edycja wyznacznika czegokolwiek
uwaga zjeb założył nitkęzajeb się kurwo
fajna, podoba mi się (mam wysokie iq)
miałem taki obrazek gdzie Rei obciąga Shinjiemu pod wodą a w tym czasie Asuka wchodzi naga do basenu
nie wiem co by ze mną było gdyby nie wóda i fajki. mniej kolegów w młodości bo już to topnieje. lepsze ciało to na pewno. ta kurwa jebana i tak by zdradziła. nie żałuję raczej.
>>204885014to znajdź bo brzmi ciekawie
>>204884973
antynatalizm to jest high iq move bo można sobie kupować zabawki dla siebie, jeździć na wakacje, ogólnie też omija cię stres z wychowaniem dziecka.
bym was zajebał
>antynatalizm
>>204885016a to ciekawe bo tak się zaczęła kariera literacka Sapkowskiego
>>204884925>>204884973tu się szanuje TTGL
>>204885082zrób mi loda kurewko
>>204885102i skończyło życie wielu innych pierdół mi podobnych którzy nie mają stronki na wikipedii
>>204885108>>204885082obaj mi zróbcie cwele
>204885071>t.
>>204885045nie podszywaj się pod nagaciarza
>>204885082zrób to bo tej nitki się już nie da czytać
znormalizujmy dźwięki w /polsce/https://github.com/rcc11/4chan-sounds-player/releases>>204885205t-to moja przędza...
jaj neiche krwau wstawc jutro do rpacy blgagma mpomcy
>>204885173a nie jest tak?
>>204885236aha no to w ostatniej jakieś zjebane posty były z tymi plikonazwami więc uważaj na siebie
no i wkurwia mnie ten cwel czemu kurwa tak długo
>>204885236nie działa na kurobie więc bez różnicy mi
dosłownie nie da się umrzeć z głodu będąc bezdomnym co tylko utwierdza mnie w przekonaniu że praca to jeden wielki mem (one big meme)>a-ale ćpuny!zabij ich. zabij ich razem ze swoją ekipą trzeźwych żuli i zjedz ich zwłoki.
>>204885317tylko osoby z niskim IQ przeklinają
>>204885332kandyduj na burmistrza San Francisco
janek wiśniewski padł
>>204885236dobry goj zainstaluj sobie
Mam wysokie IQkropka
emaem wyysyokyie ajkiukropka
>>204885285to moje>>204874070>>204876270>>204874321>>204875016xD>>204885320chance ma wgrane automatycznie>>204885386mam :3
>>204885360to nie wydaje sie prawdziwe
>>204885332>umrzeć z głodu będąc bezdomnym to, jak nie dasz rady wyrzebrac to w najgorszym wypadku wygrzebiesz ze smietnikazawsze mozna przed zamknieciem poprosic sklep o jakis chleb albo po prostu podpierdolic buleczke na nielegalu
>to nie wydaje sie prawdziwe- ja przed snem codziennie
uwaga wyjaśnię żart zapłaciłem około 150 zł żeby udowodnić sobie, ale też kolegom z anonimowego forum że mam wysokie iq. nie udało się więc za rok znów zapłacę około 150 zł żeby się pochwalić i poczuć wyższość nad resztą anonimowych użytkowników forum 4chan deska /int/ nitka /polska/.
>>204885435jeszcze jakieś byłya nie dobra to ten zjeb pierdolony co miał twattera w nazwie plików sory nagaciarz
>>204885442>>204885464anon w poprzedniej tak powiedział tomowi2d
co myślicie o kuracji testosteronem, żeby wyjść z przegrywu?
>>204885435nie podobają mi się ajfony, ale fajnie
tom2d siedzi w więzieniu...
>>204885462niby tak ale przekichane siedzieć na zewnątrz jak pada wieje wiatr i napierdala śnieg
wyjebcie się w neowagine cwele
Polebros I love this sandwich meat I buy in the Polish supermarket. Wikipedia says it comes from Lithuania but the lady in the supermarket said it was Polish. It is called Kindziuk.
walę od 2013 zacząlem tuż po bierzmowaniu
>>204885560It is Lithuanian and I like it very much as well.
baśka miała skibidiania rizz, a zośka coś muntuje
co waliszja w żyłę od 2010
>>204885550wypierdalaj>>204885560kindziuk jest litewski, balcerzak jest polski
wy nadal pierdoliciea ja nadal mam wysokie iq
>>204885590ale transik zdylatował
>>204885648ale siedzisz tu z nami. niskie iq ruch
>>204885663masz racje. dlatego się nie dostałem do mensy
>>204885675po prostu jesteś debilem
>>204885705co to według ciebie znaczy debil
idę robić tosty
>>204885719aktualnie ty, twoja osoba. język jest dynamiczny
szuakm seedów w minecrafcie
taki inteligentny i nie rozumie czemu ktoś go debilem nazywa ciemawe
>>204885741>>204885775aha czyli debilem jest każdy kto ci się w danym momencie nie podoba. tylko jaką to ma wartość? co to świadczy o twoim iq?
