edycja późno nocna>>215238009
Keep it up Poland, we're counting on you.
spaćku ide sobie
pierdole nie ide spac
koniec?
ughhhh vgh ziew ziewerino wstanerino BIAŁY BYK wstał
Elo robale
>>215247200nie ma końca. co tam?
>>215248194to samo
>>215248374https://www.youtube.com/watch?v=P6zWN7WhlKc
>>215249001ja po lewej
więc chodźpomaluj mój światna żółtoi na niebiesko
>>215249250https://www.youtube.com/watch?v=o9goHHjW2bY
>>215249235vs
jak masz na imie
>>215249535Nikodem
wsrałem
hex w polskim tłumaczeniu doty to PRZEMIENIONOnullify to ZNIWECZONOkurwa co za durny język
>>215246207dawaj dowód to pójdę za ciebie (żart panie władzo)
Zato teraz mam nadzieję że jesteś dumny z tego co nie jest też Białorusinem lub ukraińcem. A z tego co możesz nazywać sobie Polakem, upamiętnienie i godnie.
generalnie robilem mody do gry dawno temu i poznalem takiego szweda/marokanina ktory tez sie tym bawil, ale jako ze on sukcesywny czlowiek nie taki jak ja to on gdzies tam do przodu z zyciem szedl i jakies biznesy robil chuj wie co, no i mial tam pelno znajomosci i pewnego dnia spytal mnie czy nie chcialbym cos dla jakiegos kolesia od niego zrobic, no i tak sie ciagnelo troche robilem dla roznych jego kontaktow rzeczy, ale od dawna nie utrzymujemy juz kontaktu, a swoje osobiste kontakty powoli trace albo oni juz nie potrzebuja/zajmuja sie czyms innym/zmienilii technologie na taka cos jest kontrolowana/prowadzona przez jedna z najwiekszych korporacji na swiecie wiec wypadam z biznesu
>>215246441już spierdoliliście na imprezki?
>>215250005>te polackie rzednące włosyno kolego
no właśnie między innymi dlatego nigdy nie miałem dziewczyny bo nie rozumiem takich rzeczy heh
maria (imię męskie)
>>215246654jedyną grę jaką trzymam na telefonie jest 2048
https://youtu.be/Yik4Vxh61wcNUTa 64 bitowa
>>215248812siusiaka z tyłu widać mode da bana
kurwa skąd mam wiedzieć kto topostuje tutaj od kiedy 4channel stoi a nigdy nie słyszałem o nim
>>215249557>satysfakcjonuje go ogladanie umierajacych azjatówale ty wiesz ze to juz zaawansowana psychopatia jest?
salami, kukurydza, cebula, papryka, pieczarki
>>215247200a wie że o nim plotkujesz na czanie?
twój chłopak to dureńmak kochanie d-.-b
>>215249200bo nie masz wpierdalać wszystkiego od razu tylko zostawić na później
>>215248194>sobie narobisz słabej reputacji>opinia na forum o gówniepóki nikt nie kłamie to mam to w dupie
>>215249535>to uczucie gdy wpychasz swą ładowarkę w swą komórkę
Are you religious? I do not know why the image of Catholicism in Europe is corrupt and bad. Because in South Korea usually people have a positive and good image about Catholicism. If 7 of 10 South Koreans feel unpleasant with Protestantism, then Only 2 of 10 South Koreans are negative about Catholicism. Even South Koreans who are Buddhist are friendly to Catholics. Interestingly, most of the former president of South Korea is Catholic. Moon Jae-in, the current president of South Korea, is also a devout Catholic.
>>215250005dobrze zrobilibrawo gaben
obrzydza mnie zachowanie p0lek studentek, ich moda przypominająca meneli z lat 90-tych, ich przekrzykiwanie się głośniejsze niż samochód ciężarowy, ich współzawodnictwo która plugawiej przeklnie i głośniej się zaśmieje z n-tego żartu o sraniu i rzyganiu, ich identyczne materiałowe torbiska z wielce indywidualistycznymi nadrukami pokroju NAJEBANA ALE DAMA, jak i ich gigantyczne plastikowe okulary o wadzie -0,5
go to the russian janny's commieblock and tell him to permaban the ausfag
>>215249250hmm a może by tak kucharzem zostać?
