Truhla lobanja edicija
кo јe ишo y тeхничy тaј нијe јeбo мoждa јe биo јeбaн aл јeбaвo нијe
>>204418670*тeхничкy јeбeм ти кинecкo гoвнo oд тacтaтype
Može bit da san potrošija i ono malo suzaZa navodnit dolinu sevdaha i bluzaSvit je tužan, tu nikad neće bit pravdeZa one koji žele samo da žive i radeI samo vole i smiju se svemu ka vicuA ja se pitan ima li smisla pravit dicuDonosit ih na svit di su život i slobodaKa roba koju će neki moćnik prodatI ove stare melodije bude memorijeČiste nostalgije, i ne znan šta mi jeStari s bafama, stara s ogromnon trajnonSestra i ja cili umazan slajonI sve je daleko i tajnoAl ditetu sve je sjajnoZnan i onda nije sve bilo bajnoAl pari mi se puno lipšeI ove kapi kiše ka da šapću “nikad više”Jer sve prolazi, ostaje samo u namaU srcima, u umu i fotoalbumuPriča svaka slika, da ne zaboravin nikadNasmijana lica nekih starih prikaNekih nema više, ostale su sjeneMora bit da je s njima nesta i dio meneAl vrate ga kiše i vitar s jugaNeka stara pisma, nostalgija i tugaNekad se pitan jel tribalo sve baš tako bitPa mislin tribalo je bit kad je proklet ovi svitDobri ljudi uvik izvuku deblji krajZato se nadan da postoji pakal i rajNeki viši sud, Božja pravdaDa presudi i kazni svakog onog gadaŽeljnog rata i žednog krviAli ko je bez grijeha nek baci kamen prviIronično, zaista, da citira KristaJedan od onih šta je odgojen u obitelji ateistaU mraku, u miješanom brakuU nekoj dalekoj zemlji sad je samo u zraku(i baš me tamo donila roda)Je, da ne mrzin i buden pošten, iskren i odanA razliku između zla i dobraNisan naučio ni od fratra, ni od hodže, ni popaKad su zavladali oni šta su pali s kruškeBožji ljudi su blagoslovili puškeOvce slali u smrt za svoga boga jedinogaZa ludilo svoga ideologaI kad zavlada mržnja razum nije lijekI ludilo uvik promijeni tijek povijestiIspiše novu, krvavu stranuU zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu
Zato letin visoko iznad napaćenog tlaDaleko iznad poimanja dobra i zlaVisoko gore, ka suncu, u nebesa(di se gužvaju poruke sms-sa)Iz ovog vrimena izlazin vanI zaranjan u neki davni, zaboravljeni sanU neki bolji dan, pun smija i vicaDi su sritni ljudi i njihova dicaI gledaju u sutra ozarena licaPuni nade, u tom svitu pravdeJednakosti, bratstva i slobode(u svit ljubavi me misli vode)I još uvik virujen da će na ovoj planetiJednog dana svi ljudi moć živit sretniRazum, ljubav i znanje izgradit će rajI znaj, neće bit ironije za kraj
aaaa trooohlooo mi looobanjooo
top kek kako je onaj debil linkao konac
https://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2hhttps://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2hhttps://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2hhttps://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2hhttps://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2hhttps://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2h
>>204419098koji kreten majko mila
>>204418659Milfara for jebem
>>204419102kiloger
najdrazi ton mi je beton
>>204419295kilognem ti strinu kilom kite
Jebote to leto u betonjerci mi je do sad bilo medju najgorim
>>204419379scenario: beton
>>204419379zasto
>>204419436>inb4 nisam jebo kme kme
Бићe бoљe 2025.
U džepu mi je droga, pa izbjegavan maricuRiče bole, al' ovaj put ponit ću i bejzbol palicuJer ka' neispravni kondom odavno smo pukliU vladi jeba van pas mater i dabogda svi crkli
>>204419436Ogromne vrucine, a bio sam da radim i napolju na suncu, kasni plata, zagusljiva hala, stalno prljav, i tu je polako pocelo da mi dolazi u svest da sam bex gf, a imao sam 30, ima tu jos stvari ali mrzi me da pisem, idem da jedem
>>204419649jel znas sta francuskog?
danas su me pitali na poslu zasto nemam gf
>>204419713kaj (ča) si in (im) reka (rekel) ?
>>204419706Znam oko 15-ak reci
>>204419793kako se kaze oko 15-ak?
>>204419756>M-ma ja idem na kurve to mi je jeftinije od gf>haha
gdje da nađem neku ružnjikavu polovnjaču od 30 i kusur?i ja sam KHV a i mlogo sam bre mator i ružan
šamar GF
>>204419816Jebem li ga
Plan mi je da postanem misteriozan i da zivim sa minimalnim koriscenjem tehnologije
>>204419983Kakva su ti interesovanja?
šamar gf (schlagen madchen)
trad gf i tradicionalna obitelj na farmi na hrt1
>>204420411odakle ti tolko dobro vladanje njemackin jezikon?
pothranjena djevica utamnicena u podrumu gf
>>204420445družim se sa duolingo sovomznam dosta riječi ali gramatika mi je i dalje 0
https://www.rts.rs/magazin/zivot/5577510/genetika-predvidjanje-iq-heliospekt-genomiks.htmlPa ovo je scenario iz Gatake jebote, znaci kompletno je gotovo
>>204417515>>204419309znači cilj ti je steći prijatelje i gf i misliš da bi ti to okrenulo život potpuno naopačkemoguće
unterernährtes im keller gefangen mädchen
>>204420372anime, mačke, drogamoram napomenit da mi se kurac prestao dizat kad sam napunio 40već mislim ubacit se onak padobranski na neki sprovod i zbarit neku babu
>>204420570jednojajcani jesi to ti?
>>204420539Cilj mi je da nadjem gf koja ce moci da me shvati i da stvorimo porodicu, sto se prijatelja tice, bio bih zadovoljan za jednim dobrim prijateljem i dva-tri druga, vise ti nista ne treba>>204420570Jankic?