>>204885482jaki masz z nim problem? że nie ma filename randomizera odpalonego?nie pamiętam treści jego postów poza dzień dobry smacznegoczy coś takiego>>204885484z nią to jest niezła heca taka mieszanka że ja cie krenceale na /ka/ i tak wolą walić konia do tej pierdolonej momoko a ten skurwiel rusin na złość to już robi cwel
>>204885791źle zrozumiałeś, wytęż łepertynę
>>204885812>z nią to jest niezła heca taka mieszanka że ja cie krenceale na /ka/ i tak wolą walić konia do tej pierdolonej momoko a ten skurwiel rusin na złość to już robi cwelo a kto to to ?
dowiedziałem się co to ten cały github. Wy nieironocznie musicie mieć jakiegoś pierdolonego fejsbusika dla cwelgamistów gdzie swoje fotki i zainteresowania wrzucacie, bo inaczej was nie wezmą do roboty xDnie mogę sobie wyobrazić coś bardziej pozbawionego duszy>Witam panie januszu, chciałbym pracować w pańskim zakładzie jako spawacz>ma pan doświadczenie i papiry?>tak 10 lat i wyszystko wyrobiene i odnowiene>dziękuję, jutro na 8:00, 15k na rękę>całuję rączki ukochanego prezesa>młuaaatak się zatrudnia, a nie
słabe zarzutki dzisiaj
>>204885834ja się tylko z tobą bawię. moje iq jest tak daleko (w górę) od twojego, że twoja opinia nie ma żadnego znaczenia dla mnie. nie wiem po chuj ci w ogóle odpisuję. a jakbyś był taki mądry to sam byś nie odpisywał na te posty, więc sam jesteś debilem - ale zgodnie z ogólnie rozumianym tego pojęcia znaczeniem. po co marnuję swój high-iq czas. gdybym miał ten mały kawałek co mi zabrakł do mensy, to by mnie tu pewnie nie było
jaką rolę odgrywałby anon w brutalnym i gwałtownym społeczeństiwe lat 90?
>>204885851momoko to paszczur japońskiale nawet jak w japońskim wątku o nią pytałem to mówili, że słodkaa morda ma taką brzydką, że japierdole
>>204885812ocb w tym obrazku?
>>204885908męska dziwka
>>204885906aga
>>204885916to jest momoko
>>204885938>>204885871byłeś dla mnie jak papier toaletowy. ale już się podtarłem, teraz możesz wypierdalać. postuj se animki czy przeklejki z wykopu, na zdrowie
>>204885976kompro debilanie jestem tą samą osobąjestem niezależnym obserwatorem
>>204885952coś chowa w tych policzkach i to nie kutas
>>204885976ale ty nic nie udowodniłeś? i dalej jesteś anonimowym nikim? jaką wygraną niby osiągnąłeś?
>>204885926https://www.instagram.com/enjinight/p/BqdB_CyldLS/?hl=pl
ŁUUUUUUUUUŁUUUUUUUŁUUUUUUUUUU
>>204886004wiem że nie jesteś. dałem losowego jusa bo jesteś takim samym śmieciem i negatywna energia mojego posta miała też uderzyć w ciebie. sam coś zapostuj debilu>>204886020(You)
>>204885855>ciężka praca>10 lat doświadczenia + papiery>tylko 15k na rękę jahaha mam o wiele więcej za dosłowne leżenie w domu i godzinę klikania w kąkuter dziennie
>>204886046fajnie masz tam na bani
>>204886071dzięki za jusy mordo. dawaj więcej, albo ustąp i wypierdalaj po prostu, zanim się skompromitujesz
>>204886046twoja negatywna energia nie ma żadnego wpływu na moje wewnętrzne wibracje energii, zabiłem swoje ego dawno temuradzę ci dobrze żebyś zrobił to samo
boze jan i e hcjej uz kurwan iemogej api erodleja j uz kurwnaimgoe
>>204886098ale co mnie jusy kosztują i nie rozumiem w jaki sposób ja się zdążyłem skompromitować
>>204886191oj to jednak twoje komprojusy są największą wartościa tutaj, bez nich jesteś nikim, a z nimi jesteś bogiem
>>204886214przecież przepadają coraz mniej tego iq u ciebie widzę
>>204886191no i wygląda na to że już nie zrozumiesz. dzięki za jusahttps://www.youtube.com/watch?v=fiKG2Yb9goc
>>204886246wszakże nigdy nie chwaliłem się swoim iq, nie widzę w nim mojego zbawienia, mam to gdzieś
>>204885812to że ma twattera w nazwie plików i niech tam wypierdala z powrotem
>>204886246i nie jusy nie przepadają, jeżeli jest ich wystarczajaco dużo, twój post staje się przeklejką
chyba dałem się strollować
przyznam się mirki jak zobacze seksi loszkę to natychmiast myślę o kutasie co ją posuwa
zaprzestań myśleć o moim kutasie
>>204886425
femboje znowu się odpalają
ale śmierdzi w pokoju zaraz się porzygam
>>204886425a jest wielki, tłusty i czarny?
