edycja gorąca
chciałbym być mścicielem i dokonywać samosądów
ja nie chce pracowac
>>204894965t. Fjotolf Hansen
> Poproszę o samca z przydziału #damskiprzegryw >32 komentarze abstrakcja
bez czapy fjotolf xdDD kurwa kto tak dziecko nazywa
dlaczego ci debile co rok zmieniają system podatkowy
>>204894970za 9 minut dejli, nie na moją głowę to ehhhhh
>>204894965dziękuję za forwarding posta>>204894971ale on jest frajerem który dał się złapać natychmiast
Tell me. Tell me plz. I can’t sleep if she has already been found or not. It’s been FUCKING ONE YEAR PASSING BY since she was missing!!!
>>204895024Found a week later. Safe and sound
>>204894970dowiedziałem się że tam gdzie może będę pracować są zmiany 12 godzinne
>>204895048It’s always one or two weeks later that they are found safe and soundWhat’s happening? Something is off.
>>204894980odwołuję i przepraszam JE Donalda Tuska, doczytałem i okazuje się że to jednak mniej będzie wychodziło dla korpiarzy
How about.. HOUW ABOUT THEM!! I LITERALLY CAN’T SLEEP THINKING IF THEY ARE SAFE OR NOT!!
>>204895156znowu plują na robali a potem ablublu czemu pis wygrał
>>204895184akurat dla wszystkich będzie niżej oprócz kułaków prywaciarzy powyżej 50k net
>>204895203no a przy 20k będą płacić mniej niż ci na minimalnej
ja pierdole dosłownie od pół godziny próbuję zapostować jednego krótkiego posta z mobilnego i nie da się kurwa przez filtry antyspamowe pierdolę tego żółtka jebanego w dupę żyda, nara
>>204895229jahaha
>>204895105stupid hoes wanted some fun. same old story
>egzorcysta za niecałe 300
>>204895243nie daj się animko
>>204895243ja wiem dlaczego, i nawet ci powiem, ale musisz uznać słuszność jednej osobistości tutaj
>czy może Pan wyjaśnić tę lukę w CV? (10 letni nit)>nie rucham więc nie pracuje
>>204895552>>nie rucham więc nie pracujenic w tym złego, jak społeczeństwo cię zawiodło to nie jesteś mu nic winien
może na kraby pojde zarabiac, największe zarobki, wysoka śmiertelność ale ja już jestem martwy, jak wpadne czy jakiś gruby łańcuch mi nogi w dupie zetnie to co z tego
Ale nudy w robocie
jedyne co mam dzisiaj do zrobienia w larpo to napisanie maila z 3 zdaniami tłumaczącymi ostatnie zmiany nad którymi pracowałem cały poprzedni tydzień (łącznie 4 godziny roboty)
>>204895243>post z mobilnego>obrazekjaki operator że nie ma permabana na obrazki?
nie rozumiesz miliarderzy po prostu kochajom plebs UwU i sięgają po władzę by zrobić szaraczkom dobrze bo oni kurwa po prostu nie mogą wytrzymać na swoich prywatnych wyspach wiedząc że plebs jest smutny :(więc sięgają po władzę żeby przywrócić uśmiech ^_^ na buźkach plebsu :***UwUwięc głosuj na swojego ulubionego miliardera moshi moshi desu kanpai ^_-
>>204895869era
>>204895869nie on ale ja mam tmobile od wielu lat i dosłownie nigdy nie napotkałem się na zasięgowego bana
zaraz wjezdza sniadanie
>>204895869plus
>>204895710ja 3h jebania przy tasku za ochłapy. zaczne w południe i może jakoś wejdzie ehh
weganon...
dlaczego jestem zjebemdlaczego jestem nie wiemlecz tego jestem pewientego jestem pewien
ale odjebało Juden Petersteinowi, już odleciał na pełnej kurwie
>"White Europeans are not necessary in this world anymore, and that's not necessarily a bad thing">"Israel has the right to self-defence, even if it means committing genocide">"White Europeans have shown themselves to be savages that need Israelis to be able to act civilized">"Donald Trump must prioritize helping Israel more than prioritizing America">"Israel will stand victorious and all white Europeans will have to lick their wounds for what they did to the God's chosen people"czemu jest tak że araby atakują izrael, a żydy kwiczą z całych sił "JEBAĆ BIAŁYCH KWIII"?
>>204896590
>>204896652>żyd kwiczy i się wije jak jest nazywany żydemnic nowego
>araby: *atakują izrael*>żydy: JEBAĆ BIAŁYCH, JEBAĆ BIAŁYCHczy to jest zdrowa reakcja?
