edycja NEETowania zdalnego
sex
to chyba koniec bo mnie zaczyna bolec zomb
kkkurwa ale zzzzimno
>>204742569ty nie rozumiesz to był tylko taki chwyt na kampanię wyborczą
>>204742569
>>204742605rozumiem>>204742609idzie cwel rudy
>>204742516wyjawili prawdziwe imię rizzlera
śnieg spadł i utrzymał się na ziemi zima się zaczęła
>>204742516to dzieckono i musze zwalić
>>204742585znajdź se chłopa co cie ogrzeje
opinie?
>>204742569>>204742609
>>204742677znalazłem właśnie nazywa się kuchenka gazowano i już jest ciepło
https://vocaroo.com/11bCBPPGa2Hf
>>204742681Sex... Curvă...
>>204742687
boze ja jestem taki kruwa gluie pnriwe szczesliwy
>>204742764zostawcie go!
świadek do paszportu zapytał mnie dokąd pojadęodpowiedziałem że polecę do polskizapytał czy znam kogoś stąda odrzekł ,,yes, of course"dlatego że znam każdego z /polski/
najwieksze braki w takich zawodach jak >lekarz>slusarz/spawacz>magazynier>pielęgniarkano kurwa sebiksy i oskarki nie interesują sie ani obróbką metali ani bebechami pacjentówto jest juz koniec
>>204742663tak takmałe niemcy aka czechy by tak zrobiły
>>204742802Polacy mają problem z odnalezieniem się w „nowym świecie”, bądź ostrożny
kołp femek z body count 3+ być jak:>case study: scenarzystka Seksu W Wielkim Mieście>marnuje młodość na kurwieniu się zamiast znalezieniu stałego partnera>typowo dla body count 3+ nie jest w stanie utrzymać żadnego związku na dłużej niż parę lat>starzeje się i nikt już nawet kijem nie dotknie jej wysuszonej zagrzybiałej cipy>zamiast się zreflektować to zaczyna pisać scenariusze gdzie w swoim fanfic wychwala kurwienie się>akshully kurwienie się to protip, mondry ruch>mijają lata w samotności i nawet stado kotów i fanfic który pisze jej nie pomagają>pisze list samobójczy pisząc że zmarnowała swoje życie, samotność ją wykańcza i że jednak kurwienie się to nie jest protip, stały związek to protip>sznur i kostnicaczat co o tym myślicie?
(nie mogę mówić, mewuję)
>>204742802tylko w zimę nie leć
zamierzam strzepać se kite
>średni wiek utraty dziewictwa to 14-16kto je wszystkie rozdziewicza?
>średni wiek utraty prawictwa to 18-19
>>204742839Sex.
>>204742810potencjalnych lekarze pukaja na granice polskie-bialoruskie puscie ich
>>204742906klasowy oskarek zbiera żniwa w postaci dziewictwa taki anon np ja zbiera całe życie bliznynie idzie zaufac nikomu nawet rodzinie
>>204742516o nauko>>204742644gdyby ta postać była animką a nie vtumorem jebanym to by była spoko
kurwiszcza być jak:>body count 3+ to jeszcze mało, ja jeszcze mam czas znaleźć partneraincele być jak:>28 lat to jeszcze młody, ja jeszcze mam czas odspierdolić swoje życie
dlaczego biologia i hormony pchają 14-16 latki na kutasy? czy biologia nie wie że to złe?dlaczego biologia jest taką pedofilką?
czy ten facet na butelce byl prawdziwy czlowiek? kasjerka mowija ze byl jakis aktor czy co ale moze robila ze mnie zart nie wiem
dlaczego w każdym środowisku gdzie to kobiety mają przewagę władzy nad facetami w środowisku są mocne monogamie? władza kobiet nie wie że to nie-progresywne i ciemnogród?i dlaczego faceci są tacy progresywni? tam gdzie to faceci mają przewagę władzy panuje poligamia - to jest dopiero woke i feminizm
>>204743177nie, to po prostu jakiś góral narysowany
>prawiczkiem?
>>204743183przykład albo wypierdalaj
feminizm jest silniejszy tam gdzie władzę mają faceci, bo kobiety jak mają władzę to są anty-progresywnym ciemnogrodem
>>204742162To podobno tak jak z zabijaniem, po drugim razie już przychodzi łatwo.
>>204743210jasne dzieki, nie wiem skad kanadyjska by go znala musialo byc zart
>>204743213
>>204743183>dlaczego w każdym środowisku gdzie to kobiety mają przewagę władzy nad facetamiJakie to środowisko?
>>204743218no nie mów że słyszysz o tym po raz pierwszychociaż lewaki nie czytają nic na temat lewactwa i wszystko jest dla nich kurwa zaskoczeniempoczytaj o relacjach seksualnych na kampusach uniwerków gdzie jest mało kobiet vs mało mężczyznmało kobiet = kobiety mają większa władzę = wybierają monogamięmało facetów = faceci mają większą władzę = poligamia, jak chcesz kutasa panienko to ustaw się w kolejkęlewica kwiczy nad tym od lat, a dla ciebie to news?
jakby lewaki cokolwiek czytały a nie tylko ślepo kurwa kierowali się małpimi emocjami to nie byli by lewakami
>>204743294>znajdźcie sobie moje argumenty za mnieaha
>>204743251dałbym Mucki rzepak korektę
>kobiety dyktują warunki = monogamia>faceci dyktują warunki = poligamiato od lat wywołuje kwik dupy lewicy, że kobiety są nadal zahukane i są ofiarami uwewnętrznionego nie-kurwienia się i trzeba wymazać naturalną preferencję kobiet do monogamii bo to syf i smrut i ick jak można się nie kurwić
>>204743373za co? jest miłą dziewczynką
>trwa wojna na ukrainieźródło????? nie podajesz????