TŁUSTY KUTUS
>>204886036CO TAK WYJE
>>204886541TAK TATUSIU MOCNIEJ DALEJ POTĘŻNIEJ !!!
spaćku(nie jestem tym cwelem jakby co)
macie swoje karty tożsamości?
>>204886569gramy w mafię?
>>204886567ale tak chłop z chłopem
>>204886569nie wiem co to, raczłbyś wytłumaczyć?>inb4 zabij się cwelu śmieciu jebany nikt ciebie tutaj nie lubi wypierdalaj stąd szamto kurwo jebanaprzepalcuj se neowagine
>>204886590pruk
pruk
>>>/v/695495814
>>204886590zabij się cwelu śmieciu jebany nikt ciebie tutaj nie lubi wypierdalaj stąd szmato kurwo jebana
Popełnić błąd, rzecz ludzka, ale żeby naprawdę coś spierdolić potrzeba komputera.https://www.youtube.com/watch?v=c8IXiDaEfRk
sruk kurwo szmato jebana, zostaw mnie co ja ci zrobilem kurwa zawsze wscycy przeciwko mnie jakze ja ciepie nie pomagajcie mi cwele bo mi tylko noz wbijecie w plecy aahhh nie chce juz
i pociekło z pizdy
>inb4 uspokój siejuż się uspokoiłem
jednak kurwa nie ahhhh mam atak spermyyyy dajcie seksu teraz aaahhh nie dadzooo nie dadzzooommmm czemuu ja jestem jak werter jakze ja cierpie nie bredzeee nie moge bredziccc
szykuje mi sie chyba arc typu wyjebane mam bo co mi zostało
dobra juz pojebalo mnie totalnie ale jestem szalony ahahahahahha insanecel typu gownoo
jusy nigdy nie przepadają. w życiu po śmierci zawsze mnie będziesz już jusowałhttps://www.youtube.com/watch?v=TCP3fQFA3Qo
>>204886732mistyczny_chłód.png
>>204886720o to o mnieostatnio piesek mi zdechł i tak się czuję
>>204886766tylko nie pieserino :( ile latek miał?
tug jakiś debil już planuje że będziesz w jego myślach po śmierci
>>204886788>>204886754>>204886567>>204886248>>204886046
>>204886782tyle co związek z moja gf, 2 lata. kupiliśmy go sobie, był taki słodki czasami słodszy niż sama gfzwiązek pewnie sie rozpadnie jak pieska juz nie ma
xD
>>204886825>związek pewnie sie rozpadnie jak pieska juz nie maruchacze naprawdę? kupcie nowego albo zróbcie dziecko.
