edycja bez bohaterów
>>204565542>rzuca granat
>>204565571ja pierdolę poe latch key...
>>204565571dla większości polaków, w tym mnie, równie dobrze mogło by to być 6 gorylionów bo nigdy takich kwot na oczy nie zobaczymy i to w ogóle nie robi różnicy czy 110k czy 900k czy 6 milionów
niech ktoś zapostuje małposojaków z żywcem porterem bo właśnie spożywam
>>204565732niemenelu
ale fromplanks, oskarki na imprezkach jahahahahahaprawdziwe trvcel godziny
>>204565640mediana zarobków w Polsce to 6500 brutto, czyli 4800 na rękęmediana znaczy, że połowa polaków zarabia mniej, a połowa więcej jeżeli zarabiasz mniej niż mediana, to problem jest w lustrze mediana to nie średnia, więc przestań się pultać zanim zacząłeś
>>204565755animki słodko walą sobie konia
>>204565763czy 36 miesięcznych pensji to adekwatna cena auta średniej półki jak honda civic
Idźcie spać kurwy bo was wszystkich zgwałce
>>204565822najtańsze nowe auto kosztuje 60k, czyli 13 pensji z mediany
>>204565878nieee nie gwałć mnie
>>204565763nawet jakbyś miał 5k na rękę, czyli powyżej mediany, to to są psie pieniądze i nigdy nie będziesz nic posiadać>5k>minus 1k żarcie i chemia domowa>4k>minus 500 rachunki>3.5k>minus 1.5k wynajem mikrokawalerki na zadupiu>2k>minus 500 jakieś losowe wydatki>1.5k>minus 500 by chociaż cokolwiek odłożyć >1kkwota typu 110k równie dobrze mogła by być 6 gorylionamijakieś 80% polaków jest odfiltrowanych na dzień dobry
Ja to ogólnie tak średnio kilka razy w miesiącu dostaje depresji jak sobie pomyśle jakim polska jest biednym krajem.Np. ja jestem sobie takim przeciętniaczkiem korpośmieciem z funkcjonującej rodziny. Mam pracę taką średnią rzepke se skrobie 12,5k brutto ale nie mieszkam w dużym mieście wojewódzkim więc nie sram pod siebie na luzie idę przez życie długów nie mam wcale i pomimo tego cośtakiego jak „nowy samochód” to jakieś odległe marzenie. Tzn. stać mnie nie wiem żeby pójść do salonu Dacii czy innej biedamarki i kupić sobie dustera w jakieś kurwa biedaopcji za gotówkę ale ani mnie to jara ani nie mam takiej potrzeby.Ogólnie uważam siebie za kompletnego przegrywa biedaka klasę robotniczą i nigdy nie miałem w życiu tak że wchodząc do sklepu nie patrzę na ceny produktów, które kupuje.A potem sobie przypominam że w moim kręgu znajomych są tacy gdzie całe gospodarstwo 2 osoby pracujące + renta rodziców wspólnie majądochód niewiele większy ode mnie, mają w chuj dlugów i jakoś to ciągną. I to jest kompletna normalka dla setek tysiecy jeśli nie milionów polskich rodzin. I jezcze potrafią wydać kurwa 20zł+ dziennie na paczke fajek co daje 6 stów w miesiącu.
bioze jane imgeojqrqurqjklrqe
polska to bogaty kraj o biednej populacji i średni samochód typu UŻYWANA honda civic to NIE DLA PSA KIEŁBASA
>>204565977>I to jest kompletna normalka dla setek tysiecy jeśli nie milionów polskich rodzinbieda jest normą dla znacznej większości polaków, bo polska to biedny kraj
>>204565977zapraszam za granice
panie polaczku używana honda civic jest dla zachodu
>>204565962>>minus 1k żarcie i chemia domowaodstaw Starbucksa i awokado, zaoszczędzisz gotuj w domu kilo ziemniaków 2 zł, kilo piersi z kurczaka 10 zł >inb4 nie mam czasu i nie umiem. Skill issue >minus 500 rachunkikonopie uprawiasz, że tyle cię prąd kosztuje?>>minus 1.5k wynajem mikrokawalerki na zadupiuok, niech ci będzie >minus 500 jakieś losowe wydatkidezaktywuj Steama, i tak nie pograsz w te 999 gier nie musisz mieć iPhona i najnowszych Vansów
>ten jeden anonjak ja tej kurwy nienawidzę
>>204566088>kilo ziemniaków 2 zł, kilo piersi z kurczaka 10>złżyjesz w 2014?>>204566088>dezaktywuj Steama, i tak nie pograsz w te 999 gier>nie musisz mieć iPhona i najnowszych Vansówsteam nic nie kosztujeiphone? anon to jest polskavansy? nawet nie wiem co to jest żbszlosowe wydatki to np idziesz do dentysty i potem te wizytę spłacasz przez 6 rat po 500 złotych miesięcznie
>>204566167>żyjesz w 2014?wczoraj kurwa kupiłem kartofle w biedronce po 2 zł kilo a jutro w Lidlu jest promocja na pierś z kurczaka po 9.99 zł za kilojak co drugą sobotęidź, kup 3 kg i wrzuć do zamrażalnika
>>204566133nie strugaj greka
>>204566227spoko ale musisz mi pożyczyć maszynę do podróży w czasie
>>204566167>steam nic nie kosztujeno to wyłąćz netflixa, Disney+ i przestań płącić kurwom z OnlyFans
>>204566227żywisz się jakimiś przeterminowanymi odpadkami których nie da się jeśćw polsce nie kupisz normalnego mięsa poniżej 50 zł za kg
>>204566256>maszynę do podróży w czasiejak mówiłem, skill issue