Po lewej stronie wykresu dzwonowatego są prawaki na srodku sojboje/lewaki/tałatajstwoa po prawej?
>>204743294jaki ty głupi jesteś to wstyd
wyobraź sobie jako femka uważać że faceci preferują monogamię nad haremyśmiechu warte
>>204742720supcio momoi main
>konfederaczyk?!
>>204743424za samo kufufu należy się zapłodnienie w pozycji godowego przycisku
rucham ci matkęźródło? to wiedza powszechna
>>204743443powiedz to lewackim pscyhologom którzy od lat siedzą nad tym "problemem"
yuzu wydaje najlepsze dźwięki
>>204743458ej ale czemu oni tak nazwali partięprzecież w polsce konfederacja się kojarzy tylko z konfederacją targowicką to miało być takie edgy?
>naturalną preferencję kobiet do monogamiiXDDD
jestem... atomowy...
>>204743457momoria
ale baby naturalne preferują bycie w haremie osmana-chujmana niż mienie na własność ananiaszaten tego
>>204743519zrobimy diamenty z ich dup
wrzucam mp4 w celach testowych
kobiety chcą monogamii ale tylko z czadem, czyli z facetem, bo dla kobiet nie-czady to nawet nie ludzie
Louis Ferdinand-Céline to blackpill dla blackpilla
>>204743539yyy nie słodziaku nie jest tak pokaż mi badania
poligamia nie polega na tym że kobieta ma wielu mężów tylko jej mąż ma wiele bocznych kurew
>>204743539preferują mieć czada na własność, ale to nie od nich zależy lmao bo co niby zrobi?woli być suką w haremie czada niż nicmonogamia z czadem > bycie dziwką w haremie czada > jebanie psa > masturbacja > gówno > śmierć > dotknięcie nie czada (ick)
>>204743576tu wystarczy dotknąć trawylokalny watażka zbiera żniwolokalny anon zbiera butelki z moczem
jak wygląda granie w niebieskie archiwum, epickie anime rpg? muszę codziennie się logować aby zdobywać jakieś autyzm punkty, albo czekać na jakieś sezonowe eventy aby zdobyć więcej autyzm punktów?jak wyglądają pej-to-łiny?pytam bo chcę powąchać cizię mob-chana
>>204743623otwierasz codziennie booru i grindujeszdużo grindu jest
>czad>kobieta coś tam wolitylko beciaki dają jebanie o jakieś preferencje kobietalbo femka tańczy jak czad jej zagra czyli wypina się w haremie albo niech wypierdala bo ma 400 innych w kolejcetylko beciaki dają jebanie o preferencje kobiet
>>204743623możesz przejść większość kontentu bez przekraczania lvl50
>>204743623>granieto nawet gra nie jest tylko klikasz jpg na planszy i czytasz sceny jak w VNce
>>204743623chujowy atuobattler. nie graj
nienawidze vn-ek
kobieta nigdy nigdzie nie będzie miała monogamii z czadem, co najwyżej może być jedną z jego wielu sukco nie zmienia faktu, że gdyby mogła, to chciała by czada tylko dla siebie
>forum obrazkowe>nie można wrzucać obrazków
>>204743647czyli rozumiem że fabularne rzeczy typu kissu-kissu nie wymagają jakiegoś debilnego min-maksowania?>>204743661chyba zaczynam rozumieć, dziękuję>>204743667jakby mi na walkach chodziło to bym grał w call of doodoo
>>204743703nie ma tego problemu z 4chan xt
jedyny moment jak kobieta może mieć czada na własność to jak jest mało kobiet i czad nie ma kolejki setek dziwek na swojego kutasa, a to kobieta stawia warunkii zawsze wybierają monogamię z czadem
>>204743717dlc do 4chana pozwala wrzucać zdjęcia 24MB?
wy jesteście zjebani
>>204743729nie ale z automatu przerzuci do jpg więc nie trzeba się bawić samemu w konwersje
>>204743707wszystkie historyjki konkretnych dziewczynek wymagają tylko kilku prezentów lub kliknięć zakładając że je maszjest dużo zeszłych eventów które nie będą miały re-runów, są dostępne na zawsze i możesz prawie wszystkie przejść bez wymaksowanych dziewczyneka żeby przejść główne lore potrzebujesz pewnego poziomu ale nie jest on aż tak wysoki
>>204743784I WISH WE COULD TURN BACK TIMETO THE GOOD OLD DAYS
co gdyby oddać anonów do gazu
jak czad zdradza femkę to femka się nawet nie wkurza nawet jakby jebał jej siostry i matke, sama następna się wypnie bo to takie hot że czad jest asertywny, bierze co chce i dominujete wszystkie przypadki gdzie femka zabiła chłopa bo ją zdradził to był beciak i femka nie mogła zdzierżyć tego że nie dość że jest z jakimś ha tfu beciakowym śmieciem to ten jeszcze podludź miał czelność ją zdradzić
>rap piosenka>cośtam cośtam rucham twoją dziewczynę heheconajmniej dziwnezumerzy takie coś lubią?
>>204743801Horrible evil thing to say, those are Polish children. My heart goes out to those Polish children.