>>204896641Izrael powinien być na madagaskarze.
syjoniści do syjamu
onaniści do onanu
reskio na marsa
psolaki do budy
>>204896641jakby ktoś publicznie pierdolił takie rzeczy o czarnych, latynosach albo żydach to by mu nogi przy dupie ujebali
>>204896869ty pierwszy dobry goju
jesteśmy silni i równocześnie słabioni są słabi ale równocześnie silni
>youtube algorytm znowu mysli ze lubie arcane
>>204897152widzi że cwel to sugeruje to czym inne cwele się zachwycają
algorytm youtube znowu myśli że lubie rzeczy
też macie tak, że w gruncie rzeczy odbrzydza was kobieca anatomia, szczególnie części imtymnych, i jak walicie to bez żadnego obrazu w wyobraźni, byle mieć to za sobą, i nie potrafilibyście po prostu odbyć stosunku z babą, nawet ze wzajemnym uczuciem, nawet gdyby zmaterializowała się przed wami wasza miłośc z czasów szkoły a jedyny rodzaj seksu do jakiego bylibyście zdolni się zdobyć to ewentualnie robótki ręczne ale musiałaby się wcześniej wyperfumować i porządnie umyć ręce?
>subskrybujesz 8 kanałów o tym jak golić nogi i pupkę jako samczyk>codziennie wyszukujesz najlepsze sposoby na zmiękczanie skóry pośladków >oraz protipy o tym jak robić laskęej czemu youtube sugeruje mi arcane???
>>204897280nie, nie jestem pedałem
>>204897280patrz>>204897343
przyznam że wolę gejposterów od antysemitoposterów zawsze wyższy poziom
>żyd lubi pedałów>bardziej w nich gustujewiele takich przypadków
>eutanazja nie>kara śmierci takjakie procesy myślowe stojąza takim poglądem?
>>204897454na śmierć trzeba sobie zasłużyć, nie dla psa kiełbasa
>>204896918ale to ty dzwonisz
>>204897454goj ma zapierdalać i kręcić szekle a nie że goj chce sobie umrzeć
>gejposterzy>pozytywne podejście do życia>zróżnicowana treść postów>seksowni i odpowiedzialni osobnicyantysemitoposterzy>chce się zabić ale zbyt wielka pizda by to zrobić>żydy to, żydy tamto>genetyczne odpady spod monopolowego
>>204897582nie ma czegoś takiego jak gej, są pedały, ale nie ma gejów
>Nie spotkałem się z przypadkiem, by kobieta np. nigdy nie współżyła z powodu niedostatków urody. Mężczyźni, którzy nie są atrakcyjni i w dodatku nie mają wykształcenia, pracy, inteligencji, pozycji, pieniędzy, są w znacznie gorszej sytuacji.cytat profesora akademickiego z poważnej książki socjologicznej wydanej przez poważne wydawnictwoa przecież to wygląda jak codzienny wysryw których pełno w tym kiblu
wrak człowieka pracy szuka śmiechu warte
>>204897615>>204897615co
>zawsze smaż kurczaka na oleju>poczytaj na twitterze greckich rzeźb że tłuszcz to żyd>postanów dzisiaj udusić pierś z kurczaka w wodziezrobiłem coś strasznego, ale imię mojej mamy pozostanie nieskalane
pedałposterzy>chcieli by być małą dziewczynką>same cioty powerbottomy które marzą o chuju w dupieżydorealiści>ekstremalnie bazowani>bogaci w doświadczenia życiowe
>>204897715nie ma czegoś takiego jak gej, są pedały, ale nie ma gejów
>dotykasz gorącego piekarnika>złe doświadczenie>więc uczysz się by nie dotykać gorących piekarników>ktoś ciebie w brudny sposób okrada>złe doświadczenie>więc uczysz się by-antysemityzm aj waj goju szat yt dałn naród wybrany przez komory gazowe aj waj
niski testosteron zwiększa ryzyko nowotworów
jak bym mial epilepsje albo jakis wylew to nikt by nie zauwazyl bo doslownie jestem sam 24/7 jedynie kurator że nie odrabiam godzin
kupiłem dętosept do płukania i cały ten roztwór co kazali zrobić z 10ml wziąłem na raz do ustzły pomysł
>>204897721enjoy gówno smak
>żydzi: otwarcie w mediach kwiczą że nienawidzą białych:)>biały o tym mówił:[ antysemita kwiiii
jak bym mial epilepsje albo jakis wylew to nikt by nie zauwazyl bo wypisuje antysemickie gówno na portalu co zdycha
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
prawda jest taka,że *pierdoli niezrozumiale*
>żydzi: *okradają białasa*:)>biały: *mówi o tym*:[ antysemita kwiiii
wczoraj jak waliłem konia to podczas orgazmu myślałem o wszechświecie. poczułem wtedy połączenie z wszechświatem
>>204897820Ja też, rodzice po paru dniach dopiero by zauważyli jak już moje zwłoki się rozłożą w pizdu
>>204897893próbuję, ale to jak trociny smakujea całą miskę nagotowałem
janusz mnie zajechał na ręcznym załadunku. a na rozmowie kwalifikacyjnej mówił, że załadunki raz na rok przyjeżdżają, a są codziennierobote na gąbkach ogarniam tylko te załadunki cholerne..
