edycja kosmicznej zajebiozy
co to jest?
>>204642475kolonoskop tytańskiej dupy
How do you do fellow, pyccкиe?
>>204642447>jutro>pracyJa pie****
>>204642520kurwa już 4 nocy, to już za chwilę a nie jutro
>>204642495Good. Glory to greater Mexico.
czemu flaga lgbt nie odpowiada prawdziwej tęczy
główcia boli nadal
Jestem Na 4chanie od 13 roku a dopiero dzisiaj zainstalowałem 4chanX.Czy to się zdarza w waszym województwie?
żydy dokonały rytualnego uboju pięciu czerwonych krów
>>204642584gdzieś w moim województwie pewnie miało to miejsce
>>204642585baza, trzecia świątynia czas
https://www.youtube.com/watch?v=M-WraRUj740
>>204642584Jestem człowiek bez żadnych wymagań i ambicji. Póki mi nie pokażesz palcem że może być lepiej to będzie mi dobrze.
>>204642526AAAAAAAAAAAA ;-;
z czego sie cieszysz
boze ja nie mogej zu kruwa zyc
Trzecia Świątynia to termin odnoszący się do przyszłej świątyni, która miałaby zostać zbudowana w Jerozolimie na miejscu wcześniej istniejących dwóch świątyń żydowskich. W judaizmie jest to ważny temat eschatologiczny, związany z wiarą w odbudowę świątyni jako części mesjańskiego odrodzenia Izraela. Istnieją różne poglądy na temat czasu i sposobu jej budowy, co budzi wiele dyskusji i kontrowersji.
do dziś pamiętam jak julka z klasy raz do mnie zagadała i się uśmiechała tak ciepło i szczerze zanim ją zbyłem...dlaczego jestem taki?
jebać te kurwy głupie co się przejmujesz
64 to homoseksualista
simpiątko
homo > incelzawsze
W Polsce warto postawić na integrację i pełne wykorzystanie potencjału obecnych już u nas cudzoziemców
>>204643099zobaczmy potencjał anona
jeśli nienawidz kobiet to mówi wiele o tobie i świadczy o twoim niskim statusie społecznym
to co. vifonek o 3ciej w nocy? nie wiem tylko czy będę miał co oglądać
>>204643134z niskiego położenia najwyraźniej widać jakie to wszystko jest przyziemnie transakcjonalne i niesprawiedliwepewnie że zwycięzca ustawionej gry raczej nie będzie narzekać
odebraliście mi apetyt kurwy. napiję się wody. może to i dobrze.
z gory widac caly krajobrazz doliny widac same gory
https://www.youtube.com/watch?v=GBYe5vNpefM
>mowiac na trampki 'adidasy'>placenie 2 zl na dostep do toalety>instalowanie apki biedronki>zarcie hotdoga z zabki rano przed robota>zmienanie firanki co tydzien>przeklenstwo zaraz po mszy sw>zamykanie okna bo jest przeciag>odlaczenie wszystko z gniazdka bo jest burzaco jeszcze zapomnialem?
America continues the Roman Empire's legacy
>>204643694aktualnie etap gnicia
ide spaćkudobranoc
biję psa bo jest brudas śmierdzący bo nie chce mi się go wykąpaćbiję psa bo wkurwia mnie to że się mnie boi i trzęsie się na mój widok
>>204643680mrożenie chleba
>>204643730ide spac
>>204643777
dobro zwycięży
dobrzy ludzie zwyciężą
Działania i stanowisko Polski w sprawie Ukrainy zawsze było uczciwe i sprawiedliwe
keneddy położy kres big farmie
dobro zawsze zwycięża
dobro zwycięży - animki zawisną
Based
animki - czyli dobro zwyciężą
>ACK
dobro zwycięży - wykopki zawisną
może pójdźmy na kompromis
nigdy nie będziesz animkąnigdy nie będziesz tak wyglądać
zawsze nie będziesz animkązawsze będziesz tak wyglądaćczy tego chcesz czy nie
Nasz OjczeKtóry Jesteś Nad NamiChwała TobieNiech Twoja Wola Się SpełniaTak Jak U Ciebie Niech Będzie U NasNie Pozwól Byśmy Umarli Z GłoduI Wybacz Nam Nasze PrzewinieniaTak Jak I My Odpuszczamy Tym Którzy Zawinili Przeciwko NamI Nie Dopuść Abyśmy Poszli Za PokusąOchraniaj Nas Przed NiedobrymNiech Tak Się Stanie
Oby Zdrowie Ci Sprzyjało MiriamJesteś Obdarowana Wieloma ŁaskamiDuch Boga Jest Z TobąWysławiana Jesteś Pomiędzy Ziemskimi KobietamiI Sławiony Jest Twój SynMesjasz JeszuaMiriam Bez GrzechuKtóra Urodziłaś Naszego PanaNie Zapominaj O NasPełnych NiegodziwościW Tym MomencieJak I W Czasie Gdy Będziemy Odchodzić Z Tego ŚwiataOby Tak Było
idę się rozciągać frajerzy
https://www.youtube.com/watch?v=r42P-n-Yjm0>Ain't no thang but a chicken winggeniusz liryki....