>>204743818lubia prawde
>czad zdradza femkę>femka: g-gorące...>beciak zdradza femke>femka: *zapierdala go nożem*
ostateczne rozwiązanie kwestii anońskiej
>>204743781rozumiem, czyli np tutaj, jeśli chciałbym mieć tsurugi w jednoosobowym haremie to oprócz gaczy mogę jeszcze ją do jutra zdobyć?albo zagrać tą "Joint Firing Drill" minigierkę?
anony czyli śmiecie ludzkie
femka sama zaprosi koleżanki na wielokąty z czadem
>>204743623jak tryhardujesz masz może 5 pulli więcej co miesiąc, za mało żeby było warto jak interesuje cie głównie zbieranie archiwek. jest p2w friendly szczególnie na początku sie dostaje dużo waluty z samej fabularnej vn-ki albo guide missions pierdoletówdaily łatwe, 5 minut klikania w menu, jak przejdzie sie misje to można je farmić automatycznie. autyzm punkty w eventach sie liczą jak chcesz kompetytywnie ulepszyć archiwistke z eventa którą dostajesz za darmo, i bez wydawania można ją pogłaskać i z nią breedzić na momochacie.
>>204743876o to to to o to to to to to to
co jak do femki czada podbije inny czadco sie dzieje w takim momencieprzechodzi pod opieke czada nr 2>nk wytlumaczy
>>204743818a idź pan w chujmam brumbruma w serwisie więc jadę do i z pracki autobusem, w godzinach kiedy młodzierz jeździ do szkoły. Ja cie kurwa pierdole. Zastrzelić wszystkich zumerów i po prostu naruchać nowe pokolenie w ich miejsce. Oni są zjebani do poziomu nie odratowania. Nie popełniać tych samych błędów - żadnego kurwa telefonu, ajfona, tableta, komputerka ani internetu do 18 roku życia
czad może naszczać femce do gęby i kazać jej lizać mu dupę gdy rucha jej siostrę i nie skończy się to zerwaniem ani rozwodembeciak zerknie na inną laskę i femka ujebie go w sądzie rozwodowym
>>204743890dziękuje za odpowiedzi kawalerzeniech ci niha haha będzie
koń zwalonyodpalam webma z pusherem na loopie i myślę o życiu
nie będziesz miał bogów cudzych przede MnąPamiętaj aby Dzień Święty ŚwięcićNie będziesz brał Imienia Pana Boga Twego nadaremnoCzcij Ojca swego i Matkę swojąNie zabijajNie cudzołóżNie kradnijNie składaj fałszywego świadectwa o twoim bliźnimNie pożądaj żony bliźniego twegoAni żadnej rzeczy która jego jest
potrzebuję więcej uoh dźwięków
ughhh BIAŁY BYK idzie spać
>>204743929>czad może naszczać femce do gęby i kazać jej lizać mu dupę gdy rucha jej siostręfemki robią się mokre na samą myśl że zrobią *cokolwiek* z czadem
Jam jest Pan Bóg twój, Który cie wyprowadził z ziemi egipskiej, domu niewoli
pamiętacie ten przypadek tego czada z kanady co ruchał chyba 40 femek na raz i napierdalał je w łóżku tak że żebra im łamał a te z szpitala pisały mu listy miłosne że to tak słodko boli?
>>204743925dobrze ci tak cwelu
>>204743925niedobrze
>>204743993>wyjdź z egiptu>ammonici ci jedzą żonę>babilończycy cię rozpierdalają>babilończycy cię rozpierdalają drugi raz>później rzymianie>a tu nagle hitlertak tu się żyje na dzikim wschodzie
>>204744008bym cię pogłaskał po główce i powiedział>juś-juś, bedzie dobzie
>>204744087jeśli się liberalnie podejdzie do definicji głaskania i główki to możesz w sumie mówić o przejechaniu knykciami po zębach
dostałem pringlesy za 4zł
>>204744122>>204744121>>204744087>>204744085>>204744078>>204744008>Anonymous 11/20/24(Wed)23:30:09 No.204744008>>204744085>204743993>>204744078boze jaj uz krujwanigioe
Pwt 28, 15: Jeśli nie usłuchasz głosu Pana, Boga swego, i nie wykonasz pilnie wszystkich poleceń i praw, które ja dzisiaj tobie daję, spadną na ciebie wszystkie te przekleństwa i dotkną cię.Pwt 28, 16: Przeklęty będziesz w mieście i przeklęty na polu.Pwt 28, 17: Przeklęte twój kosz i twoja dzieża.Pwt 28, 18: Przeklęty owoc twego łona, plon twej roli, przyrost twego większego bydła i pomiot bydła drobnego.Pwt 28, 19: Przeklęte będzie twoje wejście i wyjście.Pwt 28, 20: Pan ześle na ciebie przekleństwo, zamieszanie i przeszkodę we wszystkim, do czego przyłożysz rękę, by to wykonać. Zostaniesz zmiażdżony i zginiesz nagle wskutek przewrotnych swych czynów, ponieważ Mnie opuściłeś.Pwt 28, 21: Pan sprawi, że przylgnie do ciebie zaraza, aż cię wytraci na tej ziemi, którą idziesz posiąść.Pwt 28, 22: Pan dotknie cię