>>204420596da. trenutno sam na laptopu kojeg mi je poklonio cimer iz yankeecha jer mi je crkla glavna kanta. za jedno tjedan dana mi dolazi nova matična a dotle se mogu jebat.
ein Testikel Man
>>204420751frf
>>204420570Sta znam, kreci se vise medju ljudeVidi kakvih dogadjaja ima u gradu. Predavanja koncerti ili bilo dje po trgovima zapocinji razgovoreDobro bi bilo da te moze neko upoznati sa djevojkama. Ove aplikacije za spojeve nesto ne gotivim
>>204420821jel ovo nevito? prerazuman je savjet da bi ovo vitino bilo
>>204420044bazirani sudija#samarnijezlocin
>on gleda anime
>>204420860es ist kein vito
>>204420860Vito zapocinje post sa malim slovom, ja posto sam telefonpeder pocinjem velikim
>>204420821sve je to u redu što kažeš, al kad ja ne vjerujem nikom, pogotovo ako me dira po tijelu. prije par godina jedna susjeda (46) mi je došla doma u 1 ujutro da me izmasira al ja sam ispizdio nakon što me počela šlatit pa sam je bukvalno bacio van iz stanaa kad sam ja kasnije probao neš napravit s njom, samo sam je uspio zbunit, ona me odjebala i dala mi kesu limenki za reciklažu jer je znala da sam onomad bio kokuz i da sam kopao po smeću da si skupim za pivu
>>204420955Er* nicht*
>>204420965vito zapocinje post velikin slovon kad tipka s mobitela, to jest kad ode u grad
>>204421018okle ti znaš njemački igore
>>204420992Pa ti onda imas hitrije stvari da rijesis od ponalzenja zenke. Najbolji scenario bi bio da nadjes neku opicenu pa da zajedno razbijate traume
>>204421079svi mi u koncu znamo njemacki nisi poseban
>>204421079Gledao sam crtane na njemacke kanale kao dijete i uspjeo da savladam jezik
blasses schlankes gothic mädchen gf
zgubidan gf
niskoristi gfvucibatina gfispicutura gf
>>204421111ova susjeda je opičena totalno, čest je gost u jankiću isto ko i ja. u stvari smo se upoznali jedne večeri dok sam ja kopao po smeću na autobusnoj stanici blizu mojeg komibloka. tu žensku su bacili van iz noćnog kluba jer je bila iritantna svima (njen verbalni PROLJEV) i tražila je mužjaka da je vrati u lokal i da je zaštiti od zločastih sekjuritija. odveo sam je do pred lokal, užicao par cigara i odjebo. tak da sam i ja zakurac, a i ona je, ima dva umjetna kuka i nemože raširit noge a da joj bukvalno ne otpadne noga
>>204421114ja jesam poseban jer ja ne znam njemački
>>204421277ovo je bolje od bukovskog issa ti
>>204421277>ima dva umjetna kuka i nemože raširit noge a da joj bukvalno ne otpadne nogakonacno kvaliteta na cetrikanalu
>>204421277Slikaj macku
>>204421560on ima ime
>>204421441decko ima talenat
>>204421569Kako se zove macak?
>>204421631bobi moj te probi
>>204421631moj te probi
rolaj tvoj celebrity-name:01 Grga Grejac02 Nives Celzijus03 Vito Ventilator04 Kamala Klima05 Karolina Kalorifer06 Stipe Stupnjeva07 Dragomir Degree08 Husein Heatwave09 Cune Centralna00 Pavle Pelet
Postaj sliku Bobija
>>204421631Bobi jebote, kultni ex-yu macak
>>204421756moj te probija
>>204421765Ne znam, ja ovde nisam bio godinama, tek sam prosle godine opet poceo da posecujem ovo mesto
>>204421799ljetopeder klasicni
>>204421727rolam za Božo Beton
>>2044218292013-2014 su bile najbolje za ex-yu, ovo danas je sranje
bice bolje 2025
>>204421904ma sve je oslo u kurac brate
jer osamdesete su bile godine
jer devedesete su bile godinekad smo stalno ubijali
Jebena hardrock suvenirnica ima promet 103 hiljade eura za prosli mjesec
>>204421756malo mi je komplicirano na ovom usranom punoljetnom laptopu jer nit mu tastatura radi a trackpad je u kurcu skroz. a ima samo tri usb porta
>>204422133đe to?
>>204421980Tad smo pravili po nekoliko konca dnevno
bosanci sad igraju ulogu niger repera u glazbenim klipovima? haha
>>204422173U kotor stari grad ima mala suvenirnica dje prodaju precijenjene majce i suvenire hard rock Azijati su ludi za tim
>>204422154Poceskaj Bobija po vratu i kazi da sam ga pozdravio
>>204422154robert nije ovoliko debeo
>>204422222okle ti znaš koliki im je promet
>>204422298Poznajem ljude i ubadam cifre
>>204422222petarda
>>204422344pa eto htio si ideju za biznis, hard rok suvenirnica sa morinjske gitarijade
>>204422234bobert je debeo i mator isto ko i ja. samo jede, spava i kenja. isto ko i ja.