>>204566276>w polsce nie kupisz normalnego mięsa poniżej 50 zł za kguwaga, mamy tu jaśniepana od carpaccio i prosciutto crudo kurwa de la maison z truflamizostań biedny
polacy preferują małe mieszkania, stare samochody i przeterminowane kurczaki z dyskontu
>jedzenie miesapogarda dla plebsu
>>204566345wtf? nienawidziłem polaków, ale są tacy jak Rosjaniekocham ich teraz
ide sie odlać
>>204566368o kurwa, brytol nie mów, że jesteś wege?tzn znam wegetarianina, ale on jest neonazistą i praktykuje taką dietę jak JE Adolf Hitler
otwieram monster munche
>>204566406>JE Adolf Hitlerkurwa ale cringe
>>204566406veganem*
>>204566488on chciał dobrze dla polski i polaków (żeby jej nie było i żeby polacy się nie męczyli)a teraz musisz żyć i tyrać dla janusza w zapierdalaczu>>204566510no to nieźleale służy ci taka dieta? ja nie hejtuję, bo sam próbowałem przez pół roku, ale mnie głowa regularnie bolała (nie miałem tego nigdy wcześniej) i spaćku mi się chciało często
>>204566264pudło dziadek
>>204566338to, nie dla psa kiełbasa, jedzenie lepsze niż najtańszy syf jest dla zachodu nie polactwa
>>204566368ryby to nie mięso
>>204566587>pudło dziadekno to na co rozpierdalasz hajs?
nie rozumiesz, zamiast odkładać 1k cebul na miesiąc zaciśnij pasa, żryj gruz kurwo podludzka i zaoszczędzisz teraz całe 1.1k cebul co miesiącto odmieni twoje życie i trafisz do klubu milionerów
>>204566571>ale służy ci taka dieta?taa, nie potrzebuje miesa do siedzenia na kompie, biegania i rozciagania sie. jakbym mial prace fizyczna to bym jadl rybke(losos) raz na tydzien jak kiedys
>>204566647>nigdy nie będę jak Musk więc rozpierdalam co miesiąc do zera a potem jęczę na internetach, to mi dobrze robi
>>204566634masz o tu>>204565962z takim budżetem nie ma na co przepierdalać hajs bo nie masz co przepierdalać nawet jakbyś chciał
>>204566682>masz o tuno o tym już mówiliśmyzarabiasz mało, a rozpierdalasz dużo, żeby się poczućskill issue
>>204566667>jesteś biedny?>to żryj gruz, to nadal będziesz biedny>daj soga jak pomogłem
>>204566709>oszczędzanie jest poniżej mojej godności >lepiej poszukam podobnych sobie przegrywów, razem będzie nam raźniej>każdy kto ma więcej ode mnie to złodziej >żyd mnie okrada>wczoraj widziałem hindusa, dlatego jestem biedny
>>204566661no i baza, moim zdaniem każdy powinien wpierdalać to co mu potrzebne, mam znajomych ,którym naprawdę siedzi dieta wegeja sam januszem psolakiem nie jestem, że muszę mieć miensko codziennie kurwa, wiele fajnych przepisów ogarnąłem jak spróbowałem weganizmu i do tej pory je robię
>>204566698>zarabiaszto jest przykład teoretyczny, ja nie zarabiam tylko piszę że jakbym zarabiał lekko ponad medianę to mniej więcej tak by wychodziły wydatkiale ciekawe że wierzysz w to że ktoś tu ma 5k do dyspozycji co miesiąc
>>204566750>zamiast żyć normalnie i odkładać 1k, żryj gruz i odkładaj 1.1k>i tak przez 40 lat>i wtedy po 40 latach odkładania i "inwestowania" na giełdzie wtedy przestań żreć gruz (bo zęby ci wypadną i będziesz srać pod siebie ze starości)to jest protipte 100 cebul przez 40 lat jest tą różnicą pomiędzy biedakiem a miliarderem, o to właśnie wszystko się rozchodzi
>>204566768>ja nie zarabiamo kurwa XD lekcje odrobiłeś?zaraz poniedziałek
>>204566823tak sobie mów, będzie ci lepiej niczego nie zmieniaj, tylko narzekaj coraz mocniej protip: wypij piwko albo trzy, to dobrze robi
>>204566750anon miliarder siedzi tu z nami w nitce co się dorobił na żarciu gruzu, rozdaje takie perły mądrości protipy życiowe, a biedaki tylko to wyśmiewająa przecież anon miliarder wie o czym mówi
POLSKA DLA POLAKÓW ( i animek)https://youtu.be/jWpQEJkU5Jk
>>204566858jedyny ruch finansowy mający sens w tak chujowej sytuacji z taką kurwa bieda pensją jak 5k to jest robić co tylko się może by zwiększyć swoje dochodyz gówna możesz ulepić tylko gówno, nie ważne jak będziesz nim kręcić
ughhh BIAŁY BYK idzie spać
>>204566864miliarder nie, ale daję radętrochę fartu, trochę wykształcenia, sporo pracy po nocachteraz mam luz i mogę popierdolić na internecie
>>204566942praca i wykształcenie?ale przecież żarcie gruzu miało być kluczem do sukcesu
>>204566088> kilo piersi z kurczaka 10złSpróbuj wyjść czasem z domu do sklepu
zasrywanie /polska/, to jest to
>>204566993>Spróbuj wyjść czasem z domu do sklepujutro idę, jest promocja >>204566312
mój typ osobowości pasuje wyłącznie do pracy w górskiej mnisiej winiarni
>>204566971gdyby rozpierdalał wszystko to bym nie miał czego inwestować i do dziś żyłbym z wypłaty
>>204567037na etacie kipera?