wycieńczeniem, febrą, zapaleniem, oparzeniem, śmiercią od miecza, zwarzeniem zbóż od gorąca i śniecią; będą cię one prześladować, aż zginiesz.Pwt 28, 23: Niebiosa, które masz nad głową, będą z brązu, a ziemia pod tobą - żelazna.Pwt 28, 24: Pan ześle na twą ziemię zamiast deszczu - pył, a piasek będzie na ciebie spadał z nieba, aż cię wyniszczy.Pwt 28, 25: Pan sprawi, że poniesiesz klęskę od swych wrogów. Jedną drogą przeciw nim pójdziesz, a siedmioma będziesz przed nimi uciekał i wzbudzisz grozę we wszystkich królestwach ziemi.Pwt 28, 26: Twój trup będzie strawą wszystkich ptaków podniebnych i zwierząt lądowych, a nikt ich nie będzie odpędzał.Pwt 28, 27: Pan dotknie cię wrzodem egipskim, hemoroidami, świerzbem i parchami, których nie zdołasz wyleczyć.Pwt 28, 28: Pan dotknie cię obłędem, ślepotą i niepokojem serca.Pwt 28, 29: W południe będziesz szedł po omacku, jak niewidomy idzie po omacku w ciemności, w zabiegach swoich nie będziesz miał powodzenia. Stale będziesz napastowany, ograbiany, a nikt cię nie będzie ratowa
>>204744152>trzy (Ju)
jak cwel*s zrobił listę syjonistów to byłem dwoma z nich
Pwt 28, 30: Zaręczysz się z kobietą, a ktoś inny ją posiądzie; zbudujesz dom, a nie będziesz w nim mieszkał; zasadzisz winnicę, a nie zbierzesz jej owoców.Pwt 28, 31: Twój wół na oczach twych zostanie zabity, a nie będziesz go jadł. Twój osioł zostanie ci zrabowany i nie wróci do ciebie; twoje owce zostaną wydane twym wrogom, a nie będzie komu cię wspomóc.Pwt 28, 32: Synowie twoi i córki zostaną wydani obcemu narodowi. Z tęsknoty, wyglądając za nimi codziennie, wyniszczysz swe oczy, a ręka twoja będzie bezsilna.Pwt 28, 33: Plon twego pola i całego trudu spożyje lud, którego nie znasz. Zawsze będziesz gnębiony i uciskany.Pwt 28, 34: Dostaniesz obłędu na widok, jaki się przedstawi twym oczom.Pwt 28, 35: Pan cię dotknie złośliwymi wrzodami na kolanach i nogach, nie zdołasz ich uleczyć; będzie tak u ciebie od stóp do głów.Pwt 28, 36: Ciebie i twego króla, którego sobie wybierzesz, zaprowadzi Pan do narodu nie znanego ani tobie, ani twoim przodkom. Tam będziesz służył cudzym bogom z drewna i kamienia.Pwt 28, 37: Będziesz budził odrazę; staniesz się przedmiotem przysłów i drwin u wszystkich narodów, do których zaprowadzi cię Pan.Pwt 28, 38: Wyniesiesz na swoje pola wiele ziarna, a zbierzesz mało, gdyż je pożre szarańcza.Pwt 28, 39: Zasadzisz i uprawisz winnicę, a nie będziesz pił wina i niczego nie zbierzesz, bo wszystko pożre robactwo.Pwt 28, 40: Będziesz posiadał we wszystkich swoich granicach drzewa oliwne, a nie namaścisz się oliwą, gdyż oliwki opadną.Pwt 28, 41: Wydasz na świat synów i córki, a nie zostaną u ciebie, bo pójdą w niewolę.Pwt 28, 42: Wszystkie drzewa i ziemiopłody pożrą owady.Pwt 28, 43: Przybysz mieszkający u ciebie będzie się wynosił coraz wyżej, a ty będziesz zstępował coraz niżej.Pwt 28, 44: On ci będzie pożyczał, a ty jemu nie pożyczysz. On będzie na czele, a ty zostaniesz w tyle.Pwt 28, 45: Spadną na ciebie wszystkie te
https://youtu.be/SLIZpWrK8xo?si=oKsWObnuBw3IdqWZ>ale śmieszny teledysk podłożyli głos pod dwóch dziadków że niby rapujom >kliknij w następny>też te same dziadki>coo>mtg gdy dziadki rapują na prawdę
>>204744085po prostu jak żydki gdzieś trafią to natychmiast zaczynają bardzo ciężko pracować na hologramy przytulasków
>>204742516cute >.<
anon w srode: >lah lah nie rucham nigdy bede czademanon w piatek:*nie ma go w nitce*
>>204744300nigdy nie będę*
>>204744286>żydzi ten no prowokowali babilon i asyrięelemejo
a żarty na bok to ten problem że jak femki dyktują warunki to chcą tylko monogamii to realne zjawisko nad którym faktyczne zjeby na lewicy się spinają
takie gnicie to jest życie
>>204744330cnie?ale nikt tego nie rozumie
kanadol glodny
>>204744327daj jakiś link z komentarzami tych lewaków albo c o k o l w i e k to możemy porozmawiaćbo tak to możesz sobie zasrywać i nikt ci nie odpowie bo nikt nie jest w temacie
>>204744300ja nigdy nie będę czadem a jebałem każdy wiek w przedziale 15-39