>>204643859nie istnieje taka strona jak 'dobro'>>204643882nie istnieje żadna taka grupa jak 'dobrzy ludzie'za dużo filmów oglądasz
Sługo BogaAniele Który Mnie OchraniaszNie Opuszczaj MnieKiedy Się Obudzę I Kiedy Idę SpaćGdy Jest Ciemno I Gdy Jest JasnoProszę Nie Bądź ObojętnyNie Pozwól By Stało Się Coś ZłegoMojemu Duchowi I Mojej Ziemskiej PowłoceDopomóż Abym Przeżył To Życie UczciwieOby To Się Spełniło
Ze Względu Na Cierpienie Twojego Syna, Zlituj Się Nad Nami I Całą Resztą
Oby Nie Musieli Więcej Pracować, Pozwól Na To Królu Niebieski, A Ciemność Oby Ich Nigdy Nie Dopadła
Wyznaję Moje Przewinienia Najwyższemu Królowi, Dla Którego Nic Nie Jest Niemożliwe, I Wam Którzy Tu Jesteście Ze Mną, Że Jestem Godzien Kary, Ze Względu Na Moje Zachowanie, Za Moją Postawę, Za Moje Słowa, Za To Czego Nie Zrobiłem A Powinienem Był Zrobić I Za To Co Zrodziło Się W Moim Sercu. Jestem Winny, Jestem Winny, Jestem Bardzo Bardzo Winny. Dlatego Usilnie Proszę Pannę Bez Grzechu I Was Tutaj Zebranych Byście O Mnie Nie Zapomnieli I Rozmawiali O Mnie Z Bogiem Najwyższym. Oby To Się Spełniło
Wyznaję, Że Istnieje Tylko Jeden Najwyższy Byt, Którego Jesteśmy Synami Oraz Córkami, I W Jednego Naszego Króla Najwyższego Niebieskiego Jeszuę
Wszedł Do Hadesu, Z Którego Po Trzech Dniach Powrócił. I Pojawi Się Na Ziemi Ponownie. Aby Oddzielić Ludzi Owce Od Kozłów. I Będzie Władał Aż Po Wieczność. Oby To Się Spełniło
Elo robale
sniadanie zjedzone
Oby Ludzie byli dla siebie dobrzy. Oby dobro zwyciężyło. Obyśmy w Polsce ufali sobie bardziej i rzadziej patrzyli na siebie wrogo/wilkiem.Syr 25, 2: Trzech rodzajów [ludzi] nienawidzi moja dusza, a [sposób] ich życia szczególnie mnie gniewa: żebraka pysznego, bogacza kłamcy, starca cudzołożnego, ogołoconego z rozumu.Syr 25, 1: Trzema rzeczami się przyozdobiłam i okazałam się piękna wobec Pana i ludzi: zgodą wśród braci, przyjaźnią między sąsiadami oraz zgodnie ze sobą żyjącymi żoną i mężem.Syr 25, 3: Jeśli w młodości nie nazbierałeś, jakim sposobem znajdziesz [coś] na starość?Syr 25, 4: Jakże przystoi osąd siwym włosom, a starszym - umieć doradzać!Syr 25, 5: Jakże starcom przystoi mądrość, a szanowanym - rozeznanie i rada!Syr 25, 6: Wieńcem starców jest wielkie doświadczenie, a chlubą ich bojaźń Pańska.Syr 25, 7: Dziewięć myśli uznałem w sercu za błogosławione, a dziesiątą językiem wypowiem: człowiek, który ma pociechę z dzieci i już za życia patrzy na upadek wrogów;Syr 25, 8: szczęśliwy, kto mieszka z żoną rozumną, komu się język nie poślizgnął, kto nie służył komuś niegodnemu siebie,Syr 25, 9: szczęśliwy, kto znalazł roztropność, kto może przemawiać do uszu tych, którzy go słuchają;Syr 25, 10: jakże wielki jest ten, kto znalazł mądrość, ale nikt nie jest większy od tego, kto się boi Pana.Syr 25, 11: Bojaźń Pańska wszystko przewyższa, kto ją posiadł, do kogo będzie przyrównany?Syr 25, 13: Każda rana, byle nie rana serca, wszelka złość, byle nie złość kobiety.Syr 25, 14: Każde natarcie, byle nie natarcie nienawidzących nas, każda zemsta, byle nie zemsta wrogów.Syr 25, 15: Nie ma bowiem jadu nad jad węża i nie ma gniewu nad gniew kobiety.Syr 25, 16: Wolałbym mieszkać z lwem i smokiem, niż mieszkać z kobietą przewrotną.Syr 25, 17: Złość kobiety zmienia jej wygląd, zeszpeca jej twarz: [jest ona jak] niedźw
Oby w Polsce ludzie mniej sięgali po alkohol. Oby Polską rządzili ludzie uczciwi i nie przekupni.