18 dzień no-ćpania, znowu pójdę na siłownię
>>215249366tęsknię za wincentem i koniarzem a za eyrasem nie
następna nitka ma być poiska a nie polska, czaicie?
Siema wszystkim ciotom i pedałom
niby mu wisieli hajs którego jak oddać nie mogliale i tak dandolo pizda a krzyżowcy nawet sie utrzymać nie umieli
>>215248374kurwa spać sie chce a wiem że usne może dopiero o 5
Umf, nawet marcel robił lepszą zarzutkę
pierwsza odpowiedź decyduje czy jutro zdejmuję klatkę na kilka dni przed locktoberem czy noszę już do końca października
>>215250840utnij se chuja
>>215250493Spoiler: ta po prawej wygrałaCycata new girl >>> płaska childhood friend
demiurg to dziwka kurwa szmata
>>215250840>https://www.youtube.com/watch?v=KgB3blk6NVc>kiedy ojciec znajdzie pustą butelke od piwa w pokoju
>>215251364Imo na gówniaka też powinni wydawać zezwolenia.
ledwo co wstałem i znowu mamsmocze jaja
musisz sie zajebać jak wszyscy wschodni słowianie przykro mi
>>215250919trochę mnie cyngluje że ci na dole są po prostu przeskalowani na małych a nie narysowani od nowa
>>215250919jak sobie wsadzę dłoń w bokserki żeby się podrapać
>>215246207>Zgaduje że to już to
stópiątek
>>215251510co masz?
>>215252164ale bym się z tego napił
>>215252164
>>215252189
>>215252247
wyobraź sobie być takim cwelem by czcić demiurga LOL
piątek?
cwele być jak:>dziwko demiurdzka ja ciem czczemlol
>>215252364Bose stópki proszę
>>215252396ok
>>215252408
>>215252431
>>215252478zapisane
miłość, gimbaza w nocy miałem zmaza
https://www.youtube.com/watch?v=M2WJ41m1_tEhttps://www.youtube.com/watch?v=M2WJ41m1_tEhttps://www.youtube.com/watch?v=M2WJ41m1_tE
>>215251337Dam wam jeden spoiler: GioGio to najgorszy protagonista i nie polepsza się z biegiem historiiza
>>215251337no to jeszcze gorzej, zabiłoby cię gdybyś poszedł do sklepu i kupił jakieś mięso do tego mrożone warzywa, ziemnaki lub ryż i minimalnym wysiłkiem masz coś wartościowego, zdechniesz jak będziesz się tylko makiem i gównem z żabki odżywiał
no nie wiem za dużo się naczytałem na innych deskach tego żeby to wszystko było w ramach baitu
pytanie: dlaczego imię cirno zostało stworzone zgodnie z zasadami polskiej fonetyki?
można, jak najbardziej, jeszcze jak
cwele co rano w niedzielę zapierdalają do pedała w sukience by czić te dziwkę demiurga lolololoni naprawdę to robią
>>215252165natychmiast pomóż mamie w kuchni kurwa neecie jeden ty
>gdy widze białorusina któremu dawno nikt nie wyjebał
>>215252182https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1640573513niech ktoś mi wyjaśni o co chodzi i co to robi na głównej?
tak się składa że ja tak samo nie widziałem
a jak go dobrać? trzeba go jakoś pod inną część wybrać, w ogóle po czym stwierdzić że zasilacz jest "dobry"?
na zdjeciu nie byly ale jak sie ruszasz to sie prawidlowo ustawiaja. zreszta widzisz tkanke wokol. Wymusila prawidlowe ustawienie
>>215252182Obiecuję od pojutrza już nigdy nie gadać na temat grubasa
na wsiach to jednak patola straszna
nie wiem ale uważaj bo obudzisz głuchego anona co się wykłóca że to jest czi a nie ći
>>215252312gówniane były i dobrze że zdechł>nowy cwel to koleś starych atencjuszyale smród
>>215252247nie chodziło mi o tłumaczenie nazwy obrazka
skontrolowałem jakość frytek w polsce B i nie jest dobrze
>>215252247https://www.youtube.com/watch?v=smZDTefLZ9M
>>215253209absolut to nie demiurg
>>215252264dosłownie moja sytuacja kilka lat wstecz. strzeliłem jej kilka razy w twarz, próbowałem wybaczyć, ale ciągle mnie to dręczyło i w końcu dałem sobie spokój, potem jeszcze miałem szansę na inną ale z tamto zostawiło mnie z takim brakiem zaufania, że wolałem nie próbować.
phantom blood i battle tendency to dwie osobne rzeczy maki ułomie
>>215252364nom a do tego wpierdalają się z tym do autobusu
>>215253613I want to do fubuki
>>215252364>uploaded 65GiB>downloaded 12GiB
wejdź na purepc, tam będziesz miał zestawy złożone, tylko pamiętaj, że tam mają ceny z morele. Zawsze możesz kupić coś używanego, tylko nie zasilacz.