Pwt 28, 45: Spadną na ciebie wszystkie te przekleństwa, będą cię ścigały i dosięgną cię, aż cię zniszczą, bo nie słuchałeś głosu Pana, Boga swego, by strzec nakazów i praw, które ci nadał.Pwt 28, 46: Staną się one znakiem i zapowiedzią dla ciebie i twego potomstwa na wieki.Pwt 28, 47: Zamiast służyć Panu, Bogu twemu, z radością i z dobrego serca, mając obfitość wszystkiego -Pwt 28, 48: w głodzie, w pragnieniu, w nagości i w największej nędzy będziesz służył wrogom, których Pan naśle na ciebie. On nałoży na twój kark żelazne jarzmo, aż do zupełnej twej zagłady.Pwt 28, 49: Pan wzbudzi przeciw tobie lud z daleka, z krańców ziemi, podobny do szybko lecącego orła, naród, którego języka nie zrozumiesz,Pwt 28, 50: naród o wzroku dzikim. Nie uszanuje on starca ani dla młodzieńca nie będzie miał litości.Pwt 28, 51: On zje przychówek twego bydła, zbiory z twego pola, aż cię wytępi. Nie zostawi ci nic: ani zboża, ani moszczu, ani oliwy, ani przychówka twego bydła większego, ani pomiotu - drobnego, aż cię zniszczy.Pwt 28, 52: Będzie cię oblegał we wszystkich twoich grodach, aż padną w całym kraju twe mury najwyższe i najmocniejsze, na których polegałeś. Będzie cię oblegał we wszystkich grodach w całym kraju, który ci dał Pan, Bóg twój.Pwt 28, 53: Będziesz zjadał owoc swego łona: ciała synów i córek, danych ci przez Pana, Boga twego - wskutek oblężenia i nędzy, jakimi twój wróg cię uciśnie.Pwt 28, 54: Człowiek u ciebie najbardziej delikatny i rozpieszczony złym okiem spoglądać będzie na swego brata, na żonę, którą przygarnia do serca, i na resztę swych dzieci, które pozostały,Pwt 28, 55: nie chcąc nikomu dać ciała swych synów, które będzie jadł, bo nie będzie już miał nic wskutek oblężenia i nędzy, jakimi cię uciśnie twój wróg we wszystkich twych miastach.Pwt 28, 56: Kobieta u ciebie najbardziej delikatna i tak rozpieszczona,
nie chcej uz kurwa zyc nie chcej uz kurwa
>>204744351zjedz łosia
>>204744398nie stac mnie na takie luksusy
>>204744377https://gelbooru.com/index.php?page=post&s=view&id=815293proszę
jwystem takikirwwa optymistyczny
cwele
>>204744443
Pwt 28, 56: Kobieta u ciebie najbardziej delikatna i tak rozpieszczona, że nie chciała nawet postawić stopy na ziemi wskutek delikatności i rozpieszczenia, złym okiem spojrzy na swego męża, na swego syna i na swoją córkę,Pwt 28, 57: ze względu na łożysko, które wyszło z jej łona, lub na dzieci urodzone przez siebie, gdyż jeść je będzie w ukryciu wobec braku wszystkiego w czasie oblężenia, w nędzy, jaką cię uciśnie wróg we wszystkich twych miastach.Pwt 28, 58: Jeśli nie będziesz wypełniał wszystkich słów tego Prawa, zapisanych w tej księdze, bojąc się chwalebnego i straszliwego tego Imienia: Pana, Boga swego,Pwt 28, 59: Pan nadzwyczajnymi plagami dotknie ciebie i twoje potomstwo, plagami ogromnymi i nieustępliwymi: ciężkimi i długotrwałymi chorobami.Pwt 28, 60: Sprawi, że przylgną do ciebie wszystkie zarazy Egiptu: drżałeś przed nimi, a one spadną na ciebie.Pwt 28, 61: Także wszystkie choroby i plagi, nie zapisane w księdze tego Prawa, ześle Pan na ciebie, aż cię wytępi.Pwt 28, 62: Mała tylko liczba ludzi pozostanie z was, którzy liczni jesteście jak gwiazdy na niebie, za to, że nie słuchaliście głosu Pana, Boga swego.Pwt 28, 63: Jak podobało się Panu dobrze czynić wam, rozmnażając was, tak będzie się Panu podobało zniszczyć i wytępić was, i usunąć z powierzchni ziemi, którą idziecie posiąść.Pwt 28, 64: Pan cię rozproszy pomiędzy wszystkie narody, od krańca do krańca ziemi, tam będziesz służył cudzym bogom z drewna i kamienia, których nie znałeś ani ty, ani twoi przodkowie.Pwt 28, 65: Nie zaznasz pokoju u tych narodów ani stopa twej nogi tam nie odpocznie. Da ci tam Pan serce drżące ze strachu, oczy wypłakane z tęsknoty i duszę utrapioną.Pwt 28, 66: Życie twe będzie u ciebie jakby w zawieszeniu: będziesz drżał dniem i nocą ze strachu, nie będziesz pewny życia.Pwt 28, 67: Rano powiesz: Któż sprawi, by nadszedł wieczór, a wieczorem: Któż s
TLŚ
>>204744415dziwne jak grałem w grę o kanadzie to te skurwiele chodziły wszędzie
>>204744443o co chodzi?
>>204744502o ten tramwaj co nie chodzi
>>204744423to jest świat którego chcą kobiety
>>204744502o lodówkę co nie chłodziNIHAHAHAHA!