dla mnie? marihuana i kokainahttps://youtu.be/Laq4JSpvgts
>>204565058kiedyś miałem jakieś grosze w crypto ale jakieś 80% ukradły mi giełdy i twórcy shitcoinów a pozostałe 20% poszło na przeżyciei skończyły się anona przygody, została tylko biedaprzynajmniej bieda zawsze będzie z anonem i nigdy go nie porzuci
>>204567080jest jeszcze whisky, najlepsza z dam
>>204566368HAHAHAHAHAHA patrzcie pedał>>204566312Aha, to dlatego podnieśli ceny o 3 złote tylko w tym roku
>>204567046to powiedz od razu że wrzuciłeś 80 złotych w BTC w 2010 i tyle a nie pierdolisz jakieś filozofie
>>204566368właśnie plebs ma wpierdalać trawę i robakimięsko jest dla elit, hołota niech paszę dla świń wpierdala
>>204567109nie, to nie bitcoin, choć mógł być
@alljaśniej proszę
nigdy dla mnie mięso specjalnie nie smakowało żbszjedynie wołowina jakoś
>>204567100>Aha, to dlatego podnieśli ceny o 3 złote tylko w tym rokua czemu zmieniasz temat?mówimy o cenie czy o podwyżkach?jest dziś kilo po 10 czy nie jest?
>>204567165>nigdy dla mnie mięso specjalnie nie smakowałobo niby mięso w buzi ale jednak smakuje inaczej niż kutas więc to nie to samo?
>>204567165a MSG czujesz w ogóle na języku?
>>204565542https://youtu.be/ggALrwLBnDo?si=Gc7bxXWmV-ae_25z
>>204567190MSG sam w sobie prawie nie ma smaku dopiero w kontakcie z białkiem mięsa podkręca jego smak na tym polega magia
Wy tak na serio macie jakieś apki sklepowe na telefonach?
>>204567222no co ty, wolimy pierdolić jak to mięso jest po 50 zł kg i dlatego nas na nic nie stać prawdziwy Polak nie skala się takimi rzecz
>>204567152te 50 zmielonych swin co jesz w pasztecie je gorsze rzeczy od trawy i robakow desuoslo wpierdalasz antybiotyki i inne syfy co sa w tej paszy co jadla ta swinka>mięsko jest dla elitnom kiedys tak bylo, teraz raczej w mcdonaldzie albo kebsie mieso to glowna gwiazda
>rosja>vatnik siedzi w biedzie i syfie>ale się uśmiecha bo bogate elity w mediach mówią Russia Stronk>vatnik idzie spać zadowolony w zimnym mieszkaniu, w końcu Rosja Potęgą>polska>polaczek siedzi w biedzie i syfie>ale się uśmiecha bo bogate elity w mediach mówią Polan Stronk>polaczek idzie spać zadowolony w zimnym mieszkaniu, w końcu Polska Potęgą
>>204567221dobrze wiedzieć
>>204567249jak ktoś wpierdala pasztety to tu się zgodzę>on myśli że mięso = złe antybiotyki, zła chemia - nie to co roślinyjemu nie mówcieelity wpierdalają fłagra
chłop co mięsa nie je to chyba femboj jakiś a nie chłop
mama dzisiaj na mnie nakrzyczala i powiedziala ze jestem sociopatom ze jestem literalnie jak tony soprano
>obiadek z Zachodnim Panem w zachodniej stolicy>Zachodni Pan publicznie jest vege, anty-mięso>Zachodni Pan zamawia fłagra na obiadek>pytasz Zachodniego Pana, w końcu on otwarcie jest pro-vege, anty-mięso>rozbawiony Zachodni Pan z uśmieszkiem spogląda na głupiutkiego polaczka>narracja pro-vege to jest dla hołoty... a tymczasem, smacznego, ja stawiamwiele takich przypadkówchyba 400 euro było za te fłagra
ok, a jakby ci żona ugotowała?
>>204567346>ze jestem literalnie jak tony sopranoTony Soprano miał szacun na dzielni i rizz u pań, no i hustlował kupę kasy bez podatku gdzie tobie do Tony'ego Soprano zasrańcu
>>204567372tak wygladasz?
>>204567405to nie ja powiedziałem że jestem jak Tony Soprano
>>204567291>fłagraskisłem XD
>>204567251no nie do końca, bo ten tak zwany "vatnik" siedzi w dobrobycie i wpierdala kawior z bieługi i ma gf i żyje dostatnio bo mu państwo zapewnia takie rzeczytam się szanuje inceli i ich wspiera, każdy ma virgin gfa w polsce? w polsce jak w lesie
w prl był kawior?
