edycja huhuwydanie niepodległościowe
kropka
huhu sruhu
lis jest jednak cwelem
kiedyś to były edycje kurwa kwiii
wiem co to hossa, wiem co to bessa, ale nie wiem co to essa
myślałem, że to był koniec jak zaczął robić edycje innym generałom, ale teraz jak zaczął nazywać każdego jedną osobą to wiem, że teraz dopiero jest owy koniec
pożądam nieludzkich ilości przemocy wobec tych którzy krzywdzą maluczkich
>>204413674juhu
https://www.youtube.com/watch?v=kqgoC1Y3fJY
>>204413761Też nie mam pojęcia, i nie chcę wiedzieć
https://www.youtube.com/watch?v=ie8ZuWV6tpg
>>204413761ja nawet co to essa nie wiem
nie ufam nikomu kto używa tak zjebanych awatarów
wszystko dzieła jednego autora, zaraz się nauczycie go rozpoznawać - kropkarz/jajuz:>uśmiechnięci będą siedzieć za wprowadzenie aborcji będą rozliczenia większe niż po holokauście to koniec >nie pytajcie /polaków/ co robili w piątkowy wieczór >młodzi ludzie za dużo gadają >znowu piątek bez seksu tak si nie da żyć >nie działa yt, newpipe i inne takie apki >no i zgnije tu cwel razem z wami i gitara xd >kutas uderza do drzwi >zapłodniłbym was animki żbsz >moja potrzeba bliskości nadal pozostaje niezaspokojona >myślałem, że to był koniec jak zaczął robić edycje innym generałom, ale teraz jak zaczął nazywać każdego jedną osobą to wiem, że teraz dopiero jest owy koniec>jest jednak cwelem>kropka>uczę się hebrajskiego dla niej>pożądam nieludzkich ilości przemocy wobec tych którzy krzywdzą maluczkich>jestem cancelem>come back alive>znowu nas szkalują na /pol/ ja już nie wytrzymam>w tvn już wiedzą że nadchodzi koniec reżimu>jest strim łysego?>jarvis, rozpierdol temu dziecku głowe>nie hchcej uz kuraw zycj a nie chcej zu kurwan iemogej ja uzk urnwiamogja pierodlejaj uz kurnwaimgoe>moim marzeniem jest umrzeć>ja chcę wyruszyć w jakąś podróż/przygodę fantasy>ja chcę mieć mało>chwała Ukrainy stanie pomiędzy narodami>ukrocwel 5 minut bez pedalskich myśli wyzwanie>piłsudski może co najwyżej chuja ukraińcom oblizać cwel jebany>anon znaczy bezpaństwowiec>wolność i pokój, tego dzisiaj potrzebuje Ukraina>wypierdole ze 180 tysięcy złotych na wesele, w chuju was mam>bez wolnej Ukrainy nie ma wolnej Polski>nie możemy być obojętni>no i się zesral poliaczek>Ukraina jest silnym i niezależnym państwem, które nie potrzebuje ani Polski ani Rosji>Głodomorek był najlepszym co mogło spotkać ukraińskie świnie, gdyby tylko rzeczywiście się wydarzyło.>Kijów należy do Ukrainy>zestaw rosji>Ukraina Ukraina Ukraina>chwała Ukrainie>Ukraina>sława Ukrainy stanie pomiędzy narodami>zesramy się jak gówno z dupy a z popielniczki wstaniemy jak kościotrupy z cmentarza
jaj uz kurwnaimoge
>>204414024o, jedno moje
lis w odmętach szaleństwa
>>204414113racjee ma
>>204413781kłamstwobroniłbyś tylko jakiejśtam wybranej grupy a np małych murzynków można jebać
>>2044140246 moich>zestaw rosji>no i się zesral poliaczek>piłsudski może co najwyżej chuja ukraińcom oblizać cwel jebany>anon znaczy bezpaństwowiec>jestem cancelem>ja chcę wyruszyć w jakąś podróż/przygodę fantasy
zabiłbym was wszystkichpan szatan rozpozna swoich
pieke pitce
>>204414190jendak siedem jeszcze to>myślałem, że to był koniec jak zaczął robić edycje innym generałom, ale teraz jak zaczął nazywać każdego jedną osobą to wiem, że teraz dopiero jest owy koniec
niech ktoś tego gifa co człowiek robi przysiady łudząco podobne do ujeżdżanie wielkiego soczystego kutasa
.
