[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vm / vmg / vr / vrpg / vst / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / pw / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / vt / wsg / wsr / x / xs] [Settings] [Search] [Mobile] [Home]
Board
Settings Mobile Home
/int/ - International

Thread archived.
You cannot reply anymore.

[Advertise on 4chan]

File: 1730802997538179.jpg (48 KB, 830x475)
48 KB
48 KB JPG
edycja persyflażu
>>
File: 2.jpg (3.98 MB, 2728x3084)
3.98 MB
3.98 MB JPG
TUUUUUUUUUUSK
>>
pierwsze konto na wykopie założył w 2016 roku ale dopiero cztery lata później postanowił zrezygnować z anonimowości wiedział że w ten sposób wyróżni się spośród setek użytkowników którzy schowani za awatarami walczą o uwagę przy użyciu tagu #przegryw jako wykopek bordo zaczął zamieszczać swoje zdjęcia i wpisy z których większość dotyczyła depresji nisko płatnej pracy i wykluczenia seksualnego nie były to rozbudowane przemyślenia jakich wiele na portalu ale krótkie humorystyczne klisze z jego własnego życia w którym wyjątkowym godnym odnotowania wydarzeniem jest zakupienie piwa grolsch zamiast komes rezygnacja z zamówienia kebaba na rzecz samodzielnego przygotowania bigosu czy umycie włosów
>>
File: 47.jpg (491 KB, 1079x1942)
491 KB
491 KB JPG
czemu tak nie zrobicie?
>>
nie stronił od kontrowersji burzę na tagu wywołał stream podczas którego zadzwonił na publiczny telefon zaufania skarżąc się na swoją rzekomą samotność i staroprawictwo psycholożka z którą rozmawiał była wyraźnie zagubiona i zdezorientowana część widzów zarzuciła mu chęć zaistnienia poprzez blokowanie infolinii która służy wspieraniu osób pogrążonych w kryzysach psychicznych i interweniowaniu gdy chcą popełnić samobójstwo inni wyrażali uznanie twierdząc że obnażył nieprzygotowanie polskiego systemu opieki psychologicznej do pomocy mężczyznom którzy cierpią z powodu mimowolnego celibatu i niezaspokojonej potrzeby bliskości poruszenie wywołała też publiczna zbiórka pieniędzy na zakup luksusowej sekslalki według zapewnień wykopka miała ona być jego pierwszą w życiu kochanką w ciągu kilku dni zebrał półtora tysiąca złotych co pozwoliło na zrealizowanie marzenia o „cyberp0lce” która towarzyszyła mu na kolejnych streamach dążąc do jak największej rozpoznawalności zgłosił się do polskiej edycji programu randkowego beauty and the geek do udziału w nim zachęcano piękne młode kobiety (modelki reklamujące bieliznę cheerleaderki aspirujące celebrytki) i współczesnych geeków ludzi nauki pracowników branży it show po raz pierwszy wyemitowany w 2005 roku w stanach zjednoczonych od początku był krytykowany za bazowanie na stereotypach płciowych mężczyzn którzy wzięli w nim udział przedstawiano jako odnoszących sukcesy zawodowe ale niedoświadczonych w relacjach z kobietami ku rozczarowaniu swoich fanów wykopek ubogi pracownik ochrony nie dostał się do grona uczestników
>>
wykopek bordo 15022021 wykoppl
normickie rady be like:
co anon nie masz siły żyć jesteś na dnie od 32 lat nie widzisz sensu istnienia? idź do januszexu weź nadgodziny pracuj 240 godzin miesięcznie ucz się w pracy w weekendy skończ studia w wolnych chwilach idź na siłownię w ciągu 5 lat skończysz studia i zmienisz prace i swoje życie na lepsze
>>
a ty musisz ze sobą walczyć żeby wstawić naczynia do zmywarki bo nawet zwykłe czynności jak sprzątanie czy zrobienie zakupów są dla ciebie ciężkie xd
#przegryw #wykopek #heheszki #depresja #zalesie #gorzkiezale
>>
>>214482794
jestem biolumpenem
>>
w maju 2021 roku wykopem a zwłaszcza tagiem #przegryw wstrząsnęło krótkie nagranie umieszczone na instagramie przez pewną dwudziestokilkuletnią dziewczynę widać na nim jak ta leży w łóżku z roześmianym wykopkiem bordo sytuacja wygląda na intymną i dość jednoznaczną to wystarczyło by jego raczkująca ale obiecująca kariera została raz na zawsze pogrzebana „nie jesteś prawiczkiem oszukałeś nas!” grzmiały komentarze zamiast donejtów zaczął otrzymywać groźby jedni zapowiadali że złożą przeciwko niemu pozew o wyłudzenie pieniędzy inni że opłacą chłopaków z półświatka którzy połamią mu kości a nawet pozbawią go życia nazywali go zdrajcą judaszem naciągaczem podkreślali przy tym że powodem ich wściekłości nie jest doświadczenie przez wykopka bliskości seksualnej ale wykreowanie fałszywego wizerunku i czerpanie korzyści finansowych od osób zwykle niezamożnych którym łatwo było się z nim utożsamić on sam żalił się zarówno na wykopie jak i w rozmowach z nami że został niesprawiedliwie osądzony i zaszczuty zapewniając że nie miał złych intencji bordo jest chujem i kłamcą od początku nas oszukiwał twierdząc że jest prawiczkiem choć miał kilka partnerek seksualnych to się sprzedawało miał hajs na piwo i kebsy teraz próbuje wycofać się z tego rakiem robiąc z siebie ofiarę a prawda jest taka że gdyby nie wyciekł kompromitujący go materiał do dziś zbijałby hajs na samotnych chłopakach którzy myśleli że jest jednym z nich tłumaczy nam ropuch to samo niemal słowo w słowo mówią niemal wszyscy przegrywi których pytamy o wykopka on konsekwentnie odpiera zarzuty
>>
wykopek bordo: moja kreacja została zainspirowana takimi trollami jak janusz_pol czy typbezoszczedności95 ich zarzutki pięknie chwytały a ja chciałem pójść dalej co zabawne kiedyś sam walczyłem z trollami na tagu i gdy próbowałem ich demaskować incele przychodzili z odsieczą do dziś wypierają fakt że na tagu nigdy nie będzie lidera i przegrywa w jednej osobie bo to się wyklucza osoba posiadająca cechy lidera takie jak umiejętność zdobywania atencji posłuchu i manipulowania innymi nie może przegrywać postać wykopka bordo od początku miała być satyrą tag #przegryw zaczynając streamować nie wiedziałem czym jest cały ten blackpill siedziałem na tagu jeszcze przed tym jak zdominowali go incele ze swoimi pigułkami i hasłami o hipergamii p0lek wcześniej było to miejsce dla wszystkich którym w życiu nie wychodziło niekoniecznie w relacjach z kobietami potem miałem parę lat przerwy od wykopu więc gdy wróciłem nie wiedziałem jak wielkie zaszły zmiany prawictwo było tylko jedną z wielu cech mojej postaci wcale nie najważniejszą nie zdawałem sobie sprawy że dla nich stanowi dogmat
>>
t.
>>
jem jabko champion (czyt. szampion)
>>
o tym że bordo nie jest tym za kogo podaje się w sieci dowiedziałyśmy się dwa tygodnie przed publikacją dekonspirującego nagrania był pierwszą osobą która skontaktowała się z nami kiedy ogłosiłyśmy że zamierzamy opisać polską przegrywosferę na wstępie poprosił o dyskrecję i zaznaczył że nie ma wrogiego nastawienia ani do kobiet ani do feminizmu a blackpill to stek szkodliwych bzdur uważa się za komika a jego idolem jest sacha baron cohen aktor wcielający się między innymi w borata i dyktatora aladeena postać wykopka bordo miała mu umożliwić dotarcie do jak największej grupy chłopaków którym chciałby udowodnić że daleka od standardów urodowych fizjonomia nie musi oznaczać wiecznej samotności i seksualnego wykluczenia przekonywał że udawanie prawiczka jest konieczne by chcieli go wysłuchać już po tym jak zaczął streamować zapoznał się z charakterystyką poszczególnych pigułek i włączał związane z nimi hasła do swoich wystąpień nigdy jednak nie próbował przekonać widzów że nie będąc atrakcyjnym fizycznie najlepiej pogodzić się z samotnością nie podejmując prób wyjścia z przegrywu przez co incele od początku oskarżali go o szerzenie idei bluepillu a więc złudnej naiwnej nadziei
>>
kurde jeszcze trochę mogłem dobiec to by 10k było
>>
File: 1734386337642143.mp4 (3.46 MB, 1080x1920)
3.46 MB
3.46 MB MP4
>>214482952
>>
wykopek bordo 03032021 wykoppl
budzę się codziennie otwieram oczy i mówie „qrwa znowu w tym spierd0lonym ciele” i już mi się nie chce niczego jedyne czego chce to wyrwać się z tego genetycznego syfu nienawidzę siebie
#przegryw #zalesie #gorzkiezale #heheszki
>>
>>214482966
co to za mityng lekkoatletyczny
>>
>polacy robią gre
>akcja dzieje sie w krakowie
>brak polskie dubingu mapy oraz amunicji
>>
>>214482794
>po prostu zrób 5% dzienne
czemu pizdy są tak głupie, o matko
dosłownie jak ten debil co miał podwyżkę MINIUMUM 10% rocznie
>>
>>214483002
mityng jednoosobowy
>>
spotkaliśmy się wielokrotnie tomek bo tak ma na imię wygląda nieco inaczej niż na streamach czy zdjęciu które opublikował na wykopie w walentynki 2021 roku: widać na nim nagiego pulchnego okularnika z tłustymi włosami do ramion siedzącego w maleńkiej wannie z butelką szampana w dłoni obok stoi zapalony znicz i czerwona świeca chcąc zyskać wiarygodność jako incel i przegryw golił swoją gęstą ciemną brodę a do nagrań zakładał okrągłe okulary z grubymi szkłami wychodząc z domu zastępuje je bardziej twarzowymi które w połączeniu ze szkłami kontaktowymi dostatecznie korygują wzrok
>>
może pójdę na spacer
>>
>>214483021
po prostu skacz centymetr wyżej każdego dnia incelu
>>
wykopek bordo w swojej sesji walentynkowej źródło ilustracji: wykoppl
>>
>>214483004
co to dubbing amunicji
>>
ten post >214483050 nie ma nic wspólnego z polską, jest to 100% offtopic
moderatorzy proszę usunąć
>>
>>214483129
>moderatorzy
kto
>>
ortodoksyjni blackpillowcy nie zamierzali pozwolić by skandal którego bohaterem stał się wykopek bordo uderzył w ich przekonania fakt że mężczyzna tak dalece odbiegający od standardów atrakcyjności nawiązał intymną relację ze znacznie młodszą dziewczyną tłumaczyli tym że mieszkała u niego za darmo a więc była to de facto prostytucja tymczasem tomek nie tylko nie jest prawiczkiem ale też był dotąd w trzech stałych związkach miał także kilka niezobowiązujących krótkotrwałych relacji seksualnych pierwszy raz przeżył jako osiemnastolatek a rok później nawiązał kilkumiesięczny romans kochanka była od niego starsza o dekadę potrafi zainteresować sobą kobietę pisząc do niej na facebooku czy instagramie z profilu bez zdjęcia co więcej sam określa swoje tendencje jako hipergamiczne umawia się z tymi atrakcyjnymi lepiej od niego wykształconymi o wyższym statusie społecznym jego ostatnia partnerka widoczna na niesłynnym nagraniu pokrywała większą część czynszu kiedy on popadł w tarapaty finansowe z trudem spłacając zaciągnięte chwilówki szukając wytłumaczenia dla fenomenu jakim w oczach chłopaków z tagu #przegryw okazały się podboje seksualne tomka wielu kierowało ataki w stronę dziewczyny: twierdzili że jest brzydka gruba i zdesperowana a w dodatku chora psychicznie i z pewnością zdradzała go z jakimś chadem w prywatnych wiadomościach otrzymywała wyzwiska i groźby pojawiające się również w dziesiątkach wpisów na wykopie członkowie woliery goblinów których skonfrontowałyśmy z faktami na temat wykopka bordo wskazali jeszcze inne źródło jego powodzenia: skoro przez kilka miesięcy kłamał że jest prawiczkiem prosząc o wpłaty chłopaków w gorszym niż on położeniu to znaczy że posiada rys psychopatyczny zaś kobiety zgodnie z popularnym w manosferze przekonaniem