Jedna od jacih reklama je bila kad su obukli ljude u nacionalne nosnje Crne Gore a cigane su stavili u smetlarske uniformehttps://rtcg.me/vijesti/drustvo/370843/projekat-ckm-a-svi-u-nosnjama-romi-u-odijelima-za-komunalce.html
Milfara import from ex-yu area
>>204422611Dobro bi bilo da se covjek spoji sa tim velikim fransizama svjetskim da otvore radnje kod nas a mi da menadzerisemo lad vecstranci kapom i sakom kupuju
>>204422689>>204422611poslovna ideja: jugoslavija, ali mi proizvodimo beskorisne stvari što je moguće jeftinije, ali za to naplaćujemo smiješne iznose novca bez ikakvog razloga, a također stavljamo zastave na svejzovem to francuski i talijanski poslovni modelposlovna ideja: ono što su radili stari Grci i nikada ne dopustite ženi da napusti kućanstvo.poslovna ideja: Vito u morurazbijemo njegovu debelu jebenu debelu glavu i bacimo ga u moreposlovna ideja: Vito u moru, ali ja umjesto Vitaposlovna ideja: album naslovnica sa svakim tekstom zamijenjenim s rsorb i rsorpiposlovna ideja: nabaviti veliku masivnu kameru tako da mogu slikati što god želim i ljudi će misliti da je to moj posao.Poslovna ideja: uzeti predoziranje i biti uhićen tako da umrem u policijskom pritvoru i postanem bogat i slavan kao onaj AfroamerikanacPoslovna ideja: putovnica za jebače. Potreban za ulazak na razna mjesta nakon što navršite 21 godinu. Potreban za glasanje. Potreban za ulazak u gusto naseljena mjesta gdje bi inceli mogli biti u opasnosti od izvršenja napada ili silovanja žene.Poslovna ideja: brojevi 2poslovna ideja: porez na koronavirusposlovna ideja: simulator zahodske školjke virtualne stvarnostiposlovna ideja: prdeći plin unutar dušikovog oksidaposlovna ideja: podučavati bazirane studije i cringeologiju u školiposlovna ideja: brojite do 9 jednom rukom
>>204422626lol mada realno dominiraju čistoćom i komunalnim, ja sam dobio otkaz iz čistoće jer je neki rom trebao da dođe na moje mjesto
>>204422890na zadnjem poslu kojeg sam radio smo krali karton od firme 3KF (bave se reciklažom) i onda prodavao taj isti karton firmi 3KF na žitnjaku. nikad nas nisu provalili.
>>204422985kako je poceo rat na mom otoku.jpg
>>204422985
osjecam se misticno
mistična gf
hearts of iron the new order last days of europe
>>204423328I played this shit. It's extra stupid and these uncessary difficulty.Super Power 2 and Supreme Ruler Ultimate my favorite
jebote jeste culi da je donald drumpf pobjedio na izborima u americi
francuska revolucija covece
>>204423451čuo sam da će srbija da bude dio galaktičke federacije sad
>>204420669pa to je posve realno kume mislim da bi i meni to bilo top
>>204422626vidim samo srpske siptarske i romske nosnjenema ni jedne crnogorske
I want to put my head under her dress and smell her vagina
na mladima svijet ostaje a pogledajte prosjecnoga zumeralose nam se pise najebali smo
>>204423789odavno ja to govorimoj zumeri jabuke vam gorke
Planiram da jebem
>>204423824evo vidi >>204423905 ovog milenijaca predivnog
I remember there was situation in my life when i tried to talk in humorous manner with milfara 46 godina in real life.And she told me come closer to her and she said to my ear "I'm older than you in 3 times. I'm not your gf stop talking with me like this"It was extra unpleasant to hear.
jedan aperkat na babojebu
jedan gornjorez
>>204423328Ja sam igrao HoI3 jel 4 valja probati? Citao sam da je dosta prostiji nego 3
>>204424030evo ovako >>204423924 ti nama zvucis
>>204424052Pitam za HoI ne za gf
jeste li skuzili da sam ja intelektualac?
>>204423924My russian friend. I'm happy to see you here. she wanted to fuck you. she just needed you to give her a good excuse. Next time keep pushing. Love you ruskobrate
jebemu mater jel ovo kuckojeb usrani
>>204423924>I'm older than you in 3 times. I'm not your gf stop talking with me like this"The only proper answer is saying casually "I don't care. I want you." Then if she continues being a bitch just leave
hoi 4 is unreasonably complexbe ready to care about shit like division sizes, infantry weapon technologies, ammunition and all these boring shit without understanding which you cannot play.
>Nekrofilu je HoI4 kompleksanZnaci definitivno je teski retard na liniji sa Vitomirom
>>204424111I'm not so confident to talk like this.>>204424099Good morning amerkanska beba
DRUGOVI GENERALIUstavni poredak SFRJ ne funkcionira. Ugrozena je nacionalna bezbednost a nacionalisticke, petokolonisticke i sovinisticke snage preuzimaju sve pozicije. JNA mora na sebe preuzeti politicku i moralnu odgovornost za stanje u drzavi i spreciti odcijepljenje jugoslovenskih republika.Koliko veceras, specijalne jedinice JNA moraju pohapisti citav politicki vrh Slovenije, prije svega Kučara i Janšu. Te preuzeti kontrolu nad zapadnim granicama i slovenačkim medijim. Ovaj veoma slozen zadatak povjeravam generalnu Životi Avramoviću.Paralelno s tim, mora teći akcija u Hrvatskoj. Još ove noći pohapsiti sve istaknute članove HDZa, prije svega Franju Tuđmana. Zatim razoruzati njihove paravojne formacije, uvesti vanredno stanje, raspustiti Hrvatski sabor i policiju drugovi vojnici, zatim raspisati privremenu vojnu dikaturu. Ovaj zadatak povjeravam generalnu Perišiću.U toku iste noći, BEZ OBZIRA NA ŽRTVE U LJUDSTVU, privesti Izetbegovica, Karadzica i Bobana u Bosni. Uvesti strogu vojnu dikaturu, blokirati rad bosanskih medija i zabraniti ulazak iz pravca Sandzaka, Hrvatske i Srbije.I cetvrti vazan segment, drugovi generali, Srbija. Uhapsiti Milosevica i sutradan javno objaviti u Srbij sta je uradjeno u ostalim republikama.
