edycja jak japoneczka sobie zatoki czyści przed spankiem
dyzia z gilti gira
>kup gra za 300+ pln>graj tranzystoremgłosuje portfelem nie kupuje
jahaha ale cwel kurwa nie odpalił się
>>215238214to samo tylko troche więcejchujnia troszkehttps://minilauta.org/src/1758810224635.webm
>>215238214>zaplanuj sobie zeby zadanie domowe zrobic w niedziele>juz dzisiaj do ciebie pisza proszac o rozwiazanie
>>215238126pamiętam jak chodziłem na jakąś zjebaną terapię grupową i dali prowadzącą siksę świeżo po studiach co cały czas zerkała jak otwarcie patrzę na nią i jej normickie pierdolenie z pogardą w pewnym momencie spojrzała na mnie błagalnie a ja pełen chłut rzekłem;>proszę kontynuowaći przełożyłem nogę na nogę
>>215238214to piękna losia
to niggaciarz sam zakłada nowe nitki dla bota?
ponawiam pytaniejak obnizyc progesteron?
>>215238300>TUG twój przodek Czyngis ruchał tysiące i podbijał całe cywilizacje a ty nie jesteś w stanie wsadzić benisa do baginy jednej tępej karyny
>>215238009niestety araki nie potrafi w spójność plotu
>seks analny jest przeciw naturze>stymulacja prostaty poprzez odbyt wywołuje orgazmco natura miała przez to na myśli?
>>215238332każdy menel to psychopata dlatego nie doświadczają uczucia wstydu i obrzydzenia
może cie szantażować przecież. a sam wróci na noc do domu do mamy a ty przecież tam nie pójdziesz bo wstydzisz się spotkać jego rodziców
DEMIVRGOS CVELVS ESTproste jak
okej, maras, chuj ci w pizde
>>215238421seks analny wywołuje sranie w pieluche
>>215238449maczałem w tym palce + >>>/pol/
>>215238009>on nie wypełnia kapcz dla sportu
>>215238484>absolutne pedalstwo niedojebanego cwela>atencjozjeb był w to zamieszanypokoloruj mnie zdziwionym PEDALE!
>>215238275zdawało mi się, że mówisz o zakładaniu freda
>>215238519ale wrzy POjeb
>>215238267spotkanie z tobą w klubie jest jak derby d-.-b
>>215238356napierdalał bo ryju zjeba za popsucie gierek pudełkowych
>>215238535PEDał.
>>215238535racje ma
mogliśmy mieć to gówno ale polak polakowi /polakiem/
>>215238449Generalnie Anders to bardziej podejrzany typek niż mogłoby się wydawać, słyszałem, że uratował Ukraińców z SS Galizien od wywózki do ZSRR, wstawiając się za nimi.
>>215238484>miej 13 lat>oglądaj filmy i seriale o 25+ latkach>miej 25+ lat>oglądaj bajeczki o trzynastolatkach
>>215238472po drugim dniu nomycia już nie wytrzymuję żbsz
>>215238519uff ale bym takiego niegrzecznego boia pyskatego szpitalniaczka
będzie wiele smacznie jeśli sushi z surowym śledziem jeszcze w smetanu namaścić?
>>215238519wyobraz sobie ze myslisz ze to jest akceptowalne bo przynajmniej lepiej niz na wschod, no kurwa wez mnie nie rozsmieszaj
Mój praprapraprapraprapradziadek Czyngis Chan ruchał wasze prapraprapraprapraprababcie
ale nutahttps://www.youtube.com/watch?v=glGtklFzZ2k
demiurg to kurva
Głupcze, a dzień przed przedwczoraj to skąd wziełęś?
>>215238434>"sram na to i mam to w piździe"
>>215238594mam bardzo dużego e-kutasa na myanimelist
>>215238535>3 konsekwentne dubleświat się kończy
zyciowa nauczka dzisiaj w robocie u mnie
>>215239021co sie stalo wowers?