Syr 25, 18: Mąż jej zasiądzie do stołu pośród swoich bliskich i mimo woli będzie gorzko wzdychać.Syr 25, 19: Małe jest wszelkie zło wobec przewrotności kobiety, toteż niech ją spotka los grzesznika.Syr 25, 20: Czym dla nóg starca wspinanie się po zboczu piaszczystym, tym żona gadatliwa dla spokojnego męża.Syr 25, 21: Nie pozwól się doprowadzić do upadku pięknością kobiety ani nie pożądaj kobiety!Syr 25, 22: Złem jest, bezwstydem i wielką hańbą, jeśli żona utrzymuje swego męża.Syr 25, 23: Serce przygnębione, twarz zasmucona i rana w sercu - [pochodzą od] żony przewrotnej; a ręce bezwładne i kolana bez siły - [od] takiej, która unieszczęśliwia swojego męża.Syr 25, 24: Początek grzechu przez kobietę i przez nią też wszyscy umieramy.Syr 25, 25: Nie dawaj ujścia wodzie ani swobody przewrotnej żonie.Syr 25, 26: Jeżeli nie trzyma się rąk twoich, odsuń ją od siebie.Syr 26, 1: Szczęśliwy mąż, który ma dobrą żonę, liczba dni jego będzie podwojona.Syr 26, 2: Dzielna żona radować będzie męża, który osiągnie pełnię lat w pokoju.Syr 26, 3: Dobra żona - to dobra część dziedzictwa, przypadnie w udziale tym, którzy się boją Pana;Syr 26, 4: wtedy to serce bogatego czy ubogiego będzie zadowolone, a twarz jego pogodna w każdym czasie.Syr 26, 5: Serce moje ma się na baczności przed trzema rzeczami, a czwartej się obawiam: oszczerstwa w mieście, zbiegowiska pospólstwa i kłamliwych doniesień; te rzeczy są przykrzejsze od śmierci.Syr 26, 6: Bólem w sercu i smutkiem jest kobieta zazdrosna o kobietę, co biczem języka wszystkich dosięga.Syr 26, 7: Jarzmo dla wołów źle dopasowane - to żona niegodziwa; kto ją sobie bierze, jakby uchwycił garścią skorpiona.Syr 26, 8: Wielkie zło - kobieta pijaczka, i nie ukryje ona swej hańby.Syr 26, 9: Bezwstyd kobiety po niespokojnych ruchach oczu i po spojrzeniach można poznać.Syr 26, 10: Nad córką zuchwałą wzmocn
boze ja nie mam kurwa po co ja uz kurwa zycj paieorlde
ludzie się budzą w polsce
policja wyjaśniona
3 rzesza amerykańska
>poniedzialek>i znowu martwo az do 16...
mój najlepszy przyjaciel w tibia kazał mi się odpieprzyć po nieszkodliwym dowcipie. pierdolony Brytyjczyk, który nie rozumie żartów
skyrim sprzedał się w ilu kopiach, 17? 20 milionach? a to tylko potwierdza słynne twierdzenie że liczy się jakość a nie ilość
>>204646028co? nie czaje tego postu, skurim to nic specialnego
ubieram plecak i lecę po tytoń i gilzy
w ilu kopiach sprzedał się wiesiek
>>204646083strasznie dużo jak na jedną z najgorszych gier które kiedykolwiek powstały
nie odpowiedziałeś
prawda ha tfu na mnie ha tfu
>>204646066po co palisz?https://www.youtube.com/watch?v=u6qQfkADe3s
bo moją to kręci
>sprawdzę kasety swojej matki na discogs>a co jeśli mógłbym sprzedać te kasety?>warto 2 zł>sprawdzę popularną polską muzykę z tego samego okresu>,,,,,,,,,Very Good"""""""" jakość, nie ma okładki, 250 zł + 100 zł wysyłkanrzm
>sprawdzę kasety jego matki na discogs>a co jeśli mógłbym kupić jej kasety?>warto 20 zł>sprawdzę niepopularną polską muzykę z tego samego okresu>20 zł + 100 zł wysyłka
Kraje bałtyckie, Polska i Ukraina są w Europie przeszkodą na drodze ku równowadze kontynentalnej i pokojowemu współistnieniu Wschodu z Zachodem
wstałemna śniadanie szklanka soku pomidorowegoa teraz leniuch
>>204646723ojebalbym pomidorka ale tylko puszka z cherry tomatoes here, co produktywnego dzis zrobisz?
>>204646540>>204646457ehh
polacy bardzo uwielbiają sok pomidorowy. w kanadzie jest sok pomidorowy w każdym sklepie spożywczym ale nie jest tak popularny jak w polsce żbsz.
>>204646753co?
ehhh anoni kasety ktore bym chcial albo kosztuja ponad £200+ albo ich niema nawet...
skąd u cweli halucynacje że istnieją jacyś "ci dobrzy"? z dekad oglądania filmów czy z głupoty?