>>204567574był
jak Zachodni Pan implikował że być może nie jestem hołotą (był w błędzie) to się prawie posiusiałem z radości i do dziś czasem się dotykam myśląc o tymmoże kiedyś los znów się uśmiechnie i jakiś nowy Zachodni Pan spojrzy łaskawym okiem na anona i powie>wiesz co polaczku... wcale nie jesteś podludziemale to na samą myśl czuję że proszę o zbyt wiele i obawiam się że będę musiał pokutować za tak zuchwałe zapędytrzeba znać swoje miejsce
ide ziewu potem spaćku
>>204567622uff ale bym takom archiwistke ten tego
idę spać
>>204567582dziadek ci bzdur naopowiadał stary już jest i pomylił mu się kawior z cieciorkąbo cieciorka to była, owszemteż takie kuleczki, tylko większe
>>204567466ja prosty polaczek jestem ja nie znam prawidłowej pisowni takich rarytasów, ja mogę powiedzieć jak się pisze kartofel, prosiak, gruzale fłagra to nie śmiem sprawdzać nawet
>>204567686ważne żeśmy się zrozumieli
walnąłem kowala przypadkowo i teraz on mnie bije
>>204567710
Polskie siostry?>>204567470
>>204567735wypierdalaj
>biedny polaczek robaczek siedzi na kanapie i sięga po igłę i nitkę>włącza radio, z którego wydobywają się piękne opowieści o tym że polska jest symbolem sukcesu>polaczek zaczyna cerować stare, dziurawe ciuchy bo nie stać go na nowe>radio opowiada o tym jak bogata jest polska>polaczek myśli o tych słowach, "Polska bogatą potęgą", i się uśmiecha>w radiu rozpoczynają się wiadomości, gdzie politycy debatują o tym czy to źle czy dobrze że polaków nie stać na ciuchy na zimę i sklepy odzieżowe przeżywają kryzys sprzedaży>a jednak to dobrze, a jednak potęga>i polaczek wie że brak kasy na ciuchy to nie tylko jego problem, a że ma okazję brać udział w nowym ruchu narodowym - ruchu nalotu na lumpeksy>radio wraca do opowieści o potędze i bogactwie polski>polaczek tak się cieszy z tych opowieści, że bardzo miło zleciał mu czas i nawet się nie zorientował jak już zaszył wszystkie dziury w swoich starych, poszarpanych ciuszkach>zaplanował nawet już dzień w którym ruszy na lumpeks po używaną odzież z zachoduto jest życie, to jest potęga
bopze ja pierodlej ja uzk urnwiamoge
>>204567768>i sklepy odzieżowe przeżywają kryzys sprzedażyspadek o 3%, baby kupiły pierdylion mniej jednorazowych gówien łojezu jaki kryzys
puciu spaćku
>>204567672wszystko było za PRL'u kurwo polskawolność, produkty, szacunek, godność, polskość, bezpieczeństwo, potęgateraz nie ma nic
>>204567822ciu
>>204567795>normiki zamiast kupować w zara, reserved czy innych gówno sklepach sprzedających najtańszy, najgorszy jakościowo syf z bangladeszu za wielokrotności wartości tych gówno szmat co się rozpadną po paru praniach - kupują ciuchy w lidlu, auchan, kauflandzie bo w sumie takie samo gówno ale 5 razy taniej>sieci sklepów odzieżowych bankrutują>ale sprzedaż ilościowa, pomimo przeskoku z zara i reserved na biedronkę, nadal spadła o 3%aha czyli jednak nic burger?
polska to nienormalność
za komuny strzelali do górników a teraz się srają żeby im krzywdy nie zrobićwybór jest oczywisty
o właśnie dziś redan (top secret, troll, textilmarket) zbankrutował, faktycznie nic burgerale tylko 3000 pracowników mieli
>>204568007to, to co się liczy to czy górnicy mają status świętej krowy czy nie
nie moge spać bo słysze tzw. humnajpierw niskie pulsowanie teraz jakieś wysokie brzęczenie za oknem
>>204568141krzyknij do sąsiada żeby zamknął mordę o tej godzinie
>>204567970tak, bo polska to naturalna część Rosjinie ma innego rozwiązania polskiego problemu, bo polska to sztuczny kraj
Ona tam jest, brachu. Ruszaj się, jakby już była twoja. W odpowiednim czasie będzie. Stanie się to przeznaczeniem, gdy ucieleśnisz tę energię i faktycznie będziesz działał zgodnie z nią. Trochę tak, jak działa cała ta wiara, we wszystkich przedsięwzięciach Wątpliwości, strach, niepokój i zmartwienia na zawsze powstrzymają twoje marzenia.
>>204568227mówisz o mojej gf? ona nie istnieje
>tusk lmao>czaskosky parodia człowieka "TE MIASTO JEST KURRRWA MOJE, MOJE KURWA">sikorski zog gojlord glownigger pracownik think tanków waszyngtonu (żona żyd, dzieci służą zagranicznym rządom [tak jak ojciec])absolutny stan kandydatów po>kaczor (ten pedał, ten który jeszcze nie zdechł)>jakiś kurwa ziobro autysta incel>endrju juda zog gojlord (żona zyd, dzieci służą zagranicznym rządom [tak jak ojciec])absolutny stan kandydatów pisktóra kurwa z układu jest waszą ulubioną układową kurewką?
idź spać kiejkutowy cały dzień pierdolisz to samo
>>204568415a ululasz mnie do snu? :3
Wiecie jak rozpoznać że ktoś jest weganinem?Sam wam powie.