>>
File: 1745844118139867.webm (2.21 MB, 900x1078)
2.21 MB
2.21 MB WEBM
>>214482713
kuuurwa mogłem anime edycje zrobić
>>214482314
TAP MADL
https://www.youtube.com/watch?v=iy-vGXgdQrs
>>
pożądają mężczyzn o cechach wchodzących w skład mrocznej triady toksycznych i awersyjnych choć to wytłumaczenie należy uznać za nieortodoksyjne wobec teorii blackpillu zgodnie z którą o seksualnej wartości mężczyzny decyduje wygląd a w dalszej kolejności status jest ono najbliższe rzeczywistości tomek przyznaje że narcyzm i brak skrupułów pomagają mu w zdobyciu kobiecego zainteresowania mroczna triada
>>
File: 1747510237932013.gif (440 KB, 498x379)
440 KB
440 KB GIF
>>214483220
ale bym te pasiorska poniuchał i wylizał U,(F)
>>
>>214483050
może zwal mi konia stopami
dobrze to robi na krążenie i ja będę zadowolony
>>
File: pandajak z animką.jpg (26 KB, 191x198)
26 KB
26 KB JPG
>>214483286
zdrowy chłop
>>
cechy z mrocznej triady posiadane przez wykopka bordo według teorii z incelosfery składają się na charakter idealnego jebaki dla którego kobiety tracą głowę te tendencje miałyby być też widoczne na przykładzie ogromnej popularności książek z serii 365 dni blanki lipińskiej historia w nich zawarta odpowiada incelskim teoriom na temat kobiet i rynku matrymonialnego dziewczyna z polski zostaje porwana przez mafiosa przemocowego macho który molestuje ją i grozi że zabije jej rodzinę poza tym wykazuje wszelkie cechy ekstremalnej toksyczności jest agresywny wiecznie gniewny zaborczy i kontrolujący jednak w przeciwieństwie do porzuconego przez główną bohaterkę chłopaka z polski jest jak powiedzieliby incele gigachadem ma 190 centymetrów wzrostu regularną twarz o mocnej szczęce i oczach łowcy atletyczną sylwetkę i oczywiście grubą knagę w dodatku jest bajecznie bogaty i na każdym kroku obdarowuje dziewczynę drogimi podarunkami protagonistka laura zakochuje się w oprawcy który w pierwszej części ukazany jest jako spełnienie jej erotycznych fantazji i wchodzi z nim w głęboko patologiczną relację która prowadzi do ślubu massimo mężczyzna wpadający w furię kiedy laura angażuje się w jakąkolwiek interakcję z innymi samcami nierespektujący jej autonomii i granic oszukujący ją w sprawie antykoncepcji i widzący w niej inkubator na przyszłą głowę mafijnej rodziny budzi lęk głównej bohaterki jednak lęk ten stale podszyty jest pożądaniem książki pisane przez kobietę stały się bestsellerem czytanym (głównie przez kobiety) na całym świecie a filmy na ich podstawie biją rekordy popularności sama lipińska w wywiadzie dla tygodnika „wprost” zapytana o scenę gwałtu na początku książki odpowiedziała że żadnego gwałtu tam nie widzi a dla niektórych to po prostu fajny seks56
>>
File: 1746812906247756.gif (2.61 MB, 800x608)
2.61 MB
2.61 MB GIF
nomćq twilight knighty z gambla na valonbray
>>
File: dziunia doodle.png (137 KB, 534x570)
137 KB
137 KB PNG
Mam yorka
Jestem Dziunia number one luka za mną każdy Pan
Mam Yorka
Baby jestem twoja wiesz bierz mnie baby kiedy chcesz
>>
File: 1726871781756362.jpg (219 KB, 1000x1891)
219 KB
219 KB JPG
dzieńdobrćq
>>
co wydaje się iść ramię w ramię z incelską narracją zgodnie z którą kobieta nigdy nie uzna za gwałt przemocy seksualnej dokonanej przez przystojnego samca alfa lecz zgoła inaczej zachowa się gdy tego samego czynu dopuści się przeciętniak lub brzydal
według obiegowej opinii kobiety marzą o przemocowych mężczyznach którzy je krzywdzą bo ci dowodzą w ten sposób swojej samczej siły i dominacji przekonanie to rezonuje w wielu naszych rozmowach z incelami rozżalonymi że są zbyt spokojni i wrażliwi (na wolierze pada czasem określenie goblin-galareta) żeby uchodzić za atrakcyjnych w oczach kobiet inaczej niż wielu przemocowych normików którzy nie narzekają na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej
o mroczną triadę zapytałyśmy dr hab annę czarną naukowo zajmującą się tym zagadnieniem
>>
I dzisiaj jakiś pogrzeb mam ale nie chcę iść
>>
File: 1726356675727685.jpg (66 KB, 672x1024)
66 KB
66 KB JPG
>>214483447
siema koniu
postuj jak zbirsko trzęsiesz zadem
wiem że potrafisz
no dalej koniu trzęś tym zadem
trzęś nim trzęś nim
>>
anna czarna: mroczna triada to trzy cechy awersyjne społecznie czyli narcyzm makiawelizm i subkliniczna psychopatia57 cechy te współwystępują ze sobą mają one wspólne „jądro” w postaci niskiej ugodowości oraz skłonności do oszukiwania i manipulacji58 każda z tych cech posiada również swoją unikatową treść na przykład narcyzm charakteryzuje się wyolbrzymionym poczuciem znaczenia i wielkości roszczeniowością zawyżoną i kruchą samooceną dążeniem do podwyższenia statusu59 makiawelizm wiąże się z cynizmem oraz strategicznym zimnym i wyrachowanym oszukiwaniem i manipulacją60 a subkliniczna psychopatia ze słabą kontrolą impulsów niską wrażliwością na kary społeczne intensywnym poszukiwaniem doznań brakiem poczucia winy czy wyrzutów sumienia61 cechy te występują z większym nasileniem u mężczyzn niż kobiet62
>>
>>214483476
ostatnio przejeżdżałem obok jakiegoś pogrzebu i muzyki głośno słuchałem przy otwartym oknie
>>
jest i diskordzik
>>
przekonanie o wyjątkowym uwielbieniu jakim kobiety darzą mężczyzn o mrocznych osobowościach jest fundamentalne dla przestrzeni związanych z manosferą i prowadzi do poglądu że wobec kobiet nie opłaca się być uprzejmym ani szczerym w końcu i tak wybierają dupków a miłych chłopców wpychają do wiecznego friendzone’u (strefy przyjaciół) i wykorzystują za tym przekonaniem często idzie obwinianie kobiet za doznawaną ze strony partnera przemoc chciała złego chłopca zamiast sympatycznego samotnego przegrywa z sercem na dłoni to ma
>>
File: 1741234206736046.jpg (242 KB, 500x500)
242 KB
242 KB JPG
>>214483493
>>
>>214483539
bardzo ciekawe, że wszyscy pojawili się w tym samym momencie
tak jakby... no nie wiem... to wszystko było skoordynowane co nie?
>>
>>214483583
przestań zauważać wzroce
>>
w sumie to lepiej niż gadać sam ze sobą
>>
anuncja z warszafki, jak unikacie napadów idąc samemu w nocy przez miasto?
>>
>>214483647
po co wychodzić w nocy z domu?
>>
File: 1726821417541411.jpg (15 KB, 480x336)
15 KB
15 KB JPG
>>214483647
biorę leki i unikam myślenia o polityce
>>
>>214483647
odpalam spinning bird kick
>>
File: 2241148225689558.mp4 (2.97 MB, 1126x1062)
2.97 MB
2.97 MB MP4
'ema /polska/
>>
anna czarna: wyniki badań sugerują że osoby posiadające cechy mrocznej triady a w szczególności narcystyczne istotnie cieszą się większą popularnością i są postrzegane jako atrakcyjni partnerzy lub partnerki do potencjalnych krótkich relacji63 dotyczy to obojga płci ale kontakty z takimi osobami zwykle rozczarowują gdy tylko ujawniają się negatywne aspekty ich charakterów64 fakt że są odbierane jako atrakcyjne w kontekście relacji krótkoterminowych sugeruje że ludzie są mniej lub bardziej świadomi trudności których należałoby spodziewać się w długotrwałych bliskich kontaktach z osobami wysoko narcystycznymi65 badania nie wskazują na ich wyższą fizyczną atrakcyjność66 wskazują natomiast na wyższy poziom dbałości o wygląd zewnętrzny strój na skłonność do noszenia gustownych dodatków67 istnieją nawet wyniki pokazujące że osoby narcystyczne w większym stopniu dbają o swoje brwi68! ta dbałość o aparycję może częściowo wyjaśniać fenomen ich atrakcyjności inna z hipotez dotyczących przyczyn popularności osób wysoko narcystycznych mówi o pomyłce jaką popełniają inni odbierając behawioralne przejawy narcyzmu jako manifestacje wysokiej stabilnej samooceny która jest cechą pożądaną u potencjalnych partnerek i partnerów
>>
>anuncja
>z warszafki
wypierdalaj
>>
>>214483004
observer_?
>>
>>214483680
napiłbym się lisich siuśków
>>
>>214483691
projekcja nowocioty
>>
>>214483536
Jaką muzykę
>>
anuncja z maiduguri jak unikać dżihadystów idąc samemu przez sahel
>>
>>214483726
bekon
>>
ci których oburzyło zatajenie przez wykopka faktu że nie jest prawiczkiem przypisali mu kłamstwa również w innych kwestiach niektórzy sugerowali nawet że niesłynne nagranie było częścią planu zdobycia popularności na tagu tymczasem jego codzienność wygląda tak jak na streamach: przesypia co najmniej pół doby żywi się kebabami samodzielnie przygotowanym bigosem oraz kanapkami z żółtym serem szynką i keczupem które popija komesami wiosną i latem pracuje na stanowisku dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności pozostałą część roku spędza na urlopie zdrowotnym pogrążony w depresji choruje od trzynastego roku życia rodzice sądzili że chroniczne zmęczenie brak motywacji i obniżony nastrój to wynik niechęci do nauki i chodzenia do szkoły nie chcieli słyszeć o potrzebie leczenia mama codziennie powtarzała mu że jest „psychiczny” a ojciec że „w ten sposób do niczego w życiu nie dojdzie” i powinien „wziąć się w garść” miał dwadzieścia pięć lat kiedy po raz pierwszy poszedł do psychiatry od tamtej pory wypróbował kilkunastu kombinacji leków ale poprawę choć nie radykalną poczuł dopiero niedawno
>>
>>214483754
mit
>>
File: 1732313466499867.jpg (383 KB, 894x983)
383 KB
383 KB JPG
>>214483710
tfw nie szczalem przezroczystym kolorem juz od 1.5 roku
chujowa sprawa
>>
>>214483720
tylko dobrej słucham
>>
anuncja z gensokjo jak unikać youkaii idąc samemu w nocy przez obrzeża wioski?
>>
>>214483771
nie, fakt
>>
anuncja z czikago jak unikać nygers idąc samemu przez klark strit
>>
senseie z kivotos jak unikać sukebanow idąc samemu przez D.U.
>>
>>214483784
Daj przykład
>>
wyobraz sobie miec kurwa na imie kacper, błażej albo krystian co to kurwa za imiona XDDDDDDDDD
ale takich rodzice musza nienawidzic
>>
>>214483829
https://www.youtube.com/watch?v=e9lZQsdA4gQ
>>
>>214483829
https://www.youtube.com/watch?v=fY2epThNJxU
>>
>tug na pierwsze błażej na drugie kacper
>>
>>214483892
>>214483843
srażej, sracper, srystian, ale przejebane
>>
z incelami nie chce mieć nic wspólnego jednak uważnie śledzi tag #przegryw i od czasu do czasu odpowiada na jakiś komentarz wywołując lawinę bluzgów użytkownicy piszą że nie ma krzty przyzwoitości radzą by zniknął raz na zawsze najlepiej popełniając samobójstwo on sam nie ukrywa swojej niechęci do tej społeczności nazywa ją toksyczną sektą złożoną z nieudaczników twierdzi też że większość chłopaków z tagu #przegryw to mentalcele którzy w przeciwieństwie do niego robią niewiele by zdobyć kobiece zainteresowanie przyznaje że przeciętny mężczyzna musi stawać na głowie by jakakolwiek kobieta zechciała się z nim umówić wierzy jednak że pewność siebie (choćby udawana) i „dobra bajera” to przepis na sukces
>>
>>214483701
cronos new dawn
>>
ezoteryczne anony jak unikać byty astralne projektując astralnie po planie astralnym?