>>204414310wypierdalaj awatarcioto kropkarzu
>>204414310kropkarz cwelu zajeb sie
..
czy to jest nowa lista syjonistów?
>>204414024>kropkarzCzy to ten jeden z członków zaginionego greskiego tankowca Lotus?
myślicie że wyruchanie samicy aby dać jej nauczkę za rozzuchwalone zachowanie to dobry pomysł?
...
ciąg dalszy, wszystko ten sam, +/- 5%:>nasi wrogowie zginą jak rosa na słońcu>spostowałeś już tego>kto z ukrainy pisze jebać>chwała Ukrainy stanie pomiędzy narodami>siedzimy w suvie i oglądamy szybkich i wściekłych 15 na rozkładanym 30-calowcu>czemu jestem takim zjebem>cześć i chwała Ukrainie>żenada, co nie?>ja pierdole>ziewłem, beknąłem i rzygłem lekko a potem połknąłem te rzygi>jak tak sobie pomyślałem to rzeczywiście nie znam nikogo kto grał w deus ex invisible war>ja dzisiaj obchodzę niepodległość WCz Rodezji>jajzuejdkkfkfkgkt bLagms jajzuenneicnjdkedkdkkf>dzisiaj dzień singla>ide zrobić rewatch jojo>przy tobie tracę głowę>mogłabyś być pełna nasienia>wstałam i jestem pełna energii>koniec handlowania z sąsiadami>czas przestać handlować z wielkim bratem zza oceanu>nie chce juz kurwa zyc ja chcailbym byc sczesliwym a jestem kurwa nie szczesliwy nie chcej uz kurwa chodzic do pracy ja nie chche jzu porogramowaac ja nie chce jzu>chciałbym, żeby politycy obniżyli swoją wysokość o wysokość swojej głowy>chciałbym, żeby politycy obniżyli pensję minimalną do 16zł/h>jeśli chcesz się ożenić z kobietą to powinieneś zrezygnować>skoczylem ogladac czeci sezon Kabla teraz ogladam czwarty>jestem bezuczyreczny>powinnem sie kurwa roziwajac i pisac kod i programy aj ak urwan ie nic kurwanie motebible robie ja pierrodle jaj uz kurwanei chce chdozci do prayc>telefony komórkowe to te takie archaiczne z klawiaturą cell phones, nie wiem co mają związanego z komórkami w dzisiejszych czasach jednak używa się mądrych telefonów (ang. smart phone) bo potrafią robić więcej niż tylko dzwonić i wysyłać SMS>download jotpegie i chuj>wedżita>najgorsze uczucie kiedy końcówka gówna utyka połowicznie w odbycie i trzeba to papierem wyciągać, tylko by sie okazało że za mocno ścisnąłem i mam całą dupe i ręke ujebaną grubą warstwą gówna ehh>czy anon jest samoświadomy?>anon - duch niezwyciężony>żyjemy bo żyjemy>'ie 'hce 'yć 'ogaty (on chce być rogaty, i.e.)>fuj na logu
....
wykopki dzielązdun jednocznyznajcie swojego wroga
>>204414428tutaj tylko dwa>kto z ukrainy pisze jebaćczemu uciąłeś? >>204403640>żenada, co nie?
.....