>>215238626gówniane były i dobrze że zdechł>nowy cwel to koleś starych atencjuszyale smród
>>215239029japierdole gdzie by tu zacząc... los anonski. lepiej teraz niz pozniejogólnie nie chwalcie sie jak was mamuśka przelozona lepiej traktuje
>>215239110myślałem że będzie biało-niebieskimalowanie zatwierdzone przez prawdziwych fińskich patriotów
>>215239021>>215239110https://o.uguu.se/ApmhteuV.mp4
zimno mi w nóżki
>>215239021--player flatpak --player-args "run io.mpv.Mpv {filename} --hwdec=auto"
>>215239258OŁOŁOŁOŁOpanie i panowie mamy go
>>215239279od dawna w sumie
>>215239306a to nie wiedziałem
>>215239348pokaz album ile multi kont wowika masz
ide spac bo musze bo jutro do larpo tzw korpo tudzienz k0rp0japierdole nawet nie mam bluz ani spodni mieszam 3
>>215239021Polska animacjahttps://www.youtube.com/watch?v=Mj7KMsMojss
>>215238860urodzony na terenie dzisiejszej polski?
>>215239417dabi tylko>>215239455karaluchy
>>215239455>japierdole nawet nie mam bluz ani spodni mieszamuderza blisko domua te kurwy lewackie coś pierdolą o trzech koszulkach dla człowieka 20kg białka rocznie i zero lotów samolotem
>25 września>nadal nie mam gf
zapostuj jakas slazaczke chcesz i co ma mowic to ci drawne
bądz sobą anon napewno wtedy jej sie spodobasz
>>215239029>bazowanyLewak, chłop. Stowrzył ubogie państwo>gigachadObiektywne, jak uważasz rabusiów pociągów za chadów to tak>rozpierdala bolszewikówZrobili to jego w większości apolityczni generałowie, przez niego wygrali czerwoni, gdy mógł pomóc wygrać białym>rozpierdala ukraińcówAle nie polonizuje efektywnie i odpierdalają w 2wś>dzięki jego pomysłowości zyskujemy wileńszczyznęŻeligowski>prowadzi politykę balansowania między III Rzeszą i ZSRR dopóki żyjeMem. Zostawił Becka z rydzkiem u władzy
>>215239544czasem mi przykro że nikt mnie nie kocha
>>215239029sześciowymiarowe energetyczne wampiry chcą zniszczyć ziemię -.-
>>215239110no niezbyt miło wręcz obrażasz
czy rodzina wie ze jestescie mangozjebami?
>>215239258Jesus Maria, but polaks is flooding Germany and Britain. You should say us thanks because ukrainian workers help economic of Poland while polaks leave their country for easy life on West.
>>215239258do mnie sie nikt nie dosiada bo wyglądam jak chory ćpun
>>215239211>chujowe ciasto>chujowe składniki>nawet chujowy sos>dobre
jeden szota jest w stanie zniszczyć 10 niemieckich czołgów
>>215239279chujeod jakiegos czasu probuje i tylko dwie pierwsze literki mysle ze mam dobrze
>>215239213pojebane że kiedyś to człowiek szedł do lasu, zabijał zajączka i miał co jeść do końca dnia a teraz musi zapierdalać 10 godzin dziennie
>>215239306>euras znika>pytajnik idzie się zajebaćżbsz
>>215239306Wietrzymy pokój w dzień, kiedy nikogo nie ma, a w nocy ma być pozamykane, bo zimno więc morda w kubełzalecam przejście na nofap
>>215239417nie chce mi sie jużtak swoją drogą to marcel chyba troche kłamał jak postował tych swoich "typowych" polaków
POOOOOOOOLAAAAAAAAAK TOOOOOO ŚWIIIIIINIIIIIAAAAAA
>>215239417idę się kąpać chybaale cholernie nie chce mi sie
jak sie najebac by sie nie zajebac
>te polskie tłumaczenia, gdzie japońskie gwary tłumaczą śląską/wielkopolską gwarąnajbazowsza z baz
>>215239417Wiesz ze jest taki tag który się dodaje do obrazka kiedy chcesz żeby ktoś go przetłumaczył?