Z wiekiem coraz mniej oczekuję od życia, a mimo to i tak koniec końców jest gorzej niż się spodziewałem
>>204646749pierdzę sobie
>>204646795słusznie, lepiej sobie pomidorka w całości do czegoś dodać niż sok z niego brać
>>204646869Mateusz 25:31-46
>>204646877życie to gówno a potem zdychaszjedyne co można oczekiwać to oczekiwać od siebie samego, życie ciebie zawsze będzie miało w dupie
>>204646972>wysrywy piaskowych żyd nomadów co tną sobie kutasyprzeklej bo nie będę szukał tego gówna
Mateusz 13:24-29
Pregabalina i paxtin na śniadanie
Kiedyś jeszcze jak telewizor działał to jak piłem rano to oglądałem serial stawka większa niż życie i słuchałem radia. Bo dźwięku nie było w tv. Lubialem tak spędzać ranek. Hans Kloss uciekający przed szwabami w rytmie disco polo z Vox fm
>>204645097elo robalu
Wyrzućcie tego lenia na zewnątrz, w ciemności. Tam będzie rozpacz i lament.
>>204647029No elo żulu>>204647041No elo
didipiję sobie kawkę i jem serniczek na śniadankomiłego hatsunedziałku wszystkim
dlaczego żydowski system wszędzie gdzie został wprowadzony w 100% wypadków prowadzi do zapaści demograficznej?
nie rozumiesz w spidermanie byli ci dobrzy co walczyli ze złem więc IRL też tak jest, tylko yyyy oni są eeee ukryci i eeeee ale są goju
>>204647098serniczek na sniadanie? degeneracie ty
>>204646859no spójrz na to.ciekawe
>ci dobrzy istniejąIronman 2, 14:88
>>204647184>ludzie chcą w sensie przycisk dla beki kliknęli i większość zapomniała albo czekają na niższą cenę/więcej kasy swojej i strona może podbijać ten numer czy to na prawdę tak ciężko zrozumieć
>>204646886Halo?! Anty-ZdunCord. Wstajemy, wstajemy
>>204647184krążą ploty ze ta kasetka jest przekleta
tak, najlepsze źródło mądrości życiowych to banda pojebów co tnie sobie i dzieciom kutasy, skąd wiedziałeś?
>>204647262w rzeczywistości chyba ty nie rozumieszta kaseta kosztuje 10000 zł z powodu jakiegoś mema z internetu
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
>>204647305no, dalej się sprawdza to co napisałem
>>204646723siema zdun
>kluczowy aspekt przesłania to by ciąć dzieciom kutasycałość do śmietnika, proste jak
>>204647271w każdym razie tylko 2 zostały znalezione, ci ,,10" ludzi nie ma jednego
>>204647305nie mema tylko ta kasetka jest przekleta, wpisz sobie w google memphis rap sigilsbylbym wstanie wyjebac na nia 1k cebul bo i tak kiedys pojdzie cena w gore
>>204647098didina zdrowie
>>204647311nadal sądzę że więcej niż 100 ludzi to chce
dziś nie uczyłem się polskiego. tylko postował w tej nitce a w lgbtpl. jutro muszę poczytać
>>204647345nie wiem niezbyt mnie interesuje ilu ludzi interesuje kaseta
>>204647398>lgbtplwstydmialem napisac ze po co uczysz sie polskiego ale ja ucze sie japonskiego wiec w sumie nie moge sie przypruc
>nie ma dobra i zła. Jest tylko władza i potęga i ludzie zbyt słabi by jej użyćdosłownie Lord Voldemort
>>204646972>schizo bełkot>>204647003>schizo bełkot
>>204647179chcicia mnie naszła jak byłem w piekarni i wziąłem kawałek>>204647341dziękuję ^^
>>204647398>lgbtto jest na >>>/lgbt/ ?
>>204647459haha raz na jakis czas mozna hehe :) smacznego serniczka! ja poracze sie jabuszkiem, kupilem najdrozsze z lidla ale chyba niefart mialem bo pachna magazynem...