>>204568662nei chej uz kura zychodzcid do pracyja nie chcej uz kuraw pracowacja nie chce uz kurwa progmrowac ja pierodle ja juz kurwnaimgoej pariodle
kurwarszawa nie hoduje
>>204568818warszawa hoduje wyłącznie wieśniaków i atrakcje cyrkowe
Popieram tego rosyjskiego brata >>204568176
arkohol dragi i nkotyna, wszystko zaczło się w bardzo młodym wiekuwkurwiło mnie wszystko i nie było na to lekutanie wina po 20 tysięcy, na dropsy mnie nie było stać bo żyłem jebanej nędzy te kilka chwil ukojenia były stanem jebanego urojenia
>>204568662zabijane zwierząt to morderstwo https://youtu.be/0bkjRRLsKpwmyśl co chcesz, dobranoc
>>204569378>zabijane zwierząt to morderstwodosłownie holokał
Zachodni Pan chce sobie tylko spokojnie i wygodnie jebać polactwo w dupędlatego w jego stajni tubylczych dziwek na wynajem kompletnie nie są mu potrzebni tacy co by walczyli o polski interes
>>204569544>zabijemy świnie bo bóg się rodzi>a jak już się narodzi to nas oswobodzihttps://youtu.be/iDKXk6e7Nv0
jedzenie zwierząt to złołańcuch pokarmowy i biologia to złożycie to złomacie te perełki mądrości, nie spierdolcie tego
brzmi jak wysryw cwelsa
ale za to moje widzimisię jest dobrei TY masz przestrzegać mojego widzimisię bo jak kurwa nie...
>>204569976ja sobie zjem ale już jesteśmy na takim etapie rozwoju świadomości i cywilizacji żę może zerwać w końcu łańcuch smierci, kto wie do czego lepszego może to doprowadzić ludzkość gdy przestenaniemy krzywdzić inne istoty, myślałeś kiedyś o tym czy dalej gierki i anime?
ja będę decydować o tym co ty jeszbo ja jestem oświeconym mędrcem, bo uważam że mięso = zwierzątko ginie = źle, więc jak widać jestem i oświecony i mędrcema ty jesteś jebanym barbarzyńcą kurwa, mięsojadzie śmieciu tywcale po prostu nie targają mną emocję których nie kontroluję jak 2 letnie dziecko i jak słyszę o tym że KTOŚ KURWA JE MIĘSO TO AŻ MNĄ KURWA TELEPIE JA PIERDOLĘ ALE SIĘ WKURWIŁEM JEBANE MIĘSOJADY REEEEEEE REEEEE REEEE
zwierzęta są po to by je jeść
ale się bronicie i cope, w sumie to naturalne. ja tylko mówie że może warto pomyśleć żeby nie zabijać zwierząt.
>>204570055>zróbmy rzecz, bo tak>kto wie, być może to ma jakiś sens ala zwycięstwo moralne? może ma, może nie, chuj wie>może długoterminowo spowoduje deficyty w diecie i nowe choroby? sprawdźmy>poza tym, realia nie są ważne>ważne że czuję się lepiej jak o tym myślę>więc to po prostu musi być najlepsze wyjście>a no i ten, na tym etapie już z tego wyrośliśmy, kiedyś słyszałem taki slogan i mi się spodobał bo czuję się wtedy jak dorosły, a ja nie jestem mentalnym dzieckiem, nie-e, jestem dorosły mmmmkay?
ale się bronicie i cope, w sumie to naturalne. ja tylko mówie że może warto pomyśleć żeby nie być zjebem którym rządzą najpłytsze z emocji.
>>204570146a umiesz coś bez zielonych strzałek jak człowiek napisać?
>>204570164fajnie ale nic nie napisałeś zjebie xD
>>204570170sprawdź na wykopku tam nie robią zielonych strzałek
>>204570197a ok czyly nie masz nic do powiedzenia. nie marnuj mojego czasu.
>>204570188czekaj, ty sądzisz że cokolwiek napisałeś w tym temacie poza "łeee, łeeee, zwierzątka ginom, smutno mi w cipke :( "
póki co nikt wam nie zabrania jeść zwierząt
>post na szambie>nie marnuj mojego czasu>napisał cwel co płacze bo biologia istniejemagiczna strona
>>204570218ok nie marnuj mojego czasu, cytuje>eee, łeeee, zwierzątka ginom, smutno mi w cipke :( xD
>mamo, oni mówią, że jedzenie zwierząt jest nieetyczne>niech przestaną proszę>*chlip chlip*
póki co i nigdy bo miałkie cioty co jedynie płaczą i tupią nogą nigdy nie uzyskają żadnej władzy nad czymkolwiek
akurat w rządzie jest coraz więcej kobiet
zjeby robią cope cały czas, a ja tylko piszę żeby nie zabijać. ale rozumiem tak was nauczyli i strach pewnie wielkie żeby coś lepszego dla świata zrobić
na początek byłoby spoko gdyby państwo polskie przestało dofinansowywać produkcję mięsa
świat bez jedzenia zwierząt to abominacja która na szczęście nigdy nie nadejdzie
>ruch veganizmu nabiera momentum wśród młodych ćpunów, pedałów (ale po co się powtarzać) i podpasek>tymczasem światowa produkcja mięsa bije wszelkie rekordyo nie nie nie, nie tak vegesiostry, jeszcze 2 tygodnie i zmusimy tych śmieci do niejedzenia zwierzontek :(
na razie
>>204570318>milony much jedzo gówno>to musi być dobre bo tyle ich to robixD
nie rozumiesz ja wpierdalam kaszę ja robię coś dobrego dla świata xDDDD
save the planet, kill yourself
hihi napiszę coś debilnego o 4 w nocy ale będzie heca
jestę aktywistę! walczę o lepszy świat!!!111jedenjak??? zwycięsko wpierdalam kaszęna tyle mnie stać
gdyby nie utrzymywać takich jak wy z których nie ma żadnego pożytku
długo medytowałem nad tym jak polepszyć światostatecznie stwierdziłem, że maks na ile mnie stać to wpierdalanie kaszytrzeba znać swoje limity, wyżej dupy nie podskoczysz
>>204570354wyhamuj z tym antysemityzmem anon
stopienie rdzenia bo ktoś ci zasugerował byś nie wpierdalał zwierząt
ale was zrolowałem, jestem rolnikiem który hoduje tuczniki na szynke i boczek
co było pierwsze, jajko czy kura?czy to zjeby zostają veganami, czy veganie zachowują się jak zjeby z deficytów witamin z grupy b co rozpierdala im układ nerwowy?