>>215238332i sam te boty tworzy
a jaka jest gwara świętokrzyska? bo w sumie to mam tam rodzine i jakoś nigdy nie zwróciłem uwagi. daj jakieś przykłady
>>215239578co macie ustawione na dzwonek w telefonie?domyślny tutaj
>>215239532posłuchaj lepiej chopped n screwed czarnuchu d-.-b
>>215239455>kiedy stara nie zrobi obiadu bo jest chora
debiluprzecież wszystko było wyjaśnione w odcinkujakby powiedział że chodzi o niego to ona by go mogła mocno zbykować i wygrać pojedynek miłości
>Pod koniec wojny zmobilizowano nowy rocznik. Mieli iść ludzie starsi, którzy zostawiali w domach żony i po kilkoro dzieci. O godzinie 5 rano, dano im znać że moi parafianie, a też i Rusini, kategorycznie odmówili iść do wojska.>Przyszedł rozkaz działać perswazją. Zwrócono się też do mnie, ażebym wpłynał na swoich parafjan i przedstawił im, że to jest rokosz, że zawezwą kozaków, że grozi polowy sąd i t. d. i t. d. Popi nie interesowali się zupełnie tym wypadkiem i wreszcie nie wierzono, żeby mieli wpływ jakikolwiek na lud.>Zebrali się wszyscy w kościele i czekali mojej mowy.>Byłem tak przybity całym zajściem i tem bezcelowem przelewaniem polskiej krwi, a też przez Polaków ręce i krwi szlachetnego Japończyka, w dodatku dla obrony dzikiego barbarzyńcy-Moskala; tak to wszystko wpłynęło na mnie podniecająco, że powiedziałem kazanie, które, gdyby nie szczęśliwy zbieg okoliczności, mógłbym życiem przepłacić.>Mówiłem o szlachetności, o wielkoduszności Japończyków. Opowiedziałem o tem, jak w szczególniejszy sposób troskliwie i po przyjacielsku obchodzą się z wziętymi do niewoli, zwłaszcza z Polakami.>Zakończyłem przemówienie moje wyraźnym nakazem, żeby ani jeden z moich parafjan, który idzie na wojnę, nie miał na sumieniu krwi Japończyka.Aż mi się przypomniały endeckie gazety, które nawet po zatopieniu rosyjskiej floty i upokarzającym traktacie z Portsmouth próbowały tę wojnę przedstawić jako bohaterskie rosyjskie zwycięstwo w siedmowymiarowe szachy pod wodą.
napoleon też nie miał żadnej dynastii
ughh BIAŁY BYK idzie spać
dzisiaj mini lotto multi multi z plusem eskra pensja z ekstra premią i dwie zdrapki za złotówkę nie wygrałem nic
w sumie to wygrałem złotówke w tej zdrapce ale kupiłem za nią kolejną i nie wygrałem.
>>215240171jak masz taką spermusię to chyba powinieneś iść do lekarza
czemu wszyscy się pjudipaja czepiają? czy nikt nigdy nie powiedział przypadkiem 'nigger'?
dzięki bogu że tam już od dawna nie wchodze
>>215240395ja pakowałem przez kilka miesięcy i była zajebista zmiana
kupiłem nowe słuchawki i są chujoweja pierdole
kurwa poranne wstawanie to najgorsze co może się człowiekowi przydarzyćneetujcie póki jeszcze możecie anoni, mówię wam
kiedy koledzy z /polski/ postują fajne dupy
>>215240367zesrałeś sie i musisz posprzątać
no a ty skad wziales to brapcie jak nie z /pol/ tylko z polski to masz ja odemnie bo ja pierwszy zapostowalem
>>215240367mam nadzieje że chociaż dacie złotówke panu żulowi w zamoan za awans na kierownika
typ spamuje ponad miesiąc a tranny janny gówno mogą jahaha
>>215240635rigcz.
ehhh muszę wstawać bo muszę do fryzjera
co jeśli na innych deskach od dawna są boty co przeklejają ale robią to od tak dawna że nie można tego potwierdzić
u mnie nie ma to znaczenia, po pijaku piszę tak samo jak trzeźwo
>>215240635a co mają zrobić, dla nich to wygląda jak zwykła aktywność
maybe because polish women are insipid venomous serpents, have you considered that?