Scenario: Postavim malu policubsa
>>204424171>I'm not so confident to talk like thisIt's the only way
Scenario: Probudim se 2008, ovo je sve bio samo ruzan san
>>204424168There is no diplomacy, no eceonomy, but you should to understand different shit kinda division size, infantry ammunition their radio connections which engine should be installed on tank, which weapon, which what kind of body should an airplane haveAnd all this in game where you play like head of state.
>>204424171Is it morning in Izhevsk already? Good evening my friend. I was happy to hear that you at least talked to a milfara. Thats the first step you know, talking.
Hrvatski „generali“:Korade-vodoinstalater, pijanac, višestruki ubojicaNorac- konobar, ratni zločinacGlavaš- mučitelj, ratni zločinacBrodarac- pendrek baja ,ratni zločinacTuta- kriminalac, ratni zločinacRojs- vozač autobusa, nitko i ništa, lopinaZagorac- pomočni geodeta, dokazani kriminalacVukojević- silovateljPrkačin- kriminalac, mafijašKruljac- mafijaš , lopovCrnjac- kriminalacČermak - monter klima uređaja, mafijaš, ratni profiterAndabak - međunarodni švercer drogom, narkomanMerčep - psihopata, ratni zločinacPraljak- rušitelj , ratni profiter ,ratni zločinacĐakić- pijanica, nitko i ništa, lopinaDečak- seoski birtijaš, harmonikaš , lopinaSačić- samozvani general, plagijator ratnih izvještajaŠušak - pizza majstor, bio bi u Haagu, pokrao donacije dijasporeGotovina -tri puta osuđen u Francuskoj za kriminal, rat ga spasio zatvora, ratni profiter
>>204424099makni proksi bolesniku
>>204424221Thank you, i prefer just jerking off
BISMILLAHIR-RAHMANIR-RAHIM )Suru Fatihu,i još nešta iz Kur"ana- kraću suru ili ajet.PROUČITI SURU EL_FATIHUEL-HAMDU LILLAHI RABBIL – ALEMIN. ER - RAHMANIRRAHIM.MALIKI JEVMID-DIN. IJJAKE NA’BUDU VE IJJAKE NESTE’IN. IHDINES-SIRATAL MUSTEKIM. SIRATALLEZINE EN‘AMTE ‘ALEJHIM GAJRIL-MAGDUBI ‘ALEJHIM VELEDD ALLIN. AMIN!ETTEHIJJATU,ET-TEHIJJATUET-TEHIJJATU LILLAHI VES-SALEVATU VET-TAJJIBATU,ES-SELAMU ALEJKE, EJUHEN-NEBIJU,VE RAHMETULLAHI VE BEREKATUHU; ES-SELAMUALEJNA VE ALA IBADILLAHISSALIHIN. EŠHEDU EN LA ILAHE ILLELAH, VE EŠHEDU ENNE MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU.ALLAHUME SALLI ALA MUHAMMEDIN VE ALA ALIMUHAMMED, KEMA SALLEJTE ALA IBRAHIME VE ALAALI IBRAHIM, INNEKE HAMIDUN MEDŽID.ALAHUME BARIK ALA MUHAMMEDIN VE ALA ALI MUHAMMED, KEMA BAREKTE ALA IBRAHIME VE ALA ALI IBRAHIM, INNEKE HAMIDUN MEDŽID.
>>204424257Tebi ako je 4 kompleksa, onda bi ti 3 bila kao kvantna fizika, a ja samo 3 igram jer je 4 za maloumnike kao sto si ti
>>204424178eh da su bar to uradili
>>204424284>IzhevskAm from V Novgorod
>>204424332Ovu nisam nikad savlado
>>204424298
DA LI SE ZIKR UCI ZAJEDNICKI ?Nije zabilježen nijedan pouzdan i jasan rivajet da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, cinio sa ashabima zajednicki džematski zikr, niti bilo ko iz najboljih generacija ili uleme kroz dugi niz stoljeca.Šejhul-Islam, govoreci o zikru nakon namaza, kaže: ”Nema niko pravo da uvede nešto od dova i zikrova nakon namaza osim onoga što se navodi u Sunnetu, jer se to smatra uvedenim stvarima u vjeri, a Allah, dželle še’nuhu, to nije dozvolio.Zajednicki zikr je zapostavljanje Sunneta Allahovoga Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem. A njime bivaju ometani oni koji zakasne na namaz. Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, je to strogo zabranio.". Vidimo da džematlije aminaju za imamom, ali ne cuju njegovu dovu, a amin (Bože uslišaj) se kaže na kraju dove kada se zna i cuje šta dovi.-------U DŽAMIJA SE OBIČNO UČI ZAJEDNIČI ZIKR NA KRAJU NAMAZA I NE RAZDVAJAJU SUNNET I FARZ ZIKORMO KAKO BI TREBALO...Šejhul - Islam Ibn-Tejmijje kaže: ”Sunnet je rastaviti propisane od dobrovoljnih namaza, jer se prenosi od Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, u ispravnim predajama da je zabranio spajanje (fard) namaza sa (sunnet) namazom, osim ako se između njih nešto progovori ili se klanjac pomjeri s mjesta.----------------------------------------kao i FARZ na isti način se klanja i sunnet sabah.Klanja se prvo SUNNET pa tek onda FARZ.NAPOMENA:1.Allahov Poslanik, sallAllahu alejhi we selleme, kaže: "Najteži namazi za munafike (licemjere) su jacija i sabah namaz." (Buhari,Muslim)tj. Mutefekun alejhipa ako primjetite da neko ne klanja sabah i jaciju znajte da je ta osoba licimjer...
baza>Nietzsche>Heidegger>Holderlin>Devi>Serrano>Jokej>Cioran>Eliade>Alamariu>Šuon>Klages>Dugin>Spengler>Schmitt>Platon>Evola>Guenon>Schopenhauer>Machiavelli>Donoso-Cortes>de Maistre>Pogan>Jungersranje>Aristotel>Plotin>Akvinski>Montesquieu>Russeau>Kant>Hegel>Stirner>Descartes>Foucault>Deleuze>Derrida>Spinoza>Rawls>Hobbes>Locke>Marx>Husserl>Sartre>Camus>Žižek>Adorno>Marcuse> Buddha>Gramsci
>>204424298I'm here whether you like it or not. I assume this is vitomir back home. You cant secede from jugoslavia twice you old fuck.>>204424171Good morning. I'm making potatoes and gravy with chicken and drinking. What are you doing?