to tylko słowa na ekranie
nie rozumiesz ty się ze mnie nie nabijasz ty masz stopienie rdzenia, dużo lepiej to tak brzmi w mojej główce, lepszy uczuć wtedy jest
jeszcze nikt ci kurczaków, świnek, krówek, indyków, królików nie zabrał
napiszę największą głupotę dnia i jak ktoś będzie miał ubaw z tego to ma stopienie rdzenia
moje wierzenia (nie religia ok?) mówią mi że mięso = szatan
wdech wydech anon
mięso to szatan, wyrzeknij się szatana, nie jedz mięsa dlaczego? bo... bo yyyy... kurwa nie przewidziałem tak trudnych pytań...
popatrz mu w oczy morderco
anoni być jak: no i striggerowałaś mnie kurde
Chcę mieć tak wiele dzieci - synów, którzy będą nosić to nazwisko i córki, które będą podobne do mojej żony. Moje najlepsze wspomnienia są jeszcze do zrobienia, a miłość do odnalezienia. Jest tak wiele rzeczy, na które trzeba czekać, a w międzyczasie muszę pracować ciężej i stać się bardziej cnotliwy.
moja religia to ta prawdziwai ta prawdziwa religia mówi że zwierzontko + śmierć = smutno mi w cipkę :(
eh no może jestem dzbanem bez dna ale przynajmniej ty się wkurwi-ACK
482 to jedyny dobry anon w nitce
vegecioto a wiesz co inni uważają na temat tego co powinnoś jeść? nic, bo nikogo to nie obchodzi, bo tylko pojeby podniecają się tym co jedzą inni
00 to gej
dawać jazda z nim ostro z tą ciotą
czy... czy ten ktoś je MNIENSO?!?! :O chrum KWIIII KWIIII KURWA
no i sie zesral
Ok pocałujcie się już i wypierdalać na zgodę.
*strzał* wypierdalam
>>204570544Nie wiem jak mówicie na buzi ale może być strzał. KONIEC
codziennie jak siadam przed miską kaszy to cieszę się z tego, że nie jestem jebanym barbarzyńcą, ale też trochę mnie to smuci bo wiem że inni nadal je... jedzą mięso z... *ociera łzy* z zwierzątek... *zakrywa usta dłonią, łzy powoli spływają po policzku* j-jak mogą... przecież słodkie zwierzątka... tak je zabić i... i bestialsko zeżreć... *ociera łzy i marszczy brwi* jakby ode mnie to zależało to bym ich wszystkich kurwa zajebał, mięsożerców jebanych, hurtem do gazu ale najpierw niech cierpią... jebani barbarzyńcy co jedzą mięso, oni są CHORZY, CHORZY KURWA... TO ONI SĄ CHORZY, JA JESTEM TEN ZDROWY
mięsożerców należy wszystkich ZAPIERDOLIĆ KURWA, WSZYSTKICH, bo są CHORYMI POJEBAMI, DZIKUSAMI PIERDOLONYMI, CO CHCĄ TYLKO MORDOWAĆ I ZABIJAĆDLATEGO CHCĘ ICH WSZYSTKICH WYMORDOWAĆ I ZABIĆBO ONI SĄ KURWA CHORZYZAPIERDOLIĆ WSZYSTKICH KURWA
dobranoc tylko prawdziwym animkom a nie pozerom
jako gołąbek pokoju, łagodna oświecona dusza, co chce dobrze, wnoszę o to że trzeba ZAPIERDOLIĆ KURWA WSZYSTKICH MIĘSOŻERCÓW
ostateczne rozwiązanie kwestii mięsożercówwszystkich kurwa hurtem do gazu, tych podludzi jebanychwszystko fur zwierzątka
zabrać prawa ludziom i dać zwierzętom, zwierzęta podmiotem fizycznym
>naziści to byli wegetarianie>żydzi praktykują rytualny ubój zwierząt>hitler to najsłynniejszy wegetarianin w historiizaraz zaraz...
