edycja japoneczki w bikinisymbolu płodności i urodzaju
potwierdzone infospammer przyleciał do warszawy z muchosrańska
Gdybym mógł zatrzymać czas, bo tak jak jest jest najlepiej.https://www.youtube.com/watch?v=t1TcDHrkQYg
nie musze, zamawiałem z amazon uk ale można też z dedopóki jest to kraj unii europejskiej to żadnych dodatkowych podatków nie musze płacić
niech ktoś zapostuje tych grubasów co byli z polskiego konwentu
>>215228336>hehe powiem tajhuj bo wiecie ja wcale nie jestem taihans ale wiem że to było skierowane do mnie
Jak minal dzien bracie
Classic polish femboy
>>215228528jeszcze trwa
>>215228528połowa uroku vtuberek to ich łamany angielski oraz to pierdolenie po japońskujak usłyszę jakaś kurwę z zachodu która będzie próbowała być vtuberkom to się zrzygamazjatki potrafią zrobić to nie krindżowe a zachodnie kurwy to będzie żenada non stop
powiem wam tak anonimieszkałem w wielu krajach, a zwiedziłem jeszcze wiele więcej, bo jako dziecko musiałem się ciągle przeprowadzaćdoszedłem do wniosku że ludzie wszędzie są tacy sami
powarzne pytanie, co wy robicie, że ciągle macie problemy z linuksem? Mi hula od lat bez problemów
>>215228365tym postem uświadomiłeś mi, że euras pomimo nienawiści do kobiet jest rogaczem ultimate
nigdy nie lurkowalem czanow poza 4ch, zawsze mi sie wydawalo ze to jeden chuj
>>215228545rozumijem>>215228568Nie rozumijem bot. tabletki moze?
a chciałem zrobic edycje słynnego radzieckiego uczonego plazowa wynalazcy piłki z wentylem inaczej zwanej piłką plażowa
katolicki stwierdził że nie jest prawiczkiem Bóg go kocha i Bóg jest wszędzie
>>215228632nie ma za co>>215228528a dobrze
Ale dzisiaj śliczną dziesięciolatkę widziałemJak szła po chodniku to tak żeby na linie nie nadepnąć
>Failed to play dla mnie to ty biały jesteś. Please check the console for details.>404! not found!https://www.youtube.com/watch?v=3GrGZE8irU0
eh tyle pracowałem nad tym oc i tylko jedno you dostałem
>>215228803hmmm, ciekawe skąd TO może być przeklejkahola no to, muszę się dobrze nad tym zastanowić
o to też, jak ostatnio ogrywa casualowo hl i hl2 to nawet fajnie się ogląda, chociaż runy VCS są w chuj nudne żbszdzielisz się opłatkiem i musisz coś powiedzieć nawet temu śmierdzącemu grubasowi co go nie lubisz oraz z tą koleżanką co razem oglądaliście bajki i sobie coś wyobrażała nie mówiąc o tym, że wypada powiedzieć coś więcej niż "nom wszystkiego dobrego"
>>215228816czego się spodziewasz po atencyjnemu który postuje zdechłego psa dla (you)sów
>>215228816Weronika dawno nie dodała nowego filmu, pewnie kitajskie KGB ją dopadło :(https://www.youtube.com/watch?v=1Ck846TzlNA
>>215228730A dlaczego jesteś pedofilem?
>>215228739kurde ale rozwinęli to coc jednak, w chuj więcej opcji nawet jest a ciekawe co dalej dodali
>>215228545łatwiej sie zarazic hiv poprzez anal niż lizanie cipy
ide do babci pożyczyć hajs i sie nawpierdalać także nie tęsknijcie za bardzo
>>215229038A babcia wie że jesteś zboczeńcem?
>>215228709tyle o nim mówisz to ciekawię się czym się zasłużył
>>215228568pół życia mieszkałem w 6 osób w dwu pokojowym mieszkaniu na niecałych 40m kwadrat jakoś przywykłem do towarzystwa ludzi
w jakim wieku się domyśliłeś, że normiki po szkole nie idą prosto do domu?
