađaju se slobodna i jednaka u dostojanstvu i pravima.Serbian: *insert gibberish alphabet but exactly the same words*Cвa љyдcкa бићa paђaјy ce cлoбoднa и јeднaкa y дocтoјaнcтвy и пpaвимa = larp alphabet
>>524648960idi na link 4plebs, u drugom rezultatu imas link ka spisku botova (15.000) i potrazi tamo svoje ime i prezime!
>>524648857>https://archive.4plebs.org/pol/search/filename/botovi/Hvala za ovo , javicu se osobi iz mog grada sa ove liste i pokazacu joj ovu listu i zamoliti da me ubaci da botujem za pare. Ako uspe javljam ovde koliko dobijam
>>524648997>Vas dvojica ste Srbidaj, necemo se sada vredjati valjda!u mestu gde zivim je sramota biti srbin,m samo cigani se izjasnjavaju kao toboze srbi!
>>524643781Sup bros, just ate 15 sarmi
>>524648981Jovane, "burazeru", "blajvaj" mi čistokrvni purgerski kurac. Ako postoji srpski raj ti ne ideš u njega jer si glumio Hrvata na anonimnom forumu za slike.
>>524644582ovaj je ostatak aleksandra makedonskog
There needs to be another genocide crusade against the Slavs. TOTAL SLAV DEATH! Hunt Slavic subhumans like native Americans, populate Slavic lands with superior Nordics!
>>524649061Zato treba shillari za Vučića besplatno, anonimno, neformalno i spontano. Širi zlatne riječi i imidž Vučića i jebi oporbu i protivnike u mozak. Evo da počnem: Ne pitajte što Vučič može učiniti za vas – pitajte što vi možete učiniti za Vučića!
>>524649212Zašto su kurvati ovakvi? Zašto su nesposobni vidjeti išta s čim se ne slažu i ne okriviti srbe za to?Doslovno ste i ti i onaj drugi debil gluplji od rusa kojima su sve ukrajinci krivi a i od europljana kojima su sve rusi krivi, oni barem koriste to u političke svrhe a vi ste samo poremećeni
>>524649061Kunem se svim svetim da cu da se javim ovim osobama, i da im bas pokazem ovaj link , i da ih pitam da me ubace. Zamisli da ti neko placa da shitpostujes....
>>524649362tisina tamo
>>524649419Zašto su srpski botovi ovakvi? Zašto su nesposobni naučiti da "blajviti" i "burazer" nisu hrvatske riječi i zašto krive hercegovce/dalmatince/ustaše za sve? Doslovno ste i ti i onaj drugi debil gluplji od hrvata kojima su sve srbi krivi a i od rusa kojima su sve europljane krivi, oni barem koriste to u političke svrhe a vi ste samo poremećeni
>>524649647hahahhahahahaahahahah
>>524649647pa gde si bre dosad cigansturo???jos si zaposlen u ruskoj ambasadi kao cistac pistolja?
>>524649589Pa već ste i pobijedili, vidi ove bolesnike što su se odmah uzjebali čim im netko proturiječi, te bot farme koje imate su ekstremno efektivne ako izazivaju ovoliku mentalnu bolest ljudima kod nasSamo ne znam koji im je zapravo cilj ako samo izaziva da vas svi toliko mrze da nisu u stanju prihvatiti da netko drugi koga mrze nije srbin, jer ćete na kraju vi najebati jer ovdje nema i nikad neće biti pozitivnih stavova prema pičkoustom
>>524649784nisam ja nojko buraz on je davno dobio povisenje i ne bavi se 4kanal
Karaboğa
>>524649885Jovane, ajmo igrati igru, prepoznaj karakteristično srpske riječi, sintaksu i stilske figure u postu srpske botine tj. LARP-era. Ukoliko prepoznaš minimalno 3 takve greške u svom postu, dobiti ćeš bananu i tapšanje po glavi umjesto da nam "burazersk blajvaš".
>>524649885Slusaj brate, ovo ti stvarno govorim dobronamerno. Vise nisu 90te, krajina je izgubljena. Vecinu Srbije boli ceo kurac sa hrvatsku i sta vi mislite. Iskreno . Jedino vucko voli ponekad da provocira nekom izjavom, ali srbe danas realno boli kurac za hrvatsku u svakom smislu . Samo vas ne gotivimo, smatramo vas pickama i da nemate casti, i kad igrate neki sport navijamo protiv vas. Isto vazi i za bosnjake. Srbi su sada mnogo vise vezani za madjarsku i slovacku , a kulturoloski za ameriku . Ja ne pamtim da sam bilo sta hrvatsko konzumirao u zadnjih 5 godina. Muzika , film ... Jedino mislim da srbi aktivno mrze albance zbog situacije sa kosovom, a sto se tice hrvata, cela prica je arhaicna. Pobedili ste, proterali ste nas, poubijali , upalili smo traktore . Gotovo, okrenuli smo novi list . Vuciceva politika je da se uzdignemo ekonomski od vas svih iz bivse yu , da istorijski pokazemo da ste vi zapravo stoka, i da ste bili bolji samo zato sto ste bili pod boljim okupatorom, i da se tako vrsi propaganda. Mozes da mi verujes, ne moras, ali ti garantujem da je ovako
>>524650042Kako se bese zvase onaj makedonac iz skoplja sto je kacio slike sebe sto je bio neuspesno zaljubljen u neku albansku kuju. Mislim da se sashko zvao, i da je imao sizofreniju
>>524650255Pa prva i najveća stvar je da koristim štokavski umjesto kajkavskog ili čakavskog što je definitivno odličje srpskog jezika, ostalo nisam siguran. Uostalom ako te zanima, evo ti pravi bot post koji nije plod tvojih halucinacija: >>524650385>Vuciceva politika je da se uzdignemo ekonomski od vas svih iz bivse yu , da istorijski pokazemo da ste vi zapravo stoka, i da ste bili bolji samo zato sto ste bili pod boljim okupatoromEto, to je odlika SNS botine koja suptilno veliča pičkoustog, jesi zadovoljan?
>>524650594Ali ja nisam bot , barem ne jos uvek. Ja sam onaj anon od malopre sto se zakleo da ce da se javi osobi sa bot liste da postane bot . Dakle lose prepoznajes propagandu, ono su moja cista sizofrena cepanja
>>524650721>uvek>cepanja>malopre>da će daSrbin detektiran, marš van iz Zagreba govno jugočetničko
>>524650594>Pa prva i najveća stvar je da koristim štokavski umjesto kajkavskog ili čakavskog što je definitivno odličje srpskog jezika, ostalo nisam siguran. Uostalom ako te zanima, evo ti pravi bot post koji nije plod tvojih halucinacija:Ti si svjestan da su Kašić i Vrančić gramatikom tj. riječnikom standardizirali hrvatski jezik na štokavski u Dalmaciji 200 godina prije Vuka K-S koji je to napravio u Beču? Naravno da ne znaš, ali znaš i na štokavskom, i na kajkavskom, i na čakavskom, "blajvati burazerima". Nađi mi molim te jedan primjer izraza "blajvati" u štokavskom s ove strane Save i Dunava. Čekati ću Jovane, a ako ne nađeš onda mi moraš "blajvati", ali onako od srca, "burazerski".
>>524646388De ubaci sliku te tese goldstein
>>524643781Looks like your standard issue faggot nigger prison power bottom
>>524650569da to je sasko kralj /balk/a
>>524650835Promijeni svoju zastavicu u srpski i nema problema Jovo, ne isplati ti se praviti retardiranim jer su sve botine i LARP-eri retardirani po definiciji.