>>215240721dla mnie też
>>215240680na zewnatrz nic ciekawego ogolnie
>>215240642>on nie chce miec sredniej 5.0 na koniec roku
>>215240635skoro już nie ma atencjuszy to dlaczego wciąż jest tu chujowo?
jebany cwel przewidział remaster deus exa
wkurwiony jestem na 101% dajcie coś żebym się zrelaksował
>>215240680studiowanie i chodzenie do pracy jednocześnie
jeszcze jeden niemiły post i wam wszystkim napierdole
>>215240844zwal konia
>>215240765>ja po lewej>po prawej największy wróg makiego który pragnie dla niego złego
najlepsza kejonka to makireszta to gówna
>>215240721pieniądze mam ale chodzi mi o domowe z własnych ziemniaczków a nie makowe
właśnie popierdoliły mi się lewa z prawą co do chuja
>"Oskar, ojciec już ci mówił że nie możesz jechać z kolegami w Tyrol bo lecimy na Malediwy!">NOWY THRILLER TWÓRCY WESELA, WESELA I KLERU...>"Mamo, ale Klaudiusz dostał or rodziców na 18 urodziny Panamerę, nie mogę mu się pokazać w CLA!">WOJTEK SMARZOWSKI PREZENTUJE...>"DOM DOBRY"
Czy są to tylko święta? Lub możesz nosić codziennie? Jak to się nazywa?
12 godzin to drzemka a nie zasłużony sen
Ktoś z was już oglądał? Warto się wybrać?
>>215241037Twórca wołynia jeszcze
>co gdyby dom le zły był... LE DOBRY!brawo polska szkoła filmotwórstwa
Is French worth it? I'm starting to learn it next week
>>215241153francuz w gumie?
>>215240765niby mu wisieli hajs którego jak oddać nie mogliale i tak dandolo pizda a krzyżowcy nawet sie utrzymać nie umieli
golonke masz pan jak hitler nasz kraj d-.-b
ehhh
kurwa mam tego wszystkiego dosyćja tylko chcę szczęścia i miłości i dzieci
>>215241217uuuooo tato biorę wam to samo!
>>215241231uwielbiam jak zoomerzy urodzeni w 2005 romantyzują lata 90.
kurwa chce nowego kompa zebym mogl grac kurwa w NOWE GIERKIkurwa i nie chce chodzic na te zajebane studia i nie chce tej jebanej pracyja chce grać w kurwa gry online
cześć, jestem janusz europejski a to jest koniass
ciekawe czy na komendzie mają dziewięciolatki
w sprawie dla reportera chłop mówi że ma upośledzenie w stopniu średnim, a żona "tylko" w stopniu lekkim, w domu myją się w misce i się dziwią że opieka zabrała im dziecko
>rozpierdalaj kebabów słuchając initial d>gnij w więzieniu przez resztę życia, bądź więzienną szmatąkontra>bądź bazowym neetem i miej spokój
>>215241304lata 90 w psolsce to było gówno jebane jeszcze większe niż teraz
>>215241422może wszyscy stracili oszczędności przez hiperinflację i nie dało się znaleźć pracy, ale za to gangi mogły ci spalić dom jak nie zapłaciłeś haraczu
nie powinienem brać tyle kofeinybez adderalu -.-
>>215241485dosłownie rigcz ehh chciałbym być gangsterem w latach 90
który atencjusz wypierdoli z /polski/ jako następny?
>>215240827w niemczech nie ma już białych metropolii, poza kilkoma dziurami w byłym nrd ale to nie są metropolie tylko zadupia i tam się też średnio zarabia mniej
>>215241231sam jesteśpo prostu miej umysł rysującego
a pamiętacie jak pis wprowadził ustawę która pozwoliła starym dziadom wykupić mieszkania w największych miastach za złotówkę?