/polska/ 2025 - 1/12
oczywiście, twój post pomimo zdobycia dużo jusów i stania się przeklejką może ciebie przecież wyśmiewać! zważaj zatem co postujesz i nie ciesz się ślepo z ilości (You) na ekranie
>>204886850chłopie ja to zmyśliłem
xd
>>204886882rozumiem, trzeba mieć jakieś hobby
Justyna tuż po zakończonych studiach zdecydowała się podjąć pracę nauczycielki w jednym z Technikum Informatycznych w Warszawie. Nie było to dla niej wymarzone stanowisko, ale w dzisiejszych czasach trudno było liczyć na coś lepszego. Mimo iż miała 24 lata, to gdyby nie jej formalny strój, można byłoby ją pomylić z nastolatką. Była szczupła i przy tym niska, bo miała zaledwie 160 cm wzrostu. Miała brązowe oczy, mały lekko zadarty nosek oraz czarne, swobodnie noszone sięgające poniżej ramion włosy. Do tego nieduże, mieszące się w dłoniach piersi. Choć na tle jej sylwetki, wydawały się znacznie większe, zwłaszcza przez szeroki dekolt. No i te sterczące sutki, które zawsze przebijały przez materiał stanika i bluzki. Mając do tego niewinny wyraz twarzy anioła, który nie pokazywał jej prawdziwego diabelskiego oblicza.Kiedy jeszcze studiowała, miała spore wzięcie wśród sporej liczby młodszych od niej chłopaków. Już dawno nie była dziewicą, ani też grzeczną dziewczynką. Prawie co każdą noc, wracała z kimś innym do łóżka. Niestety studia się skończyły i teraz musiała się ustatkować, jednak czy aby na pewno. Czasami po pracy szła do baru w którym zawsze ktoś stawiał jej drinka, a po nim, no cóż. Zwykle ten z kim uprawiała seks, był koło jej wieku lub starszy. Owszem, zaspokajało to ją na jakiś czas, ale wciąż to nie było to samo co kiedyś.Po kolejnym dniu w szkole, w której jak zwykle siedząc za biurkiem monitora i spoglądając na uczniów, którymi się zajmowała, nareszcie wróciła do domu. Jedyne o czym w tej chwili marzyła, to wzięcie gorącej kąpieli i zapomnienie o tym całym bałaganie w jej życiu. Poszła do pokoju i zdjęła z siebie żakiet, bluzkę oraz spódnice. Została tylko w samych koronkowych czarnych majtkach oraz staniku. W takim stroju poszła do łazienki, żeby napuścić sobie wody wanny.
>204886809>medstak na marginesie to oznaczyłeś kilka osób. nie wiem czy taka była twoja intencja
>>204886882no i po co tak, ja na przykład nigdy nie kłamię na 4channel
przestańcie mnie wrzucać do jednego wora tymi jusaminie chcę mieć niz związanego z waszą kłótnią o iq
>>204886616wowik?
Jej uczniowie spojrzeli na siebie, a później na swoją nauczycielkę, która czekała na ich reakcję. W końcu jako pierwszy zdecydował się opuścić spodnie Dawid. W ślad za nim poszedł jego kolega Paweł. Oboje po chwili stali z mocno odstającymi bokserkami. Wtedy też Justyna postanowiła przejąć inicjatywę, bo widziała sporą niepewność w oczach stojących przed nią uczniów. Wstała z fotela i stanęła przed nimi, sięgając im zaledwie do klatki piersiowej. Dłonie skierowała do ich kroczy i przez materiał, pogłaskała ich prężące się penisy.Następnie stanęła przed najwyższym Dawidem i obiema dłońmi sięgnęła za krawędź jego bokserek, wydobywając na wierzch jego członka. Aż westchnęła widząc jego fiuta. Był taki długi, że trochę się przeraziła. W dodatku był dość mocno zakrzywiony do dołu. Od razu kucnęła przed nim i wtedy też zwróciła uwagę na pokryte meszkiem całkiem spore wiszące jądra. Właśnie o takim porządnym kutasie marzyła i chciała jak najszybciej go spróbować. Nie czekając, chwyciła go w połowie i unosząc zakrzywioną do dołu żołądź, skierowała do swych ust. Zaczęła ją ssać i miętosić, robiąc to najlepiej jak umiała.Po spróbowaniu jednego kutasa, miała jeszcze drugiego do posmakowania. Odwróciła się w kierunku Pawła, który przysunął się bliżej i sam opuścił swoje bokserki do dołu, pokazując jej swoją pałę. Tym razem Justyna miała przed sobą znacznie grubszego i żylastego, choć krótszego członka. Był w dodatku mocno zakrzywiony do góry i w bok. Na jego widok, aż kolana jej się ugięły. Nawet jej dość spory wibrator nie był taki gruby, bo ledwo wzięła ten kawał fiuta do ust. Czuła jego każdy milimetr kwadratowy, jak rozpycha każdy z jej policzków. Mocno się przy tym śliniła, bo aż kapało jej z podbródka na drewnianą podłogę.