>>204424178Bilo bi interesantno da je Tito bio mladji jedno deset godina i doziveo do devedesetih, da li bi se Jugoslavija i dalje raspala, ili bi bilo nesto kao u Rumuniji
>>204424447Jel ima vajde citati Nica?
>>204424512za tebe ne ali za tebe malo toga ima vajde
>>204424467>What are you doing?I'm reading M. Russinovich book about win internals part 1.> I'm making potatoes and gravy with chicken and drinkingThat's good especially when it's under cheese.
>>204424447bazirani frankfurter schule hejter
>>204424527A sta on propagira?
>>204424341>NovgorodMy bad. I made a random guess at a city out eastern with a different timezone. And replied to your post twice. Beer is getting to me
Trenutno sam na 18. rodjendanu sestre od strica koju nisam video 3 godineMoja /ex-yu/ braco, tek sam sad shvatio koji autistican i socijalno anksiozan debil sam, nije ni cudo sto idem na 4chan svaki danSedim u uglu sobe, kao neki cuck, dok moja sestra od tetke i njene drugarice i drugovi se zajebavaju jedni sa drugimaJa pokusao da pridjem nekoj, jer jebiga ne znam nikoga, pa bar da upoznam nekog, i ona zajedno sa njenom drugaricom pocne da me ismejavaJa otisao do WC-a, evo, upravo sam u WC-uPlasim se da izadjem, /ex-yu/Voleo bih da sam normalan, /ex-yu/Kad te devojke od 18. godina zajebavaju, stigao si dno dnaNikad necu imati gf ovakavMozda je bolje da se ubijem
>>204424543citaj pa vidi
>>204424178eh da je ovako bilo...
>>204424553Ti si kao ja
>>204424545Nothing wrong amerkanska beba
>>204424593ili si ti kao on?
>>204424582Koja mu je knjiga najbolja?
>>204424536>That's good especially when it's under cheese.No cheese today, American style chicken gravy. I will take a picture when its done. Probably another hour.>picrelAre you still studying old NT APIs? Why are you doing this my friend. If you can understand this level of coding you can be rich doing something else. Do you know how much younger legacy programmers make? Fortranand haskell and such? They work for banks and make a lot of money
>>204424553Ja sam kao ti
gleda se ljubav je na selu
>>204424637Any point in learning to program in this year and next?
>>204424625ako me time pitas s kojon da zapocnes to ti je los nacinnietzsche nije mislilac koji daje odgovore vise postavlja pitanja i nudi nacine na koje da ih sam odgovoris ne da mi se sad pisat ali mozda najpristupacnije djelo mu je radosna znanost (Die fröhliche Wissenschaft) najbolje guglat how to get started with nietzsche i pocet od tu>>204424731za tebe ne
>>204424637But these old NT APIs are actual in nowadays. Because modern windows 10/11 build on this just with small addings and fixes. Also this book about focus on win 10 especially, that is not so old.>They work for banks and make a lot of moneyThat's a different area. I'm in system programming> I will take a picture when its done. Probably another hour.I will wait for the pic
>>204424731ti moze prichiš srpski. Ja razumem malo, ja učim.Yes. AI is a meme. good programmers are still highly valued. The old jeet copypasters from stackexchange will go out of business though. so you should have a good mind for it.
>>204424832>But these old NT APIs are actual in nowadays. Because modern windows 10/11Yes its true. But the base code is the foundation for a mountain of shit. Most applications nowawdays use .net or zen or something a layer upwards. Even C#. Why not learn something more functional and used and make some good money? You're going to say its your passion and admire that.
KAAAAAAAAAAAAAAJ??
>>204424820Ok then, thank you>>204424836Ovo me je motivisalo hvala ti, podsetio si me na proslu godinu dok sam imao cilj u zivotu i bilo je lakse da trpim sto sam ziv
>>204424897> Most applications nowawdays use .net or zen or something a layer upwardsBut i'm interested of in developing driver for kernel mode and services for them. It's kernel api, native api and win 32 api. > Even C#My stack is asm64/pure c/c++>Why not learn something more functional and used and make some good money? You're going to say its your passion and admire that.I want to learn only windows kernel.I didn't see you here along time what did you do? Who is there in Belgrade?
>>204424959mozes i s menon prichiš srpski razumen i ja malo
Scenario: Slavljenje nove godine uz kiselu vodu
>>204424987Vidi >>204424249
>>204425048ne razumem
koje je vase misljenje o industrijskoj konoplji?
>>204424468Tito je bio sposoban al zajebo nas je raspad istocnog bloka i zapadna agresija skroz Tesko za predvidjeti
scenario: prolaznost vremena se docepa vitomira i onda ubrzo i meneeksju mitap u paklu
baza>Aristotel>Plotin>Akvinski>Montesquieu>Russeau>Kant>Hegel>Stirner>Descartes>Foucault>Deleuze>Derrida>Spinoza>Rawls>Hobbes>Locke>Marx>Husserl>Sartre>Camus>Žižek>Adorno>Marcuse> Buddha>Gramscisranje>Nietzsche>Heidegger>Holderlin>Devi>Serrano>Jokej>Cioran>Eliade>Alamariu>Šuon>Klages>Dugin>Spengler>Schmitt>Platon>Evola>Guenon>Schopenhauer>Machiavelli>Donoso-Cortes>de Maistre>Pogan>Junger
>>204424959Never too late to learn. I'm getting old and I'm learning serbian, both culture and language. Okay it's bad>>204424987 fuck you. But yes its never too late. We are all going to make it brother.>>204424985>I want to learn only windows kernel.Ahh you frustrate me. I admire your passion. But we are getting old now, life is passing by. so many milfaras, so much of life will be gone soon. I wish you spent your time more wisely. But i do admire you doing only what you want, thats really after my own heart. And dont let me tell you different.>I didn't see you here along time what did you do? Who is there in Belgrade?I stopped coming here because people here are rude. Real life serbs are very nice, so I've been enjoying real life company. And mostly being alone. Cooking and drinking.