Na zachodnich forach było tak samo, ten format chyba przyciągał tego typu ludzi
średnio 9 i półciekawe ile będzie pod tymmoże trzynaście
>>215241485pamiętam jak osiedlowy sklep jakieś gangusy okradły i doszczętnie zniszczyły bo właściciel nie zapłacił haraczu, gość się potem sznurnąła z drugiej strony pamiętam jak mój stary zatrzymany przez policję drogową dawał łapówkę policjantom w postaci 1 butelki szamponupolska lat 90 to były popierdolone czasy
>>215241272było jej powiedzieć "co sie gapisz kurwo"
>>215240907Ufff chciałbym by mnie jakiś żul zdominował
nikt już tu nie postuje najlepszej idolki
demiurg to kurwocwel
>>215241508maki_2d
>>215241106ehh ciarki mnie przechodzą ze stresujakie to jest upierdliwe
>>215241422bardzo ładnie powiedziane towarzyszu, już na tamtego chuja leci donos
czekaż tylko jak któryś z pedałów się przyczłapie i zacznie żebrać o atencjęech
granie magiem to smród imho, wszystkie akty grasz z przyzywaniem i dopiero w 6 masz te pokurwione czarypaladyn jest fajny bo stajesz sie silniejszy liniowo i napierdalanie orków z miecza to dobry uczuć
>pracuj do 16 >po pracy z ojcem zapierdalaj na polu>idz na kompa o 22 i postuj na chujowym forum robiac sobie przerwy na granie w chujowe gry na telefonmaki na zegarku tik tok tik tok
>wszystkie chwile te które są na nie d-.-bwszystkie chwile te które są na nie de-be
>>215241304możezawsze jakiś hajs wpadnie
>tug wyjechałeś z polski tylko raz i to na pielgrzymke bo była za darmo mimo że masz wyjebane na modły
czina do budybo po marcela zadzwonie
>>215241422nieskończoność to nie liczba tylko granica
znam ten ból bo mam ślad po rozstępie na pośladzie z czasów bycia grubasem i ostatnio ciągle mnie swędzi
jak już w końcu zdechnę to nasram demiurdzkiej kurwie do ryja
baza, ale naucz córki zaspokajać młodszego braciszka w potrzebie.
>moim zdaniem przesadzasz z tym,tak samo i oni za życia mówili, drogi amatorze ziół
>>215241485>oni odczuwają więcej niż wieczną pustkę
>>215241803>nie potnij się na tej krawędzi
>>215241839>ministranci znowu przesadzili z winem mszalnym
>oni nie są obywatelami świata
>>215241504>pedalska dalej wisitfu na ten kurwidołek
zapierdalasz jako żołnierz bo nikt nie chce bezpośrednio polaka zabić
jakby nie komunizm to dalej byście zapierdalali na polu za ochłapy
>>215242166jakie bonusy do siły dałaby mi jajecznica z trzech smoczych jaj?
wczoraj waliłem anon a musze wytrzymać do soboty
>>215241800skoro od loli się w głowie pierdoli to co się robi od dojców?
yes you good and I hate it I hate I me you good you are
czemu anime dziewczyny z różowymi włosami są takie ładne?
to sie daily life nazywa czy jakos tak?
Boże jaki obrzydliwy obrazek.Rozumiem lubić większe piersi, ale miejcie klase przy tym jakąkolwiek xD(np: , albo )Za młode też niedobrze i bardzo nieładnie - a przede wszystkim - niezgodnie z prawem!
>hehe mam cipsko chłopcy :^)>Polaczki rzucają się jak na ostatniego karpia w Lidlu
już to zielonostrzałkowałem kiedyś, generalnie to lochy miały przejane, ale ze szkoły ich nie wyrzucili. A doszli do tego kto nasrał, bo nauczyciele powiedzieli, że znajdą sprawcę za pomocą testów DNA i żeby lepiej się przyznał, to będzie mniejsza kara, a że to za mądre loszki nie były, to były na tyle tępe by w to uwierzyć i się przyznać.
>zdaj wszystko i pamiętaj wszystko
no przeżyć sie da tylko nie ma czego odłożyć
spierdalaj pederastoale krem mi nie zmieni koloru ust?
>lecz fobie społeczną>żyjąc w p*lsce>żeby mieć kontakt z p*lakamino chyba nie kurwa
>jedz pociagiem>jakas dziewczyna ma na plecaku przypinki z k-onenjoy srogi wpierdol
>muszę być grubasem by obrażać jebanych debilio kurwa tego nie da się zmyślić
opłaca się kucować w Polsce? Jak nie to gdzie wyjechać?