>>204647483to serwer w discordzie
istnieją "dobre" jednostki, i to jest tylenie ma żadnych "dobrych" grup, ruchów, coś takiego nie istnieje na skalę większą niż 4-5 osób
>>204647500zostań tam lepiej i więcej tutaj nie postuj
jest cos jak /polska/ tylko troszke lepsza i szybsza? najlepiej bez polityczki
>>204647500zabij się
>>204647518nie mów tak
po co /polska/ jest dla mnie niemiłanie rozumiem
>>204647520wykop
>>204647492dziękuję ślicznietobie również życzę smacznego jabłuszka :>
"dobrzy" ludzie w żaden sposób się nie skalują, skalują się tylko interesy
bonus rpk ma taki album 'dobry czlowiek'
>>204647520>najlepiej bez polityczki i lepszaale czytaj uważnie
>>204647601>>204647570
Teraz tylko trzeba przeżyć tydzień zapierfolu w kołchozie żeby móc w weekend znowu marnować sobie życieNie wiem ile tak dłużej wytrzymam, krąg spierdolenia sie zamyka
>>204647649>nie umiesz za granice wyjechac? american dream wiesz ocb hehe
eh stolec jeszcze jaśniejszy niż wczoraj, jeszcze kilka dni i zaraz będzie biały
>>204646795to prawda że w kanadzie można zabijać dzieci w 9 miesiącu ciąży? na miejscu trumpa rzuciłbym na to zbrodnicze państwo cały arsenał nuklearny
>>204647558nie lubimy discorda
>>204647003>>204646972ani jedno ani drugie się nie dzieje i nigdy nie nastąpi, to jest kołp i walenie konia do wizji "ooo coś kiedyś, jakoś, magicznie, będzie rozliczone bo yyyyy bo eeeee bo fajnie by było"żałosne gówno, bajeczki dla naiwnych dzieci i niedojebanych mózgowo
leżę w łóżeczku chciałbym sie seksualistycznie przytulać z Nagatoro teraz
a propos niedojebanych mózgowo
>>204647739chłop robotny, orze pole od ranaanon znaczy pracuś
>>204647739miałem kumpla który po ciężkim dniu w polu siadał przed kompem i odpalał farming simulator lub eurotracka
u mnie brak chęci na cokolwiek ambitnego
>>204647782zwal se konia
>>204647782zacznij brać witaminę D
>zjedz pomarancze>szczaj kwasemdzieki nerki
>wal konia>strzelaj chmurkami w płyniedzięki Pan Jezus
>>204647697tak
Samozwańcze elity pławią się w luksusach na koszt społeczeństwSytuacja w Polsce jak przed francuską rewolucją
katozjeby być jak>"a gówno rozliczone zostanie podczas wysrywania z dupy"> - pojeb co tnie kutasy dzieciom, dawno temu>NA SPIDERMANA ALE TO PRAWDZIWE
tylko allah
jak ktoś patrzy na jakikolwiek moment w historii świata lub czasy obecne i dochodzi do wniosku że coś kiedykolwiek jest rozliczane to jest ułomkiem
>>204647910>> - pojeb co tnie kutasy dzieciom, dawno temuźródło?
już obejrzaliście ,,pewnego razu na krajowej jedynce"? w tym filmie polka jedzie z jej ojcem do czech żeby dostać aborcję
>>204647920zabij się
aspiruję do potrzeby samorealizacji i transcendencji, skupieniu się na zgłębianiu wiedzy na interesujące tematy i bycia oświeconym i pewnym co do natury wszechświata, a tymaczasem nie zapewniłem sobie jeszcze podstawowych potrzeb typu potrafienie utrzymaniu się samemu i zapracowaniu na jedzenie, wode i dostęp do ciepła, nie mówiąc już o dostępie do seksuale podejmę kiedyś trud zmiany tegoale ta piramida Maslowa to chyba cope
oplaca sie miec schizophrenie dla renty?
>>204647956ciekawostka: w czechach te aborcje robią najbardziej polscy lekarze i cała obsługa też jest po polsku, to tak dobry biznes
>>204647995lustra spytaj
>>204647920żyj
30 lat już samemu chłop, nigdy za rękę nawet, przydałoby się w końcu jakąś pannę poznać ehh
kolejny dzien rozpoczyna sie i zataczatakie koło spierdoleniaurodzony by być spierdolonym>łibusy potwierdza
to już chyba koniec dla mnieczęsto odnajduję się w stanie psychicznym, w którym dosłownie nie potrafię funkcjonować poznawczo. nie umiem myśleć, nie umiem pisać na komputerze, nie rozumiem tekstu, mam problemy ze zrozumieniem i retencją nowych informacji, nie umiem tak pracować. gdy ktoś coś do mnie mówi jestem na kompletnym autopilocie i nawet nie kontroluję tego co mówię, po prostu coś mówię i nie wiem jakie słowa z tego wyjdą. nie potrafię wtedy udawać ani naśladować mowy ciała, cały czas jestem oderwany i spanikowany, otępiały i bez emocji. boje sie o siebie przez tę dysfunkcję, ten stan przychodzi znikąd, ale ostatnimi tygodniami zdarza się coraz częściej. cały czas się boję, że za moment przestanę funkcjonować i będę nieobecny
>>204648236mozesz biegac? jesc? walic konia? wiec w czym problem
>>204648236coś podobnego?
