מהדורת החתול ללא חת
>>217540527פרסמו תמונות מצחיקות מאינט
>>217540412yeah fair enough, good on you for that, i'm a lazyboy i like doing my hobbies not workingalthough things are missing in life for me>>217540477lmaoin CS, you only had to say "biji pkk" to a turk and you'd have them shooting your head at spawn,
יש לי דייט בשני איך להתכונן?
>>217540631https://www.youtube.com/watch?v=TOvzFb9xiJkאיזה באסה שהיום כבר לא רואים לכמה זמן מי שחטף קיק מקבל קולדאון
>>217540710תכין נושאי שיחה בטוחים שלא יהיה יבש
>>217540710מה הגובה שלך
>>217540767אין לי מושג על מהאנחנו מתכתבים אבל פשוט אין לי מושגהיא אוהבת משחקים אבל כמה אפשר לדבר על משחקים זה נדוש>>217540845174
Am Yisrael Chai Eretz Yisrael Chai Am Eretz Yisrael Chai https://www.youtube.com/watch?v=QYN2yt02Ctghttps://www.youtube.com/watch?v=RqqeO9PJxkQ
>>217540631I don't know how "good" it is but it's better for me and everyone else compared rotting away in my room like I did for years beforehand...I still wish I had someone to care for sometime...
>>217540878מאיפה הכרתם
מוות מתי
>>217540710אתה אמור לספר לה על דברים כיפיים שאתה עושה עם החברים שלך במהלך השבוע ולרמוז שהיא תוכל להצטרף אליכם כשתהיו זוג.יש לך חברים, נכון אנון?
>>217540943אפליקציה>>217540976>יש לך חברים, נכון אנון?אם אני פה בליל שבת מה אתה חושב שהתשובה אנון?
>>217541011מה התחביבים שלך
להתכונן לדייט זה כישלון צפוי מראשאתה מנסה להכנס למערכת יחסים זה לא ראיון עבודהאו שאתה מוצא חן בעיניה או שלא, זה הכל כבר נקבע מראש על ידי הווייבים ביניכם
>>217540743mann i used to love doing that but they nerfed the spamming of it, still annoying but not as much as it used to beCS2 sucks now anyways without short games too long for me, I WILL NEVER FORGIVE VALVE FOR KILLING CSGO>>217540903Aw i feel you, last time i cared for someone so much, ended up betrayted, but i feel the void
קצת מביש מעט
>>217540903מה קרה שפתאום צצת משום מקום, לא היית פה הרבה זמן
>>217540961כביש 6סערהמשאית-קון
>>217541197למה לסבך משאית אפשר פשוט לשכב על פסי רכבת
משרדי אינטליום ראשוןהזנאי
>>217541250תקשיב ילדהנוסחה מעולם לא נכשלהאל תתחכם איתי
>>217541302טוב אחי
>>217541344gutten shabbosfashionably late today
>>217541250רכבת קון זה לשאולמשאית קון זה לאיסקאי
>>217541344שבת שלום
תתאפס על עצמך ומהר קוקסינל
>>217541344מתחזה!!
>>217541028גרבוצים לאנימה וסיאס
>>217541139It won't be what fixes things, maybe I'm really just an alien. >>217541196הייתי פה, לפעמים...אבל בקושי, אין כבר מה לחפש פה. מצחיק שלפי זה מזהים אותי.
>>217541386מי זה שאול
>>217541427לֹא>>217541364>fashionably late todayEh at least I did not forget to post it today ig. Been working until the late hours in these past few weeks which is why I did not post the shabbat cat for like 4-5 weeks now.
>>217541197היה איזה סערה שנסעתי 170 בכביש 6משאית-קון לא רצתה אותיגם לא השלולית בשביל ההידרופליין
>>217541529יהיה בסדר
אז אנחנו באמת הולכים לשלם על הנזק בעזה?