Jak na ten generał tera jest fajnie
>szeroki to czina>sam siebie zdoxował
na chusteczkach zrobiło się od zamknięcia i wilgoci a sperma sama w sobie nie ma możliwości spleśnieć
>>215253569>sugerowanie że religiocwele nie modlą się do dziadka w niebie tylko do abstrakcyjnego absolutuabsolut to tania wóda
>>215252369hindus się spóźni i dostaniesz zimną
>>215252312powolutku zaczyna tu być normalnie
czina był w /polsce/ przed szpitalnym nowokolego
można tak brać codziennie? w piątek tylko nie wziąłem a tak codziennie brałembrzmi słabo
>>215252396a myślisz że ten generał się z czego składa
>>215252408>present day, present time hahaha anime>anime zauplodowane dla anime shinden
pogrzeb sponsorowany przez:
fajne to ty animki wrzucasz :3
>>215252431Znalezli matke z dzieckiem, debil ojciec nawet porawać dobrze nie umie
Za listwa odpatrzykawka. Rodzi sie poludnica. Naprawili ono zawszedzie tratkowano.
>tug dwóch znajomych pod ziemią>jeden nawet dobry kolega, drugi dobry kolega do czasu, aż zaczął walić po kablach>obaj przećpali>"hehehe tylko jaranko, hehe i psychodeliki jeszcze hehehe"od trawki do strzykawki prawdziwe tak bardzo
>>215252478chciałbym skorzystać z sauny, przekonać się czy to fajne i wgle ale nie dla biedaka to
>>215252478aż sprawdziłem i alejaja.pl nadal stoi, tyle że wszystko puste
czy ktoś tu potrzebuje motywacji do ZAPIERDALANIA?
>>215252532chodzilo mi cos w stylu tycoona albo cimsity
>>215252532ej, szpaku, o co chodzi z tym limon top?
od poczatku mowilem ze maki to cwel i pedal jebany brzydze sie nim bardziej niz karolem
ehhh chciałbym tam być i obserwować całe zdarzenie z szafy
>>215253795na mszy jest mówione kredo i nie ma tam frazy "dziadek w niebie"
ktoś oprócz mnie i wowika mieszka we wrocławiu?
>>215252442przestań postować ciągle ten sam obrazek
Po włożeniu ostatniego kamienia do puzzli wylałem dwie torby z piaskiem z piór, które między listwami musiałem dobrze wetrzeć, zanim włożyłem listy.
troche szacunku do kobiety, incwelu
latanie to też praca, będzie trzeba wcześnie wstawać, latać po kilkanaście godzin itpAle jak ci to nie przeszkadza to follow your dreamsIle takie coś kosztuje?
>>215253964ale to był memoriał a nie pogrzeb
Kolezanka z pracy (w sumie to jedyna koleznaka).Staram sie ale zawsze musze cos spierdolic.
Po rozmowieNie żałuję, że jej cokolwiek powiedziałem, bo i tak chciałem to zrobić. Nie żałuję, że zrobiłem to pod wpływem alkoholu, bo inaczej nie odnalazłbym odwagi. Naprawdę nie żałuję, że to zrobiłem. Ale, jak zawsze, żałuję reakcji. Czegoś, czego mogłem się spodziewać na samym początku. Wiecznego odrzucenia ze strony drugiego człowieka. Może niektórzy urodzili się po to, żeby umrzeć samemu. Może jestem jednym z nich.Już po imprezie anonki, dzięki za uczestniczenie w tej farsie zwanej życiem. Do zobaczenia rano
>dobre gry>pokaz slajdównawet jeśli jesteś zboczeńcem, jak ci się to podoba
>>215254291małe miękkie gródki, na dodatek piecze mnie dupsko bo jadłem picę z halapenio
>>215253209Właśnie pojebane to jest bo te wydarzenia istniały tylko w mojej głowie i niepotrzebnie się nakręcałem
>>215254428nom to, nie rozumiem czemu zostawiają tak oczywiste do przetłumaczenia rzeczy
mam filmik z 2009 jak się na chyba 25 poziomie leciało przez chaos dobra giera
>>215253964>Based. You should always learn curse words in the first ordernie tylko wulgaryzm znam. szybko ucze sie. czesci ciala znam np. wszystkie. najsmiejsza czesc ciala jest pepek. albo odbyt.