>>204744520tramwaje nie chodzą dałniemają koła
>>204744548nie chodzi w sensie nie działa, tak jak nie działa/nie chodzi komputer na przykład
>>204744544*gwałci*
>>204744548o ale kurwa cwelle mordo
>>204744548lodówki też nie chodzą ale ludzie się pytają o to
>>204744565ahaa twoja lodówka chodzi?>>204744583pierdol się gruby
>>204744544rzepak
>>204744588chodzi. idzie ci wpierdolić
>>204744583na cade to ja chuja kłade
>>204744600aaaaa
>>204744583
>>204744589>>204744567https://youtu.be/cEVXJDUWjQs
Pwt 28, 67: Rano powiesz: Któż sprawi, by nadszedł wieczór, a wieczorem: Któż sprawi, by nadszedł poranek - a to ze strachu, który twe serce będzie odczuwać na widok, jaki stanie przed twymi oczami.Pwt 28, 68: Pan cię odprowadzi okrętami i drogą do Egiptu, o którym ci powiedziałem: Nie będziesz go już oglądać. A kiedy zostaniesz sprzedany twoim wrogom jako niewolnik i niewolnica, nikt cię nie wykupi».Pwt 28, 69: To są słowa przymierza, które nakazał Pan zawrzeć Mojżeszowi z Izraelitami w kraju Moabu, oprócz przymierza, jakie zawarł z nimi na Horebie.Pwt 29, 1: Mojżesz zwołał wszystkich Izraelitów i rzekł: «Widzieliście wszystko, co w ziemi egipskiej Pan na waszych oczach uczynił faraonowi, wszystkim jego sługom i całej ziemi:Pwt 29, 2: wielkie plagi, jakie widziały wasze oczy, znaki i wielkie cuda.Pwt 29, 3: Nie dał wam Pan aż do dziś dnia serca, które by rozumiało, ani oczu, które by widziały, ani uszu, które by słyszały.Pwt 29, 4: Prowadziłem was przez czterdzieści lat po pustyni, a nie podarły się na was szaty ani obuwie na waszych nogach.Pwt 29, 5: Chleba nie jedliście, nie piliście wina ani sycery, abyście poznali, że Ja, Pan, jestem waszym Bogiem.Pwt 29, 6: Potem przyszliście na to miejsce. Sichon, król Cheszbonu, i Og, król Baszanu, wyszli przeciwko nam na wojnę, lecz pobiliśmy ich.Pwt 29, 7: Odebraliśmy im ziemię i daliśmy ją w posiadanie Rubenitom, Gadytom i połowie pokolenia Manassesa.Pwt 29, 8: Strzeżcie słów tego przymierza i wypełniajcie je, byście mieli powodzenie we wszystkim, co uczynicie.Pwt 29, 9: Stoicie dzisiaj wszyscy przed obliczem Pana, Boga waszego: wasi naczelnicy pokoleń, wasi starsi, wasi zwierzchnicy i każdy Izraelita;Pwt 29, 10: wasze dzieci i żony, i przybysz, który przebywa w twoim obozie, począwszy od tego, który ścina drzewo, do tego, który czerpie wodę.Pwt 29, 11: Weszliście z Panem, Bogiem swoim, w przymierze, które Pan, B
mając 15 lat ruchałem się z gf co też była 15 i było to kiepskie bo oboje nie wiedzieliśmy co się robizerwaliśmy mając 17 lat bo mnie zdradziła ale się nie gniewałem bo wcześniej przeleciałem parę jej koleżanek, lata 15-17 to taka dzicz hormonów że aż strach
>>204744640>ale nie jestem oskarem bo .........
>>204744611dubski prawnda>>204744621pizzatek niebawem
kto nie szedł na randkę z femoidem jeszcze będąc pokrytym sokiem z cipy innego femoida bo 10 minut wcześniej skończyliście się ruchać niech nie nazywa siebie incelem
>>204744625wzdryg
>>204744697jak się nie podoba to proszę wyjść
Ps 1, 1: Szczęśliwy mąż, który nie idzie za radą występnych, nie wchodzi na drogę grzeszników i nie siada w kręgu szyderców,Ps 1, 2: lecz ma upodobanie w Prawie Pana, nad Jego Prawem rozmyśla dniem i nocą.Ps 1, 3: Jest on jak drzewo zasadzone nad płynącą wodą, które wydaje owoc w swoim czasie, a liście jego nie więdną; co uczyni, pomyślnie wypada.Ps 1, 4: Nie tak z występnymi, nie tak: są oni jak plewa, którą wiatr rozmiata.Ps 1, 5: Toteż występni nie ostoją się na sądzie ani grzesznicy - w zgromadzeniu sprawiedliwych,Ps 1, 6: bo Pan uznaje drogę sprawiedliwych, a droga występnych zaginie.
>>204744666nie jestem oskarkiem bo jak miałem 20 lat i wychodziłem naraz z 2 femkami które peklowałem do knajpy i potem szliśmy do mnie to ani razu nie skończyło się to trójkątemnie wiem jak oskarki lądują w trójkątach ale anonowi nie dadzo
nie mam żadnego mp4 bez dźwiekupo chuj to dodali bez pozwalania na dźwięk
a pewnie żeby ejaje łatwiej było wrzucać
Ps 2, 1: Dlaczego narody się buntują, czemu ludy knują daremne zamysły?Ps 2, 2: Królowie ziemi powstają i władcy spiskują wraz z nimi przeciw Panu i przeciw Jego Pomazańcowi:Ps 2, 3: «Stargajmy Ich więzy i odrzućmy od siebie Ich pęta!»Ps 2, 4: Śmieje się Ten, który mieszka w niebie, Pan się z nich naigrawa,Ps 2, 5: a wtedy mówi do nich w swoim gniewie i swą zapalczywością ich trwoży:Ps 2, 6: «Przecież Ja ustanowiłem sobie króla na Syjonie, świętej górze mojej».Ps 2, 7: Ogłoszę postanowienie Pana. Powiedział do mnie: «Tyś Synem moim, Ja Ciebie dziś zrodziłem.Ps 2, 8: Żądaj ode Mnie, a dam Ci narody w dziedzictwo i w Twoje posiadanie krańce ziemi.Ps 2, 9: Żelazną rózgą będziesz nimi rządzić i jak naczynie garncarza ich pokruszysz».Ps 2, 10: A teraz, królowie, zrozumcie, nauczcie się, sędziowie ziemi!Ps 2, 11: Służcie Panu z bojaźniąPs 2, 12: i Jego stopy z drżeniem całujcie, bo zapłonie gniewem i poginiecie w drodze, gdyż gniew Jego prędko wybucha. Szczęśliwi wszyscy, co w Nim szukają ucieczki.