>>217541344sçzabbát szalóm
>>217541648אפילו תשלומים ב'סל אני לא מצליח לשלם נראה לך
>>217541614אולי.לא יודע, נראה לי נכנסתי למצב דיכאוני בגלל השיחה הזאת אני צריך להפסיק וללכת כדי לא להכנס לזה עוד.אני סתם אוכל סרטים על שטויות
במיינקראפט סטורי מוד פרק 4 יש קטע שהאדמין מכסה את העולם בבדרוק כפי שעשה כבר פעמים קודמות ומחליט להתקדם לעולם חדש מעל.הרעיון הזה מאוד סיקרן אותי ולמעשה נתן לי השראה. מה אם אלוהים במקום מבול היה מכסה את העולם פשוט ובונה אחד חדש מעל? מה היה נשאר למטה? מכאן התפתח רעיון כלליבראשית היה אלוהים והוא היה שניים שהיו לאחד שלם, והיה תהו ובהו מעל תהום. חלק אחד אהב את בלאגן שקדם לבריאה והחלק השני שנא אותו. שני החלקים הגיעו לבסוף למריבה של ממש והחלק אוהב התהו ובהו הושלך אל התהום.החלק האחר בנה מעליו את העולם הראשון ועליו יצר מגוון צורות של חיים משונות ושונות.אך החלק הכלוא הצליח ללחוש דרך הסדקים ומהר מאוד העמים השונים של העולם המשונה הזה מרדו כנגד הבורא שלהם והחלק החופשי החליט להקים עוד עולם חדש מעליהם.בעולם השני החלק החופשי כבר ברא חיות יותר מוכרת אך עוד עתיקות, דינוזארים, ממותות וגם בני אדם. את האדם החלק הבורא דאג ללוות טוב טוב כדי לוודא שלא יפלו גם הם. אבל שני החלקים עדיין מרכיבים שלם אחד ולכן ככל שהחלק הבורא מתערב בבריאה כך החלק הכלאו יכול לטפטף את השפעתו וכך המון מן העמים נפלו לחטאים ומרד בבורא.ולכן החלק הבורא החליט שוב ליצור עולם חדש ולהוביל את העמים הנאמנים לו מעלה, ובגלל שידע שהתערבות יתר שלו רק תחזק את השפעת החלק הכלוא הוא החליט לשלוט מרחוק ולהאציל סמכויות למגוון מלאכים ורוחות שיפקחו על העולם בשמו. שני החצאים יודעים שיום יבוא והכלא יקרוס ואלו יחזרו למריבה שלהם ולכן כל אחד עושה את הכנותיו למחמה, בני האדם עתידים לשמש כחיילים במלחמה האחרונה הזו.אבל מאז בריאת העולם הראשון עברו המון שנים ולאט לאט המלאכים והרוחות שחכו או הזניחו את תפקידם ורבים מהם הפכו לאלים בפני עצמם בקרב העמים השונים.
>>217541875אני מתאר לעצמי שהעולם הראשון הוא מקום שמאוד דומה למעמקי האוקינוס, חושך חונק ויצורים משונים שנודעו לשגשג בתנאי הלחץ. בגלל הקרבה של העולם הזה לחצי הכלאו ולתהו ובהו שנמצא מתחת ישנם המון תופעות משונות וזליגה של רצון האל הכלאו פנימה. העולם השני רואה מדי עת אור בצורת הרי געש וברקים של סופות תת קרקעיות, רבות היו המדינות והאימפריות ששלטו מתי שהעולם כוסה ואלה המשיכו בצורה כזו או אחרת במהלך השנים, רוב האוכלוסיה מחולקת לערי מדינה ומדינות זנוחות בהן אין צדק או שיווין כאשר העולם מעבר לחומות שורץ סכנה ולטאות ענק. כמובן שאלו שכלואים רק מחכים ליום בו יוכלו לעלות חזרה לעולם השימשי ורבות הכתות שקמו לסגידת החצי הכלאוהעולם השלישי (והאחרון שכן בסופו תבוא המלחמה) הוא עולם דומה מאוד לשלנו בעידן הברזל המוקדם, כאשר לכל ארץ יש את האל המקומי שלה והגויים הרבים רבים בינם לבין עצמם.מעברים אסותריים וסודיים מאפשרים למי שמכיר אותם תקשורת ומדי פעם אפילו מעבר בין העולמות.