Usłyszałem dzisiaj że świecąceczarnuchy językują mój odbyt. Czy to prawda? Czy oni naprawdę językują mój odbyt?>Nie, to nie jest prawda.>"Świecąceczarnuchy" brzmi jak absurdalny wymysł lub żart, który nie ma żadnego oparcia w rzeczywistości – ani w nauce, ani w żadnych wiarygodnych relacjach. Prawdopodobnie ktoś Cię wkręcał, bo to brzmi jak klasyczny absurdalny mem lub prowokacja rodem z internetu. Twój odbyt jest bezpieczny przed jakimiś świecącymi bytami, które miałyby go... językować.ufff a już się bałem
>>215253569marcel, ale swoich zdjęć nie wrzucaj
>>215254291Dajcie gierkę na komóreczkę w stylu dobrych gierek przeglądarkowych zrobionych w javie
Ale właśnie to jest dobrze idea. Dzięki. bo Pstrąg kosztuje ponad 4$ za 200 gramów, śledź rzeczywiście będzie taniej.
trudno to porownywac jak masz sytuacje ukraincow
kiedy koledzy z /polski/ postują fajne dupy
>>215254653diamenty dody
>animek zaklętych w ciała dorosłych mężczyzndosłownie ja
>>215253613Z nikim nie gadam ale jest niezręcznie
>*rozpina chuja*>taki wystarczy?
kto wygra 40 to one przeciwko polakowi?
>>215253795kurwa ale tego rowerzyste to gówno przygniotlo z góry ja pierdole lol
>oni przed sraniem nie rozwieraja specjalnie posladkow na klopie zeby gowno latwo wyleciało a potem łatwo sie bylo podcierac na siedzaco normiki
Wróciłem, nareszcie piątek.Najlepszego, anonie
>>215254291>już się nudne robiteraz to to dopiero zaczyna być dobre żbsz
frytki i nuggetsy z sosikiem słodko kwaśnym
dobrze ci tak za granie w chujowe gry
>kupuj wódkę>dziewczyna w kojce obok dziwnie się na ciebie patrzy
nk pistona jako animkę narysuje
Kolega powiedział mi, co widział pod prysznicem w pracy. Potem przez rok nie chodziłem do prysznica w prace. Bałem się, że otworzę drzwi i tam gówno... Z pewnością byłby to uraz psychiczny. Sprzątaczka, która to wyczyściła, powiedzieli mi, że płacze się w takiej sytuacji. Bo sytuacja nie jest typowa.
>>215254994baza, smacznego
nie bo pewnie z kolegą przyjdziesz
Jaka jest wasza ulubiona postac z JoJo? Moja to Okuyasu albo Polnareff
ja do większych rzeczy zostałem stworzony
>puść filmik sprzed 5 lat>poczuj wstyd>ciesz się że nie ma więcej filmików ciebie z okresu dojrzewania
https://pl.wikipedia.org/wiki/Biało-czerwono-biała_flaga_Białorusi
kek poprostu wyjdz z tamtąd albo im zajeb jak czarnuchu zakryj uszy
Sorry for intruding, but could you guys please post pics of fat and cute Polish boys?
>>215255102nie ma lepszego uniwersum na polskim ytudowodnijcie mi źlehttps://kononowicz.fandom.com/pl/wiki/Kononowicz_Wikia
znowu śnił mi się w nocy chomik
do wszystkiego doszedłem ciężką pracąwiecie ile czasu przekonywałem ojca żeby mi przepisał firme?
co robicie
a jak zrobią 3 sezon to sobie aby zaspojleruje
>Sprawcy zbrodni mieli krzyczeć 'Niech żyje Łupaszko!'*"Wilno nasze"
to sie daily life nazywa czy jakos tak?