>>204414502żeby mi się filtr nie zapalił
ale wam się nudzi
>>204414527jesteś za cenzurą?
https://www.youtube.com/watch?v=usWxOD9upgs
kropkarza pojebałojak zaraz napisze 6 kropek to mnie popierdoli
>>204414248powodzenia>>204414386asiarza już nie ma i te zwyczaje sie skończyły
>>2044144511000 czołgów jednakże
jeden mówi tyś mojadrugi mówi jak bóg daa trzeci mówi moja najmilejszaczemużeś tak smutna
>>204414574teraz sobie spamuje chłop linkami z youtube. te wszystkie herbew tutoriale były jego
grał ktos w fife 25 i mial to samo co ja ze podczas karnych czy dosrodkowaniach ten wskaznik nie reaguje od razu na spacje tylko po 1 sekundzie gdzie jak bylo zielone to nagle jest czerwone
O mój rozmarynie rozwijaj się,o mój rozmarynie rozwijaj się.Pójdę do dziewczyny, pójdę do jedynejZapytam się.Pójdę do dziewczyny, pójdę do jedynejZapytam się.
......
no i się odpalił bot. ciekawe ile postów jest jego z ostatnich 10, ja myślę że 7
>>204414648dobra nie chłopie, szatniarz zbanuj go, on każdego posta tu pisze, każdy pod innym ip, usuń go, a usuniesz /polskę/ proszę
>>204414638Nikt nie grał w fifę 25, bo nie ma takiej gry.
>>204414638>na spacjewzdryg
>204414685też ten sam który odpisuje sobie właśnie(tak na 90%) jak to notorycznie robi
.......
>>204414428a skąd wiesz że to sam, tylko po pisowni? jak tak to słabo, jeden co wymieniłeś to mój
lis ty to szczerze piszesz, czy baitujesz bo naprawdę nie wiem, przyznaję się jestem głupek i dałem się nabrać, proszę nie miej schizy
ja kiedy wcielam się w goth dom mommy z potwornym futachujem
>>204414614ale w ryj dać mogę dać
>>204414754nie jest to idealny proces no wiadomo, on tyle tego napierdala że niektórzy nawet dla zabawy piszą w jego stylu/odpisują. wiem to mniej więcej po tym kto jest obecny w nitce i kiedy bo siedzę tu stanowczo kurwa za długo. wiem kto wchodzi i wychodzi z nitki na parę godzin żeby te kilka godzin snu złapać. wiele razy go też jusowałem, wiem co odpisuje mniej więcej, w jaki sposób. nie gwarantuję 100% wykrywalności, chcę tylko zwrócić uwagę na problem
>>204414829ale co ci to przeszkadza
>>204414857lubisz rozmawiać z botem myśląc że tu jest 40 osób gdy w rzeczywistości jest tak z 10-15 gdzie on pisze z 1/3 postów? bo mnie to wkurwia
za darmo
>>204414888wypierdalaj no
>>204414829hmmm ciekawe, ja nie rozpoznaje i chyba nie mam takiej umiejętności żeby rozpoznawać anonów, nie siedzę tutaj aż tak dużo. ale ostrzegaj nas o tym raz na jakiś czas, żeby świadomość była.
/polska/ śmierdzi uciętymi chujami i cycami transioli
>>204414819
tylko co z tym faktem możemy zrobić?
>>204414960może trzeba małe przedstawienie teatralne zrobić
>>204414960wyjebac cie cwelu glupi
>>204414888możesz wyjść
>>204414960wykopać tych transioli
https://www.youtube.com/watch?v=1qadAg94s-8lubię dobrą muzykę i seks z moją ręką
>>204414973w sensie?
>>204415011wiesz co mam na myśli..
>>204414986moge lecz nie musze cwelu z discorda
jak to jest być takim cwelem jak kropkarz?
>>204415031no to siedź i się wkurwiaj hakerze z 4channel
>>204414829>>204414678>>204414527>>204414428>>204414024ten samchłop siedzi tu całymi dniami i spamuje
>>204415054kto wie, nikt raczej nie rozpozna który post jest czyj. przecież to schizofreniczne>>204415059leki
>>204415059sram ci do ryja brudasie
>>204415002on ma penisa
>>204415071aha
ja to tam nie wiem jak można się tak zachowywać...