>>204898018Zrób se sosik i polej, możesz jeszcze podsmażyć dla smaku
prawda jest taka,że jesteśmy tu tylko przez patologiczną samotność i mechanizmy radzenia sobie
>>204898091już z ryżem wymieszałem, już się przemęczę bo dużo zjadłem i nie chce mi się ruszać dupy z krzesła rzy-by-szy
>>204898127leniuszek
>>204898123próbuje się z ludźmi zaprzyjaźnić ale oni są tacy kurwa nudni ja pierdole, zawsze się zmuszam do rozmowy z nimi dlatego nie mam nikogo
>>204898146bycie leniem boli niemiłosiernie, ale wysiłek boli jeszcze bardziej, więc jestem skazany na nieludzkie próby wytrzymałości cienkich membran podatności osoby, poprzez jedzenie duszonego kurczaka z ryżem
ai wszystko mi lepiej tłumaczy niż śmiecie ludzkie
>>204898343próbowałeś rozmawiać z ai? lepiej niż z człowiekiem
https://www.youtube.com/watch?v=gTGCXZheif4nuta na dzis
>>204898357chciałbym rozmawiać przez nakładki promptowe ale zawsze na wierzch wychodzą wady i tendencje ai które nie było wytrenowane aby larpować
ale bym se w te stópki
>>204898603byś co? musisz dokońćzyć, inaczej zdanie nie będzie mieć sensu
>on jest feetfagiemHAHAHAHAH
>>204898627włożył chuja>>204898640dawaj na ring kurwo
>>204898640>stopożerca
>>204897936dzień bobry>>204898603proszę nie postować zbereźnictwa
łazienka na biało-niebiesko, pokój na biało-zielono + drewnoto na jaki kolor kuchnia?
>>204898687didibędę >>204898727biało-czerwona
>>204898687ale to tylko stopy
>>204898743nie będziesz, chamie jedenojcu nie pyskuj
znowu mam ochotę trzepnąć do siusiających dziewczyn>>204898687czarny bo i tak osmalona będzie cała
takie cos mnie interesuje
>>204898807a teraz zamień płcie. od razu kryminał.
it's okay when women act feminineit's okay when women act masculineit's good when men act masculineit's bad when men act feminine
>>204898800nie rup tegonie bedzie bo mam plan okap zainstalować
>>204898830nie rozumiesz jak dorosła locha wali się z 13 latkiem to to jest coś tam zwycięstwo nad opresjąa jak dorosły chłop wali dorosłą 19 latkę to to jest chory pojeb** - chyba że to DiCaprio co grzmoci 16-19 latki na skalę przemysłową, wtedy to też coś tam zwycięstwo nad yyyyy eeeee nad złem
>>204898123miałem szanse sie kontaktować z /mu/ /lit/ kolegą ale taki jestem niezręczny w rozmowie i irl obyciu że sie psuło.
>>204898896>okay and okay>good and badwiele to mówi o naszym społeczeństwie i częściach myślotoku odpowiadających za myślenie
>>204898807taką do pierdla i niech ją lesby straponem gwałcą
>>204898949babsztyle potrzebują ciągłej afirmacji i trzeba im tak szeptać bo inaczej się potną, facetowi można mówić jak jest
czemu jak dzieję się dosłownie cokolwiek to:>*araby atakują izrael*>żydy: JEBAĆ BIAŁYCH>*dzieje się cokolwiek, gdziekolwiek*>żydy: JEBAĆ BIAŁYCHz czego to wynika?
>>204898974nie o to mi chodzi, nie o to mi chodzi, nie chcę mówić o twoim incelowym światopoglądziezasięg oceny kobiety w twoim poście wacha się od "okay" do "okay" czyli dosyć neutralnie i wąskofaceci są okresleni od "good" do "bad", czyli swoje polarne przeciwieństwa, zajmują całą przestrzeń oceny można powiedzieć nawetkobieta nie jest oceniana wcale a facet jest oceniany różnie
>>204899048ale pierdolisz
>>204899087ci matkę
>>204898123truthnuke:jakby (((ŻYDY))) nie zajebały mi 29 btc to bym tu nie siedział
dobra nie pytałem płatku sniegu spierdalaj już
>>204899092ohh.... a dasz popatrzeć?