śniło mi sie że wyszedłem ze szkoły i musiałem sie dostać na stacje kolejową, podwiózł mnie taki pozytywny psychol co mówił o korzystaniu z życia i walkach na mieście, szybko jechał i zrobił wypadek z dachowaniem życie mignęło mi przed oczami ale przeżyłem i pojechaliśmy dalej
kiedyś na odwyku w krakowie ratowniczka medyczna i ktoś tam jeszcze nie pamiętam jaką miała jeszcze funkcję się wkurwiła mocno ze ktoś zostawił batona w kiblu i nie posprzątał po sobie i nas opierdoliła wszystkich za to, a później ja napisałem karteczkę ze idę do domu, spakowałem się przerzuciłem dobytek swój tj rzeczy swoje przez ogrodzenie i uciekłem, wracając na gapę 300km do siebie zamknięty w kiblu w pociągu. jakiejś ukraince się srać chciało i wezwała personel pociągu żeby jej kibel (ze mną w srodku) otworzyli, ale nic nie zrobili i bezpiecznie i szczesliwie wróciłem do swojej piwnicy. koniec. z kilku pociągów mnie wyjebali i nie miałem telefonu ani pieniędzy ani prowiantu, więc trochę przyfarcilem
JA PIERDOLE CZEMU NIE ODEZWALI SIE Z ZADNEJ ROBOTY DO KTOREJ ZAAPLIKOWALEMja juz nie moge powoliprobuje dostać jakąkolwiek prace i nic z tego nie wychodzi
takie zycie nie ma sensu jakie ja prowadze bez znajomych, bez kobiet, bez stalej satysfakcjonujacej pracykiedys byłem silniejszy psychicznie i wytrzymywałem te braki, ale już nie potrafię
>>204648362ttbtnie da sie znaleźć pracy jako junior java developer w AD 2024
>>204647649
>>204648404anon nawet jako kasjera nie chcą mnie wziacco ja takiego zrobilem ze sie nie nadaje
kto mi odda te dziesiątki zmarnowanych godzin na oglądanie pierdolonego sojarza?zmarnowałem uwieńczenie najlepszych lat życia na oglądanie po nocach piskliwego darcia się o tematy o które szczerze nie daję jebania, udawanie że bawią mnie sojarskie dowcipy i słabe aktorstwożądam tych godzin życia z powrotem do kurwy nędzy
wypierdalac do pracy a nie plaku plaku na /polska/ zjeby xD
>>204648487nie wiem anonteż próbuję rozgryźć dlaczego nie dostaję żadnych odpowiedzi
>>204648362mam 8 lat expa w mojej dziedzinie i też mnie nie chcą nigdzie
>>204648546asiarz czy to ty?
suka zdjęcie w rolce na fb wrzuciła ale nie klikam bo ja dobrze wiem, że wyświetli jej się kto kliknął w rolkęnie ze mną te numery
Polacy i Ukraińcy nie potrafią komunikować swoich wzajemnych potrzeb oraz oczekiwań w stosunku do drugiej strony
>>204648583ej od cweli to mnie nie wyzywaj
>a izajajasz rzekł do amonitów>i nie wysrywaj gówna swego, gdyż gówno wysrane zostanie przez dupę amen:O
>>204648487brat nie mogł znaleźć w powiatowym, w wojewódzkim go biorą na każdą ochronęgf brata, siorka, koleżanka siorki składają po dziesiątki cv i mają problem żeby je przyjęli, czasami miesiącami, a mieszkają w wojewódzkimchociaż siorka to najpierw sie musi namyślić czy sie do tego nadaje i czy sie odnajdzie w takiej robocie xD nie wiem czy cokolwiek wysyła także to chyba powszechna sytuacja przynajmniej dla bab, więc jak na moje to jesteś babą albo mieszkasz w za małym mieście
@perfumiarzehttps://files.catbox.moe/es9jes.webm
>wszystko będzie rozliczone xD>ale dopiero po tym jak zdechniesz xD tots legit kurwo xDchwalcie słowo pańskie bo prawda to najczystsza
kawki
co kupujecie gf na święta?
>>204648658uważaj na lekcji schowaj ten telefon
>>204648658czas nie istnieje
mam nadzieje że kiedyś mnie będzie stać na 20 metrową kawalerke na zadupiu i 2k socjaluto jest jedyne co mnie trzyma przy życiu
>>204648697nic nie istnieje, gorgiasz o tym pisał
pogadalem sobie troche z copilotem
wyobraź sobie być tak głupim by spojrzeć na świat i stwierdzić że gdzieś tam jest jakaś grupa "tych dobrych" która coś robi xD
>>204648718Platon wyjaśnił Gorgiasza w dialogu Gorgiasz
>>204648731to że czas nie istnieje to też czcza retoryka bo stan faktyczny jest inny, znaczy doświadczamy czasu
>>204648697nie istnienie nie istnieje
>>204648751problem indukcji
>>204648768yep, przez niego zostaje tylko pozostać przy codziennym doświadczeniu i nie teoretyzować
smoła krew i ropa w płucach, niedługo koniec
cicha 20-metrowa klitka i 2k pasywnego przychodute marzenia to jedyne co mnie trzyma przy życiuzwyzywajcie mnie od najgorszych
o wstał już xDhttps://minilauta.org/int/408/nowy jak 4chan padnie zapamiętać se
o już działa szambo
zima zimna, metraż na chacie niedorzeczny, tarcze zawieszone. Żegnajcie oszczędności.
przysięga hipokratesa w polszy być jak>Przedewszystkim wsysać hajs i mieć wyjebane na życie i zdrowię pacjentów bo to tylko przedmioty na których zarabiamyPrzeciętny mechanik ma więcej honoru i szacunku.
wstaje ja, wstaje i forszan
>>204648867prawda
>>204648867to jest fakt. I lepiej nie lecz się u baby, bo ona zawsze uciśnona, zmęczona, niedoceniona xD I wgl ważniejsze rzeczy się w jej życiu dzieją, a ty jej tam o jakimś raku pleciesz, eh.czasem da się trafić na lekarza-mechanika, ale to prawie zawsze chłop. Na ekstremalnych grzybów też uważaj
spiraciłbym jakiś podręcznik typu komputerowanie i sie pouczył z nudów
>>204649003ale po co skoro są setki tutoriali na żydrurze?