>>204415058przeż to ty się zesrałeś teraz ze złości discordziaku......
>>204415112wszystko jest możliwe jeśli aż tak cie popierdoli solidnie
już się pogubiłemkto jest kim?
popierdoliło mnie solidnie, oglądam polsat
>>204415157a który bo jest ich z dziesięć
solorz to mój stary, ale oglądam tvn
>oglądanie telewizjidziadki...
nie oglądam telewizji, jebie mnie to
zajebać łopatą spermiarzy kumerów bezmózgowców
https://www.twitch.tv/endingwithalimoja gf
>>204415127aha
Już na pewno to czytam.
oglądam telewizję, ale tylko dla dorosłych
>>204415216te kanały to kodowane
wszystkie ostatnie 10 postów to ta sama osoba
jestem dorosły
jestem telewizorem(oglądają mnie ukry)
czasem mam nadzieję że coś mi się nie uda, bo jak coś mi się udaje to nic nie czuję, a jak coś mi się nie udaje to czuję duży smutek i nad tym rozmyślamczasem miło poczuć cokolwiek innego niż ten ciągły stan neutralno depresyjnyczasem uczucie rozpaczy jest ciekawym urozmaiceniem jak na uczucie szczęścia już nie ma co liczyć
>>204415262nie oglądam telewizji kurwa mówiłam
jak się przetransowić
jestem ukrem(oglądam telewizor)
daj jebanemu bludowi jeść
postuję wartościowy post
co krwiak pisze :czacha:
postuję post
>>204415276teraz to już za późno
nie postuję
czasem myślę że mi się nie uda i mi się nie udajeczasem mam nadzieję że mi się uda i mi się nie udajeczasem w ogóle robie cokolwiek, smaruje chleb masłem, i mi się nie udaje
postuję, więc jestem
zapostowałbym ale się wkurwiłem
bazinga
>>204414934
>>204415355nie denerwuj się, jesteś słodką animką
ochłoń trochę i zaraz zapostujesz
po chuj im tyle polsatów popierdoliło ich
>>204415388ehh rację masz uwu..
>>204415401rację mają, każdy jeden z tych programów ma kurwa rację
>>204415405>.. wypierdalaj kropkarz na kropczana
nie uwu miało być znowu. autokorekta..
autogwałt
mam to w dupie nie czytamza dużo
>>204415427chuja tam0,018 procent rynku chuja wie
autopost
muszę się przyznać do czegośkilka postów na tej nitce jest moje
samochód
wytrysk nasienia
ale wypierdalaj z tej łajby
cudzobieg
KAPITANIE
wytłumacz lis o co masz pretensje do kropkarza
nie twój barłóg leserze
mój kapitanie.....
>>204415579co mi dasz w zamian pedale
>>204415596chłopcodupci
>>204415596obsypię cię złotem
jeśli nie powiesz po dobroci to inaczej porozmawiamy
kocham sie
>>204415607eh złoto trochę spadło w kursie chyba. ja tylko mikroprocesory przyjmuje
*mówi po złooci*
mikropenisy
leserPochodzenieniem. lässig 'niedbały'
mikrogatesy
kto z diskorda?
>>204415693w sensie siwerty? od oprogramowania?
wkurwiam lisiarza imitując kropkarza
>>204415654polacy już przesadzają z tymi zapożyczeniami z niemieckiego
ja z niebezpiecznika
bumelancki włóczęga robi leserę z pracy uczciwych podatników
>>204415706o czym ty pierdolisz the billu wypierdalaj stąd NATYCHMIAST
>idziesz se do galerii handlowej kupic jakies ubrania dla anona czy inne gówno>widzisz toco robisz?
słowo słówko słóweczko k.r.o.p.k.a..