>>204899114proszę kawalerze:https://img3.gelbooru.com/images/da/7d/da7ddc248f53bd2145495ec8e748bd5a.gif
>>204899138uwaga wirus
https://www.youtube.com/watch?v=wTzPT2x5faM
dlaczego żydy tak nienawidzą białych?
mam pomysł jak zniszczyć PiS:>weź kobietę>zawieź ją do afryki i miej ją seks z murzyni>polka ma hiv>przywieź ją z powrotem do polski i wrzuć ją do HQ PiSu>PiS zaraża się hivz Ruchem Naradowym postępujemy podobnie tylko zamiast kobieta używamy femboja
>>204899246>miej ją seks z murzynimniej nią seks z murzynowie*
dobry plan
>>204899246>z Ruchem Naradowym postępujemy podobnie tylko zamiast kobieta używamy fembojatrzasek.gif
spać się chce
>>204899367no fakt femboje nie polecą na gości bez zębów
>>204899448za wąska talia na takie biodra
echhhh bvracia
>>204898018usmaż to jak człowiek. Tłuszcz jest nośnikiem smaku
genshin archiwum wychodzi w styczniu
>>204899507kiedyś graficzki > teraz graficzki
>>204899507na co komu potrzebne było więcej?
>>204899507kto to kurwa wymyślił żeby czemuś co ma przedstawiać byka (trawożercę) dać kły>>204899516too late, już zjadłem>>204899519chciałbym m@sterować azur-blue honkai do impaktu
>>204899519jak się te małe mysie cizie nazywają?
trzaski wcale nie jest taki przystojnyznaczy na tle innych kandydatów to może jest ale wydawało mi się że był ładniejszynie ma oczów łowcy na przykładna pewno dużo zyskuje na tym że telewizja jest ruchoma i nie można się dobrze przyjrzeć
>chcę relacji>*masturbuje*>nie chce relacjiłapka w góre kto jeszcze tak ma
>>204899659rzeczywistość też jest ruchoma. wpż jest brzydki tylko jak śpi
>>204899667
anon od iq pogodził się już ze swoim losem?
>>204899765kotushenka nie wytrzymał bana na wykopie i użył resztek swojego sub<120 iq aby związać supeł na szyinie trzeba mieć matkę lekarza i ojca prawnika do tego
kotuszenka = ten od macierzy ravena = ten wczorajszy ?
>>204899846tak
skończyłem z testosteronemod teraz tylko pewnosteron
nk jakis ekspert ile 1 kg takiego bulk crunch kosztuje
jak kręty może być odpły od kibla?chyba praktycznie wcale
>>204899930kup zwykłe orzeszkiod rzucia jeszcze ci pójdzie w szczękę
>>204899659trzaskowskiego to nawet ja mogguję z mordy i wzrostu
parzyste - frytasynieparzyste - kanapki po których głośno pierdzę jeśli jeszcze smarowidło zostało
zrobiłem wczoraj z 36 razem i teraz mam zakwasy bo nic ciężkiego nie robiłem od lata
I komu to kurwa przeszkadzało?
>>204900128pics or gtfo
>>204900288smacznych fryteczek
>>204900516wrzuciłbym ale zasięgowy na obrazki
>>204900288>memy 9/11polacy nię gęsi swój smoleńsk mamy
>>204900502żydomżydy nie czują się bezpiecznie w białych krajach gdzie są sami biali, czują się bezpiecznie tylko jak są otoczeni milionami arabów z maczetami co chcą ich zapierdolić jak w londynie
>>204900502żydom
>>204900502wyobraź sobie jak zakorkowany byłby teraz
>>204900502nie jestem krakusem, proszę wyjaśnić
jakby żydy mi oddały nawet tylko wartość tego co mi zajebali w dniu zajebania to bym się nie gniewałoni i tak byli by w chuj do przodu a ja bym odzyskał to co mi skradziono w papierze
>>204898640>>204898684Podofilia.
>>204900726teraz nie można taw w jeżdzać nikomu oprócz Taxi, Służb bezpieczeństwa, I urzędnikom pracującym w ratuszu, I turyści łażą po ulicy.
>>204900535dziękuję, fryty w piekarnikujeszcze chałkę zjem po tym
kino
>>204900841no i baza, u mnie w mieście można wjeżdżać furą i jest wszystko pozastawiane i co chwilę sebiki w obniżonych bmw objeżdżają cały rynek pierdząc głośno i napierdalając muzę
>>204901043W krakowie to to samo tylko angole i rzygają na ziemię
spawanie zwiększa ryzyko raka płuc ale w polsce i tak większość spawaczy umiera na wątrobe.
potrzebuję schizofreniczne wypociny które opisują prawdę o wszechświecie
watching "Arcane" and everyone seems so young... or is it me who has gotten old
no, posprzątane (tzn odkurzone tylko bo skończył sie tydzień temu płyn do podłóg i zapomniałem xd)pranie zrobioneto teraz wstawiłem picce kwadratową z dino do piekarnika na 20 minut jak kazalii zaraz będzie uwaga m o d e l o w a n e w blenderze
>>204901379nie zimno w takich dziurawych majtkach?