>>524650594Pa kaj je krivo rekao? Ovo napisano je sigurno jako slično razmišljaju velike većine Srba. A to da žele biti ekonomski powerhouse je isto za očekivati. Srba ima 70% više od Hrvata a imaju manji BDP i standard života. Naravno da im je želja prestići nas Hrvate.
>>524650922Jel zif jos. Mnoge su price kruzile za njega. Da je sprzio mozak psihodelicima , da je imao neko traumaticno iskustvo ... Par puta sam se raspravljao sa njim , i bilo je mnogo smesno, nesto oko srpskih tajnih sluzbi i masona, ali nije mogao da prati nit razgovora i cesto bi lutao , i sam sa sobom se raspravljao , ignorisuci moje shitpostovanje. Puno stvari se od tad promenilo...
>>524650863Buckbroken od 2 riječi lmao, pokatoličeno srpče već satima pizdi jer mu je nešto aktiviralo geneAjde odjebi u Srbiju ili bar u Bosnu i pusti Hrvate koji bi govorili hrvatski na miru, vidiš da me i sam prozivaš da sam Srbin a pišem na tzv. "hrvatskom", toliko o tome>>524651091Pa poanta je da bi SNS botovi valjda propagirali Srbiju jebem mu majku a ne da nijednom ne spomenu Srbiju nego se bave svojom državom, nego ovi kreteni automatski uvlače drugu državu u raspravu jer su opsjednuti i bolesni u glavu
>>524651279Ja tebe brate nista ne razumem. Ne razumem sta pokusavas da kazes. Tvrdis da je onaj jedan sa hrvatskom zastavom zapravo srbin, to kapiram, al sve ostalo sto pricas veze nema
>>524651149ziv je i sutra mu je rodjendan
>>524649254Tvoja bracahttps://www.youtube.com/watch?v=sXHhWy-q-gU&list=PLH7qys8DUa-ZuDZ-q9kuaYtYnRUO3g0Kh&index=11&pp=gAQBiAQB8AUBsAgCIdi i pomozi im.
>>524650385>vezani za madjarsku i slovackuLMAOkukala vam majka!hahahahahahahahahahahaha(niko od suseda vise ne zeli da ima ista sa srbijom pa se pokusava uvaliti u drustvo diktatora notornih pusaca ruskog kurca koji ce biti oterani na sledecim izborima govnjivom motkom)
>>524651773>blokadertacno se vidi da si autosovinista
>>524651416Ne tvrdim ja, to je drugi lik. Nego su ovdje dvojica idiota koji su 100% uvjereni da je svatko tko spomene ustaše u ikakvom negativnom kontekstu ili komunjara ili četnik, ovisno kako im dođe, i to se provlači u svakom jebenom threadu. A kad počnu, pogotovo ovaj koji ostavlja paragrafe, onda ih ne možeš zaustaviti, i cijeli argument mu se svede na to da si Srbin s neke bot farme, ili plaćeni shill za ovu ili onu ljevičarsku stranku i slično.Mislim, nemaš onda druge opcije nego da ih kreneš jebati u mozak jer su preglupi za išta drugo, ali dopizdi čovjeku kad zatrpaju svaki thread s tim sranjima. Što ako netko slučajno nije niti komunist niti ustaša niti četnik? Pa ništa, oni ne mogu koncipirati takvu osobu.Doduše kao što sam i rekao, jedan od njih je spomenuo da je zogbot koji je služio u vojsci svojevoljno, i u istom dahu spominjao kako je to jer je protiv komunista. Znači propagira ustaše, a priključuje se vojsci koja brani globohomo.I ajde da je samo glup, nego je napadan sa svojom retardacijom gdje god da se pojavi. Nisam nikad vidio da se pojavi u threadu a da ga ne razjebe.
>>524651279>Buckbroken od 2 riječi lmao, pokatoličeno srpče već satima pizdi jer mu je nešto aktiviralo gene"Blajvaj burazerima" Jovo, oni puše spike o pokatoličenim Srbima, ne postoji Hrvat koji to tvrdi. >Ajde odjebi u Srbiju ili bar u Bosnu i pusti Hrvate koji bi govorili hrvatski na miru, vidiš da me i sam prozivaš da sam Srbin a pišem na tzv. "hrvatskom", toliko o tome"Blajvanje burazerima" nije hrvatski, a nije čak ni srpski, to je pederski, jer si ti pederski bot/LARP-er. Koliko god da ti seruckaš radiš sizifovski posao jer se u svakome postu stilski vidi da si Srbin koji LARP-a Hrvata. Samo ti "blajvaj" i dalje, "burazeru".
>>524652083debil
>>524652152Možeš li napisati ijedan post a da se ne svede na razmišljanje o pušenju kurca, pederčino? Znam da ste vi ustaše židovi i bosanci, sad ste već i pederi, što ćeš još odati o sebi?
>>524652148>zogbot>globohomoJovo, "blajvaj" ga "burazeru", da si bar bot koji je plaćen za ove bljuvotine koje pišeš. Ne postoji Hrvat koji je ikada iskoristio te 2 riječi, ergo ti si srpsko kopilence koje glumi da je Hrvat i kojemu naravno smeta i hrvatska vojska, i ustaše, i hercegovci, i dalmatinci, ukratko smeta mu sve hrvatsko. >>524652283>muh ustaše>muh židovi>muh bosanci>muh pederi"Blajvaj" ga "burazeru", ja sam trebao izguglati da saznam što to znači, a ti to "praktikuješ" na dnevnoj bazi pa znaš lmao Nije sramota biti Srbin pa niti peder, ali peder Srbin koji glumi Hrvata na anonimnom forumu. E to je već preveč. Lajv "blajv" with my "burazer" Jovo all night long lmao
>>524652158>ad hominem da da, tacno nemas argument pa se oslanjas na uvrede. Procitao sam te kao knjigu... idi blokiraj za djilasa
>>524652549debil
>>524652148da li mislis , da kada bi ovo sto si napisao, procitao recimo kralju tomislavu, ili nekom drugom hrvatskom sredjnovekovnom coveku, da li mislis da bi te on razumeo? Ili bi pomislio da mu bacas neku magiju recitovanjem statanskih stihova?
>>524652697>ad hominem Znak da sagovornik nema argumente , pa koristi uvrede na licni racun... koliko te placa djilas?
>>524646137Why don't you kill niggers in your place
>>524652911sta se pravite sada gospoda braco Srbi.>>524652697ne psuj picka ti materina
>>524652911alo DEBILU, nisam srbin!DEBILU!
>>524652526>Ne postoji Hrvat koji je ikada iskoristio te 2 riječiLogično da ne kad smo robovska država koja služi Izraelu, Briselu i AmericiNije na nama da razmišljamo nego da ginemo za njihov profit, a i što ćemo drugo kad nam je prosječni IQ 90? Sigurno ne graditi civilizaciju>>524652786Ne razumijem te, kakve veze to ima? Govoriš li o razlici u jeziku onda i danas ili što?
>>524652915I love Romania. Best country in the world!
>>524644006>BRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr DŽENGIZE BRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
>>524652964znam da nisi srbi.... haha, pa to je ocigledno. Ti si placeni blokader koji pokusavas da sprovedes obojenu revoluciju . >>524652970Tema texta, termini , itd .
>>524652526https://music.youtube.com/watch?v=3svbHmcGHVU
I still haven't figured out why jewish boys in Israel and Ukraine keep posting black men.