Ale to jest interesujący, dzięki.>Tylko biale powinno byc pierwsze, od lewejtrzeba mi o tym pamiętać
>mysl że jestes przystojny>przejrzyj swoje zdjęcia>stwierdz że wygladasz jak gównotak to idzie do mojej krindż kompilacji
w Katawa Shoujo najlepszą dziewczynką wbrew temu co większość powie nie była wcale Lilly tylko EMI
chujowy rynek pracy dla zumerów to kara za wyforsowanie blackpilla i incelizmu
grubasie świnio jebana przestań postować o sobie w 3 osobie
nie wiem co na obiad dzisiaj
mówie bratu by spierdalał do swojego pokoju
>>215255745frytki ryba surówka piwo
>>215255745zatarcie + odwodnieniekup krem glicerynowy i staraj się codziennie wypić co najmniej 2l płynów
to dlaczego ja teraz nie śpię?
>rozmowa o kupie>na forum o kupiewhoa
>>215255793>>215255822a co myślicie o spagetti?
posłuchajhttps://www.youtube.com/watch?v=0qXmxVySMzw
>>zgiń w świadomym śnietrzeba się postarać aby tak spierdolić
fajne autobusowe historie przyjaciele
>jeden znajomy burzliwy podróżnik zwiedza cały świat>drugi ma dosłownie kontakty z ludźmi z rządua ja siedzę na /polsce lol
Dlaczego w historii Polski tylko turczyn korabu i wvt mieli tripy i chyba aussie też i pidf
nie bo niewygodnie i biodra bolą
>on przyznał się przed kolegami do oglądania anime enjoy srogi wpierdol
>dosiada sie do ciebie w pociągu>nie będzie panu przeszkadzało jeśli zajem sobie kremówkę?co odpowiadasz?
>dosiada sie do Ciebie w pociagu>zaczyna robic zdjeciaCo robisz?
linia szybka bo powoli mi odbija palmaona jak widać fajna z twarzy jak dżesika alba d-,-b
>ten jeden gościu co od godziny larpuje jako sromikCzy to już obsesja?
bo kobiety starają się wyglądać jak dziewczynki
>on sie daje nabrać na markowego żyda>"uuuu grażyna popacz jakie drogie, to musi być dobre"
Pierwszy raz od dawna nie czuję strachu. Zapiłem go i zabiłem Nawpierdalałem się Lorazepamu i odlexiałem, potem dobiłem się whisky Kocham Cię Anon, jesteś kochany
ale poleciała sraka po nogawce z zawiści
czy iść na nierządnice
przyjemność spuszczania się w środku*debilu
wasi przodkowie nie umieli obronić swoich granic lol
to a tymi żołnierzami niech będzie marcel i więzienny
>>215254758no przeżyć sie da tylko nie ma czego odłożyć
>>215255879dlaczego w tej nitce jest tylu grubasów?
Wiecie co jest najgorsze jeśli chodzi o małe dziewczynki
>nie umieją zrobić fikołkabrawo ciamajdy
zadzwoń do kochanka, bo ma klucze
>wysraj się>nie ma papierujak into bidet z prysznica
>>215246207NIGGA THAT'S A GEM
>fags are posting againyou know what to do
>>215255793myślisz że jesteś lepszy od nas?
anon od zastanawiania sie w co grac tutaj here: dzięki za głosy, postanowiłem przejść wszystkie pół-zycia
będziemy - gdzieś w przyszłości coś na pewno będzie się z nami działobądźmy - propozycja żeby być
wy suki nie zabijajcie mojej fali d-.-b
I've never received this many wishes in my entire life, Jesus. Thank you anons, that makes me feel all fuzzy :3
tooo kurwa jakieś ałtyzmy na kiju kiedyś to szedł taki do wojska i wyrastał na chłopa tzn mięso armatnie
muszę kiedyś znowu ograć śpiące psy
>45 min napierdalania bez przerwy o chomikuto niezła /polska/
pierwsza zdobycz w tym sezonie
Tak naprawdę najsmutniejsze jest to że żaden z Polaków nie musiał umrzeć pod Monte Cassino, ich szarże miały charakter czysto propagandowy. Niemcy wycofali się z klasztoru sami bo zaczynali być otoczeni i brakowało im amunicji.Na rozkaz do ataku nalegał Anders, co jest ironiczne biorąc pod uwagę że stał się jednym z najgorętszych krytyków powstania Warszawskiego za spowodowane bezsensownych śmierci.