>>215228545bo grali w nie za gówniakaja nie grałem tylko jakieś gierkoeseje felietony czytałem bo mam worek ziemniaków podpięty do monitowa na kilkukrotnie lutowanych drucikach i nadal wolę słuchać jak ktoś pieprzy o gierkach niż sam w gierki napieprzać
anony prosze pomozcie mam 22 lata bez prawa jazdy, jak odpalic samochod tak zeby nie zgasl? na ostatniej jezdzie z instruktorem grubasem nie wyszlo mi z 5 razy, ja do goscia 'no moze mi pan cos podpowie' a ten tylko 'no yhy ta' i nic kurwa, ludzie za mna trabia, rece spocone juz chce sie zabic i dalej to samo.jak sie pyram na necie to wszyscy 'lekko gaz i zdejmujesz powoli noge z sprzegla' tak robie i CHUJ nic mam tego dosc.prosze o wyrozumialosc mam autyzm.
why couldnt your friend go to germany? better life quality over alll and same if not better studying enviroment
dobra, szybka rundka w hirołsy i uczę się do poprawki
>>215228739właśnie sram sraką z dupy do kibla w sensie siedze na kiblu i mi leci wodnista sraka z dupy i leci do kibla na którym siedze
nie dziala bo to jest cloveros, ta opcja vboxa z addonami to moze w ubuntu dziala i tyle
to wcale nie jest tak, że każdy tak robi, bo każdy to lubi
to chyba zla gre wybrales zuchu, to twoj pierwszy vn?
ale ma obrzydliwe żylaki za kilka lat będzie je musiał operować lol
then what the fuck does she look like?shes polish as fuck or so she told meWhy is a mexican there?which city? Krakow whores are easy?
gf mi kiedyś mówiła, że troche słona i zostawia dziwny posmak
chuj go wie nie sprawdziłem jeszcze tylko wiesci niose
taki okres co się nie idzie do szkoły na początku maja
>>215229081>definiowanie siebie pojęciami z porbografiito fajnie macie tam na dole
>>215228849A KURWA MAĆ CO MAM NAPISAĆ, ŻE SIEDZĘ W 20 NITKACH I ZBIERAM YOUSY BAITUJĄC NA TO ŻE JESTEM FEMKĄ ALBO ŻE NASRAŁEM DO MIKSERAod 11 godzin odświeżam deski na forum którego nienawidzę prawie tak samo jak siebie szukając escapizmu który i tak gówno dajewszystkie nitki są albo chujowe albo chujowe
doslownie koscieja dostalem od tego posta, taki mam ostatnio fetysz zapladniania
>>215228998jak można mieć tak dzianych starych że ich stać na cos więcej niż opłacenie ci biletu miesięcznego, nie mówiąc już nawet o zakupie mieszkankapiecze mnie
>transseksualiści nikomu nie przeszkadzają?mam zacząć postować?
BYŁEM SPIERDONEM KTÓRY SIĘ BAŁ DZIEWCZYNZADOWOLONY WUJEK TY JEBANY CHUJU, DASZ MI SPOKÓJ WRESZCIE?
>>215229081janusze wkurwiły niemieckiego golema i wyjebało warszawe
Dziś wszyscy gadają jakby mielii coś do powiedzenia ale nikt nie pamięta dre
te webemy to straszny uncanny valley (niepuszkowa dolina) dla mnie
widać kurwa>disco polo o tym jak ktos chce przeruchać Maryne>UUUU Bożeeee pomóóóż naaaam :(
>tug dla ciebie hehe goticzek trujeczka wygląda dobrze, bo całe życie zamulasz na niskich a gierki takie rzeczy odjebują
EHHH kurwa 4chanx mi sie spierdolil i wszystko wyglada jak gowno
>>215228365będę takie japoneczki piękne słodziutkie oglądał na żywo niedługo :333333
haha lol :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) wcale mnie kurwa nie piecze ten chuj niebieska flaga haha
>>215228543co to za femboy jak nie ma kutasato jest femboj
https://www.youtube.com/watch?v=Sd0S0LwhEDUKto? Michał Jonuszewski
Jak zachować powagę pasterską?12 Niechaj nikt nie lekceważy twego młodego wieku, lecz wzorem bądź dla wiernych w mowie, w obejściu, w miłości, w wierze, w czystości! 13 Do czasu, aż przyjdę, przykładaj się do czytania, zachęcania, nauki. 14 Nie zaniedbuj w sobie charyzmatu, który został ci dany za sprawą proroctwa i przez włożenie rąk kolegium prezbiterów4. 15 W tych rzeczach się ćwicz, cały im się oddaj, aby twój postęp widoczny był dla wszystkich. 16 Uważaj na siebie i na naukę, trwaj w nich! To bowiem czyniąc i siebie samego zbawisz, i tych, którzy cię słuchają.