>>524652991Thanks Serb bro. It's nice except the poverty and gypsies.Also bog je srbin.
>>524653197ma CIA snajka, CIA!
>>524646821>Srbi su ponosan narodHAhaahhaahha
>>524653231wanna jump in the voice chat?
>>524652970>Logično da ne kad smo robovska država koja služi Izraelu, Briselu i AmericiA ti bi Jovane da služimo Beogradu, Moskvi i Pekingu jel tako? O kako bi to bilo lijepo Jovo, da je opet Beograd glavni grad, a "nas i Rusa dvesta miliona". Lijepo ga ti nama robovski i "burazerski" onako senzualno "blajvaj", za dobra stara vremena lmao>Nije na nama da razmišljamo nego da ginemo za njihov profit, a i što ćemo drugo kad nam je prosječni IQ 90? Tebi je Jovane IQ jedno 60 i ti se trebaš brinuti o svojoj "otadžbini", ne o mojoj domovini. Gradi Linglong tvornice guma i EXPO bre, Srbija ekonomski tigar bre, NIS sabotiraju Vatikan i CIA bre!Zamisli koliki retard trebaš biti da kao Jovan LARP-aš Hrvata na /pol/-u. Nemojte biti kao Jovan braćo Srbi, nemojte se sramiti i glumiti Hrvate, stvarno nema potrebe za tim. Jovan će nam svima "burazerski blajvati" za brata Putina i Xi-ja.
>>524653220It's a form of psyop to demoralize you. It's called the mere exposure effect .
>>524653197Pa sigurno da ne bi. Kad pogledaš tekstove iz 1500ih je već dosta različito, a kamoli još 500 godina prije toga. A i tu govorim samo o osnovnom vokabularu i gramatici, kamoli o pojmovima koji su nastali u zadnjih 150-200 godina. Samo ne razumijem zašto pitaš?
>>524650385>. Vuciceva politika je da se uzdignemo ekonomski od vas svih iz bivse yuHhahahahhhahha
>>524653293Tacno mogu da te zamislim : >Pusis cigare >imas zapustenu bradu staru par nedelja>Masnu kosu>Verovatno pusis travu>Imas blagi pivski stomakBljak. Ali razumem te ako djilas dobro placa anti srpsku propagndu
>>524653385>peder doslovno ne može prestati razmišljati o sisanju kiteI onda ćeš se poslije pitati odakle stereotip da smo pederi? Pa od tebe i slčnih, jebo ti bog mater retardiranu
>>524653385pa nije da nije bilo opcija da ne služimo (množina) nikome, al moš ga jebati sadsad svi služimo antihristu i globohomou htjeli mi to ili nekoliko jeetova ima u rvackoj? kladim se da ih ima više od srba >to je nama naša borba dala
>>524643781Joj, taman sto sam zaboravio, ti me podsjetis na to da sam na Balkanu.
>>524653533
>>524653471evo ga jos jedan blokader, koliko te placa djilas ?
>>524653684>evo ga jos jedan blokader, koliko te placa djilas ?
>>524653359What voicechat bro
cek da ti udarim banaaanisu
>>524653533I ja sam se zajebavao sa ljudima sto imaju masnu kosu, pa sada perem kosu kao ludak. Uvijek sam govorio da je neko mastan kao Aca Lukas i eto, rugala se ruga rugi i dobila druga.
>>524653684zamisli djilas tajfun vadi dve crvene iz novcanika i kaze mali slusaj sad radis za mene, hocu da napises 20 postova kako je vucic lopov na /pol/ balkanigga koncu...
>>524653670>projecting evo ga smisao za humor iz kurga dvojke ... koliko ti je trebalo vremena da nadjes sliku za reakicju? Tacno te zamisljam kako se znojis dok prelistavas foldere sa slikama koje si cuvao za bas ovakve trenutke . Jadno. Koliko te placa djilas ?
>>524653743on discord rn with nigga from the thread.
>>524653600Pusti, on je tipični Hrvat, za njega postoje samo ustaše, partizani i četnici, a jedini put koji može zamisliti je da bude nečiji sluga i podanik, on je razlog zašto smo u govnima u kojima jesmo, zajedno s ostalim kretenima njegovog kalibraNezamislivo je za njega da bude slobodan čovjek na svome, već mu je u interesu jedino da skače iz jedne sluganske pozicije u drugu, a ideal mu je doći u službu najboljeg gospodara. Sloboda njemu nije ni na kraj pameti
dobar prelazhttps://youtu.be/A13dbfG9f_I?t=69
>>524653840>evo ga smisao za humor iz kurga dvojke ... koliko ti je trebalo vremena da nadjes sliku za reakicju?>Tacno te zamisljam kako se znojis dok prelistavas foldere sa slikama koje si cuvao za bas ovakve trenutke . Jadno.>Koliko te placa djilas ?
>>524653880many such cases, eo gleaj ovih srbijanaca i izbora im - đilas vs. president chudo jebem te živote zemljo otvori se
>>524652526>Ne postoji Hrvat koji je ikada iskoristio te 2 riječiCuj ne postoji. Da, ali medu navijacima Zrinje ahaha prodali se za shekele, kao i gospon legitimni sa vilom od par miliona €, a mi koji nismo sa njim samo mozemo van
>>524653544>sisanju kiteJovane, opet si iskoristio karakteristično srpsku sintagmu "sisanja", naime kod nas u NDH 2.0 svi govore pušenje kite. Jako si neoprezan kad se naljutiš pa ti pobjegne, ali ja se ne ljutim na tebe Jovane, jednostavno voliš glumiti Hrvata i to je tvoje legitimno pravo. Ako hoćeš mogu te oslovljavati sa Srboje, Hrvoje je već previše, ali Srboje je dovoljno slično, a opet srpski. Baš poput tebe, dovoljno si sličan, ali si opet Srbin. >I onda ćeš se poslije pitati odakle stereotip da smo pederi? Pa od tebe i slčnih, jebo ti bog mater retardiranuJedini stereotip koji je ovdje očigledan je da ti upravo ti, brate Srboje, peder opsjednut "sisanjem" i "blajvanjem" svojim "burazerima". E pa dragi moj Srboje, lijepo nam ga svima "siši" i "blajvaj".>>524653600Najiskrenije, ja bi rađe 100 Srbe nego 1 jebenoj pooojeta u Hrvatskoj. Doslovno nemam apsolutno ništa protiv Srba i smatram vas bratskim narodom, bez obzira na sve prije, samo mi ovaj degenerik koji LARP-a Hrvata ide na živce jer je preočit. >>524653880Možda je Srboje ipak predobar naziv za tebe, da li ti se sviđa Blajvoje ili Sisoje? Slobodoljubivi Blajvoje/Sisoje/Srboje dejstvuje za slobodu svih ljudi u vasceloj vasioni, naravno pod srpskom čizmom lmao Ubij se dosadni glupane, kako ti nije jasno da svi vide da si jebeni jazavac koji glumi Hrvata.
ja sam djilasov internet ratnik, ajde picke vucicevske, ajde kavac i skaljar govna s kamenjara da vidite kako jebe sorosevac
>>524653967jel djilasa sada u sobi sa tobom? kao sa ovom lujkom >>524653840
>>524653967ko je bosanski djilas?