>>217541875רציתי לצחוק עליך אבל אז קראתי סכיזוקינו
>>217541875>מה אם אלוהים במקום מבול היה מכסה את העולם פשוט ובונה אחד חדש מעל?הידעת שמרכזי פולחן עובדים ככה? הם עד לא מזמן פשוט היו בנויים אחד על גבי השני, בכללי היו ערים שחוו חורבן ואז נבנו על גבי העיר העתיקה יותר.די מגניב.אגב יש לך קווים טובים, אתה מצייר הרבה?
אחי אתה קוף עם מודעות עצמית זה לא כזה מסובך
>>217542002אני משתדל>>217542029>הם עד לא מזמן פשוט היו בנויים אחד על גבי השני, בכללי היו ערים שחוו חורבן ואז נבנו על גבי העיר העתיקה יותרכן זה קונספט ממש מגניב, לטרויה היו גם כמה שכבות אחת על השניה וגם לירושלים יש>אגב יש לך קווים טובים, אתה מצייר הרבה?אני מפות\מורווינד אנון מדי פעם העלתי את הדברים שלי פה
>>217540527Hello my long-nosed friends. I have a question. Do you actually hate us White people and do you want to replace us with filthy 50 IQ turdworlders like Richard Kalergi says? I hope not. forever yours, me. XOXO
>>217542178Yes. Yakub created you.You are not godly creatures. >>217542102מגניב, לא חושב שיצא לי לראות. למדת את כל זה לבד?
>>217542178רחב החלל ותהו ובוהו בו ואין סדר ואין קץוזקן נהיה החלל וסופו למותובחלל יושבים רבים ובהם גדולים ובהם קטנים ושונים הם מאוד והגדולים בהם חזקים והקטנים בהם חלשים הם ואלו החזקים נעים לאט ואלו החלשים מהירים הםואחד מן הרבים גדול וחזק מאוד הוא וידוע שסופו למות ומסרב לזאת ועושה מעשהושם הוא בחלל אבן גדולה מאוד ובתוכה תומן את ליבו וליבו פועם שם עד היוםוליבו פועם ועושה סביב האבן גבול ואין נכנסים בגבול הרבים הזרים ואין נכנס בגבול תהו ובוהו ויש סדר באבן ועל האבן הגדול החזק הניח ענק ונתן לו בנים ונתן לו ריבונות על האבן וציית עליו לפסל מתוכה עולם וכך עשהעל האבן הגדול החזק הוסיף 70 שרים לבריאה אשר היו גבוהים ולבנים ובעלי ידיים ורגלים כאדם והיה להם קרניים רחבות על רושאם שדמו לענפי העץ והגדול החזק הוריד גשם עז על הארץ וציווה לשרים לעשות מן המים חיים ולהרבות אותם בארץ וכך היהוהשרים בראו את החי ואת הצומח והשרים עשו להם עוזרים שימלכו על מה שבראו וקראו להם רוחות שכן את השאר בראו מן המים ואותם בראו מהרוחוהגדול החזק הבעיר אש גדולה בשמים והמליך אותה כשמש ונתן אותה בידי רב העיניים להחזיק וכך היהוהגדול החזק לקח אבקה ושברי אבן מן הארץ ועשה מהן כדור והמליך אותו כירח ונתן אותה בידי דמוי הזבוב להחזיק וכך היהורב העיניים ודמוי הזבוב עסקו במלאכה והחזיקו את דברי השמים ודאגו רבות למיקומם והניחו את צפוי השמים על הארץ ונתנו בהם חיים וציוו עליהם לצפות שאין לילה ביום ואין יום בלילה וצופי השמים הקימו מגדלים ושלחו שליחים ולא דאגו עוד רב העיניים ודמוי הזבוב וכך היהוהארץ והשמים והים היו שלמים ובארץ היו חיים וראה הגדול החזק כי טוב והגדול החזק ציווה על הענק להכות באבן ולהגיע לליבו ולעשות לו מכונה והמכונה תעשה את חוק הארץ חוק אחד לכל אשר יש בחלל ולא יהיה עוד תהו ובוהו ולא יהיה דין הרבים למות והענק עשה לו עבדים וקרא אותם נמוכי הקומה ושלח איתם את ילדיו מטה ובנו מן האבן מכונה וכך היה והגדול החזק ראה כי טוב