*wyforsowuje niezręczną ciszę i ma spokój*
mam składniki ale weekendową głodówkę robie to nie będę nawet przyrządzał
ty jesteś cwelem takim cwelem że wątpisz w umiejętność klikania w klawiaturę bo zainstalowali ci keyloggera
kominek mi się rozładował :/ ma ktoś powerbanka?
>on przyznał się przed kolegami do oglądania anime enjoy srogi wpierdol
3 zadania z głowy one to gochyba se przerwe zrobie 5 godzinną
spróbuję wywołać dziś świadomy sen, przekażcie mi 15% swojej mocy
>>215242756>Hitler miał niebieskie oczypostujcie najlepsze głupoty /pol/kopków
>bądź polakiem>pojedź do Szwecji>zabierają ci dzieci
>pokski superbohater>podróbka batmanapolska kreatywnosć jak zwykle w formieale jebać capeshit i tak
JAK SIE ZMOCZY TO ODPALAM NASTEPNO
ogólnie mi wszystko działa ale są małe rzeczy które wkurwiają
zauważyliście że nozdrza i małe palce są tych samych rozmiarów niezależnie od wieku
próbuje rozszyfrować które posty są prawdziwe według cooldownu ale łatwo nie jest
kabanosy > wszystkie inne przekąski
>>215242993jest więcej niż jedno ip więc powodzenia
mi nie da bo nie jestem czarnoskóry z dużą pałą jak wy
ja pierdole dobrze sie czujesz
>>215242993ok dziekuje, moze pojde znalezc moja ksiaska praktyka od polska szkolaodpieprz sie, moja matka jest polka a moj ojciec jest mexican. kiedy ja bylem maly ja ledwie mogle mowic jezyk angielski bo ja mieszalem polskiego y hiszpanski. ja wiem jak mowic po polsku lepiej od mowic po hiszpanski ale nie mogem pisac po polsku ale mogem pisac po hiszpanski
>>215242993jestem dziwką pierdoloną i moje posty mają 60 sekund zamrożenia
ale jest w moim serduszku, Basiu :)
po prostu nie pamiętaćtego sromika po którym kutas zmięka d-.-b
>żeby mieć pracę trzeba chodzić do szkołyjemu nie mówcie
>>215243091ten śmieszny
>Barbara Lewacka>no Barbara Prawacka
>>215242993>walenie konia do azjatyckich kobietdefinicja autyzmu
aaaaaa kurwa muszę coś zjeść ale nie mam pomysłu
https://x.com/WarMonitor3/status/1971334457761358238DZIEJE SIĘTO JUŻ?!
>>215243065no to kot będzie miał niespodzianke
>>215243197RIGCZ
nasram demiurgowi do mordy
ja nie wiem jakie mam ABSy bo tylko raz mi się włączyły tej zimy jak miałem ostre hamowanie
>>215243197znowu polactwo rozpęta wojnę?
>>215243114To że możesz kombinować i naginać byle mieć prościej nie znaczy że tak musisz robić.Zresztą z takimi zabiegami zawsze związane jest chociażby małe ryzyko.
>>215243114>kolejny /polska/ nie potrafi into duble epizod
czarnoniebieski zupełnie nie pasuje alicji
>dick me this jaka klasano to chuja wiesz o handlu ziemią w takim razie>jak się postaram to nawet pod budowę będąa masz pion z mediami do przyłączenia, transfomator z małym obiążeniem, gdzieś stoi niedaleko, czy wniosek do enei będziesz musiał składać? To nie jest takie hop siup przekształcić działkę.
jak nie moge to przez noge i juz moge
no tyle że masz 1 miasto w polsce z metrem i jest ono przechujowe
Żołnierze Wyklęci walczący z komunistami, otoczeni parasolem ochronnym przez Bozię i Jana Pawła II
Białorusin nie dawaj mu jusów, czy ty nie widzisz że on spami te posty całymi dniami i nocami?