>>204415740daj mi wypierdalaj to zrobie ci loda
>>204415745zdjęcie i wklejam na mirko #dupeczkizprzypadku
>>204415745wyciągam pist-*strzał*
jak mi zrobisz loda pedale jak już mnie tu nie będzie
kakałka i sobie dokończe książke co zacząłem 4 miesiące temu, nadal nie wiem co dzisiaj robić
>>204415783wypierdalaj przecinkarz
>>204415780teraz zdalnie sie pracuje, zapytaj starą
przykra sprawa
>>204415745klepie i uciekam
ten kto ma essę ma rigcza, ale ten kto ma rigcza nie musi mieć essy
>>204415745ja zawsze się oglądam jak jedzie do góry jakaś w spódniczce wtedy można złapać tzw. pantyshot
nie nie, nie mam okresu. to tylko keczup
ehhh
ale chmt
limituje anona
animkarz przynieś piwo
,.>przecinek mówi, że czuję sie kropką i to jest jego prawdziwe ja'.
>>204415783arkana 2mała wiedźma akademiaouter wilds
rzucam w cwela klejowym balonem z panfu
aha czyli teraz kropkarzy jest dwóch(dwukropek?)
>>204415852to prowokacjanagrają cię i trafisz na ecpu
>>204415913leki
>>204415745nic ponieważ wygląd fizyczny nie pozwala mi uwieść samicy w celu kopulacji
>>204415913nie, to wszystko ja
I co teraz?
>>204415913to wszystko jato też ale w dwóch postach napisałem >>204415958
>>2044158973x gównoniesamowite
>>204415926co mnie mają nagrać że się patrzę do góry?może fajny sufit jest
kto?
>>204415995spierdalaj
>>204415913kropkarz postuje z czterech urządzeń równocześnie
leżeć w łóżku 4ever
>>204415450>heteroseksualnych mężczyzn takie coś interesuje
>>204415995>czemu pan się patrzy na to dosłowne dziecko (ona ma 16.5 lat)>a-a-al-- *JEB*>ŻADNEGO ALE PEDOFILUtak by było
>>204415897widziałem taki dokument o lolu https://youtu.be/jb0Ir76mAwEżbsz z moba w dote fajnie sie grało ale za duże koszta alternatywne (skoro można siedzieć na czanie)
>>204416061sanitacja?
>>204416047nie trafiłem na post (jestem legalnie niewidomy) >>204415983
Can a new player have Fun in Life
>>204416091zależy jaką płeć dropnąłeś i narodowośćbo na niektórych trzeba się mega pocić, że nawet funu nie ma
>>204416091to >>204415745
>>204415948to nie ma sensu, po prostu zagadaj do jakiejś szarej myszki, co się nie wychyla, pewnie będzie zaskoczona, że jakiś chłopak zwrócił na nią uwagę i będzie tobą zainteresowana na tyle długo byś mógł się przedstawić etc.ja posłuchałem rady zduna i zdobyłem numer od takiego mousoida z uczelni, dziewczyna ze wsi i pewnie w dodatku dziewica, gambate, anon-san, neva givappu!
>>204416047>>204416083wtedy ten ktoś musiałby popatrzeć również gdyż jest to wymagane do zrozumienia sytuacjikto pierwszy zadzwoni na bagiety wygrywa
a takom gierke?
czy anon za wysoko siebie ceni, aby mieć grubą gf
a takom telewizje?
a takom śmierć?
jakom?
a takiego martwego lisa
srakom
>>204416194tako-*strzał*
>>204416214baza
sraćku..
w następnej tylko dwa boty piszą ok?muszę naładować baterię
muszę naładować dupę
>>204416262z urządzenia można korzystać podczas ładowania baterii
>>204416276nikt tak nie robi czudzie
martwy lis, martwy lis, ty go zjesz, ty go zjesz
ukry?