LOŁNI ŁEJhttps://www.youtube.com/watch?v=kPALe1jTRzk
tylko memiłemnie mam jak grać w bijatyczki bo polska y tutej
przecież nikt ci nie każe wyglądać w żaden sposóbjak chcesz wyglądać jak duke to nikt ci nie zabrania
>>215230070tak trzeba
>firma jedzie na opinii bycia inna niz pozostale firmy>hurr durr dlaczego nie wypierdolili goscia od pr za zart z cwelizny
Pft, they're saying whatever the masters in USA tell them to.
kurde gdzie się podział ten euros co tu wchodził tylko jak sie nudzilI gdzie podzial sie jego styl pisania.
ale demetori to chyba melodyczy metal czy jakoś tak
co się stało z reakcyjnymi tego typu? czemu ludzie przestali już je robićdawno jakiegoś nowego nie widziałemzapostujcie jakie macie anonki
urlopik zatwierdzonyw piątek idę ostatni dzień do pracy i wracam dopiero w styczniuale wolnego anonyyy
>nie wiem co to oziminai Wy mnie śmiecie wyśmiewać?
>>215230324>przeklejanie strony biernejeeeeh
sram w tej chwili dajcie comfy temat zeby gowno z dupy latwiej wyszlo
>>215230154życie może i jest chujowe ale zdarza mi się czerpać z niego przyjemność also brak jaj na bohatyra ale spokojnie ujebie sie przed 40
ŚCIANA DĘBOWAPOKRYTA BŁYSKIEMTELEWIZORA
>>215230435nie rób tego przeklejaczkx
>>215230037mi jest kurwa wstyd nawet przed rodzicamimój ojciec wygląda niewiele starzej ode mnie :^)
pls bump frens>>215230419>>215230419>>215230419
>>215230154całkiem możliwe że to nie jest prawdziwy koniarz a jakiś larper chociaż żbsz nie zdziwiłbymś gdyby to naprawde był on
umyłem się (dupe) i w ogóle ale dalej czasem i zajezdza gównem co robić ?
Robi ktoś jeszcze zestawienia polecanych telefonów które nie są po prostu materiałami reklamowymi?
>>215230413Jakie miasto.Jak szuksz na olx to zawsze wybieraj opcje pokoj jednoosbowy. Jak pojdziesz mieszkanie ogladac oczywiscie ogladasz swoj pokoj ale zawsze popros o kuchnie i lazienke. Lazienke w szczegolnosci.
>>215230037femgirl
>>215230413>pamietam ruska co przychodzil tu kilka miesiecy temu rozumiesz jestem KURWA KIMS rozumiesz?
ale dropujcie to /s
Jak jeżdżę autem to dre mordę i przeklinam (poza miastem jak nikt nie widzi) w ten sposób się odstresowuje jak przypomnę sobie żenujące sytuacjea wy?
>>215229449spoko ale chyba nie myślisz że jakby nie było tej kobiety to na jej miejsce by był facet? przecież im zawsze brakuje ludzi
co tam uwas polaczki? ja całą noc miałem srakę i ból brzucha przez co spałem może z 3 godziny teraz idę grać w gierki elo
>>215230482To prawda, że 4channel się kiedyś nazywał 4chan?>inb4 nowociotapo prostu nie lurkuje 24/7
What is even Germany besides a country who lost 2 wars?
gram całymi dniami od 3 roku zycia a obecnie jedyna gra która potrafi mnie wciągnąć na cały dzień to ck2
djmax dla przykladu, super gierka rytmiczna ale to nie dla pizdeczek od osu
>>215230631skąd wiesz, moża matka anona chce z nim mieć dzieci
Nie, rucham moją dziewczyne z ukrainy 2 razy dziennie
>>215230787uff ten post zestarzal sie tak zle...
Moze to nie kwestia gier tylko twojego podejscia. Tez mi coraz mniej radosci sprawia ggranie w gry. Nawet jak sobie jakies stare odpale z sentymentu..
DDDDDDDDhttps://www.youtube.com/watch?v=MZXlgNMDK3E
lmao jaś fasolarz nie dostał jusów to znowu bejtuje
ide pogadam z jakims agentem nieruchomosci co sprzedaje domy za miliony dosłownie moge robić to całe życie jak mi dadzo to robić, albo sprzedawac super samochody tez bardzo fajnie bym sie czuł
Anonku, wyobraź sobie swoją kruszynkę. Wesołą, w zwiewnej białej sukience, biegnącej przez łąkę w słoneczne, wiosenne południe. A teraz wyobraź sobie, że łapie ją za te białe majty które ma pod spodem i biorę ją trzymam jak walizkę za te majty i zanoszę nad wielką dziurę i wrzucam ją do dziury z gorącą smołą.