>>215243021>obsesjeczy was tu jebie ani razu go nie wymienilem nawet
ja już nie jestem pewny na ile to rzeczywiście anon pisze a na ile przeklejka >>215241231ehhh boli, musimy wrócić
no właśnie znam bo moja gf była na pigułkach
>Co jest kurwa z tym hajsem, gdzie to sie w Polsce podziewa, aż mnie łeb boli jak o tym myślęWraca do Niemiec żeby u was było tak dobrze
kira nie zrobił nic złegow przeciwieństwie do wszystkich innych okresów w życiu?
jak jedziesz po grubolach to nie kompromituj się bronieniem spasionych loch spermiarzu
pfftna twiterze ma zdjęcia jak ją jakiś dziad ładuje w cipe
https://www.youtube.com/watch?v=uAtEqUzUGXkale dusza żbsz
lubie dobre jedzenielubie zagrac w fajnom greco mi zrobisz? nie boje sie d-.-b
jaja is slang term for male genitals now gib 10 cases of krem kola
kto jest wg ciebie najlepszym dziewczęciem tej bajki?
Urodzony w rudzie śląskiej w 29 został po wojnie w Polsce i uzyskał obywatelstwo w 54
nie takie klasa chłopaki jak tu
na początku była spoko, jak było i autobusach
chodźcie może na /b/ zrobimy temat
nic nie straszy tak jak prawdziwe życie
kiedyś na bancie robiliśmy pajęcze
>>215243526lubiłem ten mem. Szkoda ze zanika
Pamietam bo zylem wtedy i bylem ale nie nazwalbym tego dobrym okresem.
ja wystarczy że w lustro spojrzę i przebija każdy horror
>>215243197no to do warszawyps nie zapomnij maski
kaworu ucz sie a nie postuj bo 9 rok nie przejdziesz
>>215243881chuja. najlepszy luk mial wlasnie Jin
>>215243608żeby organizować hehe epickie rajdy :DDD
wspaniałe uczucie jak wyskakuje ci okienko żeby wyłączyć adblocker i chowasz je adblockerem
>>215243256wyobraźcie sobie mieć na imię bazyli
piękne, tylko włosy się nie zgadzają
>>215243892no skoro możesz go nasłać to musicie się jakoś komunikować
>>215243892już lepiej/b/ jest bardziej zasrane niż ta nitka
>na sniadanie chipsy i kabanosy których nie dojadłem poprzedniej nocy
>>215243881tylko pić jeść spać jak tamagotchi d-.-b
postujcie straszne historie>jakis facet dodzwania się do dzwonka>otwierasz drzwi >"dzien dobry, my jestesmy tutaj z takiej a takiej firmy. Skupujemy używany sprzet elektroniczny">"nie dziekuje">nastepnego dnia słyszysz historie o tym jak najebali pewnej babce która ich wpuściła do srodka i ukradli jej laptopa
>>215243261jeszcze się pochwal że nigdy niczego nie ćpałeś
jebanie hu tao w cipe
przecież napisałeś 2 słowa jako (jusa) do mojego postu, więc z automatu dotyczyły one całości tego postu. Gdybyś chciał powiedzieć o modzie to byś jakoś zaznaczył, że o niego chodzi. Ja tak to widzę.
>>215243687onymi eliminacjami
też grałem w clash of clans na wykłądach
>>215243261y elo
To kurwa.Przecież to wszystko jeden koleś forsuje od rana.
>le niepopularna opinia bo jest najmniej ciekawyA moja ulubiona postać z jojo to loggins
których streamerów vrchatu lubicie najbardziej?
>>215244218jebanie mony przez dziurę w rajstopach
>>215239455technicznie to już był już był bo zakopaliśmy go w lesie
nie mogę bo nie mam znajomości, wykształecenia ani dynaminy
kiedy planujesz skończyć przeklejanie?
>>215244347też git
>>215244233Mirko to jednak seks
wy suki nie zabijajcie mojej fali d-.-b
>>215244389SUTA WIDAĆ SUTA!!!
toczenie beki z grubasów to jest jednak to
ty kurwo gdzie moj marcezienny
>>215243283przykro mi. a z tą dziewczyną? pogadaliście i coś więcej wyszło z tego?