>>204416276sojakowac tego TERAZ!
lis to lis tamto, a ja po prostu muszę się wysrać
mam sigmę mam ligmę mam essę a livvy mówi że mam ryzzmę
ja mam w lodowce galaretke
mój sekret? ja nigdy nie przestaję
napisem tegj postg chujem,
Ukraina
w ostatnich tygodniach dociera do mnie że już całkowicie przejebałem swoje życie, 27 lv here
>>204416140anon powinien łamać serca, dawać nadzieje i odbierać
>>204416369no nareszcie
całkowicie przejebałem 50zl na lotto
>>204416391to jest prawdziwa tragedia..
co gdyby po prostu rzucić to wszystko i za kilka miesięcy umrzeć z głodu
zęby mnie bolą i lewa dłoń bo chyba mam zmiany reumatyczne
dupa mnie boli(sraćku)
>>204416371jestem młodym wrażliwym mężczyzną, takie rzeczy tylko wowas z tymi swoimi raszplami może robić, a nie ja
gf mówi, że dzisiaj nie może
chcialbym miec prawdziwych kolegow irl
stop! cisza. idę zrobić herbatę
>>204416475po stokroć to
>>204416480pedale
https://www.youtube.com/watch?v=ckVYO9oI8vc
jak zrobić żeby na /polsce/ było miło i nie było niemiło?
>>204416480ha tfu na herbacwela będziemy pili twoją krew kiedy zapadnie wyrok księżyca
>>204416532co myślisz o lisach
wampiry jeszcze nigdy nie miały tak łatwo. co przyniesie ustawa o mrocznym niebie
https://www.youtube.com/watch?v=JXTm0yxsuzQ
chwała Ukrainy stanie pomiędzy narodami
>>204416532puciu więcej niż ziewu
>>204415972teraz trzepiemy kite
znowu gangsterska egzekucja pod moją żabką, poszło o marne 800 żappsów
>>204415972czytamy
przeżyjmy to jeszcze razhttps://www.youtube.com/watch?v=o7QQQcz1l3c
ale chuj mnie to, wypierdalaj
wypierdalaj
czy coś się dzisiaj stałoczy komuś było zimno
miras aport
mamy wypierdalacza, mamy wkurwiacza, mamy podpierdalacza, a wowik to wpierdalacz
lisy aportują czasem
lisy penisy
ucieczka z nowego jorku
gonciarz kiedy codohuya
wybuchające beczki
jak duble to idziesz jutro do kościołajak duble to do lustrapowiedz jej, że jak dostanie duble to pójdzieszjak masz duble parzyste to możesz się takim szejkiem urodzićjak duble to wale konia do krwijak duble to idę po obiadku odrazujak duble to bierzesz prysznic a jak nie to idziesz śmierdzącyJak duble to dzisiejszy wieczór piątkowy będzie udany (jem, bajki oglądam i może zagram w coś i niteczka polska też będzie w trakcie tego wszystkiego)jak duble to gf katoliczka zrobi co zechcęjak duble to japonia wygrywa na karnychjak duble to sie wykastrujejak duble to przejade ukrainskie dziecko na pasachjak masz duble to w kościele na mszach wieczorowychjak duble to truck-kun mnie wybawi z życia doczesnego>CipaJak duble to tak nazwę własną córkęjak duble to piwojak duble to wykopki wychodząjak duble to postuję łoniakijak duble to otwieram lezakjak duble to nie walisz konia przez minimum dwa tygodniejak duble to zamykasz morde o katoliczce do końca życiaJak duble to Mazowszejak duble to wchodzisz na /mlp/ i walisz do losowego obrazkajak duble to zasamogwałce się na śmierćJak tzw. duble to kupuje wszystkie 3 Gotikijak duble to umrzesz we śniejak duble+ to jeszcze mi się udajak nie to pierdole to zycie kurewskiejak duble to wszyscy znajdziemy gf w 2023jak duble to to zrobiejak duble to idę sobie zwalićjak duble to zagadaj czy może ci sprzedac te rajstopyjak duble to załatwie sprawę w umywalceJak duble to chujJak duble to z was są gejeJak duble to zniszczę tą planetę i nie będzie już od tego odwrotujak duble to sie zesralemjak duble to kupujecie wszyscy elden ringa, a potem wręczacie go w prezencie Putinowi jak podbije Polinjak duble to zrobie co mam na myśli od dłuższego czasujak duble to instalujecie windowsa 11jak duble to wszyscy musicie mieć seksjak duble to cie los dojebiejak duble to jebie sie w dupe dildosem, jak single wibratorjak duble to kompletnie nic
[smutne wieści] jutro do roboty
>>204416856ROLL! ROLL za SIGMĘ!