>>
>>214483941
no i dobrze, niech się polaczki uczą angielskiego
>>
File: 1749760461529483.png (2.63 MB, 1845x993)
2.63 MB
2.63 MB PNG
stąd postuje
>>
w rozmowie z psychologiem arturem królem zapytałyśmy czy popularność książek o dominujących męskich postaciach takich jak christian grey czy massimo torricelli to znak że kobiety w głębi duszy pragną bogatych przemocowców bo odzywa się w nich wiele tysięcy lat ewolucji i zew doskonałych genów silnego bezkompromisowego samca
artur król: najpierw zastanówmy się na ile mamy tu do czynienia faktycznie z trendem popularnym w erotykach a na ile z pewną kulturową kliszą która jest monetyzowana do cna powieści erotyczne są na rynku od dosłownie stuleci a jednak dopiero 50 twarzy greya zyskało tak przełomową popularność
>>
>>214483966
północnowschodnia nigeria jest niebezpieczna
>>
File: 1738193031667705.png (3.11 MB, 1838x984)
3.11 MB
3.11 MB PNG
przypomina lublin troszq
>>
król uważa że fantazje służą temu by bezpiecznie i komfortowo doświadczyć różnych rzeczy których przeżycie w rzeczywistości byłoby czymś koszmarnym ba bardzo często służą temu by w jakiś sposób oswoić te groźne aspekty naszego doświadczenia stąd akurat fantazje na temat greya czy zwłaszcza massimo mogą być formą okiełznania bardzo realnego w życiu wielu kobiet lęku przed przemocą fizyczną i seksualną
>>
artur król: pamiętajmy też że fantazje mają jedną kluczową cechę otóż mamy nad nimi absolutną kontrolę jeśli w dowolnym momencie fantazja skręci w miejsce w którym czujemy się niekomfortowo możemy wyłączyć film odłożyć książkę podczas seksu bdsm użyć słowa bezpieczeństwa to jak różnica między „domem strachu” w wesołym miasteczku a ucieczką przed prawdziwym psychopatą goniącym za nami z piłą mechaniczną
zapytałyśmy również o koncept samca alfa kluczowy dla uniwersum manosfery chciałyśmy dowiedzieć się jak ta figura wyniesiona z badań nad wilkami broni się w zderzeniu z najnowszymi badaniami koncepcja samca alfa jest dość smutną historią naukowca który popełnił błąd i próbował go potem przez resztę życia naprawić ale popularność medialna koncepcji przyćmiła prawdę mówi artur król
>>
File: 1740257497606340.png (2.02 MB, 1268x802)
2.02 MB
2.02 MB PNG
ale tu ban na isp musi boleć jak jest jeden komputer na pół miasta
>>
File: 1752874163166074.png (35 KB, 819x166)
35 KB
35 KB PNG
co tak cicho dziś gdzie turek
>>
jebać farszaffkę, jebać obsraków, chuj wam w dupska miastowe pizdy
>>
na tej podstawie psycholodzy ewolucyjni uznali że z ewolucyjnego punktu widzenia kobiety powinny doceniać w mężczyznach cechy związane z siłą agresją skłonnością do ryzyka tylko silny i zwinny mężczyzna może obronić „swoją kobietę” i zapewnić źródło pożywienia kobieta natomiast powinna sprawiać wrażenie płodnej a więc odpowiednio odżywionej z szerokimi biodrami i wydatnymi piersiami problem w tym że ten obrazek jest nieprawdziwy jeśli pomyślimy o społecznościach zbieracko-łowieckich to przede wszystkim nie było w nich jednorodnego modelu funkcjonowania społecznego tłumaczy anna anzulewicz
>>
Wszystko boli i nie było miejsca usiąść przy ptaszkach
>>
File: 1730733194646252.jpg (209 KB, 817x880)
209 KB
209 KB JPG
>przy ptaszkach
>>
File: 1725482712881011.jpg (44 KB, 620x675)
44 KB
44 KB JPG
>pani śmiech obraża wielki smutek świata
>>
File: 1741333051018557.png (1.04 MB, 912x526)
1.04 MB
1.04 MB PNG
>>
zapytana o związek dominacji z atrakcyjnością dr anzulewicz opowiada nam pokrótce o wynikach badań nad tym czy istnieje taki w przypadku mężczyzn uczestniczki tego badania70 zapoznawały się z nagranymi lub spisanymi opisami mężczyzn a następnie były proszone o ocenę ich atrakcyjności seksualnej twórcy badania przygotowali dwie wersje opisów różniące się tylko tym czy bohater był zaprezentowany jako osoba dominująca czy uległa
>>
przykładowo: john który uczy się grać w tenisa był zaprezentowany albo jako osoba nastawiona rywalizacyjnie i zastraszająca przeciwnika na korcie albo jako człowiek obawiający się rywalizacji i unikający grania z agresywnymi oponentami w serii czterech badań naukowcy wykazali że wymyśleni na potrzeby eksperymentu dominujący mężczyźni byli oceniani wyżej pod względem atrakcyjności seksualnej niż ci niedominujący co ciekawe podobnego wzorca nie zaobserwowano u uczestników badania nie wykazano różnic w ocenie atrakcyjności kobiet dominujących i niedominujących ale to nie koniec historii zaznacza anna kolejni naukowcy71 wzięli na warsztat opisy dominującego i submisywnego johna tenisisty z poprzedniego eksperymentu jednak dodali do badania trzeci warunek tak zwany kontrolny: uczestnicy tym razem zapoznawali się tylko z trzema pierwszymi zdaniami opisu johna w którym nie było mowy o jego psychologicznych cechach ale jedynie o wzroście wadze i tym że gra w tenisa
>>
File: 1735097364398414.png (1.62 MB, 1267x663)
1.62 MB
1.62 MB PNG
>nigeryjczyków stać na zadbane polo
>>
>>214484224
>obsraków
cio to
>>
w kolejnych badaniach ci sami naukowcy starali się ustalić czy cechy które są sexy u partnera seksualnego są tymi samymi których szukamy w potencjalnych partnerach życiowych myślę że nie będzie zaskoczenia kiedy powiem że cechy które są wiązane z seksualną atrakcyjnością nie są tymi samymi których szukamy u kandydata na partnera stwierdza dr anzulewicz wniosek ten poniekąd zgodny z przyjętą w incelosferze teorią która zakłada że kobiety poszukują do przygodnego seksu partnerów innych niż do zakładania rodziny jest uprawniony jednak bywalcy manosfery zapominają często że to samo można powiedzieć o mężczyznach rozróżniających „madonny” żony i „ladacznice” gorące kochanki
>>
>>214484424
pewno ma kolegów z boko haram
>>
>>214484424
to gówno pewnie jest u nich nadal produkowane w takim roczniku
>>
w trzecim badaniu autorzy zaprezentowali młodym kobietom zestaw cech charakteru związanych z dominacją lub uległością i zapytali je które z tych cech są dla nich pożądane w kontekście udania się na randkę i w kontekście romantycznego związku kontynuuje anna anzulewicz
z grupy pięćdziesięciu kobiet tylko jedna uznała cechę „dominujący” za istotną jeśli chodzi o popularne cechy z grupy „dominujących” istotne okazały się dwie pewny siebie i asertywny jeśli chodzi o „niedominujące” przymiotniki zwyciężyły dwa: wyluzowany i wrażliwy zgodnie z przewidywaniami naszych rozmówców z woliery goblinów i wykopu żadna z zapytanych kobiet nie chciała natomiast partnera który byłby uległy a tylko kilka chciałoby partnera nieśmiałego lub cichego
>>
ok dosyć muszę się ogarnąć
>>
wyniki tych badań tłumaczy dr anzulewicz sugerują że „idealny mężczyzna” powinien być pewny siebie asertywny wyluzowany i wrażliwy nie powinien natomiast być agresywny dominujący uległy lub nieśmiały nowsze badania72 wskazują że cechy wiązane z dominacją są pożądane ale tylko wtedy gdy potencjalny partner ma wysoki poziom ugodowości i altruizmu wskazuje to na kluczową rolę kompetencji społecznych natomiast badania innego zespołu73 sugerują że tendencja do dominacji u mężczyzn jest oceniana jako atrakcyjna ale tylko jeśli ta dominacja jest odpowiednio ukierunkowana na przykład skierowana w kierunku przeciwnika w zawodach sportowych a nie wobec członków własnej grupy społecznej
>>
File: 1754045315195984.jpg (116 KB, 1200x1100)
116 KB
116 KB JPG
spaćkq mnie bierze
>>
>>214484571
wielu wzięło spaćq ze sobą wielu się dało nabrać
>>
mogłoby to oznaczać że mężczyźni nazywani na wykopie dynamiczniakami faktycznie mają statystyczną przewagę nad goblinem-galaretą
jak wobec tego można podsumować to co nauka mówi o męskiej atrakcyjności?
>>
ponad połowa dzieci przed piętnastym rokiem życia ma kontakt z pornografia częściej niż raz w tygodniu
>>
Polskie białasy żrą sera zaraz przed spaniem
>>
File: 1727568638176995.gif (1.2 MB, 480x270)
1.2 MB
1.2 MB GIF
>>214484571
nie każdy kto idzie spaćq robi wstćq
pamiętaj o tym, pewnego dnia będzie śmierćq
>>
rezonuje to z treściami z incelosfery w których mężczyźni żalą się że kobiety nie rozpatrują ich jako partnerów pomimo tego że są bardzo mili wiele z osób które udzielają się w tych przestrzeniach ma problemy z relacjami społecznymi i wyczucie kiedy jest się „umiarkowanie miłym” a kiedy „nadmiernie miłym” może je przerastać podobnie jak wykazanie pożądanej asertywności jednocześnie jednak słowa dr anzulewicz zadają kłam teoriom według których agresywni niebezpieczni mężczyźni w rzeczywistości stanowią taki łakomy kąsek dla każdej kobiety
sam
let’s gooooo
>>
File: 1750848794679273.png (857 KB, 1110x1553)
857 KB
857 KB PNG
>>214484650
marek aureliusz o tym pisał
>>
sam jest czarodziejem zamiast różdżki fikuśnego kapelusza i magicznych mocy ma 172 centymetrów wzrostu wadę postawy i schizofrenię paranoidalną
>>
>>214484755
to o mnie
>>
kiedy w maju 2021 roku dołączamy do woliery goblinów i prosimy użytkowników o krótką autoprezentację jako sam69 pisze: „jestem śmieciem ze wzrostem krasnala ogrodowego bez wykształcenia czy doświadczenia zawodowego bez znajomych w dodatku chorym psychicznie niedawno w wieku trzydziestu lat pierwszy raz pracowałem przez pięć dni przy złomie” przyznaje że nie ma żadnych zainteresowań ciężko mu się na czymkolwiek skupić a jeszcze trudniej zaangażować niedawno po raz pierwszy od czasów szkolnych przeczytał książkę poradnik rzucania palenia mimo licznych prób nie udało mu się zerwać z nałogiem nie ogląda filmów ani seriali a swoją wiedzę o świecie zwłaszcza relacjach damsko-męskich czerpie z wykopu
>>
Trochę mi smutno że moja własna rodzina nie potrafi chociaż zadzwonić do mnie i składać mi życzenia na imieniny
>yyyyy kogo obchodzi imienini iksde iksde
Japa głupio pindo nieudolny z polski najmądrzejszy żyjący w klitce gmatwanina aż czuć ciepłego harnasa stąd
>>
jestem cwelem pedalem 45 szukam bezwzglednego sadysty nie lubiacego cweli ktory podda mnie torturom i karom cielesnym-chlosta przypalanie itppiss scat upokorzenie publiczne w klubiejeeeebanie bez gumy calkowite wykorzystanie finansowe-do zera-na koniec zniszczenie i kompromitacja cwela
z mordy jestem 4/10 przekonuje sam opiera się na opinii anonimowych osób które oceniły jego zdjęcia na stworzonej w tym celu stronie photofeeler udaje nam się znaleźć jego profil na facebooku ma jasne włosy ciemnozielone oczy lekko zapadnięte policzki i wąskie zaciśnięte usta według członków woliery którzy widzieli jego zdjęcia twarz sama świadczy o wygranej w loterii genetycznej a jej posiadacz inceluje z powodu niskiego wzrostu i choroby psychicznej jego los przypieczętowują kifoza i wada klatki piersiowej
>>
>>214484834
imieniny ani
>>
Przepraszam za mocne słowa
>>
Siedzę w uberze i kierowca puścił bąka nie daje mu napiwek
>>
jestem cwelem pedalem murzynem biedny komuchu karaluchu itd.
>>
>>214482349
>piwo :)))
>>214485128
>piwo :(((
>>
>>214485039
może to polak
polacy dużo pierdzą
>>
kiszczak: z perspektywy faceta który choruje na depresję i który z jej powodu kilkakrotnie przebywał w szpitalu psychiatrycznym mogę powiedzieć że jest to duży problem nawet wśród kumpli każdy jeden przez drugiego chce zgrywać twardziela sam nieraz usłyszałem od swojej terapeutki że „jako mężczyzna powinienem…” dlaczego „jako mężczyzna”? mam być jakiś inny? silniejszy? nie mogę okazać słabości? nadal są osoby które po usłyszeniu że lecę na psychotropach zmieniają do mnie nastawienie chyba długa droga przed nami żeby to zmienić przez takie komunikaty kierowane do mężczyzn tag przegryw przyciągał ich coraz więcej panowało wzajemne zrozumienie dawaliśmy sobie rady to było chyba pierwsze takie miejsce w polskim internecie
incelebryci
>>
zdaniem kiszczaka oblicze tagu zaczęło zmieniać się wraz z pojawieniem się wyjątkowo udanego trolla o nicku typbezoszczednosci95 wówczas miał zacząć się wyścig o bycie królem przegrywu który to streścić można w zdaniu „im bardziej przegrywasz tym bardziej wygrywasz” jeden z postów z 2019 roku zawiera przykładowy test na przegryw:
uwaga test jak bardzo jesteś przegrywem ( ͡■ ͜ʖ ͡■)
za każdą rzecz zauważoną u siebie sumuj punkty maksymalnie możesz zebrać 350 punktów
• wzrost 0-160cm (+15pkt)
• wzrost 160-170cm (+10pkt)
• wzrost 170-180cm (+5pkt)
• nadwaga i otyłość (+15pkt)
• niedowaga (+15pkt)
>>
>>214485189
Bo żrą sera tuż przed spaniem
>>
>>214485262
no i co nam zrobisz :)
>>
narkomania = oski
trvcel nie ma skąd dostać dragów
>>
>>214485262
ale jak hiszpan czy inny grek siedzi do późnej nocy przy desce serów i winie to baza i radość z życia, co nie?
>>
File: 1473899019987.jpg (309 KB, 600x900)
309 KB
309 KB JPG
poszedlem do sklepu po piwo i jak szedlem to widzialem martwego kotka pod drzewem. niefajnie
>>
na wspomnienie typabezoszczednosci na wolierze goblinów niektórym wyraźnie podnosi się ciśnienie:
no na boga nie piszcie o nim
pierdolony troll się żywi atencją
skurwysyn oby zdechł na raka w męczarniach
przez takich jak oni nasz problem staje się memem
ktoś inny pisze:
>>
największy troll który sprowadził przegryw do karykatury [] trochę tam siedzę owszem [przed typembezoszczednosci] przemykały tam trolle i ludzie z chanów ale było raczej ok nie było aż takiego toksykowania i mizoginii wtedy też było inne podejście do przegrywu nadzieja na jego przebicie sam przegryw też był imo [in my opinion w mojej opinii] łagodniejszy
>>
File: 1.jpg (97 KB, 646x900)
97 KB
97 KB JPG
Is this a good wage?