>>217542178No, I want you to die
>>217542178>>217542243ומתוך הים בקע אי של בוץ והבוץ זכר את תביעת הענקים והבוץ זכר את תביעת השרים ומתוך הבוץ יצא אדם ושאף אויר והתמלא חיםוראה האדם שלבד הוא ושלף מן הבוץ אישה ונשף בפיה נשיפתו והתמלאה חיים ולא ראה זאת הגדול החזק כי מהר זה היה ולא ראו זאת רב העיניים ודמוי הזבוב כי מהר ורחוק זה היה ולא ראו זאת השרים והענקים ונמוכי הקומה וצופי השמים והרוחות כי רחוק זה היה ואין מי שיודע על האדםוהאדם ישב באי ושבע דורות האדם חי ונעשה עם גדול ולמד שפה ושר שיריםולאדם רוח בנפשו ואבן ומים בגופו והאדם שר וראה שהדומם והחי שומע וראה שמקשיב וראה שמצייתוהאדמה נעשתה מועטה עבור האדם והאדם חפץ לרבות ועשה לו ספינות רבות במספר ושלח בניו אל היםונסחפו בני האדם ארצה וישבו בחופים וראו כי טוב והרוחות היו בקרב בני האדם וראו אותו וידעו שאין הוא מעשה השרים ופחדו וזעמו ועשו בו מלחמה והאדם שר שירים ולחם ברוחות וידע להם ושלח אותם הרחק ועשה לו ארצות רבות וישב בהם ושמח והעולם רעד והרוחות והשרים לא ידעו את צרותם והחלו לוחמים זה בזה על כישלונם ושרים רבים נפלו ורוחות רבות התפזרו בעולם
>>217542234התחלתי מלנסות להעתיק את המפה בספר של בון בתיכון ואז התחלתי לצייר מפות סתם, אחר כך התחלתי לנסות לחשוב על פרטים כדי לדעת מה לשים במפות
>>217542234>>217542248That is most regrettable. Y'know, if you didn't want to humiliate, kill, and eradicate White people, and you only wanted to do it to muslims, I'd be totally on your side.
>>217542356כדאי לך לעבוד על הכתב קצת, אתה לא סוגר צורות ב"ם" נגיד אם תהיה מודע לזה זה יכול לעזור לך גם עם הגווים במקומות אחרים
>>217542419הכתב שלי לא משהו אבל בתכלס כל מה שאני עושה עם זה זה להוציא רעיונות בעיקר לעצמי אז זה בסדר
>>217542399Yes truly a shame.If only I could have yakubian creations at my doorstep
>>217542399מה זה אומר>>217542464מגניב
>>217542464אה ברור אבל בעיקרון לפעמים בעיות בציור מתבטאות גם בקווים של כתב וטיפה בציור אפשר לראות שיש מקומות שאתה עושה כמה קווים במקום קו אחד ובכל זאת הקו לא מחובר עד הסוף... אם בא לך תנסה לשים יותר לב אולי זה יעזור
Why do you write backwards?
>>217542530אה הבנתי חשבתי התכוונת לכתב ידכן חוסר ביטחון בקוים זה בעיה אני משתדל להימנע מזה כשאני עובר על המפות בעט
>>217542586it the natural way with stone tablets
>>217542587אני גם לומד כרגע אבל בעיקרון תנסה להתחיל לצייר ישר בעט לפעמים ותחשוב קצת יותר לפני שאתה מתחיל קו, זה משהו שעוזר.חוץ מזה אז זה גם להיות יותר מודע לאיך שאתה מצייר.
עשיתם חשק לפתוח את הClip studio
>>217542699תפתח תתחת במקום
>>217542399Judeo-Christians are allies Danish bro, we just want to live in peace (and far from non-gulf Muslims)
>>217542699תפתח, מה אתה הולך לצייר לנו?אני עדיין עושה הכל על נייר, אין טעם להתחיל דיגיטלי כשאני לא יכול לצייר מספיק טוב עדיין.