https://www.youtube.com/watch?v=o4ic2lD3iNg&t=541s>przegraj z kurwą>przegraj z kalekąwyszczekany czarny cwel xDnie go ktoś rozjebie na żywo
ja bym chętnie porozmawiał więcej o iq. GDYBYM SIE DOSTAL DO MENSY
nie wiem co jutro na obiad
>>204886913można powiedzieć, że jestem pewnego rodzaju "tricksterem", "trollem" można by rzec wypowiadając się nowomodnie
>204886909>oznaczyłeśwypierdalaj na diskord
to nie jest kraj dla starych prawików, zawsze to powtarzam
>>204886955co pizzy zostało
>>204886963zostaw lisa niech sobie pisze co chce, cokolwiek pozwoli mu spać zamiast siedzieć do czwartej rano tutajwarszawiaki z natury są wkurwiający
>>204886963ruchaj jeża cwelu
>>204886985>warszawiakinie powiem że nie podejrzewałem go o to
postuje do pierwszego jusateraz naprawdę pójdę spać i nic nie zmyślam
>>204886985>>204886995oho antywypierdalajnadiskordcord się odpalił
>204887009dobranoc
>>204886962ale to nie do końca tak działa. tzw trollowanie ma jakiś tam sens jak sprawiasz że ludzie robią coś czego by nie zrobili, albo zaczynają wierzyć w niestworzone rzeczy w skali która ma dla nich znaczenie. jak piszesz że coś ci się zdarzyło, nie znam cię nie obchodzi mnie bardzo, a potem piszesz że haha zmyśliłem to miałkie jest trochę. więcej czasu zmarnowałem pisząc to niż o twoją sytuację się martwić.
tak piszesz pizdeczko a założę się że masz tam teraz tranny diskorda otwartego
>>204887037prawie przeczytałemdobranoc
>>204886563
za 5 godzin powtórka z hunger gamesów w mięsnym kombinezionie a demiurg sie chichra
>204887040zesranego mam cwelu
>>204887065dobranoc
nie rozumiecie on UDAJE debila
>>204887085połknij jeszcze
proszę, błagam, nie
no i się zesrał. po raz kolejny
uwielbiasz tego kutasa co?
>>204886974nie ma
jak mi się nie chce
boże jak mi się CHCE
>>204887215chce co
*głosem scifuna* seks
nie wiem co to scifun ale dają na ulicy przez internet. teraz trochę późno szukać jak nie masz pod ręką ale poradzisz sobie.
bozej anie mogej uz kurwa ja nie mam sily kurwa zycj ani ehccje uk zurwa zycj paieorldje jua kzurniwmgoe
Justyna dała mu znać przez lekkie skinienie głową i z jeszcze większym zapałem kontynuowała swe zadanie. Penis Dawida był taki długi, że dodatkowo trzymała go dłonią przed swymi pracującymi ustami. Uwielbiała obciągać, czując ciepło nabrzmiałego organu, który lada moment miał wyrzucić z siebie jeszcze bardziej gorącą substancję. Ten słonawy smak i kleistość była tym, co pokochała od kiedy pierwszy raz jej spróbowała.Dosłownie po kilku zgranych ruchach jej dłoni i ust, jej Pan któremu służy, zaczął się napinać. Poczuła jak z uderzającej o jej podniebienie główki, trysnęło na ścianki policzków mnóstwo nasienia, zalewającej jej gardło, której nie nadążyła przełykać. Zaczęła aż ulewać się z kącików ust, co nie spodobało się jej uczniowi, który cały czas trzymał ją za włosy i miał nad nią kontrolę.-Przełykaj suko szybciej, bo inaczej czeka Cię kara! -krzyknął Paweł, szykując się do uderzenia w twarz.Wystraszyła się i natychmiast mimo dławienia się, przełknęła całą gęsto spermę, zalegającą w jej ustach. Po wszystkim, osunęła się plecami na rozłożony koc. Patrzyła w górę, prosto na swych uczniów, którzy nad nią stali. W końcu jej oprawcy zlitowali się nad nią, pozwalając na odpoczynek, zaś sami zaczęli się ubierać i szykować do wyjścia. Leżała naga, całkowicie wycieńczona z twarzą w spermie i rozmazanym na policzkach tuszem z rzęs. Jeszcze nigdy nie czuła się tak obolała jak teraz. Bolała ją cipka, tyłek i usta. Ale też jeszcze nigdy nie była tak rżnięta we wszystkie otwory oraz zniewolona jak dzisiaj. Była to dla niej z pewnością, najbardziej pamiętna lekcja.