>>204649015oni mówią podstawy które już znasz a właściwy temat jest w kursie za paywallem
https://video.twimg.com/ext_tw_video/1858188059348480000/pu/vid/avc1/640x368/x7swBpzY0MvYDykn.mp4?tag=12pif paf kurwa
>>204649047>>204649003opinie o https://minilauta.org/int/408 ?
>>204649047nie zawsze tak jestczasem trafi sie jakaś dobra dusza która wszystko wyjaśni od ogółu do szczegółu
chujaplikuje do amaznona
chyba się rozchoruję
>>>/fiński/862dygłem
>>204649003ja pamiętam że jest jakiś wirtualny, za darmo, kurs pytona na zasadzie robienia eksperymentów w środowisku graficznym. Chesz to mogę poszukać
>>204648785>>204648751spiderman o tym pisał
I'll be flying to Poland for 5 days soon. What is there to see in Warsaw and in Gdansk besides the old town? Some trendy insider neighbourhoods? New developments?
femcelki być jak:>ale ick jakiś 5/10 do mnie zagadał ratunku pomocy piekło kobiet
>>204649392>warsawentire town is gaybars and lgbt fests so if you're into that kind of thing you'll be spoiled there
>>204649392You can go to a the death camp and see what your people did to us assshole
>>204642663nieironicznie chcę być taki jak ty
>>204649392you bombed out the old town, what are you talking about? lmao
>>204649392at this time of the year warsaw looks especially shit
>>204648362ile zaaplikowałeś?
czy są tu dobrzy ludzie
>>204649392Got to krakow we can meet up.Warsaw is shit, Gdańsk is ok.
>>204649622nagaciarz
>>204649651XDDDD
co robicie aby umacniać swojego ducha
"Biden odpowiedział w języku, który Putin rozumie". Teraz JE Włodzimierz Putin odpowie w języku, który JE Józio Biden by zrozumiał, gdyby jeszcze cokolwiek rozumiał. A potem p.Donald Trump odpowie...Jedno jest pewne: w Rosji wyraźnie wzrośnie liczba ochotników do wojska.
Nie wiem jakim trzeba być cwelem i pedałem żeby dobrowolnie pójść do wojska umierać za ukrainę i jankeskie interesy XD.
ciekawe czy byś wypowiedział takie słowa do grona żołnierzy
>>204649831A po co miałbym rozmawiać z półmózgamivktórzy zapisali się na śmierć za marne 6000zł wypłaty?
rozumiem
>>204649511yeah but you restored part of it, idkits a city of 1.5 mln, there must be more stuff to do than the usual tourist trap route
Ukraina przestanie istnieć, a wy będziecie pracować na ich zasiłki i wsparcie
mówisz to jako prorok jako ostrzeżenie czy jak rozumieć twojego posta
znowu wsadzę penis w gumową zabawkę
może tego nie rób
>>204650103zapeklujcie lalkę z założoną kamerką, a potem odtwórzcie nagraniezobaczycie jak wasze obrzydliwe chłopskie mordy dyszą peklujac lalę, a potem zadajcie sobie pytanie - która istota ludzka chciałaby przez to przechodzić?
>>204649622jestem moralnie szarą postacią
>>204650127baza baza baza bazaaaaaasłowa prawdy zostały ponownie wypowiedziane
normalni ludzie nie gadają o seksie
>>204649986Go to polish Vodka museum, you need to reserve a ticket.
>>204650194może w tym polskim ciemnogrodzie. W wyzwolonym zachodzie seks nie jest tematem tabu
na zachodzie nie ma normalnych ludzi
>>204650241w wyzwolonym zachodzie nie ma seksu, ale gadania rzeczywiście jest dużo
>>204649986Commies made sure jackshit was restored, actually. It's peak soulless shit plus some cheap, chink-tier commercial areas
>>204649273e to takie pierdu pierdu, zna sie podstawy ale co dalej? nie wiem jaki rozsądny projekt można robić co by sie przydało w normalnej pracy. jest poradnik na cały e-commerce w django albo flasku ale to za dużo roboty, jest poradnik do baz danych ale nie widze gdzie by to można zaimplementować
>>204650342Trochę szacunku do bochaterów, bez PZPR nie było by Polski.
opinie o wulgaryzmach
każdy szuka pracownika z kilkuletnim doświadczeniem, ale nikt nie oferuje zdobycia tego doświadczeniajaj uz nei mgoej a juz nie daj erady...