>>524654035>naime kod nas u NDH 2.0 svi govore pušenje kitekad nemate mašte, sisanje je bolje i onomatopejičnije
>>524654041jest eo pijemo pivu>>524654053stanivučić
>>524654035daj kupite coveku traktor vec vise!tolika je sirotinja nije imao u oluji traktor, a komsije ga sve mrze
>>524653944>>524653739Bukvalno imate reakcione foldere sa slikama cigana... postavio sam sliku ciganina i kopirao tvoj tekst... nije ni cudo sto vucic pisa po vama. Imali ste penal sa cacilandom , i to ste uspeli da promastite ... opet tacno mogu da te zamislim kako si sa znojavim rukama resavao captchu ... kako si u sebi govorio , samo da nadjem onu sliku sa ciganinom.... jadno.
>>524654132>jest eo pijemo pivuZNAO SAM!taj djilas je sam djavo! na dva mesta istovremeno!
>>524654178>Bukvalno imate reakcione foldere sa slikama cigana... postavio sam sliku ciganina i kopirao tvoj tekst... nije ni cudo sto vucic pisa po vama.>Imali ste penal sa cacilandom , i to ste uspeli da promastite ... opet tacno mogu da te zamislim kako si sa znojavim rukama resavao captchu ... kako si u sebi govorio , samo da nadjem onu sliku sa ciganinom.... jadno.
koji dinosaurus bio bi vucic?
>>524654178>Bukvalno imate reakcione foldere sa slikama ciganati imas selfi folder sa slikama cigana... za vucica glasa samo gradska cistoca. i da jesam djilasovac i jebacu te u cmar neoprani ciganskihttps://www.blic.rs/vesti/beograd/djilas-romi-ispod-gazele-bice-raseljeni-do-kraja-avgusta/snjb1e6DJILAS TAJFUN FOREVERNEMA VISE KUCE HAHAHAHAHHAHAHA ODE KARTON ODE SVE U KURAC HAHAHHAHAHA
>>524643781more slavbulls pls
>>524654270koji je sisao kitu?
>>524654178Ne trebaju Srbiji stranci, dovoljna je UDBA-based crkva koja djeluje na teritoriji citave ex-Yu. Kada oni zavire u katakombe i pocnu izvlaciti svitke sa mrtvog kosovskog mora, ide opet repriza 90ih i u krug, isto kao sto su se i Rusi upecali. To je prokletstvo te institucije. Najbolje bi bilo da je Istanbul ponovo Konstantinopolj, ali da je kao Vatikan, pa da nema vise ovih UDBAskih "vjerskih" ekskurzija na Balkanu.
>>524654178Ne trebaju Srbiji stranci, dovoljna je UDBA SPC koja djeluje na teritoriji citave ex-Yu. Kada oni zavire u katakombe i pocnu izvlaciti svitke sa mrtvog kosovskog mora, ide opet repriza 90ih i u krug, isto kao sto su se i Rusi upecali. To je prokletstvo te institucije. Najbolje bi bilo da je Istanbul ponovo Konstantinopolj, ali da je kao Vatikan, pa da nema vise ovih UDBAskih "vjerskih" ekskurzija na Balkanu.
>>524654333>>524654368glitch?
>>524653967Ma i više je nego kritično. Kod Srba to, a kod nas konstantna psihoza oko Srba koja sama sebe hrani, kao ovaj lik koji mi uporno odgovara i umišlja nekakve srpske sintakse i morfologije jer nema što drugo. Kod Bugara isto goli kurac, kod vas sumnjam da je išta bolje. REALNO, nema nam spasa svima zajedno, nek ide sve u pičku materinu.>>524654319>sisao kitu?Ha, odao si se kao glasač Možemo svojom morfosintaktičkogramatičkom srpštinom, dobar pokušaj zagrebačkopurgerska trandžo
>>524644011Ustaše su najveće govno u hrvatskoj povijesti, samo se seljačine pale na njih.
>>524654368>spc is literally Mordor USAID propaganda s kraja 90tih (ove teorije čak ni Alija nije znao)
>>524653852Aight sure
>>524654497manija malih razlika
>>524654319
>>524654459Ma nije mi dalo da postam, jebe me ovaj captcha, dok nisam izbacio "based" iz posta i onda hoce. Bog zna sta ovi Džaponci rade sa ovim honeypotom.
>>524654282Ti barem priznajes mentalnu retardaciju . >>524654257A sad ozbiljno , da ne nastavljam da bait-ujem... ovo je najgora vrsta postera. Koliko ces jos puta da kopira moj shitpost i da kaci sliku ciganina? Ajde majmune, naredjujem ti da treci put bacis istu glupu foru ! Budi poslusna kuca
>>524654257bazmeg
>>524654503USAID je 90ih jos bio nesto, ali svima je jasno da je SPC u sustini obavjestajna agencija i agent iste, pa kada treba aktiviraju ih da se dignu mase. U Crnoj Gori helikopter slijece covjek u tunici i, navodno, u ime Boga. A Alija je posebna prica, ali njegovi su sjebali one trece.
>>524654517add me: its marlo_3002
>>524654551>A sad ozbiljno , da ne nastavljam da bait-ujem... ovo je najgora vrsta postera. Koliko ces jos puta da kopira moj shitpost i da kaci sliku ciganina? Ajde majmune, naredjujem ti da treci put bacis istu glupu foru ! Budi poslusna kuca
>>524654685ok ajd sad odradi muftije istom logikom
>>524654497Evo Blajvoje došao ti je brat >>524654500 Sisoje, sada možete skupa u borbe protiv Ustaša na internetskim prostranstvima. Brat za brata, Hrv... pardon, Srbin za Srbina. Nisu te odale te 3 riječi idiote jedan maloumni, nego imbecilni protu-hrvatski narativ koji je, vidi čuda, apsolutno sukladan velikosrpskim interesima. Nevjerojatno zaista, čista slučajnost, jel tako Srboje? Ništa što sam ti napisao u ovom i prošlom koncu nisi uspio osporiti jer si maloumnik, samo nastavi kmečati, a ja ću te nastaviti zafrkavati jer si loš u svom poslu, drži se ti blajvanja i sisanja, to te ide lmao
>>524654685>SPC u sustini obavjestajna agencijabaza . Zamisli da si tajni agent i da ti misije daje njegova svetost , patrijarh srpski porfirije . Kao templari i jezuiti .
>>524654685milosevic je kriv za sve u 90ih(neironicno)
>>524654754Pa muftije su takoder bili u DBu, ali nizi rang. Nisu oni dovoljno inteligentni za vise, osim za pokrasti od svojih. Oni takoder nemaju odskocnu dasku u regiji kao sto SPC ima, gdje se ideje prelijevaju kroz 3-5 drzava. U sustini sve je krenulo u kraljevini, kada je doslo do masovne konsolidacije u SPC.
>>524654725tako tako, dobra kuca , ajde sad opet
>>524654270Nigersaurus
>>524654497>REALNO, nema nam spasa svima zajedno, nek ide sve u pičku materinuMa možemo mi tu raspravljati koliko god, pa i da se u nekoj hipotetskoj situaciji riješimo svih loših političara, a da stanovništvo se kolektivno prosvijetle, nema nam i dalje spasa ako i naša demografija i pogotovo od ostatka Europe ostane kakva je. Dugoročno smo u teškom kurcu, biti će zanimljivo. A možda sam i u krivu.