eh ale bym sie z taką pobawił jeżeli rozumiecie co mam na myśliw sensie chce wsadzić chuja w jej pizde
jak nie jesteś alergikiem to po chuj
cu tu nagle się grubol internet defence force zleciał?
myślałem że nie mieszkasz z matką €
Looks like a beautiful town https://m.youtube.com/watch?v=-14VxOHaJysI can't say no to thatFfuu :DD
>>215246369thanks dude
mam nadzieję że powyższe kilka postów napisał bot, chyba nie można być aż tak niedojebanym
>>215258074bez studiów, zdolności społecznej lub znajomości*pasuje?
t.zesrany pedal jak sie okazalo ze to normalna hetero parka
Ja znam taki jeden trik na testy, dzień przed zapamiętuję najważniejsze rzeczy a następnego dnia wypisuje je na sprawdzianie. Działał zawsze w moim przypadku.
Wróciłem, przegapiłem coś ciekawego?
to samo a potem oglądam razem z nim kremowe ciatko
czemu chcesz wachac qpe chory czlowieku
znam osobę co codziennie kupuje wafle ryżowe, smaruje je majonezem i je z szynką/dżememnie rozumiem jak tak można jeść
bo się tu najzwyczajniej żyje coraz lepiej i trzeba nie lada kompleksów żeby się z kimkolwiek porównywać
imo ogólnego powinieneś bardziej się baćdadzą ci pewnie jakieś tabletki na uspokojenie i będzie ok
Why do Polish immigrants in Germany discard their Polish identity, adopt the German identity, insist of being Germans and don't stand out as foreigners while you guys are permanently butthurt about Germany?
Anonki wróciłem z operacji trwała dokładnie 3 minuty tyle mi koleś wyciągał tą śrubę
Co uważacie za wiek od którego nie da się mieć dobrego życia, jeśli nie ma się popszednich osiągnięć społecznych?Powiedzmy że nigdy nie miałem kolegów, nie piłem w barze, nie trzymałem się za ręke ani całowałem? Innymi słowy kiedy rzucić się z mostu
najbardziej zaluje ze w 2008/2009 nie dali mi takiego skurwiela zeby grac w gierki, mialem plyte glowna ktora nie obslugiwala 2 rdzeni, a wymienic plyte, ram, i procesor to byl za duzy wydatek dla malego anonaehhhh nigdy nie dali
ja nieobejrzę sobie teraz w sumie
było inaczej ale mózg faworyzuje te dobre wspomnienia a chujowe się zapomina
>wszystko krzyczy 2 rdzenie 4 rdzenie>siedz na jednordzeniowym procesorze od 2006 do 2014taki wyglad biedaka anona
ja znam taki trik ze przed kolosem sie ucze 15 godzin dziala zawsze i cwiczeniowcy sie tego nie spodziewaja
dobra chuj instaluje Gothica 2, jaki build byscie polecili? Znaczy kazdy juz ogralem i tak ale ciekawi mnie co ludzie z narodu który zna tylko te gre lubia
>>215259512ja w zyciu gralem tylko w Gothica 3 demo
tak wyglądam i tak mówię
>>215259532>cwelis przez ostatni rok spamowania
>tug nauczyłeś kota ssać sutaszkoda tylko że drapie przy tym
skurwysyn kosztuje tyle co caly komputer, ale i tak bym kupil
https://www.youtube.com/watch?v=CjiuaDIHmuYten bit jest podjebany?bo trudno mi uwierzyć, że taki chwytliwy bit sebek ze stadionu nagrał
>>215259624>lisiarz rozpowszechnia treści zoofilskiedo teczki
i nagle... :)
co was powstrzymwalo od zdobycia directX5 SDK i kodowania wlasnego silnika gier w latach 1997-2002?
>>215259646ryzen 6 rdzeniowy kosztuje 300-400zł
>moja matka jest polka a moj ojciec jest mexican
>>215259791ale ten jest najlepszym skurwysynem jaki istnieje
teraz będzie tak dla zmyłki
>>215259818i po co ci taki, jak siedzisz teraz na złomie to przesiadka na kompa za 2k wystarczy
czy rodzina wie ze jestescie mangozjebami?