ale my przyjęliśmy z 60 pare lat temu, po roku zostało ich 2 w kraju
mam koleżankę zagorzałą katoliczkę która każdego roku na Oazy jeździła, teraz jest opiekunemi jest największą szmatą jaką znam
lmao, nie. gpu passthrough to jak przekazujesz całe GPU vmce a ty tego nie robisz, możesz spróbować wybrać opcję "install guest additions" w vboxie, może oni mają swój własny plugin.mi w VMware od razu wszystko działa i jest skonfigurowane po instalacji
prawdziwa miłość jasne, żyj sobie dalej w swoim świecie marzeń
Tak około 1.5-2cm, ale jako że reszta ciała jest mniejsza to teraz proporcjonalnie wydaje się większy więc podwójna wygrana
>tug boisz się aplikować na studia bo miałeś słabe wyniki i boisz że się nie dostaniesze c h
>argumentum ad co pan zachodziarz pomyśliale wypierdalaj ok?
>>215230949Chyba nie zrozumieliście. Nie miałem na myśli że robią nawóz, ale że nim są.
jem pitce
>Morawiecki straszył tym na ostatnim wiecu wyborczymprzyznał się że wpuścił ciapaków
>grubasynie, podziękuję chyba i tak walę głównie do hentaji
jak obnizyc progesteron?
>bo my jesteśmy wyjątkowi, autystyczni dosłownie kurwa każdy tak ma zjeby, nie jesteście wyjątkowi
poganie to cioty lmao>wjeb od muzułmanów>wjeb od chrześcijan>a-ale Varg powiedział :(>gościu żyjący w lesie jako autorytet
homm 3 to gra dla ludzi z za chujowym gustem na Disciples
kurwa nie chcę pedała prezydenta a sam jestem pedałem
to duch anona ktory sie zabil i teraz lurkuje z za swiatow
>>215231452A WY CO BIEDAKI?! NADAL KUPUJECIE KABLI ZA 30 ZL?https://sklep.rms.pl/lindy-37158-kabel-gold-dvi-d-dual-link-super-long-distance-25m
najwieksza beka jest jak CS śmieć implikuje że jego seria jest hardkorowa LMAO, gdy CS wyszedł byl CODem swoich czasów i grali w niego ludzie za chujowi na UT i Q3, pewnie za pare lat będzie ''eeh COD to była hardkorowa seria nie to co Żołnierz Szczela''
To nie dobrze. A wzrost? Jak 2 metry masz to i 135 będzie jakoś wyglądało.
I'm in Katowice for now. What kind of info do you need? Here there are plenty of jobs if you know programming or speak spanish and english.
Jednocyfrowe liczby to dalej liczby, cyfra to znak graficzny służący do przedstawiania liczb.
>>215231874ok
FAKT: jeżeli nie dostajecie bolesnej erekcji na widok tego zdjęcia jesteście pedałamimoje kondolencje
bo postował tu jak sie kłócił z kimś na reddicie i tam ma nazwe taihans
dokładnienie obrażajcie czerwonoskórych Polaków, to rasistowskie
chłopaczkom się nudziło całowanie dupy pana niemca to sobie warszawkę zburzyli ze złoscitaki polski charakter
>>215231874>I'm in Katowice for now.>there are plenty of jobs if you know programmingwiem ze przeklejka ale tu wcale nie ma tak duzo ofert, BIG5 + Łódź moggują Katowice w chuj
szanuje anon, masz na uspokojeniehttps://www.youtube.com/watch?v=hB9h6LHYgN0
>ce esik ma teraz battle royalo gurwa anonkii do tego zajebiscie się gra
>hehe umiem zabijać z fleszem i smołkiem>czyli nie umiesz celować>HAHA RAKIETY LOL>a, nie umiesz celować z lg>PRZESUWANIE PO PRZECIWNIKU XDDprzedszkole jest w tamtą stronę gówniaku
>mfw będę musiał zapłacić podatek za przekroczenie granicy
zabił bym każdego w tej nitce w zamian za 17 letnią blondyneczkę z ciałkiem do rozrodu
Dwie poprzednie były moje.>edycja przygody>edycja z przytupemMożna? Można.
kurde mam 193 a ktoś na forczanie napisał że poniżej 195 to manlet :/// dlatego nie rucham
gdybyś nie truł się tym gównem to nie miałbyś kaca
Szanowny panowie! Wiem co wy jest też ludzie szlachetny bardzo dobrze i tolerancję. Odpowiedzcie mnie, przeprasza.Kiedy Pan, mały lub wielki, chcę przeczytać nowiny. Co Pan będzie robić? Jaku ulubioną strony dlatego ma Pan?Najwybitniejsze i najpopularniejsze. Wiedzieć jak mieszkać w kraju naszym jedynym!