>>524654932>tako tako, dobra kuca , ajde sad opet
>>524654854Oni su katalizatori krize,a po potrebi istu i smiruju. Bradonje svih strana na balkanu za 24 sata mogu mobilizirati rulju koja bi ubijala jer, eto, kaze nam nasa tunika i nas bradonja da ubijemo njihovog. Vjernik sam, ali ovo sto slaveni prezivljavaju sa vjerskim institucijama je tragedija. Ukrajina najgori primjer, isti ubijaju iste jer imaju dokument iz 14. stoljeca o nekom dogovoru. U meduvremenu ostali planiraju buducnost na njihovim kostima.
>>524655016Bravo mali! Ajde opet
>>524654997
>>524655100>Bravo mali! Ajde opet
>>524655084Ti izgldas kao da si mnogo razmisljao o ovoj temi
>>524654997>>524654270>Labiasaurus Rex BugoinicusKraljevska usna Bugojna
>>524655221>izgldas
>>524655245qeq
>>524654871>Pa muftije su takoder bili u DBu, ali nizi rang.source: trust me bro u zabludi si al nema veze, nisi prvi
>>524655221to je glavna shizo teorija među bošnjama, funded by USAID
>>524655149bravo mali
>>524654852>doslovno nije sposoban napraviti post koji se ne svodi na fantaziranje o lizanju kareKad ideš na peder-paradu u Zagrebu, imaš li organiziran direktni prijevoz iz Duvna ili moraš presjedati putem?>>524655011>a da stanovništvo se kolektivno prosvijetle,E ovo je najteži dio. Narod je zapeo u kaljuži, nebitno koja ideologija je u pitanju. Bilo bi jebeno teško napraviti nešto po tom pitanju, dosta njih su samo idioti kojima je nabijeno u glavu to što vjeruju još kad su bili mali a nemaju kapaciteta da razmišljaju kritički. Niti bi oni degenerici koji na gay pride paradama mašu jugoslavenskom zastavom znali objasniti što i zašto misle, niti bi ovi ustašoidi ovdje znali reći štogod koherentno, kad malo mrze hercegovce i židove a malo ih vole.A kad tamo, Jugoslavija je kažnjavala pedere zatvorom, a Ustaše su u praksi bili puni židova i hercegovaca.
>Glavni faktor destabilizacije na Balkanu je Svetosavska sekta crkva srbije sto siri zablude srpskom drustvu o srpskom svetu
>>524655325>bravo mali
>>524655288Oni nisu sposobni biti vise, to je svima koji imaju dodira sa njima jasno. Ili su dobro ko hljeb sto bi oni rekli ili su glupi sa zeljom da pokradu svoje.
>>524654852Kek, čovik štuje svoje ustašice, a ustaše najbolje dijelove Hrvatske dali talijanima, stavljali vlastite ljude u logore, usto stavili i Mačeka u logor koji je uspio osnovati Banovinu Hrvatsku unutar Jugoslavije, a na kraju bili pod ruku s četnicima. Ustaše su krive za komunizam i socijalističku Jugoslaviju, da smo imali normalnu vladu mogli smo imati tada odma samostalnu državu jer se ne bi ljudi priključivali komunjarama.
pun mi frizider sarmama i kremenadlise
>>524655448>dok su popovi s druge strane sve sami evil geniousesšefe logika ti nije jača strana
>>524655444sapienti sat hahaha
>>524655536>sapienti sat hahaha
>>524655245>Kraljevska usna Bugojna>mlk>>524655339>Kad ideš na peder-paradu u Zagrebu, imaš li organiziran direktni prijevoz iz Duvna ili moraš presjedati putem?Odlična projekcija brate Blajvoje/Sisoje, naravno da idem preko Rame, kupim Marka Bošnjaka u Rami, odem do Laktaša na janjetinu, a usput i do piramida u Visokom da vidim što su drevni Blajvoji i Sisoji gradili prije holocena. Doslovno mi nisi odgovorio na ništa što sam ti konkretno napisao jer si shvatio da je lakše blajvati/sisati burazerima u koncu nego smisliti koherentni odgovor. Prema tome, samo blajvaj/sisaj brate, pardon, burazeru!
>>524655461meni rostilja i ruske salate
>>524655523Pa nisu oni zli geniji, ali u pogledu organizacije liga su iznad. Imaju vise resursa, ljudi, zastupljenosti u regiji itd. Mislim da su sve ovo cinjenice.
>>524655523jel spremas pihtije?
How can we meme another Balkan war together what would get those types at each other's throats again I am worried about Trap-folk unifying the Balkanoids
>>524655624Od Makedonca ne traziti ajvar je ravno zlocinu. Edna teglata ajvarot na mog Srbinot pls
>>524655624i to
>>524655614>doslovno nije sposoban napraviti post koji se ne svodi na fantaziranje o grgljanju glavićaS koliko godina ti je dijagnosticiran AIDS?
>>524643781>proud ukrainian
>>524655628opet made up factspo čemu je spc jaka i organzovanija od islamske zajednice?
>>524655725>ukrainian>Balkans
>>524655652Just shove a bottle up a Serb's ass
>>524655594Bilo je smesno prvih 5 put . Sad stvarno smatram da si retardiran
>>524655652jedva cekam da gledam na telegramu kako vas kinezi brisu FPV dronovima
>>524655787On my way
>>524655787highest level of black magic
>>524655740pederima?
>>524655652jel i vi stavljate pihtije na hladenje u spavacu sobu
>>524655789>Bilo je smesno prvih 5 put . Sad stvarno smatram da si retardiran
>>524655787there are safe serbian bottles now!take that ustasa!
>>524655947hahahahahahahahahahahhahahaha
>>524655921>source: trust the kačavenda vids and make it catch-all rulenot an argument
>>524655452>ustaše najbolje dijelove Hrvatske dali talijanimaTo je bila racionalna odluka, a i kao da nas se nešto i pitalo previše, imamo sreće da Nijemci nisu dopustili sav talijanski dio pod izravnu upravu Talijanima. Ono što bi mogli nazvati hrvatskom je bila pod okupacijom Mađara, Nijemaca i Talijana, uz pun kurac Srba koji su jedva čekali se pridružiti ostatku Srba. >stavljali vlastite ljude u logoreOpći kaos i nesposobnost i vanjski utjecaji, jbg>Banovinu Hrvatsku unutar JugoslavijeNe bi to dugo trajalo, Srbi su bili nezadovoljni, dosta Hrvata je i dalje tražilo potpunu samostalnost, a Banovina nam je "darovana" da se riješi "Hrvatsko pitanje" taman pred sami rat, pa do tada kada se riješi problem Nacista>a na kraju bili pod ruku s četnicimaPa kad se smatralo da je komunizam najveće moguće zlo>Ustaše su krive za komunizam i socijalističku JugoslavijuI bolje da jesu, u suprotnom bi se vratila dinastija Karađorđevića, nastavila Kraljevina Jugoslavija a četnici/vojska kraljevine Jugoslavije bi bili proglašeni pokretom otpora protiv NacistaA možda sam o u krivu kod ovog zadnjeg, to je nešto što se volim zapitati, kako je sve rat mogao završiti za nas.