>>
File: 1738246391510171.png (477 KB, 684x610)
477 KB
477 KB PNG
przeklejacz ja cie zajebie
>>
>>214485644
minimal
>>
File: 1753514374857505.jpg (31 KB, 649x556)
31 KB
31 KB JPG
>>214485451
sory
potrzebowałem więcej obrazków do postowania
>>
File: 1726785348422021.jpg (258 KB, 500x500)
258 KB
258 KB JPG
>>214485451
ja widziałem jakieś rozsmarowane zwierze na autostradzq dzisiaj
przykre
>>
>>214485644
>u*rainki ściągają jeetów do pracy żeby zasrać mój kraj
mam dość tego życia
>>
>>214484483
dziura w której mieszkasz, cioto
pij moją spermę
>>
File: 1737451315133773.jpg (112 KB, 1262x900)
112 KB
112 KB JPG
spamćq to wykopek pokoloruj mnie zdziwionym
>>
File: doubt.gif (3.26 MB, 240x266)
3.26 MB
3.26 MB GIF
>>214485946
>>
fifti szejdz of moj kupa
>>
kum na twoją twarz anoncianek
>>
File: 1747517414203093.jpg (30 KB, 400x399)
30 KB
30 KB JPG
>gdzie kucharek sześć
>*puszcza bańke mydlaną*
>tam cycków dwanaście
>>
ktoś mógłby pomyśleć że sam został mesjaszem i przynajmniej ta historia ma szczęśliwe zakończenie jednak członkowie serwera wspólnie ustalają że po pierwsze nie doszło do pełnego stosunku a po drugie jego nauki byłyby bezużyteczne goblinus który dotąd wyrażał poparcie dla tej kandydatury nagle zmienia zdanie: nawet jeśli istnieje jakaś droga do wyjścia z przegrywu to dla każdego jest inna większość z nas włożyła znacznie więcej wysiłku by tego dokonać a jemu zostało dane bo siedzi na rencie i może poświęcać całe dnie na chodzenie do świetlicy dla chorych psychicznie też bym poszedł ale w moim powiecie nie ma takich miejsc wiem bo prosiłem mops żeby znalazł mi coś podobnego i jak się do tego mają rady które słyszymy od normików że powinniśmy znaleźć lepszą pracę wykształcenie i nie być mizoginami? dziewczynę znalazł najlepszy z nas pod względem wyglądu a przy tym jeden z najbardziej toksycznych ile razy musieliśmy gasić jego wybuchy mizoginii? w dodatku nigdy nie pracował i nie ma matury fajnie że chodził na terapię i ćwiczył mięśnie ale wielu z nas też to robiło nie daje mi to nadziei ani pomysłu na kolejny krok
>>
>>214486587
inne już przekleja przecież
>>
goblinus w końcu uznaje w nim mesjasza ale stwierdza że na wolierze nie ma dla niego miejsca sam początkowo godzi się z tą decyzją gdy się spotykamy twierdzi że tak będzie dla niego lepiej i woli skupić się na związku ale dwa miesiące później asia mówi mu że owszem kocha go ale jak przyjaciela miała motyle w brzuchu ale odleciały sam prosi by wyszła zaraz potem pisze do nas rozżalony ma jej za złe że jeszcze dwa tygodnie wcześniej mówiła o ślubie
>>
kiedy domykamy książkę sam jest w początkowej fazie cyklu utrzymuje restrykcyjną dietę ćwiczy i powtarza że się nie podda od miesiąca znów pracuje przy złomie chce się nauczyć fachu szef mówi że ma potencjał bo sprawnie idzie mu segregowanie materiałów i odkręcanie części które trzeba podzielić myśli też o sprzątaniu w restauracjach ma wprawę bo większość obowiązków związanych z zajmowaniem się domem spoczywa na nim mama choruje na nadciśnienie cukrzycę i bóle pleców związane z podeszłym wiekiem sam wyklucza możliwość wyprowadzki będę z nią do końca swojego albo jej zapewnia opieka nad rodzicami to jedna z przyczyn zjawiska które media określają czasem jako gniazdownictwo w 2018 roku 43% mężczyzn i 29% kobiet w wieku 2534 lat wciąż mieszkało w domu rodzinnym z czego 29% tylko z jednym rodzicem76
>>
>*puszcza prawdomówkę*
>>
sam czuje się przytłoczony myślą że ma do nadrobienia dziesięć lat życia ale wierzy że to możliwe przez ostatnie kilka miesięcy zrobiłem więcej niż przez poprzednią dekadę związek był rozczarowaniem ale przynajmniej mam jakieś doświadczenie i nikt mi tego nie odbierze nie mogę już powiedzieć że nigdy nie miałem dziewczyny muszę tylko redukować więcej ćwiczyć i przestać czytać bzdury na wykopie bo niepotrzebnie się nakręcam od trzech lat nie miałem urojeń ani silnych stanów lękowych więc chyba wychodzę na prostą let’s fucking go!
hauser
kim jest hauser?
hauser15 31032018 wykoppl
masz 23 lata i na facebooku cały czas widzisz: ten kolega z klasy się zaręczył ta dziewczyna jest w ciąży tamta już urodziła a ty nawet nigdy się nie całowałeś
#przegryw #gorzkiezale #zalesie #gownowpis #blackpill #tfwnogf #stulejacontent
>>
nienawidzę kobiet bo nie dają mi seksu to jedyny powód i nie zamierzam dorabiać do tego żadnej filozofii frustracja seksualna prowadzi do radykalnych postaw i nie ma co ukrywać że incele mogą być niebezpieczni mówi hauser 27-letni prawiczek z czteroletnim stażem na wykopie na tagu #przegryw pisze głównie o tym co nazywa terrorem feminazistek uważa że żyjemy w matriarchacie i wyczekuje dnia w którym „mężczyźni zrobią z tym porządek choćby siłą”
>>
https://youtu.be/KO4y3nkJXDA
eh kiedyś była muzyka a dzisiaj już nie ma
>>
jest zwolennikiem seksu socjalnego rozumianego jako bony na wizyty u prostytutek lub inna forma dofinansowania tego rodzaju usług dlaczego państwo ma odpowiadać na wszystkie podstawowe potrzeby człowieka poza tą jedną? pyta retorycznie przychylnym okiem patrzy również na postulat powrotu do małżeństw aranżowanych który co jakiś czas podnoszony jest w różnych częściach incelosfery nie uznaje takiej kategorii jak gwałt małżeński przekonuje że seks po ślubie jest obowiązkiem więc można go sobie po prostu wziąć choćby siłą „mąż” i „gwałciciel” to słowa które wzajemnie się wykluczają taka locha nie oszczędza się w młodości a potem znajdzie samca beta który myśli że pana boga za nogi złapał a potem widzi cipę raz na miesiąc i on się ma na to godzić? szmata niech zaciśnie zęby i zrobi swoje poza tym nie należy demonizować gwałtów raz że rozładowują napięcie seksualne a dwa że niektóre kobiety doświadczają w ich trakcie orgazmu
>>
głosuje na prawo i sprawiedliwość głównie ze względu na zaostrzenie prawa antyaborcyjnego i popularne wśród naszych rozmówców przekonanie że jarosław kaczyński jest incelem: to jest moja partia doceniam że dopierdalają szmatom za piekło kobiet mają moje dozgonne poparcie sądownictwo i inne bzdety mam w chuju wyobraź sobie że jakaś p0lka cię olała zostajesz starym prawikiem a inny stary prawik wprowadza prawo przez które ona musi urodzić takiego kalafiora co nie może sam oddychać ta wizja daje mi sporo radości skoro życie mi dojebało to dlaczego innym nie może?
>>
brzydzi się kobietami które uprawiają seks bez zobowiązań zwłaszcza z obcokrajowcami nazywa je „używkami” „kurwiskami” „wycieraczkami” choć czasem żałuję że nie jestem lewakiem dziewczyny które można spotkać na strajku kurew pewnie się nie oszczędzają sam nie chciałbym dojadać resztek po chadach ale lewicowym chłopakom to chyba nie przeszkadza mówi podobnie jak piasqun uważa że studentki to prostytutki a na wymiany zagraniczne w ramach programu erasmus jeżdżą tylko po to by dać upust swoim hipergamicznym żądzom i promiskuistycznym skłonnościom jednak nie lubi być kojarzony a tym bardziej mylony z kolegą z serwera przede wszystkim dlatego że uważa go za „idiotę o iq szympansa”
>>
hauser: incele to w gruncie rzeczy dobre poczciwe chłopaki tyle że pogubione nasze pragnienia są prozaiczne żeby mieć z kim pogadać przytulić się wyjść na spacer pojechać na wakacje od najmłodszych lat żyjemy w izolacji takie hikikomori tylko że w polsce
hikikomori to zjawisko po raz pierwszy zaobserwowane w japonii: dosłownie oznacza „wejście do środka i niewychodzenie na zewnątrz” występuje zarówno jako nazwa zaburzenia jak i określenie osoby wycofanej społecznie
>>
japońskie ministerstwo zdrowia pracy i dobrobytu definiuje hikikomori jako „tych którzy ani nie pracują ani nie chodzą do szkoły nie wchodzą w interakcje społeczne są społecznie wycofani przez dłużej niż sześć miesięcy” w latach 90 w kraju zaczęła wzrastać liczba osób które latami żyją w skrajnym odosobnieniu i dzisiaj szacuje się ją na około pół miliona japonek i japończyków w wieku 1539 lat wśród starszych roczników przypadków hikikomori może być jeszcze więcej jak wskazują dane z 2019 roku77 określani tak zamykają się w swoich pokojach zarastających pomału brudem unikają nawet domowników do łazienki wymykają się kiedy wszyscy śpią ich potencjalny powrót do społeczeństwa związany z nieuniknioną śmiercią ich rodziców nazywany jest czasem „problemem 2030”
>>
co można zrobić żeby polepszyć życie
>>
>>214487624
czytaj Pismo Święte
>>
>>214487661
ehhh czyli nic się nie da
>>
zdaniem niektórych badaczy fakt że hikikomori obserwuje się głównie w japonii wynika z charakterystycznych dla tego kraju kultu pracy i kolektywizmu a także z nadopiekuńczości rodziców78 okoliczności te miałyby skutkować między innymi buntem wobec społecznych oczekiwań dotyczących głównie młodych mężczyzn z klasy średniej dlatego też to o nich w kontekście hikikomori mówi się najczęściej chociaż „wycofanie z życia” dotyka również kobiet
>>
hauser15 07042018 wykoppl
>>
nie ma nic gorszego dla przegrywa niż dni w których zaczyna robić się ciepło wyjdziesz raz na tydzień z piwnicy i widzisz ziomków chodzących na piwo w krótkich rękawkach i widać że przez ostatni rok nie próżnowali na siłowni niebiescy ze swoimi różowymi wychodzący z najmodniejszej lodziarni w mieście uśmiechnięci opaleni wpatrzeni w siebie piękne zgrabne różowe w krótkich koszuleczkach albo sukienkach uśmiechnięte z nadzieją na fajny wakacyjny seks a ty później wracasz do piwnicy ze świadomością że to wszystko cię omija że żadna taka dupeczka nie spojrzy na ciebie w inny sposób niż z politowaniem
>>
#przegryw #gorzkiezale #zalesie #gownowpis #blackpill
>>
pochodzenie jego pseudonimu sięga początku xix wieku kiedy to na ulicach norymbergi pojawił się tajemniczy chłopiec odziany w łachmany i wyraźnie zagubiony kaspar hauser wkrótce okrzyknięty „sierotą europy” szybko stał się międzynarodową sensacją a to za sprawą plotek jakoby niepiśmienny nastolatek pochodził z wielkoksiążęcej dynastii badeńskiej (mimo przeprowadzonych badań genetycznych do dziś nie udało się tego potwierdzić ani wykluczyć) zginął 14 grudnia 1833 roku raniony przez nieznajomego choć niektórzy twierdzili że sam zadał sobie rany chcąc sfingować zamach i tym samym uwiarygodnić swoje szlachetne pochodzenie ale nie przewidział że okażą się śmiertelne na jego nagrobku wyryto napis: „tu spoczywa kaspar hauser zagadka swoich czasów narodził się w nieznanych okolicznościach jego śmierć owiana jest tajemnicą”
>>
Boli
>>
nietrudno zauważyć że nasz rozmówca ma z „sierotą europy” wspólny nie tylko pseudonim incele którzy mieli styczność z hauserem twierdzą że lubi przybierać role wcielać się w wymyślone przez siebie postaci dlatego nikt tak naprawdę nie zna jego prawdziwej twarzy przy całej swej nieprzewidywalności konsekwentnie szczędzi nam szczegółów na swój temat wiadomo że ma 27 lat 184 centymetry wzrostu i mieszka na wsi w okolicach poznania podobnie jak piasqun pracuje w „smrodowni” wykonując proste prace fizyczne on sam twierdzi zarówno w rozmowach z nami jak i wpisach które od lat publikuje na wykopie że wychował się w skrajnej biedzie w maleńkim domu bez bieżącej wody
>>
nietrudno zauważyć że nasz rozmówca ma z „sierotą europy” wspólny nie tylko pseudonim incele którzy mieli styczność z hauserem twierdzą że lubi przybierać role wcielać się w wymyślone przez siebie postaci dlatego nikt tak naprawdę nie zna jego prawdziwej twarzy przy całej swej nieprzewidywalności konsekwentnie szczędzi nam szczegółów na swój temat wiadomo że ma 27 lat 184 centymetry wzrostu i mieszka na wsi w okolicach poznania podobnie jak piasqun pracuje w „smrodowni” wykonując proste prace fizyczne on sam twierdzi zarówno w rozmowach z nami jak i wpisach które od lat publikuje na wykopie że wychował się w skrajnej biedzie w maleńkim domu bez bieżącej wody