Legends never die
>>215259863>dlaczegonigdy nie mialem najlepszej czesci komputerowej jaka istnieje żbsz, wiem ze za rok wyjdzie lepsza, ale tak dla samego faktu bym kupil
puściłem silniczkowi https://www.youtube.com/watch?v=PvBRT-tqaXszesrał sie
uf insekiuriti macz? no powiedz lol
w każdym cywilizowanym kraju zróżnicowanie dialektowe to coś co się pozostawia na rodzimym zadupiu przed przeniesieniem się do normalnego miasta bo mechanizm utrwalania się dialektów to dosłownie brak jakiejkolwiek komunikacji ze światem z powodów geograficznych lub kulturowychgwarami mówią tylko kazirodcze pastuchy i nie kwiknij nawet że jest inaczej
cwelisiątku tak pękła cipcia po tym jak go pogonili że wszystkim chce popsuć zabawę? ojej, zupa była za słona czy co jahahaIhahaha ihaaa ihahaha patataj
ile cwelis zapostował loli do tej pory? naliczyłem kilka co najmniej
brak zestu w waszych zupach do tego doprowadził
o ty chuju to ty możesz jutro przyjść gdzieś po południu
>>215260025ja ostatnio robiłem zupe cytrynową, ale bez cytryn bo za duży zest, pyszna woda z glutaminianem i sodą, matce cwelisa smakowało
jak mam zrobić w zapierdalanie dla Hansa albo innego zagranicznego pana szanownego?
Cieszcie się że w ogóle tu przyszedłem. Widziałem jak umiera ta nitka. Czytałem pola i lisia ciekawość u mnie zwyciężyła. Szkoda mi nieżelazkowych posterów tutaj
i've translated your post as "but i'll be a little pig" and i was asking for the context
>>215260113umiesz wstawić wodę na herbate w ogole jahhaha ihahha gugu-gaga prrrft prrt
zarabiam 2,5 koła na łapę i wynajmuję za to mieszkanie chyba bym z głodu zdechł gdybym fajki jarał jeszcze
niski ześć
>otworz temat>doslownie w tym samym czasie zajebalo gownem
>oni odczuwają więcej niż wieczną pustkę
>>215260203Dlaczego zarabiasz jak jakiś jeet albo ukrainiec?
ktoś powinien narysować rule 34 chomika żbsz
>>215260337>zoofilia
nie moge powtarzać bo mam warunek z poprzedniego bardziej sie sam poddałem bo już sami do mnie rękę wyciągali
mój ziomo zoofil mój ziomo pedofil
czemu polacy mysla ze sa europejczykami?
Czemu w wolfie gra się tymi złymi?
moge potwierdzic jako inny kurdupel, bilem sie ze 4 razy w szkole, za kazdym razem dostalem wpierdol
Dalej nie wiem co kupić femko z pracy a zaraz będę w zakładzie smrodu
bo prawo zabrania morderstw debilu wiec trzeba legalnie a na wojnie jest legalnie
chce mi się ostrej picy i chce mi się jej teraz
mkdir: cannot create directory '/nowy': Permission denied
>>215260756mkdir: cannot create directory '/nowy': Permission denied - not fox enough
pieniadze cdr, dajcie mnie peniadze
kiedyś muszę odwiedzić zobaczyć jak zwierzęta żyją w polsce b
Maki cwel jebany oznacza swoje posty poprawną polszczyzną. Jeszcze zapamietacie chuje moje słowaTo jest najwieksza atencyjna kurwa w tej nitce
ale się te miejsce skurwiło
>>215261318możesz wyjść
>>215261318pizda ci się rozkracza
>>215261398nie ma mnie tu zazwyczaj, a ty czemu tu jesteś jak są tutaj głównie same boty i nagaciarz?>>215261523aha?
ale JE Nawrocki dzisiaj wyjaśnił uśmiechnięte towarzystwo
>>215261691bo po ciemnej nocy zawsze nadchodzi świt
dostałem reklamę z reimu na czanie
>>215261856anime reklamy na anime stronie
>reklamki
>>215262145>on wszedł na cirnus kropka funlmao
smużny poster typu zaglądam tu od czasu do czasu
>>215262338>>215262338>>215262338>>215262338