>>524655452>čovik štuje svoje ustašice, Apsolutna glupost, ja i većina Hrvata pripadamo domobranskoj tradiciji, ustaštvo je samo prirodni odgovor na događaje 1929. g. i povijesna (ne)prilika jer je Maček odbio preuzeti vlast. > a ustaše najbolje dijelove Hrvatske dali talijanimaŠto su to Rapallski ugovori prije Rimskih? Što je to 200k talijanskih vojnika koji okupiraju taj prostor prije nego što se išta potpisuje? Što je to aneksija svih tih prostora od strane NDH u jesen 1943. kada je Italija pala. Glup si sine, doslovno ponavljaš jugokomunistički agitprop.>stavljali vlastite ljude u logoreDoslovno su svi stavljali vlastite ljude u logore, od SAD-a do SSSR-a. >usto stavili i Mačeka u logor koji je uspio osnovati Banovinu Hrvatsku unutar JugoslavijeDijete, nisu ga stavili u logor nego u kućni pritvor, a Banovinu Hrvatsku su izlobirali nijemci i talijani kako bi primirili Hrvate. Banovina u te nepune 2 godine nikada nije u potpunosti zaživjela.> a na kraju bili pod ruku s četnicima.Opet notorna glupost, bili su skupa samo u određenim antipartizanskim akcijama, imaš mnoštvo njihovih sukoba kao npr. Lijevča polje.>Ustaše su krive za komunizam i socijalističku Jugoslaviju, Ponovno imbecilna glupost, KPJ je osnovana puno prije ustaškog pokreta, a s organiziranim ustankom započinju TEK kada Nijemci napadaju SSSR. > da smo imali normalnu vladu mogli smo imati tada odma samostalnu državu jer se ne bi ljudi priključivali komunjarama.Komunjarama su se priključivali prvenstveno Srbi i s tim su počeli PRIJE bilo kakvih masovnih ustaških odmazdi iz jednostavnog razloga - nisu prihvaćali Hrvatsku državu jer su do tada živjeli u Srboslaviji. Popapaj čokolino i na spavanje, ovakve pizdarije možeš pisati na Redditu i Indexu među sojašima, ovdje će ti se bar 1 poster (u ovom slučaju ja) propisno popišati po neobrazovanoj glavurdi.
>>524655740Prisustvo u tri zemlje nakon konsolidacije tokom kraljevine Jugoslavije? Jaca je jer ima drzavu iza sebe, a to je Srbija, koja politicki djeluje preko iste. Isto tako i nasi popovi djeluju u Bosni itd., ali nemaju reach koji ima SPC. Pogledaj recimo zadnjih par godina. U Crnoj Gori helikopter i policija prevoze popa do manastira, a na Kosovu Srbi naoruzani idu prvo u manastir. Ne zanimaju ih skole, bolnice niti vladini objekti, vec iskljucivo vjerski. Onda se osvrni na Bosnu; uskoro ce Srbi imati svoju naoruzanu paradu u BL, gdje se vise velica kriz nego narod. Muslimani nisu ni do koljena u pogledu navedenog uticaja.
kako mirise krvava klica kad je na najace
>>524655720>S koliko godina ti je dijagnosticiran AIDS?Ja nisam HIV+ jer nisam Rus, a bome nisam ni peder poput tebe Blajvoje/Sisoje. Nastavi se pjeniti, doslovno uživam u ovome, hvala ti na lijepoj večeri, onako od srca, burazerski lmao
>>524656115>Ne zanimaju ih skole, bolnice niti vladini objekti, vec iskljucivo vjerskipa to tvoje bi imalo smisla da se bave ovim čim ti kažeš da se ne bavesrpska parada u bl je parada poštara i policije to si mogao gledati svih ovih godina, doslovno komedijaako se osjećaš ugorženo od toga, ne znam šta da ti kaem - nas ovde u rsu plaše airsoft klubovima iz federacijeclown world my bro
>>524656110TLDR
>>524656043>>ustaše najbolje dijelove Hrvatske dali talijanima>To je bila racionalna odlukaPuši mi kurac i to ti je racionalna odluka Ustaša pederuUstaše su jednostavno kukavice i pičkice zago su i luzeri u drugom svjetskom ratu a takvi su i danasRacionalno
>>524656282inace rusi su bukvalno podljudi moj drug je u ukrajini kao droner i pobio vise od 1000 rusa
>>524656282A u pičku materinu bre, autisao sam se kao srbin zboreći reč AIDS namesto reči HIV, vaistinu zajebah se nelepo>>524656043>>ustaše najbolje dijelove Hrvatske dali talijanima>To je bila racionalna odlukaAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAjde nemoj jebote, ako Talijani vide kakvi su nam domobrani i domoljubi bit će za 2 dana u Zagrebu, naravno bila bi racionalna odluka da im ga predamo kad su već tu jer bi to Ante napravio
>>524656291Znam da je clown world, ali i narod je u cirkusu, a ne treba mnogo da se pretvore u clowns. U svakom slucaju i sam znas da ovdje u FBiH nema nikakvih muslimanskih parada sa dugim cijevima gdje velicaju vjerske simbole i slicno, nigdje helikopter ne prevozi nekog muftiju sa specijalnom policijom niti su kada izvrsili oruzani upad u medresu ili sta vec. O tome govorim. Prvi bi ih nasi razapeli kroz medije da su ekstremni i slicno. Istina je da i njima njihovi sole pamet na obredima i slicno, ali ne rade gore navedeno. To je organizacija i kojoj govorim.
>>524656356Gledaj, ili napraviš ono što su Ustaše "napravile", ili započneš rat sa Nijemcima i Talijanima u vrhuncu njihove vojne moći. A i dio koji je 41 Rimskim ugovor dan je bio vraćen, dok iz Rapalskog ugovora i Rijeka nije, no to je druga država. Da li i Srbima sereš što su dali nešto otoka, čitavu Istru, dio Kvarnera i Zadar Talijanima ili ne? (Ne trebaš odgovoriti)
>>524656640alahu ekber!
>>524656110Vidiš kako pičkica ustaša objašnjava> Hrvati se digli eto ustali protiv srba i u isti dan jbg predaj dalmaciju rijeku itd špagetarima jer jbt oni imaju 200k vojnika opasni su
>>524656697Kako god to ide, i tebi takoder!
>>524656572Danas bar imamo nekakvu VLASTITU vojsku, diplomaciju, stabilne granice i vanjskopolitička i ekonomska partnerstva. 1941 nismo imali NIŠTA od toga.
>>524643781Hate TurkeyHate AnalbaniaHate MonkeydoniansLove SerbiansLove Bulgayrians Simple as
>>524656697
>>524656772Veci sam musliman od svih Bosnjaka i veci Katolik od svih Hrvata, a Srbe ucim sta je pravoslavlje.
Hello frens
gde cete za novu?
>>524656769Dušice, riječ ustaša kao uvreda ovdje i ne prolazi baš. Odi na Index, Reddit ili forum.hr za to.
>>524656335>burazer Blajvoje/Sisoje ne čitaNevjerojatno zaista, ja sam mislio da si polimat i erudit, a ono klasični gedžovan lol>>524656572>gedžo se pravi retardiran oko razlike između virusa i bolestiS obzirom da si stručnjak za blajvanje i sisanje burazerima, mislio da si upućen u potankosti života pedera.>Ajde nemoj jebote, ako Talijani vide kakvi su nam domobrani i domoljubi bit će za 2 dana u Zagrebu, naravno bila bi racionalna odluka da im ga predamo kad su već tu jer bi to Ante napravioE sada, kada Hrvat ovo pročita odmah skuži da su ovo napisale srpske šape. Zaista si nas demoralizirao, evo sramimo se svi što smo Hrvati, najbolje da damo vlast burazerima jel tako? lmao
>>524643781Kuku lelehttps://www.youtube.com/watch?v=uo3ZzxFLNKg
>>524656885kuci
>>524644077
>>524656680>Gledaj, ili napraviš ono što su Ustaše "napravile", ili započneš rat sa Nijemcima i Talijanima u vrhuncu njihove vojne moći.Da, ako si domobran, brani jebote gromAli ne, ustaše su pičkice i kukavice, bili i tada a i danas su, i mislili su idemo na one slabe nejake srbe a i od njih popušili kurac i dobili bleiburgNisam nijednog Ustašu vidio a da mu je ćaća bio u HVO ili HV ili HOS, bas nula nijednog, svi najveće Ustašine što dižu ruku bas svima je ćaća eto slučajno bio u njemačkoj
>>524656769>meme zastava>mrzi ustašelol, lmao čak
>>524656356>>524656769Evo našeg kralja kojeg su nam dali naši domoljubi iz Hercegovna, Talijan zvan Aimone Giuseppe Torino, rođen u Torinu, umro u Buenos Airesu, nikad stupio na Hrvatsku zemlju, odbio doći na vlastitu krunidbu jer mu se gadilo ići u NDHZA ŠPAGETE SPREMNIBOJ SE BIJE BIJE TALIJANSKI BARJAK VIJE>>524656920Au bre, sjebaše me ustaše, vaistinu skačem na traktor i bežim preko drine bre, ovo je repriza oluje bre....