ładne mam palce?
czyvżydzi byli tylko pierwszym etapem Ostatecznego Rozwiązania Kwestii Mięsożerców...?
ale striggerowani
>>204570716tłuste prosie jesteś, nie ma nic ładnego w twoich palcach ani czymkolwiek innym
>>204570738jesteś bardzo niemiły
>>204570757prawda czasem boli
>>204570341nie uzywaj archiwek do szitpostu
>>204570757tylko prawda może bolećjak powiem że jesteś jeżozwierzem i masz kolce na plecach to nic ci to nie zrobi, bo wiesz że nic z tego nie jest prawdą, nic z tego się do ciebie nie odnosi, nie ma to z tobą nic wspólnegoale jak powiem że jesteś tłuste prosie to to boli, bo ty wiesz że to prawdatylko prawda może boleć
>>204570812a jak powiesz komuś, że jest debilem i nie zasługuje na nic dobregozniewagi mają na celu wyprowadzić kogoś z równowagiuderzyć w kompleksy
>>204570812nie boli bo nie masz racji
zakazac polaczkowi miesa i piwka to tak jak zakazac rybie plywac
>>204570846żeby uderzyć w kompleksy i wyprowadzić z równowagi obelga musi być czymś z czym cel już ma problemy lub się wiele razy z tym zetknął, cel musi to w jakikolwiek sposób uwewnętrznićna przykład, gdy mówisz do pedała "HAHA, JAKA CIOTA ALE PEDAŁ XDDD" to to przypomina mu wszystkie razy w życiu jak pewnie dostał wpierdol od rówieśników którzy bijąc go krzyczeli ciota i pedałcel ma z tym długą, bolesną historię, którą często wystarczy lekko przypomniećlosowe obelgi typu debil mogą urazić jedynie prawdziwego debila, a ci są rzadcydlatego określenie tłusta świnia jest dużo lepsze, bo wiele młodych femek ma z tym długą historię
>>204570911trochę dziwne, że obelga potrafi mocno boleć nawet gdy jesteście 1v1 i nie ma widowni. czyli teoretycznie twoja społeczna pozycja nie została zdegradowana
ponoć pedały co biorą w dupę lubią jak ten co ich jebie nazywa ich pedałem lub ciotą w trakcieprzypomina im to wtedy całą przeszłość, wszystkie bolesne wspomnienia, obniża ich pewność siebie i samoocenę, co natomiast usprawiedliwia to że są jebani w dupę przez jakiegoś pedała
podobno część ludzi sporo myśli o homoseksualistach
https://www.youtube.com/watch?v=r42P-n-Yjm0nuta( tuneeee) po angielsku
sex
>>204570697Pejsy są tacy sprytni że oni przenoszą swoje grzechy na kurczaka i potem go torturują i zabijają i w ten sposób oszukują boga he heGłupie goje nigdy by na to nie wpadli
ddjem sobie śniadanko (twarożek na słodko z chlebem z masłem i do tego kawa z mlekiem)po śniadanku się umyję i pójdę na siłownie podnosić ciężkie przedmiotypozdrawiam i życzę miłej soboty
>>204571010kotek
>>204570942została bardzo zdegradowana, właśnie zwijam sznur i idę się powiesićmam nadzieję że jesteś zadowolonyto twoja wina, ja chciałem tylko trochę pogównopostować bo siedzę sam w pokoju z którego nie wyszedłem od 10 dni, otoczony butelkami z szczynami, nawiedzany przez przeszłe porażki i samotność, i chcąc trochę spokoju od myśli o samobójstwie chciałem pożartować z innymi ludźmi... którzy też są dziwni, z którymi można pożartować... ale nie, przyszedłeś kurwa ty i tylko wypomina, że debil, że przegryw, no i co kurwa z tego że debil??? a ty co kurwa jesteś einstein?? profesurę kończysz że innych oceniasz???? a przegryw... od tego kurwa tu uciekam... a ty... ty...idę się powiesić kurwa, to twoja zasługa, żyj z tym do końca życia kurwa geniuszu wygrywie co się śmieje z innychdobranoc innym anonom, wy jesteście w porządku
fappanie to humilation ritual
>>204571055nieeeeee anonku wracaj tu do nasnie możesz nas tak zostawić, potrzebujemy cię ;_;
>>204570991tylko niektórzy
no value was lost
>kto rano wstaje temu pan bog dajesmieszne bo mi na serio pan bog daje jak wstaje rano
niestety jest tu pare niemilców (albo może jeden wyjątkowo aktywny), którzy za wszelką cenę próbują sprawić przykrość porządnym anonom w ramach dowartościowania się cudzym kosztema kysz, niemilcy!
podobno o 5:00 rano miała być walka między Jake Paulem a Mike Tysonem. czemu nikt o tym nie mówi
>>204571112bo dopiero sie teraz zaczyna dopieroco co weszli do ringu
podedycja jedzenia mięsa
>>204571112bo to farsa chujem po wodzie pisana była
zastanawiające
>>204571834Zaraz, czy na twitchu przypadkiem nie wprowadzili zasad o ubieraniu się jak kurwom poza tą kategoria dla nich przeznaczoną?