>>204744855co to ma wspólnego
raz od femki była propozycja na czworokąt ona i jej chłop + ja i moja gf ale czworokąty to cuck gówno dla ultra degeneratów
>>204744826xD
>>204744881ten program do przerabiania obrazka w filmik chyba wypluwa mp4 bez ścieżki dźwiękowej naturalniechociaż to mi nie zadziałało w mp4 więc nie wiem
Ps 3, 1: Psalm Dawida, gdy uciekał przed swoim synem, Absalomem.Ps 3, 2: Panie, jakże wielu jest tych, którzy mnie trapią, jak wielu przeciw mnie powstaje!Ps 3, 3: Wielu jest tych, co mówią o mnie: «Nie ma dla niego zbawienia w Bogu».SelaPs 3, 4: A jednak, Panie, Ty jesteś dla mnie tarczą, Tyś chwałą moją i Ty mi głowę podnosisz.Ps 3, 5: Wołam swym głosem do Pana, On odpowiada ze świętej swej góry.SelaPs 3, 6: Kładę się, zasypiam i znowu się budzę, bo Pan mnie podtrzymuje.Ps 3, 7: Nie lękam się tysięcy ludu, choć przeciw mnie dokoła się ustawiają.Ps 3, 8: Powstań, o Panie! Ocal mnie, mój Boże! Bo uderzyłeś w szczękę wszystkich moich wrogów i wyłamałeś zęby grzeszników.Ps 3, 9: Od Pana pochodzi zbawienie. Błogosławieństwo Twoje nad narodem Twoim. Sela
jedna gf mnie zaskoczyła bo powiedziała że jest bi i chciała by trójkąt z młodszą koleżanką z którą od czasu do czasu sypiała w przeszłości, ale że najpierw chce trójkąt z jej znajomym gejem bottomem który był bi-ciekawy i chciał ruchać ją jak jakiś chłop by zapinał go w dupę
a gf mówiła że kręciła ją wizja trzymać tego znajomego i go jakoś dominować cipą w trakcie jak ten byłby jebany w dupę, widać niektóre bi femki mają jakiś pociąg do fembojów
morda schizol
gf chciała mnie zachęcić do tego trójkąta z fembojem więc przedstawiła mi te jej koleżankę, taka 17 letnia emo altka co malowała paznokcie na czarno i była niezwykle słodka i dziewczęca z maniery, spędziliśmy razem wieczór i pod koniec zaczęły się lizać i macać, kutas osiągał niemożliwe poziomy twardości
ale wizja jebania w dupę faceta całkowicie przekreślała całość, nawet jeśli potem były by trójkąty z bi femkamidługo potem dalej z sobą nie byliśmyjakie było tu optymalne rozegranie tej sytuacji?
optymalne rozegranie tej sytuacji do zabicie sie
ja tamtą gf wiele razy waliłem w anala bo lubiła więc mówiła że w sumie co za różnica czy anal z femką czy fembojem
a myślałeś nad zabiciem sie
tak ale stwierdzilem przeciw
z wszystkich ex tamtą gf pamiętam najbardziej, lubiła zabawki, związywanie jej, bicie pejczem, polewanie gorącym woskiem, zaciski na sutkach, wyzywanie jej, plucie jej do buzi, mocne policzkowanie, podduszanie, wkładanie pięści w cipę, anal, seks w miejscach publicznychtrochę jebnięta była, no ale w końcu bi altkanigdy nie spotkałem innej femki co lubiła podduszanie kutasem w gardle
i po co o tym piszesz
kupciam se
i jeszcze chciała trójkąty, ale się rozeszliśmy bo widać miała jakiś fetysz na dominowanie tego jej znajomego femboja, a wyjebanie chłopa w dupę? liberum veto
>>204745463nie pamiętam już czemu zacząłem ten temat, ale ciekawe że srasz się jak anon opowiada jakaś historyjkę a jak nitka jest zajebywana spamem i przeklejkami to masz mordę w kuble
stop!nie opisuj nietypowej sytuacji z ex bo zagłuszasz przeklejki i flooding
>>204745562>anon opowiada jakaś historyjkętrzymajcie mnie bo się zesram ze śmiechu
oski zniszczyl nitke trzebalo zostac tutaj >>204742464
skończ
>>204745562szczerze to myślałem ze to kiejkut pisze
Black Rock - Czarna Skałaczy w wowie nie było klanu czarnej skały
>>204745604a, sądzisz że to fikcja? to co sądzisz jest trochę bez znaczenia
The Black Rock Clan is a fictional group from the “Warcraft” series, particularly known within the orc tribes in the games and lore. They are often depicted as a clan of orcs who have a strong connection to shamanism and the elements. If you have a specific aspect you'd like to discuss or a question about them, let me ... https://taiga.link/p/rHWgi
a już pamiętam, to miał być na początku dowód że nie jestem oskarkiem bo nigdy nie zaliczyłem trójkąta a potem trochę mi się wzięło na wspominki i się rozkojarzylem
nikogo to nie obchodzi
ta bi gf to było najbliżej co anon był trójkąta ale gyatt femboj zrizzlował marzenie anona o skibidi trójkącie
a jednak srasz, gdy na przeklejki i spam nie srasz
idź spać
identyfikuje się jako incel więc jestem transcelem
boze ja nie chcej uz kurwa zycja hccek urwa umrzecja jestem tkai kurwa nieszczesliwya ja na niewe nw nie wiem zy chcialbym mbyc szczesliwy aj chce kurwa nie isntiece
jak ma być w tym kraju dobrze jeśli rządzą nami pajace
oskarek...
milczacy...
prawie każdy normik ruchał laski w przedziale wieku 16 - ich obecny wiek, bo jak zaczęli ruchać koleżanki w liceum to nigdy nie przestali ruchać, może czasem jakiś normik ma rok bez ruchania
pograłem 4 godziny w stalkeraogólnie pozytywny, ale szkoda że na 4090 z dlss mam jebane 80 fps ze spadkami i kompilowanie shaderów trwa po 5 minutbugów mało, strzelanie fajne, eksploracja fajna, ui zjebane, dubbing chujowe zarówno ukraiński jak i angielski, polskie tłumaczenie średnie
>>204745975>na 4090 z dlss mam jebane 80 fps ze spadkamilmao, na full hd?
bze ka cjek iz lirwa ir,zec
>>204746003na 4k
>4k>4090oskarku....
mam przerabane z wami
jutro rozpierdole sobie gloweja nie chcej uzk urwa chodzic do pracy
kobiety są o niebo lepsze od was
are these normal train prices in poland, or am I getting ripped off?its as expensive as poormany tbqh
>>204746529these are pendolino 1st class seats so they're expensive
>>204746609>>204746529this isn't pendolino, this is express (eic) and first class seats cost over 230zl, so this checks out
pćk spćk
>>204746907toćtaćbaćtoć
>>204746529buy second class, go to first class (they're often empty) and be like 'oops my bad' when someone notices
stare nimki mocno spia
mój ulubiony memopinie?