chciałbym być czarny wtedy do każdego czarnego mówiłbym bracie i czarnuchu i by mnie lubili bo czarnuchy trzymają sie razem nie to co polacy
na studiach poznałem rosjankę która wyszła za transa ftm
no to do końca wakacji zapierdalanko na polu i suchy chlebek
>>215232477no i baza
>na ubezpieczenie za granicą pracujesz kilka godzin>na ubezpieczenie w polsce zapierdalasz kilka miesięcyDało do myślenia
>można pociągami jeździć>jest jebane multimój autyzm jest nasycony
>firmy Roche
ale on tak nie wyglądał, to przerobione zdjęcie zrobione później na którym widnieje bardzo podobny aktor
>one drive w prawym dolnym>nie umie ustawic kalendarza na polski mimo ze system angielski>touch panelpewnie jeszcze grasz w wowa cwelu jebany
W pracy to nie miało znaczenia ale miałem całkowicie w dupie towar jakim zajmuje się firma i nie rozmawiałem o sprzęcie łowieckim którym handlowali ani tym bardziej nie miałem zamiaru jeździć na jakieś kurwa wypady.Więc nawet jeśli skończysz swoją pracę w 5 godzin i przez pozostałe 3 pomagasz innym to i tak jest to za mało dla janusza bo nie jesteś zgrany z paczką
shouldnt you be at work to pay off zetas right now jose?
nie wiem jak wy ale według mnie nasz nowy lokalny białorusin jest bazowy
nauczył mnie jak być chujowym rodzicem więc jestem mu wdzięczny i guess
MODSZrobię /polska/ great againzaczne od banowania pedofilów
https://www.youtube.com/watch?v=lKgprSZ0wCcCowtits are disgusting.
>>215232914baza
>oni naprawde przeczytali potopto dopiero nazywa sie kompro
>>215232914ostatni przestał postować 2 lata temu
no przepraszam bardzo ale nitka bez anime to nei nitka
Jako provider wcale nie musisz ruchać więc wystarczy że będziesz sobą. Seks to nie wszystko w związku jest.
a-anoni co jest wczesniej miałem 15cm a teraz patrze i jest 13. o co chodzi?
>>215233074po prostu powiększ swój siur
sciagasz vmware i obraz dystrybucji jakiej chcesz potem to odpalasz i wpisujesz w google [nazwa twojej waifu] lewd wallpaper i ustawiasz na tapete i otwierasz terminal i robisz screena i postujesz
>tutaj one night stands są zabronionegdyby to tylko było prawdą ehhh
>>215233074skurczył się na starość, ze wzrostu też ci troche ubędzie z czasem
>ssanie kutasa amerykańskim lewaczkomnie mogę się doczekać aż prezes CDPR zrobi gałę ludziom z Kotaku aby im dobrą recenzję wystawili
wśród nowych i starych gier są gry dobre i chujowe
jaki dywan dla anonka?pytam poważnie bo chcę kupić ale nie wiem jaki
>183 cm>dosłownie zabrakło 2 centrymetrów żebym ruchał
nitka wspaniała tylko boty kurwy
>"troche wiecej"przy kredycie na 30 lat oddajesz mniej wiecej drugie tyle, niestety absurdalnie to wciaz sie oplaca przy zarobkach w polsce
>>215233410o to to to
>raz sierpem raz młotem czerwoną hołote>z flagi polski znika kolor czerwony i zostaje sam biały>wszyscy myślą że polaczki się poddają i robią kolejne rozbiory
Is polish only different from russian in vocabulary?
jednej siostrze pierdolec dał cyce a drugiej nie. Co on sobie mysli
ale nierób z ciebieanywayszanuje to, bo wiem że to wszystko z [spoiler:lit]egoistycznej potrzeby czucia się potrzebnym[/spoiler:lit] dobrego sercaale kurde jednocześnie troche gównem jest traktować dorosłego człowieka jako dziecko i przez swoje działania go od-usamodzielniać, nie uważasz?
ale wcześniej to się nie dało wstać, nawet 6 nie ma
lore jest taki ze jestes pewnie gownem z 20% na railu wypierdalaj skakac z busa zoomerze
diddy ahh blud
KKURWAAA
>forsowane gównovs>forsowane gównoChyba czas na trzecią.
>Żaden ze świadków nawet nie zadzwonił po policję.Kek. Kocham Polskę.