>>204901437załóż to się przekonasz
>>204901379
nikt nie ogląda tego gówna arkejn to shille odpaliły boty w desperackiej próbie podbicia oglądalności
wsuwam śniadankomindeki egeszegedre dla mnie
>arcane być jak weźmy sexy laski z lola i zróbmy z nich brzydkie męskie lezby i twitter klaszcze
>>204901586jak każda zachodnia produkcja ostatnich 20 lat>weźmy X>zróbmy z tego brzydkie pedalstwo z murzynami
>>204901586dlaczego bejsd prawicowa strona elona muska X miałaby klaskać
co autorzy arkejn mieli na myśli?
>>204901692toX elona muska klaszcze tylko do tego że tranzystory i pedały będą wywalone z wojska USA i tylko biali faceci będą szli ginąć za izrael
3 miesiące temu do bloku wprowadzili się pan knur z żoną maciorą i teraz przez pół dnia słyszę ciągłe walenie i dudnienie jak oni biegają po mieszkaniu nade mną ja już kurwa nie mogę
>>204901741prawiczek samotnik zazdrosny że ludzią się powodzi
>>204901741u mnie tak jest od kiedy małżeństwo z góry przeszło na emeryturę i teraz od 7 rano do 12 w nocy zrzucają ciągle coś na podłogę, szurają meblami i napierdalają mielone w salonie
zespół drumpfa być jak:>ej nerdy patrzcie tu ilon xD starcraft co nie? i kłejk xD i diablo xD ale jestem nerdem i nawet łibusem anime xD>dosłownie, transy? no może i stransiłem syna ale to było ooopsie xD>transy le fuj xD (synek tzn córko nie słuchaj)>to ten xD wstąpcie do wojska wy jebane białasy i idźcie ginąć za izrael xD
>>204901741>>204901782u mnie ostatnio jakaś para się seksuje ale na szczęście trwa to tylko z 30 sekund i jest potem cisza i spokój cały dzień
ja się tylko ciesze że siusiakorski nie będzie prezydentem i jest szansa że trzaskowski nie wyślę nas na śmierć żeby ratować ha tfukraine
>hej białasy xD tu znowu wasz ulubiony celebryta nerd łibus xD a pamiętacie dote? XD>no, to wspierajcie zalewanie zachodu murzynami ok? bo to jest bazowane zalewanie zachodu murzynami xD prawicowe xD nie złe lewackie zalewanie zachodu murzynami xD>coś tam mars xD
mnie się arcane podobało ale nigdy nie grałem w lola
>>204901887ciekawe czy tak samo będziesz śpiewać jak homokomando cię będzie rozstrzeliwać za blokiem
stop lewackiemu zalewaniu zachodu murzynami!głosuj na bazowane prawicowe zalewanie zachodu murzynami!
ta polityczka w 2024 jest tak kurwa głupia że to ciężko nawet parodiować bo to już jest parodia sama z siebie
te posty sprawiają że myślę
homokomando vs ostatni legion. Kto wygra
>ilon cwelsk: ej nerdy patrzcie chwalę starcrafta i anime xD psiuuuu miotacze ognia xDdd>lubicie mnie już?>to słuchajcie musimy wprowadzić zamordyzm, wolność słowa trzeba limitować xD bo pełna wolność słowa jest le zua, ale trochę wolności słowa pod odpowiednią kontrolą jest turbo bazowane xD
Najgorszę są takie stare baby które kochają tfuska ale jednocześnie są zagorzałymi katoliczkamii.Wybrały by sobię jedno spierdolenie kurwa.Jedną minutę pierdolą coś że Polska musi szybko wejść w strefę Euro i że powinniśmy więcej robić dla tfukrainy a potem coś o chodzeniu do kościoła w niedziele.
echhh bvracia boli mnie to ze w czasach dwu-rdzeniowych procesorów ja bylem skazany na jednordzeniowego celeronaechh
dobra kontrola jest podstawą wolności słowa ^_- a bazowane zalewanie zachodu murzynami (te prawicowe) to podstawa naszej super tech przyszłości xDD UwU psiu psiu zerg rush chodźmy oglądać anime na marsie moje bazowane nerd łibusy xDDD
>>204902068lurker na /balt/ odnaleziony
>>204902191do dziś mnie boli że ojciec debil zamiast bazowanego Pentiuma 2 kupił celerona bo "miał więcej megaherców" i przez to mi gierki za dzieciaka chujowo chodziły
zjadłem fryty i jestem najedzonypóźniej chałke zjem
>>204902239po prostu (ang. JUST)
jamówiłem starym żeby kupili bitcoina w 2014 ale oczywiście mieli na mnie wyjebane. Teraz muszę im dawać pieniądze na leki.