>>204571932nie widzę nic kurwowatego w ubiorze tego pięknego chłopca
>>204571965fajne proxy
>>204572021mało widziałeś
>>204571834https://www.youtube.com/watch?v=hTx1YatTTno
ehh czemu ja tylko jakieś 8k guldenów na to wrzuciłem
>>204572153>>>/out/
>>204572303https://www.youtube.com/watch?v=3BpjBQASYZE
>>204571834brzydka
>>204572247Jak przyjdzie czas na prawdziwy holokek to będzie gówno warte
https://www.youtube.com/watch?v=J48cbIJAmrYnie mam dziecka
chłop przebrany za babę
znalazłem bardzo rzadką kasetę znanego artysty.nie była udokumentowana na discogsie ale jest oficjalną promocyjną. może być warta setki dolarówkurde....
essa postawiłem na jake paula że rozpierdoli tajsona i cyk 900 zeta za kupon łączony wpada
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
>>204572875Poczekaj, jeśli tak jest to stwórz konta na różnych platformach społecznościowych i zasraj tym artystą wszystkie możliwe zakątki internetu, ludzie zaczną się interesować, wzrośnie popyt i będziesz mógł zawyżyć cenę
chodziłbym do pracy gdyby była w niej cycata młoda kobieta która mnie lubi i rozmawia ze mna o pokemonach albo o innym weebgównie
>>204573330pójdź do pracy w księgarni albo coś w ten deseń
>>204573319wszyscy już znają tego artystę
wstałem
>>204573037nie ma czegoś takiego jak biały bykjest tylko czarny i rucha polki
vgh czarny byk zapłodnił dzisiaj 10+ polek, stracił rachubę
>>204573547analogicznie biały rucha ryżanki, więc w czym problem?
>>204573695no spoko chyba, jak jesteś biały
jestem wysoki i bialy i mam fajny ryjgdybym miał pieniądze to by te koreańskie cipy więdły przed moim obliczem
popatrzyłem co w internecie i idę robić śniadanie
>>204573695BIAŁY BYK rucha wszystkie kobiety i dziewczynki
>>204574039UBIELONE
kolejny zjebany dzienjuz mi sie nie chce zyc robale
>>204574039>tombojczyca w okularachnom, chudy mają podobne gusta>ufffłem
pziu pziu laserek
wczoraj 1 dzien diety zaliczonydzis 2 dzien będzienic sie nie stanie jak będe walił te mleko z białkiem codziennie?tanie jest w porównaniu do czegokolwiek innego
>>204574724białko to suplement, a nie zamiennik posiłku, więc nie przesadzaj
/pl/ upadło ponoć mieszkaniec pragi północ wyskoczył z balkonu dzisiaj rano
>>204574963no ale czy coś się stanie,musze 200g białka1l mleka tego ma 80wale 2 dziennie + te warzywa hortex jako posiłki +witaminyraczej nie powinienem się przekręcić?
zjem śniadanko i zrobię małe porządki wypada raz na jakiś czas ogarnąć burdel
nie wiem co na śniadanko zjeść
>>204574724>>204574992jesteś teraz jak jaskiniowcy kiedy próbowali czy to co jedzą jest trujące czy nie, musisz dawać nam znać regularnie czy wszystko ok
>>204575118smiejesz sie ze mnie anon a ja serio nie wiem czy walenie takiej ilosci białka w płynie jest jakies niebezpieczne
>>204575204może tobie odbyt wypaść od srania, ale sądzę, że to stanie się w inny sposób. w końcu twoja sylwetka karmiona takim pedalskim żarciem zamieni się w sylwetkę femboja i ciebie najzwyczajniej ktoś brutalnie zgwałci
>>204575331nie stać mnie żeby jeść codziennie 1kg wołowinytak po taniości leceto nie ameryka
>>204575434twoi przodkowie zabijali, żeby zjeść mięsko i to w dodatku surowe!
>>204575055nie jedz nicrób to przez następny miesiąc i już tu nie postuj
hipokracja i motomotoryzacja polski
wziewu
>>204575204to mały krok dla ciebie ale ogromny krok dla całego plemienia anonów
>>204575331ufff ten obraz anona femboja mnie podnieca
>>204565542wysrałem się i wykupkałem
ziewu, wstaćku, kawki, amciu
może jestem nisko, ale nigdy nie będę tak nisko, żeby pisać na jakimś czacie streamera
posprzątałem pokój
>podstawowa czynność ludzk-*postuje animkę*
jem śniadankoamciu amciu
mleko kokosowe wzięłem na próbe ale nie jest dobre do kawki
dzieci powinny pracować od siódmego do piętnastego roku życia 6 godzin dziennie
>>204576129co po piętnastym?
>>204576150nie wiem
>>204576129pracują umysłowo
>>204576175dzieci są upośledzone, więc nic z tej pracy umysłowej
>>204574992>musze 200g białkanie musisz> te warzywa hortex jako posiłki +witaminyjedz mięso i jaja>>204575434>po taniości>mrożone warzywawybierz jedno
>>204576223dobra, czasami ciężarówki ze specjalizowanym nadwoziem mają wypadki... i w tych wypadkach uczestniczę i wtedy mam najwięcej mrożonek w lodówce, okej? jestem złodziejem, kradnę jedzenie
robimy kupke
>>204576321https://www.youtube.com/watch?v=tVyMYo1_XjM
rada ministrow zepsuła mi życie, 1/3 studiów miałem przez nich zdalnie
>nie rucham bo... bo rada ministrów!jesteście beznadziejni
>>2045764772/3 studiów miałem przez nich uczone
>>204576537tak, spędzanie pierwszych 3,5 semestrów zdalnie to normalka
drugie śniadanie 3 bułeczki mleczne z kawałkami czekolady i posmarowane jeszcze nutellą
>>204576607super, smacznego
wowik poka sromik
>>204576712dziękuję, jeszcze ukroiłem sobie do tego twarogu żeby też białko było
>>204576607>>204576784baza, smacznego
>>204576607smacznego kawalerze animkowy
wszyscy w tej nitce brzmią jakby przydał im się potężny czarny bolec w anusie
>>204576842>>204576842>>204576842>>204576842>>204576842chodźcie animkireszta won