>>204425100Vidi >>204424582>>204425149Pa bas zato bi bio veoma interesantan scenario
>ne zna njemacki>daje ikakav sud o hegeluma evo smijen se i ja ljudi moji
>>204425214Od ovog goreg pakla nema
bukvalno samo dvije moje paste su zazivjele na eksju
>budi moj "drug" >poznajemo se vec 7 godina >Upozna tu neku ribu mladja potpuno drugi fazon od njega>sve nas ghostuje i pocne da joj simpuje citavu godinu u nadi da ce je nabusit>Uporno ga distancira sa "haha bff" i samo bleji sa njim kad su tu i ostale drugarice ili koristi da je vozi okolo>Ispederise se lik maximalno oblaci se hoda i prica ko derpe >NAPOKON dobije sansu da se njih dvoje sami izadju u kafic sve ce on da castit>Likusa povede jos jednu drugaricu i nekog cedomora sa kojim se smuvala dan prije toga >Lik ode -120e i dobije najvece rogove u bosni i hercegovini >Padne u tolki depru da ne upise nikakav fax ne zna sta ce sa zivotom i odbija da prica sa ikim razmislja cak i o suicidu
>>204425266Gotta try at least, no point in wasting time
>>204425314koje?
>>204425266>I stopped coming here because people here are rude.people are like that everywhere on image boards>Real life serbs are very niceYes because they doesn't post on 4chan lol>Ahh you frustrate me. I admire your passion. But we are getting old now, life is passing by. so many milfaras, so much of life will be gone soon. I wish you spent your time more wisely. But i do admire you doing only what you want, thats really after my own heart. And dont let me tell you different.You're very kind amerikansa beba
>>204425314Ja nemam poznate paste
mislin se da napravin nesto radikalno mozda se priselin u drugu zemlju i zapocnen zivot ispocetka a mozda i napravin neki beskonacni duhovni pokret koji se u stvarnosti nece ni osjetiinace meni nije uopce lose u zivotu dapace zadnje vrime me bas dobro ide al eto iman taj poriv nemojte me sudit
>>204425381imas scenario memu>>204425397zasto mi to stalno predbacujes
>>204425416vidi >>204425314ovo je jedna od njih
>>204425376>people are like that everywhere on image boardsYeah, I like the anonymous nature. I've been here a long, long, long time. It wears on you eventually I think.>You're very kind amerikansa bebaI try to only speak the truth. I'm jealous in a way. You are following your passion and being deprived of something for it. sacrifice is admirable. I'm american of course I will sell my soul, but I'm being deprived of my humanity. In the end I don't know what is better, or if anyone even has a choice.>>204425341Time is not on your side no matter how young you are.
>>204425368ova o filozofima i o hrvatskim generalimaali to samo vito postuje
>>204425460ovaj >>204425314 post nisan ja napisa to je neko drugiali ovome >>204425397 jesan autor i to u 2 ujutro
>>204425397Go to bed Vito. Why don't you read more eastern philosophy. Art of war 2 stars? What a joke you are.
>>204425520a to si ti bezimenko nijesam te prepozna
frfujen na zamisao da ovi glupi amer stoji u sobi i plamti od bijesa jer je vitomir da dvi zvizdice art of voru hahahahahahma lol
>>204425581nemrem bilivit frende
jos ovo what a joke you are mi je u glavi kad ono brat od saul goodmana poludi u sudnici hahahahah ma evo smijen se vec 5 minuti
crusader kings 3kletva kralja zvonimira
>>204425581Because hes a philistine pretending to be a sage. Really hes just an old junkie. 5 stars though would still drink with him. Next time I'm in Bar or Budva I will see if we can have a drink
george soros gf da ju silujem i ubijem
>>204425504>I try to only speak the truth. I'm jealous in a way. You are following your passion and being deprived of something for it.Just learning windows nt kernel is more pleasurable than money and consuming for me, i'm getting joy from doing this every day.>Yeah, I like the anonymous nature It would be good if there was imageboards with rules like on normal resources without agression
Tko je pojeo Sljeme i jutros i popio Savu?Tko je brljao naše smeće?Tko je pao sa kruške jučer i razbio glavu?Tko se boji da opet proba?Tko je to?Tko je to bio, djeco?Tko je to?Tko je to bio, djeco?Tko nam se u čaše piša i lupa čvrge u mraku?Tko se prepao moga oka?Tko je to?Tko je to bio, djeco?Tko je to?Tko me dahom budi noću, u kutu sjedi i gleda?Tko to ostane sve do jutra?U čijem oku vidim tišinu i riječi mrznu kô inje?Tko to nestane kad krenem rukom?Tko je to?Tko je to bio, djeco?Tko je to?Tko je smrdio po dimu i vinu dok mi je čupao glavu?Tko svuda viri i ne vidi ništa?Tko je to?Tko je to bio, djeco?Tko je to?Tko je to bio, djeco?Tko je to?Tmujo
>>204425675popij lekic
Ceмь днeй дo peки Peйн
>>204425754>Just learning windows nt kernel is more pleasurable than moneyWhat a nice way to live. I guess I live a split life in that way. Half of my life I only study history and literature and the other half is only money. Oh well.>It would be good if there was imageboards with rules like on normal resources without agressionNah. The anonymous nature brings out the true form of people and the honesty in them. Its the best part. You find out most people are actually really ugly inside, but its okay. Thats not really anyones problem but theirs.