>>217542798ניקו מוואן שוט
אווטאר המקורי היה עולם כזה מענייןהוא היה מורכב בצורה כזאת יפה שאין אפילו מה להתאכזב מקורה כי זה היה דורש נס שיצליחו לתפוס את אותו הקסם מחדש.אחד מהרעיונות שהיו שם שעוד זכורים ממש טוב זה שבהתחלה אנשים חיו בערים על גבים של צבי ענק
>>217542877יאללה לך על זה הוא חמוד
>>217542997בכללי אבל הכל שם היה פשוט מושך, הרגיש כמו תיעוד של מקום אמיתי ורחוק
איזה משחק
עוד אחד שאהבתי ממש זה vampire hunter d bloodlustשילוב זאנרים מאוד משונה ומוצלח
>>217542997העולם היה פשוט מידי, סימטרי מידיתכנית לילדים בקיצור
>>217543282האמת שהוא היה מורכב יותר מרוב הסדרות כולל אלו למבוגריםיש מצב שאתה מדבר מהתחת?
>>217543091נאבי מפתיעים האמת ציפיתי לסטומפ של הברזיאליים
killmyself
>>217543353נאבי פאמבלד מפה 2
>>217543345ארבע קבוצות מרכזיות, אחת לכל "יסוד" זה לא פשוט וסימטרי?
>>217543386מצד אחד נכון אבל מצד שני יש לכל אומה המון מורכבותאומת האדמה לא באמת אומה אחת וגם בחלקים שלא כבושים יש מחוזות שפועלים כממלכות עצמאיות ריבוניות בפעול אומת האש והמושבות שלה לא מוצגים כהיטלר או משהו, יש פרקים שלמים שעוסקים במורכבות של החברה והפוליטיקה שם וכמה אנשים רגילים פשוט חיים שםהעולם מרגיש רחב, יש בו מגוון של תרבויות גם למרות הקיבוץ ל4 אומות - בדואים כשפי חול, אנשי ביצה כשפי מים, המון סוגים של נופים וחברות והבדלים כלכליים וטכנולוגים שמשפיעים על מה שהולך בעולם והשילוב של הקסם והרוחות עובד יחד עם העולם ומשפיע על התרבות והפוליטיקה בצורה הרבה יותר טובה מ99% משאר הסיפורים שאני מכיר
>>217543515אתה צודק וגם השקעת מאודאבל בסוף יש לך יסוד יחסית פשוט, עם קווי מתאר ברורים והם עשו איתו כל מיני דברים חד פעמים וטוויסטים קטניםאבל אני לא חושב שהייתה שם מחשבה עמוקה של בניית עולם אלא יותר משהו כמו "איך הדבר הזה שקיים במציאות יראה אצלנו"
>>217543372I will buy some RAM when I go to Israel (sukkot 2026) so you can escape the VAT tax. Just tell me how much you want and be ready with the cash.Not a meme either. Get on discord and message me and I will keep a note/reminder when I fly out.
>>217544154I don't need ram thankfully but thanks for the offer anonalso I heard they're cancelling the VAT discount for tourists so prepare your anus
>>217544154תעלה לארץ ישראל לפני שלא ישאר לך כלום
למי שמעניין אותו, מתחילים הקמה של פורום גנרי חדש בשפה העברית (עדיין יש באגים וחסרים דברים, אבל עובדים על זה).סוג של אווירה של צ'אן בפורמט של פורום של פעם עם ניימפאגינג, בלי חוקים חוץ מ"בלי פורנו או דוקסינג".קבוצות דיסקורד הן זמניות, כל מיני אתרים למטרות רווח מתפוררים. פורומים בבעלות פרטית ישרדו את מבחן הזמן.אין איזו אשלייה שזאת תהיה קהילה ענקית, אבל יכול להיות נחמד אם תהיה בה פעילות מסוימת בתור איזה "בונקר" בתוך האינטרנט הישראלי.מפרסם קישור למקרה שזה מעניין פה מישהו.https://miklat.online/index.php
>>217544605לא יהיה מספיק טראפיקגם חלק מהיופי שהמקום הזה חלק מהאתר היותר גדול חבל שפורומים זה דבר מת ושגם האתר הזה רק מדרדר תמידית
>>217544651המחשבה שלי הייתה יותר בכיוון של sturdy bunker, כמו מה שהצ'אן הישראלי היה פעם.לא צריך שיהיו כמויות מטורפות של טראפיק, מספיק שאנשים שהם לא נורמים גמורים שרוצים אינטרנט חי בעברית יכירו את הכתובת ויכנסו מדי פעם.