>>204887246wyruchać tłuste dupsko
chcę seksu tylko ni wiem czy z meżczyzną czy z kobietą
>>204887293>204887293>>204887314>>204887318bpoze ja nie oge jzu kurwa zycj ani e hcjeu kzurwa zycj api erodlelaj jz u kurwanigmoe
>>204887314tak to każdy chce
>>204887336Nie dając Justynie szansy na dojście do siebie, Paweł wyszedł z jej tyłka, zaś Dawid zsunął ją z siebie i oboje stojąc nad nią, kazali jej wstać. Nie była jednak tego w stanie sama zrobić, więc pomogli jej usiąść na kolanach. Myślała, że to koniec, ale myliła się. Paweł złapał ją za ciemne włosy i kazał otworzyć usta. Po tym jak to zrobiła, natychmiast wepchnął do nich swego grubego żylastego kutasa i zaczął pieprzyć ją brutalnie w usta. Na moment przed wytryskiem, wyciągnął z niej penisa i kazał jej chwycić go oburącz. Długo nie trwało, jak po kilku mocnych ruchach, wytrysnął lepką mazią prosto na jej twarz i włosy. Siła wyrzuconej spermy trafiła niestety na dłoń jej ucznia, który nadal trzymał ją za włosy i to go zdenerwowało.-Patrz co narobiłaś! -Paweł pokazał jej swoje umazane palce.-Przepraszam, nie chciałam. -odparła cichym głosem, bojąc się kary.-Zlizuj to teraz! -podstawił jej dłoń do ust. -Późnej tak samo wyliżesz mi fiuta i zajmiesz się moim kolegą!Skinęła tylko głową i zaczęła oblizywać jego kolejne palce. Następnie zajęła się penisem, z którego jeszcze skapywały na koc resztki nasienia. Wzięła do ust najpierw główkę, a następnie całego i zaczęła wyciskać ostatnie krople spermy. Długo miętosiła go swymi wargami, aż Paweł kazał jej przestać, gdy jego penis zaczął mięknąć. Mimo tego nie przestawała, aż nagle została pociągnięta przez niego za włosy do tyłu.-Suko, powiedziałem że starczy! -odparł jej uczeń.
nie chce....
ale ten Deadpol vs. Wolverine gejowski film marzenie każdej biseks bestii
>>204887377chcesz
i finisz ...Spojrzała na niego smutnymi oczami, a później na jego kolegę Dawida, któremu wciąż mocno stał kutas. Wtedy została gwałtownie pociągnięta za włosy przez Pawła. Uklękła przed jego kolegą i niemal natychmiast rzuciła się na jego fiuta. Objęła go mocno wargami i zaczęła obciągać najlepiej jak potrafiła. Robiąc gwałtowne ruchy głową, sperma którą jeszcze miała na twarzy, zaczęła spływać z podbródka oraz policzków i skapywać na jej kolana. W ogóle nie zwracała uwagi na kapiące, wciąż ciepłe nasienie, tylko chciała czym prędzej zadowolić swego pana.-Dobra suczka. A teraz wszystko połkniesz mojemu koledze. Zrozumiano? -zapytał ją Paweł, który ciągle trzymał ją na smyczy za włosy.Wyuzdana Nauczycielka (I)
>>204887417nie nei che sie budizc nie che juz pracowac nice hce pomocy blasgm
>>204887391obejrzyj sobie Anora, to film o anonie w vegas
>>204887465nie musisz pracować, znajdź se kogoś kto będzie cie utrzymywać
potrzebuje przepisu na DONUTYtakie z dziurkąi żeby były miękkie żeby nie trzeba było gryżcz tylko wystarczy pognieść gardłemtakie jak w biedronce sprzedają
>>204887619Ania pewnie ma.
>>204887636kurde ma
odpalamy giere kurwa i napierdalamy
>>204887649a mogłeś mieć żonę co umie zamiast internetu pytać
>>204887721kurde no mogłem
>>204887777a czemu miałbym być jak nic dziś nie zrobiłem
>>204887792słabo słabo kurde no
>>204887818aa pewnie i tak by nie umiałaz anią bym się musiał ożenić
>>204887836kiedyś dziewczyny umiały takie dziwne rzeczy. nie wiem jak teraz ale ludzie narzekają że gorzej jest. ciężko ciężko.
>>204887777no zaraz ide spać(za ponad godzine)
boze ja nie moge jaj uz kurwanimgoe
głodny jestem ale zamiast tego idę spać dobranoc cwele
>>204887675w co grasz?
>>204888295pewnie w cs2 bo widać, że pedał
Nie wiem czy mi się chcę spać i mnie boli głowa, bo mam cukrzyce czy przez to że chodzę spać o 10 rano.
>>204888335>>204888295na zdjęciu widoczne jest osu
w pewnym wieku, mężczyzna bez własnej rodziny to ciężka sprawa
>oni grają w gierki bez sukienki, rajstop, klatki na penisa i buttplugaco za banda pedałów
>>204888349>cukrzycadziadku
WSZYTKO CZEGO DZIŚ CHCĘ PAMIĘTAJ O TYM, POLECIEĆ CHCĘ TAM I Z POWROTEM
>>>/s4s/11891253
z ciekawości wszedłem do szwedzkiej a tam BART znowu /pol/ityczke sypie
dlaczego psolaczki zdejmuja literki z autka?