hoće li trunp stvarno zavrnut pomoć ukrajini
>>204425873ako bog dasad je fakat gotovo za u krajinu
samo stronghold jebem vam mater
moga bi napravit gudrids racun
>>204425908e pa onda je stvarno gotovo za ukrajinu>>204425918moga si zbiljadodaj me u frendove
>>204425873I hope no>>204425845> I guess I live a split life in that way. Half of my life I only study history and literature and the other half is only money. Oh well.What are you doing now in serbia? I remember you write about farm
>>204425845I like you, I should visit a friend in Belgrade in a month or two, we should meet and have a drink
>>204426012>moga si zbiljasutra cu>dodaj me u frendovepa da me doksujes
Opet imam cilj u zivotu
>>204426065neću nijesam nikoga doksova nikad
>>204426033You are a traitor You should be taken away to Siberia so no one can see you again
ovaj francuz je jos uvjek tu? nista, vratit cu se za mjesec dana
>>204426101
Scenario: Supermoc u vidu hipnotisanja zenoida
>>204426033>What are you doing now in serbia? I remember you write about farmI'm still working on it. I have to escape the city and find a nice plot of land for cheap. And keep working really hard. I want some goats, maybe a horse or two. Not cheap, even in serbia.>>204426042sure, whats the worst that can happen? If i die you'd only relieve me.
Mrzim agresivce i zle ljude, treba ih sve streljati
jel su japanke il isusovke odgovorte jebem vam sirovo mesu>>204419102https://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2hhttps://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2hhttps://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2hhttps://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2hhttps://poal.me/mvqa2h>https://poal.me/mvqa2h
>>204426246Why you didn't this in us? Because that's expensive country? Thought on trump won?
>>204426246I have some land in remote village in south Serbia, I want to do something similar but it's expensive as you said, perhaps one day. I don't plan on killing you, I just wish to meet someone from 4chan, it would be interesting
a znate kaj
>>204426444Cifre
>>204426389You are a bunch of pussies You can't have a plot of land and animals
>>204426321Its expensive but also the culture is bad. The us is big and there are unpopulated areas actually comperable to serbia in price, maybe even cheaper. But the culture is completely rotten, I feel terrible saying it. I want to be left alone for the most part but when I go and talk to humans i'd prefer if they weren't completely garbage. My culture and my country is ruined, its very sad. Trump winning has no effect, maybe a little in that it will only stall the collapse but culturally its done.> don't plan on killing youGreat, you can always plan it later.>I just wish to meet someone from 4chan, it would be interestingYou probably shouldn't. Its bad most of the time. Anyway leave a burner email or a discord or something.
>>204426588Cifre
>>204426280КУЧКOJEБУЧКOJEБ
>>204426389Oops forgot to quote>>204426610
>>204426610ghostal5 on Discord
>buraz dosao iz Zagreba sa faksa >zeli da izadjemo u klub>nebi al sam vec popio 10 piva i pet-sest medenih>idemo jbg>napusio se, popili bocu dzina>slabo se sjecam iceg dalje>budim se ujutro>poruka na whatsapp od nepoznatog broja>policajka mi se javlja i pita ciji je ovo brojKoji kurac da kazem
>>204426588Okay asshole from split. If you have a farm I will come there tomorrow and work for free for 2 weeks. I'll bring my own food. But you dont have anything.
Koliko lazi u MSM masineriji nekoliko zadnjih dana to je nevjerojatno!!!Washington Post bacio fake news da su razgovarali Trump i Putin a ispostavilo se da je totalna laz.Pisali ste da su Makaron i Stemer zicali amere da daju dozvolu za napade raketama u Rusiju..laz, uopce nisu to NI spominjali.Pisali ste da su se Rusi i Ukrajinci odgovorili o ne napadanju infrastructure...laz! Uopce nije bilo dogovora o tome. Ja se pitam kog vraga vas uopce otvaram MSM jazavci!
>>204426702nisan to jane bi ti ja nikad na engleskon pisa
>>204426719>>204426702takoder ja iman svoju zemlju, to jest djedovinu ne siri lazirastu masline na njoj i jos puno toga
baza
>>204426718kaj je msm?
>>204426747Dont speak in english, i never expect it. Good, your life is something i dream about. Will you take me up on free labor?
Scenario: Vaspostavim CHIM
>>204426873mejnstrim mediji
>>204426892>Will you take me up on free labor?ne triba nan trenutno free labor sad je malo mirnije kad su masline pobraneali ne radin ja bas tu zemlju ja san vise ovako ispomoc kad zatriba
FAP JE BIOPONOS JEDNOG VREMENA IVELIKA POMOC U IZGRADNJI ZELJE DANASNJA VOZILA NEMOGU BEZ KOMPIJUTERA A KAD STANU ONDA VOZACI PLACU PORED NJIH A FAPA SI MOGO DA POPRAVIS I NA PUTU I DANAS GA LJUDI IMAJU I PONOSNISI NA NJEGA A DANASNJE GENERACIJE GA PLJUJU A NISU SPOSOBNE DA ZARADE NI JEDAN TOCAK FAPOVOG VOZILA NO CEKAJU DA IM RODITELJI ILI DONATORI DAJU
>Top Tracks - CroatiaPa dobro ljudi, jel ovo normalno?
>>204426942Well fair enough, harvest as passed. Time to celebrate. Maybe I'll be here just after the first frost or next harvest.