>>524646351Truth hurts>>524647053Grim bong reality. Couldn't be me..I am openly (everyting)phobic
>>524657173Enoch probably has 4 passports and will vacation in Cypress soon enough. Not worried for him.
JA SAM MUSLIMAN I KATOLIK, VECI SAM OD HRVATA I BOSNJAKA ZAJEDNO.
hercegovci su genocidan narod
>>524657093Kužim tvoje razmišljanje. No eto ja mislim da ipak treba kratkoročno pojesti govno da bi osigurao opstanak naroda. Bolje dati kratkoročno Talijanima što žele nego im dati razlog da izvrše opći genocid nad Hrvatima jer su se kolektivno usudili izravno se suprostaviti Njemačkom savezniku Talijanima u njihovim željama da ovladaju svom obalom Jadrana i prema unutrašnjosti.
>>524656894Ustasa kao uvreda i te kako prolazi
>>524656894>, riječ ustaša kao uvreda ovdje i ne prolazi baš.Znam jer IQ vam je 60 zato sam dodo kukavice i pičkiceVidim nisi ni uvrijeđen istinom
>>524657397
>>524656110>domobranska tradicijaDomobranska tradicija je stavljat random srbe u logore dok talijani okupiraju pola države, onda s tim istim srbima pod ruke>Što je to aneksija svih tih prostora od strane NDH u jesen 1943. kada je Italija pala. Kurac su aneksirali, nijemci su bili u kontroli nakon pada talijana, to što ustašice stavile na papir je zabolilo herr hitlera>Doslovno su svi stavljali vlastite ljude u logore, od SAD-a do SSSR-a.SAD i SSSR nisu bile nacionalističke države, SAD je stavljao japance u logore zbog rata, a SSSR svakog tko nije bio židov>Dijete, nisu ga stavili u logor nego u kućni pritvorTi kao da zaboravljaš da su Hrvati bili na gubitničkoj strani prvog svj. rata i da nam Srbi nisu ništa dugovali? To je bio kompromiz koji se kasnije mogao koristiti za daljnje osamostaljenje, a najveći kritici su bili Ustaše i Četnici. Ustaše nisu dobile svoje muslimane u bosni, jao njima, kako će slaviti alaha bez njih. Maček je u jasenovcu proveo 5 mjeseci, ne pizdi>Opet notorna glupost, bili su skupa samo u određenim antipartizanskim akcijama, imaš mnoštvo njihovih sukoba kao npr. Lijevča polje.Pod ruku s četnicima, dijete, ne zanima ne ništa drugo. >Ponovno imbecilna glupost, KPJ je osnovana puno prije ustaškog pokretaU partizane su se uključili svakakvi ljudi koji nisu imali pojma što je komunizam i kako će to završiti, a sve to zbog ustaša i njihovog sranja. Da je Hrvatska imala normalnu vladu nitko zdravog razuma ne bi išao u partizane. Bez ustaša kpj bi ostao nebitna stranka>Komunjarama su se priključivali prvenstveno SrbiI Hrvati iz raznih regija, pogotovo talijanskih. Priključivanje komunistima zbog srboslavije je suludo, socijalistička jugoslavija je uništila srpski nacionalizam koliko i hrvatski.E moj seljačino, ajde vidim vas svaki dan s nepalkama pod rukama, ti slavi što su debili poubijali neke random srbe prije 80 godina, a država postaje indija trenutno
>>524657441Neko nastavlja mojim stopama. Bog te blagoslovio!
>>524657413Evo baš me osobno dirnulo kako me je neki stranac nazvao.>>524657397Ovdje? Msm da sigurno, no nimalo kao negdje drugdje.
Can we make another thread and speak English? It's been a long time since we have had balkan threads
Sta je to blajvanje, prvi put u zivotu cujem za to. Rjesenje za ovo podrucje: unistenje bosne, deportacije balija u majcicu tursku plus totalni pokolj mozemo ekipe i naravno deportacija pajeeta. Sa srbima vise nikad nece bit rata, nema zasto.
>>524657603With Malaysians? Heck no. You will not immigrate here.
>>524657093Najveće ustaše u dalmaciji su imale djede partizane u 2. Svj. a ćaće u Kanadi za vrijeme domovinskog. Nema većih licemjera i seljačina
>>524657627>deportacije balija u majcicu tursku Ako saljes Bosance negde, sve ih saljes, nema da izbiras.
>>524657097Burazeru moj Blavoje/Sisoje, pa kud si baš izvukao talijanskog kralja za kojega doslovno nitko u NDH 1.0 nije ni čuo. Evo plače cijela NDH 2.0 i ja s njom skupa. Stvarno nam nije lako, kako ćemo ovo preživjeti. Evo idemo u Jasenowitz i Gradiskhau zapaliti svijeću za Daru Bubamaru i milijardu srpskih i židovskih pilića/obilića. ZNAM! Trebamo se ujediniti sa gedžovanijom i trebaju nas voditi Srbi protiv hordi zla zajedno s bratom Xijem i Putinom. Ti nas vodi burazeru Srboje, ti znaš put!>>524657394Pričaš s botom/plaćenikom iza meme zastavice, gori si od mene koji priča s Blajvojem/Srbojem s hrvatskom zastavicom. Ovaj moj se bar potrudio upaliti VPN. Ja nažalost moram ići uskoro, počni malo zajebavati Blajvoja/Sisoja/Srboja kada odem, mislim da ću mu nedostajati.
>>524657653I am Greek man, I am just working here for a few days
>>524657394>Bolje datiTo je taj utjecaj tvoje turske ili njemačke gena sa ženske strane, te tvoje prababe što su mislile bolje im dati
>>524657482Nisam procitao nijedan tvoj post nisam procitao, ali me jako nervira nacin na koji pises, sto citiras greentextom svaku pojedinacnu recenicu i odgovaras na nju .
ovo je bio bas politicki konac
>>524657482Tu nešto često kritiziraš ili koristiš riječ četnik u negativnom smislu, a smeta ri što su se Ustaše i Nijemci suočili sa Srbima koji su ili bili u partizanima ili su podržavali četnički pokret. Tu je velika većina Srba i nastradala, koja god brojka ona bila u stvarnosti.
>>524657712>kme kme ako usraše naprave bilo što onda je to zapravo dobro jer su oni naši momci (s bliskog istoka i izbosne) ali da je itko drugi napravio ne bi valjalo kmeeee kmeeeeee
>>524657700Muslimani nisu isto sto i bosanci.