>>215233410możesz wyjść
czas nas ofiar się skończyłnie poprosimy więcej o sprawiedliwośćale weźmiemy naszą zemstę
>nie ma nic złego w krzywdzeniu ichuff włos się da przeciąć na dwoje, nie potnij się czasem
otwieram peevo
>>215233410Bo cały czas mnie spotyka jakaś gówniana sytuacja i już nie mam siły na naprawianie kolejnych problemów które się znikąd pojawiają
kiedy otwieracie piwo jeden pełnoletni hinuds z indii dostaje nieograniczony dostęp do internetu
>>215233142przeciez na tych szkółkach jazdy tego uczą praktycznie kilkanaście razy
>>215233744fajne to azur lane, gameplay troszke bullethell ale troszke nie, ale przynajmniej jest i już mi ssr z gaczy wyleciał po 2 dniach
ciasteczka /polskie/
>>215233450>Odkryto katownię NKWD na warszawskiej Pradze>Zainteresowanie wzbudziły tajemnicze napisy, znajdujące się w budynku. O sprawie został poinformowany prokurator Marcin Gołębiewicz, szef pionu śledczego warszawskiego oddziału IPN. Okazało się, że napisy były ryte w cegle lub wykonane ołówkiem kopiowym przez więźniów NKWD. Na ścianach zapisywano między innymi nazwiska ("Witold Borowski S.N. por.") i hasła ("Jezu wróć Wolność"). Większość zawiera daty z okresu marzec-kwiecień 1945 roku.>Historycy uważają, że budynek pełnił funkcję aresztu podręcznego. Naukowcy odtworzyli, że więźniowie ze Strzeleckiej trafiali potem do obozu NKWD w Rembertowie - podaje "Rzeczpospolita".
>>215232945apierdole anoni kurwa zaraz sie chyba zesram chcecie mi powiedziec ze 1 2 3 maja to swieta i jest wolne rowniez w tych lepszych pracach? kurwa jebana a ja komputer do naprawy dalem i go juz cos dawno nie widze
>>215233941jahahahaha
>>215233017masz lepsze https://www.youtube.com/watch?v=CZVxYNoqO-Q
zapostuj linka do filmika z youtube bo zgubiłem a z montażem i muzyką o wiele lepiej jest
widziałem jak /polski/ generał umierapara pa
>>215233926Marzę o tym żeby móc na widok policjanta odetchnąć z ulgą i pomyśleć że jestem bezpieczny
https://www.youtube.com/watch?v=k0nj4flYqOM
>ja jem mięso czaisz jem mięso patrz na mnie jak ci mówie że jem mięso>jebani weganie sie wpierdalajom wszendzie degeneraci :(
>>215234039jak jestem w domu to albo załączam /polskę/ (znaczy nie muszę bo cały czas tu jestem) albo wskakuję do łóżka i tarzam się w nim jak niedojeb
>>215234001I tak nie rucham więc nic się nie zmieni w tej kwestii
>>215234144>Login or register to add your comment to the discussion.nie dzięki
no wsm https://www.youtube.com/watch?v=LS7_H5TQj7ojak robie rosół to nikt nie je kurczaka bo gotowany i suchy, podpieczony 40 minut pewnie będzie lepiej. tylko kostek lodu trzeba namrozić
>>215234185to chociaż pochwal się jakie anime ci najbardziej przypadło do gustu w ostatnim czasie to łatwiej będzie cos polecić
odpisałeś mi a ja jestem znany tu z imienia i co teraz
nie będę ukrywałczasami zapisuje animki z przeklejek
>>215234423https://www.youtube.com/watch?v=6Dscs0b1Vwg
W jakim wieku wg was są dziewczynki najładniejsze?
>>215234434nom to żbsz (nie przeklejka)
>>215234488>(nie przeklejka)xD>>215234472hebe
nie gwałt tylko Sznugiel ohne Sztrugiel
>ruch 11 listopada ma nadal poniżej 50% w sondażumiała być rzeź a jest tak sobie
>>215234507przynajmniej można się pośmiać ich kosztem
https://www.youtube.com/watch?v=eZRsoPmeZXkhttps://www.youtube.com/watch?v=eZRsoPmeZXkhttps://www.youtube.com/watch?v=eZRsoPmeZXkhttps://www.youtube.com/watch?v=eZRsoPmeZXk
pewnie nie widzi bo rucha chlopaka
Jebać wykop, zamieniliście go w takie samo gówno jak polskie wątki na 4chan.Wszędzie musicie nasrać....Kiedyś wszyscy dawali, Agora była potęgą. Sam z 15 lat czytałem. Tak na prawdę to na dobre posypało im się dopiero po Smoleńsku.