>>
File: 1739579130288291.jpg (357 KB, 1000x563)
357 KB
357 KB JPG
kurwa r6 to anime teraz
a ja chciałem postrzelać i poobrażać czarnuchów
>>
File: 1730759338000006.jpg (1.31 MB, 1920x2480)
1.31 MB
1.31 MB JPG
ale chujowy nowy operator
>>
włączam Cronos: The New Dawn
>>
spośród wszystkich członków serwera tylko dzik dorównuje mu w tajemniczości pisze dużo ale prawie nigdy o sobie wiemy że ma 26 lat i mieszka z rodzicami zasila szereg neet-ów do mainstreamu termin wszedł jako nacechowany pejoratywnie ale używany do autoidentyfikacji przez członków internetowej subkultury umożliwia budowanie wspólnej tożsamości tożsamość ta z jednej strony podkreśla odczuwane życiowe nieudacznictwo a z drugiej pomaga budować poczucie uczestnictwa w kontrkulturze sprawnie posługującej się ironią nieprzejmującą się banalnymi zasadami obowiązującymi w zewnętrznym świecie i raz po raz rzucającej wyzwanie moralnym regułom nim rządzącym
>>
dzik całymi dniami gra na komputerze i nie planuje podjęcia pracy liceum kończył w trybie indywidualnym i od tego czasu prawie nie wychodzi z domu ma prawicowe poglądy sympatyzuje z konfederacją często powtarza że „mizoginii nie należy zwalczać ją trzeba w sobie pielęgnować” zdarza mu się rzucić szmatą (w tym raz w naszym kierunku co tłumaczy później niepowodzeniem w grze komputerowej) ale pod względem okazywanej pogardy wobec kobiet daleko mu do hausera i piasquna jest za to serwerowym królem wzrostaków: mierzy 192 centymetry słabość do fast foodów i brak ruchu doprowadziły go do otyłości drugiego stopnia (stąd pseudonim)
karuzela kutasów
>>
w incelosferze panuje przekonanie że każda kobieta w wieku 2025 lat zajęta jest jeżdżeniem na karuzeli kutasów nie jest to oczywiście karuzela składająca się z kutasów przeciętnych normików ani tym bardziej przegrywów kobiety w tych szalonych latach swojego życia bawią się wyłącznie z chadami granica 30 lat stanowi tak zwaną ścianę w tym wieku kobieta przestaje być atrakcyjna dla nadrzędnych genetycznie samców po przygodach na karuzeli kutasów strzelających wysokiej jakości nasieniem niektórym kobietom zostają pamiątki w postaci dzieci stąd też incele czują odrazę do „30-letnich samotnych matek” z którymi czasem sparuje ich aplikacja randkowa w ich przekonaniu kobiety kilka lat przed trzydziestką zaczynają szukać beciaka spokojnego mężczyzny który je utrzyma i zapewni stabilizację ale nigdy nie będzie prawdziwą miłością i nie wzbudzi w nich pożądania w tym scenariuszu samotne matki zastawiają pułapki na naiwniaków desperacko poszukujących miłości którym nie przeszkadza że obiekt ich westchnień wybawił się za wszystkie czasy z przystojnymi posiadaczami wielkich penisów zanim łaskawie zwrócił się w ich stronę oferując seks raz w miesiącu po ciemku w zamian za bezpieczeństwo finansowe mężczyźni okazujący ojcowską miłość dzieciom swojej nowej partnerki są w incelskich przestrzeniach regularnie wyśmiewani jako frajerzy którzy dali się nabrać na propagandę głoszącą że jest to wartościowa i godna podziwu postawa („nieważne kto spłodził ważne kto wychował”)
>>
walę konia do stópek animek wt (ang. rn)
>>
źródło ilustracji: wykoppl
orbiterzy grafika z incelskiego forum przedstawiająca atrakcyjne dziewczyny nazywane w anglojęzycznej incelosferze stacy’s orbitujące wokół chada (na wykopie nazywanego też czasem oskarem albo natanielem) wokół pięknych kobiet kręcą się simpy nieatrakcyjni mężczyźni zabiegający o ich uwagę tutaj nazwani imieniem melvin
mizoginia i ataki terrorystyczne
>>
gdy 23 maja 2021 roku dołączyłyśmy do woliery goblinów członkowie serwera natychmiast odnotowali że tego dnia minęło dokładnie siedem lat odkąd najsłynniejszy incel w historii elliot roger dokonał krwawej masakry w isla vista w 2014 roku w pobliżu uniwersytetu santa barbara 22-letni roger zamordował łącznie siedem osób z manifestu który który opublikował wcześniej w sieci dowiadujemy się że kierowała nim frustracja powodowana romantycznym niepowodzeniem i statusem „niecałującego prawiczka” zgodnie z nomenklaturą 4chana masakra w isla vista miała rozpocząć beta rebelię
>>
>>214488188
https://www.youtube.com/watch?v=mbr0FKVWbkI
>>
wielu naszych rozmówców z incelosfery twierdzi że pojęcie beta rebelii funkcjonuje jako żart mem czy trolling jednak żarty z przemocy w tego typu przestrzeniach mogą paść na bardzo podatny grunt a do tragedii wystarczy jedna sfrustrowana osoba która dusi w sobie gniew i potrzebę zemsty sam roger przed dokonaniem masakry funkcjonował w incelskich przestrzeniach w sieci miesiąc po nim nastolatek z wielkiej brytanii ben moynihan postanowił zapolować na kobiety z nożem raniąc trzy z nich przyznał że kierowały nim frustracja seksualna i żądza zemsty
>>
File: 1749883854857175.jpg (45 KB, 454x510)
45 KB
45 KB JPG
>>
>>214483129
>przypierdala się o głupotę
>źle linkuje post
>woła "moderatorów" po polskiemu
wracaj do swoich wykopku
>>
w 2015 roku chris harper-mercer również po spisaniu manifestu w którym wprost wspominał o elliocie rogerze i narzekał na brak seksualnych doświadczeń zabił osiem osób na kampusie uniwersytetu umpqua wiemy że miał do czynienia z internetową społecznością „samców beta” o czym powiedział mediom jeden z policjantów zajmujących się sprawą
william atchison jest kolejną osobą która w internecie wychwalała elliota rogera i poszła w jego ślady sięgając po broń mężczyzna w 2017 roku zabił dwie osoby zanim skierował lufę strzelby na siebie
roger był również idolem innego masowego zabójcy nikolasa cruza dziewiętnastolatek zabił siedemnaście osób w liceum na florydzie w 2018 roku
>>
kto robi przypisy przy bibliografii a nie na końcu strony gdzie jest przypis ten nie znajdzie miejsca w niebie
>>
File: 1741165300897127.jpg (53 KB, 706x674)
53 KB
53 KB JPG
>jutro
>zakład pracy
>>
>>214488465
dobra zarzutka ziooom
>>
„incelska rebelia właśnie się zaczęła! obalimy chadów i stacy!” pisał w swoim poście kierowanym do „sierżanta 4chan” alek minassian niedługo przed tym jak w kwietniu 2018 roku wjechał rozpędzonym vanem w przechodniów w toronto zabijając dziesięć osób w większości kobiety po aresztowaniu przyznał się wprost do wyznawania filozofii dominującej na incelskich forach i zżymał się że kobiety nie chcą dać mu romantycznej atencji bo wolą spotykać się z „brutalami”
>>
scott beierle zanim w listopadzie 2018 roku wkroczył z bronią do studia jogi na florydzie zabijając sześć kobiet prowadził kanał na youtubie przepełniony nienawistnymi treściami skierowanymi przeciwko kobietom i osobom o innym kolorze skóry
strzelanina zaplanowana przez briana isaacka clyde’a którego strona na facebooku przepełniona była incelskimi treściami została udaremniona kiedy niedoszły zamachowiec zginął od policyjnej kuli w teksasie w czerwcu 2019 roku miał przy sobie strzelbę i kilka magazynków
>>
File: sad2.png (48 KB, 1080x872)
48 KB
48 KB PNG
>>214488508
>>
jem parówki z kanapkami jestem kurwa nikim :(
>>
w lutym 2020 roku pracownica spa w toronto została zabita maczetą przez siedemnastolatka którego dane nie mogły zostać ujawnione ze względu na jego wiek dowody wskazywały na powiązania sprawcy z ideologią dominującą na forach inceli w czerwcu 2020 roku niejaki cole carini trafił do szpitala w virginii z oderwaną ręką co okazało się efektem niekontrolowanego wybuchu bomby którą przygotowywał jego notatki jasno wskazywały że chciał zapisać się w historii w podobny sposób jak elliot roger
>>
Jak zapamiętać Północ południe wschód zachód
>>
>>214488508
przestaniecie spamować tymi jebanymi kotami w pracy mam dosć
>>
>>214488508
F zuszku
u mnie na szczęście homo office
>>
File: 1733962740413353.jpg (95 KB, 904x928)
95 KB
95 KB JPG
>>214488590
>>
w sierpniu 2021 roku jake davison publikujący wcześniej treści w których porównywał się do inceli zabił pięć osób i siebie w plymouth w anglii
going er co można przetłumaczyć jako „pójście w ślady er (elliota rogera)” to mem często przytaczany w incelosferze także polskiej mimo że życie elliota w niczym nie przypominało życia chłopaków z tagu #przegryw na wykopie pochodził z bardzo bogatej rodziny to lęk jaki budzi wśród normików sprawia że co jakiś czas natykamy się na posty chwalące er często krytykowane w komentarzach przez samych przegrywów z tagu wykop potrzebuje zazwyczaj paru minut by takie wpisy usunąć
źródło ilustracji: wykoppl
>>
>>214488621
góra dół prawo lewo
>>
File: 1739185859794507.mp4 (3.39 MB, 816x1452)
3.39 MB
3.39 MB MP4
>>214488624
nie
>>
problematyka zapobiegania przemocy ze strony osób ze środowiska inceli poruszona została przez briana van burnta w kierowanej do specjalistów książce understanding and treating incels (zrozumieć i pomóc incelom)79 należy zaznaczyć że publikacja skupia się głównie na atakach dokonanych w usa z uwzględnieniem tamtejszego kontekstu kulturowego to tam miała miejsce większość zamachów motywowanych ideologią blackpillu
opisując radykalizację można wyróżnić kilka wyraźnych faz przez które przechodzi osoba będąca na drodze do użycia przemocy
>>
>>214488621
nie czaję lore tej nitki jakoś bardzo dobrze, jesteś jakimś chorym psychicznie amerykaninem uczącym się polskiego czy po prostu emigrantem który nie uważał w podstawówce?
>>
>>214488675
Czy jest jakiś mnemonic
>>
pierwsza to faza przedradykalizacyjna już w niej można zauważyć u danej osoby cechy wspólne z wieloma członkami incelskiej subkultury jak przede wszystkim niska samoocena lekka depresja poczucie pozostawania w tyle za rówieśnikami historia prześladowania w szkole i niskie umiejętności społeczne przy jednoczesnym braku relacji romantycznych i przekonaniu że zmiana tego stanu rzeczy jest poza zasięgiem
>>
File: 1732513191368572.png (1.14 MB, 700x692)
1.14 MB
1.14 MB PNG
>>
proces radykalizacji zaczyna się wraz z wpadnięciem w fazę świadomości i żalu osoba zaczyna kwestionować sens swojego życia i poszukuje nowego odkrywa społeczność osób które zmagają się z podobnymi problemami zapoznaje się z charakterystycznym w incelosferze slangiem i dowiaduje się że to co ją spotyka jest spowodowane zmianami na rynku matrymonialnym jednocześnie odczuwa wyższość wobec mężczyzn którzy mają „dostęp” do kobiecych ciał osoba wciąż podejmuje próby umawiania się na randki z kobietami jednak każde odrzucenie powoduje nasilenie się poczucia beznadziei i złości
>>
>>214488731
Jestem debilem
>>
>>214488768
uff takie to by mnie mogly rozincelowac w kabinie
>>
File: 1728296103253818.jpg (241 KB, 1656x1244)
241 KB
241 KB JPG
ja nie oski
>>
>>214488810
Czemu zlew w rogu
>>
>>214488768
dosłownie bym się popłakał gdybym obok takich przeszedł pewnie bym trafił jako pierwsza ofiara dlaczego ludzie są tacy uprzedzeni
>>
>>214488839
nie wiem
>>
stadium poszukiwania rozwiązania popycha osobę coraz głębiej w incelosferę gdzie odnajduje odpowiedzi na swoje pytania dotyczące nieudanych relacji jednocześnie odrzuca oferty konwencjonalnej pomocy na przykład od psychologa albo psychiatry często dlatego że zawiodły w przeszłości to etap w którym pojawia się zainteresowanie działaniami zamachowców z incelosfery i poszerzanie wiedzy na ich temat jego rozwinięcie stanowi faza zainteresowania prowadząca często do odsunięcia od siebie bliskich i rodziny na rzecz internetowej społeczności
>>
>>214488810
gf posprzątała czystoski?