Vas u Hrvatskoj smatraju herojima a niste čuli priče iz Srednje Bosne, gdje smo bili u okruženju,pa nas napadali sa uzvikom "alahu ekber"Al mi iz HVOa, izdržali sve to, moji suborci ginuli, ranjeni i nigdje nas niko ne spominje.Ovdje se kurče i oni koji nisu vidjeli neprijatelja, sve prvoborci.Oni koji stvarno jesu bili u bliskoj borbi, samo to poštujem a one iza, to je bila bježanija,nek ide neko drugi.
mojmira pastorcic gf
>>204427063Hrvati bukvalno nisu mogli nista u srednjoj Bosni
dokle će nas srbijanci trovat sa svojom """"glazbom"""
>>204427011>2016hahahha tako nostalgicno da mi se nekako vratit iako sam imala samo 9 godina
koga ce to milance da jebe danas
>>204427276Ko vas tjera da slusate
Na trgovanju na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 121.174,42 KM, kroz 51 transakciju.Vrijednost BIRS indeksa se smanjila za 0,55 posto i iznosi 918,41 poenaNa standardnom berzanskom tržištu najveći promet je ostvaren akcijama Telekom Srpske a.d. Banja Luka u iznosu 78.310,98 KM po prosječnoj cijeni od 1,14 KM, čime je ostvaren pad u odnosu na prošlo trgovanje od 2,56 posto.Ukupan promet obveznicama na današnjem trgovanju iznosio je 38.080,84 KM, a najviše je trgovano obveznicama MKD PRO FIN d.o.o. Istočno Sarajevo - 11. emisija u vrijednosti 32.374,74 KM. Nije bilo promjene prosječne cijene.Na slobodnom tržištu najveći promet je ostvaren akcijama Rudnici željezne rude Ljubija a.d. Prijedor u iznosu 2.560 KM, po prosječnoj cijeni 0,64 KM, objavila je Banjalučka berza.
hahahahahah pa stvarno nikog ne boli kurac za mene hahaha ljudima stvarno puca kurac za moje postojanje jos me se mater nekad sjeti hhahaahha pa nitko mi ne odgovara na poruke na zahtjeve sa pracenje na mailove hahahahhaahahhahahahah
najbolje uložit u telekom srpsketi neće nikad propasti
>>204427402das rite
>>204427402Feel sorry for you bosanska beba
ipak san napravija gudrids akaunt vecerassad cu do dva ujutro ispunjavat knjige
>>204427472napravi i imdb
>>204427501tu ne mogu dodat vitomira za prijatelja
>>204427472dodaj me u frendove
Vitomir je srpsko ime
>>204418659
>>204427531jesan
where is chicken from srpska bebo?
>>204427993kaaaj?
>>204427993Amerikanac bebo. I'm taking my time, i will take a picture in a bit. I still have to make gravy and mash the potatoes. I will take a picture but you will probably be asleep
Progone me strane sluzbe>>204428168
>>204428455zasto?
>>204428478Ovaj Amerikanac je strani agent
>>204428489kako znas? nema dugo zva si ga na kavu
>>204428489Plus sam napravio jednu glupost na 8cenu, nesto ilegalno i postoji sansa da sam na nekom spisku
>>204428530djecji pornic?
>>204428544Ne, pokrenuo sam jedan board iz zajebancije i postalo je ozbiljno
>>204428561pa sta je tu ilegalno
Ovi flasteri sto šire nozdrve su bas dobra stvar, ludilo kolko zapravo mogu da povucem sad sa surlom
>>204428561Taj board se spominje u nekoliko clanaka po pojedinim sajtovima tako da sam zasto stvar
>>204428600ako nije djecji pornic mora da je zoofilija
>>204428573Content na tom boardu
>>204428622Nije, ne privlace me crnkinje
>>204428334Ok. Maybe i see later you just write hour.
Americki agenti haraju Beogradom i ovim koncom
>>204428662He is agent, don't reply to him
Gotovo je
>>204428662I've been drinking, almost done. Just need gravvy.
>>204428687zasto mislis da je on agent?
>>204428779Reference i knjige
>>204428779Unfortunately its unfathomable for diaspora serbs for an American to just show up here and love their new country. Its too bad really. Really the only thing I dont like is auto-chauvinists
>>204428576kaki flasteri igore?daj linku zadnje vrijeme baš teško dišem
>Unfortunately its unfathomable for diaspora serbs for an American to just show up here and love their new country. Its too bad really. Really the only thing I dont like is auto-chauvinists
>>204428837Robi nosio flaster pre 30 godina.
nova strana betonka
>>204428837Izgledaju kao sa ove slike iznad. Na temu je kuma narucila pa nam dala da probamo. Danas je zena narucila sa svog telefona Par eura 100 flastera, vrijedi svaku paru
kako se kažu nosni flasteri (nasepflaster) na engleskom
>>204429010Nasal strips
>>204429004Bolje resenje je da odradi operaciju ko Djokovic i resi problem.
>>204429029Strah je mene tih zahvata
>>204429056To je sa lokalnom anestezijom rutinski samo rese devijaciju i sta vec u nosu.
druge zene gledaju muzeve kako vrte picke na instagramunevitova zena ga gleda kako vrti milfara 45 godina for jebem i scenario: sandra i bojana me teraju da im lizem znojnu pizdunesto sta stvarno triba uzet u obzir
>>204429233based hrvatska beba
>>204429233Sandra i Ivana, inace evo krecu pretnje na Diskordu od Amerikanca
>>204429279ne daj se betonkoeksju je uz tebe u borbi protiv stranog okupatora
>>204429316Vidi >>204427402
>>204429347ja ti odgovorin na svaku objavu
pitam se ima li ovih nosnih flastera u apoteci da ne naručujem sad neće mi stići prije broda
>>204429396Going off again vito? What do the patches do?
>>204429374Sta znas ti? Mislis to sto si procitao nesto i meni i analizirao, da onda znas nesto? Ti ne znas kroz sta sam prosao u zivotu, ti ne znas iz kog problema dolazim i kalo sam patio. To nije fantazija, to je brutalnost moje realnosti, to mene ne znas
>>204429420navodno bolje dišeš sa flasterima
>>204429492Ne odgovaraj mu
nova>>204429498>>204429498>>204429498
>>204429451ne govorin da te znan nego samo da ti odgpvorin na vecinu objava pa cak i ovu
>>204429505ubi se bre pederu