będę się teraz musiał zestarzeć do końca życia żałując, że nie udało mi się założyć rodziny>tug brak dzieci>tug dosłowny brak nadziei na polepszenie sytuacji>tug coraz większy brak siły>tug śmierć jest ostateczna
wybuchające lisy?
wybuchające penisy nihahaha
>>204416965czarnek jest miliarderem?
byczku, gra była skazana od ciężkostrawnych obiadów mamy
polskim jamesem bondem jest agent tomek
musimy przestać handlować z resztą świata
>>204416863wziąłem te 4 dni urlopu, obiecałem sobie że dam oczętom odpocząć, ale cały czas siedzę z laptopem
agent tomek romek i atomek
>>204416989baza... jaka kurwa baza.
agent PEDAŁ wypierdalaj
spodnie mi się podarły
nie wytrzymam. ja już kurwa nie moge
ja już kurwa nie mogę oglądać tego polsatu
sesja piąta godzina pierwsza, co cię swędzi tam cię podrapiemy
>>204417142>kiedy jest poniedziałek wieczór
>>204417142jak ja tych kurwisk nienawidze, to jest po prostu nierealne bracia
>>204416997przez święta wystarczy wziąć 7 dni urlopu żeby mieć wolne 17 dni wolnego
czarnek jest inteligentny więc wygra każdą debatę z dupiarzem lub sikorskim tylko musi trochę schudnąć do wyborów bo ludzie zwracają na to uwagę
nie wierzę w kizmet
w pierwszej na giertychaw drugiej na giertycha
>>204417180bajka na ziemi
wyjątek znowu potwierdził regułę...
>>204417214prychłem i kryngłem jednocześniedziwne uczucie
kobiety to dar od Boga dla człowieka. należy je szanować i podchodzić do nich z szacunkiem
>>204417231on nie będzie kandydatem
Karolina POLACZEKxDDD
>>204417321robaczek
>>204417318baza bazunia
>>204417321kto to caroline polatzhek and why is she hanging out with creativedad
>>204417321z takim ryjem to rzeczywiście może być polką
Istnieje popularna teoria spiskowa o nazwie "Dead Internet Theory". Według tej teorii, znacząca część internetowych użytkowników składa się z botów i algorytmów, które mają za zdanie sztucznie wytworzyć określoną narrację w internecie, reklamować określone produkty, tworzyć sztuczny hype na konkretną rzecz, i tym podobne. Wierzę w nią, ponieważ coraz częściej spotykam się z "użytkownikami" którzy piszą identyczne hasła, mają nazwy jak z szablonów, mają identyczne poglądy i generalnie robią to samo. Szczególnie jest to widoczne po tym jak posty pisane przez ChatGPT i obrazki generowane w AI opanowały internet.
>>204417367wczoraj w damach i wieśniaczkach dama sie poryczała jak miała ubić kure i powiedziała że zostaje weganką xD
>>204417414BAZA
LINTU
https://www.youtube.com/watch?v=mWhjSLcWcQc
>>204417414ja nie pije koli
>>204417507>>204417507>>204417507>>204417507
>>204417509>>204417509>>204417509>>204417509>>204417509
>>204417460
Toruń przegrał.
robcie normalną
>>204417314wiarygodne źródła to potwierdziły na 100% on
>>204416069szoła zaczeło się jako spinofflore jest na wikipedii, w grze się tylko tłucze nexusw sumie przez to że arkana ma taki sukces, to nie dość że zretconowali lore gry żeby pasował do showto widać że jakieś kompromisy zrobili w drugim sezonie, żeby wpasować lepiej w światludzie którzy nie znają ligi nieironicznie myślą, że magia w tym świecie to coś rzadkiego
CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROMPOLSKA WALCZĄCA