>>215243283nie
>>215244413i w czym problem
w podsumowaniu to to, ale ostatnio aż tak dużo pedalenia nie było (z tydzień temu były wątki 80%+ pedalstwa)
>>215243770kobiety
nie oszukuj się gonciarz, nikomu się takie nie podobają
>>215244471proszę pomyśl o reklamodawcach
>moja mina gdy widze piwo bo jestem studentem
krzyżowcowi królowie dwaj a jak koniecznie coś schujowiałe jak civ ale lepsze to nieskończona legenda
Przypominacz że absolutni szaleńcy (twórcy filmu) nieironicznie puścili go amerykańskim feministkom na jednym z ich kongresów.
to była jakaś 20 letnia zoomerka z włosami pokolorwanymi na niebiesko
tamto było bardziej napracowane
a jest jakaś piosenka o tym jak kaguja nadziewa się na murzyńskie pały?
z jakim sosem?Blue cheese/śmietanowy>reszta
moja dziewczyna nie ma kompleksów
>spierdalajty też nie [spoiler:lit]XD[/spoiler:lit]
wyglada na jakies gowno co prasuje metal na cienka warstwe
Where are you planning today go? Greece has everything, from mountains to beaches it depends on what you wanna seeAlso, try everything you can. We've go great good and you can use TripAdvisor or Google to see which are the best taverns around you
Dlaczego orbitujecie jakąś nudną atencjokurwe zamknijcie mordy
taką twardą dzisiaj miałem że nawet nie czułem lepkości jakiejkolwiek. Na wszelki wypadek wytarłem
bo januszowi tak samo jak tobie co miesiac wplacaja pieniazki z ktorych pozniej wyplaca pracownikom
hej
opowiedzcie mi o eurasiedlaczego on nosi maskę?
>oni nie stoję przez całą drogę nawet jeśli są wolne miejsca
nie bo ja dosłownie jestem zbyt głupi żeby odczuwać strach
>przynajmniej można się pośmiać ich kosztem
a co takiego robi z tymi bojami jak już ich porwał?
mój prapradziadek był w kawalerii i walczył w 39 ale reszte wojny spędził u niemców w niewoli
>>215244801daruj se Amerykanka, ta nitka upada jak widziszprzyjdź za miesiąc to może cwelowi znudzi się przeklejać
>nie krwawa burza>nie sonoczinokioku
>dosiada sie do ciebie w autobusie>slyszysz klikniecieCo robisz?
naczytales sie chyba zjebie wykopu ze ci sie wydaje ze laski nasylaja sebiksów jakby ktos tak twojej matce zajebał to bys zmienil spiewke pizdeczko
>>215244808>>215244839>>215244884>>215244916>>215244956Why are you trans?
normicz sie ile da, ja tego nie robiłem i to był błąd
Białorusini > gówno > UkraińcyNie żeby nie zrobili nam nic złego, ale w porównaniu z Ukraińcami to prawie każdy wypada korzystnie.
>polski cosplayraz taka kurwe spotkałem na ulicy to na nia naplułem
MAŁE DZIEWCZYNKI MA- MA- MAŁE DZIEWCZYNKI
>nie, ja mam rację, teraz wstawię tu tekst który nie ma sensu
whenever you refer to the polish eagle, make sure you reference a picture of it without the crown. poles prefer the eagle without the crown and will be overjoyed about it
chces kupe hehehehehehe nazywam se spermiars kupe zjec pysie te kupe kce zjec kupe kupe kupeeeee
francuski dub z polskim lektorem > reszta
>ludzie w gierce mmo cie chwaląnigdy coś takiego wczesniej mi sie nie stało
polak wie że nie ma czym sie pochwalić wiec próbuje podcinać skrzydła innym
uuu chce mi sie spać ale oglądam tvgry bo jestem autystą
nk pistona jako animkę narysuje
Dam wam jeden spoiler: GioGio to najgorszy protagonista i nie polepsza się z biegiem historiiza
różni ludzie różne rzeczy mówia. Robisz co chcesz
kurwa spać sie chce a wiem że usne może dopiero o 5
robić nową?
>>215246207>>215246207>>215246207