>>204888684robią tak ludzie z włocławka bo mają śmieszne tablice
>>204888712ciocia z malopsolski tez tak zrobila ale nie spytalem sie dlaczegoo co chodzi z tablicami z wloclawiu
>>204888737
https://www.youtube.com/watch?v=1qadAg94s-8>>204888829>CW(E)Llol
>>204884925ej pedałychris-chan zaruchał i będzie ojcemjaka jest wasza wymówka
>>204888829smieszne ale chodzilo mnie o literki na przyklad jak masz mercedes i znajdziesz literki powiedzmy C300 i 4MATIC z tylu samochodu dlaczego gamonie ich zdejmuja
LEGIA TO STARA KURWALEGIA JEBANA JEST
>>204888915nie jestem autorem komiksu o sonichu
>>204888918ty kurwa głupi jesteś czy pierdolniętyhttps://en.wikipedia.org/wiki/Debadging
boze ja nie chcjjuzk urwa zyc
>>204888915na dodatek on zaruchał ponoć Finke xD
>>204888949wiem ale DLACZEGO cholera jasna ale wy jestescie glupie ja nie moge z wami psolacy sa doslownie dekady przed afrykancy
>>204889023rucham ci matke
>>204889023>DLACZEGOkomuś się tak podoba to tak robi. przecież samochód to jego rzecz prywatna. Łazisz i pytasz się losowych ludzi dlaczego przykleili sobie naklejkę na szybę?
>>204889100dzieki za odpowiedz pozdrawiam serdecznie
ja pierdole ja juz nie tego wszystkiego
jak to wam sprawia przyjemnosc to to jest najwazniejsza
>>204889231bracie nawet nie wiesz jak smutno jest bez tego
ughhh BIAŁY BYK idzie spać
>29 btc to dziś ~11.5 miliona złotych>wszystko ukradły żydyto że żydy mnie okradły całkowicie zmieniło moje życieteraz dla anona to zostało tylko hop pod pociąg
kibel wyjaśnił 6 gorylionów gówien wysranych w holokale
>>204886908>Mimo iż miała 24 lata, to gdyby nie jej formalny strój, można byłoby ją pomylić z nastolatką.nie rozumiesz 19 latki i 24 latki wyglądają zupełnie inaczej bo mają inne mikrocefale
>>204888355no i co z tego? to nie ona>>204888335to nie ona
>>204889793co to ma na celu. co chcesz osiągnąć
>>204889838sprawia przyjemnosc
>>204889845wydaje się jakbyś chciał kogoś przywołać
>>204889868nomc ktos mi sie kojarzy ktory moze byl zwiazany z ta animka
oto ja. oryginalny L I S
>>204890041siemka lis
>>204890048to JA zabiłem zduna, zupełnie jak Arthas zabił Ner'zula. to JA jestem sprawcą wielu ciekawych wydarzeń. JA zostałem królem liszu
>>204890112do cv sobie wpisz
>arrrrrr>zjada zduna
Hello Polish anons, I love your femboys and wish to marry one during my journey in the EU
>>204890161ok
>>204890159daj gryza
>>204890177nie polecam, trochę zepsute mięso. częstuj się, weź całość. można rzec że to już od dawna padlina
>>204890170Danke ^_^
byc moze zycie jest ciezkie ale przynajmniej nie nosisz na aucie tabliczke zarejestrowany we wloclawiu
>>204890405właśnie stoję we wrocławiu czekam na kanapkę
rozladowala mi sie moja myszka bzprzewedowa
zenua
>>204890621nic innego tutaj nie ma
>>204890430płatna reklama, ustawionemak to 4/10 slop
>>204890755drwalek jest popularny i nahajpowany w chujnawet płacić nie trzeba
lgbty liżą sobie odbyty to i pewnie makiem się jarajączymś trzeba karmić robaki w dupie
kurwa ale miałem koszmary aż się zbudziłem z adrenaliną w nogach, bolały jak chuj podczas ruszania
>>204885887pajeety to mają jednak duszę romantyka
https://youtu.be/pnTEdeIEpCY?si=nM53gD78bjkeD2Qm
>>204891026ja koszmarów nie mam, ale zasypiam i budzę się co godzinę kurwa jeszcze jedna próba, jak się obudzę przed budzikiem to wstaję po prostu
>11.5 milionato prawie 2 goryliony
gdzie moje 2 goryliony żydy
nwm czy maple story czy new vegas kuraw niema w co grac
>>204891247>maple storytrochę wzdryg jednak
trzeba uruchomić nowe wirówki
kiedy holololo 2.0: edycja globalna?
Błędna polityka komunikacyjna doprowadziła do tego, że Polacy nie rozumieją konieczności wspierania Izraela wszystkimi możliwymi środkami, niezależnie od okoliczności
chciałem mojej dziewczynie wysłać Arcane S01E01 z polskim dubbingiem. Polecicie coś?