>>217544605אולי זה יעניין אותי, נראה.מזכיר קצת בנראות את FXP.אתם צריכים קצת לשפר את הקונטרסט שמבדיל בין תגובות וציטוט>>217544734אני לא רואה את עצמי פותח כרגע משתמש שם, אולי תתנו אפשרות זמנית להגיב באופן אנונימי עם שם שידעו שזה משתמש אנונמי ובלי אפשרות לקבל או להביא לייקים? ככה סיכוי שתגדלו מהר יותר
>>217544811באופן כללי אנחנו בכוונה מתבססים על מערכת פורומים יציבה אך ישנה והולכים לתקן הרבה בעיות נראות ובאגים, מאמין שנגיע גם לזה בעתיד הקרוב.לגבי פרסום אנונימי, זה רעיון שיכול להיות טוב אבל לדעתי לא כדאי להתמקד בזה כרגע.אין צורך באישור דוא"ל ליצירת חשבון, אז אתה יכול לחרטט אימייל ולהגיב באופן אנונימי (עד כדי ניימפאגינג קליל).
>>217543375איזה לילה דאמwonderful תותח
>>217545176איזה משחק חבל שמאוז חירבנו על עצמם גם אנטישמים אמרו לנו להעיף את דגל ישראל (לא באמת הם אמרו גם לשאר הדגלים)
>>217545248>(לא באמת הם אמרו גם לשאר הדגלים)כע אבל כולם יודעים שזה בגלל זה
>>217545293הם תאמת אמרו קודם לפולנים
>>217544605למה פורום ולא איימבורוד זה איכשהוא מרגיש יותר מיושן
>>217544605אהבתיטוב שיש מקום שהוא לא גיגהנורמי לישראלים חוץ מתרדים חולפים בצאן זרעושה נוסטלגיה לתקופה שהיו מלא פורומים בעברית
>>217545831אימג'בורד ישראלי כבר היה ונזנח מחוסר ביקוש, מרגיש כאילו /ישר/ ממלא כרגע את התפקיד הזה בכל מקרה.בונקר של אנשים שאינם נורמים בצורת פורום זה משהו שחסר באינטרנט הישראלי, ואם לא יווצר עכשיו כנראה גם יכחד.
>>217540527in an alternate universe Israel converted to Islam and declared jihad on all other Muslims accusing them of being kuffar
איזה כיף לחזור לדירה להתעדכן לגבי החדשות
had a great dinner + polish candies
>>217547594הפנינג או מידע ממוחזר?אין ספק שיש תמונה מפלילה יותר (ושמנה יותר) של ארכיטקט קפלן.
>>217548449זה עכשיו פרסמו
https://desuarchive.org/int/thread/217547246Why did the retarded janny deleted my thread? Ever since we got new janitors this place has been absolutely dogshit
>>217540527How is Mihhail Prohhorov doing? Has he become the King of Israel, or is he just an oligarch?
>>217548744who?
חג שמח לגוגל
>>217548970The animation is so cute
good morning
Strange how many words we stole from your language(s), i've been calling people goyim my entire life (despite being one myself) and i didn't even know it.
>>217542699נו, ציירת? קח טיטולרית ללילה
>>217549039It was made to make zoomer tiktokers do at least one mitzva in their lives.>>217549664גוט שבת
>>217549669foreigner-word - >:/foreigner-word, japan - :D
>>217549754There are actually way more yiddish/hebrew loanwords than i thoughIn typical dutch fashion we made them sound really retarded tooGotspe=chutzpahSmoes=shmuessSmeris=shmireJatten=yatLef=levStiekem=shtikaMazzel/tof=self explanatory Bajes=bayisGein=cheinGannef=gannewPiegem=piechemOh wee=y'knowI actually like these a lot more than the french/german loanwords, they fit better with the guttural language.
ate some beef soup yummy man its really getting colder and its only going to get worse