>>524657775A ti si živ jer su tvoji od 11. stoljeća živjeli u šumama i aktivno se borili protiv bilo koje strane sile koja je vladala ili imala jaki utjecaj na hrvatsko društvo?
>>524657482>nijemci su bili u kontroli>to što ustašice tavile na papir>kriticiVPN retarde, nadrobio si se gluposti a nisi bio sposoban provući još jedan put kroz LLM prompt da ti odgovor bude suvisao i u duhu hrvatskoj jezika lmao neka ti drugi anon odgovori na sva sranja koja si ovdje nadrobio, doslovni idiote>>524657627blajvanje je srpski izraz za pušenje kojeg ovaj idiot koji larp-a hrvata koristi
>>524657835>suočiti se s četnicima = ubijat random srbe po selima u krajni i bosniFamozni posao
Someone bake
>>524657966Bosna je dio tebe ako si rodjen u njoj, be obzira koje si vijere.
>>524657983Ne proof readam na 4chanu niti koristim književni. Oćeš mi dat opasku ako pričan na dalmatinskoj štokavici, profesore? Ajd zgrabi neku nepalku ko ostali domobrani i put za njemačku, možeš doć u posjet kad tompson bude da pokažeš domoljublje
>>524657879Na kraju je dobro ispalo. Nemamo veze sa muslimanima, nešto je još Hrvata ostalo u BiH, u smislu religije smo više manje skroz homogeni, etnički smo isto homogeni, a imamo dobre odnose sa velikim brojem zemalja i naroda, uključujući i sa Srbijom i BiH.>>524658019Random Srbi koji su eto random išli u četnike i random uništavali Hrvatska i muslimanska sela.
>>524657970Tako jeU gradovima samo smradovi, većinom turci njemci ćifuti i slično
>>524658190
>>524658190>Ajd zgrabi neku nepalkuJesul počeli dolazit i oni, femoids?
>>524657983Cringe, kakav debil. Srbi und balije bas brutalno falseflagaju gdje god stignu. Za srbe mi je bilo jasno ali za turke sam se iznenadio. Mada, svi su se razotkrili otkad su zidovi poceli rokati po gazi. Vriste kao da im deru kozu/gledaju srebrenicu u slowmotionu. Prije toga su s hrvatskim nickovima kenjali po 'bosanskim katolicima'. Uvijek ih tako skuzis. Idioti zaista misle da je zbog nekih regionalnih podjebavanja moguce podijelit hrvate. Na kraju se sve vidilo, ovo je ta godina koja im je izvukla tepih ispod nogu: pol mil 'ustasa' na hipodromu i par tisuca nvo sorosoidnih izdrkotina i mladezi mozemo na 'af skupu' na kojem su zazivali jugu. BwahahahaKakav game over.
>>524658254Ma da, srpska djeca su pogotovo opasni četnici. Meni je pradjed u lici ostao bez glave jer je pokušao sakriti sprsku djecu iz sela od ustaša, pravi domoljubi i borci protiv četnika. Osim kad dođu odrasli bradati četnici s puškama, onda su to saveznici
>>524657627Kako da ne. Ja sam Hrvat iz BiH i prvi kazem da je ovo retardirana ideja. Vecina ih nema apsolutno nikakve veze sa Turskom.>>524657966To je kao kada bi meni neko rekao da katolici nisu isto sto i bosanci. Serete po ljudima iz comfy Hrvatske, a ovdje bi pravili problem gdje stoljecima zivim.
>>524658113Bosna je regija, Musliman je narodnost. Nemam nikakve veze s bih ali moramo ju vratiti bar 40% pod hr kontrolu. Vi uzmite istocnu bosnu i svi sretni.
>>524658662>Musliman je narodnost.This again?
>>524658662>moramo ju vratiti bar 40% pod hr kontrolu.Može, ako hercegovce pošaljemo u Pakistan ili Indiju
>>524658576Balijo skuliraj se. Znamo sve idiotske trikove i takije, ispucao si ih.
>>524658662cuj ti ovog cetnika sta prica ahahahahha
>>524658575Eto, a moj pradjed s majčine strane je (bio) Srpskog porijekla iz okolice Josipdola (i umro tamo 2003.), pa njemu i susjednima Srbima nije pala vlas iz glave jer nisu četnikovali niti bili u partizanima. Ne tvrdim da nije bilo zločina, uključujući i djecu, no mene osobno to i ne dira previše danas.
>>524658553> Mada, svi su se razotkrili otkad su zidovi poceli rokati po gazi. Da, inace zidove voli cijeli svijet kroz citavu ljudsku povijest. Svi su krivi od Rima prije i poslije Isusa, do Spanije, Engleske, Rusije, komunista, fasista, pa tako i onih tamo u Gazi kek znaci nasi katolici su kroz povijest bili u krivu, jer eto neka magicna mrznja postoji.
>>524658760Hahaha koji si ti retard, nevjerovatno, ali nista me ne cudi. Kada budem pisao od doma u Hr vjerovatno ces reci da sam LGBT ili nesto slicno, a?
>>524658778Jebote koja večer evo stigli i do muslimanaI kaptcha baš polumjesec
>>524658847Niti je imao tokom domovinskog rata nekih problema makar je bio na samoj fronti, osim 91 kada je bio u najgore vrijeme pod policijskim nadzorom u Karlovcu jer je bilo srpsko selo na samom bojištu. Kasnije nakon zamrzavanja rata se vratio doma, polusrušenog radi Srba.
>>524658720Sta te tocno muci? 74 su priznati pod imenom musliman s velim M.93 su u holiday innu promijenili ime kako bi mogli takijati da im pripada cijela bosna. 'hrvatska za hrvate, srbija za srbe a onda za koga je bosna?' 'logika'. Jer da postavis pitanje sta muslimani rade u bosni odmah je ocito da su tu uljez. >>524658744Hercegovci su coolturoloski drugaciji od nas ostalih hrvata, a i mi smo medjusobno jako razliciti, ali su i dalje hrvati a hercegovina odnosno bosna su stoljetne hrvatske pokrajine u kojima hrvati zive duze nego sto postoji islam. Koji problem imas s tim?Pajeete i pakije saljemo u njihove vukojebine kako god da okrenes, to nije povezano sa sigurnosnim i teritorijalnim pitanjem odnosno tzv bih. Priznaj da drkas na cuckmasevica i tranny porn.
>>524658849>Spanije>Nasi katoliciBalijo, bojim se da moras upisat tecaj hrvatskog.
>>524659041>Sta te tocno muci? 74 su priznati pod imenom musliman s velim M.>93 su u holiday innu promijenili ime kako bi mogli takijati da im pripada cijela bosna. 'hrvatska za hrvate, srbija za srbe a onda za koga je bosna?' 'logika'. Jer da postavis pitanje sta muslimani rade u bosni odmah je ocito da su tu uljez.Ljudi nisu uljez samo zato sto ih je jedna imperija konvertirala. U sustini genetski smo identicni na velikom dijelu teritorije. I nasi preci su se konvertirali, samo mnogo ranije i u drugu religiju, uz svesrdnu pomoc Madarske koja je nama cinila sto su njima turci. Ako cemo gledati koja vjera je gdje dosla prva, onda treba BiH predati grcima jer je pravoslavlje prvo stiglo do BiH. To sto su bili muslimani, balije, veliko M, malo m, sa bakljom ili bez, sto drugo se moglo ocekivati u komunizmu.