>>215234470WstałemTak, bardzo wielu ludzi wywiesza Polską flagę przed dom w święta narodowe, niektórzy mają ją wywieszoną cały czas
ile piwerek musicie wypic aby poczuc sie lekko pijani?
Ale właśnie to jest dobrze idea. Dzięki. bo Pstrąg kosztuje ponad 4$ za 200 gramów, śledź rzeczywiście będzie taniej.
>>215234434lubię marcela i polityczkoposterów bo zawsze wtedy wypierdalam z nitki bo jest niskiej jakości i robię coś produktywnego
>technikum skończone w 4 lataczuje się jak geniusz
>>215234434jak nie jesteś alergikiem to po chuj
>>215234470powinni zrobić drugi sezon jak je wypierdolili ze studiów i całe dnie postują na szambie bo więcej się po nich nie spodziewam
ale się ten czas dłuży na tej kretyńskiej lekcji
177 i 63 hir i jak dl mnie dalej ważę o te 3 kg zbyt wiele
>minuta różnicy między postem a odpowiedziąSchizofremia dosłowna
>>215234488idzie do przodu, zmeczony jestem bo zapierdalam ostatnio duzo, ale jest dobrze moze nawet najlepiej w tym roku
>>215234423twój chłopak to dureńmak kochanie d-.-b
chlop
jąkacie się? od małego mam problem z jąkaniem. teraz już mniej jąkanie, a bardziej bloki. czy jąkanie kiedykolwiek przechodzi?
Chyba anony się grochówki najedli bo niezłe sranie idzie
>>215234990przestań postować ciągle ten sam obrazek
Codzienna przypominajka z najlepszą nutkąhttps://www.youtube.com/watch?v=XBypekxKDPw
start chce waniliowy, tylko moda na wycięte kwestie dałema całą resztę mam
Kolezanka z pracy (w sumie to jedyna koleznaka).Staram sie ale zawsze musze cos spierdolic.
>>215235064>zamawiaj cheeseburgera xxl>"przepraszam pana ale dowoz od 18 zloty">spanikuj>zamow dwa cheeseburgery xxleh
a jak zrobią 3 sezon to sobie aby zaspojleruje
Lubię dojarzy z khazarem, ale moja dyscyplina jest wystarczająco silna aby się oprzeć
Jeszcze jest szansa. Ale jak teraz nie naprawisz swojego zycia to juz nigd tego nie zrobisz.
port 4444 kontować już wciągnąć z temu
coś miałem zapytać i oczywiście zapomniałem
kurwa ale tego rowerzyste to gówno przygniotlo z góry ja pierdole lol
>>215235358piękne słowa, ciekawe co miał na myśli pisząc "teraz", arhiviarz już dawno dowiódł że czas nie istnieje. nie ma teraźniejszości.
wyczuli grubasa i sie boja ze zawalu dostaniesz
siedzicie po ciemku w pokoju czy macie zaświecone światło?ja jak siedzę po ciemku przed kompem to nie mogę otworzyć oczu na drugi dzień tak mnie pieką
Dzisiaj zobaczyłem w żłobku paskudnego czarnego-białego małego mieszańa, jak odbierałem córeczkę po pracy... jebać ten popierdolony świat
>idę sobie>joul zachodzi mi drogę, eee panie kierowniku>schodzę na bok>nooo ale momencik, hie hie ja tylko>schodzę jeszcze bardziej na bok, myśląc że załapie żeby się odjebać>łapie mnie za ramię>wykurwiłem mu w pyskkoniec
>gdy animka przerzuca się ze standardowego japońskiego na jakąś chujową gwarę z rodzinnych strondaruję wyłącznie jeżeli mówi po kiotowemu bo brzmi ta gwara bardzo dziewczęcoa i tak KYOTO ANIMATION praktycznie wcale jej nie używa w swoich bajach
dobra czas spać, miłych snów Danonki>duble = riłocz Overlorda zamiast
Łapkę w górę, bo fajny głos.A potem będę czytać tych Polaków które napisali swoje komentarze do piosenki.