>>
>>214488810
>nienastawiona godzina w piekarniku
klękam
>>
jestem sigma boj
>>
celowanie jest fazą w której coraz mniejszą wartość przypisuje się życiu innych w szczególności wpisujących się w wyobrażenia na temat osób odnoszących sukcesy na polu romantycznym i seksualnym czyli kobiet i chadów mając oparcie w innych członkach incelskiej społeczności osoba pisze w social mediach agresywne komentarze i bierze udział w obrażaniu tych którzy mają być odpowiedzialni za jej smutny los
>>
File: loremasterobrazek.jpg (44 KB, 501x496)
44 KB
44 KB JPG
>>214488803
czyli jankes uczy się tego zjebanego języka, niesamowite
>>
>>214488919
pierwszy kwadrans nie postuj
>>
kolejną fazą jest indoktrynacja w której blackpillowy światopogląd jest w całości zaakceptowany a wszystkie niezgodne z nim wcześniejsze poglądy zrewidowane na jego korzyść fizyczna przemoc zaczyna się jawić jako dopuszczalne rozwiązanie problemów nie tylko swoich ale i całej incelskiej społeczności na tym opiera się etos beta rebelii jednocześnie pojawia się poczucie bycia wybranym przez społeczność do męczeństwa i potrzeba sławy
>>
>>214488746
nie. pamiętam mnie w podstawówce uczyli tego tak, że kilka dni pod koniec zajęć pokazywaliśmy przed siebię, za siebię, a potem w prawo i lewo mówiąc przy tym nazwy kierunków na mapie i po tych kilku dniach umieli wszyscy. ty też się nauczysz
>>
do każdego następnego stadium przechodzi coraz mniejsza liczba osób i do końca implementacji na szczęście mało kto dociera wtedy właśnie czynione są plany ataków nastawione na rozgłos i jak największą liczbę ofiar
>>
File: 1739238651628746.png (337 KB, 415x366)
337 KB
337 KB PNG
>>214488810
co tu się odjebało
>>
nauczyłem się kierunków świata z gierek
>>
>>214489001
on nawet u siebie zrobił na odpierdol
>>
istnieje wiele czynników ryzyka które należy brać pod uwagę rozpatrując prawdopodobieństwo wystąpienia zaplanowanego ataku wśród nich jest dostęp do środków i narzędzi które mogą pomóc w przeprowadzeniu zamachu ograniczanie informacji i kontaktów które naruszają radykalizujący się światopogląd poczucie niesprawiedliwości i żal większość osób które dopuszczają się tego rodzaju przemocy ma też historię myśli i prób samobójczych oraz autoagresji jako czynnik ryzyka wymienia się także istnienie choroby psychicznej chociaż w swojej książce van burnt kilkakrotnie zaznacza że ta przesłanka o niczym nie przesądza gdyż u wielu zamachowców nie wystąpiła a media mają tendencję do wyolbrzymiania jej wpływu istotnie historie o „zabójczych szaleńcach” nie tylko dobrze się sprzedają ale też odwracają uwagę od problemów systemowych
>>
>>214489001
co byś tam wsadził
>>
brak empatii i chęci rozumienia perspektyw innych osób jest kolejnym czynnikiem ryzyka według national threat assesment center (ntac) większość zamachowców była ofiarami dręczenia co zdaniem van burnta skutkować może nadmiernym skupieniem na własnym bezpieczeństwie i bólu bardziej niż na próbach zrozumienia innych co prowadzi do umniejszania wartości cudzych uczuć zafiksowanie na niesprawiedliwości której się doświadczyło uzewnętrznia się czasem w fantazjowaniu o zemście i karze dla sprawców dodatkowym czynnikiem ryzyka jest poczucie izolacji i braku perspektyw na lepsze jutro często spowodowane faktyczną marginalizacją zdaniem ntac dwie trzecie badanych zamachowców w różnych momentach sygnalizowało otoczeniu swoją depresję i samotność połowa z nich przejawiała także fascynację przemocą co objawiało się na przykład oglądaniem filmów pokazujących zabijanie zwierząt albo wyjątkowym zainteresowaniem postacią adolfa hitlera osoby które mogą stanowić ryzyko przejawiają też często chęć zaistnienia i sławy uwaga skierowana na nie miałaby pomóc w „naprawieniu” zła które im wyrządzono
>>
>>214489043
pralkę ładowaną od góry
>>
polska incelosfera nie zrodziła dotąd zamachowca ale występują w niej wszystkie wymienione czynniki ryzyka wiele osób cierpi na depresję ma za sobą zachowania autoagresywne myśli czy próby samobójcze widoczna jest wrogość do osób spoza własnego kręgu internetowego jeden z postów z zamkniętej grupy spermawka sekcja spierdoxów brzmi:
>>
>>214489061
przesunąłbyś o za dużo paradygmat
>>
File: 1742302730028482.png (307 KB, 759x750)
307 KB
307 KB PNG
>>214489043
szafkę narożną
>>
szanowni państwo kochani moi jak wy możecie czytać te feminazistowskie gówno gurba chuj mnie obchodzi co mają do powiedzenia te stare klompy z rozjebanymi pizdami jak reaktor nr4 w czarnobylurozumiem dla jaj ale rozmyślanie nad tym co ten stary fembot chce przekazać to już nieco nas braci samców obchodzi co ma do powiedzenia taki stary kobietoid o inteligencjo obsranych nachów kononowicza lub pustej butelki po nitro majoratego się kurwa nie da czytaćwchodzenie na strony ty wysokieobcasy lub dziewuhy dziewuchów albo pasztet blog to tak samo jak oglądanie filmu one man one jar choćbym polemizował że ten typ ma więcej inteligencji jak femboty razem wzięteja pierdole qrwa lepiej cisnąć bekę z n0rmictwa lub yulekjebać normictwo
>>
>>214488860
czy wygodnie go się używa?
>>
>>214489143
nie
>>
założona w 2019 roku spermawka sekcja spierdoxów to według incel wiki międzynarodowej incelskiej wersji wikipedii druga największa incelska grupa na facebooku i największe polskie forum powiązane ze społecznością według jednej z użytkowniczek która się z nami skontaktowała jakiś czas temu przeprowadzono babokaust i wyrzucono ze spermawki wszystkie kobiety
ktoś zadaje grupie pytanie:
macie jakieś ciekawe pomysły jak się zemścić na kurwie która mnie friendzonowała i odrzucała ?
>>
>>214488927
czarnuchu jestem na tym boardzie od trzech lat, nie zaprzątam sobie głowy zapamiętywaniem każdego randoma po jego fladze bo wychodzę czasem na zewnątrz xddd
>>
w innym miejscu jarek hechner fakekonto pochodzącego z krosna użytkownika wykopu o tym imieniu wstawia film z programu alarm z tvp i dołącza treść:
>>
>jestem tu od TRZECH (3!!!) LAT KURWA KIMŚ
>>
>>214489194
możesz wyjść
>>
patrzcie! ktos zastrzelil dwie p0lki z colta czarnoprochowego moccipy ich nie ocalila przed moca olowiu wszystko fajnie pieknie i wgl dobrze ze zdechly ale zeby przez te p0lki nie zakazali mojej ulubionej broni czarnoprochowej eh lepiej zabijac je nozem tak jak ciapaci polecaja bo sie tvpis zesralo
do użytkownika jarka hechnera kierowany jest też jeden z postów o ciele 17-latki wyłowionym ze stawu
u ciebie jarek hechner na podkarpackim zadupiu grasuje chad mściciel xdd
jarek odpisuje:
mam nadzieje ze zostala zgwalcona i zabita przez jakiegos incela a nie wpadla najebana do stawu
>>
File: 1754448717578321.gif (3.61 MB, 600x337)
3.61 MB
3.61 MB GIF
>>214489237
podziękuję kicia, zostanę tutaj <3
>>
>>214489156
Lol
>>
reakcje na tę odpowiedź to jeden lajk serduszko i śmiech
paweł z woliery goblinów mówi że jego zdaniem jarek z podkarpacia to troll a już na pewno nie prawdziwy incel i przegryw dość popularna jest narracja według której większość osób piszących agresywne prowokujące posty to atencjusze którzy chcą siać zamęt i antagonizować społeczność z zewnętrznym światem jeden z naszych rozmówców podrzucił nam tekst który napisał dla użytkowników wykopu dwa lata wcześniej:
w związku z plagą trolli podszywających się pod przegrywów postanowiłem napisać krótki poradnik dla wszystkich którzy nie są dość spostrzegawczy by samemu ich zidentyfikować oto on
jak rozpoznać trolla na tagu #przegryw poradnik dla debili
>>
Będzie blizna :( wtedy naprawdę będą brzydkie łapy
>>
ja do 10 roku życia nie rozróżniałem między lewem a prawem...
>>
1 avatar i/lub nick
zazwyczaj trolle idą po linii najmniejszego oporu i wybierają na avatar nosacza sundajskiego („małpa polak”) albo jakąś żabkę: zwykle pepe rzadziej apu apustaję do tego nick który ma jasno sygnalizować że jego posiadacz to bez wątpienia życiowy nieudacznik
2 przejaskrawiona kreacja bohatera
>>
trolle nadają swoim bohaterom takie cechy by już na pierwszy rzut oka wyróżniał się spośród tłumu: skrajnie niski wzrost lub wyjątkowo szpetna twarz („0/10”) czy całe życie na utrzymaniu rodziców co bardziej bezczelne trolle wybierają cały pakiet negatywnych cech dzięki czemu paradoksalnie odnoszą jeszcze większy sukces
3 monotematyczność
po stworzeniu rzekomego przegrywa troll zaczyna spamować mirko dzień w dzień pojawiają się wpisy i komentarze o identycznej tematyce w których ciągle podkreśla jak z powodu jakiejś mniej czy bardziej niedorzecznej cechy (cech) przegrywa życie albo jak bardzo p0lki/normiki/chady zatruwają mu życie
4 styl
>>
>>214489223
jeszcze nie widziałem żeby ktoś był tak dumny z bycia prawiczkiem
>>
o wszystkich swoich rzekomych problemach piszą w zupełnie nieskrępowany sposób i bez cienia wstydu czasem wręcz z dumą przyznają się do przeróżnych uwłaczających rzeczy czego nigdy w życiu nie zrobiłby prawdziwy przegryw próżno też szukać w ich wpisach głębi zabarwienia emocjonalnego refleksyjności czy prośby o pomoc
5 prowokowanie/mizoginia/nienawiść
by uzyskać większy rozgłos troll najczęściej dąży do wywołania gównoburzy poprzez kontrowersyjne wpisy w których np przedstawia mizoginistyczne tezy albo wzywa do „rozprawienia się z normictwem” (beta uprising) chodzi o skupienie na sobie uwagi i wywołanie oburzenia u jak największej liczby osób ku własnej uciesze
podsumowanie
>>
im więcej punktów pasuje do opisu danego konta tym większe prawdopodobieństwo że to troll w przypadku spełniania wszystkich kryteriów (czy nawet trzech-czterech) jest niemalże pewne że mamy do czynienia z podszywem
>>
POSTUJE OD ROKU JESTEM KURWA KIMŚŚŚŚŚ JESTEM STAROCIOTĄ A WYKOPKI DUPA CICHO
>>
niniejszy tekst powstał ponieważ uważam że trolle choć jest ich stosunkowo niewiele przez swoją krzykliwość i umiejętne wzbudzanie kontrowersji wśród bywalców mirko poważnie działają na szkodę tych zwykłych naprawdę pokrzywdzonych przez los przegrywów którzy w konsekwencji są wyśmiewani poniżani a ich realne problemy toną w morzu prowokacyjnych wpisów i zarzutek trollów
>>
zdaniem kiszczaka nie da się rozmawiać o społeczności tagu #przegryw pomijając trolli w końcu osoby które tracą czas na wielogodzinne prowokowanie anonimowych użytkowników portalu też muszą jego zdaniem na swój sposób przegrywać wynikałoby z tego że trolle i tak zwane toksyki są nieodłączną częścią krajobrazu przegrywosfery ich słowa nie trafiają w próżnię zamiast tego napędzają wrogość środowiska wobec kobiet i normików niezależnie od tego jakie intencje mają ich autorzy
>>
File: 1746362655831736.jpg (182 KB, 1508x1642)
182 KB
182 KB JPG
nieironicznie postuję od roku
>>
istnieje grupa bywalców tagu którzy walczą z przemocowymi i obraźliwymi treściami należy do nich kiszczak który na wykopie szuka głównie wsparcia sześć lat temu doznał porażenia czterokończynowego stracił pracę i popadł w depresję podjął próbę samobójczą i parokrotnie trafił do szpitala psychiatrycznego jako wieloletni użytkownik portalu pamiętający początki przegrywosfery cieszy się pewną estymą chociaż ma również wrogów
>>
chyba nieironicznie ide spac o 22
>>
kilka lat temu w środowisku pojawił się pomysł wynoszenia z grup intymnych wyznań kobiet (np dotyczących zdradzania swoich partnerów) i wysyłania ich do pracodawców szkół i rodzin w jaki sposób miałoby to pomóc przegrywom i incelom? pyta retorycznie kiszczak który uznał za nieetyczne rozliczanie innych z ich postępowania w relacjach romantycznych chciałem by tag #przegryw był przestrzenią wzajemnej pomocy a nie obrażania nękania i niszczenia życia innym mówi nie chciał też aby przestrzeń kojarzyła się z mizoginicznymi trollami bo uważa że prowadzi to do dalszej marginalizacji społeczności postanowił działać
>>
obwieścił na tagu że zidentyfikował najbardziej agresywnych mizoginów i zamierza wyjawić ich nazwiska zapanował popłoch kiszczak dostawał błagalne wiadomości od osób które sądziły że mogą być na jego czarnej liście niektórzy proponowali że w zamian za niepublikowanie ich personaliów opowiedzą co mają za uszami inni przegrywi
>>
zapytałyśmy kiszczaka czy spodziewa się aktów przemocy ze strony polskich inceli na wzór tych z usa albo plymouth zastanawiał się chwilę nad odpowiedzią
jeszcze nie jeszcze
wieszać się na większą skalę
hauser15 05122021 wykoppl
nie odzywam się do ojca ponieważ uważa mnie za geja z powodu braku kontaktu z kobietami z matką też chwilowo się pokłóciłem i nie gadam miałem weekendy gdzie nie wypowiedziałem nawet 10 słów a że wypowiedziałem jakiekolwiek to tylko dlatego że mówiłem w sklepie „zapłacę kartą” czy z takiego poziomu potwora mieszkającego w jaskini da się jeszcze w ogóle wyjść do miana człowieka istoty społecznej?