>>204902294oni wygrali
nie dali takiego skurwysyna no nie dali no
>>204902294dobrze że nie kupili bo to tylko bańka
>>204902395no ale co za różnica, już dawno byś wyrzucił/sprzedał teraz
jak zrobić rosół żeby smak był intensywny? że aż ryczysz UMAAAAAA jak japońce kiedy wpierdalasz?
okradanie społeczeństwa które na ciebie pluje jest moralnie uzasadnione i dobre
trzaskowski wygra na 100%nawrocki ma twarz kibola sebiksa i trzaskowski go mogguje
>>204902539niezbyt trudno
>>204902538w 2008 bym gral w lepsze gierki
dobra trzeba ruszyć to moje grube dupsko na jakiegoś spierdotripa. kupię se przy okazji energetyka w biedrze może mi wątroba wysiądzie i szybciej zdechnę czy cos
>>204902583dziwny tok myślenia i zawieszania się nad
czym jest społeczeństwo
>>204902679nazwą. istnieją tylko pojedyczy ludzie
ludzie nie istniejąco to jest ten ludź????pokaż mi ludzia
>>204901579baza, na zdrovie już teraz>>204901703pan żyd przyszedł i zarządził że arkan to teraz gówno
zupa jest za gorąca
>Społeczeństwo to zorganizowana grupa ludzi, którzy żyją razem w określonym obszarze geograficznym, dzielą wspólne wartości, normy, instytucje i przejawiają wzajemne interakcje. Można je postrzegać jako sieć relacji społecznych, które kształtują życie jednostek oraz całych grup.Jakie posiadamy wspólne wartości?Czy jeżeli anon nie interaktuje z ludźmi to dalej jest w społeczeństwie?
jaki jest teraz najlepszy procesorek?
>>204902787Incel CORE NoSex
>>204902738jestem tutaj
>>204902783nie kupujesz jedzenia? mieszkasz w szałasie? wodę bierzesz z rzeki?
odmawiacie sobie czasem przyjemności
>>204902817wciąż nie zgwałciłem recepcjonistki w biurze
>>204902817nie, ja kieruje sie tylko przyjemnoscia, jesli cos mi nie sprawia przyjemnosci - nie robie tegodlatego nie chodze do pracy
>>204902754podmoochaj
okradanie społeczeństwa które na ciebie pluje bo je okradasz jest moralnie uzasadnione i dobre
Człowiek to istota biologiczna z gatunku Homo sapiens, charakteryzująca się zdolnością do myślenia abstrakcyjnego, komunikacji i rozwoju kulturowego. Posiada zdolności poznawcze, emocjonalne i społeczne, które pozwalają mu tworzyć złożone społeczeństwa oraz różnorodne kultury.
>>204902892hipotetycznie mówiąc
Interakcje ludzkie to wzajemne oddziaływania między ludźmi, które zachodzą w różnych kontekstach społecznych. Mogą obejmować komunikację werbalną i niewerbalną, współpracę, konflikty, oraz inne formy relacji. Interakcje te są kluczowe dla budowania społeczności, nawiązywania więzi oraz wymiany informacji i emocji.
muszę leżeć i się cały trząść wtedy się lepiej czuje
Ludzie mają różnorodne cele, które mogą obejmować:1. **Osobisty rozwój** – dążenie do samorealizacji, nauki i wzrostu.2. **Relacje społeczne** – tworzenie i utrzymywanie bliskich więzi z innymi.3. **Sukces zawodowy** – osiąganie celów w karierze i zdobywanie uznania.4. **Zdrowie i dobrostan** – dbanie o zdrowie fizyczne i psychiczne.5. **Szczęście i satysfakcja** – poszukiwanie radości i spełnienia w życiu.6. **Wkład w społeczność** – angażowanie się w działania na rzecz innych i wpływanie na otoczenie.Cele te mogą różnić się w zależności od indywidualnych potrzeb, wartości i okoliczności życiowych.
>>204902948a gdzie wóda i narkotyki
>1. **Osobisty rozwój** – dążenie do samorealizacji, nauki i wzrostu.>2. **Relacje społeczne** – tworzenie i utrzymywanie bliskich więzi z innymi.>3. **Sukces zawodowy** – osiąganie celów w karierze i zdobywanie uznania.>4. **Zdrowie i dobrostan** – dbanie o zdrowie fizyczne i psychiczne.>5. **Szczęście i satysfakcja** – poszukiwanie radości i spełnienia w życiu.>6. **Wkład w społeczność** – angażowanie się w działania na rzecz innych i wpływanie na otoczenie.
