what if we were out on a date and then all of a sudden i leaned towards you and whispered i'm /r9k/'s romaniancel...
I'd say that's really gay and that this isn't a vocaroo because I'm lazy
>>84158178it's not gay if we're both delinquents...
As chema taxiul.
>>84158347nici macar taxiul nu te poate ajuta de data asta
>>84158355Pana vine taxiul am antrenament militar si sabie.Ma descurc :)
>>84158392>sabie presupun ca si asta a facut parte din antrenamentul tau militar?
>>84158426Nu. A facut parte din faptul ca am crescut in anii '90 in cartier cu multi tigani. Cine nu stia/putea sa se apere nu avea viata buna.
>>84158434vrei sa imi spui ca ti-ai petrecut copilaria spintecand tigani cu o sabie prin cartier? anii 90 chiar au fost ceva special, huh?t. nascut in 01
>>84158453>spintecand tigani cu o sabie prin cartierei, nici chiar asa. Cel mai rau am zgaraiat pe cineva cu maceta in legitima aparare.Dar da, bataile si cutitarelile more or less at random pe strada erau foarte comune atat in orase cat si in sate. De fapt, unele sate, mai ales in nordvest (SM, MM) erau chiar mai periculoase decat orasele.>t. nascut in 01https://www.youtube.com/watch?v=WJF5McGhefY
>>84158477Transilvania e o zona destul de sigura, dar din pacate lucrul asta o face sa fie extrem de plictisitoare. as da orice pentru niste actiune...
>>84158536>Transilvania e o zona destul de siguraAZI. Nu era deloc cazul in anii '90.Cele mai violente sate din tara erau in Transilvania. Basically toate. Filmul Gadjo Dilo (1997 cu Rona Hartner) e facut dupa infractionalitatea violenta din judetul Satu Mare.N-ai idee cat de ingrozitoare era Transilvania acum 30 de ani. Bucura-te ca n-ai prins. Ai crescut in cea mai sigura, prospera si pasnica perioada din intreaga istorie a tarii.
>>84158057>romaniancelHmmm, we don't have much Romanian representation in video games.The only one I know is a girl from Paradise killer (fantastic game btw, the atmosphere, the fucking weirdness of the game, the characters, all great) called, Grand Marshell Akiko, she says some funny words in romanian when she gets angry, specially "nenorocito".