#przegryw #gorzkiezale #zalesie #gownowpis #blackpill #tfwnogf #stulejacontent
>>
dla kolegów z serwera hauser jest wspierający w przeciwieństwie do wielu innych użytkowników nie próbuje podciąć im skrzydeł gdy któremuś uda się poznać dziewczynę i wszystko zdaje się zmierzać w dobrym kierunku nie rozprzestrzenia defetystycznych wizji i docenia choćby najmniejszy wysiłek włożony w „wyjście z przegrywu” plotka powtarzana przez wielu naszych rozmówców głosi że jeszcze kilka lat temu rzadko mówił o kobietach inaczej niż jako „nadistotach” „pusiomyszkach” lub „piwosoczkach” wyczekując dnia w którym jakaś zauważy w nim godnego kandydata na partnera
>>
stosunek hausera do kobiet miało zmienić doświadczenie jednej z aplikacji randkowych po porażkach jakie odniósł korzystając z własnych zdjęć założył profil ze znalezionymi w sieci fotografiami klasycznie przystojnego mężczyzny zainteresowanie z jakim wówczas się spotkał sprawiło że uświadomił sobie jak znaczącą rolę w nawiązywaniu kontaktów damsko-męskich pełni powierzchowność nawet gdy pisał dokładnie to samo odbiór jego wypowiedzi różnił się diametralnie to co wcześniej odbierane było jako chamskie żałosne wręcz desperackie teraz świadczyło o pewności siebie zadziorności odwadze kobiety przestały być nadistotami zaczęły jawić się jako powierzchowne i okrutne wraz z uwielbieniem czy choćby szacunkiem do płci przeciwnej w niepamięć poszło poczucie własnej wartości i nadzieja na „wyjście ze spierdolenia” w ciągu dwóch lat ma zamiar odebrać sobie życie wcześniej chciałby zgromadzić dość pieniędzy by polepszyć warunki bytowe rodziców którzy do dziś myją się w misce to co zostanie mu po opłaceniu koniecznych remontów zamierza przepisać bratanicy do której zdaje się bardzo przywiązany kiedy w styczniu 2022 roku zauważamy że złagodniał niemal zupełnie rezygnując ze „szkalowania p0lek” tłumaczy że odkąd pogodził się z myślą o samobójstwie odczuwa mniejszą frustrację coraz rzadziej zagląda na serwer poświęca się zarabianiu pieniędzy które mają mu umożliwić realizację planu
>>
hauser: a co mam zrobić? iść do pani psycholog która na studiach skakała po kutasach i liczyć że zrozumie starego prawiczka? opowiadać że niedługo nie będę mógł nawet zwalić konia bo ojciec planuje przejść na emeryturę? to już wolę sznur polscy mężczyźni muszą wreszcie pokazać że mają jaja i zacząć się wieszać na większą skalę a najlepiej żeby któryś chwycił za gnata i wpadł na przypadkowy wieczór panieński beczka prochu jest pełna wystarczy iskra ja tego nie zrobię bo nie chcę zostawić bratanicy z nazwiskiem zamachowca więc zadowolę się samobójstwem trochę szkoda mi starych matka wpadnie w histerię i pewnie wyląduje w zakładzie psychiatrycznym ale nie będę męczył się przez kolejnych kilkadziesiąt lat żeby komuś nie było przykro
pawulon
spermawka
>>
wszystko co pojawia się na spermawce musi być zgodne z regulaminem facebooka jeśli ktoś go złamie dostanie bana ja się do tego nie mieszam mówi krzysiek założyciel i jeden z administratorów grupy w incelosferze znany jako pawulon ma 26 lat i jest dość znaczącą figurą w polskiej incelosferze choć raczej szarą eminencją niż incelebrytą doczekał się nawet własnej strony w incel wiki gdzie figuruje pod hasłem „tom” z opisu dowiemy się niewiele ponad to że trzyma się z dala od polityki i ceni swoją prywatność spermawka to dopiero początek rzuca enigmatycznie gdy o nią pytamy jest zaskoczony że mamy dostęp do zamieszczanych tam postów bo stara się dbać o szczelność i regularnie przeprowadza czystki wśród członków pyta jak udało nam się tam dostać nie dostałyśmy się najwyraźniej nie usunął tych osób co trzeba a które z własnej inicjatywy miesiącami wynosiły stamtąd kontent
>>
>>214489574
ja od czterech w sumie
>>
pawulon moderuje kilka grup na facebooku wszystkie zdominowane są przez inceli i przegrywów czy raczej osoby które się tak identyfikują bo to czy nimi są wzbudza kontrowersje wśród ortodoksyjnych przedstawicieli incelosfery zwłaszcza tych będących prawiczkami na incelskich forach i grupach nie brakuje mężczyzn którzy mają jakieś doświadczenia seksualne niekoniecznie z kobietami ich mimowolny celibat jest tymczasowy lub wieloletni ale nie odwieczny tak jest w przypadku pawulona biseksualnego przegrywa zdeklarowanego antyfeministy który zasmakował seksu choć nigdy waginalnego
>>
spotykamy się w kulturalnej popularnej knajpie w samym centrum warszawy dotąd wymieniliśmy zaledwie kilkanaście zdawkowych wiadomości więc nasz obraz osoby na którą czekamy sącząc piwo z sokiem malinowym jest dość ubogi przychodzi punktualnie zamawia lemoniadę bo jak tłumaczy niedawno zmienił leki i nie chce zaburzyć ich działania alkoholem ma zdiagnozowane adhd i spektrum autyzmu do tego depresję która pogłębiła się w ostatnich miesiącach
>>
postuje od fyna
>>
prosi kelnerkę by poleciła mu deser i po krótkim namyśle decyduje się na crème brûlée sprawia wrażenie osoby otwartej i kontaktowej nie wygląda na skrępowanego naszym towarzystwem czy faktem że w knajpie jest tłoczno i dosyć głośno ma 179 centymetrów wzrostu mniej więcej dwudziestokilową nadwagę gęsty ciemny zarost i bujne kręcone włosy do ramion trochę jon snow tylko przy kości ubrany jest w długi szary płaszcz czarne bojówki i nieco spraną koszulkę z wizerunkiem the cure pyta czy zauważyłyśmy że ma ginekomastię dopiero wtedy zwracamy uwagę na dość wydatne piersi
>>
dwa miesiące wcześniej rozstał się z kacprem swoim pierwszym i jak dotąd jedynym chłopakiem byli razem przez dwa lata odszedł gdy dowiedział się że przez cały ten czas był zdradzany jego ukochany miał co najmniej kilku innych partnerów seksualnych i ani myślał o zabezpieczaniu dlatego zaraz po rozstaniu krzysiek poddał się badaniu na obecność wirusów hiv i hcv negatywny wynik przyniósł ulgę ale nie pomógł w uporaniu się z żalem i złością teraz ja jestem samotny i marzę by się do kogoś przytulić a ten śmieć ma paru kochanków i żyje jak pączek w maśle mówi
>>
o co chodzi z tymi memami z tymi silksongami
>>
poznali się na facebooku w grupie której głównym celem jest „szkalowanie feministek” był 2016 rok obaj biseksualni narzekający na chroniczny brak powodzenia u płci przeciwnej winą za to obarczający „galopującą hipergamię” i feminizm od razu poczuli więź minęło kilka miesięcy zanim przeszli do flirtu i ponad trzy lata nim po raz pierwszy poszli do łóżka maciek był doświadczony świadomy swojej seksualności krzysiek dopiero przy nim zaakceptował swoją orientację
>>
>>214489574
ja od toma2d
>>
>>214490009
shillowanie reddit gierki
>>
>>214490024
ale pierwszy hollow knight był wystarczająco dobry by nie trzeba szilować tak mocno
>>
File: 1729898939248536.gif (3.14 MB, 225x270)
3.14 MB
3.14 MB GIF
>>214489574
ja od teraz
to mój pierwszy post
>>
pokazuje nam facebookowe posty swojego byłego pod własnym nazwiskiem pisze że gwałty powinny być dozwolone bo kilka czy kilkanaście minut wymuszonego współżycia to nic w porównaniu z przymusowym celibatem a zdarza się że kobiety doznają w ich trakcie orgazmu w konwersacji na telegramie chwali się posiadaniem nagich zdjęć nieletnich dziewczynek zastanawiacie się pewnie dlaczego z nim byłem ale ja nie miałem nikogo innego był jedyną osobą która dawała mi bliskość i akceptację poza tym wypierałem fakt że naprawdę jest złą osobą myślałem że to żarty mające wkurwić feministki
>>
od innych przegrywów dowiadujemy się że choć krzysiek toleruje skrajnie mizoginistyczne treści które pojawiają się na prowadzonych przez niego grupach sam uchodzi za umiarkowanego w poglądach przynajmniej jak na tamtejsze standardy wprost mówi że nienawidzi kobiet ale nie pochwala przemocy wobec nich tak jestem mizoginem lochy mną gardzą więc odpłacam tym samym nieraz widziałem jak zachowują się w stosunku do mnie a jak do innych atrakcyjniejszych chłopaków niechęć to mało powiedziane dziewczyny nie chcą nawet żebym do nich simpował bo taki odpad prawiący im komplementy to dla nich ujma startowałem co najmniej do setki z częścią udało mi się spotkać po pierwszej randce przestawały odpowiadać na wiadomości albo mówiły że nie są gotowe na związek a niedługo później zaczynały spotykać się z kimś innym
>>
przyznajemy że byłyśmy zaskoczone gdy do nas napisał wychodząc z inicjatywą spotkania wcześniej zamieniliśmy kilka może kilkanaście zdań na bractwie spierdolenia zamkniętym serwerze na discordzie pisał tam między innymi że nie uważa kobiet za ludzi bo one nie traktują go jak człowieka wobec nas był nieufny ale jako jeden z niewielu członków serwera próbował z nami rozmawiać co pozostali utrudniali kilka miesięcy po tym jak relegowano nas z niego w wyniku buntu uznał że przynajmniej będzie się komu wygadać każda znajomość jest dla mnie teraz na wagę złota wyjaśnił
>>
>>214490040
trzeba bo rynek jest zajebany chujowymi gierkami z cenami z kosmosu, a teraz wychodzi coś dobrego za 20 dolców
>>
File: 8qixf9.jpg (13 KB, 250x234)
13 KB
13 KB JPG
>>214490041
NIEEEE!!! MUSISZ WRACAĆ SPOWROTEM!!! JESTEM WIĘKSZYM PRAWICZKIEM OD CIEBIE!! JAK ŚMIESZ UTRZYMYWAĆ PRZY ŻYCIU NITKĘ NA KTÓREJ JAKO JEDYNY SIEDZĘ OD 2 KWIETNIA 2005!!! JESTEM NAJWIĘKSZĄ SPIERDOLINĄ I UWAŻAM, ŻE TO FAJNE!!!
>>
File: 1730919470739897.png (447 KB, 750x500)
447 KB
447 KB PNG
>>214488810
>mikrofalówka
>sonda do temperatury pieczenia mięsa
>drogie młynki do soli i pieprzu z jakiejś duki czy innej homli
>ładne, nierozjebane meble
>sok z kiszonych buraków
>płyn do mycia naczyń
>i najbardziej burżujskie = ręczniki papierowe
OJJJJJJ OSKI OSKI! nawet mnie nie wkurwiaj
>>
>>214490040
tamto gówno wyszło 8 lat temu
chyba warto przypomnieeć się zaraz przed premierą
>>
mieszka z mamą kilkanaście kilometrów od warszawy jest owocem przelotnego romansu z ojcem nigdy nie utrzymywał kontaktu i wie o nim niewiele wychował się w biedzie pod jednym dachem z mamą ciotką i starszym o dwadzieścia lat bratem w domu nie było toalety ani dostępu do bieżącej wody mama pracowała fizycznie zarabiając poniżej kwoty minimalnej ciotka dokładała się do czynszu ze skromnej emerytury alimenty zasądzone w latach 90 wynosiły sto pięćdziesiąt złotych i nie uległy waloryzacji ojciec płacił regularnie ale nie chciał słyszeć o dodatkowym wsparciu dla syna kiedy krzysiek miał dziesięć lat rodzinie przyznano dwupokojowy lokal socjalny mama zamieszkała w jednym pokoju z ciotką on dostał własny brat wówczas trzydziestoletni wynajął oddzielne mieszkanie
>>
>>214490117
o to o mnie
>>
>>214490122
okna też kino zajebiste, w zimie wewnątrz -10 xd
>>
File: 1744260166706982.png (1.26 MB, 1194x992)
1.26 MB
1.26 MB PNG
>>
krzysiek nie pamięta by kiedykolwiek dogadywał się z rówieśnikami dzieciństwo spędził przed komputerem miał paru kolegów jak on niezbyt popularnych w szkole ale rzadko widywali się poza nią uważa że „normalni ludzie” zawsze nim gardzili najgorzej wspomina gimnazjum: byłem bity i szykanowany również przez dziewczyny kilka razy dostałem z liścia ku uciesze gapiów śmiano się że mam duże cycki że jestem gruby i biedny wyszydzano moje ubrania kiedyś oddałem chłopakowi który mnie uderzył wychowawczyni kazała nam przeprosić się i podać sobie ręce innym razem dziewczyna rzuciła we mnie jakimś przedmiotem nie pamiętam czym dokładnie ale podniosłem to i rzuciłem w nią ja dostałem uwagę ona nie gdy powiedziałem że to niesprawiedliwe usłyszałem od wychowawczyni że „ode mnie wymaga więcej” a kiedy skarżyłem się mamie słyszałem że przesadzam szkolna psycholog miała dość moich skarg zamiast wsparcia okazywała znużenie i irytację pierdolone nauczycielskie szmaty wolały siedzieć w swoim pokoju i sączyć kawkę niż zareagować czasem wpisali uwagę któremuś z moich oprawców jak chłopakowi który rzucił we mnie długopisem trafiając w oko ale na tym się kończyło owca
>>
File: 1755970375230747.jpg (242 KB, 955x1500)
242 KB
242 KB JPG
>>214489574
fajnie ale znaj swoje miejsce
>>
w tym samym czasie odkrywał że interesują go nie tylko dziewczyny nie przyszło mu jednak do głowy że może być biseksualny fantazje erotyczne na temat chłopaków ze szkoły zrzucał na karb „spierdolenia umysłowego” tak jak poczucie że nie jest w pełni mężczyzną: czułem że jestem inny nienormalny dojrzewałem wolniej od rówieśników miałem duże piersi które nieustannie były obiektem kpin nie przeszedłem mutacji głosu nie miałem wystającej grdyki zanim urosła mi broda często byłem misgenderowany to znaczy brany za dziewczynę patrzyłem na chłopaków ze szkoły i widziałem że są bardziej męscy ode mnie coś było ze mną nie tak ale nie wiedziałem co
>>
w liceum gnębienie ustało ale wciąż nie miał nikogo bliskiego nieustannie towarzyszyło mu poczucie niższości wobec beztroskich modnie ubranych rówieśników łączących się w grupy i pary przeżywających pierwsze zauroczenia i miłosne rozczarowania ludzie po prostu nie zwracali na mnie uwagi a mnie to nawet odpowiadało bo i tak nie wiedziałem o czym miałbym z nimi rozmawiać umiałem wypowiadać się tylko na tematy które mnie interesowały a wtedy były to gry komputerowe i czołgi
>>
>>214490182
jak to jest, że w p0lsce ludzi ubywa z roku na rok a co chwila się coś buduje i brakuje mieszkań?