Człowiek powinien dążyć do:1. **Osobistego rozwoju** – zdobywania wiedzy, umiejętności i doświadczeń.2. **Zdrowia i dobrostanu** – dbania o zdrowie fizyczne i psychiczne.3. **Szczęścia i satysfakcji** – poszukiwania radości w życiu codziennym.4. **Dobrej jakości relacji** – budowania zdrowych i wspierających więzi z innymi.5. **Przyczyniania się do dobra społecznego** – angażowania się w działania, które przynoszą korzyści innym i otoczeniu.6. **Realizacji pasji** – podejmowania działań, które przynoszą spełnienie i radość.Dążenie do tych celów może prowadzić do pełniejszego i bardziej satysfakcjonującego życia.
zawiodłem Boga i teraz przechodze przez to kary Boskie sprawiedliwe eh
Empatia to zdolność rozumienia i dzielenia się uczuciami oraz doświadczeniami innych osób. Obejmuje umiejętność wczuwania się w emocje drugiego człowieka, co pozwala lepiej zrozumieć jego perspektywę i reakcje. Empatia sprzyja budowaniu relacji, wspieraniu innych i tworzeniu atmosfery zrozumienia i akceptacji.
a takom gierke?
zrobiem bobrazek
sory anoni to ja go wystartowałem tym postem o społeczeństwie
Dobro to pojęcie odnoszące się do wartości lub działań, które są korzystne, pozytywne i przynoszą pozytywne skutki dla jednostek lub społeczeństwa. Może dotyczyć moralności, etyki oraz sfery emocjonalnej. Dobro często wiąże się z altruizmem, współczuciem, sprawiedliwością i szacunkiem dla innych. W różnych kulturach i filozofiach dobro może mieć różne definicje, ale zazwyczaj jest związane z dążeniem do poprawy życia i wspierania innych.
>>204903038Pan Jan Paweł kazał wybaczać
Dobrostan to stan, w którym jednostka czuje się dobrze zarówno psychicznie, jak i fizycznie. Obejmuje aspekty takie jak:1. **Zdrowie fizyczne** – brak chorób i ogólnie dobre samopoczucie.2. **Zdrowie psychiczne** – poczucie równowagi emocjonalnej, zdolność do radzenia sobie ze stresem i pozytywne spojrzenie na życie.3. **Relacje społeczne** – satysfakcjonujące więzi z innymi ludźmi i wsparcie społeczne.4. **Realizacja osobista** – dążenie do rozwoju, uczenia się i osiągania celów życiowych.Dobrostan to więc holistyczne podejście do jakości życia, które uwzględnia różnorodne aspekty egzystencji.
>>204902990to ja chyba też
>>204902557ja obstawiałem, że jarek czarnka wystawi. czarnek taki fajny, memowy jest. przyjamniej by na debacie śmiesznie było.ten nawrocki to jakieś takie pół dupy zza krzaka.
hej gemini czy trans kobiety to prawdziwe kobiety?
https://youtu.be/1nJWTUqhSZQ?si=PUdsDlmH1Qf055_manimehttps://youtu.be/JS4YiFpaKdI?si=SXN0rTGxwe5-WVjmnalej kurwa
oglądam wywiad z twórcą arkanypowód dla którego zjebali szoł to>arkana nie jest tylko dla fanów ligi>lore jest stary i nieujedniolicony, więc wyrzucili wszystko przez okno i zrobili swój>miało konkurować ze popularny slopem jak gra o tron, więc mamy jebiące się lezby0 zaskoczenia>>204903030brawo, początkujący artysto
nieironicznie nie rucham bo matka paliła w ciąży
>>204903030seksownylekko dygnął
>>204903140HAHAHAHAHAHAHA POWIEDZIUAŁ "KURWA" POWIEDZIAŁ "KURWA"
dobra nieźlezjebany zdun jest zaskoczony bo zjebany gówno serial na podstawie zjebanej gry jest zjebanyłał, szok oraz niedożywienie
>>204903150>arkana nie jest dla fanów ligichudy wyjaśnione
>>204903150>>204903182dziękuje kawalerzyści
>>204903140fińczycy?
>>204903219https://youtu.be/clId3T4s8nY?si=p48k0yMBR6ih_v2Rnaziole
siorka weszła do salonu jak oglądałem sobie img2vid nitkę na /gif/, nie ma szansy żeby nie ogarnęła co to ehhhteraz już jestem skończony w jej oczach i musze sie wyprowadzić i zerwać kontakt z całą rodziną bo na pewno im wypapla
>>204902883dzięki zadziało
ksywa pampers w zerówce ehhhh
potrzebuję eksperta hydraulikaczy takie rozwiązanie dla kybla się będzie zapychać?czy narusza to europeiske normy?>>204903217>>204903347nie ma za co
>>204903381nie bardzo rozumiem
>>204903381>3 zakręty 90 stopniits over gówno stanęło i się zbuntowało
>>204903417to jest od góry
to nocne zmazy setki murarzy to człowiek tworzy paradontozy
TOMEK WRÓCIŁ!!!