>>20474776530 lat to MŁODA
>>204747877nistety nie prawda. kurt cobain nie myl wlosow i nosil stare dziurowe ciuchy i tak zostal popularny
>>204747883nom mloda babska
>>204747877kołp ale nadzieja umiera ostatnia i tonący brzytwy się chwytalochy wiedzą że to gównoprawda ale wybierają w to wierzyć
u kobiety najważniejsze są1 charakter2 cycki lub dupa lub dupa i cycki(...)7 ogólnie wyglądjak femka ma nie zjebany charakter (bardzo rzadkie u femek) to z miejsca jest kandydatką 10/10 i natychmiast ktoś ją zgarnienatomiast dla kobiety każdy facet poniżej 7/10 to w ogóle nie jest człowiek
Elo robale
do dziś nikt nie obalił pic rel
jesteście tak zjebani
też tak macie
femki zakochują się uszami
dla femek faceci sub 8 nie istnieją
to jest twoja religia, ale mógłbyś przestać proletyzować
>jesteście tak zjebani
panowie, czas sie zajebać
wolicie waszą pseudo-religię od prawdy
w skrócie
kręci cie to?
po prostu obrażasz ludzi. to jest trochę tak jak bym ja tobie powtarzał, że jesteś adoptowany
niby kogo to obraża schizolu
>zajeb się zjebiechwilę potem>w moich halucynacjach obrażasz ludzi a to nie ładnie
>prawdaprawda to nie to co dzieje się w rzeczywistości, to na co wskazują daneprawda to urojenia lewaków o tym jak chcieliby by świat wyglądał
głosy kobiet w wyborach usa wyjaśniły lewacki bełkot
jestem na stronę do gównopostowania i ktoś tu gównopostuje, bardzo mnie to wkurwia
dobra, stul pysk
lewactwo tak odleciało że nawet kobiety w większości zagłosowały na jakiegoś lolol trumpa pomimo że go nie lubiąlewacki bełkot został zweryfikowany przez femoidy
musisz mieć dużo przyjaciół
lewactwo tak się skundliło że nawet femki nie chcą wspierać tego gówna
jesteś adoptowany
ddniestety znowu nie umarłem we śniesąsiad od 7 napierdala wiertarką i mam ochote sobie odciąć uszyżyczę wam miłego dnia
gdy przychodzi jakiś zjeb i zaczyna promować swoją religię
Religia się opiera na wierzeniach, a wierzyć można jedynie w coś, czego nie można zweryfikować.
o śnieg zaczął u mnie padać
to jest jakieś epickie wyzwisko w kręgach trans?
zweryfikuj to *rozpina rozporek*
top 3 wyzwiska wśród transównigdy nie będziesz kobietąjesteś adoptowanywidać że chłop
Stalker z rigczem i essą.
>>204750056nasraj mu na wycieraczkę
>femki>zachowują się jak femkichrum kwiii przestań obrażać ludzi femki wcale nie zachowują się jak femki kwii kwii
>gyattcele>zachowują się jak sigmachudy
co masz z tego, że napiszesz takiego posta
essę
przegrałem bez nihaha październikw śnie miałem zrobić rzepak korekcję loli i doszedłem i się obudziłem
co masz z tego że płaczesz i narzekasz że ktoś coś pisze
ale ja nie narzekam
jahahaha listopad
głos kobiet rozkurwił lewactwokobiet trzeba się słuchać, a mówią że lewactwo to syf
kobiety głosują prawicowo więc jak śmiesz ciemiężyć kobiety będąc lewakiem ty śmieciu
nie można głosować lewicowo w polsce bo w polsce nie ma lewicowych partii
chłopie, po co takie posty piszesz
listopad totalnej nihy
lewactwo: chcemy tego czego chcą kobiety!kobiety: *głosują na prawicę*lewactwo: KWIII ALE NIE TAK
>>204750336no debil pojeb jakiś
bo masz ból dupy więc korzystam
możemy iść rizzem w rizzsigma na sigmę
kwiii kwiii przestań chrum kwiiiiibo powiem ze jesteś adoptowanykwiii jesteś adoptowany kwiiiipo co to piszesz kwiii przestań
>>204750410no rigcz kwiecień + 7
>>204750142już nasrałem ale niewiele to dało
no i skończył wreszcie
dopiero zacząłem
no to pisz dalej
nie chce mi się
a wiecie że żydy?
>dopiero zacząłem>nie chce mi siedwubiegunowość anona
jestem rizzler!
skibidi żydy
jak czarny ekran ładowania pokazuje transom ich odbicie w monitorze to to jest rizz czy gyatt?
czemu masz w sobie tyle nienawiści
stop czarnym ekranom ładowania i ich odbiciom nienawiści
kochaj bliźniego swego
>>204750628żydy >captcha tkd88
po co pytać czemu skoro odpowiedzią zawsze jest żydy?
kogo kochasz najbardziej
żydy z oświęcimia ale ta miłość przeminęła z wiatrem
lubię zapach pieniędzy więc chodzę na spacery koło oświęcimia
>>204750847>>204750847>>204750847>>204750847>>204750847>>204750847