>>204891839na netflixie jest
wolałbym nie wspierać korporacji
>>204891694>konieczności wspierania Izraela wszystkimi możliwymi środkami>wszystkimiczyli cyklonem-B również?
czemu shill cwele tak srają tym arcane
>>204891978całkiem fajna bajka
puciam was
>>204891991bolkiem i lolkiem ani koziołkiem matołkiem tak nie zasrywają, dlaczego? bo nikt za to nie płaci tym co operują tymi botami
gdzie można robić donejty cyklonu b dla izraela?
>>204892205w auszwic sporo ich jest
>>204892268ale nie skąd wziąć tylko jak dostarczyć, bo oni potrzebują każdego wsparcia
>>204892175Zrób remake Bolka i Lolka i zasraj też
zasłałam łóżko
całkowite dropnięcie wszystkich zachodnich gówno mediów
>ukradniesz parę szekli gojom>ale jako konsekwencja zyskujesz dozgonną nienawiść od 2 młodych pokoleń z dookoła całej planetyczy żydy mądrze tu wybrały?
moje ulubione zajęcie o 5 rano to dyskutowanie o wykałaczkach na forum dla debili
istnieją fajniejsze rzeczy do roboty ale np możesz nie mieć na nie kasy bo żydy cię okradły
mnie nie okradli
nie rucham bo kobiety cenią pieniądze a mi wszystkie zabrały żydy
polecam opowiedzieć o tym psychiatrze
>>204892561jeszcze nie zwariowałem żeby opowiedzieć o tym żydchiatrze
1. żydy nigdy nikogo nie okradły, no kto jak kto ale żydy?2. żydy nie okradły też anona, to na pewno był ktoś inny, mimo że z pozoru były to żydy z nowego jorku3. żydy co okradły anona nie zrobiły nic złego bo w judaizmie okradanie (młodego) goja jest moralne4. i tak nie dostaniesz ani grosza z powrotem jebany goju
ile to bedzie trwało
>*budzi się po 2 godzinach snu* łohoho, ale absurd intelektualna emancypacja
idę spać tj. łańcuchowo impregnować studentki Kivotos w snowym świecie
>>204893371nara
dziś nie czytałem
Elo robale
elabor ole
>>204893973
https://youtu.be/Rz4uYsMrWPk?si=4Z8YAsyhzWpFVb_V
kanadacian w sumie się nieźle wpasował w tutejszych anonów, gdyby nie flaga to byś nie odróżnił od tutejszych
co do gyatta co do rizzmyco do gyatta co do sigmy
>>204894434>>204894293>>204894291>>204893973>>204893870>>204893688>>204893392>>204893371>>204893020dzień dobry owady
>>204894468hej
no to panowie byle do 16, byle do piątku, byle do końca roku, byle do 40, byle do emerytury
>>204894291czemu polskie baby są takie?
chciałbym być jak larry fink
140k na koncie ale nic z tym nie zrobie bo najtasza klitka kosztuje półtora raza tyle, więc równie dobrze mógłbym być biedakiem, zajebiście
>>204894537zostań żydem
już jakiś czas temu we wszystkich januszeksach, kołchozach i fabrykach smrodu padło to pytanie: jak tam mariuszku czy było co w ten weekend? ten tego, wiercone, deptane, kiszone, zapinane itd. mariuszku a coś ty taki cichy? może ty ciepły?!
wstałemdzisiaj leniuchowanie
coraz poważniej rozważam pasożytowanie u rodziców przez jakieś pół roku, ale to kołp bo co potem, dziura w życiorysie i nikt nie weźmie zjeba spierdona do roboty
>>204894633Powiesz że powodem przerwy była długa i trudna lecz koniec końców nieudana rekrutacja na ceo google
'dę 'panko
nie chce praocwać ja peirdole trzyamcjei mne izarz wyskcoze kurwa
gyattobójstwo po prostu sznurizz
jeszcze 4 tygodnie i świętana święta można wziąć 7 dni urlopu i mieć 17 dni wolnegopotem wszystko sie zmieni obiecuje
szkoda że nie ma takiej usługi jak telefon za kogoś. zapłaciłbym innej osobie żeby wykonywała telefony w moim imieniu
kurwa mać jak widzę tych zjebów co zrujnowali mi psychikę szczęśliwych i osiągających sukcesy to się nóż w kieszeni otwiera
>>204894911mordo, oni mają adresy
>>204894932>>204894932>>204894932
chciałbym być mścicielem i dokonywać samosądów
> Poproszę o samca z przydziału #damskiprzegryw>32 komentarzeabstrakcja