każdy jest trochę bi tylko zagorzałe prawaki każą wypierać się tych myśli
trochę mnie cyngluje że ci na dole są po prostu przeskalowani na małych a nie narysowani od nowa
>>215235443Tak prezentuje się moja płeć 'silniejsza'
Wróciłem, nareszcie piątek.Najlepszego, anonie
>tug dwóch znajomych pod ziemią>jeden nawet dobry kolega, drugi dobry kolega do czasu, aż zaczął walić po kablach>obaj przećpali>"hehehe tylko jaranko, hehe i psychodeliki jeszcze hehehe"od trawki do strzykawki prawdziwe tak bardzo
zapomniałem dodać>rudy>komunista>długie włosy>mieszka z rodzicami na wsi
wasi przodkowie nie umieli obronić swoich granic lol
2/4
ehhh anonowi zawsze chuj w oczy i wiatr w dupę
Jestem, ale nie zawsze się ujawniam
demiurg to kurwocwel
Ok Google, zagraj proszę drugie OP drugiego sezonu Sword Art Online
znam osobę co codziennie kupuje wafle ryżowe, smaruje je majonezem i je z szynką/dżememnie rozumiem jak tak można jeść
dlaczego jest tu jakaś implikacja że kurwienie się na atencję to coś złego?
no i tym postem przyznałeś mi () rację
>>215235980wietnamski przygnięciony dupskiem chomika
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1640573513niech ktoś mi wyjaśni o co chodzi i co to robi na głównej?
demiurg = kurwa
kurwa skąd mam wiedzieć kto topostuje tutaj od kiedy 4channel stoi a nigdy nie słyszałem o nim
>>215236019>rozmowa o kupie>na forum o kupiewhoa
o ty chuju to ty możesz jutro przyjść gdzieś po południu
the miurk to osrana szmata
>>215236223dalem sie nabrac na ten mem. Never again
czy ktoś tu potrzebuje motywacji do ZAPIERDALANIA?
ktoś oprócz mnie i wowika mieszka we wrocławiu?
ale se siedze i nic nie robie po robocie będąc jeszcze w robocie, dobrze jak biurwy wychodza o 15:30
można, jak najbardziej, jeszcze jak
jak duble to przerywam 2 letniego 10 miesięcznego nofapa
salami, kukurydza, cebula, papryka, pieczarki
Sorry for intruding, but could you guys please post pics of fat and cute Polish boys?
możliwe że w weekend wróci, jak nie to w poniedziałek
kup bluethootowe, z kablem zawsze sie rozpierdalają
demiurg to cwel
to nawet nie ja cię wywoływałem >le taka ironiczna z dystansem hehe filterekaż czuć swąd cipy przez monitor
ale grubas jebany https://youtu.be/69EjtxzDAXg
dlatego mcdrive najlepszy, mało interakcji z ludźmi
>>215236624na chuj mi jakaś średnia, w korpo na to nie patrzyli
dlaczego miałbyś przemieszczać się między miastami z pomocą pociągu zuchu
to tu są osoby które nigdy nie ruchały?
>najsmutniejszyno chyba cie pojebalo twinkus
marcel czemu masz obsesje na punkcie wieziennego>muh uroczya cos wiecej
Czemu w wolfie gra się tymi złymi?
następna nitka niech będzie poiska
no tak jakby anime nie było przed tym
a myślisz że ten generał się z czego składa
czina był w /polsce/ przed szpitalnym nowokolego
>uploaded 65GiB>downloaded 12GiB
nawet już nic z tej bajki nie pamiętam
tylko fajne bo cycate dziewczyny w negliżu
>>215237010z gówna w 90%
terabajty CYCKÓW w internecie
>>215236970Znalezli matke z dzieckiem, debil ojciec nawet porawać dobrze nie umie
aż sprawdziłem i alejaja.pl nadal stoi, tyle że wszystko puste
przynajmniej możesz iść mieszkać w aucie jak cię wypierdolą z domu
stoi to mój chuj jak maszt
>>215237114bo prawo zabrania morderstw debilu wiec trzeba legalnie a na wojnie jest legalnie
musisz sie zajebać jak wszyscy wschodni słowianie przykro mi
>Sprawcy zbrodni mieli krzyczeć 'Niech żyje Łupaszko!'*"Wilno nasze"
jedyną grę jaką trzymam na telefonie jest 2048
chce mi się ostrej picy i chce mi się jej teraz
a jak go dobrać? trzeba go jakoś pod inną część wybrać, w ogóle po czym stwierdzić że zasilacz jest "dobry"?
Za listwa odpatrzykawka. Rodzi sie poludnica. Naprawili ono zawszedzie tratkowano.
>>215237497zamów sb
do wszystkiego doszedłem ciężką pracąwiecie ile czasu przekonywałem ojca żeby mi przepisał firme?
>>215237624ujebałeś te studia koniec końców?
to ty jesteś ten boj 150cm z tindera?
straszne gówno, zagrałem 10 minut i usunąłem
>>215238009>>215238009>>215238009>>215238009
DEMIVRGOS CVELVS EST