>>204903381zależy jaki spadek
>>204903447dość duży, bo chcę to zrobić na stelażu
>>204903466nie znalazłem na swoim metrze wymiaru "duży" możesz to w metrycznym albo na rysunku pokazać?
>>204903150>cwele gardzą materiałem źródłowym>wszystko w kosz, ja to lepiej zrobię xD (ma 0 dobrych scenariuszy czy książek na koncie)>moją inspiracją nie będzie materiał źródłowy a mój ulubiony slop i bełkot ideologicznywiele takich przypadkówlol, wiedźmin, star wars, wszystko z ostatnich 15 lat
znowu mi się walić chce
>>204902747dzięki mordo
>>204903466ile % spadku albo jaka różnica wysokości pomiędzy wylotem z kibla a wlotem do kanalizacji
zachodnie produkcje ostatnich 15 lat być jak:>remake rzeczy X, ale tak jakby to robiła banda ideologicznych pojebów bez talentu, polotu czy inspiracji
>>204903643>tak jakby
potem wychodzi jakaś wschodnia produkcja co nie jest dosłownie gównem jebanym, bije rekordy popularności na zachodzie i tylko podnosi się kwik wściekłych pojebów ideologicznych
>jakby
>>204903705po prostu nie graj w chujowe zachodnie gry pojebie jebany>nieee ja moosze grać w najnowszy AAAslop
>>204903564>>204903605nie potrafię odczytaćwiem tyle że jest 20 cm regulacjiwięc wydaje mi się że w maksie jest 40, a kanalizacja wpadła równo z podłogą
jak śmiesz oglądać sobie dobry show zamiast oglądać jebane gówno bez polotu zapchane propagandą, gdzie ciężko odróżnić jedną produkcję od drugiej bo wszystko to ten sam gówno slop o którym zapomnisz jeszcze w trakcie oglądaniajak śmiesz nie oglądać gówna tylko oglądać dobre produkcje
Nikt w pracy nie wie kim jest NawrockiPiS przejebał
knury z góry przestały dudnić ale nawet teraz nie mogę się w spokoju zrelaksować bo czekam w napięciu czy aby na pewno będzie spokój i czy nie zaczną czymś rzucać o podłogę albo trzaskać drzwiami, to już kurwa koniec
>>204903794to jest cwel co zamieniał muzeum 2 wojny światowej w muzeum holokału
nigdy w zyciu jeszcze nie zaglosowalem
dlaczego w polskich muzeach 2 wojny światowej opłacanych z polskich podatków 90% wystaw jest o żydach, 5% o cyganach i innych mniejszosciach i 5% o psolakach?pis po prostu lubi pluć polactwu w mordę?
>nienawidź się>zrób dla siebie coś dobrego>po czasie uświadom że działasz na korzyść nieprzyjacielaczemu jestem takim pierdolonym debilem anonse?
>damy tu w rogu 2 zdania o jakiś tam polakach co walczyli z niemcami, nawet kurwa zdjęcia nie damy bo po chuj>no a teraz cała reszta o żydach
odpalam arma 3
>muzeum 2 wojny światowejnajwięcej o AK to tam jest o tym że mordowali żydów (źródło: żydowi objawiło się to we śnie)
>>204903777spokojnie gówno popłynie a jak się obawiasz że twoje king kongi zapchają kanalizację to spróbuj użyć kolan 68° zamiast 90 dla zakrętów
kolega żyd mówi że nigdy nikogo nie okradł. by się zgadzało bo pamiętam jak z innym kolegą firmę zakładali to jak upadała to ten mu oddał wkład startowy.
>>204904009dzięki, potrafię urodzić potwora
puciam was
>>204904012bo zwykłe żydki szaraczki to zwykłe ludki jak inne szaraczki
>>204904075coś w tym jest, jak pojechał na targi do izraela się promować to mówił że jak w rozmowie wychodziło że on też jewrej to z pogardą do niego zaczynali że jego rodzina nie spierdoliła z Polski
>>204894932kupiłem HASBOXING
>>204903957baza, też bym mordował
>>204902294AMONGUS
korpo to żart, wdzwoniłem się najebany prowadzić część prezentacji z rozliczenia roku i po wszystkim manager mi napisał na slacku że najlepiej wypadłem. chyba że wszystkim tak napisał ale to i tak kurwa żart.
ej
czy budownictwo to dobre studia
>>204904391>>204904391>>204904391>>204904391>>204904391