>>204650395Bohater pisze się przez samo ha.
>>204650411skierowane w stronę kurew pizd głupich jebanych animek pierdolonych z obsraną dupą brzydkich ciot pedałów jak najbardziej uzasadnione i konieczne
>>204650411wulgaryzmy niszczą swojego użytkownika
>>204650415są tryliardy prac które nie wymagają tzefał
>>204650496ale te prace nie dają możliwości rozwoju i zaburzą mój work-life balance (czyt. nie ma możliwości pracy zdalnej)
>>204650496ale on ma akbicje XD dlatego większość ludzi w pośredniaku to baby po studiach które nie chcą robić roboty typu ekspedientka. On jest jak taka baba
>>204650392resztę sam sie douczasz z dokumentacji
>>204650544 mamy poniedziałkowe popołudnie co znaczyże we wszystkich łagrach, gułagach, końchozach, PGRach, januszeksach, fabrykach gówna, sortowniach śmieci i wszelkich zakładach o charakterze produkcji taśmowej padło już standardowe zapytanie:JAK TAM MŁODY HEHE?! BYŁO COŚ W WEEKEND:>tentego>dupcone>wiercone>dziergane>dziurkane>ruchane>dmuchane>bzykane>pukane>orane>sekszone>lizane>dymane>grzmocone>ciupciane>jebane>kłute>pompowane>deptane>kiszone>kryte>peklowane>kutaszone>nitowane>strzelane z haclufy>zapinane>szpachlowane>klinowane>ptaszkowane>spuszczane z kija>pasowane>pokładane>rżnięte>marcowane>prute>drylowane>zapylane>młócone>kopconemichałku a coś ty taki cichy? nic nie było?to może tej swojej pannicy zrobiłeś przynajmniej:>patelnie>zwiedzanie kuciapy>tarmoszenie nietoperza>zwiedzanie wzgórza>czochranie bobra>garbowanie lisa>podlewanie grzędy>nawadnianie pola>wyciskanie cytrynki>tulenie pieroga>francuskie tornado>drażnienie małża>łotoszenie żubraNAWET TO NIEEE?! A MOŻE TY JE JAKI CIEPŁY?! MANIUŚ! MŁODY ZNOWU W TEN WEEKEND CIPY NIE POWĄCHAŁTEJ MOŻE ON JE JAKI CIEPŁY
>>204650544nigdy nie będzie kobietą. ani animką
pracowalam w rusznyh kolchozah i nigdy nie slyszalam takich pytan
>>204650672czyli nie pracowałeś
>>204650636>nitowanenajak
>w kołchozach siedzą grzesznicynie mówcie tak
>>204649804nie za jankeskie tylko za interesy światowej rewolucji LGBT wojna w ukrainie jest o to żeby LGBT dominowało na całym świecie
czy lgbt jest z nami w pokoju
>*wchodzi do nitki*
Twórcy popularnego anime Girls und Panzer obrazili i poniżyli Polskę i Polaków.
Is dating still that bad in Poland even after all that happened?I thought that Poland would be different. With all the millions of Ukrainian women entering. And all the millions of Polish men abroad working. Has nothing changed? Has it gotten harder to get a gf?https://blackpillpolska.wordpress.com/2023/09/05/mialy-ratowac-nasza-demografie-i-rynek-pracy-ukrainki-olaly-polske/
>>204649986>mlndobra kończ larpować jebany pajacu
adolf hitler obraził polaków
Polaków nie jest łatwo znieważyć
to koniec
to początek
>>204650556jak w dzikim zachodzie
>>204651046*na
dorośli ludzie nie oglądają bajek
>>204650962actually I got my first gf recentlyit’s a shame she broke up with me after one month tho
>>204651046uoh dziewczynka
>>204651079hej asiarz
Tak, święty Paweł pisze o porzuceniu spraw dziecięcych. W 1 Liście do Koryntian 13:11 mówi, że "gdy byłem dzieckiem, mówiłem jak dziecko, czułem jak dziecko, myślałem jak dziecko; ale gdy stałem się mężczyzną, porzuciłem to, co dziecięce". To odnosi się do duchowego dorastania i dojrzałości w wierze.
zniszcze tranime
>>204651113co za pajac
>>204651146jak się ma do Mt 18, 3
>zarcie hotdoga z zabki rano przed robotao tak robię i jeszcze po robocie
>>204651181ale dość o tobie
schowało mi posta właśnie
lidl chce wybudować magazyn w miejscu gdzie matka boża objawiła się polakom w 19 wieku i obiecała zwrócić niepodległość
>>204651099nie on, lmao
>>204651216>>204651216>>204651216>>204651216>>204651216
>>204651207pajac to ty
>>204651190czekałem 15 minut żeby to zapostować i jeszcze zapomniałem dać anononowi (Ty)sa, to koniec
zróbcie normalną
>>2046496015reszta to jakies specjalistyczne roboty do których nie mam nawet podjazdu
>>204649392dont come, you will be killed for being german