>>
krzysiek skończył studia w jednej z warszawskich akademii technicznych przez pięć lat utrzymywał się ze stypendium socjalnego emerytury matki i samodzielnie złożonych komputerów które sprzedawał w sieci w poszukiwaniu potrzebnych części przeczesywał sklepy z elektroniką i pojemniki na elektrośmieci twierdzi że niekompetencja wykładowców którzy spóźniali się ze wpisywaniem ocen lub w ostatniej chwili informowali o egzaminach poprawkowych w połączeniu z powolną pracą dziekanatu doprowadziły go do depresji na drugim roku skreślono go z listy studentów odwołał się od decyzji i został przywrócony na uczelnię ale nie odzyskał dobrego samopoczucia zbudowało to we mnie przeświadczenie że jestem beznadziejny i do niczego się nie nadaję wszystko wydawało się proste gdy robili to inni ale mnie nic nie wychodziło nienawidziłem siebie swojego życia a zwłaszcza studiów w końcu poszedłem do psychologa potem do psychiatry ten drugi już na pierwszej wizycie powiedział że prawdopodobnie jestem w spektrum autyzmu kolejni lekarze i psycholodzy rozwiali wątpliwości
>>
>>214490300
bo wszyscy pchają się do większych ośrodków miejskich
>>
>>214490300
żeby żydzi elity i masoni mieli gdzie ulokować swój kapitał (nieironicznie)
>>
od dwóch lat pracuje zdalnie w zagranicznej firmie jest programistą zarabia przyzwoicie ale nie chce wyprowadzać się od matki mają dobrą relację i jest mu z nią wygodnie poza tym boi się że wynajem obcego mieszkania wiązałby się z całkowitą izolacją bo nie ma przyjaciół ani znajomych poza internetem pokrywa całość czynszu który wynosi nieco ponad trzysta złotych robi drobne naprawy niedawno kupił dekoder do telewizora w mieszkaniu jest ciasno bo brat odkąd kilka lat temu stracił pracę nocuje na kanapie w kuchni krzysiek stara się nie wchodzić mu w drogę: matka mu mówi że wywali go z mieszkania jeśli nie zacznie dokładać się do rachunków ale to takie pierdolenie no i wyrósł nam taki wrzód na dupie bez grosza przy duszy czy nawet podstawowych świadczeń socjalnych bo nigdy nie płacił składek w dodatku jest całkowicie odklejony na początku pandemii panikował że wszyscy umrzemy wszystko przecierał denaturatem potem naoglądał się foliarskich filmików na youtubie i wkręcił sobie że od maseczek dostaniemy raka płuc krzyczał że zapierdoli szumowskiego kiedyś wrócił ze sklepu i opowiadał że po drodze został napadnięty i siłą zaszczepiony potrafi z byle powodu wpaść w histerię na zmianę wrzeszczeć i płakać mnie wyzywa od pedałów i debili bredzi coś o jebaniu w dupę i tym podobne kilka razy się przez to pobiliśmy
>>
>>214490300
>co chwila się coś buduje i brakuje mieszkań
buduję się po to żeby Pan Żyd z zagranicy kupił mieszkanie i je trzymał przed 10+ lat jako inwestycję
>>
pawulon twierdzi że nie ma znajomych bo ze względu na autyzm bywa niezręczny w kontaktach ludzie jakoś to wyczuwają nawet w rozmowie tekstowej a przy spotkaniu twarzą w twarz sprawa staje się oczywista mówi gdy widzimy się po raz drugi pokazuje nam zdjęcie transpłciowego chłopaka który bardzo mu się podoba ale po dwóch spotkaniach chłopak przestaje odpisywać na wiadomości i kontakt się urywa kurwa tak bardzo chciałbym się do kogoś przytulić czuć dotyk drugiej osoby jej ciepło delikatną skórę pisze nam wtedy krzysiek myśli o sobie jako o bohaterze tragicznym zmagającym się z przeciwnościami które następują jedna po drugiej
>>
rozważa skorzystanie z usług pracownicy seksualnej ale takiej która w ofercie ma czułość i bliskość a nie tylko jednostronny orgazm zamiast iść do łóżka na pierwszym spotkaniu wolałby zacząć od wspólnych wyjść na miasto i długich szczerych rozmów nie wyklucza że sam spróbuje swoich sił w seksbiznesie chciałby wykorzystać do tego swój kobiecy pierwiastek: przez tyle lat byłem gnębiony z powodu wydatnych piersi szerokich bioder i ud do dziś nie zarysowała mi się grdyka dlaczego nie zrobić z tych cech użytku? nie jestem osobą transpłciową ale nigdy nie czułem się w pełni facetem myślę że mógłbym odnaleźć się w cross dressingu poeksperymentować z makijażem i damskimi ciuchami być może z czasem chciałbym pójść dalej kto wie? sam ciągle dowiaduję się o sobie nowych rzeczy
>>
>>214490330
>>214490349
czy oni nie mogą nas zostawić w spokoju? czy polska powinna znowu dokonać holokaustu?
>>
gnój
znów wiatr przygnał nam pieśń pieśń o spierdoleniu
gnój
neet-y i wzrostaki
>>
przesunięcia cwela dziś są zbyt widoczne
>>
hubert w incelosferze znany jako gnój twierdzi że wystarczą trzy przymiotniki by opisać jego charakter: spokojny nudny drętwy niewiele o sobie mówi nie angażuje się w internetowe gównoburze i rzadko zajmuje stanowisko odmienne od tego jakie prezentują koledzy z serwera nie ma zainteresowań na niczym się nie zna i nie przeżył nic o czym warto byłoby opowiadać deklaruje że nie ma skrystalizowanych poglądów na jakikolwiek temat ale wiemy że uważa się za antynatalistę i agnostyka (to drugie wyróżnia go spośród ateistycznego grona jakim jest woliera goblinów i według kolegów z serwera potwierdza jego galaretowatość czyli nijakość i brak zdecydowania) głosuje taktycznie tak by pis miał jak najmniejszą szansę na wygraną ale poparłby każdą partię która wpisałaby w swój program powszechny dostęp do eutanazji na życzenie kiedy prosimy by rozwinął co w jego przypadku oznacza drętwość odsyła nas do słownika języka polskiego: „drętwy: pozbawiony żywszych reakcji otępiały monotonny”
>>
Assassination of Jessie James was a cool movie
>>
>>214490303
mam nadzieję że wystalkowali wszystkich
>>
dzieli z rodzicami dwupokojowe mieszkanie w średniej wielkości mieście całymi dniami gra w gry przegląda fora internetowe i wymienia wiadomości z innymi przegrywami lubi oglądać vlogi podróżnicze ale nie zazdrości ich autorom bo „jemu by się nie chciało jebać z tymi hotelami itp” mam umysł biedaka zamkniętego na świat mówi wychodzi jedynie do sklepu
>>
hubert nie pamięta kiedy trafił na „święty tag” może pięć może siedem lat temu a stało się to przypadkiem tak jak dziesiątki tysięcy młodych chłopaków przeglądał wykop gdy natknął się na treści które zdawały się opisywać jego własne doświadczenia tak więc najpierw był #przegryw słowo „incel” po raz pierwszy usłyszał kilka miesięcy później ma dwadzieścia siedem lat i coś czego zazdrości mu większość kolegów z incelosfery 186 centymetrów wzrostu to jednak nie ułatwia mu nawiązywania relacji z kobietami nigdy się nie całował i dawno stracił nadzieję na zmianę tego stanu rzeczy przyczyny upatruje w postępującym łysieniu cofniętym podbródku „niemęskiej” twarzy o delikatnych rysach i nieproporcjonalnie małej względem reszty ciała głowie w samoakceptacji nie pomaga też wada wzroku i penis z którego rozmiaru nie jest zadowolony
>>
nie pamięta też by kiedykolwiek miał plany na przyszłość czy marzenia które chciałby zrealizować w dorosłości rok przerwy między ukończeniem liceum i pójściem na studia miał mu pomóc w wyborze kierunku rok zamienił się w dwa lata dwa lata w siedem nie wyklucza że kiedyś zawalczy o wyższe wykształcenie ale wciąż nie ma choćby mglistego pojęcia co mógłby studiować robi wrażenie osoby apatycznej pogrążonej w marazmie próbował różnych kombinacji leków przez dziewięć lat (z kilkumiesięcznymi przerwami) chodził na indywidualną psychoterapię przez rok na grupową wraz z zakończeniem nauki stracił ubezpieczenie zdrowotne i przez kolejne dwa lata jego rodzice opłacali prywatne wizyty zrezygnował bo nie widział poprawy poza tym nie chciał nadwyrężać i tak skromnego budżetu domowego niedawno na własną rękę odstawił leki na depresję przekonuje że od tego czasu czuje się nieco lepiej bo „ma mniejsze problemy z zasypianiem i w końcu może porządnie zwalić konia” wcześniej rzeczywiście skarżył się kolegom z serwera na opóźnione wytryski
>>
nic się nie wydarzyło
dzieciństwo wspomina jako zwyczajne: nie przychodzą mi do głowy żadne dramatyczne wydarzenia które mogłyby tłumaczyć dlaczego przegrywam rodzice są pracownikami fizycznymi prostymi ludźmi żyliśmy skromnie ale nie ubogo relacje zawsze mieliśmy w porządku i tak jest do dzisiaj
>>
w szkole podstawowej był lubiany miał silną pozycję w grupie rówieśniczej i kolegów z którymi często spotykał się po lekcjach okresem przełomowym były wakacje pomiędzy szóstą klasą a rozpoczęciem gimnazjum nie wie co spowodowało nagłe pogorszenie stanu psychicznego: nic szczególnego się wtedy nie wydarzyło stresowałem się zmianą szkoły wejściem w zupełnie nowe środowisko bolało mnie też że zostałem w tyle bo dojrzewałem wolniej od rówieśników co nie uszło ich uwadze ale to wszystko mówi mniej więcej w tamtym okresie zauważył że jego rówieśnicy mają doświadczenia których on nie nabył zdałem sobie sprawę że już w mojej grupie przedszkolnej była jedna para nawet się całowali w podstawówce większość miała jakąś sympatię ludzie się ze sobą spotykali zaliczali pierwsze randki mnie to ominęło ale też niespecjalnie byłem tym zainteresowany
>>
już w pierwszej klasie gimnazjum zaczął doświadczać szyderstw wyzwisk celowego popychania na korytarzu zarówno ze strony chłopców jak i dziewczyn bywało że chowano mu plecak czy pluto do zostawionych w szatni butów mama radziła żeby nie zwracał uwagi na gnębicieli ojciec zachęcał by „walił w ryj” nie walił bo bał się rewanżu w obawie przed łatką konfidenta nie skarżył się nauczycielom chłopak który szczególnie się na mnie uwziął miał starszego brata siejącego postrach w całej szkole wiedziałem że nawet gdybym z nim sobie poradził to z bratem nie miałbym szans więc spuszczałem głowę i nie reagowałem
>>
walki gladiatorów
zaczął wagarować zamiast szwendać się po mieście wprost odmawiał pójścia do szkoły rodzice prosili grozili przekonywali a on leżał w łóżku i czuł że nie ma dość sił by wpływać na własne życie coraz częściej fantazjował o samobójstwie w połowie drugiej klasy zaprowadzili go do psychologa ten po kilku spotkaniach stwierdził fobię społeczną depresję unikowe zaburzenie osobowości oraz zaburzenia obsesyjno-kompulsywne diagnozę potwierdził psychiatra który przepisał leki i zalecił psychoterapię mimo podjętego leczenia hubert czuł się coraz gorzej wciąż nie chodził do szkoły zaniepokojeni lekarze rodzice i nauczyciele wspólnie zdecydowali że pomóc może zamknięcie w szpitalu psychiatrycznym był 2009 rok hubert miał czternaście lat
>>
ten psychiatryk to był bardziej jak poprawczak większość ludzi siedziała tam za pobicia znęcanie narkotyki grozili mi wpierdolem wyzywali zmuszali do palenia fajek urządzali też „walki gladiatorów” polegające na ustawianiu naprzeciw siebie dwóch chudych delikatnych chłopaczków i rozkazywaniu by ze sobą walczyli często padało na mnie któregoś razu opluła mnie dziewczyna ot tak bez powodu kradzieże były na porządku dziennym więc musiałem ciągle pilnować swoich rzeczy bałem się o swoje bezpieczeństwo ale nie mogłem uciec
>>
chujową
>>
>>214490852
>>214490852
>>214490852
>>214490852
>>
w szpitalu spędził miesiąc miał w tym czasie dwa spotkania z psychologiem i tyle samo z psychiatrą nie czuł poprawy nikomu nie mówił o krzywdach jakich doznawał ze strony innych pacjentów bo bał się pogorszenia swojej sytuacji wiedział że ze szpitala nie ma ucieczki na wypadek gdyby o tym zapomniał o uwięzieniu przypominały kraty w oknach i drzwi pozbawione klamek tak bardzo nie chciał wrócić do szpitala że szybko nadrobił szkolne zaległości i zdał do ostatniej klasy gimnazjum kończył z ulgą wyuczoną obojętnością na świat zewnętrzny i przekonaniem że przyszłość nie kryje niczego co mogłoby go wyrwać z marazmu tak jest do dzisiaj
>>
seba i karyna normalna rodzina

[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.